9
apr
Seneste opdatering: 9/4-14 kl. 1610
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Arabic television channel Al Hayat, which airs to viewers in the Middle East, Europe, Asia, America and Australia, has started a regular show with the Dutch politician Geert Wilders, called The Geert Wilders Weekly. The first episode can be watched here EuropeNews 7 April 2014.  Al Hayat ser ud til at være en kristen, egyptisk TV kanal.

Italien: 4000 illegale flygtinge på to dage

I JP skriver Uhrskov om den kommende strøm: Hvad gør Europa i morgen?

With the better weather in the spring, the number of refugees in the Mediterranean is growing rapidly. In the last two days alone, attacked the Italian Navy 4000 people from partially unseaworthy boats. “The state of emergency is getting bigger,” complains Interior Minister Alfano.

Intelligence warned weeks ago

Since the beginning of more than 15,000 refugees in Italy already arrived. In 2013 there were in the first three months just 735 In particular, the number of refugees from Syria increased dramatically. Last year, 56,000 Syrians fled before the Civil War and sought asylum in Europe or in the USA. Also from Libya want to get away many people. According to Alfano are up to 600,000 Libyans ready to flee to Europe. The EU must take the problem in attack , urged Prime Minister Alfano . Mediterranean Illegal Immigrants: Italian Navy takes 4,000 people on boats / Breaking News

Sverige nu officiel asyleuropamester

Malta har med sin placering kun 200 km fra Tunis ikke rigtigt kunne regnes som en ægte nummer et.

Av rapporten Eurostat Newsrelease 46/2014 ”Large increase to almost 435 000 asylum applicants registered in the EU28 in 2013” framgår att Sverige nu har detroniserat den tidigare Europaettan och lilleputtnationen Malta med 450 000 invånare, från tronen som det land som tar emot flest asylansökande per capita i hela Europa – sannolikt också i hela världen.

Vidare i rapporten:

Antalet asylsökande inom EU har under tiden 2008 till 2013 ökat från 225 000 till 435 000, d v s med 93% Tyskland, Frankrike, Sverige, UK och Italien har under 2013 registrerat 70% av samtliga asylsökande. I absoluta tal har Tyskland registrerat 126 705 (29% av samtliga), Frankrike 64 760 (15%), Sverige 54 270 (13%), UK 29 875 (7%), Italien 27 930 (6%) …se videre på Petterson Sverige nu Europamästare i invandring


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 9 april 2014 - 11:56 - Svar

Så er en af de hårdeste straffe – nogensinde – faldet. For et trafikdrab i København. Den 23-årige Ramze Jabr skal 4 1/2 år i skyggen.

Han er en af politiets gamle kendinge, har flere andre sager for at køre araberåddent…

Alligevel er lige præcis det vigtigste faktum, at han kører som han vil og er komplet ligeglad med de vantro, slet ikke blevet nævnt…

  Machiavelli

  Posted: 9 april 2014 - 15:46 - Svar

  Svinet skulle have haft 10 år.

   steen

   Posted: 9 april 2014 - 16:23 - Svar

   samme dag, fuldstændig psykopatisk kørsel:

   Tiltale: Lille A i vanvidskørsel

   hvad Fanden er det med arabere og biler.

   Trafikdrabet du nævner, er langt fra det første: Frederikssundsvej, HC Ørstedsvej osv.

    Machiavelli

    Posted: 10 april 2014 - 06:04 -

    Jeg vil erkende, at jeg fik tårer i øjnene, da jeg læste om sagen. Ufatteligt at man ikke bliver straffet hårdere ved at slå et andet menneske ihjel under de omstændigheder. Men det er det sædvanlige: Danmark er et humanistisk samfund.
    Jeg kan huske, at ham der for et par år siden kørte to sygeplejeelever ihjel i et fodgængerfelt i Kbh. fik 2-3 års fængsel.

HH

Posted: 9 april 2014 - 12:04 - Svar

På tal om invandring… I dagens Aftonbladet skåpas journalisterna Peter Larsson och Anders Lindberg ut av Zoltan Illes efter det att den förstnämnde skrivit en helt sanslös artikel om dagens Ungern under rubriken “Fascismen är på frammarsch.”

Zoltan beskriver precis vad valet i Ungern handlar om och förintar fullkomligt Aftonbladets artikel och det på ett sätt jag inte läst på länge och som verklien beskriver svensk journalistisks förfall och lögnaktigheter.

Zoltan Illes är uppenbarligen invandrare eller uppvuxen i Sverige efter det som hände i Ungern på 1950-talet.Jag mötte många ungrare då och jag vill bara säga att bättre folk har jag aldrig mött. De beslöt sig helt enkelt för att LÄRA SIG om sitt nya hemland och bli goda och skötsamma medborgare.

Jag har aldrig mött en ungrare som jag inte spontant tyckt om!

Men Zoltan Illes förklarande inlägg dömer för alltid ut den svenska propagandajournalistiken som nu måste ses som att den mött vägs ände. En propagandacentral helt enkelt!

