26
mar
Seneste opdatering: 27/3-14 kl. 1447
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Peder Jensen skriver blandt andet i NATO’s Next Secretary General: Jens Stoltenberg?

My opinion as a Norwegian is that Mr. Stoltenberg is personally unsuited for the task of being the Secretary General of NATO. Assigning him the job will further weaken the organization. Yes, this is mainly a symbolic position with limited power. However, the world is full of symbols because we realize that symbols can be important in real life. Elevating Jens Stoltenberg to such a position would send out the wrong signals.

For instance, it is a documented fact that Jens Stoltenberg was one of quite a few left-wing politicians in Western Europe who had a file with the KGB because they considered him to be a friendly contact. There are no indications that he did anything that was outright illegal with these friendly talks, but they were certainly unwise and reflect poorly on his character. The KGB was the secret police of the totalitarian entity known as the Soviet Union. Back then it was NATO’s primary enemy and a very real military threat. It would look strange if a man who was classified as a friendly contact by NATO’s primary enemy a generation ago were to become head of NATO today. Moreover, as Norwegian Prime Minister, Jens Stoltenberg has in recent years been very weak in dealing with Islamic aggression.

Se også: Jens Stoltenberg: Inspireret af Che Guevara og Fidel Castro – kommende generalsekretær for NATO

»En krigsförklaring mot hela det svenska folket«

I Sverige begås enligt BRÅ minst 36.000 våldtäkter per år. Över 100 om dagen! Det är en ökning med 1000% på 20 år. Mörkertalet, 80-90%, vågar man knappt tänka på. Detta kan inte förklaras av att lagen 2005 ändrades så att fler brott betraktas som våldtäkt. Internationell forskning ger heller inget belägg för att det skulle skett någon ökning av anmälningar just i samband med lagändringen.

Enligt FN:s statistik begås i Sverige 53,2 våldtäkter per 100.000 invånare. I Norge är siffran 19,8, i Finland 17,2, i Danmark 7,3, i Japan 1,2. I Norge är man som bekant mer ärlig i debatten. Den norska polisen meddelar att ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo begicks av invandrare under den senaste perioden. Liknande uppgifter finns i Danmark. Det är svårt att tro att det skulle vara annorlunda i Sverige.

Kvinnor levde tryggare i Sverige på 1200-talet än i dagens samhälle. Birger Jarls kvinnofridslag utkrävde mycket stränga straff för våldtäkt. Gärningsmän dömdes till förlust av egendom, vanära och fredlöshet. Bara att kalla någon för hora kunde leda till dödsstraff på den tiden.

Som far och morfar blir jag rasande när detta går upp för mig. Att våldta svenska kvinnor för att demonstrera sin kulturella överlägsenhet är ju en skamlöshet utan motstycke. Lägre kan man inte falla. Det är ju inte bara en fruktansvärd förbrytelse mot svenska kvinnor. Det är en krigsförklaring mot hela det svenska folket och ett utstuderat hån mot svenska män som inte kan försvara sina kvinnor i ett samhälle där själva problemet förnekas och därmed i stor utsträckning tolereras – ja t.o.m. uppmuntras genom denna ofattbara flathet och godtrogna bortförklararanda.Kalla mig rasist men… här går gränsen för tålamodet!

I Sverige er der en ekstrem mørklægning af, hvem der begår voldtægterne. I ubemærkede delstudier er sandheden dog sluppet ud, 80 % er tilvandrede.  I Norge og Danmark er der  mere åbenhed, skønt ikke helt. Man er ikke en politiker med røde ører, uden at man laver et cover up, der måske holder ens tid ud.

I Danmark blev 67 % af voldtægterne på landsplan og 75 % i København begået af indvandrere i 2004. Daværende justitsminister Lene Espersen lovede en etnificeret kriminal- og voldtægtsstatistik, men det blev hurtigt ‘glemt’, og ingen konservativ top-kvinde er mig bekendt blevet voldtaget siden da, hvad der kan skyldes glemsomheden.

Det er en barok tanke, at de Radikale og Politikens feminismeparadis er landet, hvor man gør alt for at mørklægge rekordstore voldtægtstal og hvor man ikke kan beskytte kvinder imod det mest elementære af alle overgreb og krigserklæringer: Voldtægt.

Det er vigtigere, at der er kønsligestilling i virksomhedsbestyrelser og at mænd bliver dømt hårdt for at betale en prostitueret, end at  svenske kvinder kan bevæge i det offentlige rum uden at skulle frygte overgreb. Et lille eksempel på kendt viden: Nära 40 procent av kvinnorna i Örebro län vågar inte gå ut ensamma. Snak om signalpolitisk idioti.

I Sverige blev der i 2013 anmeldt 5887 voldtægter. Alene i Stockholm blev der på syv måneder i 2013 anmeldt 1000 voldtægter =  cirka 14,000 inkl. mørketal på et år.  Mørketallet skønnes stabilt af uafhængige kilder til at være x 10, dvs. 60.000 voldtægter om året = 600.000 på ti år.

At det samlede antal anmeldelser er gået lidt ned siden 2012, skyldes formentlig at mange har opgivet at anmelde, da ganske få procent af tiltalte voldtægtsmænd overhovedet opnår fældende dom. En dømt og straffet voldtægtsforbryder i Sverige, er en meget sjælden ting, voldtægt er i praksis gratis i feminismens elysium. Tyg lidt på det, næste gang du hører noget svensk, universitært øregas.

Svenske kvinder er i praksis massivt retsløse kønspolitisk, fordi multikultur trumfer genuspolitik. Diskussionen af de svenske tal, er naturligvis lang: falske anmeldelser, anden juridisk definition osv., men den bortforklarer ikke Sveriges voldsomme øgning og overrepræsentation, blandt andet fordi svenske politikere holder kortene tæt til kroppen. De vil ikke undersøge det videnskabeligt. Naturligvis vil de ikke det.

Drude Dahlerup er måske en ping på Stockholms Universitet, men hun er en sekundær ping, og hun har ikke begrebet det. Hun hæver en komfortabel løn fra hæderlige svenskeres arbejde på ren, varm luft. Hendes jævnaldrende pensionister skal efter et helt liv i arbejde leve for mellem 5 og 8.000 kroner om måneden, og de skal oveni på grund af hendes forskruede ideologi udsættes for voldtægt, mord og røveri.

