23
maj
Seneste opdatering: 23/5-14 kl. 1955
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvad politiet i Berlin skal finde sig i fra invaderende arabere. Was sich Berlins Polizisten alles gefallen lassen müssen.

Police in need of protection

The police in the department of l’Essonne had their hands full this weekend. Francois Desouche reports:

Molotov cocktails, and the usual stoning of police. It was a hot weekend in the Grande-Borne ghetto in the city of Grigny (department of l’Essonne). According to the police union Alliance, two ambushes were set in this sensitive neighborhood, classified as a ZSP (security priority zone). On Friday, around 11:00 p.m. a unit of the crime brigade was taken by surprise during its patrol by twenty masked and hooded youth. Gallia Watch

Grisegate

Vi der kommer i Sverige ved, at svensk grisekød er 30 procent dyrere end dansk i butikkerne, så det danske har en stor kundekreds, det uden tvivl vil beholde. Vi ved også, at ham der har drevet bojkotten af danske grise, centerpartisten Fredrik Federley, også kendt som Ursula, hans “drag-personlighed”,  er medlem af et parti der står til at blive pulveriseret ved valget i september. Om en uge er Federley’s valgstunt glemt, men Centerpartiet vil stadig ryge på historiens mødding, og Federley skal finde et rigtigt arbejde. Det har han ikke prøvet før. For at fejre Centerpartiets forsvinden, vil jeg lave min berømmede Pork Curry til middag i aften, den var nær ved at gøre mig til Singapore-mester i søndags-karry-retter. Et tip, en spiseske honning og godt med kokosmælk oven i alt det andet og ikke noget med færdigblandet karrypulver, frisk anis, ingefær og koriander.  Anna Libak skriver:

For det andet er det træls, fordi man nok fornemmer, at svenskernes forargelse ikke kun handler om dyrevelfærd. Der er hævn i luften. Det er ikke forbigået deres opmærksomhed, at vi har udnævnt dem til Skandinaviens hyklere og gjort svensk dobbeltmoral til et særskilt journalistisk stofområde.

For svenskerne storsælger vodka og våben til resten af verden, mens de derhjemme har indført alkoholbegrænsning og prædiker fred. De lukker alle verdens flygtninge ind i det svenske klassesamfund, hvor de bor hver for sig i ghettoer. De praler af deres madkultur og spiser torskerogn på tube. Deres drenge skal lege med dukker og deres piger med Lego, men kvinderne er feminine, og mændene kører rundt i machobiler. Med grisegate fik de endelig en mulighed for at give os en på trynen.

For det tredje er det træls at høre på dem, fordi de også i denne sag er dobbeltmoralske. De elsker grisen, ja. Hvis man skal tro formanden for Landbrug og Fødevarer, Martin Merrilds udlægning forleden i P1Morgen, så besluttede de i halvfemserne, at deres grise ikke skulle bo i en svinesti. De skulle have en tryg og harmonisk opvækst. Men det blev så svinedyrt, at eksporten gik i stå, og de blev nødt til at importere kød, de havde råd til. Danskt griskött, (Rapport: Svenske svin har det lige så slemt som danske.)

Baconsviner til Ahmed Akkari fra komiker Omar Marzouk

Omar Marzouk, der i en længere periode har været på nakken af den islamkritiske billedkunstner Firoozeh Bazrafkan, har nu udvidet sit jagtområde til også at omfatte den omvendte imam Ahmed Akkari, der i dag fortryder sin deltagelse i Muhammed-krisen på muslimske fundamentalisters side.

Omar Marzouk har ladet fremstille et billede af Ahmed Akkari, hvor Akkari er iklædt et jakkesæt af bacon. Svinet er i islamisk optik et urent dyr, der for enhver pris skal undgås. Den Fri. (se foto) Med denne hjemmeside, kan man smide bacon ind over hvem man ønsker, hvorfor ikke Omar Marzouk, som jeg har mødt to gange, – han var bla. med til at svine Danmark og Jyllands Posten til i maj 2006 – men ellers er lykkeligt uvidende om, da jeg ikke har TV.

Paris: Academic in Islam row is beaten up

An academic, Samuel Mayol, at a French university has been beaten up and placed under police protection after he tried to close a student association meeting room that was being routinely used for Muslim prayers. Police said Samuel Mayol, 41, the director of the Saint-Denis University Institute of Technology north of Paris, had been attacked by two men as he left a Masonic Lodge on Wednesday.

Mr Mayol had recieved death threats and a “fatwa” after two separate disputes that that have served to highlight religious rifts within the French higher education establishment.

