19
feb
Seneste opdatering: 20/2-14 kl. 1540
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

The Metropolitan Police have appealed for witnesses after a 22-year-old American student was left scarred in a bottle attack in East London on 17 June. Francesco Hounye from Florida had been in the UK for just three days when he was confronted and attacked at 00:20BST on Commercial Road near Brick Lane. Credit: YouTube/MetPolice. Telegraph, februar 2014

Overfaldet skete sidste år, og trods de gode CCTV billeder har politiet ikke pågrebet banden. Man ser hvordan den minut 0:27 støder på studenten med en øldåse i hånden, en kort diskussion øllen med en forvirret amerikaner, der ikke forstår den situation, han er havnet i, derefter går seks (6) mand løs på ham og tilføjer knivstik i ansigt og på kroppen, der har efterladt ham vansiret for livet. Han glemmer aldrig sit korte ophold i London og Europa. Hvilket land forrædderen og mangemillionæren Tony Blair har skabt. Det værste er, det lige så godt kunne være Stockholm, København eller Berlin.

Anthony Burgess forudså næppe i sin vildeste fantasi for 50 år siden, at hans fremtids voldshelvede ville komme til at bestå af religiøse fascister og brunskjorter importeret af Europas medie-over- og politikerklasse, og at der næsten kun er to slags politikere og journalister: Dem er ikke vil forsvare vestlig civillisation og deres egne landsmænd, og dem der ikke kan, selvom de ville. Deres budskab til dig er: “Forsvar selv dit liv og dit land, eller mist begge dele.” Politikere har jo desværre altid ‘visioner’, som foruden gode penge, få evner og nul erfaringer, lokker dem ind i politik. Deres vision for dig hed ultra-violence, de vidste det næppe selv, og nu vil de ikke vide det, fordi det er deres ansvar.

Rotterdam: Muslimsk kvinde åbner vinbar, dødstruet

The Moroccan entrepreneur Elou Akhiat (40) is being threatened with death because she opened a wine bar in Rotterdam this weekend. Akhiat is from a strict islamic family. Her father is an Imam. After an arranged marriage with a cousin went wrong, she decided to change course. Since then, Akhiat has been a passionate entrepreneur.She fulfilled a dream by opening her own wine bar, but the death threats she has received have put a damper on her initial excitement. NL,Times


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skåning

Posted: 19 februar 2014 - 23:21 - Svar

Fy fasen vilken söt tjej, och vilken schysst inställning. All Hail! Det är precis den typen av initiativ som vi ska uppmuntra och som retar gallfeber på islamisterna.

  intetnavntak

  Posted: 20 februar 2014 - 05:57 - Svar

  “Fy fasen vilken söt tjej, och vilken schysst inställning”
  Ja, men hver gang jeg ser en muslim så tænker jeg på det kunne have været en dansker. Det her er også spild af vores landes naturlige resourcer, spild af vores handelskraft med udlandet via øget efterspurgsel på varer, spild af kultur, spild af tid.

  Vi skal ikke gøre nogen sure med vilje med mindre det er via kunst/komik eller lignende temaer. Det er der ingen grund til. De skal slet ikke være i landet, men lad være med at falde ned på deres niveau.

  intetnavntak_22

  Posted: 23 februar 2014 - 20:09 - Svar

  Jeg må erkende at jeg altid har villet finde ud af hvad der sker hvis 20-30 mennesker tegner muhammed på samme tid og går ud med det til medierne?

  får alle sammen vagter 24/7 eller vil folk finde ud af at indvandringen er anti demokratisk?

  Det kan jo ikke holde i længden. Så bliver folk nødt til at tage det op jo.

Bjovulf

Posted: 20 februar 2014 - 04:48 - Svar

Mads Holger slår til igen 😉

Den nye integrationsminister vil starte en folkevandring

http://madsholger.blogs.berlingske.dk/2014/02/17/den-nye-integrationsm inister-vil-starte-en-folkevandring/

Af Mads Holger 17. februar 2014

Med den seneste af regeringens utallige rokader spekulerer mange i, at RS-regeringen vil få en nemmere hverdag uden SF. Det er bestemt tænkeligt, mens udadtil man til gengæld må forvente større modstand fra både højre og venstre side af folketingssalen.

Imidlertid er også ministerkabalen blevet lagt på ny, og mange i og omkring den danske folkekirke har prist sig lykkelige for at være sluppet af med den nu tidligere kirkeminister Manu Sareen med dennes voldsomt aktivistiske kirkepolitik, der for alvor har fået sat tro, kirke og kristendom på dagsordenen gennem de seneste par år. Manu Sareen viste sig som en kirkeminister, der havde til sinds at udrette noget med sit ministerium, og det må man principielt have respekt for, men når der er tale om et ministerium i radikale hænder, kan man unægtelig ofte ønske sig apati og handlingslammelse i stedet. [ !!! 😀 ]

Som så ofte før er Det Radikale Venstres svar på næsten alle Danmarks problemer nemlig blot at nedlægge og annullere nationen. [!!!] Hvis eksempelvis enkelte har et problem med deres medfødte køn, ja så opgiver man da blot tanken om forskellige køn for alle landets mænd og kvinder. Vupti, derved er problemet for de få løst på god radikal vis, med annullering. Hvis ligeledes en lille del af befolkningen har et problem med den danske folkekirke, så arbejder man da blot imod denne og søger eksempelvis at adskille den fra staten, som man flere gange fra radikal side har tilkendegivet af ville.

Konsekvensen af dette bliver naturligvis en exodus, det bliver en folkevandring langt større end tidligere set. Vi vil se, at antallet af familiesammenførte, asylansøgere og andre ikke vestlige indvandrere, der kommer til Danmark, klart vil overgås af en anden og langt større folkevandring, [!!!!!] og denne går ikke fra Arabiens ørken til danske ghettoområder, den går fra Socialdemokratiet til Dansk Folkeparti, og den består af vælgere, der vil få permanent opholdstilladelse i Dansk Folkeparti. De vender ikke tilbage til der, hvorfra de kom.
[ Nemlig! men det håber og tror man ghm, stadig i S 😉 Om bare få år er S permanent reduceret til et 10-12 % parti – på en god dag altså 😀 – , fordi man aldrig gad at nedlade sig til at forstå sine egne vælgeres dybe bekymringer over den stadigt stigende og totalt uønskede “kulturberigelse”, over politikernes stadigt mere uhæmmede muslim-lefleri samt den totale mangel på rimelige krav om assimilation med obligatorisk accept af danske / vestlige værdier, normer, kultur og love og meget skarpe grænser for vores tolerance.

Og alligevel vil man i S-toppen stå og se forvirret og forurettet ud og slet ikke være i stand til at fatte, hvad det egentlig var, der ramte det engang så store og hæderkronede parti midt mellem øjnene; altså fra før der gik kulturrelativistisk vanvid, akademisk bedreviden, frelste holdninger og selvpromoverende gloriepudsning med fuld skrue for viderekomne på andres – endog ens egne vælgeres! – dyrekøbte bekostning i den ].

Morani ya Simba

Posted: 21 februar 2014 - 20:54 - Svar

Re den hollandske vinbar så er jeg ved at være aldeles ligeglad med hvad muslimer mener. Om noget som helst. Jeg har INGEN respekt for deres dømmekraft eller særligt meget andet ved dem… De skal bare rette ind. Og det tror jeg så også de kommer til. Desværre på den anden side af en masse blod og tårer…

Leave a Comment