JensH

Posted: 9 april 2014 - 12:52 - Svar

“Sverige nu officiel asyleuropamester”

Jeg formoder man bør ønske de Svenske politikere og journalister tillykke med denne ‘hæder’. De har i sandhed arbejdet hårdt for at få Sverige ‘øverst på skamlen’. Men hvorfor ligger Danmark så højt på listen?? Vi ligger jo over lande såsom Frankrig, Italien, UK og Holland. Er det alle rød bloks (inklusiv LA) lempelser der nu for alvor slår igennem på tilstrømningen af asylansøgere til Danmark???

  Peter Andersen

  Posted: 9 april 2014 - 14:41 - Svar

  Jamen, kommer det bag på dig Jens?

  Den røde regering har jo blot fastholdt den stramme indvandringspolitik, plus/minus lidt af det de radikale jo nok syntes skulle laves en smule om.

  Og bare rolig Jens! De er i fuld gang med en masse fine reformer, som nok skal fjerne alle de problemer der kunne opstå. Folkeskolens heldagsløsning skal nok sørge for, at vores børn nu får tæsk under ordnede forhold og hvis alt går vel, vil araberungerne være alt for trætte til at rende rundt på gader og stræder, når de endeligt kommer hjem.

  Desuden kan vi jo selv bidrage med at gå og holde lidt øje, når vi alligevel ikke skal på arbejde længere. Det tager de nye EU-borgere sig jo af – og så til en meget lavere løn, så du og jeg, selvom kontanthjælpen selvfølgelig ikke er så høj, kan få tingene lidt billigere.

  Og her kommer jo så det rigtig smarte. Hvis topskatten så ovenikøbet kan fjernes, vil arbejdsgiverne jo, med de lavere lønninger og de nye arbejderes offentlige tilskud, ligefrem kunne investerer i en masse nye fine arbejdspladser, så vi ligefrem kan skrue indvandringen op!!!

  Hvad siger du så?!!!

   JensH

   Posted: 9 april 2014 - 16:07 - Svar

   “Den røde regering har jo blot fastholdt den stramme indvandringspolitik”

   Hvilken ‘stram’ indvandringspolitik var der at fastholde??? Jeg håber da ikke du mener VKO’s såkaldte ‘faste men fair’ udlændingepolitik??? Som det har været dokumneteret op til flere gange, så STEG indvandringen faktisk under VKO ‘æraen’ i 2001-2011, (herunder også indvandringen fra den muslimske verden). Bl.a. havde journalist Arne Hardis en længere (i blogs-færen berømt) artikel om dette i Berlingske Weekendavis allerede i foråret 2009, og Morten Uhrskov Jensen har også redegjort for dette i adskellige artikler. VKO’s såkaldte “stramme” udlændingepolitik i 00’erne er en myte. At den så er blevet endnu slappere siden den røde regering kom til er en anden historie, men siden 1983 har Danmark haft en totalt uansvarlig udlændingepolitik. At den så gennem denne periode siden 1983 til tider har været mere uansvarlig end ellers, ændrer ikke ved det samlede billede af perioden 1983-2014.

    Peter Andersen

    Posted: 9 april 2014 - 17:12 -

    Korrekt!

    Vi har ikke haft nogen stram indvandringspolitik, siden man i 1983 stadfæstede de åbne grænser. Men det har vi jo desværre til fælles med de fleste andre europæiske lande. Hvad jeg ikke kan forstå er, hvorfor vi nu skal slække endnu mere på den, når det ligefrem er evident, selv for socialdemokraterne, at det er gået helt galt.

Peter Andersen

Posted: 9 april 2014 - 14:19 - Svar

Ja, ja, ja… Wilders siger sig at være demokrat og kæmpe for alle menneskers frie rettigheder men, så længe vi har 1,5 milliarder korantro ærke-fascister rendende rundt i verden, må han altså finde sig i, at være det stik modsatte!

Så kan det da godt være, at tingene bliver vendt lidt på hovedet her, men 1,5 milliarder er altså lige lidt for mange til, at man sådan skal rende rundt og fortælle sandheder. Det er jo bare det EU, Obama, Sverige og Ellemann prøver at sige. Fat det nu Wilders og alle i andre.

Det smarte er jo også, at hvis vi nu lytter til disse orakler, så kan det jo være at al volden og undertrykkelsen, i både deres og vores verden, stopper. Kig blot på Saudi Arabien og Iran. De slås jo ikke med alle de problemer man ser i Syrien, Egypten, Libyen, Afghanistan, Mali, Nigeria, Centralafrikanske Republik, Somalia og mange andre steder, hvor kristne, jøder, kvinder og folk, der ikke har forstået koranens fredelige budskab, konstant ligger og laver problemer.

Det er simpelthen utroligt, at man ikke kan fatte det..?!

Machiavelli

Posted: 9 april 2014 - 15:49 - Svar

“Italien: 4000 illegale flygtinge på to dage”

Der er derfor vores alle sammen Zenia Stampe mener, at retsforbeholdende må væk og Danmark tage vores del af flygtningene.

Leave a Comment