16
apr
Seneste opdatering: 16/4-14 kl. 1645
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

New Robert Spencer book, Arab Winter Comes to America, out today. Måske Pat Robertson skulle finde et retrætejob….

Vores svenske EU-fremtid

Med det tryk der kommer på Sydeuropas grænser denne sommer, har vi en fælles EU-asylpolitik inden vi ved af det. Hvordan vil folkepartisten (Venstres svenske søsterparti) Cecilia Wikström tackle at Afrikas befolkning fordobles indtil 2050? Hun vil gøre det nemmere for millionerne at komme til Europa, det ville ikke nytte at spørge hende, hvor hendes grænse for indtag til Europa går, for hun har ingen. Venstre er stort i Danmark, men Folkpartiet ligger og roder på 5 %. “Hur vill du att en europeisk asylpolitik ska se ut?”

– Jag vill att människor ska kunna söka asyl vid alla EU:s ambassader och att vi ska upprättar temporära asylkontor där flyktingarna finns. För det första vill jag få med mig andra partier för det, sedan få fram ett lagförslag från kommissionen. Och så vill jag bli rapportör [ansvarig EU-parlamentariker] för det. Och sen vill jag baxa det hela vägen i mål.

Skulle det inte innebära att hela befolkningen i ett land som Syrien skulle kunna söka och få asyl till EU?

– Jo, men om de sprids ut över hela EU är det möjligt. Idag är det 10 länder som tar emot 90 procent av de asylsökande. 18 länder gör ingenting.

Wikström kan lide ordning och reda, dvs. ikke alt det demokratiske bøvl, hun vil have en forbundsstat:

Jag trycker inte att federalism är något fult, jag törs säga f-ordet. Jag tror inte att det blir ordning och reda förrän vi har genomfört federalism fullt ut. Hela den ekonomiska krisen har visat det. Men det innebär inte att man skjuter makt uppåt utan att man fattar beslut där de bäst beslutas, antingen nära medborgarna eller gemensamt på EU-nivå. Cecilia Wikström: Jag törs säga F-ordet


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morani ya Simba

Posted: 16 april 2014 - 17:28 - Svar

“Vores svenske EU-fremtid”

Jeg bliver desværre mere og mere pessimist på Europa’s vegne. Læste lige om voldtægten af en fransk pige i Frankrig “fordi hun var fransk.”

Folk der ikke tror at den slags historier kan få præcis samme effekt som mordet i Sarajevo for 100 år siden, kender ikke menneskets natur. Det var, tror jeg, ikke mordet i sig selv der udløste Første Verdenskrig men at der var, lad os kalde det, “dårlig stemning” mellem Tyskland og England/Frankrig og Østrig og Rusland til den anden side og at de to “dårlige stemninger” var bundet sammen af Tysklands alliance (og sproglige/kulturelle affinitet) m Østrig og Frankrigs alliance med både Rusland og England. Uden den mistro der var vokset, i begge lejre, gennem flere årtier, ville juli krisen 1914 kunne være blevet inddæmmet.

En mistillid, der bestemt ikke er mindre (nok snarere det modsatte), er ved at brede sig mellem europæere og muslimer. Modsat hvad man ofte får at vide, skyldes det ikke “manglende kendskab” til hinanden men snarere at begge parter efterhånden kender hinanden ganske godt. Og IKKE bryder sig om hinanden.

At et skørt svensk kvindfolk så vil komme mere ved på det bål forsikrer os om at “eliten” ikke fatter hvad der er ved at ske, overalt i Europa. Det er svært at være optimist om Europas fremtid. Men i det mindste ser det ud til at almindelige engelske, franske, tyske og danske vil se hinanden som allierede og ikke fjender, denne gang…
http://galliawatch.blogspot.dk/2014/04/barbarous-gang-rape-in-evry.htm l

Prudentius

Posted: 16 april 2014 - 18:30 - Svar

For Wilkstrom og alle de andre globalister er historien simpelthen forbi. Sejren over Sovjet var det sidste blip på skærmen.

