4
jun
Seneste opdatering: 6/6-14 kl. 1759
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

videoen er fra sommeren 2013: I morges – med elleve måneders forsinkelse-  nedlagde Københavns Byret navneforbud på de fire terror-sigtede, så politiet og medierne må intet oplyse om deres identiteter. Myndighedernes forsinkelse minder om en hash rus: Man siger bøh!, og en halv time efter bliver nogen forskrækket. Det er tre år siden danske jihadister drog til Syrien! Jeg var under det indtryk, at politik og politiarbejde bestod i at være en lille smule ude i fremtiden, – på forkant, for dem der bruger den slags udtryk. Triller de bæ og sænker slagskibe i kontortiden ?

Københavns Politi efterlyser fire mænd internationalt for terrortrusler i forbindelse med en video på YouTube, hvor de skyder til måls efter prominente danskere.

Politiet oplyser, at de fire mænd bliver fængslet in absentia. Det betyder, at der er udstedt en fængslingskendelse på dem, hvilket skete tilbage i april, men at myndighederne endnu ikke har fået fat i dem. Sigtelsen mod mændene går blandt andet på, at man i YouTube-videoen ser, at der bliver skudt til måls efter skydeskiver med billeder af Anders Fogh Rasmussen, Naser Khader, Kurt Westergaard, Ahmed Akkari, Lars Hedegaard og Morten Storm. Fire mænd terror-efterlyst efter skud mod billeder af danskere

Efter jødemordene i Frankrig, skal man nok være S eller R politiker eller PET chef, for at tro dette er nogen endelig løsning. Men det er da godt at se, de rør bare lidt på sig. Englænderne fratager dem statsborgerskab, det bliver den næste kamel S og R skal sluge. Vil de nå det, inden nogen dansk jøde eller islamkritiker skal af med livet? Man kan kun folde hænderne, måske er forebygelse ikke demokratiernes stærke side. I disse år ser vi Norge vandre ind i den samme demografiske blindgyde, som Sverige har befundet sig i i mindst de sidste tyve år. De kan ikke være i god tro, de styrer mod et massivt forklaringsproblem.

Enhver der har studeret Hollande den sidste uge, ved at politikerne er udmærket klar over, hvem der skal modtage erstatningskravet fra de efterladte og den politiske skyld. I dag kan man se, at Frankrig lavede en dødelig bommert i tilfældet Mehdi Nemmouche, der i dag modsætter sig udlevering til Belgien og øvrigt blev radikaliseret i – et fængsel. Report: France failed to act on Brussels suspect intelligence ahead of shooting.

Frankrig har i tusindvis af grove, muslimske overfald på jøder, chikane, bombeangreb, mishandlinger – og nu tre muslimske massemordere af jøder. Godt man ikke er i løsningsbranchen, for slet ikke  at tale om dem, der har faciliteret dette. Snaren er ved at lukke sig om halsen på multikulturalisterne, jeg tolker til dels svenske, svært neurotiske politikere og mediers ageren som en mere eller mindre erkendt bevidsthed om det.

Begivenhederne vil indhente dem, og de tæller på knapper som besatte, om de kan nå ud af politik, inden de bliver draget til ansvar. Den bevægelse forudså Enoch Powell i et interview i 1977. Han sagde nemlig for 37 år siden:

My prospect is that politicians of all parties will say: “Well, Enoch Powell is right. We don’t say that in public, but we know it in private, and it will no doubt develop as, he says. But it’s better for us, to do nothing now, and let it happen, perhaps after our time, than to seize the many poisinous nettles, which we would have to seize, if we were at this stage going to attempt to overt the outcome. So let it go on, until a third of central London, a third of Birmingham and Wolverhampton are coloured, until the civil war comes. Let it go on. We won’t be blamed. We will either have gone, or we will slip out from under somehow.”

Reinfeldt, Sveriges Tony Blair, har måske ligefrem søgt sin afsked, for så dum som han lyder, er han næppe. De trancenderer i disse år fra urørlige til uhyre sårbare. Regningen er afsendt, men ingen ved hvornår den ankommer. Det kan gøre enhver neurotisk.

I mellemtiden er det ret godt teater,  og det er værd at huske, at det ikke var de regerendes visdom, der dirkede den svenske elite op, det var et teknisk fremskridt, de ikke havde kalkuleret med: Internettet brød igennem løgn, fortielser og propaganda..

