19
feb
Seneste opdatering: 11/8-14 kl. 1245
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

 “Politikere og medier arbejder hånd i hånd på udslettelsen af det tyske folk”

oversat fra Das Jahrtausend-Verbrechen: Politik und Medien arbeiten Hand in Hand an der Beseitigung des deutschen Volks, 15. Februar 2014 af Snaphanen.

1-2012-07-09 17.22.56

Af  Michael Mannheimer (t.v. på foto)

Tyskland bliver afskaffet. Af tyskere.

Vi anklager: Folkemord på det tyske folk gennemført af dets egne politikere. Reference til FN resolution 260, fra 1948, og den ordret ligelydende artikel 6 i den tyske folkestraf-lovbog (International strafferet).

De sidder på politiske toppositioner, som miljøminister, udenrigsminister, forbundskansler, partileder og sågar Forbundspræsident. De er cand. polit’er, sociologer, social- eller islamforskere og arbejder af al kraft på afskaffelse af deres eget folk. De sidder i styrehuset for meningsindustrien, som redaktører ved TV og radiostationer. De skriver som redaktører eller frie journalister deres tyskfjendtlige artikler eller analyser.

De leder meningsforskningsinstitutter eller samfundsvidenskabelige institutter, hvorfra de udspreder ‘politisk korrekt’ desinformation om den samfundsmæssige og politiske udvikling i Tyskland. De har indledt en islamisering af Tyskland, fulgt op af propaganda og de fortsætter ufortrødent.

De udgør en andel på max 10-15% af tyskerne, men de har magten i medierne, med hvis hjælp tyskerne er blevet ledt på vildspor, beløjet og fordummet. Og ved hjælp af parlamentet hvorfra tyskerne påtvinges ting som de aldrig har ønsket. Som Euroen. Eller som ESM aftalen. Og som Euro-administrationen hvor nogle hundrede bureaukrater – aldrig valgte af noget folk – påtvinger et helt kontinents befolkning hvad den skal tænke og gøre.

Eller som den løbske masseindvandring af mennesker fra kulturelt og religiøst inkompatible regioner. Mennesker som, med politikernes hjælp, fortrænger og til slut afløser den indfødte befolkning.

Politikerne taler om demokrati. Men det er ikke, hvad de har i hovedet når det drejer sig om politiske mål som ovenfor beskrevne. Mål som kun vore undertrykkere ønsker, medens 80-90% af alle tyskere og andre europæere afviser dem.(specielt masseindvandringen)

I stedet for at forelægge deres politik for vælgerne i form af folkeafstemning (som de frygter, som djævelen frygter vievand), erklærer de enhver som ikke er af deres mening for at være neo-nazi og udlændingehader.

I stedet for at følge folkets vilje, sådan som de er forpligtet til, i stedet for at fremme folkets vel, som de har svoret på at ville gøre – har de udnævnt folket til at være fjenden: “homofobi”, “islamofobi”, “kønsundertrykkelse” er de kampbegreber som de dænger folket til med i tusinder af artikler og politiske taler.

Og når så modige mennesker i befolkningen, trods trusler om forfølgelse, stiller sig op og forklarer deres medmennesker om sagernes sammenhæng, så bliver de truet retsligt til at holde mund. Og hvis det ikke hjælper, så pudser man de nye SA-tropper på sit eget folk.

På samme måde indsættes ANTIFA for at slukke de sidste rester af ytringsfrihed. For ytringsfrihed er for vore undertrykkere er ikke frihed for anderledes tænkende (som de løgnagtigt påstår), men udelukkende frihed til at tænke som de selv gør. Det har de fælles med Islam, som de har hentet til Europa.

De har for længe siden lagt øksen ved Tysklands rødder, og tror at de ustraffet kan komme afsted med deres forhavende. De er de værste fjender Tyskland nogensinde har haft – fordi de er forrædere i de inderste cirkler.

Allerede Cicero forstod faren:

“En nation kan overleve sine tåber – og tilmed sine hensynsløse stræbere. Men den kan ikke overleve forræderi indefra. En fjende foran porten er ikke lige så farlig, fordi han er kendt og fører sit flag, synligt for enhver.” Det fuldstændige Cicero citat ligger i slutningen af artiklen.

Men forræderne vil snart blive krævet til ansvar for de højeste tyske og internationale domstole. Fordi Tyskland og de europæiske folk vågner. Sent omsider, men ikke for sent. Her er nogle af de (formodede) forbrydere, som gennem historien har ledet det tyske folk og som kommer til at stå til ansvar:

En politik om masseindvandring af fremmed kultur – historiens største migrationsbevægelse med 55 mill indvandrere i løbet af få årtier. Bevægelsens mål; at afskaffe Tyskland. Disse tal læser man aldrig. I medier og politik tales der aldrig klart om disse emner. Begge fremstiller tingene som om de er normale. Skønt det eneste der er blevet normalt, er vanviddet i vort land. Dette må vi bringe til ophør. Det ligger i vore egne, tyske og europæiske, hænder.

