2
jun
Seneste opdatering: 3/6-14 kl. 1756
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

During police actions, suddenly, a Muslim mob shows up out of nowhere, pushes the policemen, insults them, attacks and interferes with them. This cell-phone video upsets Berlin: But, for the 16,000 policemen in Germany’s capital, this is nothing unusual. “Insults like ‘Filthy Pig’ or ‘Dirty Bastard’ are part of the daily routine these days”, says a cop from Berlin who has been on duty for roughly 30 years. “We get spat upon and kicked.”, he continues. “No matter where we show up, we are the scapegoats of the nation.”

The policeman feels abandoned by the authorities and government. “For years we have been dismantled. Job cuts and medieval equipment.” On Facebook, a colleague comments: “I wouldn’t recommend that anyone join the police. I hope I will reach retirement age in good health.”

Only short time after the video had been uploaded, there was the next attack: In Storkower Street in district 16 (Berlin-Prenzlauer Berg), a Molotov cocktail is thrown against a police car. This is not the first time a police car was set on fire.German Policeman: We are the scapegoats of the nation

Økologisk frugt i børnehaven

Nu skal vi tilbage til virkeligheden. Miljøpartiet, Sveriges journalistparti,  er sandsynligvis et kommende regeringsparti. Forkvinde Åsa Romson, der er 42 år gammel, har meget præcist talt om sig selv som “Vi unge.” Økologisk landbrug, det er det de har i den 3. verden. Det er derfor de oplever hungerkatastrofer.


Tobbes Medieblogg – Partiet som vill styra Sverige by tobbesmedieblogg


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skåning

Posted: 2 juni 2014 - 02:36 - Svar

En av mina närmre vänner är en riktigt kolsvart neger som är adopterad. Han pratar bred skånska och har nästan lite åsikter i min riktning, men samtidigt en lite väl glad festprisse som nog aldrig har haft ett hederligt arbete. Men han har ett stort hjärta och är förvånansvärt intelligent. Han har flera gånger berättat för mig att så fort han är överförfriskad på stan, börjar gorma högt och får polisen på sig så säger han “det är bara för att jag är svart”, och det funkar alltid. Polisen släpper honom och låter honom vara. Och vad ska jag säga? Det är jävligt fult att spela på det, men samtidigt förstår jag honom. Det funkar ju, och det är ju inte så att han har begått något allvarligt brott. Han är bara högljudd, stor och provocerande.

Vet för övrigt inte varför, men jag har alltid dragits till udda personligheter. Sådana som PK-moderater aldrig skulle umgås med. Det har väl något att göra med att jag faktiskt vill se verkligheten som den är och inte isolera mig.

    Robin Shadowes

    Posted: 2 juni 2014 - 07:53 - Svar

    Jag håller fullständigt med Groucho Marx. Jag vill inte heller tillhöra nån klubb som vill ha mig som medlem. Vare sig dom är mer eller mindre knapptryckare eller inte.

Bjovulf

Posted: 2 juni 2014 - 04:47 - Svar

Ha, sikke da to besynderlige “sandhedsvidner” at forlade sig på, når man skal belyse Morten
Messerschmidts of DFs succes ved EU-valget – en kendt forhenværende BZ’er, “venstreekstremist” – nå, nej undskyld “aktivist” 😉 – og AFA-sympatisør – Rene Karpantschof – og en dybt uvidende, lallenaiv og totalt virkelighedsfjern NGO’er ved navn Allan Lindemark, vist nok bedre kendt som stærkt venstreorienteret blogger under navnet “Mavepusteren” (?), som jo gentagne gange har vist sig at være helt uden for pædagogisk rækkevidde og helt uimodtagelig for selv helt almindelig sund fornuft, fordi han hænger uhjælpeligt fast i sit lyserøde og politisk korrekte verdensbillede, uanset hvor meget det så er i konflikt med virkeligheden.

Hvor dybt desperat er man så lige som journalist, når man finder på at vinkle en historie
vha. de to hjernevaskede orakler fra det alleryderste venstre i stedet for bare at forsøge at bibringe læserne et bare nogenlunde sandfærdigt billede af den reelle situation? 😉

»Og så hedder han gudhjælpemig Messerschmidt!«

http://www.jyllands-posten.dk/premium/indblik/Indland/ECE6770952/og-sa -hedder-han-gudhjaelpemig-messerschmidt/

tuerene – det bliver I aldrig.«

Poul Nyrup Rasmussens karakteristik af Dansk Folkeparti i 1999 er måske den mest herostratisk berømte sætning i nyere dansk politik.