EU anti-terror chief expects ‘more small-scale attacks’

Europe can expect further “small-scale attacks” like the fatal shooting at the Jewish Museum in Brussels, the EU’s anti-terror chief Gilles de Kerchove said Monday.

“I don’t expect another 9/11,” he said in a video statement. “I don’t expect a major sophisticated attack.””I expect more small-scale attacks like the one in Brussels,” he added referring to the May 24 attack that left three dead and a young man fighting for his life. EUB. Video: Djihadisme: Gilles de Kerchove face à la menace

Worried About Its Position

The Official Muslim Establishment In France Issues A Document

That document, about the responsibilites of Muslims to abjure and work against “extremism,” still avoids the main problem, which are passages, immutable and well-known, by the hundreds in the Qur’an, by the thousands in the Hadith, that do indeed call for murderous hostility toward non-Muslims, do call for participation, individual or communal depending on the circumstances, in Jihad, and do call for the use of different instruments of Jihad including that of “pen, tongue” which is exactly what this attempt to shore up the Musliim position may be interpreted to be.

Until the clear meaning of these texts of Islam are owned up to, are recognized, are openly discussed, any enthusiasm ought to be curbed. What counts is admission, by Muslims, of what is contained in the texts, and what Muslims know perfectly well is in those texts. When some of them manage to avoid following those texts, that is cold comfort, for at any point, any Muslim, or many Muslims, may re-acquire that old-time religion, and feel, and act, accordingly.

And worst of all are the converts, usually from the socially and psychically marginal, who take Islam most to heart, undiluted by time, by custom, by prudential considerations of any sort — including the prudential considerations that are responsible for this less-is-here-than-meets-the-eye document just issued by French Muslim officialdom. NER


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 4 juni 2014 - 18:31 - Svar

Mon ikke det bliver politikernes efterladenhed og svigagtighed samt de efterfølgende retssager mod dem for deres uforskammede handlinger overfor Danmark der i sidste ende vil binde Danskerne sammen i et Dansk fællesskab igen?

LarsS

Posted: 4 juni 2014 - 19:14 - Svar

Vores samfund er ved at bryde sammen og jeg tror vi er tættere på end vi aner.

Idioterne beskyttes, forsvares og får en helt særlig behandling af media, politikere og den kulturelle elite. A la: ´Er du ikke-normal, skal vi nok pakke dig ind i vat og bomuld og sørge for at lige præcis dine vanvittige tendenser og nærmest sindssyge opførsel bliver beskyttet.´

De normale, de kan ryge og rejse. Og så forøvrigt holde kæft og betale gildet for idioterne.

Og siger man “idiot” om en idiot, så springer den politisk korrekte elite instinktivt op som trold af en æske fra deres ´gated communities´, hviner i deres offentlige megafon, skriver i deres konforme, statsfinansierede media og sort-stempler ham eller hende med det undrende blik mod den nøgne kejser, som “idiotfob”.

Kun ganske få menneskelige fyrtårne, som er halv- eller heloffentligt snasket ind i det opinionsdannende Danmark, tør åbne munden og lade kæften fortælle den skinbarlige sandhed.

Vi er ved at sætte den sociale formue overstyr, som vores generationer før os måtte lide i armod og fattigdom, for at kunne forære på et sølvfad for os.

Og vi kommer til at efterlade et ragnarok til vores børn og børnebørn, kun krig vil blive deres arv.

“Pas dit bord, så passer jeg mit!” var en standard frase mine venner og jeg anvendte når vi gik i byen, drak os fulde og scorede damer for 30 år siden. Det virkede ofte og jeg tror vi undgik mange slagsmål med den bemærkning. Ikke altid skal det siges, men røg vi i totterne på hinanden var det med de bare næver og uden kniv, pistol og andre patetiske “jeg er stærkere end dig” midler.

I weekenden var jeg i sommerhus med min afdøde fars kusine, hun mistede sit eneste barnebarn for et par år siden. Et diskotek, en kø, lidt mokkeri, et par indvandrer drenge, lidt uenighed om rangordenen, meget ære på spil, en kniv sylespidst ind i siden på knægten. Han oplevede sin egen død, i fuld bevidsthed med blodet styrtende ud i sine indre organer, uden at vide døden var kommet til ham som 20-årig. Han mistede bevistheden og døde smertefrit. En død som mange nok vil misunde. Hans mor er ødelagt og hun har intet liv, men er røget over på stimulanser for blot, at kunne udholde at overleve endnu en hverdag. Hans mormor er en stærkere og mere stålsat kvinde, hun tabte den overvægt på 30 kg hun havde kæmpet for at komme med i hele sit liv, men hun overlever på bitterhed og hævnfølelse. Et ønske hun aldrig vil opleve med de få år hun har tilbage.

