22
maj
Seneste opdatering: 23/5-14 kl. 1053
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Iranian authorities yesterday arrested the six young men and women who produced the Tehran version of Pharrell Williams’ “Happy,” the song that spawned dozens of video clips from around the world in a moment of musical global connectedness. Authorities Arrest Tehran Young People Who Produced “Happy” Video Clip

UKIP-dag

A surge in support for Ukip has cost all the mainstream parties seats and control of councils, as Nigel Farage’s People’s Army marches into town halls across the country. The Tories, Labour and Lib Dems all saw their grip on local authorities eroded as dozens of seats fell to Ukip in local elections in England.

After 57 councils had declared results, Ukip had won 87 seats, with the Tories losing 100 and Labour gaining 101. Mr Farage declared that Ukip will be ‘serious players’ at next year’s general election after proving he can take votes from all the main parties. The march of Ukip’s People’s Army: Surge in support for Farage costs Tories, Labour and Lib Dems control of town halls across the country, Across Europe, support for nationalist parties makes Ukip look moderate

1-Indspilning i fuld skærm 23-05-2014 095144


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 22 maj 2014 - 12:21 - Svar

Får de jubelnaive radigale halal-hippier da aldrig nok af konstant at lægge sig på maven for “kulturberigerne”? 😉

Radikale vil have arabisk i folkeskolen

http://www.bt.dk/danmark/radikale-vil-have-arabisk-i-folkeskolen

Folkeskoleelever skal tilbydes at få undervisning i arabisk, og modersmålsundervisning skal være gratis [!] i løbet af hele skoletiden. Det mener Det Radikale Venstre i Københavns Kommune.

I Københavns Kommune skal elever i folkeskolen kunne vælge arabisk, ligesom de i dag kan vælge tysk eller fransk. I hvert fald hvis de Radikale får deres vilje.
[ Og hvis det stod til de radigale tosser, så kunne de ikke få Danmark og dansk kultur og værdier nedlagt hurtigt nok – det har vi efterhånden set en hel del gange ].

Medlem af Borgerrepræsentationen i København samt børne- og ungdomsordfører for partiet, Tommy Petersen (R), argumenterer nemlig for, at det ikke giver nogen mening, at børn i dag ikke kan lære arabisk i folkeskolen. [ ?!?! – hvem fanden har bildt dem ind, at de kan bruge arabisk til noget som helst i Danmark? ]

– Arabisk er et af de mest talte sprog i verden. 280 millioner arabere er nærmeste nabo til EU, og arabisk er det største indvandrersprog i Danmark.
[ Og det er komplet uudholdeligt for alle andre at høre på deres evindelige jammer, skrig og skrål – og deres evige forurettethed ]
Herudover har Danmark masser af erhvervsinteresser i arabiske lande. Derfor giver det ingen mening, at man ikke kan tage arabisk som prøvefag i folkeskolen, eller at børn af forældre fra arabisktalende lande uden for EU/EØS [?!?!] ikke kan få modersmålsundervisningen betalt efter 5. klasse, siger Tommy Petersen i en skriftlig udtalelse.

[ Vi risikerer bare, at de så endnu mindre gider at lære at tale dansk og tilpasse sig danske normer, værdier og omgangsformer, hvorefter de så om få år kommer og kræver – under de sædvanlige slet skjulte trusler – , at arabisk naturligvis skal have status af officielt sprog i Danmark, som der konstant skal tages særhensyn til mht. til i alle offentlige institutioner og dokumenter samt ved skiltning etc., for det er nemlig sådan de arabiske “kulturberigere” tænker. Enhver eftergivenhed over for disse mellemøstlige og nordafrikanske folkeslag fra deres ufrivillige værters side ses nemlig som en ny svaghed hos de ikke-muslimske modstandere – os vs. “de urene vantro” – , der naturligvis straks bør udnyttes til at kræve endnu mere – slet ikke som en gensidigt respektskabende gestus, som “vi” – vore uvidende og uansvarlige ledere, “eksperterne” og de frelste glorepudsere – desværre lallenaivt og desperat går rundt og indbilder hinanden. ]

  steen

  Posted: 22 maj 2014 - 12:24 - Svar

  Herudover har Danmark masser af erhvervsinteresser i arabiske lande.

  Nu har jeg ikke undersøgt det siden bojkotten under Muhammedkrisen. Dengang var to procent af vores udenrigshandel med muslimske lande, heraf halvdelen med Tyrkiet. Måske nogen vil så det op? Mon ikke bare Tommy Petersen vil gøre koranen lettere tilgængelig i DK på det eneste rigtige sprog?

   Bjovulf

   Posted: 22 maj 2014 - 12:43 - Svar

   Just precis 😀

   Og det blev så rigeligt opvejet af en forøget eksport til de øvrige civiliserede lande, hvor befolkningerne inderst inde også ønskede sig, at deres politikere ville have mod til at stå op imod islamisterne i stedet for konstant at lægge sig på maven for dem og alle deres endeløse særkrav og konstante forurettethed og trusler over påståede fornærmelser imod koranen og deres såkaldte “profet”.

