30
jun
Seneste opdatering: 7/7-14 kl. 0356
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Meantime at home we discover (thanks to the Birmingham Labour MP Khalid Mahmood) that the number of British Muslims who have gone to fight in Syria might be as high as 1500. If this is the case then it would mean that there are three times more British citizens serving in the jihad in Syria than are currently serving in the British Armed Forces. Though at least we do not currently have – as the Dutch Armed Forces do – the embarrassment of somebody who has been trained as a member of our own national army going off to use their skills to assist the jihad there. Douglas Murray: Will American take up the job of whack-a-mole? (Whack a mole er en populær spillemaskine.)

Jeg har næsten ikke set nogle europæiske politikere, der offentligt tager dette alvorligt nok. De mumler lidt om pædagogik, forebyggelse og Gud hjælpe mig psykologhjælp. Anstændige politikere føler for stort et ubehag, ved at foretage sig noget præventivt, der ikke ser kønt ud på den politiske drejescene. Flere skal altså dø udover de fire uheldige sjæle Bryssel. Lad os bede til, at vi ikke skal tælle de døde i hundreder, det bør de passive politikere også bede deres eventuelle Gud om.

Geert Wilders tager truslen alvorligt med konkrete forslag på Gatestone Institute i dag, der vil virke, men han er jo heller ikke så anstændig, at han vil bringe sagesløse menneskers liv i fare. The Terrorists Are Among Us.

DR genudsender forresten netop nu kl 23 for mindst tredje gang den propagandadokumentar om ham, der oprindelig hed Geert Wilders Europe’s Most Dangerous Man (2010). Klart, det er Wilders MI 6, Säpo og PET frygter mere end noget andet. DR har ændret titlen lidt i aften, et vist mådehold skal DR da roses for, men neutralitet, som Jelved netop sagde i Deadline – min bare rumpet!

”Rudolf Höss hade nog gått med i SD”

Aftonbladet er kun lige begyndt, men avisen har ikke skrabet bunden endnu. Artiklen illustrerer perfekt, at Heidei Avellan løj lodret i Studio Ett i morges. Man kan ikke diskutere indvandringnes kultur eller antal, uden at være lejrkommandant i Auschwitz. Det er den enkle sandhed, og den må naturligvis genere enhver svensk journalists rester af stolhed, men der er ingen vej uden om: De må lyve, når de hører sandheden som den har været i fyrre år.

Höss sagesløse barnebarn, der har medvirket i en fremragende dokumentar om sin farfar (Die Nachfahren der Naziverbrecher – Ein Leben mit der Schuld), har formodentlig ikke den blegeste anelse og Sverigedemokraterne. Har Rainer Höss virkelig sagt det? AB ved godt, det ville være injurierende, hvis de selv sagde det. Jeg synes, SD skulle spørge Höss selv, om han vedstår sig citatet. Mon ikke det er chefredaktør Jan Helin, der er lejrkommandanten her? Hvor er  Berlusconi, når man skal bruge ham? Nu er lejrkommandant Schultz blevet genvalgt, skriver en af de svenske Cecilia’er.

– Det ni måste förstå är att de ­högerextrema inte är dumma. Dessa partier är egentligen de enda som ­verkligen lärt sig av historien, de gör ­inte om samma misstag. Hade min ­farfar levt i dag i Sverige skulle han nog gått med i SD, säger Rainer Höss.

Historien kastar långa skuggor längs Visbys gator i dag. Sverigedemokraterna har sina rötter i efterkrigstidens svenska nazism. I dag utgör de extremhögerns putsade yta. Ibland spricker fasaden, som när SD:s hatsajter hotat och förföljt människor eller när ledande sverigedemokrater sprang runt med metallrör i Stockholms innerstad. Men i allt väsentligt har medierna slutat kalla en spade för en spade. SD håller på att normaliseras i samtalet. Detta är Jimmie Åkessons verkliga framgång. AB


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robert R

Posted: 30 juni 2014 - 23:50 - Svar

Marianne jelved roste DR for neutralitet og så sender de derpå en propagandafilm mod Geert Wilders, det er simpelthen en fornærmelse mod min intelligens!

steen

Posted: 30 juni 2014 - 23:52 - Svar

Ja,og den nye medieaftale fornærmer avislæseren i mig. Derfor er jeg også kun halvvejs glad over at svensk dagspresse har fyret 700 journalister i år. Men lidt har også ret 🙂

Se ivørigt Medieaftale med lukkede øjne, Af Eva Agnete Selsing, Filosof

geoff cain

Posted: 1 juli 2014 - 00:03 - Svar

Det var mærkeligt, jeg så det meste af filmen med bange anelser og fandt den forbavsende FAIR. Hvordan kan jeg misforstå tingen? Et lille eksempel: filmen viste Volker van der Graafs kolde morderfjæs og fortalte os, at han myrdede Pim Fortuyn på de hollandske muslimers vegne. Det er er stik imod den officielle propaganda, der siger at van den Graaf var dyreaktivist og dræbte Foruyn, fordi han gik i pels.

steen

Posted: 1 juli 2014 - 00:10 - Svar

Geoff, jeg kan da huske forkert. Jeg så den ikke denne gang.

intetnavntak

Posted: 1 juli 2014 - 04:54 - Svar

Så lad mig gøre det klart, jeg går ind for en SD/DF løsning. Men der er kun meget kort tid tilbage. Så bliver løsningen uden politik. Uden SD/DF/SVP/DP.

