20
jun
Seneste opdatering: 21/6-14 kl. 1727
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-alby

Man föreslår även en byggstandard för skolor, som är anpassade för ett mångkulturellt och nytt Sverige. I Stockholm byggdes en ny förskola som ersättning för en nedbränd skola enligt denna modell. Skolan, som liknar en bunker, har metallfasader och metalltak, höga stängsel med kraschsäker grind, kameror och strålkastare runt byggnaden. Lekområdet byggdes som en liten uteplats i mitten så barn inte utsätts för skottlossning. Man beskriver den här “bunkern” som ett typexempel på hur nya förskolor bör byggas för att möta de utmaningar som följer av att Sverige blir allt rikare på mångfald. Skolor i stålplåt för att klara mångfalden

Sammenlign realiteterne med arkitektens mumbo-jumbo om Förskolan Ugglan i denne video. Når almindelige børnehaver er beklædt med aluminium, så de ædle vilde ikke kan futte dem af, og ligner højsikkerhedsfængsler, da har samfundsingeniørerne drevet det rigtig vidt i ingeniørkunsten, men de vil stadig sælge det som guld, der er en stinkende  latrin blot at redde deres eget elendige skind lidt endnu. Lad mig skyde på, at svenske politikere holder ti år til, inden de kollektivt må søge asyl som forfulgte af deres egen befolkning i et “brunt , fascistisk, monokulturelt” demokrati på den anden side af jorden. Skal vi sige Japan?

Forskning: Breivik var en skoleskyder

Der er en del forskning navnlig indenfor humaniora, der fortæller én det man vidste i forvejen på en længere, mere dokumenteret måde og med flere fremmeord. At ABB mest af alt mindede om den traditionelle skoleskyder, sagde allerede to af mine venner i begyndelsen af 2012 da det endnu var svært at se klart for mediesandstormen og alle de, der skulle høste politiske points på ABB. Den ene var norske Peder (Fjordman) Jensen, der havde sine egne, personlige grunde til at lide sig igennem hele det såkaldte manifest.

Jeg er sikker på, han vil hilse denne videnskabelige rapport velkommen, nu vi nærmer os tre-års dagen for hans ufrivillige flugt fra Norge den 7 august 2011, og jeg er også sikker på at det der med tiden vil stå tilbage som det mest prægnante ved hele affæren (bortset fra for de pårørende, naturligvis), er i hvilken grad norske og sandelig også svenske politikere og medier gik amok i politiske excesser. I Danmark misbruger prof. Garbi Schmidt så sent som i dag ABB i Politiken.

Vi har ikke hørt de sidste ord om den politiske udnyttelse af  77 unge døde, men Breivik selv træder tydeligere og tydeligere frem, ingen Stoltenberg, ingen professor, ingen redaktør, intet teaterstykke kan forhindre det.

»Den historie, som en forbrydelse fortæller, er ikke altid den samme, som den gerningsmanden gerne vil have, vi hører. Og i forhold til Utøya vil Breivik have os til at se den politiske aktivisme og ikke, at angrebet på nogle punkter minder om et skoleskyderi – i det 1500 sider lange manifest er skoleskyderier ikke nævnt en eneste gang,« siger Sveinung Sandberg.

Det er meget typisk for skoleskyderier, at der er fokus på den, der udøver volden, og at man ønsker en masse medieopmærksomhed,« siger Sveinung Sandberg. Han og kollegerne er nået frem til, at Breiviks terrorangreb også minder om et skoleskyderi, fordi han valgte at gå efter unge mennesker, der var sammen i en uddannelsesmæssig kontekst – nemlig sommermødet for Arbeiderpartiets ungdomsorganisation.

De peger på, at både for skolemordere og terrorister er det afgørende at dræbe så mange som muligt, men det er bemærkelsesværdigt, at Breivik på Utøya valgte at skyde hver enkelt selv. »Der er også terrorangreb, der bliver udført på den måde – for eksempel terrorangrebene i Mumbai i 2008 – men det er mere karakteristisk for et skoleskyderi,« siger Sveinung Sandberg og fortsætter: »Samtidig minder Breiviks manifest og forberedelsen af angrebene på flere måder om det, der ligger forud for skoleskyderier.

Sveinung Sandberg, Atte Oksanen, Lars Erik Berntzen and Tomi Kiilakoski: »Stories in action: the cultural influences of school shootings on the terrorist attacks in Norway«, Critical Study on Terrorism, May 2014.Fra Columbine til Utøya, Weekendavisen,20.06.2014. (ikke online)

Trussel mod sikkerheden i resten af verden – fik visum i Sverige

Fra Fagbladet Dansk Politi:

En afghansk mand bliver taget til side under en kriminalitetskontrol af et fly fra Istanbul. I hans taske ligger papirer, der viser, at hans visumansøgning er afvist af de danske myndigheder, da andre landes myndigheder anser ham som en mulig trussel mod sikkerheden. Til gengæld har han fået svensk visum, og er nu på vej mod sin danske kone, der har en nyoprettet c/o-adresse i Sverige. Det får personalet i lufthavnens Doku-center til at stille følgende spørgsmål:

– Hvorfor har svenskerne givet manden visum, hvis de danske oplysninger viser, at han bliver vurderet til at være en trussel?