For dem er Vestens hastigt smuldrende hegemoni en evighedsmaskine, der kan modstå ALT, demografi, islam, spredning af A-våben, osv. osv.

Der er kun det humanitære ingeniørarbejde tilbage, at sikre millioner af ofre opfyldelsen af deres medfødte menneskerettigheder i et Vesten hvis ressourcer tilsyneladende er uendelige.

Globalisterne lever virkelig fuldt ud i deres egen forskruede fantasi, enhver realitetssans er kastet over bord. Menneskeheden står ved sin endelige sammenslutning, som en evigt lykkelig familie i et evigt tolerancerige. Der er ingen tvivl, ingen rysten på hænderne.

Den der ikke kan se murene af guld og de glitrende tårne af ædelstene i det ny multikulturelle Jerusalem må betragtes som en uhumsk hadefuld blasfemisk racist, hvis ikke en stakkels galning.

Højt at flyve, lang at falde… som man siger.

  Prudentius

  Posted: 16 april 2014 - 18:38 - Svar

  “Wilkstrom” = Wikstrom

  Prudentius

  Posted: 16 april 2014 - 18:50 - Svar

  “Sejren over Sovjet var det sidste blip på skærmen.”

  Jeg tror iøvrigt “Blip-båt” (og Gud hvor går det godt), vil være den oplagte nationalsang i globalisternes kommende universelle rettighedsparadis!

  😉

norge

Posted: 17 april 2014 - 01:19 - Svar

Siste fra Farage i EU-parlamenten:

https://www.youtube.com/watch?v=Ah2IN5S6GOY

Skåning

Posted: 17 april 2014 - 02:47 - Svar

Varför kan inte Robert Spencer säga det rätt ut? “We have to halt and reverse the migration of muslims into Europe and the USA!”.

  steen

  Posted: 17 april 2014 - 06:12 - Svar

  som f.eks.

  SØNDAGSSKOLEN: Indvandrerstop fra topfem
  Jyllands-Posten | 13.04.2014
  af Mikael Jalving

  Det skabte en vis resonans, da fhv.rigsstatistiker ved Danmarks Statistik Jan Plovsing sidste søndag lod nationen forstå, at den er helt gal med integrationen af indvandrere og deres efterkommere. Erhvervsfrekvensen, som i forvejen er elendig for især somaliere, palæstinensere, irakere, pakistanere og tyrker i Danmark, falder. Samtidig stiger kriminaliteten blandt selvsamme grupper og er nu op til tre gange så høj som for etniske danskere. Integrationen – hvis man overhovedet kan bruge denne eufemisme – går den forkerte vej. Og det tærer år for år på velfærdsstatens finansieringsgrundlag. [..]

  Man kan imidlertid spare en stor pose penge ved at gå mere ligefremt til opgaven med at redde Danmark for vore børn. I en kort forsøgsperiode kunne Danmark indføre et indvandrerstop fra de fem værste lande – Somalia, Libanon, Irak, Pakistan og Tyrkiet, eksempelvis fire eller fem år fra 2015, når vi formentlig får en ny regering.

  Er det i strid med internationale konventioner? Rend og hop. Det kan aldrig være i pagt med nogen konvention at ødelægge sit eget land. Det kan umuligt være statsmandskunst at køre Danmark i sænk, mens man skaber forudsætningerne for borgerkrig i Danmark og resten af Europa. Tværtimod.

  Fire, fem år. Lad os prøve os frem. Mens vi lader uvillige indvandrere forstå, at der er grænser for gæstfriheden. Danskerne er ikke får og trækdyr. Vi finder os ikke i alt, vi bærer ikke alle byrder. Der må være gensidighed. Respekt går ikke kun én vej. Indvandrerne må, om nødvendigt, tvinges til at forstå, at Danmark er et land, hvor mellemøstlige metoder som bandekriminalitet, såkaldte æresdrab, sharialove, kvindeundertrykkelse og udbredt socialt bedrageri ikke accepteres, og at disse handlinger i højere grad skal indebære straf og udvisning.

Leave a Comment