14
jun
Seneste opdatering: 15/6-14 kl. 1951
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-pia kjærsgaard

En lille stikpille det det svenske gay-pride-segment, hvilket vil sige alle, der ikke vil gå i indre eksil.

Modeskaberen Jim Lyngvild, der i en årrække har været personlig ven med Dansk Folkeparti ‘s tidligere leder – Pia Kjærsgaard – har taget et interessant portrætfoto af Pia Kjærsgaard. Om portrættet skriver Jim Lyngvild på sin Facebook profil:

“Og sådan blev mit seneste FOTO af mor Pia! Jeg er faktisk ret stolt! Hvad siger du…? Har hun en “ræv bag øret” den hotte lady!” Den Fri

France deports Tunisian for recruiting jihadists for Syria

France announced Saturday that it has deported a Tunisian who was accused of recruiting young jihadists to fight in Syria, deeming him a threat to national security. The interior ministry said the 28-year-old was expelled to Tunisia on Thursday “as a matter of absolute urgency in view of the threat that his presence posed for public safety and state security.”

A French official said the Tunisian “played a central role in the recruitment of young jihadists” in the southeastern French city of Grenoble. He is suspected of having taken part in the recruitment of young jihadists who were trained in Tunisia before being sent to Syria. AFP

I Tyskland: Some 100 Syrian Fighters Have Already Returned. I Skandinavien tænker vi: Det går sgu nok, indtil vi får tid til at beskæftige os med det. Hvad siger nordiske jøder, der står i forreste skudlinje? Alt for lidt. Norge har idag fremlagt 30 punkter mod ‘radikalisme’. De indbefatter “blant annet politiet, barnevernet, skolen, helsevesenet, fritidsklubber, Arbeids- og velferdsforvaltningen, utlendingsforvaltningen og kriminalomsorgen.” Nordmændene mener “det er et politisk problem.” Jeg skulle mene, det indtil videre er et muslimsk og et demografisk problem, hvilket  ikke betyder at der ikke er risiko for, at den fortsatte masseindvandring vil skabe egentlig rationelle,  nationale ekstremister. Breivik var for afvigende, til at være en sådan. De vil være fremkaldt af politikernes tonedøvhed, uvidenhed og ligegyldighed.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Arvid Falk

Posted: 14 juni 2014 - 20:57 - Svar

Varför rädisor? Är det något danskt talesätt?

  PFEP

  Posted: 14 juni 2014 - 21:00 - Svar

  Rädisor odlas i de danska nationalfärger, rött och vitt 🙂

Peter Buch

Posted: 14 juni 2014 - 21:12 - Svar

Ikke mig bekendt.
Dog kan der vel spilles på at radisser fås både i rent røde, og røde OG hvide former.
http://netavisen-sjaelland.dk/2014/06/14/se-billederne-dronning-pia-pa -folkemodet/

Peter Buch

Posted: 14 juni 2014 - 21:17 - Svar

Skåning

Posted: 14 juni 2014 - 21:24 - Svar

Fick nyligen lite mothugg för att jag kallade Pride-festivalen i Stockholm för ett politiserat jippo med fler rosa ballonger (feministiskt initiativ) än regnbågsflaggor, och dessutom inte särskilt barnvänlig (det är rätt sexfixerat och porrigt trots allt). Så av ren nyfikenhet, hur ter sig Pride-grejen i Danmark? Jag känner faktiskt själv en danskboende bösse, men han har aldrig nämnt något om det.

Hittar ju den här länken, men undrar mest om det är någon större happening i Danmark och det också består av folk med strutsplymar i röven? Jag har egentligen ingenting emot Pride-evenemang som sådana. Tycker bara att det har ballat ur. Slappna av, liksom. Det är inget kontroversiellt längre. Och varför liera sig med politiska krafter som kommer att se till att ni hängs i lyftkranar om 30 år?

http://www.60by80.com/copenhagen/whats-on-festivals/copenhagen-gay-pri de.html

  LarsS

  Posted: 14 juni 2014 - 22:01 - Svar

  Hej Skåning.

  Jeg tror vi har samme tilgang til homoseksuelle her i Danmark som I har i Sverige.

