25
jul
Seneste opdatering: 26/7-14 kl. 0003
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

»Hvor går Sveriges grænse?«

spørger Merit Wager. DR 2’s Jakob Rosenkrands stillede i november sidste år det samme spørgmål til socialdemokraten Ylva Johansson: “Nej, der er ingen øvre grænse” svarede hun forarget over at overhovedet få spørgsmålet. Klar besked. Svenske politikere skal stoppes af vælgerne eller naturlovene, og vælgerne bliver det jo nok ikke. Svenske politikere har selv signaleret sig til den nuværende situation: Syriska flyktingar i Melilla vill vidare till Sverige – ekonomiska fördelar. De skaber problemer, der ikke kan løses, men svenske vælgere nærer stadig en tillid til dem, der hører hjemme i 70’erne.

Ja, Migrationsverket höjer nu prognosen för antalet hitkommande asylsökande till mellan 75.000 och 89.000. Om någon frågar mig så kommer det snarare att röra sig om närmare 100.000. Men om fem månader vet vi…

Under perioden januari-juni 2014 ökade antalet asylsökande till det lilla landet Sverige (9,5 miljoner invånare) med 70 procent. Alltså sjuttio procent! Om även bifallsprocenten fortsätter att vara nära 60 procent ( jan-jun 2014) så kan jag inte förstå hur och var detta ska sluta. Men det vet förstås den, som är högste ansvarig i landet.

Vi får säkert höra statsminister Fredrik Reinfeldts lugna statsmannaaktiga uttalanden i alla nyhetssändningar idag. Det blir intressant att höra var – om någonstans – gränsen går för den humanitära stormaktens generositet på asylområdet. Den går uppenbarligen inte vid katastrofhöga 90.000 asylsökande (budget: minst 20 miljarder kronor…), så var går den? 200.000 om året? En miljon om året? Vem ska betala? Har statsministern och andra politiker haft någon dialog med folket om var deras gräns går? Eller har gått.

Läs hela Migrationsverkets skakande prognos här och tänk själva! Lita absolut inte på medierna, att de ska ge allsidig och sanningsenlig information…..læs videre på Migrationsverkets prognos för 2014: uppemot 90.000 asylsökande! Katastrofen är inte längre nära. Den är här. SR interview med migrationsminister Tobias Billström.

Tungt kriminel palæstinenser politianmelder Mogens Camre

Mogens Camre skrev i går om jødernes situation i Europa: » Muslimerne fortsætter, hvor Hitler sluttede. Kun den behandling, Hitler fik, vil ændre situationen.« Efter at have oplevet e del 266 b sager, vil den udtalelse næppe føre til domfældelse af Camre, men det er uberegneligt eftersom 266 b er lavet af gummi, så det kan man bruge mange millioner skattekroner på i en domstol. Man kunne mene Samir Badran, der ikke er dansk statsborger, har kostet skattekroner nok i forvejen.

Samir Badran fra Esbjerg, der blev idømt seks år fængsel i 2009 for narkosalg, vold, dummebøder, trusler og afpresning “følte sig utryg” over Camres bemærkning. Anklageren havde krævet 8-9 år og udvisning for ham og hans kriminelle bror. Når man først er blevet løsladt for nylig, og egentlig skulle have været fængslet til 2015, ville de fleste nok holde en lidt lavere profil før de optrådte som dyden og moralens vogter. Han har uddybet sin ytring overfor flere medier, blandt andet også BT. Samir Badran siger til BT:

»Denne udtalelse har jeg fundet som en trussel mod min sikkerhed og en direkte opfordring til, at man forbryder sig mod herboende muslimer, samt fundet dem generaliserende og racistiske, hvorfor han nu er blevet anmeldt for overtrædelse af straffelovens paragraf 266b og paragraf 136.« Berlingske


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 25 juli 2014 - 17:47 - Svar

Interessant billede fra Berlin. Det er al-quds-dag og en moddemo har trukket en del. Også folk af – mildt sagt – forskellig observans.

https://twitter.com/hashtag/AlQudsTag?src=hash

  Hr. Naturli'

  Posted: 26 juli 2014 - 01:44 - Svar

  Jeg faldt over dette tweet:

  “robsterowski ‏@robsterowski 9 hrs

  A bizarre phenomenon is so-called #Antifa in Germany demonstrating against Muslims and defending apartheid. #noalquds #Alqudstag”
  (med “apartheid” mener tossen naturligvis Israels selvforsvar)

  Antifa-flag, regnbueflag og Israels flag – sammen – i forreste linie i demonstration mod AlQud.
  Der ser sgu også ud til at være et sydstatsflag, til venstre for paraplyen.

  Interessant. Meget interessant konstellation.

Jernhesten

Posted: 25 juli 2014 - 19:27 - Svar

Grænsen for hvad?

Grænsen for hvornår statsmagten bliver så svækket at den oplever kontroltab, opløsningstendenser og en kriminalitetsrate som er uacceptabel høj. Den grænse er nået.