An IUT is an “institut universitaire de technologie” and there are many attached to universities throughout France. Mayol, the head of the IUT at the university located in heavily-Muslimm Saint-Denis, has been receiving death threats from Muslims, claiming they will get him, his relatives, his children.

Why? Because he uncovered a scam by a Muslim teacher who was having the university pay for fictitious employment by others, then — it’s not clear to me as I have read differing accounts — either no-show Muslim employees, or the man himself, were the recipients of the money.The exposure of this escroquerie, the firiing of the Muslim employee, caused Muslims to make death threats against the head of the institution, and now, to a physical attack on him, in the middle of Paris, as he was getting into his car. NER, Muslims Attack Samuel Mayol, The Head Of IUT In Saint-Denis


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Vagn Henning

Posted: 23 maj 2014 - 11:24 - Svar

Er der efterhånden nogen der er i tvivl om hvem Omar Marzouk holder med længere? Jeg synes han skulle tage hjem til Ægypten og kæmpe Broderskabets sag i stedet for at forsøge at smadre mit land.

Historyman

Posted: 23 maj 2014 - 13:51 - Svar

I gentagelsens tegn

Jeg har sagt dette før, og siger det derfor igen; svensk politik drejer sig om at være anti-dansk. Man definere sin politik i Sverige udefter danske politisk udvikling og gør næsten det modsatte. Er Danmark restriktiv på flygtninge området, er Sverige liberal og åben på området. Har Danmark en effektiv grise eksport og Sverige ikke, så skal Danmark kanøfles på grund af behandlingen selv samme grise. Det er nærmest pavlovsk refleks i Svensk politik, går det dårligt for partier fra midt Sverige så skal Danmark svines til. En stor del af svenske politikere mener jo, at Sveriges Demokraterne mere er en aflægger af Dansk Folkeparti, end af egentlige svenske politiske problemer.

Kernen i Uppsala/Stockholm-Sverige er hadet og mistroen til Danmark, og dette har dybe historiske rødder. I Danmark er det lige omvendt, da en stor del af venstrefløjen og Socialdemokratiet lider af næsegrus beundring for alt svensk, navnlig de politiske tiltag. Denne situation tror jeg ikke hviler på opdelingen imellem nordisk(Sverige) kontra kontinental Europa(Danmark). Men er en ren intern skandinavisk problemstilling.

Jeg spøger altid mig selv hvorfor Sverige var væsentlig mere tysk venlig op til og under anden verdenskrig, imens Danmark altid vende sig mere imod England og Atlanten end imod syd. Det nordiske forsvars samarbejde brød jo sammen, efter at Norge klart vende sig imod Atlanten(UK eller USA) efter anden verdenskrig, og at vi danskere ikke kunne overtale de stiv-nakkede svenskere til at renoncere i deres neutralitets krav.

På trods af et kæmpe politisk arbejde fra dansk side, ville de norske realister ikke kun binde sig til et rent svensk, norsk, dansk forsvars samarbejde. De(nordmændene) ville være sikre på at nogle kom dem til hjælp (A-våben) hvis bjørnen(sovjet) begyndte at bevæge sig, og de troede ikke på svenskerne, som da det gjaldt 9 april 1940 ikke kom deres nærmeste nabo og broderfolk til hjælp.

For mig at se, er denne sterile neutralitets politik noget andet og mere karakteristisk for den svenske politiske elite. En elite der ser sig selv, som netop en elite, i forhold til de danske bonderøve og de norske fjeld-fiskere. Efter at Norge har fundet olie, har piben nok fået en anden lyd over for Norge. Og derfor prøver Sverige hele tiden at eksportere deres politiske kultur til netop Norge i et forsøg på at isolere den “danske syge” DF til Danmark. Det drejer sig derfor hele tiden for Sverige, at modarbejde Danmark såvel politisk som kulturelt.

Dette ovenstående skal ikke ses, eller tolkes som en eller anden form for svensker had, ej heller konspiratorisk tvangstanke over for Sverige. Men man kan ikke årti efter årti se på en specifik politisk udvikling i Sverige og ikke analysere disse mærkværdige handlinger og udfald imod Danmark uden at se nogle lange historiske linjer.

Jeg holder selv meget af Sverige og kommer der ca. en til to gange årligt, og synes altid at svenskerne, som individuelle personer er flinke, rare og dejlige mennesker. Jeg har intet at kritisere svenskere for som individer, men som politisk folk/gruppe, ja der er opfattelsen en lidt anden. Svenskerne har for mange gange svigtet i forhold til Norge og Danmark til at vi helt kan stole på Uppsala/Stockholm-Sverige. Og snart kan resten af det svenske folk, heller ikke stole på dette elitære og sekteriske Sverige.