  To af mine gode venner er bøsser, men de HADER pride-konceptet, det at man skal udstille sin egen sexualitet for offentligheden.

  Lad bøsser være bøsser og lesbiske være lesbiske, stille og roligt – lad dem være i fred.

  De tosser som står på bagladet af en lastbil og udstiller sig selv med en regnbuet fasanfjer i røven, er mere ramt af ønsket om at blive eksponeret og betragtet og beundret, end at leve et liv som ganske almindelig borger og tilfældigvis født homoseksuel.

Angela

Posted: 14 juni 2014 - 23:13 - Svar

Jag nämnde tidigare förflackningen av kulturen i USA som pågått sedan 1950talet (Washburn och Thornton om fördumning). Mycket kraft ägnas åt att slå sönder familjen. Ett samhälle bygger på familjen och välfungerande familjer. Många lagar stiftas mot familjen. Innehållet i amerikansk film visar inga vettiga människor som är intresserade av sitt yrke och omtyckta av sin familj utan heroiserar missanpassade individer. McChrone menar att den konstnärliga världen under en stor del av 1900-talet attackerat vanligt folk, medelklass, familj, hetersexualitet och religion (McChrone, J.1993.The Myth of Irrationality). Ju mer osmaklig och absurd attacken är desto mer artistisk anses den konstnärliga produkten vara. Skulle dessutom artisten tillhöra en minoritet tror man att verket äger ett ännu större värde och då kan det inte heller kritiseras. Pride-festivalerna får under inga omständigheter kritiseras inte ens om man är president i stormakten Ryssland hur depraverade och degenererande de än är. Det framhålls att den negativa konsten är precis lika officiell och dogmatisk som exempelvis den socialrealistiska konsten i f.d. Sovjetunionen. Och precis lika förutsägbar. Snart är det straffbart i hela västvärlden att säga att något är degenererat eller depraverat. Det är illavarslande. Mycket illavarslande att ingen längre vågar säga vad saker och ting är.

Instämmer i Lars två sista stycken. Man är inte diskriminerad för att man inte får exponera sin sexualitet. En heterosexuell som antastar eller blottar sig blir gripen av polis. I TV och övriga medier, PRIDE-festivaler etc tränger man sig på andra människor med sin sexuella livsstil vare sig andra vill eller ej. Det imponerar inte på de det stora flertalet om någon kan visa upp sitt arsle offentligt. Känns bara sååååå stenåldern. Hahaha…

  Robin Shadowes

  Posted: 15 juni 2014 - 00:47 - Svar

  Jag har retat mig på i några år nu hur man glorifierar kriminella. Om det bara gjordes enstaka sådana filmer på 80-talet som Scarface, verkar det göras dussintals varje år nu. Inte så sällan med Jason Statham i huvudrollen. I regel brukar filmens hjälte också vara gangster av något slag, om än något mindre osympatisk än filmens skurkar som är verkliga psykopater och hänsynslösa. Så hänsynslösa att dom öppnar eld i folksamlingar med maskingevär och inte bryr sig om i fall folk dör eller blir skadade. Filmens “hjälte” kan typiskt vara någon som tidigare varit vän med eller jobbat för filmens skurk. Av någon anledning har dom sedan hamnat på kant med varandra. Kanske han har dragit på sig stora skulder som han inte kan betala i tid eller ja gjort något annat som får skurken att vilja döda sin forne vän eller kollega. Det är sin sak när det handlar om enstaka filmer med något års mellanrum men det börjar bli riktigt patetiskt nu. Det blir alltmer uppenbart att någon kraft bakom har drivit på den här utvecklingen, precis som inom musiken, där hiphop dom senaste 20 åren enbart har kommit att handla om glorifiering av en kriminell livsstil.

