17
jun
Seneste opdatering: 17/6-14 kl. 1553
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Let Them Kill Each Other

Glimrende opmuntring sådan er dag, man ligger  i sengen og er sur på hele verden. Det empatiske USA vil gribe ind, og de muslimer, der må flygte fra muslimer, kommer på evig forsørgelse hos de svenske madammer, så de kan dræbe hinanden i Sverige, holde svenske hospitaler travle og svenske skatteydere proletariserede. Det er ikke rationelt, det er derimod:

I know, I know, the recent ISIS (Islamic State of Iraq and Levant) gains have everyone scared. No doubt, the Islamophilic administration will want to step in, and save Islam from itself once again. Let me advocate a course of action that will make sense to all sides in America; the left and right; from militarists to pacifists: Let the Muslims kill each other.

After the administration blundered on Benghazi, on the Arab Spring, and Syria, Heaven itself has afforded it one last chance to set itself right. It is almost impossible for the administration to screw it up. All it has to do is nothing. Yes, Nothing!

ISIS (Islamic State of Iraq and Levant) is presently a large group of thugs with guns. They have no navy, no air force, except for a few captured helicopters, which they will soon break. The only ones they can threaten are their fellow Muslims. If they take over Iraq, who cares? They will soon reduce the Levant to the seventh century. Let Them Kill Each Other By Mike Konrad

Bud efter franske jøder igen

As France continues to grapple with growing violent anti-Semitism alarming reports suggest a potentially deadly terrorist attack on a Paris synagogue in broad daylight was thwarted at the very last minute on Saturday.

According to French-language JSS News, a pair of unidentified attackers approached the synagogue, located in the French capital’s 20th District, armed with an AK-47 assault rifle and a handgun. According to reports they began aiming their guns at bystanders and the building itself and pretended to open fire, but fled the scene when they saw armed French police officers guarding the synagogue.Reports say they escaped on a scooter. Shooting Attack at Paris Synagogue Thwarted at Last Moment


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 17 juni 2014 - 15:16 - Svar

“All it has to do is nothing. Yes, Nothing!”

Præcis.

Hvilken utilgivelig brøler det ville være at blande sig nu.

Lad islam forbløde. Lad muslimerne betale prisen for den ideologi de klynger sig til.

Vi har intet at gøre i deres del af verden og de intet at gøre i vores.

Lad dem sejle deres egen blodige sø.

Børge

Posted: 17 juni 2014 - 15:51 - Svar

Jeg har skrevet det lige så længe, det har været muligt: Lad os tage jøderne hjem til Europa, og lad os så bygge en 100 meter høj mur mod alt syd for Middelhavet. Vi kan ikke stille noget op uden for Europa – Vi må forsvare os, lukke øjnene og glæde os over at jøderne kan hæve vor levestandard betragteligt.

Det er sgu underligt: Danskerne kan ikke klare egne problemer, men alle andres problemer – piece of cake – Især med mine og andres penge.

Moran ya Simba

Posted: 17 juni 2014 - 16:44 - Svar

“Let Them Kill Each Other”

Det lyder ret fornuftigt. Iran’s protogeer slås mod Al Quada’s “ground army”?? Det er som at se en hugorm slås med en cobra. Vi har vist ikke en slange i den kamp…

Nils

Posted: 17 juni 2014 - 18:48 - Svar

Ve mit elskede Bombfuckistan. Mallah Mullah har kørt landet i sænk, så nu må Vesten styrte ham og i stedet indsætte Mullah Mallah, så der en gang for alle kan blive gjort op med undertrykkelse, korruption og klanvælde. Send straks våben til sødmusserne, så de kan dræbe de skrækkelige dummusser.

  Prudentius

  Posted: 18 juni 2014 - 00:37 - Svar

  I den sammenhæng mener jeg, at det er vigtigt altid at bibeholde dialogen med de moderate elementer.

  Vi ved ISIL brød med Al-Qaeda grundet uenigheder om metode og strategi. Det nådesløse Al-Qaeda fandt simpelthen det ultra-nådesløse ISIL for “ekstremt”. (Selv Osamas drenge kan åbenbart få for meget islam)

  Derfor mener jeg det er en bydende nødvendighed at vise Al-Qaeda, at vi støtter deres kamp mod ekstremisme og for moderation.

