6
aug
Seneste opdatering: 6/8-14 kl. 1731
59 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Av Julia Caesar:

Copyright Julia Caesar, Snaphanen och HRS. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

1-mosul 900

Bollnäs kyrka vandaliserades under den gångna helgen med fönsterkrossning och islamistiskt hatklotter. “Die Mosul” (Dö Mosul) är budskapet som sprayats på fem av kyrkofasadens väggar. Någon i Bollnäs eller stadens närhet anser att folkmordet på kristna i Mellanöstern inte går tillräckligt fort.

Det här islamistiska dådet mot Bollnäs kyrka kommer ni inte att få läsa eller höra något om i svenska riksmedia. Enbart lokaltidningen helahalsingland.se uppmärksammar saken. Sedan blir det tyst. Och stora delar av allmänheten kommer att leva i tron att “ett ungdomsgäng” har varit framme. Vilka vandaler ungdomen har blivit nuförtiden.

Mosul tömt på sina kristna invånare

Islamisterna bakom klottret på Bollnäs kyrka borde vara nöjda. Iraks näst största stad, Mosul, är i full färd med att dö. Det islamistiska mördarbandet IS (Islamiska staten) intog staden den 10 juni. Nu är Mosul tömt på sina kristna invånare. Deras tvåtusenåriga existens i staden är slut. Bara några få kristna finns kvar. Det är de som är för sjuka och gamla för att kunna fly. Den 19 juli ställde IS Mosuls invånare inför ett ultimatum: konvertera till islam, betala slavskatt (jizya) eller dö medelst halshuggning. De som kunde fly fick några timmar på sig att ge sig av. Men IS tvingade dem att lämna ifrån sig alla värdesaker; pengar, guld, smycken och mobiltelefoner och gå med bara de kläder de hade på kroppen.

Katolska kyrkan i Mosul nedbränd

IS märkte ut alla bostäder där kristna assyrier bodde med ett ”N”, och började plundra dem på deras ägodelar när ultimatumet gick ut.  Samma mördarband har bränt ner den katolska kyrkan i Mosul med allt vad den innehöll av oskattbara föremål, enligt uppgifter på Raymond Ibrahims blogg. 

Raymond Ibrahim är son till invandrade egyptiska kopter i USA, Mellanösternkännare och författare till boken “Crucified again. Exposing Islam’s New War on Christians“,  om den förföljelse av kristna som har pågått i 1 400 år. Det är bara scenerna som skiftar – de senaste är Irak, Syrien och Egypten.

“Döda alla icke-muslimer varhelst I påträffen dem”

Konceptet är detsamma genom århundradena: rättrogna muslimer lyder koranens uppmaningar att döda alla icke-muslimer “varhelst I påträffen dem”:

”Döden dem varhelst I påträffen dem och driven ut dem från varje plats, från vilken de driva ut eder,… och strida de mot eder så döden dem! Sådan varder de otrognas lön!” (Sura 2:187).

”Jag skall injaga skräck i deras hjärtan, som äro otrogna; halshuggen dem och huggen av dem alla fingrarna!”( Sura 8:12).

“Värst är det om du är kristen”

Det hatiska klottret och vandaliseringen av Bollnäs kyrka ska ses mot bakgrund av det som händer i Mosul just nu.

“Stad efter stad i Irak och Syrien töms på sin ickemuslimska befolkning. IS förföljer, förtrycker och dödar människor av alla etniciteter och religioner. Är du sunni, något IS-anhängarna själva är, kan du bli dödad för att du vägrar följa deras tolkning av Koranen. Är du shiamuslim eller alawit är du deras fiende. Men värst är det om du är kristen”

skriver Nuri Kino, invandrad svensk-assyrier, journalist och Mellanösternkännare i Sydsvenska Dagbladet.

“Kristendomens vagga utrotas”

Nuri Kino uppger att mer än 700 000 ickemuslimer; kristna, mandéer, yezidier och andra, har lämnat Irak. Ingen vet hur många som har lämnat Syrien.

“Det assyriska kulturarvet håller på att utrotas. Kristendomens vagga likaså. IS förföljer även muslimer. Elva sunnitiska mullor, jihadisternas trosfränder, ska ha dödats av IS bara i Mosul. IS drar sig inte för att skära av din tunga om de inte tycker om det du säger, och hugga av dina fingrar om de ertappar dig med en cigarrett.”

Kristna världens mest förföljda folkgrupp

Kristna är världens mest förföljda folkgrupp. I land efter land i Mellanöstern och Afrika – länder som från början varit kristna – har den kristna befolkningen utplånats eller förvandlats till en hotad folkspillra allteftersom islam med våld har brett ut sig. Kyrkor och kloster – symboler för kristen tro – bränns eller bombas. Präster, munkar och församlingsmedlemmar mördas – även kvinnor, barn och gamla. I det tysta pågår ett etniskt och religiöst folkmord, en massutrotning av kristna, med minst 100 000 dödsoffer per år. De mördades brott: att de tror på Gud. Varhelst kristna befinner sig i länder med muslimsk befolkning blir de offer för etnisk-religiös rensning.

Näst största samlingen av medeltida kyrkoskulpturer

1-Bollnäs kyrka

Kyrkan i Bollnäs byggdes på 1300-talet. Näst efter Vadstena klosterkyrka har den Sveriges största samling av medeltida kyrkoskulpturer. Bollnäs kyrka är inte vilken kyrka som helst. Inte för mig. I den kyrkan har hela min släkt döpts, konfirmerats, vigts och begravts. Mina föräldrar och många andra kära anhöriga ligger begravda på kyrkogården. För mig är Bollnäs kyrka en helig plats. Varje gång jag kommer dit är jag nära mina förfäder och mitt ursprung. De finns i luften jag andas, jag kan ta på dem och tala med dem.

Jag bor inte längre i Bollnäs. Det är länge sedan jag flyttade därifrån. Men jag har fortfarande rottrådar fästa vid den lilla staden vid Ljusnan. När jag läser nyheten om vandaliseringen av kyrkan i helahalsingland.se  känns det som ett skarpt hugg i magen. Först blir jag upprörd. Sedan gråter jag. Skadegörelsen mot kyrkan är en grov kränkning mot alla som har stått mig nära och som vilar där vandalerna har farit fram. De har rätt att vila i frid.

