18
jun
Seneste opdatering: 18/6-14 kl. 2258
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Fra min 15:45. Også Andrew Bostom, der var i København i 2009 sammen med Bat Ye´or, Patrick Sookhdeo og Sam Solomon. CBN: The Watchman- June 17, 2014

Inde i hovedet på Cecilia Malmström

Strengthening the EU’s response to violent extremism: From ideas to action European Commission – SPEECH/14/472 17/06/2014

Three weeks ago, in the attack at the Jewish museum in Brussels, only one kilometre from here, we were given another terrible reminder of the threat we face from violent extremism. The suspect arrested is French-born and had returned from fighting in Syria.

More and more European citizens are joining the war in Syria and elsewhere. But unfortunately upon their return to Europe, a few of them will certainly have the capacity to commit terrorist attacks.

But that is not the only worry. I am also very concerned by the growing populist and nationalist movements across Europe. Although these movements are not directly responsible for terrorist attacks, they provide oxygen and the increasing acceptance for extreme views which serves as a breeding ground for violence.

We will not be able to counter violent extremism if we don’t rebut the propaganda of those who support extreme, xenophobic and racist views.

Stop en halv! Hvad er det hun siger? Lad mig ekstemporere:

“Jeg er bekymret for Syrienjihadisterne, nogle få vil begå terrorhandlinger, når de vender tilbage. Jeg er også meget bekymret for EU- indvandrings- og islamkritikere (“populister”). Deres ekstremisme gøder for vold. Vi kan ikke forhindre muslimsk terror, hvis vi ikke afviser deres propaganda.”

Denne kvinde, – den højest placerede svensker i verden – som vil dynge os til med millioner af afrikanere, hvis regeringerne gav hende lov, og det er hendes forståelse af den spæde krig, hun og hendes allerede har påført os: Kritiserer I islam og EU, stemmer i forkert i EU-valg,  er i selv ude om terroren. Tak for kaffe! Man kan nok sige, at Malmström noget underdriver faren fra Syrien Jihadistere, når hun fabulerer fra det svenske pigekammer i Bryssel.

 Islamic Terrorism Is Germany’s Big Domestic Security Risk

Islamist terrorism represents the biggest threat to Germany’s domestic security, officials here warned on Wednesday, highlighting new terror jitters in Europe amid spiraling violence in Syria and Iraq.

More than 320 Islamists from Germany are among at least 2,000 Europeans known to have traveled to join the civil war in Syria, German officials said in an annual review of the country’s domestic security situation.

Some of those people are now returning home, allegedly including the Frenchman suspected of killing three people at the Jewish Museum in Brussels last month. Wall Street Journal


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


LarsS

Posted: 18 juni 2014 - 19:23 - Svar

Jeg synes hun er klar i spyttet og det hun siger, er vel blot:

1. “EU har ingen problemer med terrorisme og ser man man bort fra den islamiske/muslimske, er den stort set i nul, så hvad er problemet?”

2. “Vi har en god dialog her i EU, bortset fra med islam- og terrorkritikerne, de er årsag til alle de voldelige handlinger, som de tvinger rettroende muslimer til at begå.”

Svensk kommissærlogik i øverste potens.

Sådan er livet!

https://www.youtube.com/watch?v=hfyv3jPXZzU

Ola

Posted: 18 juni 2014 - 21:07 - Svar

For å parafrasere Winston C:Det kom en tom drosje til kommisjonen i Bryssel, og ut steg C Malmstrøm.

  LarsS

  Posted: 18 juni 2014 - 21:44 - Svar

  Well said, Sir!

  That was a good one, a terrible good one of the best ones ;)!

LarsS

Posted: 18 juni 2014 - 22:31 - Svar

Altså, nogle gange er verden omkring en simpelthen så vanvittig, at man bare må læne sig tilbage og smile helt gak-gak, måske endda skænke sig selv et ekstra glas rødvin eller en hel flaske og så overbevisende sige til sig selv: “Kære jeg, jeg kommer kun igennem dette helvede af en verden, omgivet af totalitære og vanvittige mennesker ved at betragte det hele som et cirkus, en Marx-brothers film eller The Animal Farm på steroider.