Grænsen for hvornår de økonomiske omkostninger bliver så høje at det får det sociale system til at bryde sammen, er åbenbart ikke nået – endnu da.

Jeg læste en kommentar til asyltallet hvor en svensker skrev at det ville være en fordel hvis der kom 200.000 næste år, for selv vil alting kollapse. Alternativet var at Sverige kommer til at lide en langsommere død ved 50-80.000 om året. Måske har vedkommende ret, og så skal vi pludselig til at håbe på at der kommer så mange som muligt?

  steen

  Posted: 25 juli 2014 - 19:29 - Svar

  Tankeeksperiment: Lad os sige SD fik nedbragt tallet til 1/10, som de ønsker. Så ville trykket flytte sig over på DK og Norge, og vi ville få at se, hvad vores politikere føler sig mest forpligtet af: Danmark eller nogle konventioner.

   Jernhesten

   Posted: 25 juli 2014 - 22:20 - Svar

   Kunne ikke være mere enig Steen. Derfor er det bestemt heller ikke irrelevant for os, hvad der sker derovre.

   Har du set DRs overskrift i sagen omkring anmeldensen af Camre?

   “Esbjergenser politianmelder Mogens Camre”

   Esbjergenser!!!

steen

Posted: 25 juli 2014 - 22:30 - Svar

steen

Posted: 26 juli 2014 - 01:49 - Svar

At se Søren Pind benytte propagandabegrebet ‘islamofobi’ er sgu ikke betryggende. Hvad angår værdipolitik og islam stoler jeg ikke på Venstre over en dørtærskel.

Man skal bare høre et par af Støjbergs ekspertudtalelser om islam, så ved man, at de ikke gider saætte sig ind i sagerne

  Machiavelli

  Posted: 26 juli 2014 - 15:59 - Svar

  Jeg har sagt en million gange, at Søren Pind er en dumrian.

Machiavelli

Posted: 26 juli 2014 - 15:24 - Svar

“Nej, der er ingen øvre grænse” svarede hun forarget over at overhovedet få spørgsmålet”.

Det kan ikke passe, så dum kan ingen være. Hele Europa bløder fortiden med vold,kriminalitet, drab og voldelige demonstrationer. Den største årsag til disse begivenheder er, at folk så er sige er national-hjemløse. De har ingen traditioner, historie og værdier at slutte sig. De er det ulykkelige resultat, af nationalstaterne er ved at bryde sammen og derfor fjerner folk fra at identificere sig med samfundet og ikke mindst befolkningen omkring dem.

Det værste er, at det ikke kræver den store intelligens at se. Man kan ikke åbne en avis uden at se de katastrofale konsekvenser af indvandringen. Hele Europa er ude i en alvorlig kulturkrise, fordi identitetsløse folk tumler rundt uden at føle, at de hører til et sted.

Samtidig hyler andre dumrianer op om et fælles EU, uden at spekulere på, hvad der skal holde et sådan samfund sammen. Folk som socialdemokraten Ylva Johansson burde stilles til ansvar, når samfundet bryder sammen. For det vil bryde sammen jo flere ikke vestlige indvandrer fra de islamiske lande kommer ind i Sverige. Senere følger de andre samfund i Europa sammen. Selv i Danmark stiger vold,kriminalitet og drab med utrolig hastighed. Gader og stræder er befolket med rene psykopater, der kan rive vingerne af en flues med et smil.

Årsagen til den udvikling er naturligvis de svagtbegavede politikere og deres eksperter. Som SR-regeringen udtaler: Der bliver ikke flyttet et komme i fremmedpolitikken.

  steen

  Posted: 26 juli 2014 - 17:07 - Svar

  Du har ingen anelse om, hvor virkelighedsbefriet den svenske politiske klasse er. De har allesammen det Radikale syndrom: Hvis folket mener noget andet end dem, så er det tegn på, at de har ret.

Machiavelli

Posted: 26 juli 2014 - 15:44 - Svar

Jeg blev ikke færdig. Hvad er der at gøre?? Svar: Der er ikke noget at gøre. En meningsmåling for ca. 3 uger side viste, at SR-regeringen kan fortsætte. Jeg startede indlægget vedr. Ylva Johansson med at sige: Det kan ikke passe, så dum kan ingen være. Og jeg vil slutte indlægget med at sige: Det kan ikke passe, så dum kan ingen være. Jo for oplysnings niveauet er på sinke stadiet. Der er brug for et øjeblikkelig stop for indvandrere fra ikke vestlige lande, men det sker ikke,for verden lider siger SR-regeringen. Derfor må denne lidende verden til Danmark.