En kristen svensk kultur har format mig

Jag är inte bekännande kristen. Jag gick tidigt ur Svenska kyrkan, och det har jag aldrig ångrat. Tvärtom blir mina skäl att inte tillhöra den alltmer politiserade Svenska kyrkan starkare för varje år som går. Ju fler hycklare och skrymtare som Helle Klein, biskop Eva Brunne och ärkebiskop Antje Jackelén som flockas i templet, och ju mer kyrkan besudlar sitt kristna budskap med politisk korrekthet, HBTQ-agenda, genustrams, mångkulturpropaganda och extrem vänsterideologi, desto mer växer min avsky och mitt avståndstagande.

Men jag är kulturkristen. Jag är född in i och uppvuxen i en kristen svensk kultur. Den har format mig till den jag är, och det väger betydligt tyngre än ett medlemskap i Svenska kyrkan. Jag har inga problem med att känna empati och solidaritet med kristna människor och förtvivlan och vrede när de förföljs och slaktas som kreatur.

En typisk, okunnig journalist

Artikeln i helahalsingland.se  är okunnigt skriven av en journalist vid namn Anki Svärdhagen. Hon verkar inte ha en susning om vad islam och islamism är. Med andra ord en typisk representant för den svenska journalistkåren. Dessvärre delar hon sin okunnighet med diakonen Rolf Forslin som hon intervjuar, och på det sättet är också han en typisk representant för Svenska kyrkan.

“Mosul är en stad i norra Irak där det är starka motsättningar mellan kristna och muslimer” upplyser Rolf Forslin.

“Starka motsättningar mellan kristna och muslimer”? Ja, så kan man ju också beskriva ett pågående folkmord där muslimer utrotar kristna.

Se er omkring i er importerade verklighet

Svenska regeringar har under en lång följd av år släppt in hundratusentals invandrare från dysfunktionella muslimska länder. Insläppet har ökat kraftigt under de åtta år som den borgerliga alliansregeringen har suttit vid makten. Trodde politikerna att de som påstod sig fly från islams våldsamma krig och konflikter skulle lämna sin våldskultur kvar i hemlandet? Att de skulle bli som svenskar så fort de satte fötterna på svensk mark?

Då är det hög tid att vakna, gnugga sig i ögonen och se er omkring i den verklighet ni har importerat. Minst 80 unga invandrade muslimska män har enligt Säpos beräkningar lämnat Sverige för att ansluta sig till islamistisk jihad mot “otrogna” i Syrien. De har inte sin lojalitet hos det land som har tagit emot dem och deras föräldrar och gett dem skydd mot krig och förföljelse. Deras lojalitet finns hos den gud som de har konstruerat åt sig och som går under namnet Allah. Många av dem är beredda att i hans namn iscensätta det våld och den förföljelse mot oskyldiga civila som de säger sig själva ha flytt ifrån.

När jihadisterna återvänder till Sverige utgör de en mycket hög risk mot svenska folkets säkerhet. De är traumatiserade av sina erfarenheter och tränade till fullfjädrade terrorister, fullt kapabla att begå terrordåd mot svenskar. Det kan vi tacka våra politiker för, de aningslösa kretiner som har bjudit in dem för att de värnar mer om sin egen godhetsimage än om sitt folks säkerhet.

Var går svenska folkets gräns?

Något säger mig att vandaliseringen av Bollnäs kyrka inte är det sista förstörelsedåd vi kommer att få se, riktat mot svenska kyrkor. I Sverige brinner en skola varje dag, men det verkar tolereras av svenska folket och är uppenbarligen ingenting som politiker anser vara tillräckligt intressant att prata om. Skolor symboliserar kunskap och inlärning. Kyrkor är symboler för kristen tro. Var går svenska folkets gräns för utplåning av gemensam egendom? När brinner de svenska kyrkorna? När det sker – kommer vi att vara lika toleranta då som vi är mot nedbrunna skolor?

Ökande förföljelse av svenska judar

I kraftigt ökande omfattning förföljs judar i Sverige.  Men ingen vågar säga att förföljarna är invandrade muslimer – inte ens judarna själva. Inte ens Willy Silberstein, bror till SVT Aktuellts politiska kommentator Margit Silberstein och tidigare SR-journalisti många år, nu ordförande i Svenska kommittén mot antisemitism. När han intervjuas i SVT Aktuellt är han “chockad över att situationen för Sveriges judar har försämrats på ett väldigt allvarligt sätt”.  Men han säger inte ett ord om vilka fienderna är.

“De kristna förintas framför våra ögon”

Sannolikheten för förföljelse av och våldsdåd mot svenska icke-muslimer och fortsatt vandalisering ökar naturligtvis i takt med att den muslimska invandrargruppen fylls på och växer i Sverige. I sitt sommartal i Sölvesborg i lördags gick Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson till hårt angrepp mot den islamism som står bakom folkmordet på kristna. (Talet börjar cirka 13 minuter in i videon.)

Jimmie Åkesson sa bland annat:

“Just nu utspelar sig ett folkmord i Irak. Den kristna minoriteten, vars rötter går tillbaka till biblisk tid, är på väg att förintas framför våra ögon. Kristna helgedomar vandaliseras och förstörs. Dödspatruller från IS utför massakrer på kristna och på andra religiösa minoriteter. Var elfte minut, dygnet runt, året runt, mördas en kristen på grund av sin tro.”

“Islamismen är vår tids nazism och kommunism”

Han fortsatte:

“Vi kan inte, vi bör inte och vi ska inte blunda för det faktum att islamismen i dag är det största globala hot som vi känner till mot fred, säkerhet, demokrati, jämställdhet och mänskliga rättigheter. Sverige och Västvärlden måste börja betrakta islamismen på samma sätt som vi tidigare har betraktat andra totalitära erövringsideologier. Islamismen är vår tids nazism och kommunism och måste bemötas med samma avsky och mycket starkare motstånd än i dag.”

“Sverige är inte längre ert hem”

Jimmie Åkesson hade också en kommentar till de jihadister som har rest från Sverige till Syrien och Irak för att slakta icke-muslimer:

“Ni kan stanna där. Sverige är inte längre ert hem, så bemöda er inte om att komma tillbaka hit till detta land som har byggt sin demokrati på tusenårig kristen grund. Gör inte det.”

