20
jun
Seneste opdatering: 20/6-14 kl. 2243
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Undertekstet på engelsk. ARD Islamistisches Mobbing nimmt zu.

Overvældende indvandringsmodstand i nyt studie

The annual British social attitudes poll revealed that 95 per cent of the population think the English language is the cornerstone of Britishness. Since 1983 the percentage of people who say that to be British you must have lived here most of your life has gone up from 69 per cent to 77 per cent. The survey also revealed that 77 per cent want immigration reduced.

Around three out of four said you must be born in Britain or have lived here for most of your life to be classified as British, and six out of ten think EU migrants should wait three years before claiming benefits. The poll of 3,000 people was carried out by the state-funded NatCen group last year. It found that politicians contributed to anti-immigrant sentiment because of a ‘growing disconnect’ between the ‘Liberal political class’ and mainstream public opinion on the issue.

The study says: ‘There is a clear and intense demand for action on the issue from one section of the electorate, a demand that politicians ignore at their peril.‘In an increasingly diverse, multi-cultural country, we might expect people to be more relaxed about what it means to be British, yet the trend is going in the opposite direction. 77 per cent of people want immigration reduced (Nat Scen Social Research: Overall attitudes to immigration: persistent concerns, deep divides.)

De tal i studiet, der kan sammenlignes, svarer næsten på procenten til en TNS Gallup fra Danmark i juni 2012. 83 % af befolkningen var imod lempelser i fremmedpolitikken, og ønskede den nuværede bevaret eller strammet op, hvad Thorning og Vestager jo er sprunget op og faldet ned på. Det interessante er, at svenskerne der både i absolutte og relative tal, modtager langt flere asylsøgere end England, ifølge SOM Instituttet i Gøteborg, bliver stadig mere begejstrede for indvandringen.

Det kalder på en forklaring, og der kan kun være én af to: Enten adskiller svenskerne sig  yderst dramatisk fra danskere og englændere, eller også adskiller svensk socialforskning sig. Lad mig sige det sådan: Jeg tror ikke, det er det første.

Omfattende kønslemlæstelse i feministan

Man kan tage svenske feminister på alt, bare ikke på ordet. Samtlige svenske medier har – hmmm og tjah – et TT telegram på ti linjer. Her skal brainstormes lidt på PR burauerne og i Feministisk Initiativ. “Var är krigsrubrikerna i Expressen och Aftonblandet ?” skriver en blog:

Ett 60-tal fall av könsstympning av unga flickor har upptäckts i Norrköping sedan i mars. I en skolklass med 30 flickor hade samtliga könsstympats. 28 av dem hade utsatts för den grövsta formen, då klitoris och blygdläppar skärs bort, och underlivet sys ihop sånär som på en liten öppning.

Det är skolhälsovården som upptäckt övergreppen, skriver Norrköpings Tidningar. Socialtjänsten har nu avsatt extra resurser för att hjälpa flickorna. Hel svensk skolklass könsstympad

Dalrymple: The French (Jihad) Connection

Der kommer to retssager til efteråret, jeg vil følge. Politiken vil ikke kunne lide dem, men de er fremtiden. Måske kan flere lignende ikke  forhindres , men det er ikke grund nok til ikke at se skriften på væggen: Sagen mod jødemorderen Mehdi Nemmouche og sagen mod manden, der bliver anklaget for at ville myrde Lars Hedegaard.

How a routine search for drugs turned up a terrorist

If cannabis were legal in France, Mehdi Nemmouche would be safely in Algeria, instead of under lock and key awaiting extradition to Belgium. Nemmouche was on his way to his father’s native Algeria when French customs agents in Marseille searched the bus on which he had travelled from Amsterdam. They were looking for drugs. [..]

The French president, François Hollande, with his talent for making himself look ridiculous or contemptible in the eyes of his compatriots, tried to reassure the population that the security situation was under control and that there was nothing to worry about. Nemmouche, he said, had been apprehended as soon as he set foot in France—overlooking the fact that it was quite by chance that he was apprehended, and that Marseille is about as far from the Belgian border as it is possible to get while still remaining in France.

Not long ago, the European Court of Human Rights displayed its unutterable incompetence and stupidity by ruling that imprisonment in perpetuity is against fundamental human rights. The court thinks that a crime such as Nemmouche’s is forgivable, and moreover, that it is his human right to be given a chance of rehabilitation, presumably by some kind of moral physiotherapy. City Journal

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ny kommentator

Posted: 20 juni 2014 - 06:22 - Svar

“…Mörkertalet är stort..” TRE SIDSTE ORD I ARTIKLEN… Men, mon ikke denne “ikke” nyhed hurtigt “bliver fejet under gulvtæppet”…. Vi kommer heller ikke til at se denne nyhed i danske MSM… Der kommer ikke til at være paneldiskussioner om at “dette er konsekvensen” af indvandringen fra Afrika og pladderhumanismen; der tror at om 20 år er de “ligesom os”.

