25
maj
Seneste opdatering: 26/5-14 kl. 1606
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Schutter België op bewakingsbeelden. Politiet har pixlleret omkring ansigtet ifølge Le Soir. Man bliver ikke meget klogere, end at man ser en hævet Kalashnikov. I 2010 var der 4000 Kalashnikovs i Bryssel til salg for 2.000 Euros stykket, nok til en lille rask krig mod eurokraterne, der  i forvejen har deres egen private politistation fordi de bor i et gated comunity i et hav af Nordafrika og bliver røvet efter noder. Af en eller anden grund har Bryssel-korrespondenterne aldrig belyst den side af byen. Om seksten år har Bryssel muslimsk flertal, det er den salighed de vil dele med resten af Europa, helst med tvang hvis man skal tage Schulz og Malmström på ordet.

Politiet beskriver gerningsmanden som medium bygget, med et atletisk udseende, han bevæger sig jævnt og var iført en mørk kasket, lyseblåt overtøj overtøj, mørke bukser og mørke sko.

1-Indspilning i fuld skærm 25-05-2014 183327

Der er flere detaljer om hvad der egentlig skete her: More details released on museum shooting.  Søndag blev to jødiske brødre hårdt såret ved et overfald udenfor en synagoge i Paris. Endnu en påmindelse om, at Europa måske  nok vil “bekæmpe antisemitisme,” men at vi ikke længere magter at beskytte europæiske jøder mod selv de værste forbrydere. Jews, Get Out of Europe, skrives der på Frontpage, og det er måske nok det klogeste. Politikernes  “chock” og øregas redder for få menneskeliv.

Danish People’s Party, Neither “Far-Right” Nor “Anti-Immigrant”

The Danish People’s Party has been worried, for a decade, about not all immigrants, but about Muslim immigrants.A hostile press elsewhere keeps misstating this, just as it calls this party, which does not take issue with the generous benefits the Danish government provides — just with the fact that too many who are hostile to that government, and to its people, have come to Denmark to take advantage of those benefits, that welfare system — “right-wing” when the adjective does not apply. Hugh Fitzgerald

Adjektiverne om DF i Sverige, et grundlæggende socialdemokratisk parti, er et helt lille studie i venstreorienteret vaneretorik og journalistisk politiseren. Ikke at danske journalister er så meget anderledes, men i Sverige er det hele så meget tydeligere. Expressen flipper helt ud: BRUNA EUROPA – Så kan det se ut efter EU-valet. og Högerpopulistiska partierna starkt framåt og Dagens NyheterFrämlingsfientligt parti störst i Danmark.

Hvorfor er journalister så røde hvad enten det er i Europa eller USA? Tja, begavede borgerlige, der tager videregående uddannelser, finder man i naturvidenskaberne og i erhvervslivet – de andre vil “have noget med mennesker at gøre” og “forandre verden?” Højre og venstre, franske begreber der er 250 år gamle, er blevet det vitterlige vås. Nu er man ‘ekstremt højreorienteret’ alene for at ville moderere EU’s indflydelse, kritisere islam, være “klima-be (for) nægter”, (hun har næse for kætteri) som Margrethe Auken siger,  og modsætte sig storstilet  kolonisering fra den 3. verden.  Den såkaldte ‘globalisering’ eller vi kunne døbe den ‘swedificeringen.’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


norje

Posted: 25 maj 2014 - 18:59 - Svar

Flere videos: youtube.com/user/fedpolbelgium/

Det er hva de klarer å fremskaffe midt i Brussels sentrum.

  steen

  Posted: 25 maj 2014 - 19:06 - Svar

  Tak, nyttig kanal. Jeg ser det er de samme to, der er klippet sammen i den, jeg har uploadet.

intetnavntak

Posted: 25 maj 2014 - 21:08 - Svar

“Jews, Get Out of Europe”
Nej, der kommer ingen nazisme version 2.
For det handlede aldrig om jøderne, det handlede om alt invandring. Indvandring som der er en nemmere måde at løse på end selveste nazismen.

At han bruger en AK skader hans sag, det er et kommunist våben. Det giver lav moral. 20 år i fængsel for 3 irrelevante personers død.

Moran ya Simba

Posted: 25 maj 2014 - 21:36 - Svar

Kan vi blive enige om at han ikke ligner en nynazist?? Og så er der egenligt kun een mulighed tilbage. Det er ikke et bevis. Men det betyder at jeg betragter det som givet, opgraderet fra “næsten givet”…

steen

Posted: 25 maj 2014 - 21:48 - Svar

Det kan vi godt. Jeg skal nok holde øje med navnet, fra det minut det kommer, for det irriterer mig at høre alt det pladder om den uspecificerede antisemitisme. SVT ‘s Rapport kaldte det uskyldigt “Dåden mod synagogen”.

Jeg vil dog ikke gætte nærmere, for jeg er stadig stolt af at jeg modsat stort set hele den international MSM ikke gættede på islam ved Utøya. I links ovenfor er der rigeligt med antydninger af, hvilken terrorist der er den sandsynlige.