Enligt ett mycket märkligt uttalande av statsvetaren Jonas Hinnfors blir det nu allt svårare för Sverigedemokraterna att hävda att partiet är icke-rasistiskt.

En fråga till Jonas Hinnfors:
När blev islam en ras?

Lämna landet så snart som möjligt!

Jag vet. Mina döda på Bollnäs kyrkogård lider inte av den islamistiska skändningen. De döda har slutat lida. Men jag, deras levande anhöriga, lider. “Min” kyrka har utsatts för en skymf av de vedervärdigaste, mest hatiska människor som finns – islamister.

Vad har de i Sverige att göra? Jag vill uppmana dem att lämna landet så snart som möjligt. Det finns ingenting för er här. Bege er snarast till något muslimskt land där ni kan leva ut ert hat och ert våld och ta kål på varandra i era ändlösa strider mellan olika klaner och muslimska fraktioner.

Som den amerikanska politikern Sarah Palin sa: “Let Allah sort it out.”

Af Julia Caesar

Tidligere kronikker og klummer af samme forfatter

France: Muslim smashes up historic church, media dismisses it as person with “mental problems”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robin Shadowes

Posted: 6 august 2014 - 06:54 - Svar

Tack för att ni valde Sverige! (Reinfeldt)

Savannah

Posted: 6 august 2014 - 07:48 - Svar

Finns i gen journalist med hedern i behåll som kan upplysa och publicera i någon av de svenska tidningarna om sakernas tillstånd. Vakar ansvariga utgivare texterna som hökar? Hur kan större delen av folket vara så ovetande? Hur kan politiker på kommunal nivå inte se vilka kostnader och vilken utarmning av ekonomin och välfärden som sker? Hur kan kritik mot invandring förväxlas med rasism? Jag förstår helt enkelt inte.

  XY

  Posted: 6 august 2014 - 07:58 - Svar

  Många inser, men har ännu inte tagit bladet från munnen. Riktigt komiskt blev det igår när ledaren i Sydsvenskan uppmanade politikerna till klarspråk angående antisemitismen mot synagogan i Malmö, men själv inte sa ett knyst om varifrån de antijudiska stämningarna, hotet mot judarna, kommer ifrån.

XY

Posted: 6 august 2014 - 07:55 - Svar

Vi kan ju fortsätta och chansa på att Jens Orbacks godhetsdoktrin gentemot minoriteter håller, så att de är goda tillbaka när de har blivit majoritet. (Orback, den tidigare integrationsministern i den socialdemokratiska regeringen.) Jag tror att den doktrinen har falsifierats för längesen, vad det gäller den muslimska minoriteten iallafall.

Bente

Posted: 6 august 2014 - 11:05 - Svar

I Danmark nedlægger vi kirker og bygger moskeer……………!

steen

Posted: 6 august 2014 - 11:14 - Svar

tja, Qatar bygger, som har betalt Hamas’ raketter.

  intetnavntak

  Posted: 6 august 2014 - 16:32 - Svar

  Qatar, nogle danske liberales paradis. Glem alt om Norge, verdens rigeste land.

Ludvig

Posted: 6 august 2014 - 11:45 - Svar

@ Steen
Länken “Skriver Nuri Kino”
fungerar inte.

Mvh Ludvig

HH

Posted: 6 august 2014 - 13:46 - Svar

Tack Julia för din genomlysning. Tankarna blir klarare, sikten bättre. Men det molar i magen. De här mänscherna är inte riktigt navlade som vi säger i norr.

Här en parafras på Albert Engström, se också teckningen framför er: inför valet vill regeringspartierna bli folkliga och bjuder följaktligen in folk på en kaffestund på Rosenbad.

En äldre dam som inte riktigt vet hur allt egentligen går till och hur titlar utdelas (som jag inte heller begriper!) går fram till Fredrik Reinfeldt och säger:

“Och vem kan han vara? Är han möjligen skollärar´ eller nåt sånt?”

Hr Reinfeldt i profil och med djup röst riktad mot taket:

“Jag är Sveriges statsminister”.

Den lilla gumman klappar honom tröstande på axeln, längre når hon inte, och säger, utan att imponeras:

“Ja nån ska ju va de åsse!”

Elisabeth

Posted: 6 august 2014 - 14:32 - Svar

Tack för din krönika Julia, jag ska sprida den.
Välkommen tillbaka, jag har saknat dina krönikor. Hoppas att du har haft en skön sommar!

  Angela

  Posted: 6 august 2014 - 16:20 - Svar

  Här är mer som kan spridas av dig, Elisabeth och av alla andra. Har just sett SD:s Valfilm. Den är fullt godkänd. Enkelt, lättfattligt och ärligt, framför allt det – ett ärligt och förnuftigt budskap om vad SD står för. Inga sliskiga eller orealistiska skönmålningar utan ett framförande av folkets röst. Varje förnuftig människa som vill ha ett gott liv sympatiserar med detta budskap. Över hela världen. Äntligen några som tar upp folkets kamp mot en överhet som distanserat sig från folk och bara kör sina egna lyxrace.

  http://avpixlat.info/2014/08/06/sverigedemokraterna-forandring-pa-rikt igt/

Bjovulf

Posted: 6 august 2014 - 15:20 - Svar

»Venstre ønsker ikke, at vi får svenske tilstande i Danmark«

http://www.b.dk/politiko/venstre-oensker-ikke-at-vi-faar-svenske-tilst ande-i-danmark

Af Thomas Nørgaard Andersen, Berlingske Nyhedsbureau
5. august 2014, 10:57

Venstre mener, at stigningen i antallet af asylansøgere i Danmark kan tilskrives regeringens lempelige udlændingepolitik. Venstre vil stramme op og koncentrere sig om at hjælpe flygtninge fra verdens brændpunkter. [?!]

Venstres integrationsordfører, Martin Geertsen (V), mener, det skal gøres mindre attraktivt at søge asyl i Danmark.

Udmeldingen kommer, efter Berlingske tirsdag skriver, at der er kommet langt flere asylansøgere end forventet til Danmark denne sommer. Avisen skriver, at myndighederne siden juni har forsøgt at oprette mindst 1.500 nye pladser til flygtninge, der hovedsageligt kommer fra det krigshærgede Syrien.

