14
feb
Seneste opdatering: 15/2-14 kl. 0251
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ta inn hele skjermen 14.02.2014 090856

Verdens fremtid. Det gamle Europa har traktateligt forbundet sig til at forsvinde. Dets politikere klapper hælene sammen og står ret på europæernes vegne. Gør plads til dem der føder flest børn, ellers tuder FN, EU og journalistikken over Lampedusa og afrikanere og arabere, der ikke kan svømme. Vi må skabe et nyt ‘vi.’ Dine chefer antager, det er lettere end at spise en P-pille, og de mener det er upassende at bede nogen om at gøre det. At dø uden at brokke sig og at aftage en afghansk eller somalisk kvindes 6.17 børn, er hvad anstændighed går ud på.

Det er ligesom med giraffen i Zoo, vi tuder eller dødstruer nogen, hvis I ikke holder op med at være så sjælsrå. Hvilken humanist har ikke plads til en giraf, som kan være i Politikens hjørnekontor, hvis man kapper halsen af den? Der er plads nok i Sverige og Norge, i hvert fald til et enkelt års 75 mio børnefødsler. Median ages in African countries are strikingly low. Africa to Record Largest Population Growth Over Next 40 Years, Africa’s population to double to 2.4 billion by 2050

25-års dagen for fatwaen mod Rushdie

I Danmark har det på senare tid bildats en särskild Lars Vilks-kommitté, som sett som sin uppgift att debattera konsten och yttrandefriheten. Lars Vilks säger att han själv deltagit vid flera av mötena.På fredagen tänker man högtidlighålla 25-års dagen av ayatollah Khomeinis fatwa mot författaren Salman Rushdie. Mötet är planerat att äga rum på den så kallade Krudttønden på Østerbro i Köpenhamn.

En av de drivande i arrangemanget är den danske performancekonstnären Uwe Max Jensen, själv uppmärksammad efter att ha urinerat i en vattenskulptur på Århus Konstmuseum och sagt att han utförde ett performancekonstverk genom att höja vattennivån i konstverket.Lars Vilks visar nya hundar i Danmark

Johannes Riis fra Gyldendal og medstifter af Lars Vilks Komiteen, Helle Merete Brix Kulturnyt: Salman Rushdie – fatwaens konsekvenser


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Angela

Posted: 14 februar 2014 - 10:05 - Svar

Är det någon som vågar kommentera? FN styrs av diktaturstater där ingen ledare vill ta itu med sin befolkningsexplosion eller fattigdomsproblem och välfärdsproblem utan bara ser till sina egenintressen att fylla sin egen plånbok. Det är lättast och behagligast för en själv. Världen styrs av psykopatiska gangstrar likgiltiga för andra människor och utan någon som helst samvete eller medmänsklighet. De tror att världen skapats för just dem och för deras välbefinnande.

Våra förfäder kämpade mot denna syn och vi får fortsätta. Européerna skulle utplånas av afrikaner som skulle utplånas av kineser sas det. Varför det inte skulle gå att leva sida vid sida har ingen gett någon förklaring på fastän det går alldeles utmärkt för både växter och djur. Elefanter behöver inte bli harar, kor, hundar eller giraffer. Rosor behöver inte bli träd eller näckrosor. Märkligt att evolutionen inte har synpunkter på det? Men globalisterna vet vilka som skall få leva och dö. Det bestämmer dem.

Prudentius

Posted: 14 februar 2014 - 10:48 - Svar

Hele multikulti-ideen er jo at Europa-USA skal “rumme” verden.

Et nyt post-historisk samfund baseret på rettigheder skal opbygges og de evige etniske-religiøse kampe der har præget menneskehedens historie lægges i graven. Og når dette equilibrium er opnået kan det eksporteres til hele kloden og tadaaaa fredens evigheds-rige regerer planeten. Vi går foran, vi gør en forskel, vi tager ansvar.

Den vestlige delirium er total.

Ole Burde

Posted: 14 februar 2014 - 11:35 - Svar

Den næste generation af europæere , den som bliver født nu og fremaf , bliver sandsynligvis den afgørende generation .

Det bliver ikke nemt at redde situationen ,heller ikke hvis der sker en gradvis politisk opvågnen . Hvor lang tid der er tilbage til at redde situationen er delvist et demografisk spørgsmål , for hvert europæiskt barn som IKKE bliver født , formindskes chancen for at der bliver tid nok til at vågne op af den politisk korekte Coma-Tilstand . Der for er der ingen måde for ansvarlige mennesker til at undgå det helt personlige krav om at få flere børn , og opdrage dem til at være parat til Whatever fremtiden vil bringe .

  Peter Buch

  Posted: 14 februar 2014 - 14:16 - Svar

  Der er masser af argumenter for færre mennesker.
  Her der og allevegne.
  At samtlige andre ville være fri for mig når jeg står af, hvilket måske ikke ville være så ringe, er det første.
  At andre kunne få samme tanke gør alene der er masser af potentielle argumenter for synspunktet respektivt synspunkterne.
  Meget andet end dette argument kan fremføres mod befolkningsvæksttilhængere, tll udtrykt bekymring over individer og samfunds skæbne kan svares at de bekymrede, ud over alt det andet der kan opremses, tillægger individer og samfund al for stor og for megen betydning. Set herfra.

  intetnavntak_22

  Posted: 14 februar 2014 - 15:09 - Svar

  Ole Burde:

  Det er rigtigt ville jeg påstå.