Man kan formulere det således: Der findes ingen større trussel mod svenske kvinders fysiske sikkerhed, end svensk feminisme. Kvinderne selv kan desværre ikke finde ud af at flytte deres kryds på stemmesedlen, deres mænd kan ikke finde ud af at forsvare dem, og deres egne politikere har erklæret dem krig. Tableau for svenske kvinder, som ikke har bevæbnet sig selv. Deres såkaldte mænd har, men de skyder indtil videre kun elg, rådyr og vildsvin med deres voldsomt mange våben.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Breidablikk

Posted: 27 marts 2014 - 01:25 - Svar

“Kvinnor levde tryggare i Sverige på 1200-talet än i dagens samhälle”

Et meget godt utsagn. Vi må innse det mørke vi faktisk lever i. En mørkere tid enn den “mørke middelalder”.

Liten bemerkning: det er et minus å trekke fram 1200-tallet- For å finne den virkelige “mørke” middelalder må man se på senmiddelalderen og tider og steder i tidlig nytid, eksempelvis med hekseprosesser. Faktisk representerer dette 12 århundret, iallfall i Europa generelt, et av middelalderens absolutte høydepunkt. Se gode bøker av Heer, Friedrich. En bok om middelalderen er oversatt til svensk, tror jeg. På originalen, tysk, har man “Aufgang Europas”. En bok om 1200-tallet som et kulturelt høydepunkt som vi enn i dag kan beundre. Anbefales på det varmeste.

Angela

Posted: 27 marts 2014 - 10:00 - Svar

Bra jag skall titta på detta senare. Av en slump råkade jag höra ett inslag på P1Morgon om Trolljägarna som jag hoppas du tar upp. Har någon gett trollet ett ansikte så är det nog denne mannen som utgöt sitt hat mot den vanliga människan som upptäckt att man inte längre behöver finna sig i maktens arrogans och trakasserier utan att människorna själva äger sina liv och rätten till sig själva. Det är det som är alla människors lika värde. Varje människa har en unik rätt till sitt liv och sin framtid. Ännu så länge har inte folk fått den ekonomiska, juridiska,tekniska och offentliga makten så att de fullt ut kan nyttja teknik och möjligheter att försvara sig mot maktens översittare som har tillgång till alla arenor för att nå ut med sitt hat och förakt för den vanliga människan, har tillgång till teknik för att komma åt människor som vill försvara sig mot maktens trakasserier.

Jag har aldrig sett denne man men hört talas om honom och hans perversa förnedringsprogram och trakasserier mot folk i TV och medierna.

Att höra honom i P1Morgon var chockartat. Genast tog han tillfället i akt att trakassera folk för att de har “oförskämdheten” att ta sig ton mot makten och behandla den på samma sätt som de blivit behandlade. Inte en sekunds reflektion hos trollet över att det han ondgjorde sig över kunde sägas om honom. Som en liten bortskämd barnunge som inte längre har privilegiet att få kasta sten på andra utan opåtalat gjorde han precis det han anklagar de som nu vågar ta sig ton mot översittarna. Hur kan de som kallar sig vuxna människor ställa upp i TV team för att trakassera människor som inte har några tv-team eller arenor att föra fram sina åsikter utan måste dölja sig i anonymitet för att inte få sina och sin familjs liv förstörda för att de vågar opponera sig mot översittarna.

Det vi såg var dödsryckningarna från översittaretablissemangets problemformulerings-rättigheter. En kändishaverist. Översittarhaveristernas sista kamp om sina rättigheter att opåtalat få trakassera folk. Tror trollet verkligen att han opåtalat skall få definiera vem och vad folk är? Den tiden är förbi. Äntligen får folk över hela världen upp ögonen för sina unika och lika rättigheter som människor. Att de äger sig själva, sina liv och sin framtid.Och har problemformuleringsrätten över sina egna liv. Trollet eller problemformuleringsrättshaveristen kan ta sig därbak. Folk, som ser detta ynkliga haverist-TV-team, gå in stäng fönster och dörrar och ring polisen och anmäl TV-teamet för ofredande. Detta är en kamp mellan översittarna och den den lilla människans rätt till sig själv och sitt liv och rätten att få tala om vad de upplever och vad de VILL uppleva eller ej. De som vågar kan be översittarna dra åt h-ete!Översittare som anser sig själva ha rätten till sina egna liv och inte bara det utan tror sig ha rätten till andras liv också. Inslaget var en sann bild av den otrevlige översittarhaveristen som genom att definiera alla andra definierade sig själv och sin otäcka åsikt om alla andra.

  Olav

  Posted: 27 marts 2014 - 12:14 - Svar

  Vel talt, Angela!
  Viktig å få folk til å begripe deres viktige rolle, for å slå vakt om egen trygghet i hverdagen.

  Utlandssvensk

  Posted: 27 marts 2014 - 12:59 - Svar

  @Angela,

  Var det Robert Aschberg som pratade i P1?

  Den mannen och hans släkt har en lång och MYCKET otrevlig historia. Du kan själv googla men värt att notera är att hans farfar var känd som Lenins bankir och mycket aktivt bidrog till utplundingen av Ryssland efter kommunisternas maktövertagande. Det har skrivits flera internationellt erkända böcker om detta men självklart pratar man inte om saken i Sverige.

  Robert själv är gammal maoist om jag minns rätt och han har länge varit aktiv inom olkia totalitära västerrörelser och har även starka kopplingar till våldsvänstern. För något år sen var det en ganska stor nyhet i alternativa media (inte ett pip i MSM, som vanligt) när man grävde upp att han var direkt inblandad i ett mord i Stockholm på en helt oskyldig person. Robert blev inte dömd men däremot den person som han var tillsammans med vid tillfället, nämligen Jacques Wallner. När denne sen kom ut från fängelset ordnade Robert ett jobb åt honom på DN, där han fortfarande jobbar som redaktör för Motor avdelningen.

  Robin Shadowes

  Posted: 27 marts 2014 - 14:09 - Svar

  Farfar Olof,mer känd som den Röde Bankiren a k a Lenins bankir, var med om att starta den ryska revolutionen på bolsjevikernas sida. Han blev rik på stulet guld som smältes ned i Stockholm och på stulen rysk konst. Trolljägaren Robert kastar således sten i glashus minst sagt.

  http://corruptiosweden.blogspot.se/2012/05/massmordaren-olof-aschberg- far-till.html

   Angela

   Posted: 27 marts 2014 - 20:50 - Svar

   Det som upprör är R Aschbergs totala förakt för den vanliga människan som han beskriver i ringaktande, förklenande och förlöjligande ton. “De sitter på sin kammare, källare och lever på bidrag och skriver hela dagarna. De är misslyckade människor, loosers, haverister osv osv….” Hur vet han det? Aschbergs fördomar är pinsamma och elaka. Hans uppfattning om samhällets olycksbarn, den vanliga människan som försörjer Ascberg och hans gelikar är så gemen. Han drar sig inte för att ge sig på dem som av livet redan hamnat i underläge om de skulle hota hans lyxposition i samhället.