Lad idioterne forlade vores domæne, vores nationalstat, lad dem rejse tilbage til deres kulturelle herkomst og deres stammer, regioner, religion, lande eller hvad helvede ved jeg.

Jeg vil bare gerne have lov at være i fred og vide, at mine børn i det mindste bare kan få en minimal chance for at få et godt liv, uden at de også skal bære byrden på deres skuldre for at politisk korrekte, elitære politikere og journalister har bestemt, at enhver normal dansk samfundsborger skal bære deres vanvittige og illusoriske fremtidsvision af et samfund, hvor de få normale skal knokle for de mange unormale – at dem som trodser regnen skal betale for dem som foretrækker solen.

Mine barndomsvenner, med de propre næver fra dengang, og jeg har heldigvis eksakt det samme livssyn efter 40 års venskab.

Hvert bord passer sit!

  steen

  Posted: 4 juni 2014 - 19:26 - Svar

  Set på gaden i dag på 20 minutter, mange barnevogne, midt på dagen en onsdag

  1-04.06.2014 005 2-04.06.2014 001 3-04.06.2014 002 4-04.06.2014 029 5-04.06.2014 015 6-04.06.2014 004

Bjovulf

Posted: 4 juni 2014 - 19:44 - Svar

Only in Sweden 😀 ( set via Uriasposten )

Kulturmarxisterne og rundkredspædagogerne i hendes børnehaven og skole har i sandhed
været ekstremt dygtige til deres samfundnedbrydende “arbejde”.

PK-hjernevasken er tydeligvis total lige i hendes tilfælde. Nu er det åbenbart blevet til et udslag af nationalisme og fremmedfjendskhed, selv når svenskerne bare vover at markere deres traditionelle midsommerfestligheder? 😉

Vi må nok hellere få EU, Europarådet, EU-domstolen og ECHR sat på sagen i en vis fart 🙂

Og der er vel ret beset ingen, der forhindrer hende i at afgive SIN EGEN plads på det udvalgte hold af P1-sommerværter til fordel for en ægte “kulturberiger” – eller hur?

Men det kommer vi vel næppe til at se …

”Kakan” Hermansson sågar Sommar i P1

http://www.svt.se/kultur/kakan-1

”Kändes nationalistiskt”

Enligt Karin Hermansson avspeglades bristen på mångfald på den presskonferens där Sveriges Radio, trots tunga moln och snålblåst, försökte skapa sommarkänsla med allsång, humor från ”Galenskaparna” och kransar i håret.[!]

– Jag är chockad över hur sjukt ”svenskt” [!!!] det var. Jag tycker att det kändes lite nationalistiskt [!!!] med kransarna i håret och allsången och allting [!!!]. Jag känner mig så himla ovan vid det här faktiskt, inte hemma alls. [ Ja, det er jo nok snarere det, der er det egentlige problem – din generelle venstreflippede uvidenhed om og dybe foragt for svensk kultur, værdier, normer og traditioner ]

  Bjovulf

  Posted: 4 juni 2014 - 20:51 - Svar

   Bergfast

   Posted: 5 juni 2014 - 09:55 - Svar

   Denne Karin Hermansson är nog kanske i själva verket endast en s.k. provokationsagent?

   Hon vill helt enkelt bara försöka retas, försöka reta upp människor, främst kanske svenskar?

   Detta samtidigt som hon kanske i själva verket inbillar sig att hon verkligen är en s.k. progressiv, t.o.m. kanske en s.k. modern människa, samt kanske även (relativt sjukligt?) övertygad om att endast hennes egen syn på vad s.k. rasism är, är den rätta synen och förståelsen? (Nämligen den standardiserade synen att det endast är s.k. vita människor som över huvud taget kan vara s.k. rasister! Och detta då endast beroende på att s.k. färgade människor, ju anses vara just s.k. färgade, och endast p.g.a. denna verklighet, så kan de naturligtvis inte vara s.k. rasister, (!!), (vilket naturligtvis är en mycket, mycket inskränkt, begränsad och torftig, samt hjärntvättad syn, på, om och kring både s.k. rasism, och också om och kring människan själv, som just varelse.)

