13
feb
Seneste opdatering: 14/2-14 kl. 0320
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Police are closing down the investigation into the case of the pregnant woman in the Stockholm suburb of Farsta who last August was knocked unconscious by an unknown assailant, who ripped off her headscarf and slammed her head against a car. A spokesperson for Stockholm police says there is a lack of evidence to pursue the case further.

hjiab

The woman was left unconscious in the car park and later hospitalised with a concussion. The incident triggered a country-wide campaign against islamophobia called “hijabuppropet”, where several politicians and media personalities took part. Many other women wearing headscarves told about the abuse they meet from members of of the public. Police now say their investigations to find the attacker have been fruitless, as there are no suspects and no witnesses that have stepped forward. CCTV-footage did not lead to anything either. The dna found on the woman’s headscarf believed to be from the attacker, turned out to be her own. Police close down headscarf case

Denne sag minder mig mest om den store moskebrand i Malmø i 2003. Da politiets efterforskning efter nogen tid pegede på et insiderjob, eller da massemorderne ved diskoteksbranden i Gøteborg 1998 viste sig at være ahøm, nysvenske…eller…. skiftede stærkt ideologiske svenske medier pronto fokus og lukkede helt racismevinklen. Det er ikke let, at være ansat i propagandaministeriet, men lønnen er nok derefter.

Man husker sikkert Hihabuproppet fra august sidste år, hele verden husker det, en kortvarig offentlig spasme hvor kvindelige politikere, ja selv svenske mænd optrådte med solidariske i hijaber på Facebook og i en Twitterstorm, selvom den overfaldne kvindes historie allerede fra begyndelsen lugtede tremmelig mærkeligt. Twitterindignationen brændte allerede ud 28 august 2013.

Nu fes historien så endelig ud under meget lidt opmærksomhed. Man skal ud i krogene for at finde, hvor TT lukker sagen med en lille notits, og svenske journalister har den frækhed at dømme nogen som populister…..Altså, man må gerne være en hysterisk populist, hvis det er i den rigtige sags tjeneste, selvom den er løgn fra ende til anden. Ikke så underligt kundekredsen til det svinder ind. Kvindens DNA er hendes eget, og mon hendes hjernerystelse kommer af hun snublede hun i mørket, eller var det en uppercut fra manden? Offer og godhedsgenerne blev poleret og nu er det soooo last year, men for en anden gangs skyld: Dont pull my leg, Dhimmi Sweden!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PisseNisse i Hökarängen

Posted: 13 februar 2014 - 02:18 - Svar

Åh sjutton,så har polisen tid och resurser att ta DNA-prov från hittepå-överfall som leder till hjärnskakning, om media tittar på?

Svenska media får väl blunda desto hårdare då polisen ignorerar andra brott, inklusive missköter mordutredningar så att man har sämst uppklarningsprocent i Norden.

Motbjudande fars.

Santor

Posted: 13 februar 2014 - 07:10 - Svar

Svenskerne blev hængt ud som racister af deres egne utilstrækkelige politikere – Føj.

Svenskerne er nødt til at huske alle de offentligheds personer der stod frem som støtter af “hijabuppropet”.

De skal huskes for at Svenskerne ikke stemmer på dem ved næste valg. Deres dømmekraft er ikke god nok til at de kan sidde i en lovgivende forsamling og deres ydmyghed over for den Svenske befolkning er ikke stor nok til at de vil komme med en undskyldning.

Hans Und

Posted: 13 februar 2014 - 08:47 - Svar

OT/tip folkeafstemningen i Schweis.

Der skulle have været et debat program, udsendt (også) på deutche welle, hvor der blev gået til stålet. Såsom:

– Vi behøver ikke EU og indvandring for at forhindre krig. De to seneste blev startet af tyskland helt uden hjælp fra EU og indvandring.

– Lad være med at belærer os om indvandring. Vi har 23%, I har kun 8%, det er os der er eksperterne.

Nils

Posted: 13 februar 2014 - 09:13 - Svar

Det er da sødt af politiet at spille med så lang tid. Reelt var sagen nok “politimæssigt opklaret” stort set ligeså hurtigt som den var opklaret på Flashback.

Især da fru overfaldsoffer en uges tid efter det første overfald indgiver en ny anmeldelse om, at hun nu er blevet overfaldet igen et andet sted, denne gang af tre mænd, der har truet hende og forlangt at hun trækker anmeldelsen tilbage. Så man skal tro på at tre højreekstremister i marchformation udsætter sig for en meningsløs risiko for at hjælpe deres kammerat, som der ikke er nogensomhelst spor af? Der er nok ikke mange svenske mænd, der har tre kammerater, der vil stille op for dem på den måde, når de overfalder tilfældige ensomme kvinder på gaden. De tre musketerer ved desuden hvem hun er, ingen rigtige signalementer. Historien savner logik.

Men i øvrigt fungerer medier på den måde i dag, at denne historie ikke er nogen fiasko. Almindelige uinteresserede menneskers verdensbillede består af små bidder samlet sammen her og der, og noget man hører blandt sine bekendte. “Sandheden” der lejrer sig om, hvordan samfundet hænger sammen, kan udmærket bestå udelukkende af senere dementerede løgnehistorier. At en vis procentdel af modtagerne gennemskuer en løgnehistorie og afviser den betyder ikke noget i det samlede påvirkningsregnskab. En sørgelig udvikling for det, der tidligere kaldtes journalistik.