  Vi bør fluks yderligere bevæbne dem, financierer dem og bombe deres fjender fra luften.

  Til de småtskårne visionsløse provinsboer, der måtte tvivle på nytteværdien af en sådan fremgangsmåde, er der kun et at sige: Luk øjnene, hold fast og tænk på menneskerettighederne!

Skåning

Posted: 18 juni 2014 - 00:43 - Svar

Mike Conrad har ju rätt, men samtidigt ändå fel. Han är en amerikan. Om Mellanöstern går under i blod och våld så kan vi förvisso luta oss tillbaks och skratta åt spektaklet. Men det finns några problem med det resonemanget.

1. Miljoner kristna och genuint sekulära araber skulle antingen mördas eller tvingas fly. Hela grupper kommer att raderas från kartan som har funnits där i ca 2000 år.
2. Vem ska i så fall ta emot dessa kristna araber? Conrad tycks ju tro att dessa grupper fungerar hur fint som helst i Latinamerika, där korruption, maffior och laglöshet redan råder. Det funkar däremot sämre i Södertälje, där arabkristna maffior nu styr staden. Det handlar alltså inte enbart om religion.
3. Om ME upplöses i kaos och anarki så kommer miljoner och åter miljoner att söka sig till säkerheten i Europa, oavsett vilken religiös/etnisk falang de tillhör. Om vi ska kunna stoppa detta så får vi i princip bygga en slags atlantvall längs hela medelhavskusten och skjuta på allt som närmar sig. Den porösa gränsen mot Östeuropa och Turkiet måste också förses med taggtrådsstängsel och beväpnade vakttorn. Hur politiskt realistiskt är det? Det berör kanske inte USA, men det berör oss, och det var i huvudsak de som skapade problemet (med god hjälp av EU-eliten)
4. Otaliga kulturhistoriska skatter kommer att gå förlorade för alltid. Det är förlorat för evigt, och det är (märkligt nog) civilisationens vagga vi talar om.

Jag gick in på den här mannens blogg, och visst hade han några intressanta poänger, men om man på fullt allvar tror att Europa har 5+ miljoner araber, medan Latinamerika har 25+ miljoner, så har man ingen koll på verkligheten. Visst finns det många icke-arabiska muslimer i Europa, men jag skulle ändå våga gissa på att vi snackar om det tiodubbla antalet i runda slängar. Enbart Frankrike har ju minst 5 miljoner arabiska muslimer.

  Skåning

  Posted: 18 juni 2014 - 01:02 - Svar

  Men jag ska inte vara sådan. Den här strategin hade kunnat fungera om man tillämpade den redan under energikrisen på tidigt 70-tal. Och då skulle man ha tagit en benhård stans mot främst gulfstaterna och Saudi. Dessa mest efterblivna länder vars kultur stammar från mörkaste medeltid, hade kanske tvingats sälja sin olja till slut. Om inte, så hade det varit ett minimalt problem att ockupera deras oljefält, patrullera däromkring och skjuta varenda towelhead som närmar sig. Då kunde de ju ha förblivit precis den efterblivna beduinkultur de egentligen tillhör istället för att bygga 5000 prinspalats, så kunde de ha vandrat runt på sina kameler utan någon egentlig befolkningsökning. Och de hade inte heller kunnat köpa upp Västerländska bolag, finansiera moskéer i Väst och samtidigt sponsra ISIS eller Al-Nusra.

  Mot dessa länder ligger Iran i lä.

Bjovulf

Posted: 18 juni 2014 - 04:39 - Svar

Den barske sandhed rammer nu alle vore lallenaive, uvidende og dybt uansvarlige politikere,
journalisterne med alle de “rigtige” meninger og de mange selvgode eksperter lige midt imellem øjnene, få dage før den nye Qatar-financierede stormoské officielt åbner 😀

Muslimerne kunne vel i det mindste have udvist så meget takt og finfølelse, at de lige
havde ventet, indtil moskéen var åben, med melde ud, hvad de i virkeligheden står for.

