31
jul
Seneste opdatering: 31/7-14 kl. 1609
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tilegnes turistministeren, det er Henrik Sass Larsen (S). Socialdemokraterne har virkelig fortjent æren for, at dette kan lade sig gøre. Inden de tre venner rejste til København, var de på ferie i den svenske hovedstad Stockholm, hvor de oplevede lignende angreb. De er ikke klar over, hvor billigt de er sluppet.

And just when I was second guessing my last post we went out for one last night in Copenhagen. I’m not saying all Danish people are like this. I just think they should know what type of ignorance and hatred exists in their midst. Facebook, BT: Amerikanske jøder på ferie svinet til i nattelivet i København.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Flikflak

Posted: 31 juli 2014 - 15:26 - Svar

“I’m not saying all Danish people are like this”. Det er lidt bedrøveligt, at han tror, at hende sinken har noget som helst med det at være dansker at gøre.

  Morten - - -

  Posted: 31 juli 2014 - 15:55 - Svar

  Det kan jeg heller ikke tro, han inderst inde gør. Men han er formentlig “PK” (forfængelig). Ligesom Antonio Currá’s far, der over for de mange danskere, der deltog i hans sorg, erklærede, at mordet på hans søn nøjagtigt lige så godt kunne have været begået af nogle unge danskere! Den mand oplevede at blive spyttet på af muslimer, og at blomsterne på gerningsstedet blev brændt af muslimer, nat efter nat, samt at der på en gavl i nærheden stod skrevet “dø din italer” (sic). Og alligevel …

  Denne far opfattede ikke selv, midt i sin behagelige selvbeskrivelse som “et godt menneske”, at hans beskrivelse af danskernes kultur og reaktionsmønstre var en ualmindeligt grim løn for den sympati, de samme danskere rent faktisk mødte ham med.

  – – –

  Ole Burde

  Posted: 31 juli 2014 - 19:10 - Svar

  Der skal meget til for at få amerikanske jøder til at vågne op : De lever stadig i den klassiske amerikanske drøm , hvor SMELTEDIGELEN er trumf over enhver fjendtlig indstillet minoritet . Derfor må de indten opgive drømmen eller se en dansker i den fjendtlige arabiske kvinde . De fleste hænger ved drømmen med en næsten tragisk stædighed …

  Bergfast

  Posted: 3 august 2014 - 16:50 - Svar

  Verkar som att jag postade fel text här, till filmningen av den palestinska kvinnan, och publiceringen av händelsen.

  Denna kommentar skulle det vara:

  Citat:…” One girl wore pants, checked with a similar pattern to the counter wall. Shmuly, always looking for a laugh, told the girl she matched the tile. She didn’t turn around. He took the hint and went outside, but her friend darted after him.”…

  Det är trots allt lite svårt att få klart för sig hela händelseförloppet…..

  Kvinnan blir ombedd, när filmningen börjar, att – Ta det från början….. Hon undrar då: – Vaddå? Ta det från början?…

  Och filmaren säger:…- Ja, det där om Hitler….

  Hon lyder då filmaren och – gör en slags s.k. Hitlerhälsning lite slafsigt, lite som om hon demonstrativt vill göra det halvt om halvt förlöjligande, som för att vilja förklara sin inställning till sionism? Eller till judendom? Eller till judar? Till Israel? Svårt att veta…

  Eller för att vilja förklara hur hon själv ser på Israels bomningar av Gaza?…

  Att hon anser att De är s.k. – nazister – ?…

  Detta är lite svårt att veta riktigt säkert..

  Det har ju förekommit demonstrationer med sådana anklagelser mot Israel, alltså att just Israel av muslimer vill ses som – Hitler – , och som – Hitlertyskland – , alltså som – nazister – , mot just muslimer…?…

  Vem vet…

  Sedan börjar hon då förklara för filmaren att: – Det kan vara farligt att gå runt med judiska symboler, (kippa?), här nu, (hon verkar mena under det krigande som just nu pågår där nere mellan Israel och Gaza, Hamas?), och verkar vilja varna filmaren från att – demonstrativt – , som hon menar, då bära en judisk kippa, och säger: … – Vill ni verkligen bli nedslagna eftersom ni går med judiska symboler , det är bättre att ni inte bär judiska symboler om ni vill undgå att bli attackerade, (nu, när – ert folk – i Israel attackerar , dödar och mördar – vårt folk – i Gaza …!?) ….