Niklas R

Posted: 13 februar 2014 - 10:29 - Svar

Svensk media är sig lik.

Samma sak efter diskoteksbranden 1998 i Göteborg som mördade 63 ungdomar. När de trodde att det var skinnskallar som tänt på så var det ett jäkla liv i media om rasism och främlingsfientliga svenskar. Men när det kom fram att det var invandrare som tänt på, då blev det tyst om det och de hänvisade bara till gärningsmännens ålder och aldriga vilka de var eller var de kom från.

Naturligtvis fick dessa massmördare bara en smäll på fingrarna av domstolarna, åtta år för den som bedömdes vara huvudman.

  steen

  Posted: 13 februar 2014 - 14:20 - Svar

  “För många av de anhöriga och skadade från katastrofbranden i Göteborg blev hovrättens dom en lättnad: Två av de åtalade, Jamshid, 19 år, och Behrouz, 21, får sina straff skärpta från sex till sju års fängelse. För de övriga två fastställs domarna från tingsrätten: Foad, 19, som erkänt att han tänt på, får åtta års fängelse och Behnam, 19, får tre års sluten ungdomsvård.”

  http://www.bgf.nu/kostnader/diskobranden.html

  præcis, det var i de gode gamle dage, hvor virkeligheden virkelig lod sig styre af svenske journalister. ak ak

Markus

Posted: 13 februar 2014 - 10:38 - Svar

Svenska folket beter sig inte som de politiskt korrekta vill. Det är för lite hat och attacker mot minoriteter för att de ska kunna motivera lagstiftning som gör all politisk inkorrekthet illegal. Därför har man i Sverige grupper som fabricerar hat-attacker och annat. Man hittar på en händelse eller provocerar fram något, kontaktar medierna och ser till att de gör ett drev. Och det funkar, det räcker med ett rykte för att svenska politiker ska dra på sig slöjor, tåga i protest och kräva skärpt lagstifning. På senaste tiden har strategin blivit vanligare: vi hade den påstådda mjölkattacken i Forserum, organisationen Megafonen som var med och hetsade på kravallerna i Husby, och så den påstådda slöjattacken. Polisens rom-register-gate kan också vara exempel. Alla de här händelserna har genomskådats direkt av kritiker och diskuterats på forum som Flashback. Gammelmedia är däremot själva involverade och det passar deras agenda så de släpper inte fram verkliga kritiska granskningar. De organisationer som står bakom hetsen mot svenska folket får skattefinansierade bidrag, precis som tidningarna som rapporterar om vad organisationerna påstår ha hänt. Detta är det invandringspolitiska komplexet. Ibland går man lite för långt, som försöken att censurera Tintin från svenska bibliotek 2012. Då blev de totalitära ambitionerna för tydliga. Men iraniern som ville censurera är tillbaks i pk-industrin och jobbar med att “informera” inför valet 2014. Svenskarna ska veta att de är rasister och fascister och att de är mindre värda än invandrare.
Nu kom det alltså fram vad alla redan visste. Gäller bara att tona ner korrigeringen. Man hoppas väl att skadan redan är gjord så att svenskarna framstår ännu mer som rasister. Och förhoppningen är att på sikt ska man provocera fram riktiga våldsdåd så att journalister, myndigheter och våldsvänstern kan rycka ut.
Alla normala personer vet följande:

1) Svenska ungdomar häller inte mjölk över mörkhyade invandrare för att göra dem symboliskt vita.
2) Svenska polisen attackerar inte invandrare.
3) Svenska polisen är ointresserad av rasbiologisk kartläggning. Den saknar resurser till det.
4) Svenskar åker inte ut i invandrartäta förorter och sliter slöjor av muslimer.
5) Nazister i Sverige är extremt få och har varken makt eller stöd av befolkningen.

Saknar man erfarenhet av svenska samhället eller är marinerad i white guilt, postkoloniala studier och politisk korrekthet kan detta vara svårt att förstå.

  Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

  Posted: 13 februar 2014 - 12:59 - Svar

  “Svenska folket beter sig inte som de politiskt korrekta vill. Det är för lite hat och attacker mot minoriteter för att de ska kunna motivera lagstiftning som gör all politisk inkorrekthet illegal. Därför har man i Sverige grupper som fabricerar hat-attacker och annat. Man hittar på en händelse eller provocerar fram något, kontaktar medierna och ser till att de gör ett drev. Och det funkar, det räcker med ett rykte för att svenska politiker ska dra på sig slöjor, tåga i protest och kräva skärpt lagstifning. ”

  Javisst, det är en beprövad leninistisk strategi att jobba med provokatörer och “false flag”-operationer. I Västtyskland, och även i övriga Europa, bidrog ett mord på en student, Benno Ohnesorg 1967 starkt till att elda på de studentkravaller som kulminerade 1968 och så småningom övergick i den vänsterextrema terrorvågen på 70-talet. För några år sedan upptäcktes handlingar i Stasis arkiv, som bevisade att Karl-Heinz Kurras, den “västtyske” polis som avlossade de dödande skotten, i själva verket var en kontrakterad Stasi-agent.

