20
feb
Seneste opdatering: 22/2-14 kl. 2033
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er på tide at markere, at Ezra Levant fra canadiske Sun News er i København om otte dage. Jurist, journalist, jøde, publicist af Muhammedtegninhgerne i 2006, og altid gnistrende veloplagt på skærmen. Der er ting her om Obama, man bare ikke hører om i Europa, hvor han stadig behandles af journalistkorpset som en halvgud fordi han er halvsort og overflade er, hvad mediehorisonten mest handler om.

De meget lange ferier han holder, antallet timer han anvender på at spille golf og kort i arbejdstiden, hans kone der giver sine hunde menneskesmykker på og fotograferer dem ved et stats-middagsbord i Det Hvide Hus, han flager på halv stang for narkomanen Whitney Houstons overdosis, men ikke for fire terrormyrdede amerikanere i Benghazi. En præsident som er farligt blottet for begreb om vor tids Balkan 1914 – Mellemøsten. Society-letvægtere og politiske rockstjerner i et TV-demokrati, hvor The Daily Show med Jon Stewart, – som DR nu også elsker på syvende år – er det dybeste nogen vælger tænker over verdens gang.

At verden ikke er i en endnu værre forfatning, end den er, kan man undre sig over, men Iran kan da nå at gøre den endnu værre, inden Obama er færdig i det Hvide Hus. Obamas Mellemøstkatastrofer får en fin lille opremsning for sig selv her. Når man betragter denne præsident, er man næsten glad over at vi er på vej ud af det amerikanske århundrede, men også kun næsten, for vi ved, hvem vi får i stedet. Ezra Levant er glad for at være canadier under Stephen Harper, og ikke amerikaner. Glæd jer, I som skal opleve ham på næste lørdag.

SVT-journalister mangfoldighedplaceres

Unionenklubben på SVT anser att fokus kommer att flyttas till blåljusnyheter och bort från politik, analys och sammanhang, när programföretaget utökar förortsbevakningen.Som tidigare har berättat planerar SVT att förändra sin regionstruktur. Bland annat ska 27 regionala nyhetsprogram bli 33 stycken. Områden som Rosengård, Järvafältet och Södertälje ska därmed få egna editioner.

För att skapa mer mångfald i rutan startar SVT lokalavdelningar på platser som Rosengård, Angered och Södertälje. Men den nya förortssatsningen möts av hårdnackat motstånd av journalisterna själva, som hellre stannar kvar i Stockholms innerstad. Totalt kommer SVT att utöka antalet regionala redaktioner från 27 till 35. Unionenklubben på SVT ryter ifrån, Ilska och oro på SVT när journalister flyttas ut i mångkulturen

Det bliver lidt som at komme i praktik, bare mere langvarigt. Det er Fandeme synd! Hele protestbrevet mod at “spejle det nye Sverige” kan læses her Det er et orgie i udenomssnak og newspeak for viderekommende. Ved ‘blåljusnyheter’ skal man tænke på blåt lys og politi, og det er jo netop hvad man forbinder det nye Sverige med. Jeg gætter at den folkelige skadeglæde vil nå orkanstyrke i dag.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PFEP

Posted: 20 februar 2014 - 13:03 - Svar

Gör SVT/SR verklighet av detta, blir det förutom de redan krystade konvulsioner, en säkerhetsfråga där heta duga.
Betänk att ett enda ord kan utlösa borgarkrigsliknande tillstånd, ifall någon grupp “kränks”.
Oavsett vad, kommer detta bli ytterst spännande att följe.

JensH

Posted: 20 februar 2014 - 13:08 - Svar

Så de Svenske ‘journalister’ skal nu ud og opleve den virkeliggjorte mulitkultur??? Det bliver da uhyre interessant at se hvad der kommer ud af det møde. Mon man kan forvente en mere virkelighedsnær rapportering af hvad der egentlig foregår ude i det virkelige samfund i Sverige anno 2014???

  Hr. Naturli'

  Posted: 20 februar 2014 - 14:40 - Svar

  Næh, det bliver ikke spor interessant. Journalisterne vil rapportere om spændende mad, lektiecaféer for tørklædepiger og om somaliske kvinder som forsøger at lære at cykle. Det hele bliver krydret med de sædvanlige offerhistorier om svenskernes racisme og uvilje til at imødekomme de kære muslimer.

