9
apr
Seneste opdatering: 10/4-14 kl. 0001
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ordet ‘islamfobi’ er jo ikke rigtig slået an i Danmark, andet end på P1, Politiken og hos Mogens Jensen, der er lidt træg i optrækket, men i Sverige har ”udtrykkets store sejre, slået verden med forbavselse og beundring”, kan jeg godt sige denne 9 april. Denne video er derfor dedikeret til hele den svenske intelligentsia og deres uendelige uvidenhed og dårlige smag i modeord. En Uppsala-professor har f.eks. skrevet en hel bog, der hedder “Islamfobi”, som om det var noget, der faktisk eksisterede. I dag hvor man har forskere, der er en vittighed, har vi heldigvis også universitetsforskning i vitttigheder og humor. En dag vil der blive forsket i Gardellologi.

Glidende Machtergreifung i Skäggetorp

Søndag var der Våldsamt upplopp i invandrartätta Skäggtorp (Många uppgivna i Skäggetorp), et millionprogrambyggeri i Linköping. Men der skete noget mere symbolsk: Indvandrerbanden Black Cobra spillede i to dage uantastet politi med vejspærringer og trafikkontroller.

Enligt Thomas Agnevik, polisens presstalesman, finns det uppgifter om att kriminella personer ska ha stoppat bilar i egna vägspärrar i Skäggetorp både under söndagskvällen och måndagskvällen. Detta ska ha skett på Nygårdsvägen, vid infarten till Skäggetorps centrum. Flera källor till Corren såg när maskerade Black Cobra-medlemmar helt ostörda gjorde egna trafikkontroller och skrämde på så sätt bilburna besökare till Skäggetorps centrum rejält.

– Jag har sett mycket i mitt liv, men det här var bland det sjukaste jag har sett: grovt kriminella som gör polisens jobb! Och det fick de göra under lång tid utan att polisen agerade, säger en källa, som också menar att händelsen har stärkt Black Cobra och försvagat polisens ställning. Gäng stoppade bilar i Skäggetorp

Elefanten i rummet er, at svensk politi er en Potemkinkulisse og har været det i et par årtier. Det har mistet magten over begivenhederne for mange år siden. 20.000 politifolk kan nu engang ikke stille meget op med 1.4 mio. anmeldte forbrydelser. Man ser den f.eks. af skyderier i Gøteborg der på to er er sporet helt ud af kontrol.

Black Cobras trafikkontrol er  en magtdemonstration af det faktum, en tanke ingen officiel svensk tænker tør tænke til bunds. Det er en ‘in your face-handling’, men fjæset vil virkelig ikke se den, slet ikke op til et valg, hvor multikulturalisterne risikerer at stå med røven bar og til regnskab for deres hærværk på  Sverige. Svensk politi er kun mennesker, de er massivt out-gunned og out-manned af kriminelle, og de er gidsler, skraldemænd og Prügelknabe for livsfarlige politikere og hadeobjekt for kriminelle og journalister, for så vidt der ikke er et personsammenfald her. Hvem vil have et rigtigt skodjob?

Jytte Klausens universitet underkaster sig Broderskabet (CAIR)

Brandeis University nixes plan to honor Ayaan Hirsi Ali, who called Islam ‘a destructive, nihilistic cult of death.’ Brandeis University said Tuesday that it would not award an honorary degree to Ayaan Hirsi Ali, a campaigner for women’s rights and a fierce critic of Islam, who has called the religion “a destructive, nihilistic cult of death.”

“We cannot overlook that certain of her past statements are inconsistent with Brandeis University’s core values,” the university said in a statement released eight days after it had announced that Hirsi Ali and four other people would be honored at its commencement on May 18. Submission: Brandeis does U-turn on Honoring anti-Islamist

En time med Thilo Sarrazin, SAT 3,  7.april

Der ehemalige Berliner Finanzsenator hat mit seinen Büchern polarisiert. In seinem Bestseller “Deutschland schafft sich ab” setzte er sich sehr kritisch mit Deutschlands Integrationspolitik und insbesondere mit der islamisch geprägten Einwanderung auseinander. SAT 3 tysk utekstet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 9 april 2014 - 19:15 - Svar

“Indvandrebanden Black Kobra spillede i to dage uantastet politi med vejspærringer og trafikkontroller.”