Mit lyse sind har reddet mig fra mange selvmord og jeg har tænkt mig fortsat at nyde tilværelsen ved at ignorere de politisk korrekte idioter, som ville have gjort kæmpe karrierer, havde de været født omkring 1890-1910, men nu har sat sig for at agere totalitære Übermenschen i et EU, hvor følelser har fået større betydning for dem end liv.

Det hele kulminerer næsten, når man konstaterer at Orwell egentlig havde navngivet sin roman ´1984´ for ´The Last Man in Europe´! http://da.wikipedia.org/wiki/1984_(roman)

Nå, men en mand går altså ind på en bar med sin krokodille og spørger venligt bartenderen: “Ved du hvem Cicilia Malmström er?”, “Naturligvis, gør jeg det!”, “Godt, en øl til mig og Cecilia Malmström til min krokodille.”

Johan R. Honkainen Gyllenspetz

Posted: 19 juni 2014 - 05:50 - Svar

“Denne kvinde, – den højest placerede svensker i verden”. Jeg må være glad at jeg er blevet norsk statsborger. Det går nedover med mitt fødeland Sverige.

Lightmann

Posted: 19 juni 2014 - 06:27 - Svar

# LarsS – Dit sidste indlæg er en lang kongekommentar, rammer virkelig sømmet på hovedet. Jeg tænker hver dag det samme. Hvorfor i alverden er det som verden er blevet skingrende sindssyg? Jeg kan kun komme på en enkelt ting. Det må være den kosmiske energi der er steget til nye højder. En energi, som for tiden bombarderer vores atmosfære med elektriske ladet partikler, som i hjernen hos visse individer skaber kortslutninger. Den sidste del af den menneskelige rationelle fornuft er ved at lukke og slukke, og efterlader kun det ensporede vanvid. Tror da fanden at man helst vil drikke en flaske rødvin og vente på det uundgåelige. Og man må hellere skynde sig at drikke den flaske, inden det også bliver forbudt.

  Angela

  Posted: 19 juni 2014 - 08:23 - Svar

  Varför håller världen på att bli sinnessjuk? Problemet för mänskligheten är att livet är så kort. Det tar tid att tillägna sig all kunskap. Att människan skilt ut sig från annat levande (växter,djur) beror på språket att vi kunnat överföra kunskap mellan generationer och på så sätt sparat tid. Vi gör misstaget att dela upp i historien medan historien alltid pågår hela tiden. Idag har man medvetet separerat generationerna. Klippt av banden och tagit över uppfostran av de kommande generationerna och håller nutiden i schack genom medierna och hoppas att de äldre dör ut så fort som möjligt. De drar sig inte ens för att öppet säga det. De demoniserar de äldre som mindre vetande. Som ett dumt “fläskberg”.

  Sztompka är nog den som formulerat det bäst. Vetenskapen har länge vetat att den som vill överta ett land börjar med att överta medier och skola. Folk visste det förut men idag är det som de glömt det. Är man skicklig så behöver man inte vända stridsvagnarna mot folket. Man kan teoretiskt sett ta över ett land eller folk utan att ha behövt lossa ett enda skott. H C Andersen skildrade det alldeles utmärkt i sin samhällskritiska skildring av mänskligt beteende “Kejsarens nya kläder”.

  Ser man inte på det ur ett vetenskapligt perspektiv skulle människan nog bli tokig eller få hjärtinfarkt av alla dumheter, okunskap och ondskefull propaganda.