  Angela

  Posted: 15 juni 2014 - 09:00 - Svar

  Ett tillägg bara. Mig veterligt har vetenskapen ännu inte funnit en gen för “homosexualitet”. Det är ingen sjukdom utan ett beteende. Sexualitet är ett inbyggt behov för att människosläktet skall överleva. För att människor skall vilja para sig måste det vara lustfyllt. Vad som lustfyllt för den ene behöver inte vara det för den andre. Men “homosexualitet” är det inte.Man kan inte få barn om två av samma kön parar sig. Homosexualitet är alltså inte medfött. Människor är socialt responsiva och gör gärna det som andra gör för att imponera m m . Just nu fokuseras homosexualitet och sexualitet överhuvudtaget. Vi har fått ett sexualiserat samhälle som saknar proportioner. Och det är intressant. Kan man inte utmärka sig som duktig hederlig och rättskaffens får man göra motsatsen för att inte bli en nolla eller “Mr Nobody”. Precis som växter och djur föds även människor med defekter av olika slag och det är tragiskt för den som drabbas. De människorna bör samhället ta om hand på bästa sätt. Det finns siamesiska tvillingar, människor och djur som föds med två huvuden, “klumpfot” eller saknar kroppsdelar eller har sammanväxningar. Könsorganen är inga undantag. Ibland kan inte läkaren avgöra vilket kön barnet har. Det barnet måste ha hjälp av samhället och det är självklart att människor aldrig får diskrimineras. “Homosexualitet” nyord var förut i historien utpräglat i miljöer som var typiskt manliga eller kvinnliga. Tillgången på motsatta könet fanns inte. Människor har alltid gått över gränserna för vad som kan skada dem själva eller andra. Det civiliserade samhället har växt fram för att skydda människor både från sig själva och andra. Hjärnans belöningssystem är starkt och civilisationen har fått kämpa hårt . Idag är tillgången stor och lättillgänglig för sexualitet och droger. T o m på arbetsplatser kan chefer köpa in prostituerade och knark till s k “fester”, kick-offs etc.

  “Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad, man vill ingiva människorna någon slags känsla, själen ryser för tomrummet och vill kontakt till var pris” (Hjalmar Söderberg, Dr Glas)

  Natura non facit saltus. (Naturen skyr tomrummet.)

  Refererar till Sorokin igen. Sorokin berättar att den tidiga kommunistiska regimen först försökte frigöra individerna från familjen men att man på 1920-talet upplevde att de kringströvande “horderna av vilda barn” som ett sådant hot att en tidigare förhånad familjemoral snabbt återinfördes. Samme Sorokin anser sig ha bevisat att samhällen på uppåtgående beundrar hjältar, uppfinnare, vetenskapsmän och helgon medan samhällen på nedgång intresserar sig för alkoholister, kriminella och prostituerade.

Angela

Posted: 15 juni 2014 - 09:22 - Svar

Lite att fundera på. Hur attityden är i samhällen. Inte bara i Sverige. https://www.flashback.org/t1522130

Inte ens fackliga representanter går fria eller byråkrater i landsting, kommuner, riksdag och regering eller andra statliga verk. Fackliga pampar som blir mördade utomlands när de köper sex av prostituerade. Den som inte vet vad som försiggår på vänortsbesök , fackliga möten nationella såväl som internationella är bra naiv. Bordeller, prostitution, porrklubbar, köp av sexleksaker osv. Det är sprit, knark och sex som gäller. Fackliga representanter eller andra byråkrater, eller politiker som skenheligt pratar på konferenser, seminarier och möten och när sammankomsten är slut beter sig som svin. Sedan skall de hem och se sin familj i ögonen.

  Angela

  Posted: 15 juni 2014 - 09:30 - Svar

  Studiebesök kan göras i Bryssel och Strassbourg runt parlamenten. Där flödar det av bordeller och prostituerade. Och dessa drumlar och gangstrar som får sina rikligt tilltagna försörjningsbidrag för att hå råd med sitt dekadenta leverne har MAGE att prata om FINRUM! Och vilka som skall ingå i detta “fina” rum. De får vara glada att några vill komma dit till deras korrupta gangstervälde som har miljontals liv på sitt samvete. MEN dessvärre är de tvingade av sina lika korrupta, skenheliga och manipulerade nationella regeringar.

  EU är ett korrupt gangsternäste.

steen

Posted: 15 juni 2014 - 09:27 - Svar

Homosexualitet är alltså inte medfött

Det er da ikke dit alvor? De ganske få, jeg har kendt fra barn, og som senere voksede op til homoseksuelle, fortalte mig, at de altid vidste de var anderledes, men ikke hvordan eller hvorfor, før de kom i puberteten. Det er langt den almindeligste historie.

