23
maj
Seneste opdatering: 23/5-14 kl. 1955
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad politiet i Berlin skal finde sig i fra invaderende arabere. Was sich Berlins Polizisten alles gefallen lassen müssen.

Police in need of protection

The police in the department of l’Essonne had their hands full this weekend. Francois Desouche reports:

Molotov cocktails, and the usual stoning of police. It was a hot weekend in the Grande-Borne ghetto in the city of Grigny (department of l’Essonne). According to the police union Alliance, two ambushes were set in this sensitive neighborhood, classified as a ZSP (security priority zone). On Friday, around 11:00 p.m. a unit of the crime brigade was taken by surprise during its patrol by twenty masked and hooded youth. Gallia Watch

Grisegate

Vi der kommer i Sverige ved, at svensk grisekød er 30 procent dyrere end dansk i butikkerne, så det danske har en stor kundekreds, det uden tvivl vil beholde. Vi ved også, at ham der har drevet bojkotten af danske grise, centerpartisten Fredrik Federley, også kendt som Ursula, hans “drag-personlighed”,  er medlem af et parti der står til at blive pulveriseret ved valget i september. Om en uge er Federley’s valgstunt glemt, men Centerpartiet vil stadig ryge på historiens mødding, og Federley skal finde et rigtigt arbejde. Det har han ikke prøvet før. For at fejre Centerpartiets forsvinden, vil jeg lave min berømmede Pork Curry til middag i aften, den var nær ved at gøre mig til Singapore-mester i søndags-karry-retter. Et tip, en spiseske honning og godt med kokosmælk oven i alt det andet og ikke noget med færdigblandet karrypulver, frisk anis, ingefær og koriander.  Anna Libak skriver:

For det andet er det træls, fordi man nok fornemmer, at svenskernes forargelse ikke kun handler om dyrevelfærd. Der er hævn i luften. Det er ikke forbigået deres opmærksomhed, at vi har udnævnt dem til Skandinaviens hyklere og gjort svensk dobbeltmoral til et særskilt journalistisk stofområde.

For svenskerne storsælger vodka og våben til resten af verden, mens de derhjemme har indført alkoholbegrænsning og prædiker fred. De lukker alle verdens flygtninge ind i det svenske klassesamfund, hvor de bor hver for sig i ghettoer. De praler af deres madkultur og spiser torskerogn på tube. Deres drenge skal lege med dukker og deres piger med Lego, men kvinderne er feminine, og mændene kører rundt i machobiler. Med grisegate fik de endelig en mulighed for at give os en på trynen.

For det tredje er det træls at høre på dem, fordi de også i denne sag er dobbeltmoralske. De elsker grisen, ja. Hvis man skal tro formanden for Landbrug og Fødevarer, Martin Merrilds udlægning forleden i P1Morgen, så besluttede de i halvfemserne, at deres grise ikke skulle bo i en svinesti. De skulle have en tryg og harmonisk opvækst. Men det blev så svinedyrt, at eksporten gik i stå, og de blev nødt til at importere kød, de havde råd til. Danskt griskött, (Rapport: Svenske svin har det lige så slemt som danske.)

Baconsviner til Ahmed Akkari fra komiker Omar Marzouk

Omar Marzouk, der i en længere periode har været på nakken af den islamkritiske billedkunstner Firoozeh Bazrafkan, har nu udvidet sit jagtområde til også at omfatte den omvendte imam Ahmed Akkari, der i dag fortryder sin deltagelse i Muhammed-krisen på muslimske fundamentalisters side.

Omar Marzouk har ladet fremstille et billede af Ahmed Akkari, hvor Akkari er iklædt et jakkesæt af bacon. Svinet er i islamisk optik et urent dyr, der for enhver pris skal undgås. Den Fri. (se foto) Med denne hjemmeside, kan man smide bacon ind over hvem man ønsker, hvorfor ikke Omar Marzouk, som jeg har mødt to gange, – han var bla. med til at svine Danmark og Jyllands Posten til i maj 2006 – men ellers er lykkeligt uvidende om, da jeg ikke har TV.

Paris: Academic in Islam row is beaten up

An academic, Samuel Mayol, at a French university has been beaten up and placed under police protection after he tried to close a student association meeting room that was being routinely used for Muslim prayers. Police said Samuel Mayol, 41, the director of the Saint-Denis University Institute of Technology north of Paris, had been attacked by two men as he left a Masonic Lodge on Wednesday.

Mr Mayol had recieved death threats and a “fatwa” after two separate disputes that that have served to highlight religious rifts within the French higher education establishment.

An IUT is an “institut universitaire de technologie” and there are many attached to universities throughout France. Mayol, the head of the IUT at the university located in heavily-Muslimm Saint-Denis, has been receiving death threats from Muslims, claiming they will get him, his relatives, his children.

Why? Because he uncovered a scam by a Muslim teacher who was having the university pay for fictitious employment by others, then — it’s not clear to me as I have read differing accounts — either no-show Muslim employees, or the man himself, were the recipients of the money.The exposure of this escroquerie, the firiing of the Muslim employee, caused Muslims to make death threats against the head of the institution, and now, to a physical attack on him, in the middle of Paris, as he was getting into his car. NER, Muslims Attack Samuel Mayol, The Head Of IUT In Saint-Denis


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?