31
mar
Seneste opdatering: 31/3-14 kl. 0258
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Riot police called in as violent clashes break out across France after far-right National Front win dramatic gains in local elections, Dramatiske valgsejre til FN. Høyresidens triumf – og FN er ikke lenger et protestparti

The Land Of The Fools

When the political and social circumstances started to turn against him, the Muslim born author fled his Islamic country, after which he traveled for several years before finding refuge in Europe. Because he lived two lives, of which the second one was in the Netherlands, he observed the Dutch and their charming behavior, misplaced optimism, and disorientated urge for responsibility from an angle where they themselves were blind.

The author shows that the Dutch, if they don’t adjust their policy regarding Muslims and set a drastically different course, will be repressed by the culture of Islam. In a worst-case scenario, they will have to admit they literally gave their already small country away. The author sheds light on the subject from different sides and clarifies with many examples that a seemingly far-fetched speculation is actually already materializing in the foreseeable future.

Whosoever reads the references to the evolution of mankind, to the argument about various forms of discrimination, and to the naivety of the Dutch, as well as the detailed explanations regarding the mentality of the Muslims, illustrated with quotes from the Koran, “Though if they oppose you, then kill them,” shall not only reconsider their own position in society opposed to the Muslims, but also look differently at the reflection in the mirror, this time with the eyes of the author, who possibly, because he basically writes against himself, could be seen as truly objective. As a side note, the author kept his true identity and location confidential, afraid to make the same mistake as author Salman Rushdie. The Land Of The Fools, The Downfall Of The Netherlands.pdf


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morani ya Simba

Posted: 31 marts 2014 - 15:58 - Svar

“In a worst-case scenario, they will have to admit they literally gave their already small country away.”

Det er meget muligt at der aldrig kommer den “reaktion” nogle, bl.a. jeg selv, ser ude i horisonten, på Islam’s fremmarch i Europa. Måske overgiver vi os bare, ligesom Frankrig’s Tredie Republik næsten bare lagde sig ned for Hitler… Det er faktisk mere skræmmende end “reaktionen” selvom det aldrig er morsomt at skulle vælge mellem pest og kolera…

Peter Andersen

Posted: 31 marts 2014 - 17:29 - Svar

Alle de små venstreorienterede får!

I gamle dage var højrefløjen, som jeg så den, et eller andet diffust reaktionært, som ikke ville forandringen. Nu er alt ting ligesom vendt på hovedet, og nu forsvarer man gladelig et system, som langsomt vil ødelægge alt det, de hashrygende blomsterbørn kæmpede for. De fik til sidst magten og gav den videre til deres afkom, der nu er villige til at forsvare den mest reaktionære og forbandede ideologi, som nogensinde har set dagens lys. Hvis ikke det er absurd, så ved jeg efterhånden ikke en skid!

Gert Wilders og Marine Le Pen er gået i gang. Men de skal have meget mere støtte. Vi har brug for en mand, der virkelig kan formulerer tingene på en håndfast måde. En der kan få alle de små ignorante får til at se, at de står på den helt forkerte side her. Én der starter med at spørge hvilke værdier de egentligt hylder, og derefter formår at få banket ind i hovedet på disse idioter, at de går den helt gale vej med deres forbandede forsvar for det stik modsatte!

Min påstand er, at langt de fleste udmærket godt ved hvad der er op og ned her. Men ingen tør sige det lige ud, fordi de gode vandt. Den gode progressive side, som gjorde op med alt det reaktionære pjat og som nu er gået helt galt i byen med deres multikulturelle islam-lefleri, der pludselig drejer skiven 180 grader tilbage og nu truer deres egne idealer – og ikke mindst børn!!!

Angela

Posted: 31 marts 2014 - 17:53 - Svar

För upplysning för de som plötsligt får problem med vissa sajter även snaphanen när Julia Caesars krönika är aktuell men även Dispatch International. Läs kommentarerna. Fria tider är problematisk vissa tider oftast helger. Flera andra mindre.