Det er selvfølgelig sammensat, når man også har ca 1 procent biseksuelle, og man ikke har den eksakte forklaring på homoseksualitet. Forskningen har dog rapporteret om visse genetiske komponenter, hvilket mærkeligt nok har forårsaget stor forargelse blandt homoseksuelle. Hvorfor? Man kan heller ikke gøre for, at man er født med blå øjne. Jeg gætter, at det er fordi det berøver dem en vis ideologisk glæde ved deres seksualitet.

Iøvrigt mener jeg, at emnet får alt, alt for stor opmærsomhed, især i Sverige, når man tænker på hvor få det i virkeligheden berører.

Kun halvanden procent af befolkningen er homoer. Der er langt færre homoseksuelle i befolkningen end tidligere antaget, viser kæmpe britisk undersøgelse.

10 procent af befolkningen er venstrehåndet. Holder de demonstrationer? Findes der venstrehåndede biler?

Det er blevet en ideologisk narrsut for visse homoer og visse politikere. Jeg interesserer mig kun for det, i den udstrækning nogle tror, de skal have lov at forfølge dem. Og i den udstrækning der lyves om, hvem disse nogle er. Iøvrigt mener jeg også, det delvis er en myte, hvor ondt homoseksuelle havde det i for ca 50 år siden. Jeg har oplevet mange eksempler på, de havde det ganske udmærket. Der blev ikke talt højt om det, men de blev heller ikke overfaldet eller diskrimineret i det omfang, vi skal tro i dag.

Angela

Posted: 15 juni 2014 - 09:38 - Svar

Det finns ingen gen för homosexualitet. Såvida inte någon hittade den igår. “Homosexuellt” leverne, dekadens har alltid funnits. Människor är uppfinningsrika även när det gäller samlagsställningar och knep för att tillfredsställa den sexuella lusten om inte en partner finns att tillgå. Många gånger i historien har det gått överstyr. Efter den senaste slog pendeln snabbt över i den “victorianska” eran. Att kyrkan, religionen , prästerna, instiftade äktenskap var för barnens skull först och främst men också för att få slut på osedligheten. Barnen led värst och kunde bli en fara som Sorokin säger för samhället. Sodom och Gomorra är väl de mest omtalade i historien. Så depraverat sexliv är intet nytt under solen. En ko hoppar på en annan ko om inte en tjur finns i närheten. De är inte “homosexuella”. De vet inte vad det är. Men lusten att para sig har de. Hundar kan t o m kopulera med ditt ben.

Den som läst latin kan läsa massor om just detta leverne.

Angela

Posted: 15 juni 2014 - 09:53 - Svar

“Holder de demonstrationer?” Ja, varför gör de inte det? Är inte det märkligt? Det är kanske inte så upphetsande att välja den ena eller andra handen. Det har väl ingen större betydelse för mänskligheten och dess överlevnad om du skriver med höger eller vänster hand eller om du får på käften av en höger eller vänsterhand. Vi ser olika ut. “Homosexualitet” kan stävjas. Även om belöningssystemet slår på. Det man vet är att familjen är viktig att bygga ett samhälle på. Slår man sönder familjen kommer en samhällsupplösning som ett brev på posten.

Jag håller fullkomligt med dig att det är en myt att de som levde som homosexuella förr var diskriminerade. Många visste inte ens om det. Och ingen skall diskrimineras. Eller som utomlands dödas. Det är avskyvärt när man får för sig att utrota folk. För att de ÄR något. Eller inte ÄR något. Som definieras av andra människor.