  Det skulle verkligen inte förvåna om det en dag kommer fram bevis för att Anders Behring Breivik har kopplingar till extremvänstern, snarare än till någon extremhöger. Utöya passade lite för bra in på kravspecifikationen för vad vänstern och islamisterna behövde.

HH

Posted: 13 februar 2014 - 11:16 - Svar

Mycket bra skrivet Markus! Jag instämmer till fullo. Tyvärr lever vi i ett land – bra annars – som har fastnat i ordet konsensus. Jag ser dagens sammelsurium som en fortsättning på 1960-talets idiotier. Var det inte en mycket känd kulturpersonlighet som lät sy upp en Mao-jacka i sammet? Han som påstod att han sovit i fyrtio år, men nu vaknat och funnit verkligheten?

Trots fantastiska möjligheter till utbildning och jobb, en helt osannolik sak under min uppväxt, hör jag för det mesta gnäll och missnöjdheter. Det tar verkligen loven av alla andra ungdomar som vill och kan och ser sitt samhälle i ett annat ljus.

Allan Hansen

Posted: 13 februar 2014 - 12:07 - Svar

required

Posted: 13 februar 2014 - 12:28 - Svar

Det tragiske er at deres mænd er kvindeundertrykkere, værre end svenske feminister evner at beskrive,

Bergfast

Posted: 13 februar 2014 - 12:42 - Svar

Det Markus och HH har skrivit ovan är intressant.

Det är faktiskt ganska så märkligt när olika etablerade massmedia i Sverige, t ex SR, SVT, samt dagstidningar överlag, kanske särskilt, kvällstidningar, samt otaliga s.k. underhållningsprogram av olika slag, inklusive s.k. debattprogram, alltid och överallt i samband med referenser till Sverigedemokraterna ständigt och jämt som ett slags mantra upprepar de stämplande epitetsorden; – främlingsFIENTLIGA samt också ordet – RASISTISKA , och samtidigt inte någonsin SJÄLVA vill ta något helst ANSVAR för de konsekvenser som dessa ständigt upprepade ord riskerar att medföra i samhället? Konsekvenser nämligen av just ökade motsättningar, bråk, missförstånd, ilska och också kanske hat? Både från invandrare mot svenskar, men även från svenskar. Men svenskars eventuella hat tenderar då främst utgöra en slags frustration riktat mot först och främst just media, men även mot ansvarslösa och just konsensusvandrande knapptryckarkompanier i politiska partier, förblindade, okunniga och insiktslösa vad gäller mänskliga tendenser, behov och inklinationer för välbefinnande. Samt inte så sällan också en från svenska massmediekonsumenters sida kritisk inställning mot svensk-fientliga globalistpolitiker, som ofta verkar vara mer än beredda att vilja offra svenskar och svenskhet, till förmån för alla andra nationers folk och kulturer…

Detta är märkligt.

Att man inom etablerad massmedia inte någonsin verkar vilja utveckla någon form av självkritik, eller någon form av insikt kring att ta ansvar för vad man – bäddar för – , eller förstå den verkar vilja ställa till i det svenska samhället vad gäller bråk, missförstånd, rädslor och konflikter av olika slag och grader, mellan en ökande kritisk massa av svenska medborgare mot den förda invandringspolitiken? Där en allt större invandring av människor sker, som inte alls så enkelt och lätt kan identifiera sig själva till det svenska samhället, eller till svenskar. De förleds till att känna sig som offer för en elak, ondsint, fientlig och hemsk ursprungsbefolkning, som då enligt media är fientlig och rasistisk utan någon måtta och sans…ja, en fruktansvärt elak svensk befolkning som hatar alla som verkar vara främmande …?..

Det som massmedier av olika slag helt enkelt gör, är att – strö salt – i de eventuella sår, (av missförstånd), som kan uppstå när mycket olika folk, kulturer och människor skall förmås till, ja tvingas till, att identifiera sig med och till varandra, trots att där mycket ofta inte finns några variabler och riktmärken, varken språkliga, traditionella, kulturella eller etniska, att så särskilt enkelt kunna ta fasta på, varken för de invandrade eller för svenskar, vilket kan medföra att en identifiering och en känsla av – hemma med och till – så lätt kan uppstå.

Att då, som massmedia gör, endast vilja anmärka på eller kritisera svenskar, eller göra svenskar ansvariga för eventuella problemsituationer och vilja utmåla i stort sett hela det svenska folket för strukturell rasism, det är mycket oansvarigt och det är också omoraliskt att göra. Denna omoral kan i vissa fall förmodligen bero på okunskap, eller på en ovilja, att verkligen vilja förstå sig på mänskliga behov, inklinationer och tendenser att just behöva och också vilja identifiera sig själv till det som är likt, det som alltså är identifierbart, och som därmed får människor att känna sig som just – hemma – , och just bland fränder och gelikar, där möjligheter att bli förstådd, samt att förstå, antas lättare kunna finnas. Detta är lika för alla människor.

När man talar om att människor skall tvångsintegreras till områden där det bor särskilt många som just – liknar varandra – , antingen där många svenskar med svenskprofiler bor, eller där det bor många med t ex arabiska profiler, eller afrikanska profiler, osv. De som förespråkar sådant tar då absolut inte hänsyn det allra minsta till just allommänskliga behov och tendenser att just kunna känna sig som mest – hemma – med dem som just uppvisar variabler som går att identifiera sig själv med.