Angela

Posted: 31 marts 2014 - 17:56 - Svar

Fick inte med länken w.exponerat.info/information-teliakunder-kommer-inte-in-pa-exponerat/

Angela

Posted: 31 marts 2014 - 21:04 - Svar

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15539408.ab

Lars Nyberg är en stark EU-företrädare och gillar inte EU-kritiker. Han har suttit/sitter med i EU:s hemliga viktiga organ.
Lars Nyberg är/var bl a medlem I European Round Table (ERT) som var ansvariga för krisprogrammet 2008 där skattepengarna flyter in i bankerna och skattebetalarna får betala. ERT bildades av PG Gyllenhammar.
EU-kritiker är därför inte så populära.

Tips eftersom alla EU-kritiska-bloggar kommer att ansättas än hårdare måste de som driver bloggarna samarbeta. Man behöver inte i varje minut gilla varandras bloggar men för att överleva måste bloggarna i Norden samarbeta. Exponerat verkar ha bra kläm på datorer och internet. Samarbete för att hjälpa varandra att nå fram när bloggarna attackeras är av nöden för stötta, hjälpa och tipsa. 🙂 Tag kontakt med varandra och börja samarbeta över gränserna.

Angela

Posted: 31 marts 2014 - 21:22 - Svar

Ett mycket glädjande meddelande på Avpixlat. Jag är så rörd och tacksam så mina ögon fylls av tårar för allt stöd och all hjälp inte minst från alla Nordens länder: Danmark, Norge och Finland. Ett stort och varmt tack! 🙂

http://avpixlat.info/2014/03/31/klart-for-atal-mot-thomas-mattsson/

Angela

Posted: 31 marts 2014 - 21:40 - Svar

Ni kan också läsa om åtalet mot Mattson på Fria Tider där norrmän och danskar också skriver om glädjen: http://www.friatider.se/klart-for-atal-mot-thomas-mattsson

och på exponerat.info.

Bjovulf

Posted: 31 marts 2014 - 22:35 - Svar

Channel4 – “Nigel Farage: Who are you?”

http://www.channel4.com/programmes/nigel-farage-who-are-you/

Kan fx. ses fra DK via Firefox + Hola Unblocker 😉
( ligesom BBCs kanaler + BBC iPlayer (program arkiv) )

Bjovulf

Posted: 1 april 2014 - 15:06 - Svar

David Cameron orders probe into Muslim Brotherhood

http://www.channel4.com/news/muslim-brotherhood-london-activities-mors i-investigation

An investigation into the “activities” of the Muslim Brotherhood and the UK’s policy towards the group is ordered by David Cameron.

Information on the Islamist organisation is being gathered by MI5 and MI6 and from other countries, including on the scale of its operations in the UK.

The Times said the review was prompted by evidence received by the government that brotherhood leaders met in London last year to plot their response to events in Egypt.

The brotherhood – whose political and charitable model has been widely copied – has long had a presence in London [!!!], but there have been reports that a significant number of prominent members have fled to the city from Egypt. [ !!! “genialt” at tillade dem det ].

[ Gad vide, om det samme sker her i DK? Det er som bekendt sket før … , fordi vore uvidende,
dybt naive og uansvarlige politikere mfl. ikke har bare skyggen af begreb skabt om, hvad de
i virkeligheden har med at gøre ]

HH

Posted: 2 april 2014 - 10:09 - Svar

I shit my draw´rs! På dagens Expressens förstasida har den mångomtalade Mattsson beslutat sig för att JK-anmäla en försäkringskasse-tjänsteman för att denne försökt komma åt Expressens anonyma källor! Lo and behold! Och hr Mattsson ser ingen likhet i sin egen tjänsteutövning?

Vi får hoppas att denne riskable man som tassar i lagens utkanter snart står inför skranket och får sin dom vad beträffar anonyma källor!

Likhet inför tryckfrihetslagen heter det ju. Hr Mattsson slirar betänkligt i sin rättsuppfattning. Och nu är han verkligen avslöjad.

Usch!

Leave a Comment