Citater af politikerne beviser deres hensigt: At ødelægge Tyskland:

“Det vil måske overraske Dem, men jeg er en folkeforræder. Jeg elsker og fremmer folkets død, lykønsker Polen til det opnåede område og czeckerne til velfortjent fred for sudetertyskerne.” Christin Löchner, DIE LINKE

“Tyskland forsvinder hver dag mer og mer, og det synes jeg simpelthen er storartet.” Jürgen Trittin, Bündnis90/Die Grünen  Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung vom 02.01.2005,)

“Tyskland er i alle samfundslag og generationer racistisk inficeret.” Jürgen Trittin, Bündnis90/Die Grünen

“Jeg har endnu aldrig sunget med på den tyske nationalsang, og som minister ville jeg heller ikke gøre det” Jürgen Trittin, Bündnis90/Die Grünen in der Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung vom 02.01.2005

“Hvad vore forfædre ikke kunne gennemføre da de stod foran Wiens porte, vil vi opnå med vores forstand.” Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen (Kilde: Hürriyet vom 8.9.98 (på tyrkisk),  Focus am 14.9.98)

“Om tyve år har vi en forbundskansler fra die Grünen og jeg vil rådgive den tyrkiske regering i spørgsmålet om det tyske mindretal på middelhavskysten. ”  Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen ( Tagesspiegel vom 16.04.2009)

“Vi ønsker at Tyskland bliver muslimsk.” Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen (Kilde: Interview med Susanne Zeller-Hirzel (sidste overlevende fra den hvide Rose; Modstandsgruppe i Det Tredie Rige) Video med dette udsagn)

“Problemet er ikke Sarrazin selv som person, men den ligesindede befolkningsandel i Tyskland.” Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen, Kilde (Sarrazin hat bis zu 90% Zustimmung in der Bevölkerung)

“Den opvoksende generation i Tyskland hedder nu Mustafa, Giovanni og Ali !” Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen på partiets stormøde i 1998 Bonn-Bad Godesberg. Stående klapsalver.

“Jeg tror at den kristne aftenlandskultur, som sådan, slet ikke eksisterer. Den er en konstruktion for at udelukke andre grupper.” Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen i et svar 25.11.2011

“På den tyske nationaldag flyder gaderne i et hav af røde tyrkiske flag und et par sort-rød-gyldne faner ” Claudia Roth, Bündnis90/Die Grünen, ønskevision for ‘den tyske enheds dag’ Artikel i der Welt am Sonntag 6.Februar 2005

“Tyrkiet er mit andet fædreland, jeg har i de sidste tyve år drevet tyrkisk politik.” Claudia Roth, Bündnis90/Die Grünen

“Tyrkerne har genopbygget Tyskland efter krigen.” Claudia Roth, Bündnis90/Die Grünen

“Jeg ville ønske at Frankrig gik til Elben og at Polen grænsede direkte til Frankrig.” Sieglinde Frieß, Bündnis90/Die Grünen i Forbundsdagen.  Frankfurter Allgemeine Zeitung , 6.9.1989

“Migration er en kendsgerning i Frankfurt. Hvis dette ikke passer dem, må de flytte et andet sted hen.” Nargess Eskandari-Grünberg, Bündnis90/Die Grünen, Svar til klage fra 50 beboere over integrationproblemer.

“Tyskland må inddæmmes udefra og fortyndes indfra ved immigration.” Udenrigsminister Joschka Fischer i bogen “Risiko Deutschland”

“Tyske helte må verden slå ihjel som gale hunde.” Joschka Fischer, Bündnis90/Die Grünen

“Forslag til Landdagen i Nordrhein Westfalen om afskaffelse af edsformuleringen ‘For det tyske folks velgang’. I stedet foreslås ‘velgang for befolkningen i Nordrhein Westfalen’.” Forslag fra Arif Ünal, Bündnis90/Die Grünen. Se Video her

“.. at vi, dvs den grønne bevægelse, tilstræber en kulturændring ifølge hvilken udryddelse af en skov vurderes mere foragteligt og forbryderisk end salg af børn i asiatiske bordeller.” Curt Amery, Bündnis90/Die Grünen i Magasinet “Natur”, Dec 1982, Side 42

“Spørgsmålet [om tyskerne vil uddø] kommer for mig længst ned på prioritetslisten, fordi det er mig – sådan som det her er blevet stillet – ligegyldigt.” Renate Schmidt, SPD und Bundesfamilienministerin, 14.3. 1987 i Bayerischen Rundfunk

“Moskeer vil blive en del af vores bybillede.” Angela Merkel, CDU und Bundeskanzlerin in der Frankfurter Allgemeine Zeitung, 18.September 2010

“.. for vi har egentlig intet retskrav på demokrati og social markedsøkonomi i al evighed..” Angela Merkel, CDU Forbundskansler

“Man kan ikke være sikker på, at det som siges før valget, også er det som virkeligt gælder efter valget !” Angela Merkel, CDU Forbundskansler (Kilde)

“Tysk nation, har jeg intet positivt forhold til – jeg ville ligefrem bekæmpe den.” Franziska Drohsel, SPD og tidligere formand for Jusos. Cicero TV.

“Vi har nået det punkt hvor de gamle nationalstaters monopol skal opløses. Vejen er besværlig, men det betaler sig at gå den.” Wolfgang Schäuble, CDU og forbundsfinansminister (Kilde: Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, 8.10.2011)

“Islam er en del af Tyskland.” Christian Wulff, CDU og forbundespræsident (tale ved 20-årsdagen for Tysklands genforening)

“Vi skal ikke glemme at hele det store projekt ‘Europæisk Enhed’ er nødvendiggjort af Tyskland. Det handler om at inddæmme Tyskland, så det ikke bliver til fare for andre. Det må vi ikke glemme her i dette land. Hvis De tror at dette, 65 år efter krigsafslutningen, ikke længere spiller nogen rolle, så er De helt galt afmarscheret. Det drejer sig hver eneste dag om dette.” Günter Verheugen, fhv. tysk EU-Kommissær 09.12.2010 til Maybrit Illner

“Det er slet ikke mere spørgsmålet om Islam hører til i Tyskland. Denne religion er allerede her og vil på sine steder udgøre mere end 50% af befolkningen under 45 år. De er en realitet man må indstille sig på.” Christian Lindner, FDP generalsekretær, April 2011

Cicero-citatet: ‘Den indre fjende’:

“En nation kan overleve sine tåber – og tilmed sine hensynsløse stræbere. Men den kan ikke overleve forræderi indefra. En fjende foran porten er ikke lige så farlig, fordi han er kendt og fører sit flag, synligt for enhver.

