30
jul
Seneste opdatering: 31/7-14 kl. 0003
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ja så fick man sitt uppvaknande 7.30. Pigg och alert eller inte. Men nu lämnar jag denna hemstad och drar ut mot sjön Facebook.

Kvantespring for Europa

Da Hamas angreb Israel tænkte jeg, at det er ‘bare’ det sædvanlige, men jo længere det varer, desto tydeligere er det at jødernes situation i Europa er dramatisk under forandring, den er ikke det sædvanlige. Lige nu ved vi ikke, om det varer en måned til og Israel vil hive Hamas op med rode, i hvilket tilfælde det kan blive endnu tydeligere. Når et venstreorienteret amerikansk tidsskift kan have sådan en forside, vidner det om, at Europa vækker opsigt. Artiklen har selvfølgelig de sædvanlige besværgelser om ‘europæisk nationalisme’ og det ‘antisemitiske Front National’, men virkeligheden kan ikke længere skjules. Bent Melchior er bekymret i Politiken. Næppe bekymret nok.

Muslims are over-represented among the perpetrators of anti-Semitic incidents, says Gardener. “It is not as extreme as France, Belgium, Holland or Malmo, where the levels of anti-Semitism make life difficult for Jews, but it is a phenomenon. A large number of Muslims believe that 9/11 was a Jewish plot, that Jews run the media and that Jewish money controls politicians. Of course there are Muslim organisations that speak out against anti-Semitism and many Muslim leaders are fully aware of the damage anti-Semitism does to their own community.”Exodus: Why Europe’s Jews Are Fleeing Once Again

Nogle nylige pluk: German Jews Warned To ‘Hide Your Jewishness’, 100 hate crimes: UK Jews targeted following Israel offensive in Gaza, European Jews face rising tide of anti-Semitism in Gaza operation’s wake, Italy Suddenly Gets Ugly for Jews, German Jews condemn ‘explosion of hate’ at pro-Gaza rallies, Blir attackerade – för att de är judar og Bernard Henri-Levi om Frankrig: The Ugly Tide Washing Across Europe og Are French Muslims integrated? Depends on what you mean by integration. Henryk Broder bliver interviewet: Wer sind die neuen Juden-Hasser?

1-Indspilning i fuld skærm 30-07-2014 181533

Svindeltiltalt borgmester flager fra rådhuset i Tower Hamlets

Tower Hamlets’s Muslim mayor Lutfur Rahman sparked a storm of protest tonight after raising the Palestinian flag over the town hall ‘in solidarity with Gaza’. Barely 24 hours after it emerged Mr Rahman is to face trial over claims he committed widespread voting fraud, he ordered the flag to fly ‘in support of a ceasefire and peace’. Jewish leaders condemned the move as ‘destructive’ for community relations as local residents said the council should concentrate on ‘potholes and bins’ and not international conflicts. Outrage as Muslim mayor of Tower Hamlets orders the Palestinian flag to fly over town hall ‘in solidarity with Gaza’

1-Indspilning i fuld skærm 30-07-2014 193815


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 30 juli 2014 - 21:37 - Svar

@ “Nyköping, Sverige, kl 07 mandag”

Det var kun et spørgsmål om tid og en sikker indikator på at islam føler sig hjemme i Sverige.

Historikkerne kan bruge det som pejlemærke i nedtællingen til syrien/irak kalifat.

norje

Posted: 30 juli 2014 - 21:47 - Svar

For engangs skyld er vi bæst:)

Danmark stanser tvangsreturer til Italia – Norge fortsetter praksisen

http://www.nrk.no/norge/stanser-ikke-tvangsreturer-1.11835856

  steen

  Posted: 30 juli 2014 - 22:28 - Svar

  Gud! lever Dublinaftalen endnu ?

LarsS

Posted: 30 juli 2014 - 23:21 - Svar

“Hej Doktor, lider jeg af Islamofobi?”

“Hvad er dine symptomer?”