Martin Geertsen synes, Danmark skal gøre sit for at hjælpe flygtningene fra Syrien, men det bekymrer ham, at der også er et stigende antal flygtninge fra »ikke-konfliktramte områder«.[!!!]

»Der er ingen tvivl om, at verdens mange brændpunkter gør, at der er store flygtningestrømme, og vi skal selvfølgelig tage vores del af ansvaret. Men tallene viser, at der er en stigning i antallet af asylansøgere, og det er ikke kun fra brændpunkter som for eksempel Syrien. Dermed er presset mod de danske grænser steget under denne regering,« siger Martin Geertsen til Berlingske Nyhedsbureau.

  Bjovulf

  Posted: 6 august 2014 - 15:29 - Svar

  V: Vi kunne aldrig drømme om at gamble med udlændinge-politikken

  http://www.b.dk/politiko/v-vi-kunne-aldrig-droemme-om-at-gamble-med-ud laendinge-politikken

  Af Jan Bjerre Lauridsen, Berlingske Nyhedsbureau
  6. august 2014, 09:56

  Venstres retsordfører Karsten Lauritzen afviser justitsminister Karen Hækkerups kritik af, at Venstre spiller hasard med udlændingepolitikken.

  Venstres retsordfører Karsten Lauritzen (V) går nu til modangreb på justitsminister Karen Hækkerup (S), der i Jyllands-Posten anklager partiet for at gamble med udlændingepolitikken.

  Kritikken kommer efter, at et udspil til Venstres nye indvandringspolitik i sidste uge landede i medierne. Her kom det frem, at partiet har planer om at fjerne 24-års-reglen og tilknytningskravet i sager, hvor ægtefællen vurderes at være integrationsegnet.[!!!]

  »Jeg synes, det er lidt usagligt, al den stund at Venstre ikke har fremlagt et færdigt udspil. Man skulle læse lidt op på, hvad vi foreslår, inden man kritiserer os synder og sammen,« siger Karsten Lauritzen.

  Læs også: Justitsministeren advarer mod Venstres nye udlændingepolitik

  »Karen Hækkerup har misforstået, at man ødelægger den faste og fair udlændingepolitik ved at justere 24-års-reglen. Jeg kan garantere, at Venstre, der har opfundet reglen som effektivt værn mod tvangsægteskaber, aldrig kunne drømme om at gamble med dens betydning. Men vi erkender, at tiden nu er kommet til at man justerer reglen, så nogle af dem, den rammer utilsigtet, kommer den ikke til at gælde for, det er blandt andet den gruppe med en meget lille risiko for tvangsægteskaber,« siger Venstres retsordfører.

Bjovulf

Posted: 6 august 2014 - 16:15 - Svar

Virkeligheden overgår nok en gang fantasien mht. hvad PK-toserne kan finde på af vanvittige
påstande, når de føler sig trængt af realiteterne og den kognitive dissonans for alvor sætter
sig på deres næsten ubrugte hjerner 😉

Politisk korrekte ser racisme overalt. Nu står et haveprogram i radioen for skud

http://denkorteavis.dk/2014/politisk-korrekte-ser-racisme-overalt-nu-s tar-et-haveprogram-i-radioen-for-skud/

Der er mennesker, som kan finde racisme overalt. Hvad vi andre opfatter som helt uskyldige ting, bekæmper de med politisk korrekt forargelse.

Dette racisme-hysteri er mere udbredt i nogle lande end i andre.

Den Korte Avis har tidligere givet læserne eksempler på, hvor langt denne tendens er drevet ud i et land som Sverige.

”Gennemsyret af racisme”

På BBC Radio 4 har man i en årrække haft et fredsommeligt haveprogram. Det hedder ”Gardeners’ Question Time”, ”Haveejernes spørgetime”.

Her sidder haveeksperter på den mest elskværdige måde og diskuterer, hvad der er godt for haven. Det handler om bladlus, kompost og den slags ting.

Nok ikke lige det første, man ville forbinde med racisme. Men nu er en sociolog ved navn Ben Pitcher fra University of Westminster gået ud med en voldsom kritik af programmet for at være ”gennemsyret af racisme”.

Det kommer tydeligvis som en stor overraskelse for programmets eksperter. Men Ben Pitcher ved, hvad han ved.

Bare tænk på, at programmets eksperter taler om plantearter, der er ”naturligt hjemmehørende” (”native”) i britiske haver. Og de advarer haveejere om, at det kan have negative følger at indføre udenlandske planter i deres haver, fordi det kan gå ud over de eksisterende planter.

De taler også om forskellige jordtyper, som man skal passe på med at blande.

For sociologen er dette dybt suspekt. Man ved jo, at nationalister og fascister har talt meget om den nationale jord! Når haveeksperterne taler om ”jord” og ”naturligt hjemmehørende planter”, så mener de i virkeligheden ”etnisk renhed”! [!!!!!]

  Bjovulf

  Posted: 6 august 2014 - 16:18 - Svar

  Is Gardeners’ Question Time racist?

  http://www.telegraph.co.uk/gardening/11012398/Is-Gardeners-Question-Ti me-racist.html

  An academic claims the Radio 4 programme’s regular discussions on soil purity and non-native species promote racial stereotypes

  By Bill Gardner

  3:50PM BST 05 Aug 2014

  It is the softly spoken radio show that provides good-natured help and advice to thousands of gardeners every week.

  So regular listeners to Gardeners’ Question Time may be horrified to discover it has been accused of peddling racial stereotypes.

  According to an academic, the sedate Radio 4 panel show is riddled with “racial meanings” disguised as horticultural advice.

  One current presenter, Bob Flowerdew, rubbished the idea, calling it “ridiculous”, and asked whether experts on the show “should stop using Latin names to avoid offending the Romans”.

  But Dr Ben Pitcher, a senior lecturer in sociology at the University of Westminster, claimed the programme’s regular discussions on soil purity and non-native species promoted nationalist and fascist beliefs. [ 😀 ]

HH

Posted: 6 august 2014 - 16:37 - Svar

Men herregud Bjovulf – har folk nu blivit helt tokiga? Ja, jag menar det du skrev om engelska trädgårdar och responsen. Jesses!