Detta fenomen är absolut likartat för alla människor runt hela jordklotet, och det är många invandrare som uttryckt behoven av att få bo bland just sina – gelikar – och släktingar, därför att de känner sig just som mest – hemma – med dem.

Sådant är människovänligt att ta hänsyn till.

Svenskar är naturligtvis inte varken sämre eller bättre än de flesta olika folk runt jordklotet i detta avseende.

Det konstiga i hela propagandan och anklagelserna mot svenskar och svenskhet är att man försöker avkräva svenskar någonting som inte är särskilt normalt för några folk någonstans runt jordklotet.

Detta försöker man göra med hot om ständiga anklagelser om rasism.

I så fall är helt enkelt hela jordens alla olika befolkningar, som känner sig mest hemma med varandra, helt enkelt rasistiska.

I så fall är rasism egentligen någonting fullkomligt naturligt som det rent av är människovänligt att tillåta hos just jordens alla olika folkstammar, nationer och kulturer.

Dessutom kan en sådan hållning och inställning också vara fördelaktigt för just MÅNGFALDENS bevarande. Helt enkelt genom att jordens alla olika folkslag faktiskt fortsätter att vilja identifiera sig själva just till sina signalement, sina språk, sina sånger, sina berättelser, sin historia och sin kultur.

Endast på så sätt kan just en MÅNGFALD i människosläktet faktiskt fortsätta att leva och frodas….

  Bergfast

  Posted: 14 februar 2014 - 08:51 - Svar

  Ps.

  Man kan ju egentligen säga att det inte finns s.k. rasism någonstans.

  Det finns endast människor, över hela jordklotet, som alla känner sig mest hemma med just – sina egna folk – . Det vill säga de som uppvisar attribut och signalement, både språkliga, etniska, traditionella och kulturella, som är just identifierbara och därmed välbekanta genom att det är de signalement som vi alla präglats på sedan barndom.

  Eftersom detta fenomen finns överallt, så kan man säga att rasism egentligen inte alls finns.

  Det finns endast människor som tycker om att känna sig som – hemma – . Där människor lättare kan känna sig förstådda och oftast lättare också kan göra sig förstådda. samt därmed också lättare bli bekräftade och själva lättare kunna bekräfta det välbekanta, dvs. – de sina – , före – de andra – . Sådant är värdefullt för alla människor. även för svenskar, norrmän, finnar, danskar, hur tålmodiga, toleranta, förstående och välvilliga de än är…

  Den svenska invandringen är överdimensionerad…

  Ds..

   Bergfast

   Posted: 20 februar 2014 - 20:48 - Svar

   Idagens Aftonblad, den 20 februari, finns på Debattsidan en stor artikel skriven av kommunisten Rossana Dinamarca, född i Chile och invandrad till Sverige, tillsammans med sina föräldrar, som åttamånaders gammal bebis.
   Rossana Dinamarca har ganska vackra färgstarka, sydamerikanska drag med mörka ögon och svart hår, kanske med inslag av indiansignalement, och har nått en hög politisk position inom kommunisternas Vänsterparti.

   Rubriken på hennes artikel lyder: – Jag är inte född här men detta är mitt hem –
   Underrubriken lyder: – Även vi utlandsfödda måste släppas fram till makten -….

   Måste och måste…? Varför måste de det kan man undra….

   Om nordeuropéer, dvs. germaner, engelsmän, skandinaver, skulle flytta till Kina, skulle kineserna då se sig tvingade, ja, nödgade, att släppa fram dessa för just kineser främmande folk, och låta dem få tillträde till makten i Kina?

   Det är kanske inte så säkert?

   Skulle massmedier då tillåtas att i Kina då anklaga hela det kinesiska folket för att vara – strukturella rasister – , om kineserna inte tillät européerna tillträde till maktpositioner i de kinesiska högsta politiska organen och maktsfärerna?

   MÅSTE verkligen Kina, som asiatisk nation, verkligen ge dessa (presumtiva) invandrade nordeuropéer, som då kanske var mycket långa, mycket ljushyade, mycket blåögda och mycket blonda, maktpositioner i Kinas högsta politiska organ, för att Kina och också då kineserna som folk, skulle lyckas undgå att bli kollektivt stämplade som en – rasistisk och främlingsfientlig – nation, (dvs. en – ond och elak nation, med onda och elaka kineser – ), där då en genomgående – strukturell rasism – , ( – elakhet och ondska -) skulle anses florera annars?…

   Rossana Dinamarca skriver:…” Vart vill jag komma med allt det här? Jo, strukturell rasism, handlar inte om att det måste vara medvetet rasistiskt utan att det är just strukturer som finns och föreställningar som finns rotade mer eller mindre djupt. När vi är omedvetna agerar vi efter det strukturer lärt oss”…

   Nja, det handlar nog inte, trots allt, först och främst om omedvetenhet och invandra strukturer.

   Det handlar om att kunna känna igen – sig själv -, hos människor. Det handlar om att människor runt hela jordklotet, kineser i Kina, sydamerikaner i Sydamerika, afrikaner i Afrika, nordeuropéer i Nordeuropa, osv., osv., alla är präglade på just vissa signalement, språk, kulturella traditioner, seder, vanor och bruk, samt ideal, som därmed för just alla olika folk runt jordklotet innebär just – hemma – .

