11
feb
Seneste opdatering: 11/2-14 kl. 0742
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingen der har søgt ‘Syria’ med passende ekstraord på You Tube, er i tvil om, at de ’syriensfrivillige’ har begået massive krigsforbrydelser – og filmet dem. Vil vores sikkerhedstjenester opdage det? Hvad bliver straffen? Hvor mange Europæere skal dræbes af terror, når de kommer ‘hjem’. PET og justitsministeren lurepasser over disse års mest brændende sikkerhedsspørgsmål. Den folkelige rekyl bliver hård, hvis det går galt. Hækkerup sagde: Vi kan ikke forhindre folk i at rejse i krig. Virkelig ikke? Hvad så med at bede dem holde sig ude af Danmark, eller er det for drakonisk hvis det kommer til at redde x-antal menneskeliv? PET vil holde øje med dem? Hvor mange PET folk kan sidde på skødet af hvor mange jihadister i hvor mange år?

Video footage emerges which appears to show men from London involved in torture and possible executions. One man from London posted a video on Facebook showing a prisoner being flogged with an iron bar. The victim is apparently from the Free Syrian Army (FSA), a rival rebel movement. He is assaulted with such force that the bar breaks in half. The prisoner endures this while lashed to a car tyre British Muslims ‘carried out torture’ in Syria.

EU giver England den schweiziske behandling

A senior European Union official will step up his criticism of the UK’s stance on immigration, accusing politicians of “pandering” to xenophobia. Employment Commissioner Laszlo Andor’s previous criticism of David Cameron’s “nasty” looking restrictions on benefits for foreigners led the angry Prime Minister to lodge a formal complaint. But the Hungarian will use a visit to Britain to warn Mr Cameron he cannot “cherry pick” EU freedoms or base policy on “perceptions, gut feelings or anecdotes”.

Mr Cameron has come under fire from several fronts over his push to curb the free movement of workers, which he says is too often abused by people seeking handouts not jobs. A three-month delay before EU immigrants can claim out-of-work benefits was introduced amid claims the lifting of restrictions on Bulgarian and Romanian access to the UK would result in a spike in arrivals. UK warned over benefit restrictions

Se også Jalving: Schweiz viser vejen frem

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?