Men forræderen bevæger sig frit indenfor bymuren hans diskrete hvisken sniger sig gennem alle stræder og kan tilmed fornemmes i regeringsbygningerne. Forrædderen optræder ikke som en sådan. Han taler fortroligt, har et tillidvækkende ansigt, benytter velkendte argumenter og appellerer til den misundelse som ligger dybt i ethvert menneskes hjerte.

Forræderen arbejder på at svække nationens sjæl. Han driver sit uvæsen om natten – hemmeligt og anonymt – indtil nationens søjler er undergravet. Han inficerer nationens politiske organer, indtil de taber deres forsvarskraft. Vær ikke bange for en morder. Frygt en forræder. Han er den virkelige pest ! “

Marcus Tullius Cicero * 3. Januar 106 v. Chr. † 7. Dezember 43 v. Chr


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tim Pallis

Posted: 19 februar 2014 - 17:29 - Svar

Tusind tak for en fatastisk artikel. Man kunne forsåvidt godt erstatte Tyskland med et hvilket som helst land eller Europa eller Vesten og hente citater ind fra de forskellige landes multikulturalister og kulturradikale.

Vesten er fuldkommen opdelt mellem politisk korrekte rødgrønne snakkehoveder, som støttes af de store firmaers egoistiske forhåbninger – og en lille flok vågne og begavede bloggere, som håber på at få almindelige vælgere i tale. De støttes heldigvis af kulturkonservative partier. Men opsplittelsen og uforsonligheden imellem de delte er ganske uhyggelig og tegner ikke en fredelig fremtid. Det er nødvendigt, at sætte sig ind i hvad islam er for en religion, og vælgerne må helt ind i islams oprindelse og teologi for at begribe, hvad det er, der bekymrer islamkritikerne.

Det kræver, at man gør sig ulejlighed med at høre og læse, hvad bloggerne siger. Man får ikke de rigtige oplysninger gennem vores uddannelsesinstitutioner og massemedier. Der er mange gode bøger om islams historie og virkelighed nu, og vil man følge med i, hvad der foregår i verden i dag, kan det anbefales, at man dagligt skimmer Robert Spencers Jihad Watch.

Peter

Posted: 19 februar 2014 - 18:22 - Svar

Allerede Cicero forstod faren:

“En nation kan overleve sine tåber – og tilmed sine hensynsløse stræbere. Men den kan ikke overleve forræderi indefra. En fjende foran porten er ikke lige så farlig, fordi han er kendt og fører sit flag, synligt for enhver.”

Tilstanden for Tyskland og flere andre land i Europa er nok enda verre enn den situasjonen som Cicero her beskriver.

For Tyskland og andre land kjemper jo ikke bare mot en egen fiende innenfra. Også den ytre fienden holdes ukjent. Det er jo nærmest straffbart å omtale eller definere den kultur som er i krig med Vesten. I stedet fremmes den samme kultur som en alliert fredsideologi. Denne ideologien er beskyttet av medias unnlatelsesynder, historieforfalskning/historisk revisjonisme og innskrenket ytringsfrihet blant annet av hensyn til sharia.

Arne von Kappelgaard

Posted: 19 februar 2014 - 19:21 - Svar

Må jeg supplere, med hjemlige citater samlet gennem årene:

I København Kommunes Mangfoldighedsfestival ”Smag Verden” på Nørrebro i september 2012, meldte kommunen (Integrationsborgmester Anna Mee Allerslev) ud til Dansk Zionistforbund, at de ville anbefale ikke at møde op, og hvis de alligevel gjorde, at det var uden det israelske flag, og at de skulle medbringe vagter.At jøder for det meste blev chikaneret af herboende muslimer, blev først benægtet, senere blev der sagt: ”Det skyldes ikke deres muslimske baggrund, men bunder i ”uvidenhed”, ”frustation” og ”kedsomhed!”
(Anna Mee Allerslev, i anledning af ”Smag Verden” (2012), og jødechikane i København januar/februar 2013.

”Jeg respekterer, at kønsadskillelse kan være en del af en anden kultur uden at være krænkende, hvor det bare er indarbejdet i den religiøse ceremoni.”
(Anna Mee Allerslev (Radikale Venstre), Integrationsborgmester i København, i anledning af ønsket om en stormoske i København, Jyllands-Posten ”Indland”, 17.10.2013).

”Jeg vil have indført den såkaldte omvendte bevisførelse også for racediskrimination, således at det bliver op til arbejdsgiveren at bevise og dokumentere at der ikke er diskrimineret i forbindelse med en given ansættelse…Det ville være et kolossalt fremskridt. Tænk bare hvis der sad en udenlandsk udseende nyhedsoplæser i en af tv-kanalerne. Det vil straks have en effekt. Mange seere vil sige, at de kan jo godt.”
(Jytte Andersen (Socialdemokrat), Arbejdsminister, Ekstra Bladet 11/6 1995) .
”Danmark bør arbejde for at ændre flygtninge konventionen, så den også dækker dem, der flygter for elendighed og underudvikling. Der er mennesker, der er truet på deres liv af hungersnød, sygdom og bundløs fattigdom.”
(Anita Bay Bundegaard, (Radikal Udviklingsminister), 23.2.2001).
”-at alle partier har nok en stærk reservation over for at ændre det særkende, Danmark har-man kunne sige det privilegium, Danmark har, at befolkningen tilhører den samme etniske gruppe, taler dansk og uanset ideologiske, politiske og adfærdsmæssige forskelligheder har et fælle s kulturpræg.”
(Dorthe Bennedsen, (Socialdemokrat), tidligere Undervisningsminister , i 1980 i bogen ”Nye danskere”).