  Hon verkar vilja förklara hur hon ser på det hela, (som hon då verkar ha blivit inbjuden till att just föra samtala om, eftersom hon förbereder en – förklaring – , en slags – deklaration -?) Hon säger att – Ni – (judar, sionister?) stal mitt land. Så säger hon att hon därför hatar sionism. Detta som hon samtidigt menar att väldigt många andra människor också gör.

  Frågan är då: Har hon verkligen belägg för det?

  Sedan verkar hon vilja avsluta samtalet, vänder på klacken och går tillbaka till pizzerian…

  Den övriga redogörelsen i texten, (om anfallande, hotfull, stor och stark man som slår sönder telefonen, (men där det ändå lyckligtvis har lyckats spara en film på en andra telefon), det finns ju egentligen inga säkra s.k. – bevis – för att någon sådan mansperson verkligen har dykt upp, utan kan vara lite svarv, för att göra det hela mer intressant, (men, men, vem vet, det kan ju verkligen också ha hänt …)

  Hur som helst så är frågan då slutligen ändå den om Shmuly fick – det roliga – som han då tydligen enligt texten alltid är på jakt efter?

  Vem vet….

Peter Buch

Posted: 31 juli 2014 - 19:06 - Svar

Det är som om judendom, (eller kanske Israelisk nationalism, s.k. sionism?), alltså vill mena, .och säga till Europa och européer att: – ”…kommer det att gå er illa…

Det er ikke mit indtryk, min tolkning, hvortil belæg nok kan findes, er at muhammedanere er udsøgt hadefulde over for jøder, men muhammedanere er vel (også) konstaterbart hadefulde over for alle, den ene udlægning over for den anden og så videre.

Lidt i stil med dansk-svensk ærkefjende-problematik, bare meget værre.

Erling

Posted: 31 juli 2014 - 20:00 - Svar

Han provokerer jo. Og muslimaen er bare almindelig danskerploeret, hun siger ikke noget specielt horribelt, ikke efter 2014-standard.

Polka Charlie

Posted: 31 juli 2014 - 22:21 - Svar

Samira Victoria Beyloun, meget tyder på at det kunne være hende.

– Kedeligt at vi skal huse den slags.

  steen

  Posted: 1 august 2014 - 00:35 - Svar

  det ser sådan ud, tak https://www.trustpilot.dk/users/2798491. Man må da ikke håbe for kommunen, at dette passer

  Hun arbejder ved KBhs kommune, “social work”

  Ifølge Google cashe:
  Samira Victoria Beyloun
  Social Work at Københavns Kommune
  Studied at Copenhagen Business School
  Lives in Kjobenhavn, København, Denmark

   victor

   Posted: 1 august 2014 - 18:11 - Svar

   Et forslag: Meld hende til politiet for racisme. Ligesom de radigale elsker at gøre. Hendes heilen må kunne bonne ind hos selv den mest tungnemme dommer….

Victor

Posted: 1 august 2014 - 19:49 - Svar

Forresten har Samira vist været under kniven nogle gange…

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-59313628:hvorfor-ikke-bare-g%C3 %B8re-det.html

Men selv ikke alle Europas plastic-kirurgers forenede kræfter vil nogensinde kunne gøre denne racist tiltrækkende.

Bergfast

Posted: 3 august 2014 - 12:11 - Svar

Hittade detta om en nationalistisk rörelse i Israel som har klassats som terrorgruppering. Men det är ändå intressant att ta del av för att försöka förstå olika motsättningar som finns mellan Israel, judendom, och arabvärlden, eller islam.

Main article: Kahanism

Kahane argued that there was a glory in Jewish destiny, which came through the observance of the Torah, stating that “democracy and Judaism are not the same thing.”[60]
Kahane also believed that a Jewish democracy with non-Jewish citizens was self-contradictory because the non-Jewish citizens might someday become a numerical majority and vote to make the state non-Jewish:

“The question is as follows: if the Arabs settle among us and make enough children to become a majority, will Israel continue to be a Jewish state? Do we have to accept that the Arab majority will decide?”[61] “Western democracy has to be ruled out. For me that’s cut and dried: there’s no question of setting up democracy in Israel, because democracy means equal rights for all, irrespective of racial or religious origins.”

Kahane proposed the forcible deportation of nearly all Arabs from all lands controlled by the Israeli government.

