3
mar
Seneste opdatering: 4/3-14 kl. 1805
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sverige kan ikke tåle mere berigelse, Billström er ‘fed up’

Dog ikke med at lade sine landsmænd masse-invadere år efter år, så de er fortrængt fra deres historiske arv gennem tusind år om kun en generation, men ‘fed up’ af at andre europæiske lande ikke forråder deres folk med samme ildhu som ham og Moderaterna.

Det var i grunden hans folk, der skulle være ‘fed up’ med ham, Reinfeldt og Löfven, men det får vi at se til valget den 14 september, om de virkelig vil have fire år til med en eller anden changering af syvpartiet. Det skulle desværre ikke undre mig. Foreløbig vil Tobias Billström have nogen straffet for ikke at være lige så store  landsforræddere som ham selv. Konkurrencen er ellers ret hård på området, og rigtig mange svenskere dominerer opløbsfeltet. Fra spidsen løber Cecilia Wikström, Cecila Malmström og jeg har lige glemt hvilke andre Cecilia’er og Ström’er.  Man kan aldrig få for mange Cecilia’er i politik, men giv mig hellere Aksel Sandemoses Felicia, hvis jeg må bede. Kvinder er gudskelov meget andet end kvindelige, svenske politikere, ellers ville jeg være blevet urimeligt gnaven og misantropisk i utide.

Swedish immigration minister asks European Commission to punish EU members that don’t share the burden of accepting refugees in accordance with bloc’s laws.

Last September, Sweden became the only European Union country to offer permanent residence to Syrians fleeing their devastated homeland. Now, strained by its own generosity, it is losing patience with what is calls a lack of solidarity from its European brethren. “Nine member states in the EU today receive 90% of all asylum applications annually but those nine states are starting to, well, become fed up,” Tobias Billström, Sweden’s immigration minister, said in an interview.Mr. Billström said he doesn’t buy the explanation from Italy and Greece that the financial crisis is preventing them from processing and accepting more refugees.

“A lot is said about economic difficulty, etcetera, etcetera,” he said. “Let’s not forget that a country like Italy is a [Group of 20 richest in the world] country.”

Italy and Greece have long maintained they do their best under strained finances, and it is unfair to expect them to shoulder EU migratory inflow simply due to geography.

Italy and Greece are among top receivers of EU funding for migration policy, getting a combined €230 million from the EU budget last year. Sweden, meanwhile, was given €31 million. Sweden Wants Rest of EU to Share Refugee Burden. Wall Street Journal log in

 “Throw Me Out and I’ll Kill 10 of You”

Dog-Killing Afghan Refugee to Swedes:

Sweden has a major Muslim settler problem and this video capturing the antics of an Afghan refugee threatening Swedish passengers has gone viral. A 23-year-old man from Afghanistan on a tram in Gothenburg launched a furious attack against Swedish passengers. The man said that the Swedes were “disgusting” and that he could kill ten Swedes “in seconds.”

The man states that he has a Swedish girlfriend. His girlfriend used to have a dog, but he has killed iy, says the man. “My girl is Swedish, she has a dog. I have removed her dog,” he says, and snaps his fingers.He complains also of the Swedish bureaucracy that forces him to “write lots of papers” just to get 7000 crowns. “Just wait. You have all your soldiers out there. All is out now. In 2014 the Taliban come back, the mujahideen are back. Allahu akbar!”