   Kineser, och alla andra folk, känner sig helt enkel mer som – hemma – , med dem som de är präglade på sedan barndom.

   Och att kunna känna sig just som – hemma – , och som en naturlig del av en nation, det är just någonting som är värdefullt och betydelsefullt för absolut alla olika folk, varför det absolut är människovänligt att visa alla olika folk – hänsyn och förståelse – , just i detta avseende.

   De som inbillar sig att det är någonting bra att försöka blanda alla olika folk, kulturer, språk och kanske särskilt blanda utpräglade nordeuropeiska signalement och kulturer, med folk som har mycket avvikande drag från just de europeiska folkens drag, både språkligt, kulturellt, traditionellt och som många gånger präglar just de nordeuropeiska folkens ideal för skönhet, (liksom kinesiska drag nog många gånger ändå är just kinesers ideal för skönhet, osv. osv.), de gör nog ändå felaktiga antaganden.

   De gör antaganden som inte är särskilt människovänliga därför att de tar inte hänsyn till människors behov av just – hemmakänslor – . De tar heller inte hänsyn till att människan som varelse är just en familjär varelse som gärna identifierar sig själv till sina föräldrar, släktingar, far- morföräldrar och förfäder, sin historia, och sin tradition.

   När människor bevarar sig själva som folk, så bidrar också det till att just en mångfald av olika folk, språk, kulturer, seder, bruk och traditioner kan fortsätta att leva och frodas. De har också alla oftast betydligt lättare att kunna förstå varandra och kunna känna tillit till varandra, samt därmed kunna bekräfta varandra.

   Rfossana Dinamarca säger vidare i sin artikel:..”Jag är inte och kommer aldrig att vara representant för alla invandrade, nej inte heller för alla chilenare eller svenskar. Men jag vill att makten – den politiska, den dömande och den granskande – , ska fördelas på ett rättvist sätt.”…

   RÄTTVIST sätt?…

   Jag undrar verkligen om något annat land, och något annat folk, skulle så tålmodigt acceptera att bli så hånat, så anklagat och så förolämpat som Sverige och det svenska folket ständigt blir?….

   Skulle Chile och chilenarna acceptera det lika tålmodigt? Skulle Kina och kineserna acceptera det lika tålmodigt? M. fl. M. fl.

   Det är nog inte så troligt ändå…

    Bergfast

    Posted: 20 februar 2014 - 22:12 -

    Ps.

    Man kan ibland undra om en del invandrare emellanåt kan uppleva det som att det är Sverige och det svenska folket fel, och som är de SKYLDIGA till att dessa invandrare över huvud taget har inflyttat, eller flytt, till Sverige, från sina egna hemländer? ,,,

    Det verkar som att en del då kan se det som att det svenska folket alltså har TVINGAT dessa invandrare till att just invandra till Sverige?…

    … Och att de då anser att det DÄRFÖR inte skulle vara mer än just – rättvist – , att dessa invandrare MÅSTE ges tillträde till maktpositioner i det svenska etablissemanget och den politiska maktsfären…?

    Hela resonemanget är lite märkligt ändå på något vis…

    Ds..

    Angela

    Posted: 20 februar 2014 - 23:07 -

    Du har besvarat R D:s artikel bra, Bergfast. De två orden jag också hänger upp mig på är “måste” och “rättvist sätt”. Hennes argument för att just hon har tilldelats en RD som är och var tänkt skulle vara till för landet Sveriges medborgare det svenska folket är mycket märklig för att inte säga rent narcissistisk, infantil och oförskämd. All den makt som skulle utgå från folket, från svenska folket, innehas nu av andra som anser sig ha rätt till det, rätt att bestämma över oss. När RD bildades fanns ingen tanke på att riksdagen skulle vara till för främmande folk utan för svenskarna. Något så idiotiskt att man skulle skapa en riksdag för att andra folk skulle bestämma över oss svenskar kan väl bara kompletta dårar och självmordsbenägna komma på. Vilka som tillåtit detta undrar jag fortfarande över för det är en STATSKUPP mot folket. Idén med riksdag/parlament är att folk skall bestämma över sitt land. Det är därför man skapar den. Tänk om debatten någon gång kunde hamna där i medierna. Vad som är tänkt med ett land. Är det inte underligt att andra folk skall sitta i Sveriges riksdag? Det är svenska folkets riksdag. Det är svenska folkets politik som skall bedrivas inga andras. Det är som du skriver att den måste inte alls tillfalla några utlänningar och inte bara det, den SKALL inte tillfalla några utlänningar för riksdagen är skapat och har tillkommit för svenskar och inga andra. Inte ens ALLA svenskar får sitta i riksdagen och har aldrig fått hur gärna de än kanske skulle ha velat sitta där för att få bestämma lite av sitt eget lands politik. För alla kan inte det.

    Rosanna Dinamarca är inte och kommer aldrig att vara en representant för det svenska folket. Det kan bara andra svenskar vara. Det är DJUPT orätt mot svenskar som aldrig får en chans, en rätt, att företräda sig och sitt folk i riksdagen därför att andra bemäktigar sig deras rätt och deras rättmätiga plats att själva få bestämma över sitt land, sin politik och sin framtid. Man skall icke hava begärelse till sin nästas hus! Det insåg folk för flera tusen år sedan. Gör min intrång i andras bestämmanderätt så är det en krigshandling mot andra folk. Jag känner inte till att någon svensk sitter i andras parlament men skulle de göra det så uppmanar jag dem å bestämdaste att genast lämna den platsen och skämmas!