  “tillægger individer og samfund al for stor og for megen betydning”
  – Peter Buch

  Den påstand passer kun hvis samfundet ikke tager ansvar. Hvilket er en muglighed.

  Jeg tror ikke det største samfundsproblem ligger der, det største problem er hvis WW3 udbryder. Sovjet havde lavet et radioaktivt verdens kort. Hvori skandinavien var et af de steder, med mest radioaktivitet. Altså total udslettelse. De nordiske lande skal til at tage sig sammen og få bygget et missil og anti-air skjold. For at undgå kommunisterne dræber kommunisterne som bor i byerne. (det er okay at bo i byen, refererede til byerne som normalt stemmer rødt)

Allan Hansen

Posted: 14 februar 2014 - 14:05 - Svar

Hans

Posted: 14 februar 2014 - 15:27 - Svar

Nu er det ikke fordi, at jeg opfordrer til vold mellem negre, da jeg synes, at alle negerbørn er bedårende. Det er faktisk også mest arabere som står bag al det lort i Nigeria og Mali og de steder. Faktisk synes jeg også, at Anders Breivik skal få lov til at avle børn med en lyshåret kvinde fra Ukraine, hvis han vil det. Jeg kunne godt tænke mig en lille afroamerikansk pige fra. U.S.A. Har I lagt mærke til, at nogle af de lyshårede kvinder fra Ukraine har typiske slaviske ansigtstræk, mens andre ligner lyshårede svenske kvinder? Kiev blev grundlagt af svenske vikinger. Stalin slog 6.000.000 ukrainere ihjel i 30′ erne. Mange muslimske negre fra Vestafrika er virkeligt søde. Det er araberne, som har tvunget dem til at blive muslimer. Se hvor let en lille fransk hær kunne befri det muslimske Mali. Jeg ønsker på ingen måde, at muslimske og kristne negre i Nigeria eller andre steder skal slås. Det er arabere, tyrkere, iranere, pakistanere og afghanerne, der laver lort i det de steder. De sidste 4 folk betragter, sig i øvrigt som 1 folk, der nedstammer fra Persien. De vil genrejse Storpersien og det Ottomanske imperium og imperialisere de Græsk-Judæiske lande i Europa og Israel. Huntingtons: “Clash of Civilisations” fortolkes tit til “Clash of Religions”. I virkeligheden skal det tolkes som Clash of Empires. Men der lever altså 1 milliard kristne udenfor Europa. Jeg forestiller mig sådan noget som fredelige børnesoldatstraumatiserede Emmanuel Adebayour og Didier Drogba-fyre fra det kristne Afrika, mens de socialiserer sig,fungerer som en slags gårdvagte i det offentlige rum, hvor de roligt og afslappede går rundt og siger til såvel kristne som muslimer i Danmark: “Stay out of trouble” og “Thank you for not smoking”.

Allan Hansen

Posted: 14 februar 2014 - 15:45 - Svar

” Das Abendland am Scheideweg,,.
Marius Baar 1980

Morani ya Simba

Posted: 14 februar 2014 - 16:57 - Svar

Det her er jo Romerrigets fald om igen. De der har reel indflydelse i samfundet lever afskærmet fra konsekvenserne at irrational politik og historien fortæller os at det gør folk indbildske, naive og arrogante at leve alt for trygt. Man får en form for “Disney briller” af det. Og, mere ulækkert, får mange også en god fornemmelse af hvem det er “sikkert” at fornærme og spotte og hvem der ville komme en hurtig reaktion fra og derfor skjuler folk deres indre kujon (fysisk OG moralsk) ved at gå efter fysisk aldeles fredelige DFere og lignende mens de holder sig laaaaangt fra kritik af Islam og muslimsk adfærd. At placere en “pris” på ikke-voldelig adfærd har den perverse konsekvens at gøre det mere attraktivt for de mere balstyriske at reagere ligesom de voldelige gør. Det kan desværre observeres i Sverige med nynazister og er måske også en delvis forklaring på Breivik i Norge. (Jeg tror Danmark har færre nynazister og, 7-9-13, ingen Breivik pga den noget friere debat her sammenlignet med Nordskandinavien.)

Britta Due Andersen

Posted: 14 februar 2014 - 17:24 - Svar

Sjovt nok har jeg også gået og tænkt på sammenfaldet om giraffen Marius og valget i søndags om nej til masseindvandringen. Begge handler om også at eksistere om 100 år.

steen

Posted: 14 februar 2014 - 18:02 - Svar

zoologisk have har en superb videnskabelig chef i Bengt Holst, Channel 4

Giraffe Copenhagen Zoo chief: ‘I like animals’

http://www.youtube.com/watch?v=vuxgAC0dWK4

Allan Hansen

Posted: 14 februar 2014 - 20:12 - Svar

@ Steen og Britta.
Jeg elsker dyr – alle dyr!
Jeg har selv tre gale katte og en hund Buster – som jeg har fundet på gaden.
For mig var mordet på Giraffen Marius en
smertelig skandale.