“Synes blot, jeg er træt af indvandrerdrenge som stikker kniven i danske knægte, når de bliver uenige om hvilke piger der er ´deres´. At muslimske piger sendes tilbage til deres hjemlande i ferier for at blive gift. At danske piger bliver kaldt for ´fucking so´, at juletræer forbydes i ejendomme med muslimsk flertal, at fodboldklubber i visse egne nu drives efter muslimske regler og øl er forbudt i klubhuset. At kvinder ikke må le i Tyrkiet eller køre bil i Saudi Arabien, at Iran hænger homoseksuelle mænd i kraner og nægter deres smukke kvinder, at gå uden tørklæde. At Egyptiske mænd overfalder og seksuelt ydmyger både deres egne og udenlandske kvinder, at ISIS nu har erklæret at alle kvinder i deres nye kalifat skal omskæres, at de samme idioter har meddelt at det er døden, med mindre man konverterer eller forlader området. At Gaza hjernevasker deres børn i TV og overbeviser dem om at Israel og Jøder er helvedes værk. At balkon ´uheld´ i Sverige endnu ikke har ført til domfældelse for nogen som helst gerningsmand, at svenske piger og kvinder voldtages en masse af landets indvandrere, uden den mindste form for interesse fra svensk media. At skatte betalere i hele Norden skal betale for dette cirkus, opført af semi-debile tosser fra en uciviliseret trosretning, som regner med at de kan få alt foræret, uden at yde noget som helst til de velfærdssamfund de har valgt at indtage.”

“Du lider ikke af Islamofobi – det er en kulturmarxistisk opfundet diagnose, overtaget fra det iranske præsteskab og som kun florerer blandt fastansatte, højtlønnede journalister og ligegyldige opinionsdannere i Norden.”

“Min diagnose klar: Du er helt normal og har blot Islamonausea – lidt det samme som, at din krop har præcis det melaninindhold, som er påkrævet for at leve i den afstand fra ækvator du nu en gang er født i. Fra tid til anden må du forvente brækfornemmelser; ikke over din Islamonausea, men over politikere og media”

EH

Posted: 30 juli 2014 - 23:32 - Svar

Kan det få Europas politikere til at vågne op. Nåh ja, de er skam vågne men naturligvis ude af stand til at ville tage ansvaret for årtiers sløsede tankeløse indvandringspolitik. Nu er det formentlig for sent, hvilket efterlader dem i en tilstand af handlingslammelse. Man bliver vred og bekymret over at læse nedenstående links.

Italiensk maxistisk (naturligvis) lommefilosof vil forsyne Hamas med større raketter. Manden er en håbløs ignorant idiot. (og fascist) Flere og større raketter (hvor store er i øvrigt hospitalsstuerne, klasserummene i skolerne og børneværelserne) vil betyde ”full scale” krig, hvilket vil have den konsekvens at palæstinenserne skal finde den hurtigst mulige udgang fra Gaza. Risikoen for en meget stor krig i denne region med mulig anvendelse af atomare våben ligger absolut ikke uden for min forestillingshorisont.

Hvad angår Europas fremtid tør man næsten ikke spå. Videoer fra krigen i Irak og Syrien giver en dårlig nattesøvn. Men ikke mange ser dem og endnu færre har lyst eller fantasi til at forestille sig dette udspille sig i deres eget land. Kunne man dog i det mindste ikke få nogle flere (f.eks. nogle politikere) til at spekulere over om ikke kombinationen af den demografiske udvikling i Europa, det store muslimske fødselsoverskud samt den vanvittige migration af alverdens fattige mod dette synkende kontinent kunne få alvorlige negative konsekvenser? Er der eksempler på at import af et stort antal analfabeter og kulturelt meget forskellige folkeslag har været til stor gavn for et udviklet samfund? Jeg er sikker på at vi er mange som meget gerne vil høre om det. Og kom ikke med Canada og Australien som dydsmønstre. Den galej har vi forladt og med os en masse canadiere og australiere.

Skåning

Posted: 31 juli 2014 - 00:02 - Svar

Undrar bara lite försynt vad som var intressant med artikeln i Washington Post, annat än att det är en typisk bleeding heart-liberal som uttalar sig om Frankrike utan att ha det minsta koll på landet och travar på i samma spår om “utanförskap”. Undrar verkligen när amerikaner ska få in i sin trånga skalle att Europa inte är USA. Vi är nationalstater med europeiska ursprungsbefolkningar som aldrig kommer att se på integration på samma sätt som de gör (i alla fall demokrater), medvetet eller omedvetet.

  Bergfast

  Posted: 31 juli 2014 - 07:00 - Svar

  Ja, hur utbredd är egentligen antifrankiskism kan man undra.

  Eller för den delen även antifrankiskism, samt för den delen också antispanskism, antigrekism, antinorskism, antidanskism, antifinskism, antisvenskism, antityskism, antihollänskism, antibeligiskim, antipolskism, antiserbism, antialbanism, antiitaliskism, antirumänskism, antilettiskism, antiestiskism, antilitauiskism, för att inte tala om antiportugisism, antischwetsiskism och antiskottiskism m.fl.

  Undrar hur utbredda dessa former antiismer egentligen är och hur långt de skall tillåtas få fortgå….