Mvh.
Historyman

  Bergfast

  Posted: 23 maj 2014 - 14:44 - Svar

  Historyman:….”som da det gjaldt 9 april 1940 ikke kom deres nærmeste nabo og broderfolk til hjælp”….

  Undra kan man verkligen hur allting egentligen gick till under kriget. Många faktorer fanns nog med, som man kanske inte varken vill, eller kan, fokusera på.

  Sibylla var från Tyskland. Hermann Göring var gift med en svenska, någon Karin….

  Sverige hade inte så särskilt starkt eget försvar ens en gång, vad det verkar av historiebeskrivningarna vid krigsutbrottet och vidare fram under -40, -41 osv…

  Svenskar hjälpte många judar att fly från Danmark, samt även från Tyskland.

  Att Sverige inte angreps såsom Danmark, var kanske inte Sveriges förtjänst, utan mer beroende av att Tyskland mer eller mindre, av olika anledningar, då ville – skona – , Sverige och svenskarna. Samt kanske också att Sverige föredrog att vilja försöka vara just neutralt, och kanske då inte hade några viktigare, större eller djupare förbindelser, eller avtal, med varken England, USA eller Frankrike osv., utan fortsatte att sälja bl.a. stål, och kanske andra varor, till båda sidorna i kriget..(?)

  Vad skulle Sverige egentligen ha kunnat – komma sina närmaste broderfolk till undsättning – , där och då, som Sverige alltså inte gjorde, och därmed svek, menar Historyman?

  En krigsförklaring mot Tyskland, eller vad hade ansetts som varande en – undsättning – , kan man undra….

   Mats (Malmo)

   Posted: 23 maj 2014 - 20:08 - Svar

   @Bergfast: Ja – det finns säkert många faktorer med – som medverkar till att det blev som det blev (eller är som det är). En faktor är tror jag – utan att vara expert – att Sverige före 2 världskriget var tyskinriktat sedan länge. Detta ändrades efter kriget.
   Att Sverige inte angreps beror säkert på att makthavarna i Tyskland hade så många problem att man inte såg det absolut nödvändigt att “ta Sverige” och slösa resurser på det. Taktiskt var det bättre att vänta tror jag att man ansåg. Man fick ju också t ex malm och viss genomresetrafik som man ville ha. Men planer på anfall ska ha funnits. Det var inte så att man ville skona Sverige och svenskarna.

   Jag tror att många, speciellt de som var mot Tyskland, tycker att Sverige svek då man inte gick med i kriget mot Tyskland. Och det kan jag förstå. Att det samtidigt var positivt för hela utfallet kanske jag inbillar mig. Men jag lutar åt det.

Historyman

Posted: 23 maj 2014 - 13:58 - Svar

Undskyld,…

Min møj-browser opdaterede ikke ordnligt derfor kom jeg til at sende samme indlæg to gange.
Steen,… hvis du kan må du godt slette den ene af dem.
mvh.
Historyman

  steen

  Posted: 23 maj 2014 - 14:12 - Svar

  ok. Det må jo være Internet Explorer. Forlad den.

Historyman

Posted: 23 maj 2014 - 23:38 - Svar

@ Bergfast kl. 14.44 23.5.14

Nej, …Sverige skulle ikke have angrebet Tyskland i 1940. Det var det Svenske forsvar på daværende tidspunkt ikke klar til. Men spørgsmålet er; skulle Sverige have hold sig neutral igennem hele krigen?

Sverige mobiliserede en betydelig hær allerede i 1939/40 og i 1943 var den ikke under 300.000 mand. Og jeg er sikker på, at havde man talt med de allierede (USA, UK) ville man med sikkerhed havde fundet støtte i form af materiel og mandskab til at bruge Sverige som springbræt til en invasion imod Norge og måske endda Danmark, og hvem ved måske endda Tyskland selv. Tyskland ville med et, havde fået krige meget tæt på. Tænk hvis den amerikanske Eighth Air Force havde været placeret i Sverige og ikke i UK. Tyskland og det tyske folk, og ikke mindst den tyske hær, ville nok hurtigere have forstået, at videre støtte til Hitler`s og nazisternes 1000 års projekt var et garanteret selvmord.

Ville dette ikke have betydet mange døde svenskere, og betydelig krigs ødelæggelse i Sverige?

Jo,… med sikkerhed ville Sverige have haft meget større ofre.