Angela

Posted: 15 juni 2014 - 10:10 - Svar

Jag har inte läst den undersökningen och är egentligen inte så intresserad eftersom ingen hittat någon gen än. Den vetenskap som finns får gälla tills någon kan påvisa något annat. Det står att “Kun halvanden procent af befolkningen er homoer”. Vad menas med det? Vad då är? Hur definieras den “homo”? Homosexualiteten som livsstil? Eller har de en benägenhet? Eller gen? Vi har olika förmågor eller benägenheter för vissa saker. En del får lättare förkylningar, eller magbesvär medan andra aldrig får det. En del har bättre förutsättningar för att hoppa höjd än längd. Spela piano eller trumpet. Sjunga osv. De är disponibla för vissa saker. Och då får man lära sig att undvika det man inte tål eller kan hantera. Jag är inte naturvetare. Men jag har förstått att disposition eller benägenhet inte är detsamma som att ha en medfödd gen. Vi har olika förmågor som vi utvecklar eller låter bli att utveckla. Menar forskarna i den undersökningen att de funnit en “homosexuell gen”? Finns den genen även hos djur som visar sin brunstighet genom låtsas-samlag. Då gör ju vi människor fel mot djuren när vi inseminerar dem när de i stället bara är “homosexuella”.

  Angela

  Posted: 15 juni 2014 - 11:27 - Svar

  Hinner inte att leta efter forskning. Men hittade detta. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3993&artikel=54869 24

  Enligt denna forskning om det var den du refererade till så har man fortfarande inte hittat en gen.

  steen

  Posted: 15 juni 2014 - 12:06 - Svar

  Jeg tænker på nogle artikler Weekendavisen/Videnskab havde for nogle år siden, der kraftigt antydede en genetisk komponent. Jeg husker dem ikke ordret i dag.

  Halvanden procentbetyder, at de ikke kan/vil med det modsatte køn. Endnu en procent veksler lidt mellem de to. Læs Politiken artiklen. Undersøgelsen er stor og interessant, især fordi de der har politiske interesser i homo-sagen, har hævdet at det drejede sig om 10 helt op til 20 procent af befolkningen, hvilket ens egen oplevede statstik allerede siger en, er nonsens.

  Jeg kalder ikke homoseksualitet “en livsstil” – jeg tror ikke ret mange, dyrker homosex fordi “de har valgt det.” Nogle få gør det naturligvis.

  For nogle årtier siden, talete psykiatrien om “invers homoseksualitet”, dvs. at man definerede homoseksuelle negativt ved “at det var mlænd, som ikke kunne med kvinder” eller vice versa. Mennesker der mere væmmedes ved det modsatte køn, end elskede deres eget.

  Det er vist gået af mode, jeg er ikke inde i de nugældende ideeer i psykologi og psykiatri. Der er sikkert mange, eftersom vi endnu ikke har sandheden. Jeg skal spørge min fagkvinde på området.

  Jeg hælder til en genetisk disposition – men vi får se.

Ludvig

Posted: 15 juni 2014 - 15:18 - Svar

@ Angela.
Modern forskning har en annan syn på sexualitet än den du ger uttryck för. Väldigt kort ser förklaringsmodellen ut så här:
På en skala med hundraprocentig heterosexualitet till vänster och dito homosexualitet till höger kommer väldigt få (kanske bara ett par procent) att hamna längst till höger. Människor i stort kommer att placeras på varierande punkter utefter skalan.
I ett tolerant samhälle kommer fler som befinner sig närmare mittaxeln att pröva på alternativa former av sexualitet.

Du skriver att tidigare i historien förekom homosexualitet utpräglat där “Tillgången på motsatta könet fanns inte”. Vänta nu. I t.ex. antikens Grekland var homosexualitet en reglerad men integrerad del av samhället i den mening att man kunde vara gift och ha barn men även ha en älskare av samma kön. Bisexualitet var accepterad, men naturligtvis “prajdade” man inte omkring med det annat än om man var beredd på att mötas av förakt för sitt flamsande.

Av dina inlägg får jag intrycket att homosexualitet är lika med dekadens och att du sätter likhetstecken mellan prideparadernas exhibitionister och homosexuella i allmänhet.
Jag skulle inte bli förvånad om flertalet homosexuella tar avstånd från fjollerierna och faktiskt inser att dessa riskerar att leda till ökad intolerans i längden.

“Det är en myt att de som levde som homosexuella förr var diskriminerade”,

skriver du och hänvisar till Steen, men läget i Danmark var ett helt annat än i Sverige, framför allt på 50-talet, men även i början av 60-talet. Köpenhamn var ett andningshål för övriga Nordens homosexuella.I Sverige var det inte fråga bara om diskriminering utan ren förföljelse. Polisen roade sig stort med att jaga och “knacka bög”. /Se t ex den dansk-svenske journalisten Henning Pallesens reportagebok “De avvikande”/. Går man till läggen,t.ex.Göteborgs-Posten på 50-talet blir man rent förfärad över hetsen som för övrigt journalisterna villigt deltog i.

