13
mar
Seneste opdatering: 22/3-14 kl. 0746
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...


Immigrants have cost the tax payer over £140 billion since 1995

140 mia pund = 1.251 mia. DKK.

Migrants have cost the Exchequer £140billion since the mid-1990s – more than £22million a day – it was claimed yesterday. A new study starkly contradicts Left-wing claims that immigration helps to cut taxes. Think-tank MigrationWatch has responded to another study – given substantial coverage by the BBC last year – which purported to show that immigrants made a contribution of £25billion to the public purse between 2001 and 2011. How immigrants ‘have cost Britain £140bn since 1995’: Study contradicts claims immigration helps to cut taxes

Commenting, Sir Andrew Green, Chairman of Migration Watch UK, said :

“Our report finally disposes of the immigration lobby’s oft repeated claims that immigration reduces our tax burden. The total cost is high and increased dramatically between 1995 and 2011, providing no compensation for the overcrowding of this island which we are experiencing, largely as a result of immigration.”Immigrants have cost the tax payer over £140 billion since 1995


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


nobody

Posted: 13 marts 2014 - 23:54 - Svar

Du som lever i norden!

Du som förstår det jag skriver!

Vi förlåter dig, samla dig till oss, vi vet alla att vi från tid till annan kan göra fel.

“Vart jag mig i världen vänder – Den Svenska Björnstammen”: http://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

P.S. Samla dig till oss, tillsammans kan vi skapa ett samhälle vi vill leva i.

nobody

Posted: 14 marts 2014 - 00:09 - Svar

Det ligger något i vad timbuktu säger – “alla vill till himlen men ingen vill dö”: http://www.youtube.com/watch?v=Hv759wmsSFk

Men jag tycker en annan påg säger det på ett bättre sätt – “Mikael Wiehe – Ta det tillbaka”: http://www.youtube.com/watch?v=5RvR-rvtUBQ

P.S. Wiehe, känner den svenska folksjälen (även om han inte fattar det själv) på öret.

nobody

Posted: 14 marts 2014 - 01:08 - Svar

Leonard Cohen – “The Future”: http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

I tider när man inte längre kan yttra sig med ord så finns genom historien som bekant, andra sätt att uttrycka sig t.ex

musik, lyrik, konst, …

Låt ymnighetshornet flöda ännu en tid… låt de vilsnefarna följa sin trosbekännelse ännu en tid:

“Vi tror på Multikultis allsmäktiga kraft,
-himlens och jordens skapare.
-Vi tror på Jesus från Södertälje, Multikultis snart ende Son, vår Herre,
-som blev till som människa i Solna,
-föddes av lön från Rödakorset,
-led under Sverigedemokraterna,
-korsfäste Nydemokrati, dog politiskt och begravdes,
-steg ner till det mediala dödsriket,
-uppstod från de politiskt döda på tredje dagen,
-steg upp till chef för en utredning om ”främlingsfientlighet och rasism”,
-sitter på Multikultis, den allsmäktiges, högra sida
-och skall komma därifrån för att döma levande och döda.
-Vi tror på den heliga invandringen,
-det heliga, urvattnade flyktingbegreppet,
-de heliga flyktingbarnen,
-brottens tillåtelse,
-kroppens alla öppningar och det eviga nedtryckandet av svensken (som inte finns).”

The Apostles’ Creed (Not the Nine O’Clock News): http://www.youtube.com/watch?v=IUQcCvX2MKk

Børge

Posted: 14 marts 2014 - 08:54 - Svar

Folk må sgu da være mere end almindeligt dumme, hvis de tror, at der er noget vundet, ved at invitere gæster på evigt ophold. Igen og igen kan man bede om en forklaring, men alt man får er vrede. For der er ingen rationel forklaring.

For det første er det jo indlysende at en nation slet ikke ville kunne eksistere, hvis dens oprethold krævede stadig indvandring. Den ville flyde over af mennesker, og samtidig lægge andre nationer øde. Intet i idéen er fornuftigt – galskab og intet andet.

Der er ikke så meget at sige, ud over at bede folk om at se på tallene. I Danmark bruger vi 250 milliarder om året på indvandringen (den der er, og den der har været). For at skære det i pap: 250 tusinde kroner pr. dansk familie før skat om året. Den almindelige dansker er end ikke undskyldt af, at staten gør hvad den kan for at sløre tallene. For det første findes der mange mennesker, der demaskerer politikernes løgne,. For det andet kan vi vel forlange, at folk spørger sig selv om, hvad de over 1000 milliarder, der opkræves i skatter og afgifter, bruges til?

Jeg gider ikke længere søge på forklaringer på galskaben. Der kan kun være én: Ondskab.