  Bjovulf

  Posted: 21 februar 2014 - 01:09 - Svar

  “Som planerna nu ser ut kommer fokus att flyttas mot blåljusnyheter och bort från politik, analys och sammanhang”, skriver klubben.”

  Haha, har de da ikke allerede produceret virkelighedsfjerne blålys-nyheder i den danske betydning
  ( oppustet; uden reelt indhold ) i mange år? 😉

  Bjovulf

  Posted: 21 februar 2014 - 01:12 - Svar

  Man må da næsten håbe for SVT, at de husker at tegne nogle gode dækkende forsikringer for
  alt deres dyre tekniske udstyr og for personalet i de “kulturberigede” områder – evt. kombineret
  med rundhåndet kameraovervågning på alle strategiske steder – dvs. stort set overalt 😉

   JensH

   Posted: 21 februar 2014 - 09:29 - Svar

   @Bjovulf

   Så skal det for personalet være livsforsikringer. Nok er der al mulig grund til at foragte de Svenske ‘journalister’, men de har trods alt også familier, der skal forsørges.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 20 februar 2014 - 13:33 - Svar

Nej, SVT har vi slutat bry oss om för länge sedan. Information är vi ju ändå tvungna att hämta på annat håll.

Förutom denna blogg är http://www.longwarjournal.org/ en av de bästa sammanställningarna av vad som sker där ute med mycket bra daglig bevakning land för land av de viktigaste nyheterna på jihadistfronten, ofta från lokala engelskspråkiga medier.

Här har man t.ex. i veckor kunnat följa den anmärkningsvärda och viktiga utveckling i Turkiet som först igår för första gången (?) kom upp till ytan i den Europeisk MSM, den bästa av dem:

http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/1064 9433/Turkey-spoils-emerging-market-story-as-politics-go-haywire.html
I Turkiet har vi alltså en premiärminister som bjuder in av USA terroriststämplade Al Qaida-finansiärer till personliga möten vid sidan av passkontroller och offentlighet, som tar emot mutor och som “misslyckas” med att stoppa vapensmuggling och trafficking av jihadister till ISIS och som omplacerar säkerhetspoliser och åklagare när de försöker agera.

I Somalia “samarbetar” västländerna med en regim som skimmar biståndsmedel i privata fickor och som låter mängder av vapen “försvinna” från nya leveranser avsedda för försvar av de regeringskontrollerade områdena mot Shabaab:
http://www.dailystar.com.lb/Business/Middle-East/2014/Feb-15/247437-gr aft-charges-test-wests-ties-to-somali-leader.ashx#axzz2toNEID1h

I Afghanistan visar Karzai allt mer öppet sina avsikter att återlämna landet i talibanernas händer.

I Pakistan kör armén runt ibland och skjuter i Swat-dalen, men låter samtidigt bin Laden bo i lugn och ro intill arméns huvudbas i Abbottabad.

I Libyen har Al Qaida-grupperna gett parlamentarikerna 72 timmar (36 kvar nu) att lämna parlamentet:
http://www.france24.com/en/20140219-libya-militias-deadline-parliament -vote-constitution/

I Nigeria hotar Boko-Haram-ledaren arméns befälhavare personligen och hotar också inleda attacker i södra Nigeria, särskilt mot oljeindustrin: http://news.naij.com/59768.html

I den tsunami-drabbade och katastrofhjälpsmottagande Aceh-provinsen i Indonesien införs Sharia-lagar för samtliga invånare, muslimer som icke-muslimer:
http://www.thejakartapost.com/news/2014/02/07/aceh-fully-enforces-shar ia.html

Och i USA börjar man åter ifrågasätta administrationens syrienpolitik och vilka krafter det egentligen är man stödjer.
http://www.longwarjournal.org/threat-matrix/archives/2014/02/whatever_ happened_to_the_weste.php

Ett genomgående tema över hela världen tycks vara hur vapen och ekonomiskt bistånd från västländer av “misstag” eller “inkompetens”, trots “de bästa avsikter” “råkar” hamna i Al Qaidas händer. Och hela skeendet tycks nu bara rulla allt fortare.

  Angela

  Posted: 20 februar 2014 - 15:41 - Svar

  Suverän information. Tack så mycket för det. I allmänhet är man glad och tacksam över alla utmärkta bloggar. Hinner inte riktigt med att besöka alla jämt. Men jag gör så gott jag kan.