Och vad skulle hänt om min lektor i botanik skulle fått härja fritt i spalterna? Han som först tillsammans med oss examinerade växterna – stammens utseende, bladens fäste på stammen och sist och minst viktigtfaktiskt: blommans utseende.

Och därpå den följande frågan (som naturligtvis i dag är rasistisk): “Och varför växer växten just här? Har det någonting med jordmånen att göra? Undersök det!”

  Bjovulf

  Posted: 7 august 2014 - 00:41 - Svar

  Ja, just det – eller kanske är det nått sorts virus i luften eller mikrober i vattnet? 😉

  Läget påminner meg nu mera och mera om denna klassiska amerikanske Sci-Fi-rysaren från
  50-tallet “Invasion of the Body Snatchers”.

  https://www.youtube.com/watch?v=WFnSxeDfENk

  Vi får nog håppas på, att det hela bara är en elak mardröm av värsta sorten, att vår politiker och såkallade “elit” inte på alvar har blivit byttat ut med exakta kopior helt
  utan kännslor och sund förnuft …

Angela

Posted: 6 august 2014 - 17:26 - Svar

Tack, Julia för att du tar upp det. Det mest förskräckliga är att det går alldeles utmärkt att ta upp antisemitism och judeförföljelser i Sverige men inte förföljelsen mot svenskarna som är kristna av födsel och ohejdad vana. Inte de avskyvärda övergrepp som svenskarna utsätts för i sitt eget land. Svenska Kyrkan har gjorts till ett varumärke tömt på kristet innehåll där man i det tomrummet trycker in all sköns skräp hämtat från historiens soptipp.

Religioner som utan betänkande hufgger huvuden och händer av folk, piskar och torterar människor och nedvärderar kvinnor och kvinnors rätt att behandlas som övriga människor dvs män. Borta är lagen om Kvinnofrid som stiftades redan under medeltiden. Sveriges statsminister vägrar att kalla Sverige för ett kristet land. Svenskarna får inte ha skolavslutningar i kyrkan där prästen talar om svenskarnas kristna ursprung.

Sanslöst att FP nu har “skolavslutningar” som valfläsk. Dit har det gått. Röstar ni på oss så får ni ha skolavslutningar i kyrkan. Och det bestämmer Björklund! I nåder! Om man röstar på FP! Sverige har varit ett kristet land sedan 1000-talet och protestantiskt sedan 30-åriga kriget. Vi frågar ingen om lov att få ingå i vår kultur, Björklund, och i synnerhet inte en lettisk minister eller vilket nationell tillhörighet du nu har. Du dikterar inte våra historiska eller kulturella band. Inte ens i en valrörelse. Vår kultur och historia står fast. Den har redan så att säga passerat så den går inte att ändra på.

Vill du inte ha den så dra hem till Lettland eller var du nu hör hemma i din diaspora. Och du kan ta din landsman, Reinfeldt, med dig. Era transnationella floskler med den dominerande trenden om hybridisering vare sig det nu är religion eller något annat betackar sig vanliga människor för. En samling globala landstrykare som inte hör hemma någonstans utan flyter omkring utan att behöva ta hänsyn till de farhågor och PROBLEM som förföljer invånarna på den plats landstrykarna behagar stanna ett tag eftersom landstrykeriet inte längre kräver att hålla “proletärerna vid gott mod” för landstrykarnas egen trygghet eller rikedom eftersom de glatt kan fara vidare till bättre platser när det blir för trångt och “infödingarna” kräver ansvar. Bryssel har blivit ett sådant landstrykarnas vattenhål. Landstrykarnas strategi är att fokusera på annat än problemen så de ostört kan fortsätta belöna sig själva i svindlande skala.

Med en ökande diasponisering av världens befolkningar och med den ortodoxa hierarkin av kulturer nästan nedmonterad kan varje förslag till ersättning av något som tidigare förvägrats väntas möta hett motstånd och inte som du tror, Björklund, tacksam UNDERDÅNIGHET att trots allt få fira en skolavslutning i kyrkan!

I de religiösa program som fortfarande finns kvar i public service förs en hejdlös propaganda för alla religioner utom Sveriges kristna religion. Det är fruktansvärda religiösa övergrepp från makthavarna mot svenska folket. Det enda skydd mot dessa övergrepp är att dra ut sladden. Det är skamligt. Inte ens i sitt hem kan vi skydda oss mot dessa gangstrar som vill pådyvla oss religioner vi aldrig bett om. Svenska folket hade skydd mot detta i grundlagen.

Grundlagen sa att de som fortfarande efter katolicismens fall i Sverige ville vara katoliker fick vara det utan att förföljas. DET var vad religionsfriheten i Sverige garanterade. Nu har dem omtolkats. Av vem? Av vilka? SR, Morgonandakt, Kvällsandakt, Tankar för dagen är propagandaprogram för religioner som inte är svenska. Man har t o m mage att låta lyssnarna tro att det är svenskt. Man lindar in främmande religioner i svenska begrepp och presenterar dem förföriskt med klassisk eller svensk musik. Allt för att folk skall tro att religionerna har något gemensamt. Oftast i samband med snyfthistorier berättade av kändisar som verkat i världen i något projekt, på så sätt fångas folk känslomässigt in i en religion som långt ifrån står för de värderingar som en svensk har om vad som är rätt och fel , ont och gott, vad som är humanistiskt. Rena lögner serveras. Dessa för svenskar främmande religioner har aldrig haft något gemensamt mer än att de är religioner. Våra förfäder fick kämpa i 30 år under fruktansvärda omständigheter för att slippa dessa avskyvärda kulturer. Nu kommer de bakvägen genom EU. Smygs på folk. Det är skamligt.

Stefan Borg

Posted: 6 august 2014 - 18:42 - Svar

Julia, du hänvisar till SÄPOs uppgift om minst 80 svenska jihadister. Carina Hägg, socialdemokratisk riksdagsledamot, utstött ur partiet pga av redlighet, uppger efter besök i mellanösterns flyktingläger att 400 är ett troligare antal:

http://www.varnamonyheter.se/artikel/110210/politisk-islam-viktigare-f raga-an-vinster-i-valfarden

Det säger allt: SÄPO känner till 80, alltså torde över 300 vara okända för SÄPO. Det bådar gott för framtidens Sverige…

  Julia Caesar

  Posted: 6 august 2014 - 19:08 - Svar

  @ Stefan Borg.