Bernt

Posted: 20 juni 2014 - 08:09 - Svar

Enligt lag är Sverige ett mångkulturellt land så det blir nog inga straff.

Træt

Posted: 20 juni 2014 - 08:31 - Svar

Hvis et tilsvarende antal Muhammeder blev kastreret ville pengene passe

Bergfast

Posted: 20 juni 2014 - 09:51 - Svar

Det är verkligen en märklig sed och tradition, detta att könsstympa små flickor, och även lite äldre flickor. Tydligen är det också grova stympningar, med ofta mycket allvarliga komplikationer. Det är mycket svårt att förstå.

Man kan verkligen undra hur den har uppkommit, och varför den tydligen har uppkommit särskilt i Afrika och bland afrikanska kvinnor?

Handlar det om att afrikanska kvinnor i vuxen ålder har tendenser att utveckla mycket stora blygdläppar, eller handlar det om någonting annat?

(I den s.k. västvärlden förekommer det tydligen att kvinnor alldeles självmant gör s.k. skönhetsoperationer, där då blygdläppar opereras, men förmodligen inte klitoris. Det är ju naturligtvis en skillnad när vuxna kvinnor själva väljer en sådan operation, som förmodligen då utförs med bedövning, eller kanske t.o.m. under narkos, men är ändå samtidigt även det egentligen svårt att förstå.)

Om det handlar om försök till kontroll av sexualitet hos de afrikanska kvinnorna så är det ändå märkligt hur denna sed har kunnat uppstå, och tydligen hållas vid liv med just kvinnors hjälp.

Om sådana operationer utförs på barn som inte själva kan välja och också om de utförs utan varken bedövning eller narkos (?), och med stora risker för allvarliga komplikationer, så måste man kunna fördöma en sådan sed.

Det är en vedervärdig sed och tradition som behöver stävjas med tanke på barnens och flickornas bästa.

LarsS

Posted: 20 juni 2014 - 10:22 - Svar

Så har et hold små piger endnu en gang været under tortur og fået underlivet irreversibel mishandlet, de er nu permanent frataget muligheden for anvende deres krop som det den blev født til og de er nu blevet reduceret til de objekter, som deres egen kultur forlanger de skal være.

Men bare rolig, jeg er sikker på at den selvudnævnte skare af godhedsapostle og multikulturelle frelsere har en løsning på problemet og i øjeblikket sidder rundt omkring på redaktionerne og hændervridende klikker deres hvide, fine fingre ned tasturet for at frembringe, for os “folket”, artikler på samlebånd, som kan relativere hændelsen og øge forståelsen for disse kriminelle forældre´s handling.

Og løsningen da?

Jo, den bliver såmænd præcis den samme som for 30 år siden, nu blot skrevet på en Apple MacBook Pro i stedet for en IBM: “Forbyggende arbejde, udvidet dialog, sameksistens, inklusion, øget kendskab til andre kulturer (altså one-way, det er os aboriginaler der skal øge vores viden om de udefrakommende.), tålmodighed og vi er alle lige!

Og så snakker vi ikke mere om det og når de piger af samme kultur som er født i år, så kan vi igen læse om det i endnu mere sofistikerede artikler om 6-7 år, når de vender hjem fra sommerferien i deres hjemlande.

And on and on and on, it goes…

Ole Burde

Posted: 20 juni 2014 - 11:30 - Svar

Det ultimative tankeekperiment : Prøv at forestille jer massemediernes reaktion , hvis det var Israel som SYSTEMATISK KØNSLEMLÆSTEDE hundredtusinder af palæstinensiske småpiger….Mon ikke NATO’s samlede flyvevåbben blev sendt ned og bombe TelAviv? …eller mere nøjagtigt blev sendt sydpå for at blive SKUDT NED et sted over middelhavet !

Bjovulf

Posted: 20 juni 2014 - 11:38 - Svar

Mörk bild av rasism i Sverige 😀

[ Det kunne jo være interessant, hvis FN nu også gad at studere visse udlændinges udbredte
racisme imod den svenske værtsbefolkning – især jøder, kvinder og bøsser – , for så ville
man da for alvor få sig et chok … ]

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/3661956.svd

Inför en granskning som FN ska göra om mänskliga rättigheter har Svenska FN-förbundet i en rapport till FN givit en mörk bild av ökande uttryck av rasism och fortsatt många hatbrott i landet.