The 23-year-old explains that he has come to Sweden to stay. “If you throw me out, I will take ten lives here.” The angry Afghan’s existence is rendered unbearable even by Swedish drug policy. “You just drink your alcohol, but I can not smoke my ganja.” The man explains that he would go home to Afghanistan and join the war if it were not for his little sisters who would be able to be raped by the Swedes, whom he calls “disgusting”. According to the man, he is much stronger than the Swedes, whom he can easily kill. Daniel Greenfield inkl. video


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 3 marts 2014 - 20:27 - Svar

Dansk dagligdag år 2010 og fremad – jeg har selv set noget lignede fra mit
stuevindue for et par år siden, hvor en stor gruppe (15-20) af 10-12-årige(!)
normløse indvandrerknægte opførte sig på samme måde ved at rage meget intimt
på forbicyklende kvinder og unge piger på stribe, som de omringede på cykelstien
og spærrede vejen for – endda ved højlys dag. Desværre var batteriet i mit kamera
dødt den dag, for selv de gloriepudsende radigale godhedstosser samt naivisterne
i Enhedslisten & SF ville have måbet og være rystet over for alvor at se de meget
uhyggelige konsekvenser af deres totalt uansvarlige og uigennemtænkte eksperimenter
med det danske samfund – endda uden skyggen af et demokratisk mandat nogensinde.

Så det er altså ikke bare et enkeltstående tilfælde – nogen må jo have fortalt dem – og dem
i Aarhus (!), at denne form for opførsel er tilladelig over for de “urene vantro” kvinder / “ludere”. Forældre, brødre, onkler, fætre, imamer?

Heldigvis kom der så nogen og gennede dem væk – men hvad nu, hvis det ikke var sket?

Nå, men en eller anden dag kommer dette nye fænomen vel også til at gå ud over nogle
af de mange cyklende kvinder i disse frelste, indvandringsbegejstrede partier – rent statistisk set -, så de selv kan få syn sagn – og på den hårde måde få at se, hvad DE
har gjort imod det engang så fredelige, sikre og velfungerende danske samfund.

“De kaldte mig både møgdansker og danskersvin”

http://denkorteavis.dk/2014/pea-arhus-overfald

Det er snart fire år siden. Men den nu 28-årige Line fra Aarhus er stadig mærket af den meget ubehagelige og grænseoverskridende oplevelse. Man kan mærke det på hende, når hun taler.

Var på vej hjem fra arbejde

Hun var på vej hjem fra arbejde en sommeraften.

”Jeg stod på fortovet bag ved Bruun’s Galleri (Et indkøbscenter i det centrale Aarhus, red.), hvor der var ret øde på det tidspunkt, da jeg blev passet op af en flok unge indvandrere på mellem 12 og 16 år,” fortæller Line til Den Korte Avis.

”Den første, der går forbi mig, begynder at tage mig på bagdelen. Jeg bliver overrasket og gal og også forskrækket og siger ’Hey, hvad laver du?!’. Og så begyndte de alle sammen. De var der over det hele, og blev grinende ved med at tage mig bag på, og jeg kunne ikke gøre noget for at stoppe dem.”

”Jeg blev ved med at sige, lad være, men de fortsatte,” fortæller Line, som heller ikke turde vende ryggen til dem og flygte.

”Da de gik, stillede en af dem, der helt tydeligt var anføreren og, vil jeg tro, 16 år, sig truende og helt tæt op af mig med sit ansigt helt ind mod mit, og hvæsede: Hvad var det, du sagde til mine venner?”

”Det eneste, de ikke kaldte mig, var luder”

Line husker også de tilråb, hun blev udsat for:

”Jeg blev både kaldt møgdansker og danskersvin og mange andre racistiske udtryk, jeg ikke kan huske. Men jeg kan huske, at det eneste, de ikke kaldte mig, var luder.”

Da hun efter et par dage var kommet sig over chokket, gik hun til politiet og anmeldte overfaldet.

”De fortalte mig, at de havde problemer i det område med en flok indvandreunge, og de viste mig også en række fotos, men jeg kunne ikke genkende nogen af dem. Det hele var så uvirkeligt, da det skete.”

LarsS

Posted: 3 marts 2014 - 22:48 - Svar

For nogle er det først når lynet slår ned i deres egen baghave, at de henter brandslukkeren.

