27
jun
Seneste opdatering: 28/6-14 kl. 1717
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hele udsendelsen er her, fra min 5:35 – 35:02. Krasnik er forblĂžffende uskarp. Choudhary pĂ„stĂ„r tre gange upĂ„talt, halalkĂžd er blevet forbudt i Danmark. Til slut ender klovnen Choudhary, – der trĂŠkkes op med en fjeder i ryggen, sĂ„ optrĂŠder han, – med at overtage interviewet og interviewe Krasnik. Choudhary er jo jurauddannet, sĂ„ det er ganske svĂŠrt at fĂ„ ham til at inkriminere sig selv, hvad Krasnik da heller ikke lykkes med.

 Derefter kommer den svenske terrorforsker Magnus Ranstorp i studiet. I England har de fĂ„et nok af klovnen, men det er udmĂŠrket at  udsĂŠtte danske seere for den rene vare, for naturligvis er det rigtigt som han siger: “Nogle muslimer er mĂ„ske ikke enige med mig, men de kan aldrig pĂ„stĂ„, det jeg siger ikke kommmer direkte fra Koranen.”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
9 years ago

Som Pat Condell sÄ rigtigt sagde: Thank God for Anjem Choudary..!

trackback

[…] Taget herfra […]

Lars
9 years ago

Vi skal jo huske pĂ„ at de fleste af DRs journalister er Vestager-soldater, sĂ„ dermed er det kun naturligt at Crash-pit bĂžjer knĂŠ og er ganske bovlam. De radigale er jo dem der gĂ„r forrest med opgaven i at afkristne Danmark og islamisere vort land, sĂ„ naturligvis skal man da klappe og ae en vĂŠrdig reprĂŠsentant for Fredens Religion pĂ„ ryggen. Vi ser det gang pĂ„ gang: Kritisk journalistik i DR anvendes kun mod de personer som de Radigale har svoret krig imod, dvs. dem der tror pĂ„ nationalstaten, den kristne Gud og dansk kulturarv samt dem der forholder sig… Read more »

Mackety
Mackety
9 years ago

Det ville have vĂŠret sjovt at se Mark Steyn lave det interview.

Martin Krasnik var blot ynkelig. I dette interview viste Krasnik, at han ikke er opgaven voksen.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Det hele begynder at falde pĂ„ plads , nĂ„r man sammenligner Krasniks hĂžflige selvudslettenhed i dette interwiev med hans aggressive frontalangrebb mod Lars HedegĂ„rd . Choudary er LANGT fra nogen ”klovn” , han er en begavet og mĂ„lbevidst manipulator , en veluddannet tryllekunstner som er istand til at trylle kujon-tĂ„ber som Krasnik ind under hans dominans . Hvem mon det EGENTLIG er Choudary mener ”frivilligt vil have hĂ„nden skĂ„ret af” ? Hvem er det som har syndet og derfor kun kan blive skyldfri ved frivilligt at underlĂŠgge sig Islaams dominans og dermed SELV blive en del af Dominans-maskinens perfekte tandhjul… Read more »

Limewoody
Limewoody
9 years ago

Det kan godt vĂŠre, at Choudhary er en klovn. I sĂ„ fald er han en farlig klovn. Hvad var det man hĂ„nligt kaldte en anden klovn: “Malersvenden”.

ny kommentator
ny kommentator
9 years ago

SpĂŠndende at se hvor dybt Krasnik kan synke… Der lader ikke til at vĂŠre nogen bund i den sĂž, han har kastet sig ud i.

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

Der er kun en ting at sige om islamister: De er sindssyge.

Da Capo
Da Capo
9 years ago

“Med folk som ham [Choudhary], de syriske frivillige og islam i almindelighed gĂ„r England en spĂŠndende fremtid i mĂžde, for ikke at tale om resten af Europa” skriver signaturen Santor i sin kommentar och tillĂ€gger; “Jeg har kĂžbt popkorn og fadĂžl og venter kun pĂ„ at kampen begynder.” Vi andra sitter inte opĂ„verkade i elfenbenstorn och tittar pĂ„ TV. Är Santor övertygad om att det inte blir nĂ„gon kamp i DK? Finns det verklingen ingen klarsynt och analytisk realist som vĂ„gar intressera sig för verkligheten och den kommande muslimiseringen och dess följder. I Sverige gör maktetablissemanget allt den kan för… Read more »

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  Da Capo

Det er en hÄn der eksklusivt er rettet imod alle islamofile, kendte som ukendte, i Danmark!

Det betyder basalt set kun at jeg vil lade dem, de islamofile, selv rydde op efter deres fejltagelser, uanset hvad det mÄtte indebÊrer.

Hans01
Hans01
9 years ago

MÄ lige se hele interwievet med tossen, men mon Krasnik har efterforsket mandens tidligere udtagelser?, her retfÊrdiggÞrer han mord pÄ ikke muslimer.

https://www.youtube.com/watch?v=69cvALxgU-Q

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Santor
Santor
9 years ago

Ja, det var nÊrmest morsomt at se Andy ( hans fÞdselsnavn ) trÊkke Krasnik rundt ved nÊsen. En ting kan man vÊre sikker pÄ, Andy lyver ikke om islam og han er den bedste reklame for for en anti-islamisk indstilling.

Med folk som ham, de syriske frivillige og islam i almindelighed gÄr England en spÊndende fremtid i mÞde, for ikke at tale om resten af Europa.

Jeg har kÞbt popkorn og fadÞl og venter kun pÄ at kampen begynder.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x