   Vem betalar Aschberg? Skattebetalarna? Licensbetalarna? Och hur länge skriver Aschberg om dagarna? Varför skulle Ascbergs pladder vara mera värt än den så ringaktade lilla vardagsmänniskan som försöker överleva i en värld han inte kan påverka? Aschberg har en hel stab till sitt förfogande, all teknik i världen och tillgång till all information han behöver. Och då kan man raljera över den lilla människan som sitter helt tillintetgjord av samhället i sin lilla “kammare” eller “källare”. Aschberg vet hur han skall använda orden för att krossa en människa. Den lilla människan får använda sitt vardagsspråk eftersom de inte lärt eller ens fått en kurs i retorik för att kunna skydda sig mot etablissemanget som förstör deras liv eller har tillgång till redaktionerna med alla sina inne ord som ger den rätta statusen för att visa vilken grupp man tillhör. Orden är symboler som skiljer ut de som räknas, har makt, från de maktlösa, vanmäktiga. Orden skiljer agnarna från vetet, eller etablissemanget från packet. Så den lilla människan straffas två gånger. Eller tre. Först får han ta skiten av etablissemangets politiska beslut, när han protesterar definieras han ut som bråkstake, looser, haverist mm för att sedan skända och förolämpa honom offentligt som Aschberg sa: ” Vi skall hänga ut honom så det stänker om det”!

   Är det en personlig vendetta, Ascberg, som vi licens och skattebetalare får bekosta? Eller är det en attityd du har mot alla under-dogs? Hatet var väl ditt i alla fall?… “hänga ut så det stänker om det”!!! Är inte det ett hat, ett hat mot en annan människa så vad är då hat? Ashbergs förakt och hat mot de människor som tar sig ton mot makteliten får Aschberg att reagera med full kraft.Ingen får rubba maktbalansen eller ruska i Aschbergs elfensbenstorn så han faller pladask till marken. Det gäller att hålla sig kvar och då går man över lik. Jag häpnar och fylls av avsky och förakt för dem som ger sig på loosers i sin upphöjda position av att beskriva sig själva som de förträffliga och betrakta sig som någon som ju bara vill “hyfsa debatten”. Dessa människor lider fullkomlig renons på egen självreflektion. Uppfyllda som de är av sin egen förträfflighet som deras lyxtillvaro och avskildhet från verkligheten blåst upp dem med. Omgiven av makt, pengar och ett statusnätverk som gör allt för att blåsa upp varandras tomma egon för att behålla toppositionen i hierarkin.

   Inslaget beskriver bara utifrån makthavarnas perspektiv som en grek som demonstrerade mot EU och Goldman Sachs övertagande av Grekland och demokratins avskaffande så klokt och klartänkt sa: “Makten misshandlar oss varje dag! Det är vi som får ta konsekvenserna av deras beslut men någon påverkan på besluten har vi aldrig.De bara leker med oss!”

   Vilket hyckleri! Vilket hyckleri av mediekollegorna att bara hänga på fastän de måste veta hur illa de bär sig åt. Hyckleri att framställa sig som demokratins försvarare.

Peter Buch

Posted: 27 marts 2014 - 10:24 - Svar

Omringet af københavnere lokalt, svenskere og tyskere nationalt:
Hessens Justizminister Wagner fordert erleichterte Abschiebung krimineller Straftäter in ihr Heimatland. Ausländeranteil in U-Haft bis zu 60 Prozent

http://www.welt.de/print-wams/article601647/Auslaender-in-deutschen-Ge faengnissen-kosten-jaehrlich-600-Mio-Euro.html
facebook.com/photo.php?v=1407622856168977&set=vb.1383570001907596&type =2&theater
via pi-news.net

JensH

Posted: 27 marts 2014 - 10:31 - Svar

“Deres såkaldte mænd har, men de skyder indtil videre kun elg og vildsvin med deres voldsomt mange våben.”

Nu er det vel førs tog fremmest kvinderne i de pludrende klasser, der har været bannerførere for denne feminisering af Sverige, og så kan disse selvsamme kvinder da ikke forvente, at de ‘feminiserede’ Svenske mænd lige pludselig skal indatge ‘mande-rollen’ og forsvare dem mod disse tilvandrede voldsmænd. Iøvrigt, ‘Feminiseringen’ af af det Svenske samfund er vel også den som i høj grad har båret denne naive og såkaldt ‘humanistiske’ udlændingepolitik, som de fører hinsidan, eller hur??? Nej, jeg mener ikke, at man kan bebrejde de Svenske mænd, at de opfører de nu engang ikke påtager sig den ‘mand, når de nu i årtier har fået at vide at den er totalt uacceptabel, og at de istedet bør ‘dyrke’ deres feminine side.

Olav

Posted: 27 marts 2014 - 11:22 - Svar

Det hører med til den norske historien om dette, at den kvinnelige politilederen som uttalte seg så direkte om realitetene rundt overfallsvoldtektene, kort etterpå ble sykemeldt, for siden å forlate sin stilling.

HH

Posted: 27 marts 2014 - 11:37 - Svar

Alice Lyttkens har skrivit om den svenska kvinnans ställning i det samhälle om Birger Jarl styrde över. Hon har faktiskt skrivit flera böcker om kvinnans ställning fordom och det på ett mycket historiskt och intressant sätt. En man som man visste hade våldtagit en kvinna dekapiterades efter rättegång! Och en kvinna som uppenbarligen blivit trakasserad och med synligt orediga kläder kunde peka ut förövaren för näpst.

Jo, jag hörde denne Aschberg som säkert skulle passat mkt bra i det gamla tyska nazi-riket. Det som slog mig var denne mans HELT självpåtagna rätt att agera domare och – bödel. Faktiskt blev jag mållös. Och stängde av. Jag klarade inte av rösten.

Över till en annan sak. Svensk TV har en programpunkt som fått rubriken “En bok en författare”. Tidigare satt parterna i ett trevligt inrett rum och atmosfären var avspänd. Nu har man ändrat layouten i stil med de bokmagasin som väller över oss – jag tänker med saknad på Svenska Akademiens Artes som försvann 2005 eller det fina BLM och andra skrifter där sakkunnighet rådde – så istället för ett par bekväma fåtöljer var sitter kontrahenterna? I ett rum som ser ut som en cell! Extrema närbilder på författaren och dito intervjuaren: Varför har du skrivit den här boken, som frågan lyder – DÅ börjar bilden jazza vill jag lova! Plötsligt mörk bild, en blixt på boken som omtalas, näshåren på författaren kommer i bild, plötsligt en avståndsbild så man uppfattar cellen, sedan blixtar i höger hörn, åter avbrott i tankegångarna och samtalet med logga på boken och så vidare och så vidare.