Machiavelli

Posted: 26 juli 2014 - 15:45 - Svar

Nå! så forsvandt det ene af mine to indlæg.

steen

Posted: 26 juli 2014 - 17:03 - Svar

Det må være dig selv. Jeg har ikke været forbi bloggen siden ved midnat frem til nu kl 17

Santor

Posted: 26 juli 2014 - 17:29 - Svar

Det er godt nok nogle sarte mimoser det Danske fængselsvæsen lukker ud efter endt afsoning!

steen

Posted: 26 juli 2014 - 18:42 - Svar

to gode kandidater. Så netop denne beskrivelse af hvordan der er i det centrale Stockholm, hvor folk hidtil har kunnnet gemme sig for mångkulturen

https://www.flashback.org/t2414950

Kort video fra det berigede
Hornsbergs Strand, Kungsholmen,

http://websta.me/p/773130604946007898_473894744

Søren

Posted: 27 juli 2014 - 14:49 - Svar

Det sker ud til at du har fået fat i en gammel artikel. For Samir blev idømt 6 år fængsel, blev løsladt i 2012, efter normal retspraksis for god opførsel, og hans straf sluttede i 2014 og ikke 2015.

Når det så er sagt, så kan jeg ikke se koblingen mellem hans fortid og hans ret til at anmelde en anden, hvis man mener der er begået en overtrædelse. Desuden lovliggør Samir fortid på ingen måde Camre udtalelser. Sidst men ikke mindst, så har Samir givet udtryk for at primært er det Camres opfordringer, som han lægger vægt på og ikke racismen. At medierne og andre kun omtaler § 266 b er en anden sag.

  Bjovulf

  Posted: 27 juli 2014 - 17:35 - Svar

  Hvori består det racistiske egentlig, Søren?
  Er “muslim” nu ligefrem gået hen og blevet til en race? 😉

  Disse ting – dødstrusler / dødsønsker / chikane / had ) rettet mod jøder og synagoger – prædikes konstant i selv mainstream moskéer (!!!) – HELT UANSET konflikten / krigen i Gaze! – og er blevet det i årevis (!!!) – også her i Vesten, mens vore politikere havde travlt med at sove i timen eller gå rundt med skyklapper på uden anelse om, hvad og hvem det var, de så letsindigt importerede, og de meget alvorlige konsekvenser for sammengængskraften, sikkerheden og stabiliteten i Danmark – og i resten af Europa.

  Og det er langt fra bare nogle få skrupskøre ekstremister og islamister, der mener disse ting helt bogstaveligt, men nærmere 40-50 % af muslimerne iflg. adskillige undersøgelser. Så måske burde du bare begynde med selv at sætte dig ordentligt ind i tingene, Søren? 😉

  Der referes såmænd bare til Samirs grænseløse hykleri – at han, en dybt kriminel med en masse alvorlige sager på samttigheden – herunder narko, vold og trusler, åbenbart som “tak” for asyl mv. i Danmark -, af alle personer føler sig truet, bare fordi Mogens Camre vover at sige den usminkede sandhed.

  Koranen er rent faktisk FULD af denne type had og opfordringer til vold mod og mord på jøder – de kommer absolut ikke ud af den blå luft.

  Så hvad er det egentlig lige Mogens Camre ikke må sige? Den barske, usminkede sandhed?
  Camre har ikke opfordret til noget som helst – han har bare givet udtryk for, at bliver svært at løse disse “selvpåførte” – men helt forudsigelige! – problemer, ballade og ulykker på
  fredelig vis. Og det viser vore bitre erfaringer med “kulturberigelsen” fra de muslimske lande jo netop tydeligt. Over hele Europa er der nu alvorlig ballade med disse uintegrerbare personer, der kun ankommer med had og foragt over for vore kulturer, værdier, normer og love medbringende deres hjemlige konflikter og krige, som de endog så mener sig berettiget til at videreføre i vore gader, bare fordi en flok dybt naive, uvidende og groft uansvarlige vatnissepolitikere glemte at stille seriøse krav og opsætte meget skarpe grænser for vores tolerance.

  Hvis du mener det, Camre siger, er ulovligt, så bør koranen med al sit had, intolerance, kvindeundertrykkels, (ægte!) racisme side op og side ned vel også forbydes?

  Eller gælder der bare helt andre regler, når man bare forklæder sin ekstremisme, sin intolerance og sit had som en religion? 🙂

  Så vågn dog op til virkeligheden, mand!

   Olav

   Posted: 28 juli 2014 - 10:37 - Svar

   Det er ikke bare å bli klok på islam, og de fleste av oss har andre prioriteringer enn å skaffe oss innsikt gjennom lesning.
   Det mest oversiktlige og begripelige jeg hittil har kommet over, er amerikanske Bill Warners forsøk på å klargjøre vilke problemer islam bærer med seg inn i vår vestlige kultur, ja, i alle andre kulturer, for den saks skyld.
   Etter 40 minutters foredrag med Warner, slår det meg at dette bør alle uinnvidde koste på seg.
   Han fremstår her som en meget dyktig pedagog, og får oss til å se sammenhenger:
   http://www.youtube.com/watch?v=YjBDDC4wVxk

Leave a Comment