– Hvorfor er hans danske kone flyttet til Sverige på en c/o-adresse efter afslaget på dansk visum?

– Kan ægteskabet være arrangeret for at fremskaffe et visum til manden?

 

Politiet i lufthavnen kontakter mandens danske kone. Forinden har man skaffet oplysninger om den c/o-adresse, han har opgivet, hvor konen efter sigende bor. Hun kan dog ikke svare på hverken husnummer, etage, eller hvordan omgivelserne ser ud.

– Hvis hun ikke bor i Sverige i virkeligheden, har man skaffet sit visum på et falsk grundlag. Den her slags sager tager det måske to politifolk en hel dag at komme til bunds i. Og fordi svenskerne har givet visum, er muligheden for, at vi i sidste ende må sende ham videre til Sverige stor – også selvom vi vurderer, at han og konen inden længe flytter til Danmark, og han nok ikke rejser ud, når de tre måneder, visummet gælder, er gået, fortæller Johnny Robin Jørgesen fra lufthavnens Doku-center.

Det går som spået. De svenske myndigheder vil ikke annullere det udstedte visum, og inden dagen er gået, er den afghanske mand indrejst i Schengen…. fortsættes En trussel mod sikkerheden i resten af verden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 20 juni 2014 - 19:28 - Svar

Avpixlats ansvarige utgivare långintervjuad i SR P3

http://avpixlat.info/2014/06/19/avpixlats-ansvarige-utgivare-langinter vjuad-i-sveriges-radio-p3/

INTERVJU SR P3 Nyheter gör just nu en programserie där man intervjuar “alternativa makthavare” [!!!] och på torsdagen hade turen kommit till Avpixlat. Ansvarige utgivare Mats Dagerlind intervjuas och svarar på ett antal frågor om Avpixlats roll i det svenska opinionsbildande och nyhetsförmedlande medielandskapet.

——————————————————

Helt utroligt, at han overhovedet kan få taletid i SR nu –
den var ikke gået for bare få år siden. Måske er der trods
alt små ændringer på vej i Sverige? 😉

Det bliver rigtigt interessant at SE PK-elitens hysteriske reaktioner på det 😉

  steen

  Posted: 20 juni 2014 - 19:41 - Svar

  Jeg hørte det godt i går. Dagerlind er kølig som en brøndgravers røv 🙂

  Små ændringer? Tja, medierne og politikere går fremad – baglæns, tvunget af begivenhederne.

  Om Avpixlad – se Kampagnen mod Avpixlat: “Follow the readers”

   Bjovulf

   Posted: 20 juni 2014 - 20:06 - Svar

   Ja, cool – alle P3-journalistens møjsommeligt forberedte insinuationer
   og kritiske spørgsmål faldt jo helt til jorden.

   Tja, det er et fremskridt, at Daqerlind nu overhovedet kan komme til
   orde på SR – og at et “främlingsfientligt” site som Avpixlat kan nævnes
   som et indlydelsesrigt medie.

   Nu mangler de så bare lige at stille lige så skrappe og dybdeborende
   spørgsmål til de frelste PK-mediers redaktører og journalister og alle
   de transintellektuelle ( 😉 ) “eksperter” samt at skyde dem dunkle motiver
   i skoene angående deres helt ukritiske indvandringsbegejstring og endeløse
   islamlefleri ved den mindste lejlighed.

   Ja, medierne desperation og rådvildhed fremstår mere og mere klar – uanset
   hvad de finder på for at PK-filtrere den ubehagelige virkelighed og forhindre
   folk med de “forkerte” meninger i at komme til orde for alvor og så ellers
   pådutte dem antidemokratiske og racistiske holdninger ( åsikter ), som de
   slet ikke har.

   Vi lever i sandhed i “interessante” tider

   Tommy

   Posted: 21 juni 2014 - 10:06 - Svar

   hej Steen

   Jeg har lige set på Alexa, at avpixlat nu er nr. 80 på deres liste – det er et gevaldigt spring fremad på et år. Jeg vil også benytte lejligheden til at sige rigtig mange tak for din store indsats og dejlige fotografier.

norje

Posted: 20 juni 2014 - 20:50 - Svar

Morsomt at man må til andre lands aviser for å bli kjent med en slik rapport fra norske forskere. Her er mer fra samme folk:

ABB er en «ensom ulv» blir det sagt. Berntzen og Sandberg velger å bruke begrepet «soloterrorist» om ABB fordi en ensom ulv er i tradisjonell forstand en ulv som er utstøtt fra flokken sin. Dette er jo ikke tilfellet for ABB som aldri har tilhørt en «flokk». Han har operert alene og har skapt sin egen ideologi ved å plukke ideologi fra anti-jihadisme og høyreekstremisme.