    Bergfast

    Posted: 21 februar 2014 - 11:40 -

    Tack till Angela.

    Det värsta är väl att Sverige självt redan mer eller mindre har sålt sig till – främmande makt – , i och med ja- omröstningen till medlemskapet i EU 1994…

    Kanske Sverige och svenskar pressades, stressades, bortkollrades, lockadades och pockadades till detta genom en intensiv övertalningskampanj, med mycket stora resurser till sitt förfogande. Kanske Sverige och många svenskar har ångrat sin röst i efterhand…men är ändå delansvariga i händelseförloppet…

    Nyligen intervjuades nej- generalen i omröstningen Per Gharton, och konstaterade att ja-sidan hade varit fula, elaka, respektlösa och kränkande i mycket av sin propaganda mot nej-sidan.

    Så allt är kanske i stort sätt sig likt, vad gäller politiska finter, manövrer, fula knep och knåp, anklagelser, finurliga strategier, hunsanden, platssättanden, anmärkningar på, samt, anklagelser mot, förlöjliganden av,, hatuppviglingar, osv. osv., mot svenskar och Sverige….?

    – Die Dumme Schweden – ., är kanske fortfarande, (och alltid?), – Die Dumme Schweden – ?..

    (Fniss, skratt?…..Eller kanske också samtidigt ibland ..Gråt, sorg, vrede och förtvivlan?… Vem vet..)

    Bergfast

    Posted: 22 februar 2014 - 10:55 -

    Ps.

    Se också dokumentären – Spårlöst – .http://www.tv4.se/sp%C3%A5rl%C3%B6st

    En rörande historia om en adopterad ung kvinna, från Colombia, Sydamerika. Hon adopterades i småbarnsåldern, ca 3 år gammal, till Sverige.

    Hennes sökande efter sin biologiska familj är hjärtskärande, och hon bryter nästan ihop av oro över att hennes mor inte skall ta emot henne.

    När hon så äntligen får träffa sin biologiska familj, mor, mormor, syskon och syskonbarn, är hennes lycka överväldigande och hon storgråter…

    Hon säger vid flera tillfällen i filmen hur ledsen hon har varit över att hon inte har känt sig – likna – någon i sin, (svenska) omgivning. När hon så äntligen hittar – de sina – , hennes – egna – , hennes – likar – , och – her own kind – , dvs. – sin egen kind – , så är hennes lycka mycket stor.

    Det finns många utomeuropeiska barn, från Asien, Sydamerika osv., som har adopterats till Sverige. Många upplever större eller mindre trauman särskilt i tonåren och tidig vuxenålder. En del begår också självmord, (oftast flickor), andra blir utåtagerande och aggressiva, (oftast pojkar) (Tobias Hybinett?), så att så självklart och okritiskt, samt aningslöst, insiktslöst och godtroget, vara totalt övertygad om att det ENBART är av – godo – , att adoptera barn från mycket främmande folkslag, med mycket avvikande och olika etniska profileringar, till Sverige, det kan och har, visat sig vara lite förhastat.

    Många adopterade barn kan komma att känna sig som – främmande – , och särskilt i tonåren och i ung vuxenålder, enbart därför att de känner sig – inte likna – sin omgivning rent etniskt, trots att de är präglade på den svenska kulturen och talar språket flytande.

    Denna för många av de adopterade barnen tragiska verklighet medför att det kan i verkligheten vara ganska så brutalt, ja, inhumant många gånger, att faktiskt förflytta ett litet barn från sina naturliga – kinfolk – , dvs. de som barnet rent etniskt liknar, till ett totalt utseendemässigt främmande folk.

    Om inte annat så talar programmet – Spårlöst – , om den adopterade colombianska flickan, sitt tydliga språk, som man inom adoptionsindustrin nog behöver tänka igenom, både en och två gånger…

    Ds.

Allan Hansen

Posted: 13 februar 2014 - 13:00 - Svar

Mine tanker går til den svenske familie, der
mistede deres datter.

Best of Bach.

http://www.youtube.com/watch?v=6JQm5aSjX6g

Anna C

Posted: 13 februar 2014 - 13:21 - Svar

“Han spottade på mig mitt i universitetet.” Hur ser den anatomin ut?
Man får ta chansen att smile lit.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 13 februar 2014 - 14:00 - Svar

Något som verkligen borde väcka uppmärksamhet i medierna är istället detta:

http://avpixlat.info/2014/02/12/islamkritisk-s-riksdagsledamot-stryks- fran-valsedlarna/

Man skulle ju som utanförstående lätt kunna tro att en socialdemokratisk riksdagsledamot som uppmärksammar majoriteten i partistyrelsen och offentligheten på att en “liten extrem minoritet” i den socialdemokratiska partistyrelsen försöker kuppa in en representant för den världsomspännande extremistiska islamistorganisationen Muslimska Brödraskapet i partiledningen skulle bli betraktad och belönad som en hjältinna, men det tycks inte gälla inom SAP-GC. Istället blir fredens och frihetens försvarare i praktiken utesluten och fråntagen sin riksdagsplats. Utrensad helt enkelt. Skrämmande är bara förnamnet. Det visar på en fullständigt bottenlös ondska.