  Skåning

  Posted: 26 maj 2014 - 00:50 - Svar

  Nej, man ska inte säga något säkert, men vi som kommenterar har väl lite större frihet att spekulera än dig, som skriver inläggen. 🙂

  När det gäller Utøya så hade du rätt och jag hade fel. Anledningen till min definitiva gissning på islamister var koordinationen av bombattacken och massmorden ute på ön. Drog slutsatsen att det därför måste vara flera personer inblandade, och jag kunde inte föreställa mig att någon “högerextremist” kunde vara något annat än en ensam galning, vilket också stämde. Jag underskattade helt enkelt Breiviks känsla för logistik, om man så säger.

   steen

   Posted: 26 maj 2014 - 01:13 - Svar

   Det er rigtigt, at Breivik i modsæting til de muslimske terroforsøg vi har set i Norden, havde en evne til at tænke grundigt i lang tid og et vist logistisk talent. De fleste muslimske forsøg har været mere fanatiske end talentfulde.

   Jeg kan godt lide facts, så det var lige så meget held som forstand, at jeg afstod fra et bud, men jeg hukser jeg hørte norsk radio hele aftenen, og det hele lød mere og mere mærkeligt. Omkring midnat fik jeg en mail fra Norge med navn og foto. Ingen kunne have forstillet sig noget så forrykt.

   Enhver kommentator er helt fri til at kvalificerede gæt, selvfølgelig. I denne her sag er det nok svært at gætte forkert, selvom muligheden findes. Jødiske problemer med islam i Bryssel er ikke noget nyt

   Add Brussels to the List of Where Jews Need to Hide. Again.
   http://www.jewishpress.com/news/add-brussels-to-the-list-of-where-jews -need-to-hide-again/2013/08/16

   desuden er der antydninger

   Anti-terror expert: Brussels museum attack follows Toulouse pattern

   http://www.jta.org/2014/05/24/news-opinion/world/anti-terror-expert-br ussels-museum-attack-follows-toulouse-pattern

   /

   intetnavntak

   Posted: 26 maj 2014 - 09:15 - Svar

   “och jag kunde inte föreställa mig att någon “högerextremist” kunde vara något annat än en ensam galning, vilket också stämde.”

   Og hvis du tog fejl?

Lightmann

Posted: 26 maj 2014 - 06:05 - Svar

Bliver sat af en bil med en sportstaske. Går igennem en port. Tager en AK op af tasken, afsikrer den, går ind og skyder. For slet ikke at tale op tiden op til skudepisoden. Det er skræmmende at man kan optræde på en så kold og kynisk facon. I timevis er dette blevet planlagt, intet sudden jihad syndrom over det. Men, hadet? Hvor kommet så massivt had fra? Men, måske Stampe pigen har et bud, for gerningsmanden har jo klart lært denne slags grusomheder i Belgien.

Nils

Posted: 26 maj 2014 - 10:11 - Svar

Jeg tror ikke på en ENSOM galning. Mere peger på en galning med en organisation i ryggen som for eksempel Insane Shitholes Longing After Murder.

  intetnavntak

  Posted: 26 maj 2014 - 16:35 - Svar

  Det var en kommentar Skåning lavede til Breivik så vidt jeg forstod, han var alene men det betyder ikke. Han ikke har vækket et revolutions grundlag for både Danmark og Sverige. Det vil du finde ud af år 2018.

  “Insane Shitholes Longing After Murder.” I sammenhæng med Skånings tekst, så lyder det mere som de originale nordboere er blevet vækket, dem der gav vores lande navn.

  http://www.expressen.se/nyheter/dokument/20-nyanser-av-brunt/
  På kortet er SD mere brune end DF, det er løgn. Enten er de på samme niveau ellers er DF mere brune.

  http://www.dn.se/valet-2014/framlingsfientligt-parti-storst-i-danmark/
  Den sidste del i det link hentyder lidt hen ad “Vi har ikke nogen lande-grænser og/eller problemer med de nordiske lande imellem”

Peter Andersen

Posted: 26 maj 2014 - 11:43 - Svar

Der står skrevet islam over det hele.

Hvilke belgiske højreekstreme skulle dog finde på det der..?

Bjovulf

Posted: 26 maj 2014 - 16:05 - Svar

SD bryter mark runt om i Sverige 😀

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sd-bryter-mark-runt-om-i-sverige/

Rött i Norrland och blått i välbärgade Stockholmskommuner. Det enda riktigt anmärkningsvärda med valresultatet är att Sverigedemokraterna har växt över hela landet. ”Det har blivit ett mer rumsrent parti” [!!!], säger statsvetare Magnus Blomgren.

Mest anmärkningsvärt med det svenska EU-valet är ändå SD:s frammarsch. Partiet har fortfarande sina starkaste fästen i skånska kommuner som Sjöbo, Örkelljunga och Bromölla, men har växt över hela landet.

– Det beror naturligtvis på att det har suttit i riksdagen i fyra år och därför blivit ett mer ”rumsrent” parti. Men det beror också på att partiet fram till nu har varit relativt svagt norr om dalälven, eftersom det inte varit organiserat där. Nu har det organiserat sig, vilket ger resultat.

Charles Nielsen

Posted: 27 maj 2014 - 00:51 - Svar

man ser en hævet Kalashnikov, jammen det er jo arabernes foretrukne våben.
Så hvad hjælper pixlleringen. ??
🙂 🙂 🙂

Leave a Comment