Men…var det inte innehållet i boken som skulle diskuteras? Förresten hade det här inte räckt med ett inslag i radion? Eller för den delen i en skrift modell Artes eller BLM? Jag hade föredragit de senare om de nu nte dött sotdöden.

HH

Posted: 27 marts 2014 - 11:41 - Svar

Alice Lyttkens har skrivit om den svenska kvinnans ställning i det samhälle som Birger Jarl styrde över. Hon har faktiskt skrivit flera böcker om kvinnans ställning fordom och det på ett mycket historiskt och intressant sätt. En man som man visste hade våldtagit en kvinna dekapiterades efter rättegång! Och en kvinna som uppenbarligen blivit trakasserad och med synligt orediga kläder kunde peka ut förövaren för näpst.

Jo, jag hörde denne Aschberg som säkert skulle passat mkt bra i det gamla tyska nazi-riket. Det som slog mig var denne mans HELT självpåtagna rätt att agera domare och – bödel. Faktiskt blev jag mållös. Och stängde av. Jag klarade inte av rösten.

Över till en annan sak. Svensk TV har en programpunkt som fått rubriken “En bok en författare”. Tidigare satt parterna i ett trevligt inrett rum och atmosfären var avspänd. Nu har man ändrat layouten i stil med de bokmagasin som väller över oss – jag tänker med saknad på Svenska Akademiens Artes som försvann 2005 eller det fina BLM och andra skrifter där sakkunnighet rådde – så istället för ett par bekväma fåtöljer var sitter kontrahenterna? I ett rum som ser ut som en cell! Extrema närbilder på författaren och dito intervjuaren: Varför har du skrivit den här boken, som frågan lyder – DÅ börjar bilden jazza vill jag lova! Plötsligt mörk bild, en blixt på boken som omtalas, näshåren på författaren kommer i bild, plötsligt en avståndsbild så man uppfattar cellen, sedan blixtar i höger hörn, åter avbrott i tankegångarna och samtalet med logga på boken och så vidare och så vidare.

Men…var det inte innehållet i boken som skulle diskuteras? Förresten hade det här inte räckt med ett inslag i radion? Eller för den delen i en skrift modell Artes eller BLM? Jag hade föredragit de senare om de nu inte dött sotdöden.

Ole Burde

Posted: 27 marts 2014 - 14:07 - Svar

Svenske feminister opfører sig stort set som om det ikke ville røre dem en pind at blive gruppe-voldtaget .
En mulig del-forklaring er , at de nettop ER totalt ligeglade med hjem deres sex-partnere er. En anden mulig del-forklaring på dette paradoks er , at de tiltrækkes af tanken om gruppevoldtægt ,og at de er schizofrene nok til specielt at blive tiltrukket af tanken om at blive brutalt domineret af lige akkurat den slags mænd som ellers er deres erklærede fjende-billede .

Prudentius

Posted: 27 marts 2014 - 15:01 - Svar

“…Jens Stoltenberg has in recent years been very weak in responding to islamic aggression.”

Med andre ord, han er som skabt til jobbet! Da man må gå udfra det ikke går an med en eller anden latent islamofob, når nu det muslimske broderskab, AKP-regimet i Tyrkiet og huset Saud er Vestens mest betroede partnere udi “fred”, “rettigheder” og “udvikling”.

Vis mig dine venner og jeg skal sige dig hvem du er.

Stoltenberg er en særdeles illustrativ repræsentant for den herskende vestlige magtelite og dens idealer.

JensH

Posted: 27 marts 2014 - 15:27 - Svar

Kunne man have forestillet sig en type som Jens Stoltenberg som NATO-chef tilbage i 1980’erne, hvor Reagan sad i Det Hvide Hus og Thatcher I Downing Street no. 10???

Jeg tvivler, men det var selvfølgelig også i en epoke, hvor vestens politiske ledere rent faktisk troede på de vestlige værdier som noget unikt godt i denne verden.

Idag lider de vist alle mere eller mindre af kulturelt selvhad, og derfor kan en naiv venstre-orienteret type som Stoltenberg blive NATO’s generalsekretær. Hans væsentligste ‘kvalifikation’ er vel set med NATO regeringsledernes øjne, at han vil være god til at ‘skabe dialog’ med den islamiske verden, hvilket i praksis vil sige, at han vil være i stand til at udvise den ‘rette’ dhimmitude.

Peter Andersen

Posted: 27 marts 2014 - 15:55 - Svar

“Stoltenberg er en særdeles illustrativ repræsentant for den herskende vestlige magtelite og dens idealer.”

Rigtigt godt sagt og skrevet. Lige på kornet Prudentius!

I øvrigt er det en yndet svensk sport at fifle med statistik og tal. I forbindelse med Stokholms københavner-kompleks fandt man en dag frem til, at København vist nok var meget større end “storebrors” hovedstad. Og den gik jo ikke, så vips, så lagde man lige et område på størrelse med Sjælland, med et indbyggertal noget lavere, ind under begrebet Stokholm.
Så var den klaret!

Pludselig går det så op for dem, at landet er ved, at blive voldtaget på ægte erobringsmaner. Hvad gør man så? Man “udvider” da bare begrebet så det bliver helt umuligt at gennemskue. Og bagefter kan man jo kalde det et eller andet ultra-feministisk nultolerance. Så er den i vinkel!

Sådan gør man i Sverige. Eller i hvert fald i Stokholm…

Bergfast

Posted: 27 marts 2014 - 18:08 - Svar

Angående en krigsförklaring mot hela det svenska folket….

Det är trots allt ändå lite märkligt att man i den s.k. fria, s.k. upplysta världen, med s.k. fri sexualitet, tillsammans med all s.k. fri sexualupplysning osv., osv., ändå inte verkar vilja pussla ihop två och två när det gäller antalet våldtäkter i t ex Norden, främst kanske Sverige?

Man verkar inte göra några kopplingar alls till de förebilder som ges till unga flickor och unga kvinnor? I form t ex av Next Top Model, eller Sex and the city, Trinity and Susannah stylar om…, m.fl., m.fl.? Alltså s.k. underhållningsprogram, där en standarduppmaning till kvinnorna, både de unga och de gamla, är att de framför allt måste lära sig att försöka se mer sexiga ut? Där unga kvinnor anses behöva lära sig att ta för sig, osv. osv. osv.?