Ett av dina uttalanden finner jag anmärkningsvärt:
“Homosexualitet kan stävjas”,
skriver du.
Det vet vi. Nazi-Tyskland var världsmästare på det.

  Angela

  Posted: 15 juni 2014 - 21:49 - Svar

  Nej du har inte förstått vad jag skriver. Jag får precis som du rätta mig efter den forskning som finns tills annan forskning säger annat. Så är det med all forskning. Och än så länge har den inte sagt något annat. Det är inte min personliga uppfattning. Jag gav en länk och i den länken står det: “Många har sökt efter en speciell gen i vårt DNA utan att hitta några samband. Men enligt ny forskning som bland andra Urban Friberg, evolutionsforskare på Uppsala universitet, har gjort kan homosexualitet spåras till det som i sin tur påverkar generna, så kallad epigenetik.”

  Här står det tydligt att forskningen har sökt efter en speciell gen i vårt DNA utan att hitta några samband. Det står att den “KAN” det spåras till s k “epigenetik”. Vad det innebär får du försöka förstå själv. Innan forskningen vet är det naturligt att vara återhållsam med vad man gör. Så långt har man tydligen kommit.

  Ditt sista stycke bryr jag mig inte ens om att besvara utan hänvisar till tidigare kommentar: “Det är avskyvärt när man får för sig att utrota folk. För att de ÄR något. Eller inte ÄR något. Som definieras av andra människor.”

  Att forska för att klarlägga olika begrepp och fenomen är en sak. Blanda inte ihop det med straff eller bestraffning av människor. Att människor bär sig illa åt mot andra, förföljer, bestraffar med döden på de mest barbariska sätt är en annan fråga. När forskningen utreder “homosexualitet” gör de just bara det forskar om homosexualiteten och inget annat. Skulle de göra det vore de inte några riktiga vetenskapsmän. Hur de eller någon annan “ser” på “homosexualitet” är inte denna forsknings syfte utan om det finns någon “homosexualitet” dvs en definition. Vad “homsexualitet” är. Och om forskningen skall vara objektiv får inga subjektiva känslor blandas in. Och så länge de inte vet så skriver jag inom citationstecken. Om hjärnans belöningssystem får du läsa i annan forskningslitteratur.

steen

Posted: 15 juni 2014 - 15:46 - Svar

ja, der er jo lige det med grækerne, og at tabuet på homoseksualitet i det hele taget først gjorde sit indtog med de semitiske religioner, kristendommen hos os.

Det gik først op for mig, da jeg læste denne spændende bog

https://www.kirkusreviews.com/book-reviews/thorkil-vanggaard/phallos-a -symbol-and-its-history-in-the-male-wo/

det er vel derfor ganske logisk, at en politisk, ureformeret religion som islam, stadig holder særdeles strengt på forbuddet, det går bare ikke i den moderne verden

  Bergfast

  Posted: 15 juni 2014 - 18:36 - Svar

  Ja, homofila samhällen och traditioner, och också extrema avarter och deformeringar av sådana, har nog funnits mycket länge i den mänskliga historien

  I GT beskrivs ju dyrkan av en fallos i form av en rest sten som dansades och offrades till.

  Där fanns tydligen på den tiden också traditioner kring barnaoffer som då brändes som brännoffer, alltså ett offrande av de förstfödda sönerna till Molok.
  Molok som alltså avkrävde just ett hysteriskt dyrkande av manligheten. Av krav på underdånighet och fanatisk och blind lydnad och trohet, samt också krav på att vara beredvillig att offra blod, dvs., att offra liv, för att därigenom kunna erhålla favörer, eller gunster, från denne stränge, krävande, hårda, krigiske och onådige Molok.

  Som sagt var, fanatism kan alltid gå överstyr åt fler håll än ett håll.

  Därför är nog att eftersträva en balans, en måttlighet och ett lagom, och övriga konservativa ideal som vett, eftertänksamhet, förstånd, förnuft och sans, nog bättre än att ge efter för fanatism och extremism av olika slag, åt vilket håll det än gäller.

