22
jul
Seneste opdatering: 23/7-14 kl. 2226
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det fremgår ikke, om denne fyr er vores landsmand endnu, altså ikke min men multikuturalisternes, men hvis han er, skulle politiet aflægge ham et besøg. Trusler og opfordring til vold er ikke 266 b, der er bare ulovligt i al almindelighed. Da han falder tilbage på dem selv og ingen andre, er danske politikere kortvarigt  rutinechockerede. Det er glemt i morgen, men den tyske statsanklager tager ret tungt på sagen.

Den danske imam Abu Bilal Ismail opfordrer i en fredagsbøn til drab på zionistiske jøder.Det viser et oversat videoklip fra hans prædiken, der er lagt ud på Youtube. BT har fået bekræftet, at oversættelsen er korrekt.»Allah, destruer alle de zionistiske jøder. De er ingen udfordring for dig,« siger Abu Bilal Ismail, der er kendt fra Grimhøjmoskeen i Aarhus, som er blevet beskyldt for at radikalisere unge muslimer.

Abu Bilal Ismail nægter dog, at han har opfordret til drab på alle jøder. »Jeg mener ikke, det er alle jøder, der skal dø. Det er kun de jøder, der har dræbt befolkningen i Gaza. Jeg har bedt gud om at ødelægge de jøder, der dræber os. Det er ikke alle jøder, for jeg kender jøder, der er gode mod os. Jeg har aldrig ment, at det er alle jøder,« siger han til BT. Tilbage i januar måned var Abu Bilal Ismail i medierne på grund af sin rolle som imam i Grimhøjmoskeen i Aarhus-bydelen Gellerup. Dansk imam opfordrer til drab på jøder

Uyøya plus tre år

Knapt bemærket i danmark af andre end Hans Hauge i en kronik i Berlingske. I Norge er det selvfølgelig en smertelig dag, der stadig giver anledning til fornyet indbyrdes skænderi og positionering. Det tabende Arbejderparti og nogle journalister prøver stadig at få Breivik til at lægge et par guldæg for dem. Guldet er uægte som sigøjnerguld, men det skinner og det må være godt nok for den billige langside.

ABC Nyheter prøver endnu engang at knytte en række islam- og indvandringskritikere fra Vilks og Hedegaard til Peder Jensen og Gates of Vienna sammen med Breivik, men enhver kan se hvor ynkeligt det falder ud. I Bjørn Larsen samarbeidet med terrormistenkt organisasjon mangler næsten kun den dramatiske underlægningsmusifor at kompencere for den manglende substans. De har betalt for mit foto, og det anede mig da, hvad det skulle bruges til. Jeg har selv lidt tilbage at sige om Utøya, men jeg vil vente til Peder Jensens bog kommer efter sommerferien.

Mogens Berendt 1944-2014

En lille rune ristet for en af TV-Avisens sidste større personligheder. Hans forebillede var Flemming Madsen, det var ambitionsniveauet. (Man kan se Madsen her, desværre ikke hans “tale til vælgerne” – det vat en medlevende kalkunfarm, eller hans indslag med Jaques Tati.)

Jeg tænker særligt på Berendt for bogen Tilfældet Sverige, 1983, der var det første blik jeg fik på Sverige under overfladen, så jeg var nødtørftigt klædt på, da jeg sad i Norskåne den februardag den 28 i 1986, da Olof Palme blev myrdet. Det gik op for mig, at jeg trods kendskab til sproget, historien og litteraturen kun kendte Sverige overfladisk. Her 31 år efter kan jeg dog ikke påstå, jeg husker dens indhold tydeligt, men bogen står en meter væk og en genlæsning kunne være fristende med tanke på, hvad der er sket siden.Berendt forlod tidligt medierne, godt ham ham utvivlsomt, men skidt for os andre. Man kan se Politikens nekrolog her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Moran ya Simba

Posted: 22 juli 2014 - 16:46 - Svar

“Dansk imam opfordrer til drab på jøder”

Jamen så skal han nok en tur til Nürnberg eller hvor dommerne får lov at præsidere efter at våbene er faldet tavse. Men det er på den anden side af den “røde flod” vi skal igennem og han kommer måske ikke over (det gør alt for mange af os heller ikke…)

Kim Rasmussen

Posted: 22 juli 2014 - 17:29 - Svar

For lidt siden laeste jeg om dette tvetungede kryb paa jyllands-posten;andetsteds i
selvsamme avis stod der at laese,hvor nemt det aabenbart var(er?)for fbi at lede
underfrankerede eksistenser ud i fristelser som f.eks. at blive terrorister…..

Naar jeg ser stodderen ovenfor kaefte op som han goer,naar jeg ser billeder af
muhammedanere,der hopper op og ned paa stedet og skyder i luften,naar jeg hoerer,at
det seneste high-tech vaaben fra hamas er et selvmordsbombe-aesel,traenger mistanken
sig paa: skulle det mon vaere “underfrankeret”,der faellesnaevneren i hele hysteriet…..?