   Hon har helt enkelt (sig själv ovetande?) en mycket begränsad syn, samt är förmodligen fullproppad med just propaganda, med just standardformuleringar, floskler, haranger, slagord och i stort sett nonsensformuleringar, som är till just för att skapa halvt medvetslösa, tanklösa samt aningslösa flockbeteenden.

   De är helt enkelt till för att just vilja uppvigla till vrede, ilska, frustration, missnöje och misstro.

   Man önskar sig helt enkelt dessa tillstånd inom nationalstaterna i Europa.

   Och särskilt i Sverige verkar det som.

   Varför?

   Ju snabbare som nationalstaterna nedmonteras, desto bättre, verkar man anse. Och detta ur flera olika intressesfärers perspektiv, (inklusive islams).

   Men, som det heter:..

   – ”Man saknar inte kon förrän båset är tomt.”

    Olav

    Posted: 5 juni 2014 - 13:58 -

    Selv om multikulturalistene insisterer på at alle som kommer til våre land (slik at de omskaper våre samfunn fra enfold til mangfold) kommer som individ (og slett ikke utgjør grupper), så viser de at de er meget opptatte med både grupper og hudfarge.
    Mens de hevder at det er det vi som er!
    Om man reflekterer litt, og ser seg tilbake til oppvekst i en gate, i et kvarter med bare èn hudfarge, for eksempel hvit, så vet man også at summen av lekende barn utgjorde et mangfold.
    Et mangfold av personligheter, av individ.
    Det samme gjaldt de voksne.

    I valget mellom å leve i dette mangfold, skapt av naturen selv så å si, og det mangfold en liten klikk holder på med nu (gjennom å utnytte vårt demokratis mange svakheter), finner jeg det lett å prioritere.
    Noe jeg tror at også multikulturalister ville gjort (for egen del), om de fikke se de nærnere på to ferdige “modeller”.

LarsS

Posted: 4 juni 2014 - 20:03 - Svar

(Hun ser nu meget godt ud, hende der på billede 2 og 3 til venstre 🙂

Men jeg forstår virkelig ikke hvordan de har råd til Smart-phones, lækre tasker, smykker og moderigtigt tøj?

Selv er tidligere priviligeret. Jeg var adm. dir. i mange år og tjente + 1 million om året, men også dengang måtte jeg da begrænse både mit eget, min daværende hustrus og børnenes forbrug, for at få økonomien til at hænge sammen i vores parcelhus liv i provinsen.

Nu er jeg skilt, forsøger at bygge en ny tilværelse op, har startet egen virksomhed og tjener under halvdelen af dengang, betaler mine børnepenge og forsøger at opføre mig fornuftigt. Engang røg jeg Prince, nu ryger jeg “Blue Note” til 16 kr. per pakke og den rækker 2 dage fordi de smager ad helvede til.

Resten af denne måned har jeg under 1000 kr. til rådighed i mit budget, men jeg klarer den for det er jeg vant til.

Den anden dag mødte jeg John, som ejer ejendommen jeg bor til leje i. Jeg spurgte ham, hvor naboen var henne, for der var tændt julestjerne (Jep!) i vinduet. Han svarede: “Nå, de er nu taget i sommerhus hele sommeren, så dem ser vi ikke før til september”.!! Og min nabo er på offentlige ydelser, om det er førtidspension eller arbejdsløshedsunderstøttelse ved jeg ikke, men jeg blev helt misundelig. Jeg knokler 50-60 timer om ugen, forsøger at skabe en virksomhed og nogle arbejdspladser, mine børn har jeg ikke kunne tage på ferie med de sidste 4 år og der er 1000 kroner tilbage på kontoen.

Og min arbejdsfri nabo er taget i sommerhus!

Hvem er slave og hvem er kejser?

  steen

  Posted: 4 juni 2014 - 22:14 - Svar

  mjo, de er gift med deres mobiltelefon

Prudentius

Posted: 4 juni 2014 - 21:10 - Svar

“Triller de bæ i arbejdstiden i PET og i Folketinget?”