  EXPO och SD debatterade i P1Morgon för en stund sedan. Ett exempel. Som vanligt inser inte EXPO med fl att det de anklagar “den andre för” gör de själva. Samhället är alltid “svart och vitt” och “vi och dom” precis som att de ibland inte är det. Det är kunskapens bas. Antingen är dessa människor oerhört okunniga eller stora lögnare. Vilket de är , är lika illa. Så fort vi säger att du/ni är si eller så eller gör si eller så så talar vi utifrån ett “vi och dom”. Eller påstår en sak så det “svart och vitt”. Idag svänger sig alla med vokabulär, ett vetenskapligt sådant som de inte har en aning om vad det betyder. Ingen är läkare för att de vet vad förkylning, blindtarmsinflammation eller ett brutet ben är. Reinfeldt som tjatar om “vi och dom” som han själv gång på gång återskapar just genom sitt påstående. Reinfeldt har ingen utbildning i statsvetenskap eller beteendevetenskap. Men ändå svänger han sig med begreppen som om han hade det. Det vore bättre om han höll sig till politiken.

  Debatten idag I SR P1 Morgon innehöll en ljusning. Äntligen vågade SD sjunga ut. Mattias Karlsson sa vad EXPO stod för. Definierade dem för lyssnarna fastän Freulein Zimmerman försökte hindra hela tiden. Jag tror ändå att det gick fram till lyssnarna. EXPO är en tankesmedja för globalister och inget annat. Det blir mer och mer likt STASI eller Sovjets KGB eller andra förfärliga totalitära åsiktsapparater som finns idag i diktaturer och alltid funnits för att tysta folk och skrämma dem tills man fått greppet om folk , nått the tipping point, och fått igenom sin agenda (mål). Vi är mycket nära den totalitära ideologins mål. Därför känns det uppfriskande när folk börjar göra motstånd och slänger konflikträdslan på soptippen. Det är endast så vi kan förhindra att förslavas igen. Professor när de någon gång kommer fram i medierna säger att lyckas de nu så kommer det att bli svårt eller rent av omöjligt för folk att kunna göra uppror mot förtryckare och gangstrar. Tekniken har kommit så långt så det är fullt möjligt.

   Robin Shadowes

   Posted: 19 juni 2014 - 20:00 - Svar

   När folk hör talas om det ökända RFID-chippet, så tänker nog många att det är positivt. Att dom kan svepa med handen för att öppna dörrar eller betala i affärer och liknande. I värsta fall att staten kan hålla reda på dem och spåra dem via GPS. Men det är mycket värre än så. Det går även att förändra folks medvetandetillstånd. Man kan få dem att bli lugna eller tvärtom att bli aggressiva. Det är just därför man har drivit fram utvecklingen med mobiltelefoner, wi-fi och sådant. Alla dessa torn som sänder ut mikrovågor är bärande i hela planen. Så nu vet ni vad ni ska slå ut i framtiden. Googla gärna scalar technologies, voice to head technologies, mind reading technologies, MK-Ultra, Project Monarch och Project Bluebeam. Ni kan ju även kolla in alla dessa videos på robotar som DARPA har utvecklat. Ett scenario som i Terminator-filmerna är ej längre science fiction.

Angela

Posted: 19 juni 2014 - 08:28 - Svar

Såg att det blev ett e. Fraulein eller Fräulein skall det vara. Jag skriver alltid direkt . Hinner inte att skriva och korrekturläsa.

Och det kan vara FARLIGT! HöH! Det fick den stackars kvinnan i radioföljetongen om Stalins utrensningar erfara som slant och råkade skriva “D”öda armen i st f röda. Annars kommer EXPO och tar oss!

Angela

Posted: 19 juni 2014 - 08:36 - Svar

Lightmann, glömde att säga att det var ett bra inlägg och alla de andra också. 🙂

Niklas R

Posted: 19 juni 2014 - 09:58 - Svar

Apropå Malmström.
Vad kan man säga? Kärringen är en idiot.

Victor

Posted: 19 juni 2014 - 11:01 - Svar

Nyd lige dette klip fra Senatets jobinterview med den kommende amerkanske ambassadør i Norge. Det er episk:

http://www.youtube.com/watch?v=7EFMHtmNHbg

Leave a Comment