  Det extremistiska i dagens sexualfokusering, det gränsöverskridande, det demonstrativa, det abnorma, det aggressiva och hatiska, med anklagelser och hets mot det heteronormativa och mot kärnfamilj, det är nog inte något som i förlängningen kan leda till något gott, utan riskerar att skapa en negativ motreaktion. Som kan bli aggressiv.

  Därför är det nog bättre att låta allas privatliv vara i fred, och alltså just få vara privat.
  Det är nog i förlängningen det bästa för hela samhällens väl och ve, och för deras förmågor att kunna hålla sig någorlunda sansade och balanserade.

  Angela

  Posted: 15 juni 2014 - 22:05 - Svar

  Förmodligen. Och straffen är hårresande. Någon stat i Afrika (Nigeria, Kenya, Uganda) införde lagar mot homosexualitet kanske förra året som orsakade en storm från västvärlden med hot om sanktioner mot landet. Hörde det på radion men bara med halvt öra. Presidenten i landet hade väntat på en rapport, kan det vara den du syftade på (?), sas det i nyheterna och eftersom man inte funnit något vetenskapligt bevis för att homosexualitet var genetiskt betingat ansåg han att lagarna mot homosexualitet var berättigade. Så det var inte p g a sharialagar eller av religiösa skäl utan av vetenskapliga skäl som han införde lagarna. Det är ju något nytt i så fall. Jag har inte funnit det heller på nätet skulle varit intressant att veta vilken rapport som låg till grund för ställningstagandet. Vilka vetenskapliga skäl han syftade på. Vet du?

Skåning

Posted: 15 juni 2014 - 22:00 - Svar

Angela, hold your horses! Att någonting är medfött betyder inte att det måste vara genetiskt. Så är t ex fallet med Down’s syndrom. Det är inte på något sätt genetiskt kodat, utan uppstår vid sammanflätningen av två arvsanlag och då blir ett kromosomfel. Det där med arv och biologi är komplicerade saker. Jag är inte akademiskt bildad på området, men dock en ganska intresserad person som följer vetenskapsartiklar, dokumentärer osv, inte minst inom den genetiska forskningen, vars resultat formligen exploderar i dessa dagar.

Som det ser ut nu så tyder det mesta på att homosexualitet saknar någon större genetisk komponent. Däremot så sker det en hel del under fosterstadiet beroende på vilka hormoner som tillförs fostret och i vilka mängder. Det är därför som det föds pojkflickor, flickpojkar, homo- och bisexuella, även bland enäggstvillingar. Ibland kan det till och med resultera i hermafroditism och sterilitet, som också orsakas av felaktiga hormondoseringar i ett visst fosterstadium.

Så jag fattar inte riktigt varför du tvunget vill betrakta det som en “livsstil”. En del är faktiskt födda med de här läggningarna och kan inte göra så hemskt mycket åt det. Vad de kan bestämma är om de vill ta emot en handskakning eller distansera sig och betraktas som ständiga offer som måste överspela allt. Det är svårare att förklara sexuella avvikelser i form av pedofili, nekrofili, sexuell sadism osv, som samhället av förklarliga skäl inte kan acceptera, men allting tyder på att dessa sexuella läggningar inte heller går att “bota” på något sätt. Gener av det slaget, borde också ha dött ut av simpelt evolutionsteoretiska fakta.

Men jag ser inte poängen med att avfärda en sexuell läggning som inte skadar någon och sker i samförstånd, bara för att man upplever den som “dekadent” eller nåt.

Angela

Posted: 15 juni 2014 - 22:34 - Svar

Ja det är mycket till att utreda och forska i. Epigenetik som man talar om är vad jag förstått en bro mellan arv och miljö. Det är väl ungefär det jag också läst och hört.