Även naturligtvis inom en filmindustri framställs ganska så genomgående framför allt blonda kvinnotyper som antingen gråtande, grinande, halvgalna våp, sexgalna anfallande nymfomaner, imbecilla dumbommar, hysterikor, halvdöda vrak, eller mycket, mycket onda och elaka ragator osv., osv., men framför allt som mycket, mycket sexintresserade och s.k. frigjorda kvinnor….?

Att all denna felaktiga och vilseförande undervisning, upplysning, ryktesspridning, reklam och information, dvs. all denna propaganda, om och kring blonda (svenska) kvinnotyper inte skulle kunna sätta några som helst förvirrade spår, eller medföra några som helst farliga konsekvenser mot just blonda kvinnor, av galna, vansinniga män, med oriktiga och osanna griller i sina då hjärntvättade hjärnor, både hos utomeuropeiska och inomeuropeiska (ickesvenska) män, är nästan mer än lovligt dumt?

När män, framför allt kanske utländska (ickesvenska)män, då gör sig falska, halvgalna fantasier kring den svenska synden, samt då också förstås kring den svenska syndfulla kvinnan och hennes då i deras inbillning och felaktiga fantasi, självklara aptit på sex i alla former, tidpunkter, omständigheter, så borde man egentligen inte vara förvånad det allra minsta?

Alltså egentligen inte alls vara förvånad….

Det är därför förvånande att man i allmänhet ändå faktiskt verkar vara förvånad över att svenska, (svenska, nordiska, engelska, tyska, blonda?), kvinnor, främst kanske unga kvinnor, tydligen våldtas i så pass stor utsträckning som de gör? Och särskilt i Sverige?

Förstår man sig då inte alls på reklamens, propagandans, budskap och makt över gemene mans, (och kvinnas) medvetande?

Det verkar inte så……

.

  Angela

  Posted: 27 marts 2014 - 21:39 - Svar

  Ja, synpunkter som är vetenskapliga men inte får nämnas i Sverige och snart inte i hela västvärlden. De som anmärkte på förfallet, hjärntvätten och vilseledandet av barn ungdomar i förskola och skola blev som vanligt kallade för rasister. Erich Fichtelius propagandafilm som visas i skolan blev polisanmäld. Propaganda för sex och framför allt HBTQ får inte kritiseras av barnens vårdnadshavare och landets invånare. Är det konstigt att barnen sen råkar illa ut. Men de konsekvenserna behöver inte makteliten ta. Det får barnen , kvinnorna och landets invånare själva göra medan makteliten smiter. Ungdomar framför allt kvinnor och flickor mår väldigt dåligt idag.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12511587.ab

  HBTQ-maffinan har gott om pengar. Familjen, samhällets byggsten, skall slås sönder.

Nemo

Posted: 27 marts 2014 - 19:37 - Svar

Oh, please. God made man, Samuel Colt made them equal, som én eller anden sagde. Kvinder, der ejer kampvilje, kan godt forsvare sig selv. Hvis danske kvinder skal eskorteres rundt, er vi ikke bedre end muslimer. Jeg mangler faktisk stadig en forklaring på, at indvandringen IKKE har ført til nogen som helst stigning i antallet af voldtægter i Danmark. Hvad er det, vi gør anderledes?

Angela

Posted: 27 marts 2014 - 21:17 - Svar

http://kvinnatillkvinna.se/blog/2012/05/31/tv-rs-kamp-mot-sexuellt-v-l d-ver-f-r-margot-wallstr-m/

Som FNS särskilda sändebud fick vi följa hennes arbete i Afrika och Bosnien mot det sexuella våld som sedan tidernas begynnelse varit ett inslag i krig eller kolonisering. Wallström grät tillsammans med Hillary Clinton i Afrika och fick tillslut igenom en resolution i FN. Hörs Wallström i den svenska våldtäktsdebatten? Borde hon inte gråta över de svenska våldtagna kvinnorna? Eller var tårarna i Bosnien och Afrika bara krokodiltårar för att bli ihåg kommen i FN? Eller är det inte politiskt korrekt att se detsamma i Sverige? Är det skammens rodnad på kinderna att detsamma förekommer i Sverige och att man då inte vill låtsas om det. Var har Wallström sin lag för våldtagna kvinnor? Var den inte till för de svenska kvinnorna? Var det för pinsamt?

Bergfast

Posted: 27 marts 2014 - 23:51 - Svar

F. ö. : ang. Aschberg, m.fl…….

MITT i alltsammans av det som sker oftast över gemene mans huvud, (BÅDE över invandrade människors huvuden, OCH ursprungsinvånares huvuden, i de f.d. europeiska nationalstaterna), så behöver man nog kanske ändå försöka komma ihåg, att det verkar finnas en VILJA att faktiskt försöka åstadkomma motsättningar, frustrationer, ilskor, avund, vrede osv. osv.hos BÅDE de invandrade bofolkningsgrupperingarna OCH ursprungsinvånarna i Europas nationalstater?….

Detta helt enkelt genom att försöka retas…?
Genom olika slag av förolämpningar gentemot ursprungsinvånarna? T ex genom gratis tandvård, genom extra jobbstimulansbidrag, genom förmånliga retroaktiva barnbidrag osv. osv.?

Man, (inom makthavande politisk administration, inom internationellt näringsliv, internationell bankindustri osv., dvs. internationalister, kosmopoliter, kommunister, osv.), VILL och önskar sig att människor inom de europeiska nationalstatsformationerna SKALL bli – osams inbördes? Och komma i allt större och allt grövre konflikter mellan olika medborgare INOM de olika respektive nationalstatsformationerna i Europa?

Man ÖNSKAR dem? Man VILL dem? Man arbetar för dem? Man anstränger sig för att åstadkomma dem?….

ALLTSAMMANS då till FÖRMÅN FÖR ett USE? Alltså till förmån för en NY nationalstatsformation i Europa, i form av just United States of Europe? USE`?….

Det är då kanske enbart DÄRFÖR som t ex en person som R Aschberg, men även t ex B Ohlson, m. fl. ,är just mycket arroganta? Mycket aggressiva? Mycket anklagande och mycket pådrivande BÅDE mot ursprungsbefolkningar och även ibland mot bakåtsträvande islam, osv.?….

Att försöka skapa MOTSÄTTNINGAR INOM de f.d. europeiska nationalstaterna, där just ett s.k. progressivt EU, ett gränslöst EU, ett internationaliserat EU, vill framställas som det – goda alternativet -, då genom att försöka övertyga medborgarna i respektive europeiskt land att det är någonting mycket bättre, mycket mer ekonomiskt, mycket mer värdefullt, att tillhöra USE, än att försöka hålla kvar vid sin nation, sitt hemland? Samt också egentligen en nödvändighet för alla länder i Europa att faktiskt ansluta sig till ett NYTT USE? Att detta faktiskt KAN kanske LÄTTARE övertyga allt större andel av medborgarna, OM graderna av INTERNA bråk och konfrontationer, samt konflikter, misstro, misströstan, förtvivlan, avsky, ilska, just mot de EGNA REGERINGARNA ÖKAR? Samtidigt som just INRE KONFLIKTER, frustrationer, ilskor, osv., inom nationerna, MELLAN olika folkgrupperingar, OCKSÅ ÖKAR?….

