28
jul
Seneste opdatering: 29/7-14 kl. 1711
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

45,000 Descend on London to Protest at Israel’s Actions in Gaza. Blackwalltunnelen går fra Greenwhich under Themsen til Tower Hamlets. Mon ikke der skulle være en enkelt kvik politiker i Europa i disse dage, der spørger sig selv om hvor længe endnu Europas kan have en selvstændig Mellemøstpolitik, endsige én, der støtter et liberalt demokrati imod en fascistoid terrorbevægelse? Det bliver værre endnu, vi får brug for flere nye Inger Støjberg-kronikker med halve løsninger der kommer 15 år for sent.

Hvis man følger Israel nogenlunde omhyggeligt – og det er som bekendt ikke på dansk TV, det foregår – ved man at de ikke trækker sig fra et Gaza med endnu intakte raketter, tunneler og ‘offensive capability’. Den europæiske ‘multikultur’ er ikke sluppet af krogen endnu, den vil blive yderligere kompromitteret den kommende uges tid, der vil ikke være anden grænse end den fantasien sætter. Jeg sagde til en jødisk ven under Operation Cast Lead, der ikke faldt i en dansk sommerferie og derfor bød på værre arabiske voldeligheder i København: “Hvor slemt bliver det i Europa næste gang?” Vi har ikke svaret endnu.

Man sender landsforræderen Tony Blair en uvenlig tanke, manden der får Kim Philby og Guy Fawkes til at blegne.  Hvad laver han forresten nu hvor han er fredmægler for stormagterne i Mellemøsten? Partying while the Middle East burns. Festen skal have kostet en halv million kroner.

Endnu en Moderat forlader partiet

som sagt, hold øje med Moderaterna når de nu har tabt valget. Selvfølgelig ved centralt placerede politikere i Sverige, de skader landet irreversibelt, men deres psykologi er udslagsgivende: De forkerte skal ikke få ret. Forfængelighed og stolhed vejer tungere end nationen, de har ansvaret for. Det tragiske er, at den erkendelse de uvægerligt vil ankomme til, kunne være nået i samfund med en fungerende offentlighed allerede i 1995, for næsten tyve år siden få år efter Bildts enorme Balkanindvandring. Alle faretegn var synlige allerede da, men som det er udtrykt af mange med lidt variationer siden Roland Huntford i 1972:

Sverige är inte någon fungerande demokrati. Sverige har ett slags demokratiskt skal – allmän rösträtt, offentliga val. Men den demokratiska processen är kortsluten pga att svenska s.k. journalister inte arbetar som journalister. De har accepterat statens uppdrag att forma väljarnas åsikter.

Efter åtta år som moderat ersättare i äldrenämnden har Gunnar Sandwall bestämt sig för att gå ur partiet. Han instämmer inte längre med Moderaternas invandringspolitik och överväger att i höst rösta på SD.– Jag blir missuppfattad när jag säger att jag vill ha en mer kontrollerad invandring. I den moderata gruppen är det svårt att föra fram åsikter om volymer, säger Gunnar Sandwall. Han menar att en nationell partipiska gör att ingen vill ta i invandringen Moderatprofil lämnar partiet – överväger SD-röst


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 28 juli 2014 - 20:37 - Svar

Jamen altså dog. Sikke noget rod!

Og her gik “vi” og troede at de millioner “vi” har importeret fra Mellemøsten, Asien og Afrika ville sløjfe deres egen etnisk-kulturelle-religiøse identitet og de dertilhørende politiske-sociale interesser, til fordel for “vores” bizarre umulige post-modernisme.

At tænke sig, at muslimer ville være loyale overfor deres egen teokratiske ideologi og deres egne etniske frænder, og slet ikke vores svage selv-afviklende stater, ja det er faktisk umuligt.

Jeg er i chok. Men jeg har dog ikke mistet troen på dialog og rummelighed.

Vi må gå foran og tænke stadig mere visionært. Kun mere masseindvandring og mere tolerance kan få os ud af denne knibe.

  steen

  Posted: 28 juli 2014 - 20:41 - Svar

  Den slemme Camre kan jo godt lide at udtrykke sig kort, det kommer med alderen

  Mogens Camre @MCamre

  Inger Støjberg tror, at koranen kan omfortolkes til noget humant. Hun bliver skuffet. Islam betyder underkastelse.

  Mere udførligt her

  Inger Støjbergs kronik bør afføde en kommentar. Hun er jo en meget sympatisk dame, men hendes fromme ønsker bygger på ren uvidenhed om islam.

  Det bør vel forklares hende, at der ikke findes en instans med autoritet til at levere en ”moderne fortolkning” af koranen. Støjberg tror, at koranen kan skrives om, så den passer til hendes religionsopfattelse. De muslimer, hun gerne vil have, er reelt frafaldne muslimer. De muslimske kvindelige medlemmer af Folketinget mv., som hun hylder, udtaler sig aldrig om islam og de problemer troen skaber. Det er de for kloge til – vi skal tro, at muslimerne er præcis som vi.

  Støjberg forstår tydeligt nok ikke, at kritik af koranen er opsætsighed mod gud og følgelig strafbar indenfor islam. Episoderne på Niebuhr-instituttet viser klart, at enhver udforskning af koranen er forbudt. Der pågår ikke reel islam-forskning her i landet, fordi ingen tør.

  Enhver bortforklaring af, hvad koranen indeholder og hvad dens virkning er, er en gave til muslimernes sande troende – og det er dem, som sætter kursen. Det gælder om at få danskerne til at tro, at islam er ufarlig.

  Man burde også fortælle Støjberg, at Eid-festen er festen for Muhammeds sejr over de vantro – altså principielt os.

  Når man ser hendes seneste forslag – Inger Støjberg: Luk skoler med mange indvandrere – bør det dæmre, at politikerne har skabt problemer, de ikke kan løse. Sprørgsmålet er, om de vil sikre at de ikke bliver værre? Jeg tvivler.

Kim Rasmussen

Posted: 28 juli 2014 - 21:06 - Svar

“Flush ’em fuckers out “…..hvad med at finde bundproppen paa Themsen og slippe tilpas
meget vand ind til at laere afskummet at svoemme…LOL…jeg kan lige se det for mig,hvordan fjolserne kommer sproejtende ud af begge tunnel-aabninger.

Charles Nielsen

Posted: 29 juli 2014 - 00:21 - Svar

ISIS-flag blokerer London tunnel

Den havde nok også gået her hjemme, da folk er ligeglade, og det selvom §67 forbyder det.
For det er brud på den offentlige orden.

Britta Due Andersen

Posted: 29 juli 2014 - 09:22 - Svar

Når man ser på billedet af den moderate svensker, der forlader partiet, så ser man en ældre herre – selvfølgelig! Det er i den alder, man er et fri menneske og kan sige sin mening, fordi der ingen arbejdsgiver mv., der kan true ens levebrød.

Leave a Comment