Der er tale om meget tydelige vågn så op!-råb til dem, der stadig tror multikulturens naturlige udviklingskurs er mod enten venstrefløjens fantasi om hip beriget-brun-urban lækkerhed eller den borgerlige pendant om gesjæftig lavtløns-idyl iført turban og slips.

De importerede tredjeverdens befolkninger lever ikke op til rækken af utopiske-romantiske vestlige globaliseringsdrømmerier eller gamle institutionaliserede borgerlige idealer. De har deres egen etniske solidaritet, deres egen bande/klan-kultur, og endelig deres helt egen teokratiske stat med hjemmefra.

Og her gik vi lige og troede at alle var som os. “Multikulturalismen” – Ideologien hvori man gik ud fra alle havde en lille europæer i maven.

Bjovulf

Posted: 9 april 2014 - 22:20 - Svar

Meget passende og symbolsk, at det lige foregår i Skäggetorp 😉

Kuffarten

Posted: 10 april 2014 - 01:39 - Svar

Der står i artiklen fra den svenske avis:

“En kvinna som bor i området konstaterar att det är dags att flytta: – Här händer det så mycket skumma saker. Det är skumma bilar och skumma typer, det börjar sprida sig. Det är otäckt.

Men hvor vil hun flytte hen? Norrland? Svalbard? Hvor skal vi alle flytte hen om 10-20 år? Sverige har mig bekendt taget mere end 80.000 ‘flygtninge’ ind i år, alene fra Syrien, og Danmark har taget hele 52.000 ‘flygtninge’, også flest fra Syrien. Det er enorme tal for så små lande; det er et monumentalt overgreb på os som mennesker med den medfødte ret til at opholde os her i landet, og det er et endnu værre overgreb på den kommende generation. De kommer til at kæmpe for livet, og de kommer til at leve i angst for terror, personangreb, knivstikkerier, ran, voldtægt osv. Kort sagt: multikulturens mange facetter.

Velkommen til Ragnarok, påduttet os af socialisterne!

  intetnavntak

  Posted: 10 april 2014 - 03:06 - Svar

  Vi glemmer jo hvem vi er og deri glemmer vi vores nordiske naboer, at arbejde sammen med dem og hvor vigtige de er.

  – eussr, vores politikere vil have mere af unionen.
  – Den nordiske union. En union som grønland er mest interesseret i af alle de nordisk lande. Det er sgu da kært hvis ikke andet.

  Når eussr falder sammen gad vide hvad der så sker med Finland/Letland/Litauen/Estland.

  Ja jeg er irriteret på de socialister (kommunister) som kun tænker på dem selv og at formere.

  Machiavelli

  Posted: 10 april 2014 - 09:00 - Svar

  Korrekt i al sin gyselighed. Men samfundet er korrupt på trods af, vi lever i et demokrati. Og problemer er, at samfundet falder fra hinanden, fordi sammenhængskraften forsvinder mere dag for dag. Jeg er faktisk den eneste der uddybende og direkte har skrevet en bog om sammenbrudet og dens ideologiske årsager og sat navn på de kulturkriminelle, men den er vel solgt i 60 eksemplarer og er kun anmeldt i sin helhed af internetavisen socialdemokraten. Jeg syntes det er groft, og det er det, der gør mig gal. Økonomisk er jeg fuldstændig ligelad.

  Jeg har skrevet et par kronikker for 15-20 år siden, og har stor set forudsagt udviklingen. Jeg tror det er for sent for alvor at vende udviklingen i Danmark og Europa. Alene EU gør det umuligt. Alene i holland er 50% af de nyfødte ikke børn af etniske hollandere. Og enhver kan regne ud, hvordan samfundet ser ud om 30 år, når alene masseproduktionen fra disse børn er gået i gang.

  Den politiske klasse er stort set styret af uvidende mennesker og de intellektuelle som skulle analysere og pege på den nuværende fare ved at lukke Islam ind i Europa er stort set fraværende. Og det på trods af, at selv et klogt barn i 10,ende klasse kan se udviklingen. De kulturkriminelle politikere kan imidlertid intet se og fortsætter med at lade moral og humanitet styre udviklingen. Og snart er der så mange muslimske indvandrere i Europa, at deres kriminalitet, Imamer og religion vil sætte dagsorden.