  Jag tror att man ska ta både Säpos och Carina Häggs uppgifter med en nypa salt. Ingen vet säkert hur många som har rest från Sverige för att delta i jihad i Syrien/Irak.

  Detta för att det inte finns några lagliga medel att registrera dem. Våra politiker föredrar att inte veta.

  Julia Caesar

PEAK

Posted: 6 august 2014 - 19:35 - Svar

Jag är inten anhängare av Assad, men tyvärr han fick helt rätt när han redogjorde för hur framtiden skulle se ut om man försökte störta regeringen i Syrien. Vad som gör att jag mår riktigt illa är att Reinfeldt har använt en halv miljard av vår surt inbetalda skatt till att “sponsra” IS och /eller andra islamister.

HH

Posted: 6 august 2014 - 21:48 - Svar

Ett sidospår: idag hörde jag i radion historien om en överlevande kvinna som utsatts för de röda kmererna, ni vet Kambodja och där man skulle lotsa kambodjanerna in i det röda lyckoriket.

När jag hörde denna överlevande kvinnas berättelse och om hur hennes anhöriga dödats rätt av för att de inte var av rätt folkmaterial steg vissa obehagliga minnen upp.

Bland supportrarna – USA var inblandat också eftersom de ville behålla handen över Vietnam – fanns Jan Myrdal (givetvis!) men också författaren P O Enquist samt Birgitta Dahl. Var hon inte riksdagens talman (talhen?) ett tag? Alla hade tydligen varit inbjudna till Kambodja eftersom de representerade föreningen “Kambodjas vänner”. En annan person i gruppen har på senare tid bett om ursäkt för sin medverkan.

Jag har en bunt av tidskriften Ord och Bild i min ägo. Alla tidskrifterna speglar det 1960-tal som dyrkade ren socialism – även de röda kmererna. När jag bläddrade igenom allting började jag förstå varför det ser ut som det gör i den “öppna” diskussionen i vårt land idag. DET ÄR I GRUNDEN INGEN SKILLNAD! Om det var Maos lilla röda och kinesiska kepsar som gällde då börjar väl burnuser och diverse andra saker dyka upp nu.

Men – vad är med vårt land? Denna fullständigt rabiata hållning i en riktning av landets s k intellektuella?

Hr förf Enquist har hörts i radion där han med sonor röst delar ut råd till sökande människor. Jag har inte hört honom säga ett smack om Kambodja och de röda kmererna vars ledare nu ställs inför rätta.

Tar vansinnet aldrig slut?

  nobody

  Posted: 6 august 2014 - 22:02 - Svar

  @HH

  Nej, vansinnet tar inte slut förrän vi säger stop i demokratiska val!

  “Can I play with madness

  Give me the sense to wonder
  To wonder if I’m free
  Give me a sense of wonder
  To know I can be me
  Geve me the strength to hold my head up
  Spit back in their face”: http://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

   Skåning

   Posted: 6 august 2014 - 23:02 - Svar

   Kanske inte de flestas musiksmak, men den här klassikern av punkbandet Dead Kennedys är nog den mest talande av alla låtar i ämnet kring Röda khmererna. Alla punkare var inte okritiska vänsterdårar. Den här texten klär av den hycklande kommunistkramande medelklassen som är lika högaktuell idag som 1980.

   https://www.youtube.com/watch?v=-KTsXHXMkJA

   So you been to school
   For a year or two
   And you know you’ve seen it all
   In daddy’s car
   Thinkin’ you’ll go far
   Back east your type don’t crawl

   Play ethnicky jazz
   To parade your snazz
   On your five grand stereo
   Braggin’ that you know
   How the niggers feel cold
   And the slums got so much soul

   It’s time to taste what you most fear
   Right Guard will not help you here
   Brace yourself, my dear:

   It’s a holiday in Cambodia
   It’s tough, kid, but it’s life
   It’s a holiday in Cambodia
   Don’t forget to pack a wife

   You’re a star-belly sneech
   You suck like a leach
   You want everyone to act like you
   Kiss ass while you bitch
   So you can get rich
   But your boss gets richer off you

   Well you’ll work harder
   With a gun in your back
   For a bowl of rice a day
   Slave for soldiers
   Till you starve
   Then your head is skewered on a stake

   Now you can go where people are one
   Now you can go where they get things done
   What you need, my son:.

   Is a holiday in Cambodia
   Where people dress in black
   A holiday in Cambodia
   Where you’ll kiss ass or crack

   Pol Pot, Pol Pot, Pol Pot, Pol Pot, [etc]

   And it’s a holiday in Cambodia
   Where you’ll do what you’re told
   A holiday in Cambodia
   Where the slums got so much soul

    nobody

    Posted: 6 august 2014 - 23:17 -

    Gör bra låt!

    Frågan är bara hur länge det dröjer innan musiken tystnar. För den är farlig.

    “Simon and Garfunkel- The Sounds of Silence”: https://www.youtube.com/watch?v=LK-WzXUJFCo

nobody

Posted: 6 august 2014 - 22:08 - Svar

I Sveriges avlånga land skall ni snart få se att denna skändning skylls på SD.

“Över hela denna jord – oh yeah oh yeah
Sker katastrofer, terror, mord – å ack o ve
Men vi som tror på media har ändå ryggen fri
För roten till all världens ondska är inte vi
Nej, det är Sverigedemokraternas fel – Sverigedemokraternas fel…” – Grotesco – Det är bögarnas fel: https://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A

S Seobservant

Posted: 6 august 2014 - 22:24 - Svar

Redan Tage Erlander varnade för folk från Mellanösten
På förslaget om man kunde ta hit dem som arbetskraft svarade han
Nej gör inte det, de tar bara med sitt bråk hit.

Så rätt han fick, tyvärr-

Sörjer med er fördärvade kulturskatt.

Stefan K

Posted: 6 august 2014 - 22:24 - Svar

Jag är inte längre medlem i Svenska Kyrkan, men hade gått ur idag om detta inte redan var gjort. Det mest anmärkningsvärda är Svenska Kyrkans tystnad. Har rädslan för ordet rasism paralyserat etablissemanget så pass att t.o.m. de kristnas representanter väljer tystnad före kritik och försvar av islam före ett avståndstagande.

