24
apr
Seneste opdatering: 24/4-14 kl. 1936
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Caught on camera: Moment brazen cashpoint thieves swarm around middle-aged tourist near Notre Dame cathedral in Paris and take his money. Når man har rejst i Europa i årtier med bil, tog, fly eller skib, ved man hvor ubetydelig en gene det er, at skulle vise sit pas. Skrot Schengen! Schengen er også grunden til, at tusinder risikerer livet på Middelhavet: En fod på Lampedusa, og du er i London, Stockholm eller Hamborg. Frankrig vil deportere samtlige sigøjnere: Paris police order ‘systematic eviction’ of Roma gypsies

‘Eliten’ ved alt om farsbrød, men intet om islam

Man har jo også den kedelige fornemmelse, at borgmester Allerslev og hendes parti, tror det muslimske broderskab er noget i retning af Frimurerorden. Kan man forlange at en højtlønnet politiker bruger ti minutter på en Wikipedia?

De to højprofilerede politiske kommentatorer, Peter Mogensen og Michael Kristiansen, ved mere om forloren hare end om islam, viste en TV-quiz for nylig. Det er de næppe ene om, men den enorme uvidenhed om de allermest elementære ting om islam er afslørende for Overdanmark, mener Trykkefriheds klummist.

De vidste, hvilket band der har spillet flest gange på Grøn Koncert, og at forloren hare er lavet af farsbrød. Derimod havde de ingen som helst ide om, hvad det arabiske ord ”haram” betyder. Slet ikke. Det var helt blindt, som de sagde.Peter Mogensen og Mikael Kristiansen, der er tidligere spindoktorer for henholdsvis Poul Nyrup Rasmussen og Anders Fogh Rasmussen deltog mandag i TV2´s populære quizprogram, Hvem vil være Millionær?

Det var lidt af en gyser. Men ikke fordi de to herrer gik glip af topgevinsten på én million kr. og måtte gå derfra med sølle 75.000 kr. Uvidenhed i toppen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Angela

Posted: 24 april 2014 - 17:52 - Svar

Ja, man vet inte vad man skall säga. 🙂 Samma jämförelse har gjorts i Sverige. Och förmodligen i övriga västvärlden också. Vad det beror på kan man undra? Och det har naturligtvis många förklaringar. Generationsövergångar där de nya bara “hänger med”. Det är en “vetenskaplig sanning” att unga och lågutbildade är eftertraktade av arbetsgivare och etablissemanget för de är lättmanövrerade eftersom de har dålig kunskap av förklarliga skäl.Jag går inte in på det närmare. Det är alltså ingen slump att arbetsgivare och makteliten gärna vill ha yngre förmågor.

De unga upplever det som om historien börjar med deras inträde på livets teaterscen. De bara hoppar in i den redan skrivna och regisserade teatern och spelar den roll som förväntas. Historien är en lång sträcka och beslut som togs för länge sedan verkar idag. Därför är det så viktigt att titta både bakåt och framåt, och åt alla håll “annars får man se upp” som Thage Danielsson (svensk satiriker/författare)sa. Ständigt kommer det upp nya uppgifter som man aldrig hört förut. Eftersom det ryktas om att Köpenhamn skall stå värd för nästa Bilderbergsmöte och Julia Caesar redan skrivit om Enoch Powell och med tanke på EU-valet kan jag länka till en intervju som gjordes vid förra mötet i UK.

Danska “SÄPO” bevakade i alla fall brödraskapets förehavanden i Danmark redan för mer än 10 år sedan så herrarna Fogh Rasmussen och Nyrup Rasmussen visste säkert. Men spindoktorer? Tja, de är nog bara spindoktorer. Etablissemanget omger sig med en skader av ja-sägare och “nyttiga idioter”.

Angela

Posted: 24 april 2014 - 17:57 - Svar

    steen

    Posted: 24 april 2014 - 18:21 - Svar

    Batten er fin. AlexJones er en fruitcake.

Prudentius

Posted: 24 april 2014 - 18:25 - Svar

Ha, ha 🙂 Ja, men har vesterlændinge ikke de politikere/magteliter de fortjener??

Troen på muligheden af fuldstændig grænseløshed (kulturelt, politisk, socialt, etnisk) er desværre ret udbredt iblandt folk, som de er flest. Vi kan navngive det den “vestlige syge”, eller som grækerne kaldte det “hybris”. Savlende blindt hovmod!

I Vesten har man besluttet sig for at det samlede kosmos skal inviteres til Grøn Koncert, for alt andet ville jo være diskrimination og racisme, og et klart brud på de universelle menneskerettigheder. Det åbne samfunds kulmination = den TOTALE åbenhed.

Det er nemlig menneskets blodige historie og begrænsede stamme-natur, der i sandhed er “haram” hos os.

(Hvilket selvfølgelig kommer til at bide os i røven, med “kosmiske” smerter til følge!)

Angela

Posted: 24 april 2014 - 22:01 - Svar

Så kom det som på beställning! http://www.svt.se/dokument-inifran/politiker-utan-mal

Dokument inifrån: Politiker utan mål.

Se den inte bara en gång utan flera. Så kom det som bloggare och kommentatorer i de sociala medierna länge sagt. Tillbaka till nationalstaten! Tillbaka till framtiden! För att få tillbaka ditt liv och bestämmanderätt över dig själv. Det var bedrövligt att se de två politikerna Reinfeldt och Löwen se riktigt skrämda ut när reportern frågade var pengarna tar vägen. Vilka planer de har för framtiden. Man såg hur ådern i pannan på Reinfeldt svällde och hans blinkningar. Löwen såg lika skrämd ut. Så kom floden, svammelfloden. En åldrad befolkning som tär är en lögn. Vem får pengarna? Inte svenska folket. Inte de övriga ländernas folk i Europa heller. Är väst tagen som gisslan? Ja, av globalisterna, de fåtal rika som styr.

Sätt ner foten och rösta bort EU i kommande val, i Sverige, Danmark, Finland och övriga Europa. Det är bara i nationalstaten vi kan ställa oss frågan: vilket samhälle vill vi ha. I tidigare intervjuer som redovisades i programmet tillstår båda partiledarna att det är de “öppna gränserna”, globaliseringen som dränerar våra samhällen. Dvs andra styr, chauffören utan ansikte mot ett mål som bara innebär välfyllda plånböcker för de fåtal redan rika. Dra i handbromsen, stig ur bilen. I fortsättningen kör vi själva.

Leave a Comment