DÅ, och kanske endast då, (?), ÖKAR då kanske viljorna hos allt bredare och en allt större allmänhet att faktiskt vilja ansluta sig till ett federalt EU? Ett USE?

Detta genom att en allt större majoritet faktiskt då anser att deras egna nationella regeringar, inklusive deras polismyndigheter, deras journalister, samt deras militär och övriga självförsvarsförmågor osv., faktiskt INTE klarar att just kunna bevara en fungerande ordning INOM sina egna nationalstater…?….

Politiska s.k. schackdrag, kan nog vara både lite finurliga, och lite luriga, för att få människor att göra som – makthavare – vill, och önskar sig? Som ju historien har visat….?

Maktsfärer är just maktsfärer därför att de just har förmågor att i form av resurser, både journalistiska och ekonomiska, att just kunna utöva sin påverkan och sin makt? ……..

Om dessa maktintressesfärer inte kunde det, så vore de väl just kanske inte några intressesfärer med just någon egentlig makt? Som just kunde låta sig beskrivas vara just en…. maktsfär?….

Vem vet…..

  Angela

  Posted: 28 marts 2014 - 08:07 - Svar

  Efter ett långt anförande av självskryt, egen förträfflighet och uppdiktat gott uppsåt, ren propaganda som programledaren Johar Bendjelloul inte ifrågasätter, det är hans mediekompis privilegium i mediernas Agenda och programledarens som längre ner i hierarkin måste fjäska för och smickrande kalla Aschberg för “extrem intellektuell” man positionerar sig och bekräftar sina vänskapliga band eftersom lite kritik måste framkomma för att bevara SR:s trovärdighet som objektiv och ge sken av granskning av makten fastän det är tvärtom, så kastar sig Aschberg över sina offer och demoniserar dem.

  Dessa feodalherrar med sina fogdar och beväpnade styrkor är inget nytt i historien. De har funnits förut under andra namn. Det vet de äldre generationerna som kan sin historia. Reodalherrarna med sina fogdar och väpnade styrkor har alltid trakasserat allmogen. Värst ansåg allmogen att de utländska fogdarna var. Aschberg är inte svensk som påpekats ovan. I Sverige lever han i sitt protektorat av likasinnade. I sin befästa borg. Brysselockupanterna har i direktiv befallt lydstaterna som de hette förr men på Orwelles nyspråk heter det medlemsländer som låter ofarligare och gulligare att ersätta den inhemska befolkningen med utlänningar i medierna (det är bara att läsa direktivet) som inte känner till folkets historia, kultur, språk, identitet och framför allt inte har KÄNSLOMÄSSIGA bindningar med nationens folk. Vadå medlem i? Sin egen ockupation? Sin egen kolonisering? Sitt eget folkmord? Hade programledaren varit svensk hade han ställt de obekväma frågorna. Nu gör han det inte. Man biter inte den hand som föder en.

  Aschberg är fogden som med sina soldater, TV-teamet, våldför sig på allmogen, bränner gårdar (försörjningen) och driver människor på flykt (skogen) demoniserade i utanförskap med allsköns stigmatiserande stämplingar. Aschberg drar sig inte för att skryta med sitt övertag. Aschberg inleder:” Jag är Ashberg (fogden)som i ett program om näthat (folkets röst mot överhetens övergrepp) (en raid mot allmogen) skall “dra fram” (nita vid skampålen, stupstocken, trakassera) de fega kräk ( packet, pöbeln, det förhatliga folket, bråkstakarna, upprorsmakarna) som i skydd av anonymitet (tjugor, gödselgrepar, de enda redskap som fanns att tillgå för allmogen att försvara sig mot de beväpnade fogdarna)hotar och trakasserar andra människor.” Man häpnar. Andra människor=överheten, etablissemanget, feodalherrarna. Maktens män har alltid känt sig hotade och trakasserade av pöbelns hötjugor när de försvarar sig mot maktens övergrepp och påtalar den. Ve de uppstudsiga som inte lyder maktens dekret och bugar sig i underdånighet.

  Aschberg fortsätter: Nu har vi ett gäng (vi=makten, etablissemanget, feodalherrarna), gäng som han benämner reserchers (researchgruppen, EXPO och diverse andra)som skall hitta näthatarna (upprorsmännen maktens motståndare)och fastställa deras identitet. Och i det här programmet skall vi “dra fram”, säger han, DRA FRAM? (tvång, hot till skampålen och stupstocken)Identitet? Så fina ord. Fastställa deras identitet. Varför inte säga som det är. Makten har alltid haft spioner ute bland allmogen för att lokalisera upprorsmakare som hotar deras makt och vill ha slut på överhetens övergrepp och maktarrogans och maktfullkomlighet. Vilket kvalificerat skitsnack. Vilken genuint hat mot folket som vågar ifrågasätta maktens övergrepp. Och programledaren som vare sig har kompetens eller vilja att ifrågasätta Aschberg. Så fortsätter Aschberg och jag kan inte skriva allt det räcker inte kommentarsfältet till. Så om någon trodde att historiens beskrivning av feodalherrarnas övergrepp mot folket upphört så misstar man sig. De fortsätter under andra namn.

  Aschberg om bakgrunden: “Alltså det här är ett problem som uppmärksammats i en massa debatter”. Vems problem? Vems problem är det när folk inte längre kan kontrolleras via medierna? Så här har det alltid låtit från makten. Det är alltid folkets fel att de blir trakasserade av makten. Och Bendjelloul ställer inga frågor. “Folket skall dras fram och ställas till svars för vad fan de menar”, säger Aschberg. Är han ens medveten om sitt folkförakt? Hör han vad han säger. Jag rekommenderar Aschberg att lyssna på sig själv så förstår han säkert att han vare sig tillhör itelligentian eller de itellektuellas skara utan snarare utgör en del av en obildad pöbel som häckar i Stockholm. Programledaren om han varit kompetent och inte kvoterad genom EU-direktiven, borde ha gjort det. Men de är historielösa, okunniga och står på maktens sida som gett dem ett jobb de inte är kompetenta till eller känner någon samhörighet med det svenska folket. Så fortsätter han med att demonisera de svenskar som i skydd av de enda maktmedel de har anonymiteten när de ifrågasätter och ansvarsutkräver makten för att inte skall få sina gårdar nedbrända och jagas till skogs för att inte hamna vid skampålen, dingla i ett träd eller föras till stupstocken. Det som medierna är betalda av svenska folket att sköta. Men som de inte gör. De är ju kvoterade till sina jobb enligt EU-direktiv.