Hvis det ikke var så dybt tragisk, så ville det jo næsten være komisk 😉
Hvilket ben skal alle de frelste mon nu stå på?
Mon islam som sædvanlig kommer til at trumfe homoseksualitet? –
formentlig fordi det er mere sikkert 😉

Det bliver sandelig interessant at høre og læse alle PK-“elitens” fantasifulde
bortforklaringer af den helt forudsigelige misere, de så letsindigt selv har
skabt uden nogensinde at ville lytte til de velmente advarsler fra de mange
bekymrede danskere med meget bedre indsigt i disse sager.

Og så er vi endda bare lige begyndt – det kommer skam til at blive langt være “kære venner” –
bare se de to Channel 4 – Dispatches “Undercover Mosque” ( + The Return ) dokumentarer fra
hhv. 2007 & 2008, hvis I for alvor vil have en forsmag på, hvad der venter os fra denne nye
kommandocentral for islamisterne i Danmark.

Dansk Islamisk Råds syn på homoseksualitet oprører politikere

http://www.bt.dk/politik/dansk-islamisk-raads-syn-paa-homoseksualitet- oproerer-politikere

Af Lisbeth Quass, Berlingske Nyhedsbureau Onsdag den 18. juni 2014, 02:47

Homoseksualitet er at sammenligne med sygdom, siger en talsmand for Dansk Islamisk Råd, der står bag den nye stormoské i København. Den udtalelse er helt uacceptabel, lyder det fra både rød og blå blok. [ Tja, det er jo lidt sent at opdage det, kære rød & blå blok, ikke sandt? ]

Udtalelser om homoseksualitet fra Dansk Islamisk Råd, der står bag den nye stormoské på Nørrebro i København, vækker forargelse blandt politikere fra både rød og blå blok. Det skriver Jyllands-Posten.

Talsmand for Dansk Islamisk Råd Mohamed al Maimouni siger til Jyllands-Posten, at homoseksualitet inden for islam er »noget, der er forkert, selvfølgelig. Da betragter man det ligesom, at man er syg«. [!!!]

Mohamed al Maimouni fortæller til avisen, at homoseksuelle kan komme for at få rådgivning, »hvis man selv har lyst til at komme ud af den situation, man er i«.

Han tilføjer, at alle er velkomne i den nye moské, der åbner på torsdag, og at man ikke står i døren og spørger om hverken seksuel eller religiøs orientering. [ rigtigt dårligt dansk
med sådan en dobbelt nægtelse, journalist 😉 – det hedder altså “at man hverken står i døren med … eller … ” ]

Ikke desto mindre vækker udtalelserne forargelse på Christiansborg.

  Bjovulf

  Posted: 18 juni 2014 - 05:00 - Svar

  Talsmand: Homoseksuelle er syge

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE6810894/talsmand-homoseksuelle-er -syge/

  AF MARTIN JOHANSEN

  Udtalelser om homoseksuelle vækker forargelse blandt politikerne.

  Dansk Islamisk Råd, der står bag Danmarks første stormoské med indvielse torsdag, melder nu klart ud om sit syn på homoseksuelle.

  Homoseksualitet er forkert og at betragte som en sygdom, siger rådets talsmand, Mohamed al Maimouni.

  »Inden for islam er homoseksualitet noget, der er forkert, selvfølgelig. Da betragter man det ligesom, at man er syg. F.eks. i Dansk Islamisk Råd har vi haft et tilfælde med en homoseksuel, der kom til os. Han ville gerne snakke om homoseksualitet. Det gør vi med åbne arme. Man kan sagtens få rådgivning, hvis man selv har lyst til at komme ud af den situation, man er i. Men i Koranen er homoseksualitet det, man kalder haram – forbudt – det er det,« siger Mohamed al Maimouni, der tilføjer, at alle er velkomne i moskéen, og at man ikke står i døren og spørger om seksuel eller religiøs orientering.

  Hvad mener du? Er homoseksualitet forkert?

  »Jeg mener det, der står i religionen, selvfølgelig.«

  Udtalelserne fra den nye stormoské på Nørrebro i København om, at homoseksuelle er syge, vækker forargelse blandt politikere fra både rød og blå blok.