”Jeg forbløffes over den mistillid til det at være dansk, som S. K. (Søren Krarup/AvK) giver udtryk for, når han mener, at dansk kultur og kristendom er i fare for at blive væltet omkuld, fordi vi i vort land har nogle få procent indbyggere med en anden kulturel og religiøs baggrund”.
(Dorte M. Bennedsen (Socialdemokratiet), B.T. 19/9 1995).
”Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den”.
(Ritt Bjerregaard (Socialdemokrat), Jyllands-Posten 27/10 1991).
”København har en domkirke, en russisk kirke, en synagoge, og selfølgelig skal vi også have en ny moske. Jeg håber, det bliver et sted med masser af liv,som inviterer indenfor til besøg og aktivt medvirker til at vise, at København er en mangfoldig by.”
(Klaus Bondam kaldet ”Tykke Klaus”, (Radikale Venstre), Teknik-og Miljøborgmester 2009.
”En opinionsundersøgelse har afsløret, at befolkningens forestilling om, hvor mange flygtninge, der opholder sig her i landet, er vildt overdreven – tallet er blot 30.000”.
(Poul Brandrup, Afdelingsleder i Dansk Flygtningehjælp, Jyllands-Posten 3/9 1990) .
”Uanset hvor mange stramninger, vi laver for at bremse strømmen, så kan ingen modificere folkevandringens realitet…Jeg tillader mig at sætte spørgsmålstegn ved, om det (Danmark) overhovedet er vores…Man kan ikke eje et land, og slet ikke Danmark.”
(Suzanne Brøgger, forfatter, B. T. 21/3 1990) .
”Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os”.
(Gregers Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986 og fra TV-showet ”Flygtning 1986).
”Hitler og Pia Kjærsgaard er to alen ud af et stykke.”
(Peter Duetoft, tidligere CD, Jyllands Posten 30.1.2000).
”Vi skal være et land, der vil verden!”
(Handelsminister Pia Olsen Dyhr, som indledning til den første ramadanmiddag på Christiansborg 2012).
”Danskerne må vågne op og vænne sig til de fremmede.
(Uffe Ellemann-Jensen, Berlingske Tidende 29.7.1985).
Flere socialdemokratiske borgmestre fra Københavns vestegns-kommuner, Brøndby, Ishøj, Ballerup, Hvidovre og Herlev prøvede forgæves at råbe politikerne på Christiansborg op, men forgæves, og på Venstres landsmøde i 1993 udtalte Uffe Ellemann-Jensen snerrende: ”-at vestegnens borgmestrene gav ham en dårlig smag i munden. Problemerne skyldes ikke udlændinge, men dårlig kommunal ledelse.”
(Uffe Ellemann-Jensen, på Venstres landsmøde i 1993).
Om Pia Kjærsgaard udtalte han i folketingssalen 1992: ”-din lede kælling,”, det skete efter danskernes NEJ til Maastricht-traktaten (EU) den 2. juni 1992.
(Uffe Ellemann-Jensen, i Folketingssalen juni 1992), se ”Succes-Historien om Pia Kjærsgaard” og
”Pia Kjærsgaard-Fordi jeg var nød til det.”
”Jeg tror ikke, at der er mange – om nogen overhovedet – som kunne tænke sig at omdanne Danmark til et multietnisk samfund. Jeg ønsker det ikke. Men ved at oppiske et kunstigt og overdrevent skræmmebillede kan man medvirke til at oppiske en frygt og lukkethed over for andre, som dybest set rummer en større trussel mod danskheden end påvirkninger udefra”.
(Uffe Ellemann-Jensen (Venstre), Politiken 1/7 1994).
”Danmark hverken kan eller skal være nationalstat i den betydning, vi hidtil har kendt. “På længere sigt er det utænkeligt, at de fremmede ikke vil brede sig over de relativt mennesketomme områder i USA, Vesteuropa og såmænd også Østeuropa. Der er, set pr. kvadratmeter, stadigvæk utrolig mennesketomt.”
(Harald Engberg-Pedersen, fhv. højskoleforstander og programchef i Danmarks Radio, repræsentant for Dansk Flygtninghjælp i Flygtningenævnet, B. T. 25/6 1990) .