Men hvad ville det svenske folk havde lært af dette blod offer?
For det første ville man havde fået en væsentlig mere realistisk politisk efter krigstid. Ingen neutralitet, ingen falsk spilleri, med østblokken. En rigtig internationalisme og ikke den Oluf Palme`ske løgnagtige og påtagede solidaritet med ”de fattige” og ” de undertrykte”. Ligeledes ville man være mere nøgtern når det gælder fremmedes motiver. Her tror jeg at vi danskere har en større, men ikke stor nok, skepsis over for fremmede kulture. Danskere er mere konfrontatoriske når vi møder islam (dog ikke nok).
Den ”tysnan” som eksistere i Sverige på specifikke områder, finder du ikke i Danmark. Besættelsen og den deraf følgende undertrykkelse gør os mistænksomme over for ”den gode tone”. Selv om mange danskere (se avisen Politiken og Danmarks Radio) gør sit yderste for at fremture med en ”tone debat”, har selvcensur meget sværere kår i Danmark, end i Sverige.

For det andet ville Sverige havde været en af sejers magterne. Og ikke en nation der stod ude på sidelinjen, og forpuppede og gemte sig. Sverige gjorde meget under krigen, specielt angående flygtninge og dette vil hele menneskeheden takke jer for i mange år fremover.
Men I kunne måske havde fået en fast plads i FN sikkerhedsråd som en af sejers magterne. Med den magt ville Sverige være tvunget til større realisme(og forsvars budgetter)og ikke så stor idealisme(med social ingeniør kunst).

De store bostads projekter ville måske være blevet mindre, og forstads opbygningen og nedrivningerne i jeres hovedstad(sødremalm) og andre smukke svenske bykerner, ville måske ikke havde haft det totalt ødelæggende effekt på jeres byer, som den har haft. Uden disse forstæder ville politiske projektmagere i 90`erne ikke kunne havde parkeret titusindvis af mellemøstlige flygtninge i absolutte parallel universer.

Det ovenstående er godt nok kontrafaktisk historie, det er den der ikke skete. Det er faktisk muligt, at tænke sig en anden Sveriges historie end den skete.

Min grund anklage i det tidligere indlæg, var at i det dansk/svenske forhold, bruger den politiske elite i Sverige Danmark som en politisk modpol. Modsat mange danskere som ser op til Sverige, som forgangs land på mange områder (forbud imod sex køb, adskillelse imellem kirke og stat, stærkere feministisk/genius debat). Mens man i Sverige ser ned på danskerne som drikfældige, lade og med manglende arbejdes disciplin og ikke mindst racistiske tendenser(DF).

Sandheden er at vi danskere ikke har noget kopper- eller jern- malm, vi SKAL leve af at sælge fedt, sukker og svin. Og dette kræver at vi kan sælge på verdens markedet, og på det marked er billigst èn afgørende faktor.
At moralisere over det dansk svine hold (klippe haler eller ej) er det samme som, at moralisere over hvad svenske våben kan, og bliver brugt til. Man(nationer) sælger det der er nødvendigt, for at der kommer penge ind på national regnskabet, og det er ikke altid, at det ser pænt ud eller lugter rigtigt, men der skal penge i kassen for, at der kan komme smør på bordet, så simpelt er det.

Tidligere var der langt imellem at danskere moralisere over Sverige og svenskere, dette har ændret sig meget. Navnlig Morten Urskov Jensen har harceleret over tilstandene i Sverige, ligeledes er denne blog et eksempel på en mere kritisk Sveriges linje her i Danmark. Grundlaget for dette er Sveriges indvandrings politik, hvori sindssyg idealisme kombineret, med et ikke-udtalt modsætnings kompleks, i forhold til Danmark, binder den svenske politiske elite til en i mine øjne forfærdelig politik.

Jeg håber inderligt, at I svenskere holder op med at være politisk stemmekvæg, og begynder at blive handelende, som selvstændige politiske individer, og gør noget ved de politiske forhold og beslutninger der ødelægger jeres land. Og at I gør disse ting/handlinger, på trods af at I muligvis kommer til at ligne danskerne og jeres politiske debat kommer til at ligne den danske debat.

Mvh.
Historyman

  Bergfast

  Posted: 24 maj 2014 - 11:22 - Svar

  Mycket intressanta aspekter av Historyman. Tack för ett gediget svar.

  Ja, kanske är det tack vare neutraliteten i kriget, som Sverige verkar ha hamnat i, och därmed också många svenskar, (?), det eviga och – inlåsta, inlåsande och kvalmiga – , (?), oklara, självförblindande – (?) existentiella, och politiska, – mittemellanrummet – …. (!)..

  Tycker f.ö. inte heller att svenskar behöver lägga sig i Danmarks livsmedelsindustri, som Danmark självt, som nation, är beroende av.

Leave a Comment