  Integrationsminister Manu Sareen (R) kalder udtalelserne »totalt langt ude«.

  Socialdemokraternes integrationsordfører, Mette Reissmann, er enig.

  »Det er uacceptabelt og diskriminerende, at man mener, at homoseksualitet er en sygdom,« siger Mette Reissmann, der tilføjer, at manglen på anerkendelse af homoseksuelle ikke kun findes i moskéerne.
  [ 😀 – bemærk desperationen hos Mette Reissmann, der jo som bekendt ikke kan få muslimsk “kulturberigelse” nok normalt – i øvrigt uden nogensinde – ligesom resten af S – at have orket at sætte sig ordentligt ind i tingene og islams indhold og muslimernes tankegang.

  Og hvad mon den homoseksuelle [!] Mogens “Gør-Plads-til-Islam-i-Europa” Jensen nu har
  tænkt sig at komme med af muslim-inkluderende kommentarer i denne anledning? 😀 ]

Lightmann

Posted: 18 juni 2014 - 06:10 - Svar

Jeg er sikkert naiv, men hvorfor har jeg ikke hørt om dette i dansk MSM? Men, jeg hørte dog om en iman der blev udsat for et økseangreb i Oslo… h t t p://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/181732#.U6EQkUA08Yj

steen

Posted: 18 juni 2014 - 06:53 - Svar

Bitter maktkamp mulig motiv bak drapsforsøk på imam

Motivet bak drapsforsøket på imam Nehmat Ali Shah mandag kan ligge i en blodig kamp om makten i moskeen Central Jamaat-e Ahl-e Sunnat.

http://www.nettavisen.no/nyheter/bitter-maktkamp-mulig-motiv-bak-draps forsk-pa-imam/8456371.html

Bergfast

Posted: 18 juni 2014 - 10:28 - Svar

Det är alltid intressant att undersöka och läsa vad som står I Koranen, både före och efter ett stycke som citeras.

Här står t ex:

Sura 3:84: …”…..We believe in Allah and what has been sent down to us, and what was sent down to Ibrahim (Abraham), Ismail, (Ishmael), Ishaque, (Isaac), Ya´qub, (Jacob), and Al-Asbát, (the twelve sons of Ya ´gub, (Jacob), and what was given to Musa (Moses), `Iesa (Jesus) and the Prophets from their Lord. We make no distinction between one another among them and to Him (Allah) we have submitted (in Islam).”

Sura 3:85:… “And whoever seeks a religion other than Islam, it will never be accepted of him, and in the Hereafter he will be one of the losers.”

Sura 3:86:..”How shall Allah guide a people who disbelieved after their belief and after they bore witness that the Messenger (Muhammed pbuh) is true and after clear proofs had come unto them? And Allah guides not the people who are Z àlimun (polytheists and wrong-doers).”

Angela

Posted: 18 juni 2014 - 15:59 - Svar

“Glimrende opmuntring sådan er dag, man ligger i sengen og er sur på hele verden.”

I en av sina senaste intervjuer sa den svenska kronprinsessan:

” Alla har sina upp- och nedgångar, ibland behövs lite extra energi från någon annan. Och min energikälla är helt klart Estelle”.

Kronprinsessan är nog vare sig den första eller sista i historien som gjort den erfarenheten. Det kostar på att stå på barrikaderna och kämpa för något angeläget. De flesta känner nog så och blir både utless´ och sura när ingen ljusning ses och inget hopp är skönjbart. Bara eländes elände.

När jag igår morse vaknade till ännu en “rasistisk” morgongympa på SR, P1 Morgon med fröken Zimmerman och någon som påstod sig vara expert beslöt jag mig för att helt sonika kliva ur sängen och gå ut för att slippa drabbas av en hjärtinfakt och se , då stod hon där, på vägen, min lilla “naturenergi”, en rådjursget och tittade på mig. Bredvid sig hade hon två stycken pyttesmå kid, har aldrig sett så små någon gång förut, kan inte ha varit en vecka gamla men med nyfiket spring i benen.

Så fick jag ny energi och experten och Zimmerman fick fortsätta svamla om sin “rasism” ohörda. Och överspelade. Sanningen kommer ifatt dem med.

Leave a Comment