  Alligevel fortsætter de europæiske lande med at bygge moskeer og derved hjælpe med samle de identitetsløse muslimer og forstærke angrebet på værtslandet. Og spørger man en professor dit eller dat siger tossen, at muslimer – lige som vi andre – må have kirker og høre Guds ord. Samtidig sider de højtuddannede tosser i næste åndedræt – Jeg ved det for jeg har selv spurgt – at selvfølgelig må de indvandrende muslimer have brødre, søstre,fætter og kusiner sammenført fra udlandet. Det er kun menneskeligt og humant.

  For 15 år siden tænkte jeg; Politikerne er sindssyge, men det indser de vel snart. Men i de 15 år der er gået, er det imidlertid gået endnu mere nedad bakke på ALLE fronter. Set i et større perspektiv er politikerne forbrydere og skal på et eller andet tidspunkt straffes derefter. Hvilken instans der skal straffe dem, skal jeg ikke komme ind på. Heldigvis er jeg folkepensionist.

Kuffarten

Posted: 10 april 2014 - 01:54 - Svar

hov! der skulle have stået, at Sverige/DK har taget 80.000+ hhv. 52.000 flygtninge ind det seneste år.. (forhåbentligt ikk’ siden nytår, men det skulle egentligt ikke undre mig, om det var tilfældet).

Machiavelli

Posted: 10 april 2014 - 14:33 - Svar

Islamfobi.

Det svenske forfatter Jan Guillou er som bekendt en af dem, der påstår, at DF er ramt af Islamfobi, multielskernes nye modeord. Et nyt ord til den psykiatriske forskning, fordi enkelte og af Koranen uafhange islamister har fået den kedelige vane at sprænge selvmordsbomber og begå terror verden over i den store Allans navn. Derfor hedder det hos multielskere og deres videnskabelige medløbere, at modstanderne af Islams mord og terror lider af en sygelig og overdreven angst eller frygt, der er helt ude af proportion med det virkelige og fredelige Islam.

Når normale intelligente mennesker har moret sig færdig over ovenstående vrøvl, er sandheden imidlertid universiel på den måde, at i hele menneskets historie har enhver fremtræden af aggression, mord og vold skabt uro og måske angst som følge af de nye indtrængere. Det er der intet sygeligt i, tvartimod er det et sundhedstegn på overlevelse, som de nye indtrængere har fremprovokeret. Der er jo intet samfund der frivilligt lægger sig ned.

Den såkaldt Islamfobi en er derfor en helt almen forseelse – en både individuel og kollektiv social forsvarsmekanisme – der hører menneskelivet til. En opfattelse der har udgangspunkt i en følelse af ikke at have kontrol med situationen. Den massive modstand mod multikulturen i befolkningen er derfor hverken baseret på en irrationel frygt eller rationelle krav om at opretholde den danske ånd og forsvare en racemæssig enhed. Tværtimod er den et sundhedstegn på en syg udvikling.

Machiavelli

Posted: 10 april 2014 - 14:52 - Svar

Problemer med indlægget igen. Forsøg 3.

Islamfobi.
Det svenske forfatter Jan Guillou er som bekendt en af dem, der påstår, at DF er ramt af Islamfobi, multielskernes nye modeord. Et nyt ord til den psykiatriske forskning, fordi enkelte og af Koranen uafhænge islamister har fået den kedelige vane at sprænge selvmordsbomber og begå terror verden over i den store Allans navn. Derfor hedder det hos multielskere og deres videnskabelige medløbere, at modstanderne af Islams mord og terror lider af en sygelig og overdreven angst eller frygt, der er helt ude af proportion med det virkelige og fredelige Islam.
Når normale intelligente mennesker har moret sig færdig over ovenstående vrøvl, er sandheden imidlertid universiel på den måde, at i hele menneskets historie har enhver fremtræden af aggression, mord og vold skabt uro og måske angst som følge af de nye indtrængere. Det er der intet sygeligt i, tvartimod er det et sundhedstegn på overlevelse, som de nye indtrængere har fremprovokeret. Der er jo intet samfund der frivilligt lægger sig ned.
Den såkaldt Islamfobi en er derfor en helt almen forseelse – en både individuel og kollektiv social forsvarsmekanisme – der hører menneskelivet til. En opfattelse der har udgangspunkt i en følelse af ikke at have kontrol med situationen. Den massive modstand mod multikulturen i befolkningen er derfor hverken baseret på en irrationel frygt eller rationelle krav om at opretholde den danske ånd og forsvare en racemæssig enhed. Tværtimod er den et sundhedstegn på en syg udvikling.