Jag tror inte att muslimen i sig skulle stå upp för islamisternas behandling av kristna och andra religiösa grupper, men deras tystnad i frågan är påtaglig. Det sägs finnas 1 miljon muslimer i dagens Sverige, en inte oansenlig grupp m.a.o. Vill de, kan de, stå upp för alla religiösa gruppers värde genom att kraftfullt ta avstånd från det som sker utanför Sveriges gränser och uppenbart även inom.

Sveriges regering har jag tappat förtroendet för och väntar mig inga öppna fördömanden därifrån.

Stefan K

Posted: 6 august 2014 - 22:29 - Svar

Jag vet inte, men är det inte oroande att runt 90% av de som anländer till Sverige saknar id-handlingar? Om Migrationsverkets prognos på 80 000 asylsökande står fast, innebär det att 72 000 anländer till Sverige utan id-handlingar i år, majoriteten av dessa från länder där islamister härjar.
Är det tänkbart eller otänkbart att ett antal av dessa 72 000 är personer med kopplingar till Isis, Al-Qaida eller andra islamistiska grupperingar?

nobody

Posted: 6 august 2014 - 22:36 - Svar

Apropå kommentaren från hencytjoe – “Denna låt är en perfekt tolkning om ifall barns fantasier hade hamnat i huvudet på en vuxen. Lite skevare, lite skummare, men i samma bana. :)”

Jag tror låten jag presenterar här faktiskt ekar ihåligt i våra folkvalda politiker, därav dagens svenska politik.

“Jävlar anamma – Pickadulverman”: http://www.youtube.com/watch?v=8hx4WM9Dw2I

Vad ni danskar skall fråga er är om samma låt spelas i era politikers skallar, innan ni röstar.

P.S. Detta är en del i ett nordiskt kulturutbyte.

H B

Posted: 6 august 2014 - 22:48 - Svar

“När brinner de svenska kyrkorna? När det sker – kommer vi att vara lika toleranta då som vi är mot nerbrunna skolor?”

Jag vill nog påstå att detta redan har skett och sker. Under de senaste tio-tolv åren har det brunnit uppseendeväckande mycket kyrkor liksom byggnader av stort kulturhistoriskt värde.
Som vanligt får vi här dra våra egna slutsatser eftersom detta faktum, om det så skulle eskalera till bibliska proportioner, aldrig kommer att ventileras i några förbjudna termer hos vare sig media, s k sakkunniga eller övrigt etablissemang. Ja, självcensuren på områden som dessa har med medias uppfostrings- och härskarteknik nått så djupt i folklagren att det är visk- och kodleken och inte minst den totala tystnaden som gäller också man och man emellan.

steen

Posted: 7 august 2014 - 03:36 - Svar

OT: Opinionsmätninger – er det ikke meget konstigt, at den seneste jeg kan finde er fra juli 2014?

http://karlskronabloggen.se/2014/07/17/sentio-juli-2014/

Det er som om det kun er SD, der har begyndt valgkampen. Hvad sker der?

Peter

Posted: 7 august 2014 - 05:29 - Svar

Islam är bland det värsta som någonsin drabbat mänskligheten.

Ole Burde

Posted: 7 august 2014 - 06:02 - Svar

”Det er civilisation som sådan venstrefløjen har forrådt ved at alliere sig defakto med islamismen ” .
Denne simple og for nogen selfølgelige konklution er som logisk udsagn SAND , og den indeholdeer også svar på spørgsmål som ellers kan være forvirrende . Man kan feks blive forvirret af at spørge sig selv , om det virkelig kan passe at de progressive mental-patienter virkelig er villige til at opgive den høje levestandard , som de elsker mindst lige så højt som nogen anden gruppe.
Svaret er , at på nuværende tidspunkt kan de stadig hylle sig ind i illutionen om , at det kun er de onde imperialister , med Israel nu som den STORE satan , som kommer til at miste civilisationens goder som resultatet af deres moralske anstrengelser .

HH

Posted: 7 august 2014 - 13:35 - Svar

Ett sidospår: jag läser nu att åklagaren i fallet konstnären Dan Park kräver att konstverken skall destrueras.

Park går väl i samma liga som den afrikanske konstnär som gjorde en afrikansk kvinna som tårta och den här Ohlson-Wallin som gjorde Jesus till någonting som ingen kristen håller med om. Men har man en person som K G Hammar i ryggen kan väl vad som helst godkännas.

Jag har stått på den plats i Berlin där misshagliga böcker brändes. Man har grävt ut ett utrymme – alldeles intill det judiska monumentet – i marken, ett betongrum uppenbaras sett uppifrån via en stor plastskiva. I rummet finns vita bokhyllor – utan en enda bok!

Men nu läser jag att även ockupationsmyndigheterna i Tyskland beslagtog och brände böcker. Jag ser att Ernst Jünger finns med bland de uppbrända. “På marmorklipporna” finns på svenska och i den har jag absolut inte kunnat läsa något rasistiskt eller nazistiskt. Han skrev även om Första världskriget som han tog del i.

Det intressanta med “Die entartete kunst”, som kom till under Hitler-regimens tid, var att den dåvarande regimen visade upp de “misshagliga” konstverken. Så många besökare har nog inget konstmuseum haft någonsin i Tyskland!

Man må tycka vad man vill om Dan Parks konst eller okonst eller behov av att manifestera sig – men nog har det gått långt när man skall förstöra verken. Om man nu är emot – varför inte – likt Hitlers uppvisning – visa dem på museum? Det kanske blir folktillströmning…

Eller… måste folk styras in i minsta detalj? Faktiskt tror jag det.

Skrämmande.

Thomas

Posted: 7 august 2014 - 18:47 - Svar

Tack Julia för en dyster upplysning om tillståndet i f d Sverige.

Det vore naturligtvis bra om Du har möjlighet att skicka ditt blogginlägg till partiledarna oc chefredaktörerna för ett antal tidningar. Alla måste bombas med sakinformation detta valår. Glöm inte mottagningsbevis.