Förbundet skriver i rapporten bland annat om att bara sex procent av hatbrotten går till åtal, att hatbrotten mot judar [ !!! – men ingen information om vem som står bak dom? ]
ökar samt att det fortsatt är många muslimer och romer som är utsatta trakasserier och diskriminering.
[ Och hur många trakasserier och hur mycket diskriminering och grov kriminalitet gentimot
den svenska värtsbefolkningen från muslimer och romer har ni då hittat? 😉 ]

Sverige ska för andra gången granskas av FN:s råd för mänskliga rättigheter. [ !!! 😉 ]

  steen

  Posted: 20 juni 2014 - 12:30 - Svar

  Det er ikke FN, det er en tand værre

  Vanligt förekommande kritik mot Svenska FN-förbundet är att namnet är missledande då det kan leda till missuppfattningen att Svenska FN-förbundet har kopplingar till FN, vilket de inte har. Förbundet hävdade i en rapport 2014 att intoleransen ökat i Sverige men den uppfattningen delas inte av statsvetare Marie Demker som upplyste om att sett till Sveriges befolkning som helhet är det en tydlig trend att svenskarna blir mer öppna, även om hatbrotten fortfarande ligger på en hög nivå

   Bjovulf

   Posted: 20 juni 2014 - 13:50 - Svar

   Aha, den detalje havde jeg så ikke lige fanget i forbifarten – mange tak 😉

HH

Posted: 20 juni 2014 - 12:40 - Svar

Innan jag somnade igårnatt kom tankarna – de som flyr för sina liv eller de som flyr för att få en bättre tillvaro har ingen som helst önskan att ta till sig svensk kultur – ursäkta, enligt fru Mona Sahlin är ju vår kultur bara tönterier med midsommar och allting!

Ett samtal utspann sig häromdagen. En man jag träffade som var svensk men bodde sen flera år i Schweiz, han är INTE miljonär men klarar sig genom att växla spår från mekanik till ett annat område.

I det område han bor är man allmänt sedan historisk tid protestantiskt troende. En enorm influx av portugiser som lämnade sitt hemland under den värsta tiden, har förändrat bilden. Alla dessa immigranter som arbetar i vinodlingarna är katoliker. De kan varken franska eller tyska efter många år i landet, de talar enbart portugisiska och umgås bara inom sin lämnade kultur.

Det här är bara ett exempel för de verkliga exemplen ser vi idag i vårt eget samhälle. Jag tror vi alla har förståelse att människor vill lämna ett krigiskt och hopplöst helvete bakom sig. De uthärdar vad som helst för att komma till en plats där det är lugn och ordning.

Men likt portugiserna i alplandet kommer den övervägande delen aldrig någonsin att anamma den svenska kulturen. Eller den danska för den delen. Man fortsätter som hemmavid med sina egendomliga föreställningar t ex om flickors könsdelar och kvinnans underkuvande – precis som förut. Mycket annat att förtiga.

Uppriktigt sagt – jag har inget hopp. Och som det sagts förut på Snaphanen; vår västerländska kultur är INTE universell. Den är unik och den är helt oförståelig för dem som kommer hit. Med få undantag.

Visionären

Posted: 20 juni 2014 - 13:19 - Svar

/Ironi på

Vänta bara tills F! och Gudrun Schyman sätter tänderna i detta. De kommer att stå på barrikaderna och kräva att de skyldiga straffas hårt! De kommer göra slarvsylta av denna vulgärkultur.

Va? Vänta nu. Inte? Visst ja, tänkte inte på det.

/Ironi av

V

steen

Posted: 20 juni 2014 - 13:24 - Svar

FI kommer ikke til at sige ét ord om dette. Det er for svært at henføre under “alle mænd”.

Det er svært at få alt på en gang. Feministerne ville have mångfald, og det har de fået, og ingen enkelthændelse har skadet kvinder i Sverige mere end netop masseindvandringen – og de forstår det satdig ikke.

Jeg tænker, om det overhovedet vil fremkalde en efterfølgende mediedebat?

Og så tænker jeg, HVAD er det for en skole, men 30 piger? Det kan vist kun være en muslimsk friskole. Spørgsmålet er også, hvor gamle er pigerne, er det sket i Sverige eller inden de fik asyl?

P 1 dækker det lidt dybere end andre

Elevhälsan om könsstympningen: Ett generellt problem og man kan minde svenske myndigheder om, at

underlåtenhet att avslöja könsstympning är straffbart.