HH

Posted: 11 april 2014 - 14:12 - Svar

Våra länder blir allt sjukare. Jag menar att sjukan består i detta ryggkrökande, om vad man spontant får säga och inte säga. Liknar det inte något av Orwell eller för den delen den faktiska verklighet vi har i vissa öststater?

Alltså, en kriminellt belastad man som uppenbarligen inte gjort ett handtag sedan han kom till Sverige tar sig in på ett Röda Korset-kontor i Falun och börjar provocera en äldre kvinnlig volontär.

När jag lyssnar på vad denna kvinna säger kan jag inte för en minut påstå att detta är rasism. Hon säger precis det vi alla säger – att vi kan hjälpa fler på ort och ställe i de krigshärjade länderna. Eller har ni hört någonting mer djuplodande eller skrik på hjälp åt syrierna som överbefolkar Libanon just nu? Jag ser inga reportage jag hör inget Röda Korset nämna platsen ens.

Den kvinnliga volontären får inte arbeta längre för Röda Korset!

Efter hr Bengt Westerbergs tidigare insatser ville jag skriva Onda Korset. Men det vore fel mot upphovsmannen till en organisation som under sin tid hjälpt så många. Henri Dunant må rotera i sin grav!

Angela

Posted: 11 april 2014 - 16:44 - Svar

När jag hör om denna förskräckliga historia vid Röda Korset associerar jag ögonblickligen till Radioföljetongen och “Det tomma hemmet”. Det förvånar mig att denna bok fick sändas nu som följetong. Förmodligen finns det enstaka rakryggade personer inom SR och SVT som försöker “tala med oss”. Jag tänker också på den händelse i SVT där någon benämnde Avpixlat som nyhetssajt och genast fick “pudla”. Drevet gick á la Stalin. (Går att läsa på Avpixlat,Krönikor, Mats Dagerlind: “Dramakomedi i tre akter…”)

Lidia Tjukovskajas roman “Det tomma hemmet” skrevs under Stalins värsta terror år under 30-talet. När diktaturen Sovjet byggdes upp. Det är alltså ingen tillfällighet att detta händer just nu. Finns inte så många olika sätt att bygga diktaturer eller demokratier på. Boken handlar om änkan Sofia Petrovna Lipatova vars son Kolja plötsligt blir arresterad och Sofia Petrovna tror att en förväxling eller något annat missförstånd har skett. När hon hamnar i ändlösa köer för att få reda på vad som hänt hennes son, är hon förundrad över hur normala och vanliga människorna i köerna ser ut, allt ger ett sken av vardaglighet. Fastän skräcken ligger under ytan. Alla måste vakta på vad de säger och till vem. För att inte diktaturen skall slå till. Det obehagliga är hur människor hjälper till. Detta lyckas hon beskriva ypperligt.

Tjukovskajas tecknar fina porträtt av människor i ett samhälle där skräcken härskar. När jag hör om Röda Korset kvinnan tänker jag genast på Sofia Petrovnas bästa väninna som i stress över det otäcka klimatet råkar skriva “döda armen” i stället för “röda armen”. Hon blev avskedad. Och tog senare livet av sig. Författaren är mycket skicklig på att plocka fram hur människor beter sig i ett skräcksamhälle.

Mannen som “hängde ut” Röda Korset kvinnan finns också med i berättelsen som en annan typifiering. Alltså en högst medioker och otrevlig typ – en vanlig typifiering av de människor som träder ut på scenen i ett samhälle i förfall. Där finns alla med som idag försöker göra Sverige till ett nytt Sovjet med sovjeter. Mitt hopp står till valet där alla har en chans att sätta stopp för detta obehagliga totalitära diktatursamhälle. Jag kan bara rekommendera boken som finns inläst på SR, Program 1, Radioföljetongen.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2938&artikel=58084 15

HH

Posted: 11 april 2014 - 21:07 - Svar

Tack Angela för din påminnelse om radioföljetongen som jag också lyssnade på- och såg och kände likheterna med Sovjet då och Sverige idag. Maria Hörnelius var en fin uppläsare.Tack för henne.

Leave a Comment