Skicka också ett personligt ex av dina två utsökta böcker till dessa herrar och damer. Om Du vill ha delfinansiering av detta utskick så hör av dig

uppgiven43

Posted: 7 august 2014 - 19:01 - Svar

Jag orkar inte mer nu!! Jag bor utomlands och tittar aldrig på Svensk tv eller läser sk. etablerad media. Har ingen lust att läsa lögner. Jag tittar mest på utländska nyheter, men funderar nu också på att sluta med det. Varje gång man slår på någon nyhetskanal, så är det död (muslimer), elände (muslimer), hat (muslimer), muslimer hit och muslimer dit. Hur kan man tillbringa sitt korta liv här på jorden till att bara ställa till ett helvete för andra?

Så kallar de oss fredliga kritiker för onda och rasister?! Ni som gör det är definitivt inte goda människor, det bara visar att ni saknar empati. Det som de flesta människor vill är bara att få leva sitt liv ifred utan att någon annan ska komma och säga vad du ska tycka och tänka. Är det för mycket begärt? Har vi inte lärt oss någonting av historien?

Totallitära ideologier kan komma i alla dess former. Islam är inget undantag alls! Hur den har lyckats bli en helig ko, övergår mitt förstånd!?

steen

Posted: 7 august 2014 - 19:37 - Svar

Sådan kan man nemt ha’ det. Det går den forkerte vej, når dagens mord ikke længere er blogstof, men bare endnu en død 17 årig. Der skal nogle saftige medieløgne til inden….

17-åring knivskuren till döds

Jeg er selvfølgelig nygerrig efter, hvordan valget ender. Det har jeg været så mange gange. Denne gang synes jeg der er en betydelig nervøsistet i luften, det er helt uberegneligt hvordan det ender, folk tror ikke på opinionsmålingere, det er som om kun SD har opdaget valgkampen er i gang. De andre ved ikke hvilket ben, de skal stå på. Sveriges neurose lige nu er godt beskrevet her

Stora och lilla X

Oförmågan att i de övriga partierna kunnat debattera dessa frågor, invandring och migration, börjar bli dyrköpt och har fört oss in i en situation som är mer än allvarlig. I storstäderna ser vi redan tecken på medborgargarden med udden riktad mot tiggare och värre kommer det bli om de övriga partierna nu fortsätter den utstakade vägen. Genom att i varje läge söka politiska lösningar som innebär motsatsen mot Sverigedemokraternas nuvarande. Det kommer nämligen bara leda oss till en sak. Att i valrörelsen 2018 kommer vi upptäcka att de lösningar som Sverigedemokraterna efterlyser idag uppfattas som ”liberala” mot vad som presenteras av dem då och att det då kommer vara fler än dagens valkretsar som visar upp de resultat som valet till EUP landade i. Och inte blir det lättare när vi ser hur byggarbetsplatserna nu får fler och fler inslag av utländska bemanningsföretags anställda som konkurrerar med allt lägre löner till sina anställda om uppdragen. Valrörelsens faktor X står nu och väger.

Sans Doute

Posted: 8 august 2014 - 22:08 - Svar

Sverige, Sverige, fosterland?
————————————-
9/11 – SKYDDSVAKT SKJUTEN I REINFELDTS BOSTAD

*Fotnot & kuriosa: 9/11 är dessutom samma datum som Millennium författaren och Expos Stieg Larsson påstods ha fått sin påstådda hjärtinfarkt på tidningen Expos redaktion; samt den 9 november råkar också vara den kvinnliga målsägandes födelsedatum, inom det för rättsväsendet, JK Anna Skarhed och ”Sakint” samt dito mörkläggande TeliaSoneras VD Lars Nygren, för närvarande, högst aktuella ”grundärendet” som de återigen ska tvingas ta ställning till. De grupper som är kända för att vilja “markera” är just vissa ‘secret society’ sekter’, såsom frimurare och sionistiska ‘masons’ – som i synnerhet finns infiltrerade inom både polisen och framförallt inom olika underrättelsetjänster – som också misstänks vara djupt inblandade i det s.k. ‘grundärendet’, där det finns citat: “en hel kennel begravd”…och där just de medier som Reinfeldt påstods ha besökt, finns inblandade i den fortsatta mörkläggningen av deras och Bonniersfärens polisanmälda brott. Det var dessutom ett (motvilligt) vittne som under skadeståndsprocessåret 2009, under en privat middag ville påpeka att Mossad sannolikt är världens bästa underrättelsetjänst. Det sades i ett sammanhang då den kvinnliga målsägande tillika kärande under 2009 beklagade sig över att inte bara svensk polis och åklagare MOTARBETADE hennes försök att få upp bevisen på bordet, utan att även hennes advokatombud Ulf Klementsson så tydligt också gjorde det. Liksom – bevisligen – även TeliaSoneras koncern VD Lars Nyberg, som mörklade de utkrävda bevisen, i hans påtvingade Internutredning, då (medie-) förövarna inklusive frimuraråklagarna vid Riksenheten för polismål (som därefter “omplacerades” bort därifrån) återigen misstänktes för grova övergrepp i rättssak inklusive upprepade riktade olagliga repressalier m.fl. brott.

http://www.nyhetsverket.se/nyhet/24635/911/-%E2%80%93-SKYDDSVAKT-SKJUT EN-I-REINFELDS-BOSTAD

joffe

Posted: 9 august 2014 - 13:21 - Svar

ÖNSKETÄNKANDE från en fd.svensk medborgare:

Denna Julia Caesars islaminformativa artikel i varje svenskt hushålls brevlåda och ni hade en NY EFTERLÄNGTAD kraftfull majoritetsregering efter septembervalet.

  Invandrare1957

  Posted: 9 august 2014 - 22:24 - Svar

  Hjälper inte Joffe. Så länge det inte står i Aftonbladet eller Expressen så kommer inte svenskarna att ta det på allvar. Dom har gått på godhetens förbannelse. Dom kommer att ta kollektivt självmord. Vi kommer att få se i höst när sossarna och miljöpartiet får makten och svensken är nöjd nu blir det högre skatter då blir skola och sjukvård bättre. Men baksmällan kommer ganska snart med sänkta löner i stat o kommun sen blir det bostadsbubbla. Sen har vi Bilderbergarnas fattigsverige det kulturlösa o gränslösa moderna samhället.

Leave a Comment