HH

Posted: 20 juni 2014 - 13:53 - Svar

Hörde jag rätt från radiohögtalaren – 500 miljoner flyktingar är beredda att gå genom skärselden för att nå de västerländska paradisen— Finns det någon rimlighet i allt detta? Melilla, rakbladsvässade hinder…

Det som framförallt slår mig är hur oerhört olika våra kulturer är. Säg vilket afrikanskt land som helst och där det finns pengar att hämta när det gäller olja. Fördelar man dessa medel över hela landet ifråga? Jag känner en trevlig och hårt arbetande ung man från Nigeria som berättat för mig hur de som har makten i hans forna hemland helt och hållet tagit hand om de inströmmande pengarna och inte har NÅGON SOM HELST tanke på att bygga upp infrastrukturen i hemlandet.Hans systrar som är välutbildade bor i Bryssel och London. Där har vi en del av problemet. Med hårdför makt kommer likvida medel som man behåller för egen del. Allt struntprat från forskares sida om den mänskliga gen som talar om att ge till den som inte har faller tillföga inför verkligheten. Rättare sagt – denna forskning är bara bludder och av intet värde.

Hur man VERKLIGEN resonerar i dessa kulturer är väl det senaste exemplet från Suttertälje/Södertälje talande nog. Jag menar skojet med färdtjänst och miljonerna som rullat och nu blir rättssak. Hur kan man! Och vilka läkare är i maskopi med denna allestädes närvarande hydra? Ett enkelt slag med silverhammaren på knäet på den låtsasförlamade talar väl allt om tillståndet hos den “handikappade” – eller hur?

  steen

  Posted: 20 juni 2014 - 15:16 - Svar

  Mon ikke det passer meget godt med en halv milliard?

  Meget få politikere er vågnet op til det faktum. Vil de nå atsælge os til historiens skraldespand, inden de opdager det?

  DF s Søren Espersen skriver netop om det i dag

  Landsskadelig Schengen-aftale har åbnet Danmark for illegale

  Angela

  Posted: 20 juni 2014 - 17:43 - Svar

  Jag vet inte var du lyssnade men jag tänkte just att midsommaraftonens första nyheter på SR Ekot var för ovanlighetens skull intressanta och beskriver läget som annars varit tabu.

  1. 50 miljoner på flykt enligt UNHCR:s årliga rapport. Inte sedan andra världskriget har så många flytt från sina hem. Tvärtemot vad många möjligtvis tror så är det förhållandevis få flyktingar som vill och lyckas ta sig till de rikare delarna av världen. Flyktingarna VILL inte fly till västvärlden utan de vill stanna i grannländerna för att vänta tills det lugnat ner sig så de kan återvända hem. Fattiga har inte råd heller. Över en miljon syrier har sökt sig till Libanon för att få skydd. I dagsläget går fler syriska än libanesiska barn i skolorna i Libanon vilket har vållat problem. Libanesiska folket är inte alls glade. Det sas inte i denna intervjun men har redovisats i andra intervjuer tidigare. Libaneserna har samma problem som vi. Med kriminalitet, våldtäkter osv. De vågar inte gå ut. Ett reportage sändes tidigare i år om problemet (Radiokorespondenterna). Flyktingarna behöver hjälp på plats. I SVT:s opinion skriver Jimmie Åkesson och Julia Kronlid om det.

  2.Kristna i Irak flyr nu undan striderna mellan sunniextrema grupper och den irakiska armén. I reportaget sa mannen att vi vill inte lämna landet. “Det är vårt land”. De säger samma sak som folk över hela världen: “Det är vårt land” , men om svenskar säger detsamma så räknas det i Sverige som “rasistiskt” av etablissemanget.

  3. Ett 60-tal fall av könsstympning av unga flickor har upptäckts i Norrköping under våren.
  Könsstympning har aldrig funnits i Sverige förut.

  4.I natt avled den skottskadade på Hisingen. Fler än 30 skottlossningar.

  5.Sjukhus uppmanas att inte redovisa underskott innan valet. Brott mot demokratin. Precis som en film tidigare inte fick visas förrän efter valet. Valen innebär att politikerna skall ställas till svars för den gångna regeringsperioden (Ansvarsutkrävning) Det är meningen med demokratin. Allt skall redovisas. Varför har sjukvården så stora underskott när svenskar knappast får komma till den utan dör av brist på vård?