  I historien kom fogden och brände gårdarna (försörjningen), drev folk på flykt (utanförskap med rasiststämpel)placerade dem vid skampålar eller i stupstockar. Maktens skarprättare och bödlar (TV-teamet) följer fogden utan skam över sitt värv. Folk samlades på avrättningsplatserna för att åse spektaklet och förfasas. I alla fall de flesta. Det har alltid funnits medlöpare till makten och folkförrädare. Pöbeln skulle skrämmas till lydnad. Idag åser vi avrättningarna och skampålen i TV. Medierna räknar tittarsiffror och lösnummer och tar det som intäkt för popularitet. Ju värre trakasserier desto högre tittarsiffror och lösnummerförsäljning. De drar publiken genom propaganda och tittytainment. Såpoperor. Förnedringsteve. Folk skall läras att tycka om att se sina landsmän som kämpar för dem , de riktiga hjältarna, förnedras och hånas. Det kittlar. Förfasning. Och framför allt att lära sig hur man kan undkomma att själv bli utsatt för maktövergreppen. Man tittar i rent självförsvar. Eg skulle folk nonchalera Aschbergs program. Inte en tittare som legitimerar våldet mot landsmännen. Påven kände stark oro över likgiltigheten, passiviteten, serviliteten, auktoritetstron, empatilösheten och lydnaden som breder ut sig. Den oron är starkt befogad och finner sin riktighet.

  Demokrati, frihet, mänskliga rättigheter, de liberala friheterna välståndet har vi inte fått genom likgiltighet och lydnadskulturer. Genom att passivt åse vad som händer. Det har vi fått genom våra förfäders blod, svett och tårar.

  Aschbergs övergrepp faller under allmänt åtal. Det är fritt fram för alla att anmäla. Inte bara de utsatta. Anmäl honom för hemfridsbrott, ofredande. Det finns många åtalspunkter. Stå inte handfallna . Demokratin, friheten och välståndet är värda att kämpa för. Hade inte våra förfäder kämpat genom historien hade vi inte haft rösträtt. Vi hade redan varit slavar.

   Angela

   Posted: 29 marts 2014 - 20:46 - Svar

   Det tar inte slut här. Igår fredag (och idag reprisen)såg sig Sissela Kyle i Spanarna tvungen att ännu en gång pudla för sitt misstag vid Guldbaggegalan. Etablissemanget retar man inte ostraffat. I Spanarna propagerade hon för Trolljägarna och Aschberg. Snart räcker inte svansen till för Kyle att vifta med för att få behålla sitt lönsamma kändisskap i Stockholms kändisklubb för inbördes beundran. Hur skall det gå när paradigmet skiftar…men som människorättsaktivisten al Sadaawi sa i Kobra vid det egyptiska upproret i arabiska våren när den 90-åriga damen besökte Sverige och intervjuades om journalister och det ruttna etablissemanget “…att då vänder de bara på kappan och fortsätter fladdra med den senaste talaren som om inget hade hänt.”

   Som ett ödesnyck kunde vi höra samma dagar som Spanarnas propaganda Radioföljetongens “Det tomma rummet” av Lidia Tjukovskaja som skildrar Stalins utrensningar och skräckväldet i Sovjet, den åttonde delen, både i fredags och repris idag lördag. Var det ett skri ifrån författarinna själv över den dumhet som breder ut sig i västvärlden, Europa, i Sverige? Ett avgrundsvrål från den tidigare historiens skräckvälde som nu går i repris. Kyle borde lyssna på radioföljetongen innan hon pudlar för maktelitens skräckvälde mot de oppositionella.

   Samtliga avsnitt finns att avlyssna på nätet. Detta var avsnitt 8.

   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1111&artikel=58099 99

  Bernt

  Posted: 30 marts 2014 - 22:04 - Svar

  Zygmunt Bauman har kallat det du beskriver “Collateral damage”, alltså som något oavsiktligt. Nå, jag tror det är rätt att tänka sig att det är så det går till. Dom skiter i oss.

Bjovulf

Posted: 28 marts 2014 - 00:50 - Svar

Shhh … vi er svenskere!

http://www.jyllands-posten.dk/premium/international/ECE6580868/shhh-vi -er-svenskere/

Indvandrerdebat: Svenskerne synes, at den danske debat er generaliserende og indvandrerfjendsk. Men svenskerne er selv præget af en politisk korrekthed, der betyder, at de ikke tør kalde en spade for en spade og en ghetto for en ghetto, lyder det fra Danmark. Der er kun en 16 km lang bro mellem de to lande, men flere lysår mellem debatformen.

AF ORLA BORG | MARTIN JOHANSEN, Jyllands-Postens udsendte medarbejdere

HH

Posted: 28 marts 2014 - 11:18 - Svar

Tack Angela för det du skriver. Denne Aschberg, blev han inte lurad på en massa pengar? Det är vad jag hörde i radion i morse. Men tydligen har han lomman fylld så han kan köra raseribåtar (Kardemumma-benämning) från Piteå till Västkusten. I rasande fart går det – och naturen har som vi alla vet ingen egen åsikt i det fallet.

Vad gör denne Aschberg, vad sysslar han med? Förstå mig rätt, jag tycker visst det är bra att folk engagerar sig och som kristen betraktar jag alla människor på jorden som likar. Likheten består i att vi alla är människor. Enklare kan det inte bli.

Vad de höga politikerna inte riktigt förstått och omtalat för oss på ett civiliserat vis är att även om människor är likar är deras kulturer inte lika. Därav problemen.

Aschberg älskar inte sina medmänniskor. Det jag hört av och om honom placerar honom i ett fack tillsammans med sådana diktatoriska monster som Mao, Fidel, Stalin och andra potentater. I mina ögon är Aschberg inte demokrat. Han vill diktatur. I ett civiliserat samhälle debatterar man med respekt för åsikterna är olika och måste så vara i ett fritt samhälle.