(Avpixlats skribent har alltså missat en viktig del av poängen: Carina Hägg är inte bara och inte främst islamkritisk. Hon är kritisk till att Sveriges tidigare regeringsbärande parti och Sveriges arbetares parti, SAP, bedriver ett organiserat samarbete med en extrem demokratifientlig och västfientlig organisation som Muslimska Brödraskapet med dess dokumenterat expansionistiska planer. Det är betydligt mer kvalificerat än att vara islamkritisk.)

Detta sker alltså kort efter det att det har avslöjats att partiet har ett avtal med MBs svenska organisation om att placera, inte bara vilka muslimer som helst, naturligtvis, utan MBs egna representanter på viktiga poster i partiet. Snacka om “arrogans”!:

http://www.expressen.se/nyheter/beviset-s-lovar-att-samarbeta-med-smr/

Det sker också bara några månader efter det att den tidigare SÄPO-chefen Olof Frånstedt i första delen av sin självbiografi avslöjade att ledande företrädare för SAP hade konspiratoriska möten med KGB-officerare från 60-talet och framåt. Del 2 utkommer i år, lagom till valet, och kan komma att bjuda på fler överraskningar:

http://www.dn.se/nyheter/sverige/svenska-folket-har-ratt-att-fa-veta/

Det sker dessutom i samma vecka som det avslöjades att en av grundarna av Pantrarna har dödats i strid i Syrien. Denna våldsbejakande organisation är ett vänsterextremistiskt och islamistiskt joint venture, som av media alltsedan grundandet betraktas som det enda verkligt legitima språkröret för “förorten”. Det framgår inte vilken grupp “den avlidne” tillhörde, men ISIS eller Nusrah är väl de troligaste alternativen.

http://avpixlat.info/2014/02/11/grundare-av-pantrarna-dog-som-jihadkri gare-i-syrien/

Inte nog med det, utan det sker också ungefär samtidigt som det framkommer att den “liberal-islamistiske” turkiske premiärministern Recep Tayip Erdogan, han med “Moskéerna är våra baracker, minareterna är våra bajonetter, kupolerna är våra hjälmar och de troende våra soldater”, ni vet, avslöjas med att ha samarbetat med en av USA terroriststämplad Al Qaida-finansiär:

http://www.nationaljournal.com/defense/why-is-turkey-harboring-terrori sts-20140206

Anonym

Posted: 13 februar 2014 - 15:32 - Svar

Det minder mig om: (Notat fra 10. april 2009)
For 2 – 3 dage siden fortalte indehaveren (og hans kone) af en restaurant på Nørrebro (han var efter navn og udseende at dømme af mellemøstlig herkomst, hun var dansk) at nogle af deres gæster var blevet forulempet af politiet. Politiet havde angiveligt beordret dem (gæsterne) ud på toilettet, hvor de havde foretaget en rectal undersøgelse (hedder det vist i fagsproget, når man fører en finger op i endetarmen) efter narkotika. Dagen efter kunne nogle ”ældre mænd” i samme område berette om, at de havde været udsat for en lignende behandling fra politiets side. Tv-avisen kl. 21.00 kunne så i dag berette om, at nogle ”unge” på Nørrebro var gået til angreb på politiet med sten- og flaskekast. De ”unge” var angiveligt (bl. a.) blevet provokeret af det, der et par dage tidligere var overgået de ”ældre mænd”. Bortset fra at det alt sammen foregår på Nørrebro, er der ingen forbindelse mellem de ”unge” og de ”ældre mænd”, hvis man kun forholder sig til tv-avisens historie. Den kendsgerning at tv-avisen på grund af politisk korrekthed ikke vil nævne forbindelsen, gør yderligere historien hylende grinagtig. For hvorfor skulle en tilfældig gruppe unge, tage sig af at et par tilfældige ældre mænd, (evt.) var blevet forulempet af politiet? Værten på tv-avisen, Line Gertsen, konfronterede en talsmand fra politiet, Flemming Steen Munch, med rectal undersøgelserne, som om det var en kendsgerning.
F. S. Munch kunne kun opfordre de mennesker til at stå frem og klage, hvis de havde været udsat for den behandling, men han havde i øvrigt ikke fantasi til at forestille sig at nogen politifolk skulle påtage sig den slags aktiviteter. Jeg har heller ikke fantasi til at forestille mig, at rectal undersøgelser er noget man lærer på politiskolen.
Hvis DR vil komme ud af denne historie med et minimum af troværdighed i behold, må der rulle hoveder i DR, med mindre det kan bevises at rectal undersøgelserne har hold i virkeligheden.
(Men det gjorde der selvfølgelig ikke (altså rulle hoveder). Og der var selvfølgelig ingen, der klagede over dårlig behandling. For det hele var et muslims stunt, der skulle fremstille muslimer som ofre for danskernes racisme (hvilket er meget givtig på mange måder). Og den løgnagtige propaganda institution DR medvirkede velvillig).