  6. Sexuella övergrepp under universitetetstudierna är vanliga i USA. En av fem kvinnor uppger att de utsatts för sexuella övergrepp någon gång under sin studietid, enligt en rapport från utbildningsdepartementet.
  Detta har lett till en debatt om universitetens ansvar för kvinnliga studenters trygghet.
  I början av året tillsatte Obamaadministrationen en kommission. Obama höll ett tal likaså Joe Biden. Sexualiseringen är ett stort problem. Sanktioner krävs mot länder nu senast Uganda för homosexlagar. Har någon någon gång i världshistorien krävt sanktioner mot ett land när kvinnor och barn misshandlas, torteras, mördas, våldtas? Aldrig! Kvinnor är den största gruppen i världen när det gäller diskriminering. Kön är den största gruppen därefter ålder och klass. Endast en liten del diskrimineras p g a etnicitet /ras. Skulle “homosexualitet” varit ett kvinnligt fenomen skulle det aldrig ens uppmärksammats. Kvinnor och barn struntar man i. Även gamla. De kvinnliga “homosexuella ” åker bara snålskjuts på de manliga “homosexuella”. Det skulle vara intressant att veta vilka som ligger bakom den liberala frigjorda sexualiteten mer än Frankfurtskolan. Herbert Marcuse var en av dem. Men de är många och flydde från Tyskland både efter första och andra världskriget till USA. Sedan har de verkat där både i Los Angeles via Hollywood och New York. Det är stora pengar som sexmaffian har till sitt förfogande. Deras makt och inflytande är så stor att de lyckas få politiker att stifta lagar i deras intressen. Och t o m kräva sanktioner för länder som tredskas. NÄR skall kvinnor och barn få samma inflytande? Det är dem som får betala priset för ohyggligheterna. Den snedvridna synen på sexualitet. Detta visar inte minst sextrakasserierna vid universiteten och könsstympningarna.

   Angela

   Posted: 20 juni 2014 - 17:52 - Svar

   Det som sas i EKOT kostar pengar. Varje punkt. Även könsstympningen som nu måste utredas av polis och åklagare. Andra kommuner skall undersökas. Reportagen kan avlyssnas på SR, EKOT. Sammanfattningarna är summariska och lite vinklade. Lyssnar man får man en bättre bild.

   http://avpixlat.info/newsdesk/jimmie-kesson-sverige-bor-ta-sitt-ansvar -och-hjalpa-fler-flyktingar

Bjovulf

Posted: 20 juni 2014 - 14:08 - Svar

Verden af i går

AF Helle Merete Brix, journalist, København | Mikael Jalving, historiker, Brønshøj

http://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE6814018/verden-af-i-gar/

De vantro dukker op fra deres små skjulesteder efter valgene. De vantro opfatter sig gerne som ”humanister”, men ser ned på de sølle skabninger, der har sat deres kryds ud for det moralsk forkerte parti.

Chok, vrede og afmagt. EU-modstandernes jordskredssejr ved det nylige valg fik følelserne i kog, ikke mindst på de spontane, sociale medier. For befolkningerne i de europæiske lande stemte ikke, som pæne, rettroende og globaliseringsbegejstrede mennesker syntes, de skulle. Hverken i forhold til EU eller i forhold til de politiske temaer, der er forbundet hermed. EU-skepsissen handler ikke kun om modstand mod et diffust bureaukrati, der udsteder regulativer om snart sagt alt, fra arbejdskraftens frie bevægelighed til størrelsen på selleriblade. Den handler også om en modstand over for tilstrømningen fra de muslimske lande, som EU ikke gør noget effektivt for at begrænse, tværtimod.

Mens eliten fordøjer resultatet – nogle påtænker måske endda at emigrere fra det racistiske kontinent – kan det være nyttigt at se på nogle af de begreber og elementer, som har fået stigende betydning i indvandringsdebatten igennem de seneste mange år. Det er begreber og elementer som islam, multikultur og pluralisme. Ligesom det kan være nyttigt at give et bud på, hvilke muligheder, der tegner sig for Europas fremtid.

Danmark har siden 1973 formelt haft et indvandringsstop, men reelt har det ikke fungeret. Også ude i Europa har en generøs familiesammenføringspolitik betydet, at hele klaner fra Mellemøsten, Tyrkiet og Asien er flyttet til kontinentet og har mødt en udstrakt grad af velvillighed i de europæiske velfærdsstater. Flygtningestrømme og illegale immigranter fra ikke mindst Afrika og Mellemøsten har lagt et stigende pres på Europas grænser.

JensH

Posted: 20 juni 2014 - 15:05 - Svar

OT

“Texas man told he can’t fly Old Glory because it’s a ‘threat to the Muslim community'”

http://www.americanthinker.com/blog/2014/06/texas_man_told_he_cant_fly _old_glory_because_its_a_threat_to_the_muslim_community.html

Leave a Comment