”Men vi bør nok have med i betænkningen, at der skal være en generel henstilling til anklagemyndigheden om at rejse flere sager om racediskrimination – ikke blot om nazistisk propaganda”.
(Bjørn Elmquist (tidligere Radikal), Jyllands-Posten 29/11 1994).
”Vi skal ikke tro, at vi i al evighed kan bevare Skandinavien for skandinaverne. Andre lande har deres Chinatown – jeg kan udmærket forestille mig, at Danmark en dag har sit Little Turkey.”
(Nils Foss, formand for Dansk Flygtningehjælp, Berlingske Tidende 10/12 1991).
”Principper og regler bør udformes på den gunstigste måde for enkeltindividerne, hvilket her vil sige udlændingene, der berøres direkte af udlændingelovgivningen.”
(Hans Gammeltoft-Hansen, daværende formand for Dansk Flygtningehjælp, i foredrag i Juridisk Forening, 28.9.1981).
Da udlændinge debatten var på sit højeste i Danmark, udtales følgende: ”Hvad ville Tivoli være uden Det Kinesiske Tårn?”
(Elsebeth Gerner Nielsen, Radikal)
”Vi skal have frygten for det fremmede væk-gennem folkeoplysning og arrangementer som dette.”
(Elsebeth Gerner Nielsen, år 2000 på en såkaldt kulturkonference i Den Sorte Diamant).
”Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.”
(Jytte Hilden, (Socialdemokrat, tidligere gift med Mogens Lykketoft), Århus Stiftstidende 26/3 1996).
”-ved at tænke positivt om ghettoernes voldsmænd og indvandrerbander kan jeg være med til, at disse føler sig elskede og inkluderede og dermed selv får overskud til at praktisere næstekærlighed.” (Jacob Holdt, JP 27.7.2013).

”Hvis et lille land skal kunne integrere udlændinge, så de kan blive danskere og blive en del af Danmark, har antallet bestemt en betydning.”
(Karen Hækkerup, (socialdemokrat), sagt ved sin tiltrædelse som justitsminister dec.2013/jyllands-Posten 18.12.2013 s.23).
Trods denne udtalelse, accepterer hun stadig flere og flere får opholdstilladelser og familiesammenføring!