Santor

Posted: 20 februar 2014 - 13:46 - Svar

Ha Ha, der sidder sikkert en SD-tilhænger eller to internt i SVT´s ledelse der gnider sig i hænderne over sjovnalisternes hylen og skrigen og jeg må indrømme jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet over denne udsøgte form for tortur 🙂

Angela

Posted: 20 februar 2014 - 16:08 - Svar

Nu vet alla att våld lönar sig. Vilka gamla, sjuka, kvinnor, arbetslösa m fl utsatta svenska grupper får egna TV-kanaler med uppbåd journalister som skall tillvarata deras intressen? För några reportage som skulle missgynna de som bor i dessa områden skulle de aldrig göra. Sådan är inte den mänskliga naturen. Minns väl Uppdrag granskning där TV-teamet tillika stadens högste politiker var rädda för slynglarna i området.

Att journalisterna inte gillar detta är väl förutsägbart. De vill ha nära till nöjen och bekvämlighet och hålla sig så långt borta som möjligt från “pöbeln”.

Helt allmänt speglar det en helt sönderslagen nation utan tillstymmelse till demokrati och politik. Ett rädslans samhälle. Ett samhälle enligt Hobbes beskrivning där alla slåss mot alla. Den som gapar och skriker mest vinner. De gamla och sjuka som inte orkar är de första som slås ut. De fattiga svenskarna har inga röster alls. De skall bara betala, knipa käft och och visa underdånighet.

Vem har bestämt att Sverige är något annat än Sverige? Något NY-SVERIGE finns inte. Inga nysvenskar heller. Det finns bara en sorts svenskar och det är svenskarna själva. Utlänningar kan bo i Sverige men man är fortfarande kongoles, turk, libyer eller vad det kan vara och röstar i respektive hemländer. Politiska, sociala och andra rättigheter följer den nationella identiteten. Mycket ofred skulle förhindras om man höll sig till det. Denna diskussionen har varit uppe för länge sedan eftersom det blivit ett problem.

Idag skickar utlänningarna ändå hem mycket av de pengar de får i bidrag eller lön till sina familjer och släktingar i forna hemlandet. Varför skall de då ha politiska eller sociala förmåner i det land de befinner sig. Låt dem betala direkt vad det kostar av sjukvård m m i vistelselandet.

LarsS

Posted: 20 februar 2014 - 18:47 - Svar

“The word nation came to English from the Old French word nacion, which in turn originates from the Latin word natio (nātĭō) literally meaning “that which has been born” http://en.wikipedia.org/wiki/Nation

Og nu begynder problemerne for alvor at udfolde sig for vores naive politikere og deres tro og loyale følgesvende, journalisterne, som troede og tror på, at vores tid var/er ganske anderledes end de foregående 200.000 år siden vi som Homo Sapiens dukkede op.

Krig og ballade er vores historiske baggrund for både undergang for de svage og overlevelse for de stærke. Darwin forsøgte at forklare det og despoter, helte og ofre har i mange afskygninger gennem historien, bevist det utallige gange.

Balkan er et mesterligt historisk eksempel på, at man ikke må blande etniske og religiøse forskelligheder til samme fest – de/vi bliver bare helt vildt uvenner og det er ikke længere sjovt med alle de døde omkring en!

Tyskland er et ligeså udmærket pejlemærke på at en nation er noget man tilhører og vil være en del af fordi man har et fællesskab, et blodsbånd, en sammenhæng, noget uforklarligt identisk og familiært som ikke engang behøver grænser, konge eller flag – ´Deutchland, Deutchland über Alles´ blev skrevet i 1841, lang tid før en samlet tysk nation var en realitet.

Som Edmund Burkes skrev i bogen ´Reflections on the Revolution in France´:

“En tilfældig generation har IKKE ret til at bortkaste et etableret system! For gør den dét, har den ikke noget kompas at styre efter!”

De vanvittige svenske (og sågu også danske, blot med lidt langsommere mellemtider på banen) utopikere fører i disse år deres egen befolkning så groft bag lyset og ud i et så vildt kaos, at ikke engang Nostradamus ville have kunne forudse dette sindsyge scenario.