   Axel

   Posted: 22 maj 2014 - 13:15 - Svar

   Hvis halvdelen af udenrigshandelen med muslimske lande udgøres af Tyrkiet, må nogen fortælle de radikale, at det tyrkiske sprog ikke er arabisk.

    Bjovulf

    Posted: 22 maj 2014 - 15:08 -

    😀

    Ha, det minder mig om den forhenværende radigale kulturminister (!) Elsebeth Gerner Nielsen,
    der ghm. i ramme alvor mente, at når nu dansk ( + svensk, norsk, islansk og færøsk ) – i lighed med tysk, engelsk, hollandsk og flamsk – er GERMANSKE(!) sprog, så er vi jo i virkeligheden bare en slags tyskere (!), og vi burde naturligvise derfor på bedste radigale vis aflægge os alle vore falske forestillinger om en egentlig dansk kultur og en danskhed så hurtigt som overhovedet muligt – hvorved de eurofile radigale så uhindret kunne få deres paradisiske “4. rige” gennemført i en vis fart ( det sidste “glemte” hun så lige at nævne :D).

    At hun så bare overhovedet ikke havde fattet, hvad glosen “germansk” betyder i denne lingvistiske sammenhæng, og ej heller at opsplitningen mellem vest- *), nord- samt østgermansk ( = gotiske sprog – nu uddøde ) fandt sted flere hundrede år, før der overhovedet taltes noget, der bare mindede om tysk i nogen forståelig form, fortæller temmelig meget om de radigale fantasters åndelige og dannelsesmæssige niveau. Glosen “germansk” ( “Germanic” på engelsk (not German!) & “germanisch” på tysk ) er såmænd bare valgt – i øvrigt af tyske sprogforskere 😉 – , fordi de nu tysktalende (germans) jo udgør langt den største folkestamme blandt de germanske folkeslag.

    http://da.wikipedia.org/wiki/Germanske_sprog

    *) Nogle lingvister opererer også med en nordvest-germansk ( Nordsø-germansk) eller “ingwæonisk” (ingvaeonic) gren, bestående af engelsk + frisisk + jutisk (Jylland)+ angelsk
    (nu plattysk) (Slesvig), hvilket så kunne forklare, hvorfor mange elementer på engelsk ligner “dansk” (jysk) langt mere, end de ligner moderne tysk – altså ud over de senere dybtgående påvirkninger op gennem vikingetiden og den tidlige middelalder ( transformation fra Old English (OE) / Angel-Saksisk til Middle English (ME), hvor man faktisk begynder at kunne forstå store dele af de gamle tekster via kendskab til moderne engelsk og dansk (!).

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ingvaeonic_languages

    JensH

    Posted: 22 maj 2014 - 16:15 -

    “må nogen fortælle de radikale, at det tyrkiske sprog ikke er arabisk.”

    Hvorfor dog det??? Som moderne og progressiv Multikulturalist behøver man ikke rent faktisk at vide noget om de ‘fremmede’ kulturer man så inderligt hylder. Det er nok bare at nære varme og inderlige følelser for disse kulturer. Det er jo netop det der gør så dejligt nemt at være en ‘hip’ Storby-Multikulturalist i vore dage.

    Victor

    Posted: 22 maj 2014 - 18:20 -

    Der er simpelthen ingen huller i de Radikales uvidenhed. For et par dage siden benægtede Morten Helweg jo overfor Rina Ronja Kari – på denne her vanlige arrogante radikale måde – at EU var ude i noget snavs omkring frihandelsaftalen med USA.

    Uheldigvis for ham, så har Information i dag givet Kari mere end ret:

    http://www.information.dk/498253

    Det forstemmende er jo, at den nye strategi ikke engang er synkroniseret med Connie Hedegaard. (OK – man kan godt være uenig her; men det er fandeme et enormt problem, at vi nu skal have os en ny energiplotik – UDEN en folkelig eller politisk diskussion.

    Moralen er vel klar: De radikale har mange “gode” meninger. Men de er ikke særligt optaget af fakta.

  Peter Andersen

  Posted: 23 maj 2014 - 01:59 - Svar

  Først tager vi en masse af dem ind i landet og dernæst bruger vi en masse penge på dem. Til sidst ender de med at blive rigtig gode – og storforbrugende – samfundsborgere…

  Jo, den arabiske indvandring har, i særklasse, været en berigelse – alle steder i verden den har forekommet.

  Sådan noget ved da selv en radikal…

Tim Pallis

Posted: 22 maj 2014 - 16:34 - Svar

Tak for et godt grin!

Victor

Posted: 22 maj 2014 - 22:00 - Svar

Sidder og ser Nos. PVV er kun gået 0,7 pct frem – exit poll. SP går heldigvis frem – så EU-kritikken holder sig.

Jernhesten

Posted: 23 maj 2014 - 19:51 - Svar

Det sidste jeg har hørt er at UKIP nu er oppe på 147 pladser. Cirka dobbelt så mange som “eksperterne” havde forudsagt.

Leave a Comment