”-indvandrerne kommer til os med alt det, vi har brug for: Solide familie værdier, sunde indstillinger i retning af, at man skal yde, før man kan nyde-samt en stærk trang til at etablere selvstændige virksomheder.” (Bertel Haarder, Venstre, i 1997).
”Vi i Danmark skal passe på ikke at blive så forstående, at vi accepterer fundamentalisme, kvindeundertrykkelse og udemokratiske holdninger. VI skal stå sammen på vore egne værdier.”
(Bertel Haarder, Venstre, daværende minister for flygtninge, indvandrere og integration i Weekend-Avisen 1.3.2002).
”Danskerne er halvfede egoistiske mus i en osteklokke.”
(Mimi Jacobsen, fra CD´s landsmøde 1984.
”Danskerne er racister og fremmedhadere.”
(Mimi Jacobsen, i 1992.).
”Jeg var i Frankrig ved nytårstid, da landet skiftede til den nye europæiske møntfod. Jeg åbnede min pung og så på de danske kroner, der lå mellem de nye euroer. Jeg regnede med, at de lå og rødmede af skam. Det gjorde de ikke. I stedet gjorde de noget andet. De stank. Normalt siger man, at penge ikke lugter, men disse mit fædrelands mønter gjorde altså. De stank af sur komælk, fordærvet flæsk og Pia Kjærsgaards harske parfumer. De stank af gammelmodig nationalisme, hykleri og virkelighedsfornægtelse.
(Carsten Jensen, (forfatter), Politiken 6.1.2002).
”Men Pia Kjærgaards træer har rødder i de underjordiske lag, hvor hadet og frygten gensidigt nærer hinanden, og det er frugtbar jord i disse usikre år. Pia Kjærsgaard og hendes skimlede sekt af klamme kældermennesker.”
(Carsten Jensen, (Forfatter), Politiken 17.9.2011).
: ”-når jeg kommer på Nørrebro, tænker jeg altid på, hvor fantastisk det er at være overborgmester for en by, der har så bred en mangfoldighed- her mødes en myriade af forskellige kulturer på kryds og tværs og beriger hinanden i et fælles samspil.” (Overborgmester Frank Jensen´s Nytårsbrev til Nørrebro/Nordvest 2. Januar 2013).
”-bekæmpe og smadre den populistiske fremmedhads vogn”,
(LO´s formand Hans Jensen på Socialdemokratiets kongres i Aalborg, 13.9.2000).
”Alt for længe har Dansk Folkeparti forurenet danskheden.”
(Mogens Jensen, socialdemokratisk kulturordfører i Berlingske/Politiko, 3.1.2014).
”Danmark er et lille land, så vi må undgå at blive overrendt af fremmede. For mange flygtninge vil skade Danmark både økonomisk og kulturelt.”
(Anker Jørgensen, Socialdemokratiets daværende formand i Jyllands-Posten 6.9.1987-to dage før folketingsvalget i 1987).
”Jeg er ikke så naiv, at jeg tror vi kan skrue tiden tilbage og tale om, at åbne grænserne. 70 pct. af asylansøgerne i Danmark er jo ikke forfulgte. De prøver at gå ad asylruten, og det er der forståelige grunde til. De vil jo gerne forbedre deres tilværelse.”
(Andreas Kamm, Generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp, Weekend Avisen, 9.5.2003).
”Jeg har da mere til fælles med en iransk intellektuel end med en fisker fra Hanstholm.”
(Morten Kjærum, i 1995).
”Det er overvurderet, hvor attraktivt Danmark er for flygtninge. Vores sprog og klima afholder mange fra at søge hertil.”
(Kirsten Lee (Radikal), Jyllands-Posten 13/6 1990 ).
”Nogen…hævder, at der ligger rene proformaægteskaber bag en række familiesammenføringer. Det er der overhovedet ikke dokumentation for.”
(Kirsten Lee (Radikal), Jyllands-Posten 4/8 1990) .
”Reglerne i vor udlændingelov udelukker effektivt mennesker, der flygter f.eks. på grund af fattigdom, fra at få opholdstilladelse hos os.”
(Kirsten Lee (Radikal), Aalborg Stiftstidende 22.9.1990).
”Der findes i Danmark én muslim pr. 99 ikke-muslimer. Hvad er det for nogle sløve padder de 99, hvis de er bange for den ene muslim.”
(Arne Melchior (CD), Berlingske Tidende 19/8 1990) .
”Dansk Folkepartie´s vælgere er ”white trash” (hvidt affald), folk som ikke har kvalifikationer, ikke er integreret. Og det er en gruppe som simpelthen taler for dårligt dansk, skriver for dårligt dansk, er for dårlige til basale kundskaber til at kunne klare sig på arbejdsmarkedet. Det er folk som ikke har et levebrød, som ikke har kvalifikationer, som ikke er integreret i det danske samfund.”
(Lars Trier Mogensen, i en debat mellem Henrik Qvortrup og DF Søren Espersen om DF vælgersucces, TV-2 News, 19.8.2013).
”Naturligvis må vi gå ud fra, at en flygtning kun opholder sig hos os midlertidigt. Derfor får en sådan kun midlertidig opholdstilladelse. Når den udløber, tager vi stilling til, om forholdene er forandret så meget, at man kan ophæve opholdstilladelsen og bede vedkommende rejse tilbage.”
Per Stig Møller (Konservativ) i Berlingske Tidende 16/2 1988.
”Mennesker må selvfølgelig have lov at krydse menneskeskabte grænser i en moderne verden. Hvad er overhovedet en grænse andet end en abstraktion….Flere jugoér, tyrkere og perkere, tak! Flere sorte, gule og tværstribede, tak! Flere kvinder med og uden slør på gaden, tak!..Flere kurdiske bjergbønder!…Flere tamiler…Mere sort, tak!..Se på for eksempel New York og Rio de Janiero!…De maddikefarvede danskere kan ikke tåle lyset og solen, de får kræft af den…..Hvad med at få nogle flere fremmede hertil, nogle mørke mennesker, så det sarte blot bliver fortyndet, og den rette kulør opnås…Ud med solarierne! Ind med de fremmede!”
(Carsten Nagel,( forfatter) cand. psych., EkstraBladet 1/12 1991).
”Udlændinge og indvandrere er ikke mere kriminelle end danskerne generelt.”
(Journalist Arne Notkin i Weekendavisen 17/11 198) .
”Og det er ganske vist, at kan vi ikke hamle op med invasionen, er det såmænd nok fordi, vi ikke er bedre værd. Vi burde med entusiasme tage imod tilskudet på et tidspunkt, hvor vi – ærlig talt – ikke har så forfærdelig meget at byde på selv.”
(Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, Politiken 24/4 l988).
”At kæmpe for den såkaldte danskhed er en kamp mod vindmøller, for i fremtiden må vi vænne os til at leve i en kulturernes og mentaliteternes smeltedigel.”
(Klaus og Mikael Rothstein, Politiken 20.10.1989).
”Og jeg troede faktisk også, at de her marginale miljøer, var ved at uddø, og at vi var nået så langt, at islam var blevet en selfølgelig del af den danske hverdag og kultur-på lige fod med dronning Margrethe, Storebælt og FCK.”
(Torben Rugberg Rasmussen, Lektor fra Center for Mellemøststudier på Syddansk Universitet, Fyens Stifttidende, 5.8.2013 i anledning af offentlig indkaldelse til bøn i Svendborg).
”Jeg ved godt, at mange danskere er ængstelige for at åbne grænser kunne føre til, at Danmark bogstaveligt talt blev oversvømmet af f.eks. en halv eller en hel million mennesker udefra. Det ville skræmme folk, men sådan går det jo ikke. I øjeblikket udgør flygtningene 0,3 procent af befolkningen.”
(Poul Schlüter, (Konservativ) statsminister, Berlingske Tidende 4/8 1985).
”Som situationen er nu, er der en masse tegn på at danskerne tror, at vi ejer dette land, fordi vi har arbejdet i det. Gu gør vi ej. Vi ejer det ikke mere end kineserne gør.”
(Peter Seeberg-Politiken 19.11.1997).
”Som situationen er nu, er der en masse tegn på at danskerne tror, at vi ejer dette land, fordi vi har arbejdet i det. Gu gør vi ej. Vi ejer det ikke mere end kineserne gør.”
(Peter Seeberg-Politiken 19.11.1997).
”Der findes ikke nogen dansk identitet. Vore rødder ligger i det gamle Hellas, i Rom og Frankrig…. Den danske identitet er rugbrød, kogte kartofler og opbagt sovs”.
(Johannes Sløk, JyllandsPosten 16/5 1991).
”Det er simpelthen en krænkelse af menneskerettighederne at forlange, at de (indvandrerne) skal afstå bare en tøddel af deres ideologiske, moralske, familiære og religiøse identitet…Hvad i alverden bilder vi os ind ved at ville diktere dem vores – på talrige måder – kuldsejlede og fallerede samfunds- og samlivsmodel”?
(Hanne Smyrner, fhv. fotomodel, spaniensdansker, EkstraBladet 14/1 1992).
“-men det er altså ikke noget, de har lært I et fremmed land. Det er noget, de har lært her i Danmark,”- sagt da 60-70 unge af aeh gjorde stormløb mod en skadestue i Odense.
(Zenia Stampe, BT, 22.8.2012).
”Danskere med muslimsk beggrund kommer til at ligne danskere med kristen baggrund mere og mere. Nu skal Danmark stort set renses for Islam og muslimer. Men orker vi den debat igen? Og igen? Jeg gør ikke. Endnu en Krarup. Endnu en Lamgballe. Jeg gider simpelthen ikke diskutere på det niveau længere.”
(Zenia Stampe, Politiken, 28.1.2014 og Den Korte Avis, 30.1.2014).
”Sorte Søren fra Sem lugter lidt af råddent kød fra et sydligt naboland, som engang marcherede i takt.”
(Preben Thomsen, (Præst), Ekstra Bladet 30.9.1986).
Om Dannebrog: ”-det danske svastika. Det burde samles ind og afbrændes”.
(Lars ”von” Trier, i TV-Zulu 24.3.2001)).
”Idiotiske danskere…de helt store, blafrende tåber og idioter..et grænseland, hvortil kloge, dygtige mennesker kom rejsende fra syd for at udvikle og hjælpe de primitive nordboere…selv vort nationalsprog er et mixmask af påvirkning fra plattysk, hollandsk og en masse europæiske sprog. Hvad er en dansker? Og hvad er det dog, vi bilder os ind? – Hva’faen er det for et land, mit skib er fortøjet til?”
(Erik Wedersøe, skuespiller og forfatter, fhv. formand for Socialdemokratiets kulturudvalg, Berlingske Tidende 3/3 1985).
”At Dansk Folkeparti ikke vil give statsborgerskab til borgere med muslimsk baggrund, må placere dem højt på listen over årets bommerter. Vi har altså religionsfrihed i Danmark.”
( Margrethe Vestager, BT 29.12.2013 s.19).
”Vi er en gammel kristen kultur, siger vi. Ja tak, min gamle hat. Snarere er vi en bornert, middelmådig, småborgerlig kultur, selvglad i egen usselhed, fedladen og med stor færdighed i at trille tommelfingre. Dertil Pylret, permanent småfornærmet og med skæv mistro til dem fra den anden gade”.
(Jørgen Würtz Sørensen, lektor, JyllandsPosten 25/5 1991 ).
”Det er forkert at spørge, om Danmark bliver et multi-etnisk samfund. Der er ingen grund til at tale i gådefuld fremtid. Danmark er allerede nu i mini-format et multi-etnisk samfund, og den udvikling vil fortsætte.”
(Birte Weiss, (Socialdemokratt), Jyllands-Posten 18/12 1994).
”Jeg vil ikke anerkende den målestok. For hvis man er dansk statsborger, hører man automatisk med til den danske befolkning.”
(Birte Weiss (Socialdemokrat), B.T. 27/5 1996 .
Og hvem husker ikke hendes udtalelse om København, efter hun var blevet indenrigsminister: ”-at København var blevet en helt anderledes festlig by, efter at indvandrerne var kommet.”).
Som befolkningsgruppe i den vestlige del af EU må vi vænne os til, at sådanne hjemløse grupper kommer. Vi kan ikke undgå dem, og i stedet for at tale om globalisering som noget, der er ved at ske, så skal vi tale om globalitet som noget, der er sket. Vi kan ikke undgå dem.”
(Henrik Erdman Vigh, professor i antropologi ved Københavns Universitet, Information, 12.8.2013, i anledning af at afrikanske hjemløse mænd fylder godt op på herberger i hovedstaden).
”Det eksisterende Danmark med Jylland, Fyn og øerne beboet af lyshårede danskere er en relativt ny foreteelse”.
(Uffe Østergaard. i interview i Politiken 1/12 2001).