Hvis man kigger på hvad der sker i Frankrig er det parallel til det der skete i Tyskland med hitler, socialisterne i Frankrig løj om at de kunne fikse alle problemerne, nu har de hobet 150 år eller mere i skader op igennem indvandring, på grund af tab af naturresourcer.

Tyskland havde været i 1 verdens krig, deres land var i økonomisk krise og indvandringen havde forårsaget store problemer. Så kom Hitler, meget skulle til for at flytte socialisterne. Måske endda løgne? Noget socialisterne jo var gode til at tage imod.

Jeg har ikke tænkt mig at lade det ske i norden. Ikke på grund af de 2 eksempler for oven. Vores nationer har stået lang nok tid til at vide bedre, det er efter alt hvad en nation er for.

Sverige har 10000 soldater. Hvis den svenske hær defekterer kan vi nå helt ned på 0. Ved en stormaktion, hvor alle 10000 er imod nationalisterne. Kræver det en KDR på 30, det gennemsnitlige under Irak krigen. dvs. 300 soldater.

Forestil jer så det ikke virkede og socialisterne bryde til angreb på deres grænselande imens de har deres globalistiske agenda.

Hvem holder så nordens venskab i live, venner?

Hans Und

Posted: 1 juli 2014 - 05:16 - Svar

Igen igen afslører et simpelt wiki opslag den tætte forbindelse mellem muhammedanisme og socialister som Rudolf Höss.

“When World War I broke out, Höss served briefly in a military hospital and then, at the age of 14, was admitted to his father’s and grandfather’s old regiment, the German Army’s 21st Regiment of Dragoons. At the age of fifteen, he fought with the Ottoman Sixth Army at Baghdad, at Kut-el-Amara, and in Palestine.[8] While stationed in Turkey, he rose to the rank of Feldwebel (sergeant) and at the age of 17 was the youngest non-commissioned officer in the army.”

Det fremgår iøvrigt at han forlod den Katolske Kirke.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_H%C3%B6ss

Nils

Posted: 1 juli 2014 - 08:07 - Svar

Höss’ barnebarn mener, at hans bedstefar ville have været sverigedemokrat i dag i Sverige, så det er jo ærgerligt, at det flaskede sig anderledes.

Ærgerligt at Höss aldrig blev udsat for Jimmie Åkessons politiske lederskab, for så havde han forladt sin antisemitiske position og var blevet en varm tilhænger af den demokratiske samtale, PLUS at hans revanchisme og nationalistiske ekspansionisme var blevet modereret til selvfølgelig omsorg for fædrelandet.

Tænk hvis ikke Adolf Hitler, men en Jimmie Åkesson var steget frem på den politiske scene i Tyskland i 30erne og havde gennemført samme manøvre med højrefløjen, som han har gennemført i Sverige. Så havde vi talt tysk i dag – frivilligt.

Jimmie Åkessons lederskab har forandret det politiske landskab i Sverige til det bedre. Det burde han have medalje for og ikke hånes for.

Angela

Posted: 1 juli 2014 - 11:01 - Svar

Hade eg tänkt fortsätta på “Krasnik” om folk som objekt och inte enligt demokratin som subjekt. Men det behövdes inte för jag fick mejl om Bloggardags : “Demokratifestivalen i Visby” och han och Rothstein har redan sagt det mesta som jag ville fortsätta med så det är bara att länka. De hann för och besparade mig jobb. 🙂

http://bloggardag.blogspot.se/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00%2 B01:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=50

Eller sök bloggardag och artikeln ligger först.

Bjovulf

Posted: 1 juli 2014 - 12:42 - Svar

Merith Wager: “Om det första programmet i Radio24syv:s serie Danmarks Röst”

http://meritwager.wordpress.com/2014/07/01/om-det-forsta-programmet-i- radio24syvs-serie-danmarks-rost/

Posted on tisdag, 1 juli, 2014 by meritwager

Jag lyssnade på nätet på det första programmet i Danmarks Radio24syv:s serie Danmarks Röst, där Mikael Jalving samtalade med Gunnar Sandelin och där även Fredrick Federley medverkade kort. Programmet var det mest lyssnade på av alla i går.

