31
jan
Seneste opdatering: 31/1-14 kl. 1357
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filmen er britisk og føjer sig til den efterhånden lange række af anti-jihad film. Man skal et kvarter ind efter forskellige terrorhandlinger og politikerudtalelser, inden den egentlige film begynder. Den er grundlæggende et koran-kursus, hvad der er vel behøveligt i Vesten. Det har været argumenteret at islam er farligere end nazismen. Jeg har læst Koranen og Mein Kampf, og jeg er medunderskriver på, at Koranen er en langt mere voldelig og hadefuld bog. Endvidere var måske 1/3 del af tyskerne overbeviste nazister, resten af angst og terror, overfor hvilke langt flere af verdens 1.3 mia muslimer tager Koranen på ordet. Islam er mere rabiat og har langt flere proselytter.

Vesten er altså nu takket været dens politikeres uvidenhed på vej til at stå eller falde med, hvor ikke-troende muslimer i Europa er. Frem for at undersøge islam, har disse travlt med at tillade bygningen nye moskéer. Hasard er det eneste ord som dækker det. Vestens amatører og fjolser var tidligere indfanget af nazismen og kommunismen, nu er de fanget af og skal vride sig fri af islam, for så vidt det er muligt. I processen har de gjort deres befolkninger til gidsler og mål for diskriminerende vold. Det skal de naturligvis bøde for, når ofrene kræver ansvar placeret. At det endnu ikke er sket, skal de vide, er et rent tilfælde. Der er ofre nok at tage af, især i Sverige.

Filmen plæderer (1:49:00) for et forbud af sharia. Den kræver en offenlig vurdering af dele af koranen: bla. sex slaver, bigami og vold mod kvinder og en undersøgelse af etvhert vers, som kolliderer med engelsk lov og om nødvendigt forbyde koranen helt. Indtil det er fastlagt, må muslimsk mission (dawa) forbydes. Der skal være religionsfrihed i Storbrittanien, men det skal granskes, hvorvidt islam er en religion eller et politisk system og om hvor vidt den strider imod engelsk hate speech love og som sådan er en trussel mod den engelske konstitution. Halal skatter skal afskaffes. Anti engelsk propagande skal medføre udvisning. Alle skal sværge troskab til den engelske forfatning. Dette er krav, som har en folkelig majoritet bag sig. Politikere kan adlyde dem, eller bære det fulde ansvar for en borgerkrig. Dette er fra filmens konklusion.

Filmen gengiver gengiver desværre midtvejs tal fra den udbredte video Muslim Demographics. Den er ikke troværdig, hvad enhver kan efterprøve.Liberty GB skriver om filmen.

‘THE MUSLIM AGENDA’ is an NBT film production. Apparently there is a concerted effort to get the film removed from YouTube, so it would be better to watch it sooner rather than later. It is made up of six parts which together run for just under 2 hours.

It gives a comprehensive picture of Islam in the UK and would be very useful to spread the word to those who are unaware. It’s a very well made film and includes excellent, if sometimes distressing, pictures and film footage (not suitable for young children). It is dedicated to the innocent victims who have been slain in the name of Islam. At 2 hours long it might be a lot to take in, but the individual sections would be less demanding to watch and absorb.

19-åring greps med sprängmedel vid kyrka

Mitt i natten såg två poliser på väg hem från ett arbetspass en ung man på moped vid S:t Pauli kyrka. En stund senare greps en 19-årig kamrat till honom med en stubintråd med en apterad sprängkapsel på sig.

När polispatrullen såg den mörkklädde mannen på moped fick de känslan av att han satt startklar i väntan på någon. Poliserna cyklade fram till mannen. När han fick syn på dem försökte han köra iväg, men kom inte långt. De stoppade honom och frågade vad han gjorde där. Bensinstopp, blev förklaringen. När de visiterade 19-åringen hittade de explosiva föremål i hans tröjficka. Det var en 95 centimeter lång stubintråd med en tändkapsel runt. Skånskan


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Allan Hansen

Posted: 31 januar 2014 - 00:57 - Svar

Hej Steen.
Linket er “koldt,, det virker ikke.

    steen

    Posted: 31 januar 2014 - 01:12 - Svar

    alle links virker her

Angela

Posted: 31 januar 2014 - 12:25 - Svar

Ja, politikerna har blivit inmålade i ett okunskapens hörn. I Sverige har det länge, i decennier, varit kutym att ge invandrare gräddfil in i partierna för att få röster när de svenska svek alltmer. Man har försökt trixa med “mitten” vilket inte gynnade de längst till vänster och höger och debatten stagnerade.

Invandrare röstar på de sina. Alla röstar på den som är mest lik. Det är ett mycket vanligt mänskligt beteende. Problemet är politikers okunskap om vad främmande kulturer och religioner står för. Så länge politikerna höll sig till andra européer så gick det bra. Européer är inte så olika varandra.Det gick också bra med sydamerikaner eftersom de i regel har samma religion – kristna.

Naiva och okunniga som politiker i väst är har de trott att alla är “lika”. Människor är lika som människor – mänskligt beteende. Sedan skiljer det sig rejält. Kulturer, miljöer och var folk befinner sig tidsmässigt bäddar för olikhet. En del har inte kommit längre än till medeltiden i mental utveckling. Andra inte ens dit. Ett av skälen till detta är att makten medvetet hållit folk på denna låga nivå för att säkra sin kontroll över folk och därmed sin makt. Folk skall hållas i schack. Det är en längesedan vetenskaplig sanning.

I praktiken är det landsförräderi som politikerna håller på med. De byter ut det egna folket mot ett annat bara för att behålla sin egen makt. Röstköp var ordet. Inte en enda politiker kan förneka det.

Men det är inte hela sanningen. Naturligtvis finns det andra agender. Människor som vill förse sig och utnyttjar situationen.

Angående Mein Kampf och Koranen vill jag minnas att det för några år sedan sas att Mein Kampf var den mest lästa boken i mellerst östern efter Koranen.

Allan Hansen

Posted: 31 januar 2014 - 12:44 - Svar

Denne nye film ” The Muslim Agenda,,
er noget af det bedste jeg længe har set!
Jeg skal lige understrege, at jeg har set mange
af den slags film over årene og genkender
da også mange af de klip, der anvendes.
Men det geniale ved denne film, er den
måde den er klippet sammen på – genialt!
Tak for den!

Allan Hansen

Posted: 31 januar 2014 - 12:59 - Svar
Leave a Comment