Andre bud kunne være Poul Schlüters forsikring i 1989 om, at der ikke var fejet noget ind under gulvtæppet, eller Thor Petersens erklæring i 2006 om, at Danmark snart kunne købe hele verden. Men hvor Tamilsagen viste, at der var en del under gulvtæppet, og den daværende finansminister aldrig helt sagde, at vi kunne købe hele verden [ det var faktisk en joke-bemærkning, inden mødet for alvor startede, men det fremgik “tilfældigvis” ikke af DRs version ;- ) ] gentog den tidligere statsminister i 2010 sin mening om Dansk Folkeparti. Hvilket en meningsmåling i Jyllands-Posten dengang viste, at hele 79,2 pct. af vælgerne i rød blok var enig med ham i. [ Næppe 😉 – langt ind i S, V & K har store dele af vælgerne været mere eller mindre enige i meget af, hvad DF sagde gennem mange år, men det ville de naturligvis ikke stille sig op og sige offentligt, da det kunne skabe problemer for dem i deres omgangskreds og på arbejdspladsen mv. ]

Ikke et demokratisk legitimt parti [!!!]

Men hvorfor reagerer mange fortsat så kraftigt på et helt legitimt parti, der i en meningsmåling forleden sågar stod som landets største parti? For at finde ud af det, har Indblik talt med en af dem, der bestemt ikke synes, at Dansk Folkeparti har plads i stuen. 35-årige Allan Lindemark, cand.mag. og projektleder i en ngo. I søndags var han en af dem, der var aktiv på Twitter, hvor han skrev:

»DF er ikke blevet stuerent. Det er en fjerdedel af befolkningen, der er begyndt at tisse i hjørnerne.«

Og det var ikke bare ment som en flygtig, virtuel tankestreg.

»Jeg ser ikke Dansk Folkeparti som et demokratisk legitimt parti. Mange mener, at det jo bare er et konservativt socialdemokrati og slår deres horrible udtalelser hen som finker fra panden; de er jo danske, så det er ikke så slemt. Men det er slemt. Det er et parti, som i udlandet sammenlignes med græske fascister, og det er da vildt skræmmende, at vi rent faktisk har givet en racismedømt mand mere end 450.000 stemmer,« siger han med henvisning til, at Morten Messerschmidt for 12 år siden blev dømt for at overtræde straffelovens § 266b, den såkaldte racismeparagraf.

En anden, der ofte får sin fortid skudt i skoene, er Rene Karpantschof. Han er tidligere bz’er. Men derudover er han også sociolog, historiker og ekstern lektor ved Københavns Universitet med speciale i folkelige protestbølger og demokrati.

»Dansk Folkeparti er kontroversielt, og det skyldes især deres holdning til det nationale spørgsmål, herunder flygtninge og indvandrere. Når folk får knopper, er det fordi, mange fortsat betragter det som et stort set racistisk parti. Beskyldningen om, at det er et højrenationalistisk parti [nixen!], der undertrykker visse minoriteter [ Hvem? Hvordan? Hvronår? Bare fordi man ikke ønsker at blive rendt over ende, trampet på og udnyttet på det groveste af folk med uintegrebare kulturer og en ekstremt intolerant, racistisk og kvindeundertrykkende religion i deres mentale bagage ?! ], og som ideologisk har træk til fælles med nazismen,« siger han. [ Sikke dog en omgang uvidende vås – hvordan fanden kan
en mand med en så betændt ballast og så lidt reel viden om realiteterne dog være tilknyttet uni ??!?]

Charles Nielsen

Posted: 2 juni 2014 - 15:06 - Svar

Heinrich Luitpold Himmler, Reichsführer-SS und Chef der Deutschen Polizei. Kunne ordne det i dag.
Godtnok stod svinet bag en masse jødemord. Men hans Politiorganisation kan bruges den dag i dag. Politiet opfattes jo i tyskland som en Joke.
Jeg håber for tyskerne, at de vil overveje at tage Himmlers ideer til sig over for disse ubehøvlede muslimske vandaler og de venstresnoede voldsaber.

Elefanten

Posted: 2 juni 2014 - 17:32 - Svar

I vore dage varer puberteten til klimakteriet.

HH

Posted: 2 juni 2014 - 21:07 - Svar

Kära miljöpartister! Även Himmler ville ha frigående höns. Så ni är i gott sällskap. Som man säger.

Leave a Comment