  Machiavelli

  Posted: 14 marts 2014 - 11:37 - Svar

  Sjovt nok Børge, i dag diskuterede jeg med en tysker, som bor i Frankfurth, og hvor det er rigtigt slem med muslimer i byerne. Det er dem, der er problemer med. De almindelige butikker lukker rundt omkring og genopstår som muslimske. Naboerne bliver muslimske osv, og dem der kan flytte flytter.
  Der er ingen rationel forklaring på mysteriet, og mysteriet er et godt ord. Vi kunne i hvert fald ikke finde nogen. Det er indlysende, at man ikk kan blive ved med at invitere mennesker fra fremmede kulturer ind i landet, uden at det på et tidspunkt går galt. I Tyskland kan han ikke skrive en kritisk artikel, som vi kan gøre i Danmark, det er udelukket. Og han kender masser af mennesker i byen, som er desperate over udviklingen. Og desperat skal skrives med stort. Men tingene fortsætter.

  Bare se på den nuværende regering her i landet, som lemper forholdende, så endnu flere kan blive familiesammenførte – 53.000 sidste år – kusiner,onkler og tanter osv. Den eneste forklaring er – som jeg faktisk har skrevt en hel bog om – er godheden, dvs. humanismen, selvom samfundet udvikler sig til -ikke godhed. Mit bedste bud er derfor dumhed, som fx politikeren Zenia Stampe er disponent for. Et menneske der er dum som et bræt, for der er ingen undskyldning, for hele Europa viser udviklingen, og kan man tælle til 10, kan man regne ud, hvordan Europa vil se ud om 30 år.

  Der kommer snart en voldelig reaktion mod politikerne. Mennesker der holder af deres samfund vil ikke blive ved med at iagttage udviklingen. Og pressen kan ikke blive ved med at bortforklare udviklingen. Folk vil ikke blive ved med at finde sig i, at deres kære bliver voldtaget eller slået ned osv. Og når volden kommer vil jeg græde tørre tårer, for den måtte komme. Ældre mennesker der som i Tingbjerg går uden for deres dør, hvorefter unge mennsker fra familier, der er inviteret til Danmark råber til dem: “Dumme danskere” – “vi dræber din hund” “Det er vort land” osv. osv. Udtalelser der gør mig absolut rasende. Det skal man ikke finde sig i, så enkelt er det. Politikerne er blevet folkets fjernder og skal behandles derefter.

   Børge

   Posted: 14 marts 2014 - 17:16 - Svar

   Jeg tror som du på en eksploderende vrede mod politikerne. Deres ugerninger siden slutningen af 60’erne kan kun betegnes som landsforræderi, og jeg er ikke i tvivl om, at der senest til maj bliver sendt et vink med en vognstang. Det skulle ikke undre mig om Messerschmidt render med over halvdelen af stemmerne. De gamle partier fortjner ikke andet end vor fulde foragt.

Bjovulf

Posted: 14 marts 2014 - 17:15 - Svar

Og dette endda uden man nogensinde fra “ansvarlig” side har så meget som bare overvejet
at spørge svenskerne om, hvad de egentlig synes om denne de-facto befolknings- og kulturudskiftning – endsige tænkt seriøst over de meget alvorlige konsekvenser for det “svenske” samfunds sammenhængskraft, sikkerhed og stabilitet på længere sigt i bare fem minutter.

Hvad er det nu lige, man kalder den form for landsskadelig og folkefjendsk aktivitet
fra ens “egne” folkevalgte? 😉

JP-leder: Sveriges vej

Hver femte svensker har i dag udenlandsk baggrund. Det er historisk. Sådan har det aldrig været før. Tidligere var Sverige et af Europas mest kulturelt homogene samfund, hvor man skulle kigge langt efter en fremmed. Det socialdemokratiske ”folkhem”, der voksede frem på den anden side af Kattegat og Øresund i løbet af de seneste tre generationer, byggede på sammenhængskraft og en bred social fællesnævner. [!!!]

Det er ikke længere tilfældet. Tværtimod. Svenskerne har tilsyneladende sat sig for at blive det mest multikulturelle samfund på kontinentet [!!!!!] – og dét i en vis fart. Alene i 2014 ventes der op mod 70.000 asylsøgere i Sverige. Sidste år fik 25.000 mennesker bevilget asyl i Sverige, mens 40.000 kom ind via familiesammenføring.

Ingen anden europæisk nationalstat kan konkurrere med det svenske indvandringstempo. Selv Storbritannien og Norge må se sig slået i indvandringsvillighed. [!!!]

XY

Posted: 14 marts 2014 - 23:12 - Svar

Pat Condell ger en makalöst skarp reflektion av västerlandets kryperi för islam och den enkelriktade “tolerans” och självcensur som egentligen är manifestationer av rädsla.

Leave a Comment