Aschberg är bara demokrat på låtsas. Jag tvivlar på hans goda hjärta. Han vill bli sedd, är det inte kontentan av denne mans skrävlande i radio och på TV? Utan någon respekt för andra…

Angela

Posted: 29 marts 2014 - 21:41 - Svar

http://www.friatider.se/48000-saknas-for-enskilt-atal-mot-expressen

Det fattas 48 000 kr nu i insamlingen. Du som har råd att skänka en tjuga eller en 50 -lapp gör det för demokratins och frihetens skull. Det är beklämmande att se hur vanligt folk behandlas hur de får ta ur redan tunna plånböcker för att kunna väcka åtal mot etablissemanget, mot Expressen och journalister som har miljoninkomster. Sverige är inget rättssamhälle. Lagarna är bara till för att de redan välbärgade skall få rätt. Den vanliga människan, även högre medelklass och företagare har oftast inte ekonomiska resurser att kunna driva sin sak i domstol hur rätt de än har. Hur rättfärdig än saken är. Ekonomiska hinder bl a sätter käppar i hjulet för rättvisan. Det gäller inte att ha rätt utan få rätt och det får man inte utan pengar och ett socialt kontaktnät på hög nivå. Det är en skam för Sverige som i medierna påstår att Sverige är ett rikt land, en rättsstat och en humanitär stormakt!

HH

Posted: 30 marts 2014 - 16:37 - Svar

Apropå Stoltenberg – radions p1 hade ringt upp en välkänd herre vid namn Pierre Schori, eller Peter Schorre som en svensk boende i Schweiz kallade honom. Hur som helst, detta intetsägande samtal fick mig att börja undra. Varför skulle Schori ha någon åsikt om Stoltenberg och Nato? När jag gräver i Schoris förflutna ser jag att han inte gillar USA särskilt mycket – jo, det kom en syrlig kommentar där betr Nato! Undrar om de baltiska länderna tycker detsamma?

Hur som helst, hr Schori eller Schorre var på sin tid andreman hos Palme. Gillade Fidel och andra på vänsterkanten, Pol Pot t ex, och var uttryckligen en man med stor avsmak för landet Amerika.

Desto lustigare blev det TV-reportage om paret Schori som makligt cyklade genom New York. Jag vill minnas att han var FN-ambassadör vid detta tillfälle. På frågan från reportern uttryckte Schori sin förtjusning över staden och vad den hade att bjuda.

Jag tror säkert att hr Schori är en intelligent och begåvad person. Men hans antecedentia ger en egendomlig bild av en person som säger saker när de är opportuna, men vänder cykelkappan efter vinden.

Försvinner aldrig sådana här personer från massmedia? Vad kan hr Schori/Schorre egentligen tillföra debatten? En person född under gynnsamma omständigheter vilka naturligtvis kommer att fortsätta att vara gällande.

Glömda är Pol Pot och Fidel…

Angela

Posted: 30 marts 2014 - 20:12 - Svar

“Försvinner aldrig sådana här personer från massmedia?”. 🙂 Nej, huvudet på spiken. De har en tendens att klamra sig fast där makten och pengarna finns. Historien genomsyras av alla dessa psykopater och sociopater med sin idéer och visioner den ena galnare än den andra. Och folk har fullt sjå att freda sig emot dem. Protesterar de för mycket hamnar de om inte i fängelse så på dårhus eller mister liv och lem. (Lyssna på radioföljetongen. “Det tomma rummet”, kap 7-8 passar väldigt bra in i samtiden. Länken finns ovan. Och alla börjar med en resumé. Är ung en kvart. )Men de har alla samma mål att få makten och pengarna. De är de utvalda intalar de varandra som skall fixa det vanligt folk inte begriper för att ge sig själva ett gott alibi för varandra och de blickar utöver Europa och tänker “Wow”, vilket stort område tänk om jag skulle lägga beslag på det vad rik jag skulle bli och så mycket makt jag skulle få.” Och så låter de så anspråkslösa och gör det alltid för en god sak.

Så har de hållit på -romarna, fransmännen, tyskar, österrikare, habsburgare, judar och nu senast muslimer. Alla känner de sig utvalda med rätt att behärska världen och smider storvulna idéer och “visioner” om hur de skall belägga beslag på prinsessan och hela kungariket. Världsherraväldet eller EU-herraväldet. Och fort skall det gå och i hemlighet så att ingen hinner stoppa dem. De samlas i små sekter,i slutna rum och pimplar klunk-klunk, röker och dunkar varandra i ryggen över hur förträffliga de är. Naturligtvis blir de ilskna som bin när någon upptäcker vad de håller på med avslöjar dem och går till motvärn. Då plockas påkarna fram och det skall gås på trolljakt för att dra ut de där hemska bråkstakarna som “sitter på sina kammare och i källarna” och ägnar sin tid åt att försvara sig och sina liv åt maktmänniskornas storhetsvansinne.

Det märkliga är att de lyckas manipulera folk under så lång tid i synnerhet idag med alla kommunikationer som står till buds. Men skolorna är inte längre institutioner för kultur och bildning utan propaganda centraler. Den obildade konjaksmånglaren Monnet som ville göra sig pengar på sitt vin har ju lyckats hålla sin vansinnesidé vid liv trots att han föddes på 1800-talet och blev rejält motarbetad från hög till låg inte minst när han lyckats förverkliga NF. Har de väl fått smak på makten ger de sig inte. När folk lyckades avstyra den idén var det dags för nästa ränksmideri. FN och EU. Och han är inte ensam flera än den skurken har spekulerat i samma idé. Och nu förs vansinnet vidare till nästa generation av hans följare och presenteras som något nytt och modernt. Och idag är många så begeistrade i det nya och moderna att de inte ens forskar i om det verkligen är något nytt och modernt. Eller ens tänker tanken om det nya och moderna alltid är bra. Och de historielösa och okunniga låter sig förföras av tjusiga floskler för att de är okunniga om konsekvenserna och målen, allt skall ju gå snabbt och de hinner vare sig att tänka eller bilda sig. Det gäller att snabbt hänga med för att få en bit av kakan. De är precis som på vilken arbetsplats som helst där de anställda presenterar en bra idé för sin chef och genast får den snodd av densamme.Och i sin tur får idén presenterad för sig av chefen som hans (chefens) idé. I skola och medier förs en intensiv propaganda för detta handelsprojekt för miljardärer. Ett projekt som den obildade bedragaren tänkt ut för att tjäna pengar på sitt vin. “Det är med barnen vi skall börja” löd stridsropet under 60-talet. Och det lät ju förnuftigt ända tills man begrep att det var samma stridsrop som bolsjevikerna ekade när de ville skapa sovjetmänniskan. Nu skall det skapas EU-människan – en ny slav i ny tappning.

Angela

Posted: 30 marts 2014 - 20:38 - Svar

Nu är det bara 33 000 kr kvar som saknas i insamlingen för enskilt åtal mot Expressen. Och snart löning! Förhoppningsvis kan åtalet påbörjas nästa månad.

Leave a Comment