Det jag slogs mest av när jag lyssnade var tonen hos programledaren, så olik den ofta lätt hätska och grötmyndiga tonen hos svenska program- och debattledare. Och avsaknaden av det lite svårdefinierbara begreppet ”politisk korrekthet”, helt enkel avsaknaden av underliggande politiska hänsyn och ”fingrar-i-luften”. Tonen och atmosfären var en helt annan än i svenska motsvarande program (oavsett ämne). Det fanns en respekt för den medverkande och en genuin nyfikenhet hos Mikael Jalving, som man alltför sällan upplever i svensk radio (däremot i finsk och finlandssvensk). Han lät Gunnar Sandelin tala till punkt och avbröt inte hela tiden på ett oartigt och abrupt sätt som svenska journalister och programledare så ofta gör (för att de hellre vill höra sina egna röster?). Mikael Jalving var också, till skillnad från väldigt många av sina svenska kollegor, ordentligt påläst.

Bjovulf

Posted: 1 juli 2014 - 13:14 - Svar

Det er OK at tvinge kvinder til at tage sløret af ( i Frankrig )

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6842797/mand-anholdt -for-overfald-pa-imam-i-oslo/

AF BERIT ERTMANN
OPDATERET KL. 11:50

Menneskeretsdomstolen har afgjort, at et fransk forbud mod tildækning af ansigtet ikke bryder nogen konventioner.

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg har tirsdag taget stilling til en principiel sag om forbud mod tildækning af ansigtet i det offentlige rum.

Og beskeden fra domstolen var ganske klar: Frankrig overtræder ikke Menneskerettighedskonventionen, når loven forbyder borgerne at gå med ansigtet tildækket, når de bevæger sig rundt i offentligheden.

“Der er ikke sket nogen overtrædelse af bestemmelsen om respekt for privatlivet og religionsfriheden [!!!],” skriver domstolen i en skriftlig erklæring.

Indklageren, en 24-årig fransk kvinde, som er praktiserende muslim, følte sine rettigheder krænket af en lov fra 2011, som forbyder ansigtet at være tildækket i offentlige rum – hvilket altså også inkluderer muslimske beklædningsgenstande som niqab og burka.

“Ufransk” at være tildækket

Anken går desuden på, at der er en implicit sammenhæng mellem religion og race, og derfor mener S.A.S. og Liberty, at det ligger i lovens bestemmelser, at det at bære burka eller niqab er noget decideret “ufransk”.[!!!] En vurdering, menneskerettighedsdomstolen altså var uenig i.

[ Det må vel næsten være første gang, at ECHR dømmer i den retning, men det ER jo faktisk
noget ufransk, ueuropæisk og uvestligt at tildække sit ansigt offentligt, og har man et stort problem med det, så kan man jo evt. bare overveje at blive hjemme … ]

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 1 juli 2014 - 14:06 - Svar

Rudolf Höss:

ABs fernissa skalas alltmer av. Kvar står bara den nakna, iskalla leninismen. Jag blir bara inte klok på om det beror på att de börjar känna sig så segervissa eller så desperat trängda att de fullständigt kastar masken. Några hämningar har de förstås aldrig haft att släppa.

Ska man bara gå efter vad som sker i Sverige, så har de all anledning att vara segervissa, men lyfter vi blicken lite så ser det faktiskt nästan hoppfullare ut idag än för bara något år sedan. Hur kan det vara?

Jo, de totalt mordgalna jihadisterna i Mellanöstern och Afrika får till sist allmänheten i USA och Europa att slutgiltigt tappa förtroendet för de kretsar bland politiker och i medier som målmedvetet har försatt oss i den här situationen. Dessutom blir USAs politik allt mindre förutsägbar, vilket jag märkligt nog tolkar positivt. Vi har haft ett läge där Europa och USA under decennier har angripits inifrån av mörka krafter som länge har konspirerat och sagt en sak och gjort en helt annan, eller har haft helt andra lojaliteter än de uttalade och förespeglade. I ett sådant läge där stabilitet och Status Quo bara har rått på ytan medan mörkret har stärkt sina positioner på djupet, där kan bara mörkret vinna på fortsatt förutsägbarhet och stabilitet. Det kan till och med vara så att den till synes obeslutsamma och ryckiga amerikanska politiken är ett medvetet och lyckat försök att locka ut jihadisterna och deras bakmän i ljuset. Det är en möjlig tolkning av utvecklingen i exempelvis Egypten.

Utvecklingen i Libyen och Syrien kan också på ett sätt tolkas positivt, så till vida att dessa länders enorma mängder krigsmaterial (inte ett ord från vänsterhåll, naturligtvis, om den sovjetiska vapenexporten) inte bara sprids, utan också och framförallt till största delen förbrukas internt. En fredlig omvandling av regimerna i Libyen och Syrien till renodlat islamistiska terrorregimer med full kontroll över territoriet och helt intakta vapenarsenaler skulle ha varit ett långt värre alternativ ur omvärldens synpunkt.

    Skåning

    Posted: 1 juli 2014 - 22:28 - Svar

    Definitivt en intressant tanke. Men att Obama, Barroso eller Bildt skulle kunna vara så pass strategiskt tänkande, är verkligen att överskatta deras intelligens. Jag skulle högst vilja kalla det för en oväntad positiv bieffekt. För övrigt vet vi inte vilken björn vi har väckt, inte minst här på hemmaplan, där en mer planerad lösning hade varit att föredra.

Leave a Comment