  Voldposten

  Posted: 19 februar 2014 - 23:30 - Svar

  Tak for det flotte arbejde med at indsamle nyttige idioters horribiliteter, Arne! – Jeg har tilladt mig at indlemme dit værk i min egen citatsamling.

  Machiavelli

  Posted: 21 februar 2014 - 06:15 - Svar

  Tak til Arne-jeg kopierer også over til mine gne indsamlinger.

pk

Posted: 19 februar 2014 - 19:55 - Svar

Arne von Kappelgaard.
Må jeg takke, Tak.

Skåning

Posted: 19 februar 2014 - 20:23 - Svar

Jag förstår ikke dette heller. Den tyske skam over det andre verldskrig burde vare over. Idage er det en modern nation som savner npget att skemmes för. De må vågne op.

  Peter Andersen

  Posted: 20 februar 2014 - 00:04 - Svar

  Det er mig evigt ligegyldigt hvordan tyskerne ser sig selv – ligesom svenskernes selvbillede også rager mig langsomt. Men de skal fandme ikke, gennem EU, trække os andre med ned pga. deres mindreværdsfølelser. De kan, for min skyld, lade sig æde op af islam, så længe vi andre bare kan lukke vores grænser for vanviddet.

  Sov godt…

Santor

Posted: 19 februar 2014 - 20:36 - Svar

Jeg takker også, både steen og Kappelgaard og istemmer appellen til alle Danske om at læse og forstå koranen!

Hver eneste af de citerede tog fejl og de tager stadig fejl i dag. Alligevel bliver de ved med at komme med deres affærdigelser af hæderlige og ordenlige borgere når de lufter deres bekymringer.

Når vi ikke kan stole på at vores politikere arbejder for Danmark og vores journalister rapportere sandfærdigt kan vi kun stole på os selv.

Angela

Posted: 19 februar 2014 - 20:39 - Svar

Välkommen till du sköna nya värld! Ännu en till som förstått vad “globalisering” innebär eller “flytande modernitet”. Jag kunde ha skrivit det själv. Men jag har inte kommit så långt än.
Det förekommer som Tim Pallis skriver i hela västvärlden. Jag har tidigare refererat från mötet i San Francisco så de håller agendan strikt. Endast vi själva kan göra något åt saken. Ingen annan gör det åt oss. Det är ett gigantiskt folkmord av européer i hela västvärlden.