  Det finns ju förstås också antiamerikanism, antiarabism, antiasiatism i och för sig, för att inte då nämna också antiryssism likväl som antiisraelism samt även också kanske antiafrikanism och antiorientalism .

  Så, i princip och i verkligheten verkar det vid närmare eftertanke alltså som om hela världens alla olika människor i stort sett är anti de flesta på ett eller annat sätt.

  Dessutom, för att då inte nämna också antikommunism, antikapitalism, antiliberalism, antikonservatism och antikristism, antisemitism, antiarabism, antiislamism, antibuddism, antihindusim samt förstås också antifascism, antirasism, antijudendomism och antihumanism …

  …samt, sist men inte minst, kanske finns då även också på sina håll små fläckar av…

  … antiantiism….

  Vem vet…

   Bergfast

   Posted: 31 juli 2014 - 07:09 - Svar

   “Eller för den delen antiengelskism”, skulle det vara….

    Bergfast

    Posted: 31 juli 2014 - 07:28 -

    …”antiitalienskism”…

    Bergfast

    Posted: 31 juli 2014 - 07:34 -

    Ps.

    Alla antiismerna skulle faktiskt kunna sammanfattas i begreppet – antifolkism – …

    Tråkigt nog…

    Ds.

  Angela

  Posted: 31 juli 2014 - 07:09 - Svar

  Du behöver inte påpeka försynt. Ryt du till ordentligt för det är just detta som är hjärntvätt. Du tar upp det viktigaste som händer just nu. Övergreppen mot nationalstaterna och dess folk i världsdelen Europa. En mångfald av folk och olika kulturer som man nu försöker göra till en enfaldig hop av slavar utan makt. Genom att upprepa något tillräckligt länge tillvänjs folk vid de nya begreppen. Det är sofistikerat krig. Så omvandlar man folks medvetande utan att behöva lossa ett enda skott och folk märker inte övergreppen eller övertagandet. Efter kriget skrev P Lagerkvist två böcker om krig. Bödeln där han behandlade det råa kriget och Dvärgen där han behandlade det sofistikerade kriget där maktövertagandet sker genom hjärntvätt.

Angela

Posted: 31 juli 2014 - 06:58 - Svar

Nyköping Sverige? Det är inte bara i Nyköping. Slår man på radion för att lyssna på morgonandakt, väder och dagens första nyheter flödar arabiskan och hyllningarna till den fantastiska nya kultur vi nu skall tvingas tillhöra. Reportage från Bosnien om den fantastiska byggnadskulturen sedan islamsk MORGONANDAKT? Hur har man mage att kalla en morgonandakt för muslimsk? På ett lismande, lömskt sätt hjärntvättas svenskar in i religionen genom att klistra svenska ord och begrepp på islam. Det finns bara kristna, protestantiskt evangelisk-luterska morgonandakter och de skall föras på svenska. För det är det språket som talas av svenskar i Sverige. Varje svensk har rätt att kräva enbart kristna andakter och gudstjänster i public service.

Under hela veckan hålls morgonandakter av Maha Al Haddad. Eländet fortsätter i Tankar för dagen. Nästa religiösa program. Enligt forskning leder övergrepp av denna art på människor till ohälsa och för tidig död. En rad ministrar har skickat Ramadankort till tyranner runt om i världen med hyllningar till islam. Precis som socialdemokratiska ministrar besökte tyranner i kommunistländer. Makteliten har aldrig brytt sig om folket som röstat fram dem som deras företrädare. De umgås bara med varandra långt borta från de människor som valt dem för att företräda deras intressen. Ullenhag upptäckte igår det som de flesta svenskar haft kännedom i decennier att det bara finns en ras. Vad är det mer som denne obildade pojkspoling inte vet när han bestämmer över oss?

HH

Posted: 1 august 2014 - 17:06 - Svar

Precis som Angela skriver – varför ska den kristna morgonandakten plötsligt bli – muslimsk? Och vad beträffar filmen från Nyköping åkte naturligtvis tankarna direkt till min svenska historia. NYKÖPINGS GÄSTABUD var någonting helt annat, mer blodigt så att säga.

Men det kommer kanske att upprepas. Med andra förtecken. Vad tror hr Ullenhag?

Cecilia

Posted: 13 oktober 2014 - 06:34 - Svar

Jag var kvinnan som tog denna film och mycket skit har jag fått för denn kan jag lova ligger nu tillsammans med han som vart åtalad för hets mot folkgrupp. Så får se vart detta slutar. För man ska. Stå ut med allt tydligen. Tillstånd hade don fått av bostads föreningen men inte av dom boende och inte för så många heller

Leave a Comment