HH

Posted: 13 februar 2014 - 16:26 - Svar

Vid en rensning i bokhyllorna hittade jag Bertil Gandemos “Citat och tankar”: Så här

Jag använder inte utrikiska ord, när det finns en adekvat inhemsk vokabulär. Gunnar Sträng.
Gödsla med orddynga så slipper du ljuga.
Att snacka kostar inget, om man inte anlitar en advokat.
Politik är konsten att hindra människor från att lägga sig i det som angår dem.
Varje offentlig konflikt skär en tjock skiva ur vår välfärd.
En radikal är en person med båda fötterna fast förankrade i luften. Franklin Roosevelt.
Många politiker har höga ideal och är villiga att stå för dem så länge det lönar sig.
Politiker är personer som står för vad dom tror att väljarna faller för.
Utan tvivel är man inte riktigt klok. Tage Danielsson.
Att vara god är nobelt. Att lära andra vara goda är än noblare – och mindre ansträngande. Mark Twain.
Alla klagar över sitt minne, men ingen över sitt förstånd. La Rochefoucauld.

Munter och sann läsning!

Bjovulf

Posted: 13 februar 2014 - 16:34 - Svar

Der er en fejl i dit sidste link, Steen 😉

“Don’t Pull my Leg, Dhimmi-Sweden!”

Allan Hansen

Posted: 13 februar 2014 - 19:53 - Svar

Sam Harris.
Fin artikel af den amerikanske
filosof Sam Harris:

http://www.samharris.org/blog/item/the-marionettes-lament

Angela

Posted: 13 februar 2014 - 22:45 - Svar

Svenskar är rasister och främlingsfientliga. Det får svenska folket höra varje dag. Täppas som blev satt på plats i gårdagens Ring P1 var tvungen att inleda med hur debatten igår gått het i sociala medier om hur främlingsfientliga svenskarna var och han lyckades få några inringare med sig som han tillsammans med kunde utgjuta sig i excesser om främlingsfientligheten i SR. Är Täppas rädd att han skall repatrieras? Om han inte håller främlingsfientlighetstrycket uppe? Enligt principen bättre att föregå än att föregås?

Men jag fick leta länge på Ekot efter dagens nyhet där påven tackade svenskarna för deras stora varma hjärtan och allt de gjorde för andra människor. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5783525

Aldrig nämner medierna med ett ord att Sverige ligger i topp av världens länder när det gäller solidaritet och frånvaron av rasism och främlingsfientlighet. Svenskar tillhör de folk som uppvisar minst rasism och främlingsfientlighet i världen. Den positionen har de haft sedan rapporteringen började. Européer och nordamerikaner, väst, har lägst medan mellersta östern och afrikanska stater ligger i topp när det gäller rasism och främlingsfientlighet men även Asien. Men det nämns aldrig för då skulle man inte kunna bedriva sin kampanj.

Angela

Posted: 14 februar 2014 - 09:01 - Svar

Idag, lustigt nog, fick vi än en gång höra Alice Petrén, berätta om besöket hos påven. Inslaget finns däremot inte längre kvar på Ekots hemsida. Besökt som skulle varit en audiens på en kvart vilket blev till en timme vilket var unikt.

“Sverige är viktigt”, sa påven. Jaså? Tänk att påven kände till ett land som heter Sverige och ett folk, ett svenskt folk! Det finns ju inte. Och OM det skulle finnas så är Sverige ett land fullt av främlingsfientliga rasister enligt medier, politiker, byråkrater och deras svansviftande hop.

“Tacka Sverige och svenskarna”, sa påven. “För alla människor de hjälper.”

Vi svenskar som upplever att vi finns får vara glada att någon är tacksam för vad vi gör. När nu inte etablissemanget eller utlänningarna gör det. Svenskarna skall finna sig i att få sitt liv förstört, få leva i misär, bli trakasserade, oförskämt bemötta, pryglade, misshandlade, rånade, bestulna, våldtagna och ihjälslagna. I sitt eget land. Bli bestulna på sina skattepengar, sina pensioner, sina löner – sina liv.

Hörde gårdagens repris på Ring P1 där en kvinna beklagade sig över att svenskarna opponerade sig mot orättvisorna. Hennes utländske man hade inte fått gratis tandläkarvård när han anlände till sverige utan måste betala 15 000 kr själv därför var tänderna fortfarande inte lagade men nu hade han fått ett jobb så nu skulle de tjäna pengar. Inte en sekund slog det henne hur orimligt det var att ens ha en tanke på att få det gratis och att jämföra sig med en svensk. Hennes man fick väl vara glad att han fick stå i kö för behandling. Och att ha redan ha fått ett jobb. Massor med svenskar långt upp i medelåldern har aldrig haft något och då talar jag om svenskar. Som talar svenska flytande och känner till de sociala koderna och är gediget utbildade. Även äldre som blivit permitterade p g a företagsnedläggningar som aldrig någonsin kommer att få ett jobb mer vilket sänker deras livskvalitet och pensioner. Muhammed går före i kön.

Angela

Posted: 14 februar 2014 - 09:21 - Svar

Widar Andersson, ledarskribent vid Folkbladet (s), tidigare riksdagsledamot, avbytare i Europaparlamentet i Socialdemokratiska gruppen skriver i Folkbladet:

“För att uttrycka mig krasst och en smula burdust så är världen full av fattiga människor på flykt som inget hellre skulle vilja än att komma bort från inbördeskrigens fasor och tältlägrens misär. En inkomst på socialbidragsnivå och ett enkelt boende i utkanten av en stad i trygga och välordnade Sverige framstår i jämförelse som ett mycket bra alternativ.”

Leave a Comment