29
maj
Seneste opdatering: 30/5-14 kl. 1525
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

The French forces of order have finally closed down the camp at Calais, that for so long had been tolerated. But apparently the French government can not yet rouse itself to do what it should, and must , and that is to return to sender, that is to their countries of origin, those 800 people, from primitive lands and societies, who smuggled themselves into Europe, that is into Schengenland, and have been allowed to think they have a right to do so. It Turns Out They Do Begin At Calais

Expressen har en alenlang tendentiøs, ‘aktivistisk’ artikel om rømningen: Frankrike tvingar i väg dem på flykt igen. De er blevet tilbudt et andet sted, hvis de vil lade sig behandle for den smitsomme scabies (fnat), men det har de nægtet. Avisen nævner heller ikke, at sundhedsmyndighederne i Calais betragter lejren som en sundhedsrisiko for byen.

Europa savner ledere, der tager noget alvorligt. Den danske regering tager ikke truslen fra 100 potentielle terrorister fra Syrien alvorligt, regeringen Thorning er de facto sikkerhedstrussel mod danske statsborgeres liv. EU-toppen tager ikke strømmen over middelhavet alvorligt, spanierne tager ikke Ceuta og Melilla alvorligt. Cameron tager kun UKIP alvorligt, fordi de snupper hans vælgere.

I Sverige har de gamle partier malet sig op i et hjørne, og næsten ingen vil ekspedere dem ud af det. Ikke engang Gudmundsson tør nævne, at “integrationsproblemet” allerførste årsag er, at der er kommet og hver dag kommer langt, langt flere end nogen nogensinde kan integrere. I Århus stillede Robert Putnam den rigtige diagnose, men hans kur “vi nødt til at være inkluderende for at skabe endnu mere af den sociale kapital,« er ønsketænkning, der forlængst er agterudsejlet af virkeligheden. Europas katastrofekurs er støt og uændret. EU-valget gav et vist håb om opvågning, men er det tids nok?  Vi skal nyde de år, vi har nu, for vi vil komme til at længes efter dem.

35 % flere religiøse terrorsager i EU på et år

EUROPOL’s terrorrapport 2014: Som man kan se, dominerer religiøst inspirerede terrorsager fuldstændigt,  på fem år er de næsten fordoblet. Om dem står der endvidere: “Significant increase in arrests for religiously inspired terrorism from 159 in 2012 to 216 in 2013.” 57 flere religiøse terrorsager på ét år. 35 procent! Man ser også, at der er så få højreorienterede terrorrister, at man næsten må opfinde dem.

Frankrig er terrorens absolutte centrum i Europa. EUROPEAN UNION TERRORISM SITUATION AND TREND REPORT 2014. Europol: Hurtigt overblik og kort video.

2-Indspilning i fuld skærm 29-05-2014 211610

3-Indspilning i fuld skærm 29-05-2014 211212

1-Indspilning i fuld skærm 29-05-2014 211307


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


intetnavntak

Posted: 29 maj 2014 - 22:42 - Svar

Hvad fanden laver Norge og Island på kortet? Det er terrorisme.

  steen

  Posted: 29 maj 2014 - 22:48 - Svar

  Ikke EU lande er mørkelå. De er ikke med, men Europol har indgået bilaterale operative og strategiske aftaler med bla.

  Stater: Island, Norge, Schweiz, Tyrkiet, USA , Rusland, Colombia m.fl.,

Skåning

Posted: 30 maj 2014 - 03:58 - Svar

Någonting käns ändå inte komplett. Munir Awads och hans vänners planerade attentat mot JP och Politiken finns inte med. Ej heller Breivik. Bristfällig statistik.

Skåning

Posted: 30 maj 2014 - 04:01 - Svar

Och var är mordet på drummer Lee Rigby?

grrrr

Posted: 30 maj 2014 - 12:32 - Svar

“Religiøst inspireret” er en vildledende eufemisme. Som om “religion” var problemet. Med så lavt et skelneniveau skulle man tilsvarende ikke have skelnet mellem højre- og venstreorienteret, men nøjedes med at skrive “politisk (eller “ideologisk”) inspireret”!

En ordentlig statistik navngiver den konkrete religiøse inspiration! Er det jedireligionen? Puritanerne? Spaghettimonstret? De tibetanske buddhister? Hinduerne? Katolikkerne? Jøderne? De asatroende? Jehovas vidner? Animisterne? Spiritisterne? New Age-krystalhealingfolkene? UFO-tilbederne? Den danske folkekirke? der udgør et sikkerhedsproblem. Eller er ingen af disse en del af det aktuelle problem?

Den diffuse måde at stille det op på inviterer off-topic og frihedsberøvende løsninger a la “vi må mindske den religiøse indflydelse i samfundet og skabe flere love mod religion i det offentlige rum, kun sådan kan vi sikre os”…

Den strategi vil spille lige i armene på dem, der ønsker sig et monokulturelt samfund, hvor kun én ideologi hersker, og alle andre tanker og udtryksformer er undertrykt. Fald ikke for den!

… og hvad dækker de 77 “uspecificerede” i Storbritannien over? Hvorfor har politiet ikke specificeret dem? Og hvorfor er Rigby-mordet ikke klassificeret som religiøst motiveret?

  steen

  Posted: 30 maj 2014 - 14:30 - Svar

  prøv at dykke ned i rapporten og søg efter. Jeg havde ikke tid til ret meget i går – det KAN være forklaret

Leave a Comment