Kahane proposed that Israel expand its boundaries “according to the description given in the Bible”. He said, “the southern boundary goes up to El Arish, which takes in all of northern Sinai, including Yamit. To the east, the frontier runs along the western part of the East Bank of the Jordan River, hence part of what is now Jordan. Eretz Yisrael also includes part of Lebanon and certain parts of Syria, and part of Iraq, all the way to the Tigris River.

Stickers in Hebrew: “Today Everybody Knows: Kahane was Right”

“Gas the Arabs! JDL” graffiti in Hebron.[62][63]

The persistent graffiti in Hebron calling for the expulsion or killing of arabs has been characterized as Kahane’s legacy.[64][65]

Following Kahane’s death, no charismatic leader emerged to replace him in the movement, although the idea of transferring populations, mainly attributed to Kahane, was subsequently incorporated into the political platform of various political parties in Israel, such as Moledet (applying to Arab non-citizen residents of the West Bank) and Yisrael Beiteinu (in the form of population exchange).

Two small Kahanist factions later emerged; one under the name of Kach and the other Kahane chai (Hebrew: כהנא חי, literally “Kahane lives [on]”), the second one led by his younger son, Binyamin Ze’ev Kahane. Neither one was permitted to participate in the Knesset elections by the Central Elections Committee, however.

In 1994, following the Cave of the Patriarchs massacre of Palestinian Muslim worshippers in Hebron by Kach supporter Dr. Baruch Goldstein, in which 29 Palestinian Muslim worshippers were killed, the Israeli government declared both parties to be terrorist organizations.[66][67]

The U.S. State Department also added Kach and Kahane Chai to its list of Foreign Terrorist Organisations.

  Bergfast

  Posted: 3 august 2014 - 18:53 - Svar

  Kanske denna kommentar/fundering, trots allt ändå hänger samman med övriga, och också ovanstående:

  Alltså:

  Det är egentligen ett ganska så prekärt läge som alla de olika europeiska folken blir försatta i.

  De blir attackerade från två håll, i princip med lika stort allvar och ultimatum, och med likartade hot.

  Det är en slags – antifolkism – som alltså främst riktar sig mot alla europeiska folk, som då förbjuds att vara – sig själva – från i princip både den ena och den andra sidan?

  Det är som om judendom, (eller kanske Israelisk nationalism, s.k. sionism?), alltså vill mena, och vilja hotande och hotfullt säga till Europa och européer att: – ”Försvarar ni inte oss mot muslimsk kritik, muslimsk hat, muslimska attacker och ilskna och anklagande muslimska utfall, muslimska protestdemonstrationer och även i förekommande fall muslimska mord på judisks människor, så kommer det att gå er illa, så det så, era svin.”….

  Samtidigt, från andra hållet, från det muslimska, eller kanske från det islamistiskt nationalistiska, det s.k. islamistiska hållet, så säger de, ungefär lika hotfullt: – ”Era svin, om ni inte blir muslimer och ställer er på vår sida, så kommer det att gå er illa, så det så.”

  Jo, jo….

  Européer kan alltså sägas befinna sig i valet och kvalet mellan – pest – och – kolera – ?…

  Samtidigt som de också är som fångade, som råttor, i en – råttfälla – till synes utan någon väg ut, hur de än väljer att välja..? ….

  Vilken väg än européer till slut väljer så kommer det alltså ändå att gå de – svinen -, illa?…

  Jo, jo….

  Och de, européerna, – de svinen – , de har endast och enbart – sig (oss) själva – att kunna skylla på …..

  De (vi) har ju själva gjort sina (våra) demokratiska – val – och alldeles själva – valt – denna poltik….

  Så det är då absolut inte mer än rättvist vad än som kommer att drabba – de svinen – … Dvs., – oss – …

  Det onda, vilket onda det nu än blir, har vi då endast … förtjänats….. i rättvis och demokratisk ordning… (För vi européer, och särskilt kanske vi skandinaver, är just ändå trots allt gärna mycket lätt sedda som enbart och endast – rasistiska svin – i de båda …. ärofulla sidornas …. ögon…, OM det så mycket som görs den allra minsta lilla antydan… att det kanske vore bra om invandringen kanske försökte balanseras lite, och inte var alltför omfattande….för alla medborgares bästa…)…

  Jo, jo, skandinaver, och européer, får nog snällt: Bita i det sura äpplet….

  Detta eftersom som det heter, på svenska:……. Som man bäddar får man ligga..…

Leave a Comment