Bjovulf

Posted: 21 februar 2014 - 00:48 - Svar

Måske findes der virkelig en form for kosmisk retfærdighed – selv i PK-Sverige? 😀

Bjovulf

Posted: 21 februar 2014 - 00:52 - Svar

Nu kan vi så bare håbe på, at en tilsvarende ordning kommer til at overgå de
svenske “avis”-redaktioners ansatte – så bliver det for alvor “sjovt” 😉

Ole Burde

Posted: 21 februar 2014 - 11:32 - Svar

Hvis der findes nogen ” kosmisk retfærdighed” , så vil i det mindste nogen af de kære udflytterjournalister komme til at opleve den importerede filial af mellemøsten på MEGET nært hold .
Det er svært at forestille sig en berøringsflade mellem disse hyklere og ghettoernes hårdhudede beboere , uden at det engang imellem ender med en gevaldig masse tæsk .
Det store spørgsmål er , om disse ideologisk programerede journalister som individder er stærke nok til at kunne holde til en sådan konfrontation , uden at deres motivation smuldrer væk ?
Jeg har en ubehagelig følelse af at programeringen kan holde til meget mere end vi andre håber på ….måske fordi jeg lige har set 2.sæson af ”Broen” , hvor super-svenskerinden Saga er frygtindgydende kompromisløs , og i stand til at leve med resultaterne af sine valg .

  steen

  Posted: 21 februar 2014 - 13:14 - Svar

  Jeg har set tio tre afsnit af broen. “Saga” virker temmelig karrikeret og irriterede mig. Skal hun forestille at have en diagnose?

Menig 442

Posted: 21 februar 2014 - 12:22 - Svar

I Haderslev, hvor selv biskoppen vil have en moské med kuppel og minaret, indlogerede en journalist fra JV sig i ghettoen i en måned (ca. for 15 år siden). Selvfølgelig udbasuneret så alle vidste det i forvejen.
Skabelonen over det rapporterede har Hr. Naturli på fortræffelig vis gengivet.

Allan Hansen

Posted: 21 februar 2014 - 14:12 - Svar

Ole Burde

Posted: 21 februar 2014 - 14:55 - Svar

Steen : Efter min fortolkning er Saga en slags forkvaklet , sygelig rollemodel for ”’ det nye mennske” i svensk udgave . Totalitære ideologier har en tenderns til at optille den slags , både komunister og nazister gjorde sig enorme anstrengelser for at opfinde hele nye mennskedefinationer . Saga er , for kritisk tænkenede mennesker , ENORMT irriterende , det er jeg 105% ening i , men hvordan ser hun mon ud for de rettroende ? . Dette bliver mere klart når man ser på ”hele pakken” hvor knockoutet er , at det er HENDE som får Martin Rohde ( som symboliserer den gamle forældede slags) lukket inde i et fængsel…

Peter Andersen

Posted: 21 februar 2014 - 20:18 - Svar

Jeg er normalt ret enig med Ezra Levant, men lige præcis i denne video må jeg nok med skam erkende, at jeg giver Barak Obama fuldstændig ret. Selvfølgelig skal USA ikke være hverken moralske foregangsmænd, verdenspoliti eller på anden måde påtvinge andre lande deres, til tider ret så forkvaklede, livssyn. Hvis araberne vil have sharia – så lad dem få sharia. Vil Rusland have Putin – så lad dem få Putin. Vesten skal overhovedet ikke blande sig i andre landes anliggender, lige så lidt som EU skal blande sig i hvad Danmark foretager sig. Og gudskelov er det også den vej det langsomt begynder at gå. Ikke fordi de vestlige ledere ønsker det, men fordi de ikke længere magter at styrer noget som helst og færre og færre tager dem alvorligt. På det sidste er jeg også blevet noget så træt af Søren Pind. Hvorfor skal EU nu blande sig i Ukraine, når enhver ved, at styret er blevet valgt af et flertal og oppositionen kun sætter brand i det hele fordi EU har ønsket det og nu ikke længere kan overskue deres egne handlinger. Vi ville multikulturen og globaliseringen – og nu har vi så fået den. Så nu er det på tide, at vesten finder sin egen plads i den og begynder at pleje vores egne interesser. Ikke mere moralsk pladder herfra. Svenskerne og EU-kommisærerne kan fortsætte alt det de vil, men i det mindste er amerikanerne og de europæiske befolkninger begyndt, at se skriften på væggen.

Leave a Comment