Er bare en måned siden en schizofren og frustrert Elliot Rodger med asperger gikk amok på samme måte som Breivik, med populære jenter som mål. I den grad media har nevnt sjekkemiljøet på internett der han var aktiv, så har det vært med en viss latterliggjøring og sarkasme. Og ingen har seriøst ment at PUA-miljøet må overvåkes av FBI og NSA og CIA, slik at damesjekkere ikke går amok igjen. Det var som i ABB sitt tilfelle en enkelt gal manns verk.

  steen

  Posted: 20 juni 2014 - 21:15 - Svar

  præcis! det var en af de første fantasier, der faldt til jorden med et brag, i al fald hos dem, der ikke havde et fasttømret billede af ham, som ikke måtte forstyrres. Jeg har info, der siger mig, at norsk politi forlod den ide allerede i november 2011. Det var dog mere end alle amatørdetektiverne i offentligheden frivilligt ville give slip på.

  Han havde ingen venner, ingen ideologiske partnerskaber, ingen medskyldige, ingen overliggende, sammenhængende ideologi. Han var cirka så fucked up som den narcicistiske Elliot Rodger, plus lidt til, ville jeg mene.

  Intet af dette, kan man sige om ret mange andre terrorister, og da slet ikke om muslimske og venstrekstremister, som ifølge seneste Europol 2014 rapport er LANGT de fleste og er den største trussel. 35 % flere religiøse terrorsager i EU på et år

  Lærdom? De der formulerer og beskriver virkeligheden, sidder på sandheden om den i al fald i en rum tid efter, og når de først har formet den, skal der megen kontra-info til at ændre den, og det tager tid, selvom det skulle lykkes.

Peter Buch

Posted: 21 juni 2014 - 02:35 - Svar

Siden 1500 tallet kunne naboen mod øst fra dansk side være anset som yderst farlig, det er intet nyt fænomen:
http://avpixlat.info/2014/06/21/i-vara-grannlander-borjar-sverige-ses- som-en-sakerhetsrisk/

  steen

  Posted: 21 juni 2014 - 03:18 - Svar

  De fjolser kunne jo lige linke til, hvor de har historien fra. De har hentet hundreder her.

  Denne er dog endnu værre: Det er en ordret oversættelse af en kommentar mig til tysk. Stadig intet link. Det er særdeles ringe, det gør mig skidetræt. Jeg arbejder gerne gratis for folk, der viser lidt anerkendelse, og det er der heldigvis mange der gør, men sådan nogle skvatrøve, har jeg ikke lyst til betjene.

  http://www.pi-news.net/2014/06/cecilia-malmstroem-eu-einwanderungs-und -islamkritiker-naehrboden-fuer-islamterror/

  Cecilia Malmström: EU-Einwanderungs- und Islamkritiker Nährboden für Islamterror

   Peter Buch

   Posted: 21 juni 2014 - 06:24 - Svar

   Retssager kan blive dyre og besværlige.

   Er det trods alt ikke bedre ytringerne, perspektiverne bliver spredt end at forvente tak eller økonomisk tilskud, når Snaphanens koncept i udgangspunktet ikke er baseret på betaling, respektivt er et fantasiforestillet sted kun for sympatisører med upåklagelig opførsel?

   Jævnlige opfordringer om donationers nødvendighed og nogle moralske anekdoter kan vel opveje lidt, og dermed lade det sure glide lettere ned med det søde…

    steen

    Posted: 21 juni 2014 - 11:44 -

    Det kunne jeg skam ikke drømme om, måtte bare have lidt luft ud, de har irriteret mig ganske længe.

    I dag laver Avpixlad samme nummer igen http://avpixlat.info/2014/06/21/skenande-islamisering-i-hamburg/

    Selvom Imitation is the sincerest form of flattery, er det ikke bare lavt, det er ukollegialt. Ingen store blogs jeg kender, gør tingene på den måde.

    Jeg linker da anstændigvis til Fria Tider ovenfor, selvom ikke alt ved dem lige er min kop the.

   Ludvig

   Posted: 21 juni 2014 - 18:07 - Svar

   Eftersom Avpixlat läser Snaphanen och jag läser Avpixlats artiklar med stor behållning, vill jag vädja till deras redaktion här:

   När ni på Avpixlat hittar en nyhet på Snaphanen som sedan länkar vidare till sin egen primärkälla – var då anständiga och länka alltid och i första hand till Snaphanen där ni hittat nyheten.
   Snaphanens egen källa är i de fallen en andrahandskälla för er.

   Tack

    steen

    Posted: 21 juni 2014 - 18:28 -

    Det er venligt af dig, Ludvig.

    De har aldrig vist nogen interesse i et samarbejde, selvom har en og anden kontakt, der kunne være af interesse.

    Mærkeligt nok har jeg langt nærmere venner og samrarbejdspartnere i Norge og USA, end i Sverige. Jeg har vænnet mig til det. Avpixlad gør et vigtigt arbejde, selvom jeg ikke ville gøre det på samme måde, men de har irriteret mig så tilpas længe, at jeg ikke vil have noget med dem at gøre, hvis de helt mod forventning skulle henvende sig.

Polka Charlie

Posted: 21 juni 2014 - 06:59 - Svar

De ‘ny-svenske’ familier kræver større boliger, betalt af den ‘gammel-svenske’ skatteyder. Børnene får nemlig stress af små lejligheder. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19090289.ab

Leave a Comment