HH

Posted: 22 juli 2014 - 17:34 - Svar

Varför ser sådana här imamer alltid så hatiska ut? Och varför är de likaledes alltid så fula? Karaktären kanske speglas i sinnets labyrinter…

LarsS

Posted: 22 juli 2014 - 18:28 - Svar

Når jeg ser sådan en galning tænker jeg, at manden er bindegal. Hvilket han tydeligvis også er! Men han står overfor en hjernevasket forsamling af ligesindede. Bilder dem ind, at det regner og de forstår ikke, at han blot står og pisser dem op og ned ad ryggen.

Hjernevaskede mennesker kan man ikke bebrejde noget, de er ofre for despoter, idioter og magtsyge mennesker der har ødelagt dem. Det har verdenshistorien vist os så mange gange, at det er til at tude over.

De tidligere muslimer/islamister, som har forladt denne syge politiske magtideologi og konverteret, oplyser stort set alle, at det har været en svær erkendelsesproces, har taget meget lang tid og har krævet mange personlige ofre/venskaber/familiemedlemmer. Hvilket lader mig til at konstatere, at vi er oppe mod enorme kræfter.

At drive mennesker bort fra en sygelig og destruktiv kultur er en step-by-step proces, det kan ikke gøres ved hjælp af almindelig logik, forklaring og argumentation – desværre. At vænne sig til sandheden og erkende den, gøres ikke over en nat, det kræver tålmodighed, mini doser af realitet og små, men eksplosive sandhedsbomber, kastet uventet ned midt i naivitetens ocean.

De farligste mennesker, uanset ideologi, er dem der TROR! De kan ikke rykkes, de kan ikke flyttes, for hvorfor skulle de dog det? De har fundet sandheden i tilværelsen og vi andre betragtes som de dumme og uoplyste, som en dag vil blive åbenbaret for den endegyldige opskrift på livet, fra oven.

Derfor er jeg en TVIVLER, jeg tror ikke på nogen eller noget. Jeg læser hvad jeg vil, især hvad mine menings modstandere udtaler, skifter holdning hvis/når jeg kan mærke hjertet rykke og jeg har intet fast agenda, hverken politisk eller i religiøst henseende.

At jeg så i dag af mine venner, og med et smil på deres læber, betragtes for værende politisk godt til højre for Djengis Khan og er kristen ind i hjertet og en passioneret elsker af Israel, er en helt anden sag – det tog mig step-by-step, et par årtier at nå hertil!

Santor

Posted: 22 juli 2014 - 19:21 - Svar

Hvis han er Dansker så bliver han vel arresteret når han vender hjem!

Anonym

Posted: 22 juli 2014 - 19:28 - Svar

Da denne imam (danske?) er en kæmpe inspirationskilde
for Folketinget og Danmarks fremtid , så sker der ham ikke noget.

LarsS

Posted: 22 juli 2014 - 21:42 - Svar

Mogens Berendt husker jeg bedst fra hans berømte/berygtede interview med Sved Auken, hvor Svend blev konfronteret med hans løgn-udtalelse om, at daværende udenrigsminister (1988) Thorvald Stoltenberg, skulle have udtalt: “”Kan du ikke lukke kjæften på ham, Uffe”.

Det var et minderigt interview, men jeg tror ikke der findes kopier af det, desværre! Svend flippede fuldkommen ud over at blive konfronteret med sin løgn og Berendt så man ikke meget mere til på DR efter den konfrontation.

Jeg har sidenhen erfaret, at interviewet mellem Svend og Mogens blev anvendt som undervisning på journalisthøjskolen, på hvordan man som journalist IKKE skulle agere – sørgeligt, men sandt.

Mogens har jeg i øvrigt mødt mange gange på Sankt Peder, Hellerup. Han var en ekstremt intelligent mand og en fantastisk personlighed, men han blev kvalt i det politisk korrekte system og der var ikke plads til en mand, der fyldte så meget med intelligens som han gjorde.

R.I.P. Du var en af de sidste, Mogens, som turde udføre objektiv og undersøgende journalistik!

  steen

  Posted: 22 juli 2014 - 22:04 - Svar

  DET lyder interessant. Findes nok kun i DR’s arkiver. Bestyrker min fornemmelse at han ikke befandt sig så godt i journalistverdenen.

   Bjovulf

   Posted: 22 juli 2014 - 22:56 - Svar

   Aukens “kreative” Stoltenberg-citat – frit opfundet til lejligheden 😉

   https://www.youtube.com/watch?v=3aCjjAbdrvk

    steen

    Posted: 22 juli 2014 - 23:27 -

    Nu vil jeg ikke tale så skidt om de døde, som jeg kunne…. Let bygones be bygones

    Santor

    Posted: 22 juli 2014 - 23:41 -

    Moské nogen skulle tage et kopi, just in case!

LarsS

Posted: 22 juli 2014 - 21:53 - Svar

Her er Svends løgn, ville være herligt om nogen bedre detektiv end jeg, kunne finde Mogens Berendts interview med Svend Auken!

https://www.youtube.com/watch?v=3aCjjAbdrvk

  Bjovulf

  Posted: 23 juli 2014 - 00:03 - Svar

  Ups, beklager LarsS – jeg så ikke i farten, at du allerede havde været der 😉

Charles Nielsen

Posted: 22 juli 2014 - 22:53 - Svar

Hej Steen
Find grundloven frem og så er det problem løst.

§67 er den der ordner den slags, da imamen opildner til vold og offentlig uorden.

Desuden er Islam Usædelig.

Leave a Comment