En god bekendt af mig oplevede den tort, at hendes 18-årige søn helt uforvarende og uprovokeret blev slået ned til plukfisk af en horde frustrerede invandrerdrenge i den lille flække Fløng, udenfor Roskilde.

Hun flegnede helt ud og forstod ikke hvordan det kunne ramme hendes søn (og hende), som begge altid havde været åbne og inklusive mennesker.

Nå, men hun er i dag hard, hard, hard-core imod indvandring, og er vandret (spurtet, ville nogle sige) fra den politiske bløde og imødekommende venstrefløj, til nu højtråbende (3 glas rødvin) at agitere for DF´s stramme politik på dette område.

Ulykkeligvis skal de naive åbenbart mærke smerten og feberen på egen krop førend de erkender, at sygdommen beskrevet i medicinhåndbogen rent faktisk eksisterer.

  machiavelli

  Posted: 4 marts 2014 - 05:16 - Svar

  Ja men det kommer også til at ske for multielskerne. Det er blot et spørgsmål om tid, for chancen stiger jo med antallet af indvandrere.

  Robert R

  Posted: 4 marts 2014 - 07:27 - Svar

  Du har fat i noget meget væsentligt, jeg har også længe troet, at når venstrefløjen og de radikales børn eller de selv bliver ramt, så vil der ske forandringer, men jeg har i flere tilfælde oplevet, at de gemmer sig bag, at man aldrig må generaliserer, bare fordi nogen angriber danske unge, så behøver det ikke være alle. Sandt nok men de enkeltstående tilfælde er efterhånden mange. Jeg tror desværre ikke der sker forandringer, men de vil vedblive at gå med skyklapper.
  Man kan efterhånden tro at venstrefløjen og de radikale elsker det multietniske samfund, mere end de elsker deres børn.

  Peter Andersen

  Posted: 4 marts 2014 - 18:04 - Svar

  “Man kan efterhånden tro at venstrefløjen og de radikale elsker det multietniske samfund, mere end de elsker deres børn.”

  Nej, de hader at se DF eller andre på højrefløjen få ret. Derfor er man selvfølgelig nød til at “nuancerer problemstillingen” og ikke komme til at “generaliserer” en hel befolkningsgruppe eller trosretning. Vi kender den sang til bevidstløshed. Tag bare idioten Peter Mygind, hvis unge indtil videre har fået bank af indvandrere to gange. Der er ikke en eneste der ikke længere er klar over sammenhængen, men de “andre” må bare ikke få ret!

   Olav

   Posted: 5 marts 2014 - 11:02 - Svar

   Jeg finner ikke link i farten, men mener å huske tilfeller der foreldre hvis barn kommer fra slike overgrep på verste måte, bedyrer at dette ikke må tas til inntekt for “fremmedfiendtlige krefter”.
   Foreldrene til hun som ble funnet mishandlet og drept i Sverige, efter å ha gått av bussen en sen lørdagskveld, for eksempel.

   Det begynner å bli lenge siden jeg første gang hørte “våre egne” forklokede promotere at vi vestlige selv burde få gjennomgå de overgrep vi gjennom våre forfedre hadde påført øvrige verden..

Allan Hansen

Posted: 3 marts 2014 - 23:53 - Svar

Hi Pat.
Jeg synens du går taber dig lidt
– er der noget galt?

Om at nå sine mål – højt og lavt (?)
Nogle mennesker har sat sig mål ” med livet,, andre har ikke.
Dem, der lever efter målet; lever på/med “måletes betingelser.
De andre lever efter naturens betingelser fra dag til dag på godt og ondt!
Ude i Nepal havde jeg en aften den fornøjelse, at
overhøre denne pragtfulde historie, om en frø, der havde
sat sig som mål, at bestige verdens højeste bjerg!
– Nuvel, sagde Far-frø: Hvis du nogensinde når
til tops (…)?
– Så har du kun et problem.
Hvordan fanden kommer jeg nu ned?

Leave a Comment