Man anser sig tydligen ha varit/är så lyckosamma i sitt uppsåt att man inte längre döljer det något nämnvärt. Reinfeldt drar sig inte ens för att utse dessa som uttrycker sitt hat öppet till utredare i statliga undersökningar. Skall se om jag hittar ngn länk.

PFEP

Posted: 19 februar 2014 - 21:15 - Svar

Vad Egypten og for den sagens skyld, de fleste muslimske lande angår, er overbefolkningen en markør på Islams fremadskridende implosion, et religiøst og socialt sammenbrud der kommer at påvirke resten af verden som en human-tsunami med flere ofre i efterdønningerne end både WW1 og WW2 sammenlagt.
Det sekulære vest burde allerede efter WW2, senest da Staten Israel skabtes, ha set hvad Islam havde for kurs og med magt elimineret denne til religion forklædte “isme”, der under historiens gang har mere blod på sine hænder end moderne tiders samtlige despotier.
Desværre kan man ikke vride uret tilbage og de der lever, kommer med al sandsynlighed få opleve et ragnarok uden lige i de af Islam dominerede områder og desuden også i de vestlande der har accepteret stor muslimsk indvandring.

Victor

Posted: 19 februar 2014 - 23:36 - Svar

Hvis tyskerne forsvinder, vil jeg savne dem. Lige så meget som mammutten, sabeltigeren og koppevirus.

Men jeg vil gerne lige have deres krigsskyld, inden de forlader den 3. sten fra solen…

NIels

Posted: 20 februar 2014 - 17:41 - Svar

Er vi ikke kommet dertil nu, hvor det er tid til at finde på løsninger? Hvad kan vi gøre, så længe folk vedbliver med at stemme på de samme forbrydere? Vi kan jo ikke trække dem ved håret. Det eneste håb er vel, at der sker noget i f.eks. England, som vil ud af EU. Måske kan det få andre til at tænke sig om.

Machiavelli

Posted: 21 februar 2014 - 06:18 - Svar

Muslimer kan IKKE integreres, og derfor er udsagnet, om at alle mennesker er lige og at alle kulturer er lige gode, så skringende falske ideologiske udsagn, at man tror det er løgn. Alligevel er det journalistiske og politiske panser uigennemtrængelig for den sunde fornuft. Vi kan og skal ikke klasificere mennesker efter religion, hedder det stort set fra alle partierne bortset fra Dansk Folkeparti. Men selvfølgelig skal vi det, når folk fra somalia, Irak, congo ect. selv gør alt for at træde ud af rækken.

Men alligevel strømmer indvandrerne fra kulturer i Afrika og Mellemøsten med vidt forskellige klansamfund, hvor vold hører til dagens uorden, hver dag fortsat ind I Danmark. Sidste år omkring 56.000 og det bliver garanteret til flere til næste år, fordi jo flere der indvandrere jo flere familimedlemmer følger efter. Og uanset at alle statistikker viser at indvandrere fra ikke vestlige lande er stærkt overrepræsenteret i vold og kriminalitet lukker politikerne og pressen stadigvæk øjnene og ører og lader fantasien styre fremmedpolitikken. Jeg har personligt skrevet et par kronikker til dagbladet Politikken, men de kommer ikke i avisen.

Dette er ikke bare groft forræderi mod sin egen befolkning, men er også en forbrydelse overfor de sagsløse ofre og deres sørgende familier. Når en gammel pensionist på 72 bliver slået ned og sparket halvt ihjel af et par unge indvandrere, sætter hverken pressen eller politikerne denne hændelse ind i det overordnede indvandrerbillede, hvor den hører hjemme, men anklager tilmed DF for et formørket menneskesyn fordi de foreslår et delvis stop for muslimsk indvandring. Men hvad nu hvis ofret var fra deres egen familie? Skal vi vente på den slags ting.

Den tysk studenterleder Rudi Dutche skrev engang, at ”samfundet er sygt, og det er kapitalismen, der er sygdommen”. I dag er det en passende udtalelse at skrive, at samfundet er sygt, og det er multikulturalismen,der er sygdommen. Her passer pengene. Man kan selvfølgelig på et psykiatrisk grundlag diskutere årsagen til, at veluddannede mennesker fortsat lever i en fantasiverden og derfor lukker øjnene for en virelighed, der til stadighed forværrer deres eget samfund.

Om det er en slags sygdom ved jeg ikke, da jeg ikke er psykiater, men jeg håber i min levetid, at disse forbrydere der forråder deres land engang bliver stillet til ansvar for deres handlinger. For set i et længere perspektiv er det et forræderi. Men ligesom i Nazityskland viste opgøret med forbryderne, at de ikke selv betragtede sig som forbrydere, så der bliver sikkert ingen undtagelse denne gang, men heldigvis mente retten i Tyskland noget andet. Og så lidt reklame. Min bog Humanismens Elendighed viser, hvorfor politikerne lever i en fantasiverden.

Machiavelli

Posted: 21 februar 2014 - 06:33 - Svar

Hvor er mine 2 indlæg??

hvad mener du? intet i filtret. *S

Machiavelli

Posted: 21 februar 2014 - 09:44 - Svar

okay de er her nu.

Machiavelli

Posted: 21 februar 2014 - 13:56 - Svar

Jeg glemtre at sige: tak for en fantastisk oplysende artikel.

Leave a Comment