Mvh. Allan

  Prudentius

  Posted: 16 februar 2014 - 10:54 - Svar

  Ja, det var en rigtig dårlig ide de havde fået sig der i Zoo. Og værre endnu var at de gennemførte den.

  Stakkels Marius.

Allan Hansen

Posted: 14 februar 2014 - 21:44 - Svar

Om BuddhaNatur:

I den gamle Tibetanske Buddha natur
findes, der mange forskellig skikke for
respekt for naturen.

En af dem består i at redde livet for de dyr, der
står for tur til at blive slagtet, ved at frikøbe dem
og slippe dem løs.
Denne praksis er meget populær i Tibet og
i andre område, ved foden af Himalaya ( har selv været der).
En anden skik er, at folk for eksempel går på fisketovet
for at købe fisk og derefter slippe dem fri.
Disse skikke er baseret på naturlig karmisk logik om, at det at tage andres
liv eller skade dem forkorter éns eget liv, mens det at give dem liv forlænger det.

Kilde: Buddha – Naturligvis.

Robert R

Posted: 15 februar 2014 - 00:24 - Svar

Demografien er nådesløs! I løbet af 3 generationer måske 3 1/2 er der muslimsk flertal i Europa.
Etniske europærre har en fødselsrate på 1,4 og muslimske indvandere har en på 3,5. Prøv selv at regne efter. Hvis fødselsraterne holder så vil der om 3 generationer være næsten lighed mellem “gammel Europæere” og muslimer, og det endda uden yderlige indvandring; Og hvem tror på det; Og er der nogen
Der har fantasi til at forestille sig, at det kommer til at forløbe fredeligt.
Hvor er det dog enerverende at tilhører den generation, der ødelægger det hele, men fremtidens lyshårede med blå øjne, vores børnebørn, vil forbande vores generation.
68 generationen, dem der uden dårlig samvittighed brugte deres forældres penge og når de en dag giver slip efterlader de en kæmpe gæld! En virkelig ynkelig generation! For så at sætte kronen på værket, har de åbnet grænserne for den tredie semitiske folkevandring. Det bliver vores død. Denne gang taber vi, fordi vi ikke sætter os til modværge. Trist, virkelig trist.

Bjovulf

Posted: 15 februar 2014 - 02:27 - Svar

Racismen hinsidan

Af Tom Jensen, chefredaktør
22. januar 2014, 22:30

»Hvis man ikke må tale om tvangsægteskaber, social undertrykkelse, parallelsamfund og patriarkalske strukturer og værdier, blot fordi det finder sted i en indvandrerghetto, hvem tjener man så?«

Så ramte racismeanklagerne også en litteraturredaktør på Politiken. Man skulle ikke tro det muligt: Er de humanistiske kulturradikalister på Organet For Den Højeste Oplysning i virkeligheden små Jonni Hansen’er i forklædning? Ja nærmest, må man forstå på den svenske litteraturkritiker Elise Karlsson, som faldt over Politikens litteraturredaktør Jes Stein Pedersen.

Men det sker på en baggrund, hvor den politiske korrekthed har gjort sig selv totalitær. Uforståeligt totalitær. For hvem er det i grunden, folk som Elise Karlsson mener at beskytte, når hun kræver absolut tavshed om de problemer, der opstår, når hundredtusinder af mennesker med én kulturbaggrund på få årtier bosætter sig midt i en ganske anden kultur? Hvis man ikke må tale om tvangsægteskaber, social undertrykkelse, parallelsamfund og patriarkalske strukturer og værdier, blot fordi det finder sted i en indvandrerghetto, hvem tjener man så? Hvem svigter man? Man beskytter jo netop disse undertrykkende strukturer. Man svigter netop ofrene for dem, herunder de børn, der vokser op under sådanne omstændigheder. Man bliver et forstenet værdisæts udsendte fanebærer.

steen

Posted: 15 februar 2014 - 04:22 - Svar

Tom Jensen har ikke så mange nye betragtninger, men jeg ser, han læser alle de lorteaviser, jeg ikke gider læse. Hver dag lover jeg mig selv, at jeg ikke læser nogen af dem, og det lykkes stort set.

  Bjovulf

  Posted: 15 februar 2014 - 04:58 - Svar

  😀

  Nej, men det er dog interessant, at dette mystiske svenske fornægtelses- og fortielsesfænomen nu bliver
  omtalt åbent i stadigt stærkere vendinger i almindelige danske aviser på redaktørniveau. 😉
  Så måske begynder flere og flere menige svenskere også at undre sig højlydt, efterhånden som de opdager,
  at det slet ikke er dem, der er noget galt med.

  Jeg havde bare ikke set andre omtale denne kronik, så jeg syntes lige, at jeg ville nævne den.

Allan Hansen

Posted: 15 februar 2014 - 12:56 - Svar
Leave a Comment