Der er vel tale om en meget svær balancekunst for de vestlige regeringer, som har givet sig i kast med at fjerne Assad-regimet i Syrien.

På den ene side skal den internationale jihad-koalition der bekæmper regimet forsynes med våben, ammunition, dollars og rekrutter og på den anden skal de afholdes fra at bide de hænder der fodrer dem.

Om de skal benævnes “frihedskæmpere” eller “ekstremister” (med en “syg fortolkning af koranen”) bestemmes helt og aldeles af hvem de angriber. Angriber de syriske mål er de det første, angriber de vestlige mål er de det andet.

Man burde ikke bevæbne og bekoste mennesker der har erklæret ens stat og ens borgere hellig krig. Men det er de vestlige magteliter altså ude af stand til, fordi geo-strategiske målsætninger fuldstændigt retfærdiggør hovedløse-skrupelløse alliancer med blodtørstige teokrater.

Kynismen og ligegyldigheden med Vestens egen fremtid og sikkerhed synes at være total.

  Prudentius

  Posted: 4 juni 2014 - 21:38 - Svar

  Og RIGTIG dårlige erfaringer med islamiske “allierede” skorter det som bekendt vitterlig ikke på.

  Khomeini satte næsten øjeblikkeligt tænderne i Carters popo efter tåbe-præsidenten havde fyret Shahen.

  Osama og “basen” gjorde det samme efter krigen i Afghanistan.

  De NATO-hjulpne libyske jihad-fraktioner lod heller ikke deres chance gå fra sig.

  Udover de pendlende jihadister med vestlige pas, der velsagtens kan finde på hvad som helst, hvad regner de vestlige magthavere så med at de stående jihad-hære i mellemøsten har tænkt sig i fremtiden??

  Ruller de bedetæppet sammen og pakker automatvåbnet ned når Syrien er vundet og sikret for de universelle menneskerettigheder og demokratiet?? (For det er jo hvad de kæmper for hvis vi skal tro vestlige politikere)

  Eller har de vilde utopiske kalifat-planer, som de er villige til udgyde oceaner af blod og ophobe bjergkæder af lig for at realisere??

  Hvad siger de selv og hvad fortæller vores erfaringer os??

  Svaret er: Vilde utopiske kalifat-planer!

Hodja

Posted: 4 juni 2014 - 21:17 - Svar

Hvor bliver pengene af?

Sygehusene vil blive ramt af sparerunder og afskedigelser, og personalet skal løbe hurtigere for at kunne behandle flere patienter. Det er konsekvensen af den aftale om sygehusenes økonomi, som regeringen og Danske Regioner har indgået, fastslår Overlægeforeningens formand, Anja Mitchell.

”Sygehusene skal behandle flere patienter til næste år, men der afsættes ikke flere penge til øget aktivitet. Mange sygehuse bliver nødt til at planlægge besparelser og sandsynligvis afskedigelser. Det vil med stor sikkerhed føre til, at vores arbejdsvilkår bliver yderligere belastede, og det øger risikoen for fejl og mangelfulde patientforløb,” siger Anja Mitchell.

HH

Posted: 6 juni 2014 - 16:16 - Svar

Sverige c:a 2040. I ett rum sitter föräldrarna till 13-åriga Elin, en glad och litet rund flicka som går i svensk skola. Framför dem en högrest man klädd i de kläder man har på sig när man kommer från Sydjemen. Bredvid sitter tolken.

Mannen från Sydjemen närmar sig de 50, det ser man på skäggets vita stänk. Han ler högdraget. Mamman till Elin rättar till hennes huvudduk och säger milt: “Seså, Elin, gå nu snällt fram till den här mannen som rest långt för att hämta dig. Titta bara rakt fram och sätt dig bredvid honom så vi får ta en sista bild innan du reser.”

Elin förstår inte så mycket, framförallt inte av språket som kommer från den främmande mannen. Hon förstår att hon ska resa bort och hon känner redan saknad efter Tuva och Rajsa som är hennes bästa vänner i skolan.

Bilden tas, handskakningar, penningsumman är förankrad och med en sista blick bakom sig går Elin tillsammans med sin nye man ut och bort till en taxi som kör mot flygplatsen. Jemeniten lägger en hand på hennes knä och drar henne intill sig. Han böjer sig mot henne och ler. Och Elin ler tillbaka.

I handen håller hon den nya I-pad som hon fick innan hon reste.

Leave a Comment