Om inte det översexualiserade samhället skadar någon eller samhället som sådant eller de avvikelser du namnger skadar någon eller samhället så finns det naturligtvis ingen poäng överhuvudtaget att ens forska om det. Ingen skulle behöva bry sig om det. Men den situationen har vi inte. Barn skadas, kvinnor skadas och även män skadas. Skadas och utnyttjas. Det är lika förfärligt som förföljelser av “homosexuella”. Ingen skall behöva vare sig torteras , skymfas, utnyttjas, tvingas eller lockas in i något som samhället påtvingar dem och säger är normalt eller dödas i sexualitetens namn. Var och en äger sin egen kropp. Det gör inte staten eller någon annan heller. Varje människa har rätt till sin integritet, sin värdighet, sin kropp och själ och sin privata sfär och den får ingen våldföra sig på.

Angela

Posted: 15 juni 2014 - 22:57 - Svar

Så det är inte för att “man bara för att man upplever den som “dekadent” eller nåt” och “som samhället av förklarliga skäl inte kan acceptera”. Acceptera? Det är ju just DET som samhället gör! De accepterar och driver en fruktansvärd kampanj mot folk , vanligt folk som jag skrivit tidigare och heterosexuella. Senast igår rapporterades om en ny hängning i Indien. Skulle jag dra upp allt så finge jag sitta här resten av mitt liv. HBTQ-maffian, för det är precis vad det är – en maffia- bedriver sin propaganda mot människor varje dag. Alla kombinationer av RFS skulle omedelbart förbjudas. Porren förbjudas i SR och SVT och övriga medier. Jag har tidigare skrivit om hur det ser ut i skolorna och det är från forskningsrapporter. I medierna inte minst nätet florerar dessa kampanjer med sex, sex, sex eller porr eller vad man vill kalla det. Skolan är usel. Det ä inte sex och porr som behövs i skolan utan bildning och utbildning så människor får jobb. All denna propaganda som bara väller över folk in i deras hem utan att de bett om det gör faktiskt något med människor. Annars skulle det aldrig förekommit. Maffian tjänar enorma pengar på andras lidanden. Och kvinnor tvingas upplåta sina kroppar för barnafödanden åt andra. Så det behövs inga jämförelser med Hitler. Det räcker att titta sig omkring och höra skriken från de våldtagna. Vi har det i vår samtid. Här och nu. Ingen vågar protestera för då får de maffian på sig.

Angela

Posted: 15 juni 2014 - 23:22 - Svar

Det är just sådana bilder bl a på Kjersgård som ger legitimitet till , ja jag skriver dekadens, promiskuitet osv. Man får kalla det vad man vill. Det är lika förskräckligt vilket som. Det är mediernas sexpropaganda. Inte en dag utan en massa sex och porr och tips hur man förnedrar varandra bäst och mest. Porrkanalen P3 i SR lär ut de vidrigaste saker hur man skadar och förnedrar andra. Särskilt flickor mår allt sämre. Barn utnyttjas av pedofiler på nätet. Vidriga beställningsjobb där fattiga människor säljer sina barn framför kameror. Säg inte att det inte skadar människor och hela samhällen. Samhällen duger ju inte till att stoppa det. Viljan finns överhuvudtaget inte och då är det accepterat! Hur kan det komma sig att jurister kivas i medierna om flickan godkänt att få vinflaskor uppkörda i vagina om inte samhället godkänt det som helt NORMALT! Jag blir så djävla förbannad så inga hästar i världen kan stoppa mig från att skrika ut min vrede över förfallet och lidandet som drabbar barn, kvinnor, män – vanligt folk. Som om inte detta skulle vara skadligt för samhället och samhällsomstörtande. Det kostar miljarders miljarder varje år. Kostnaderna för detta förfall, dekadens, promiskuitet är GIGANTISKA! När skall folk begripa det!

När man ser och till och med drar med sina ungar till PRIDE legitimeras även vinflaskor och annat järnskrot i underliven på män och kvinnor och barn. Det är HYCKLERI att påstå något annat! Hur skall en ung flicka ens kunna humma om att hon inte vill ha en vinflaska i vagina när hon hör domstolar, advokater fd justitieministrar tycka det är helt normalt. En ung flicka som får hela etablissemanget emot sig. Tvi vale och skäms alla ni som hyllar detta.

Jag blir så förbannad över att detta aldrig tas på allvar. Nej då det är mycket viktigare att de promiskuösa och dekadenta och degenererade får hållas med sin porr, maktövergrepp . Ingen får peta på dem. Gullegrisarna.

Leave a Comment