14
aug
Seneste opdatering: 15/8-14 kl. 0048
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

48 mia mere til Migrationsverket. Financiering?

Sanna Rayman: “Enligt Migrationsverket är de utökade finansieringsbehoven för asyl och migration 48 miljarder kronor sammanlagt för i år och de kommande fyra åren. 48 miljarder utöver redan budgeterade belopp, alltså. I prognosen gör verket också hypotetiska beräkningar som illustrerar ”orimligheten i situationen”, nämligen vilka konsekvenser en utebliven anslagshöjning skulle medföra i olika delar av verksamheten.”

Dessa 48 miljarder i ytterligare anslag kommer i en valrörelse där vallöften handlar om att trolla fram 1 – 1.5 miljarder kronor, eller skära ner 250 miljoner kronor på annat håll. Vad får man för 48 miljarder? Hela försvarsbudgeten, inklusive civil beredskap, kustbevakning mm kostar runt 42 miljarder. Hela det svenska rättsväsendet går på 40 miljarder SvD: Migrationsverket behöver 48 miljarder – annars släpps invandringen helt fri .

En socialdemokrat, der ikke som resten har forladt virkelighedens verden, kommenterer i Det kokta fläsket är stekt. Eller så är vi rökta.

Morgonens bomb, som borde fått genomslag i valrörelsen, att Migrationsverket behöver ytterligare 48 MDR SEK för den kommande fyraårsperioden . 48 Miljarder kronor, eller 12 miljarder per år i fyra år är i praktiken dubbelt så mycket som staten investerar i kulturområdet. Kommande regering måste, oavsett hur den sätts samman, skaka fram dessa likvider någon stans ifrån. Höjda skatter är en väg, minskade försvarsanslag, slopad kulturbudget, åtstramning i polisväsendet eller att skära i statens välfärdsåtaganden är andra vägar. Budgetposter, och människors villkor, kommer nu att ställas mot varandra eftersom Migrationsverket står inför ett akut likviditetsproblem. Ett akut likviditetsproblem trots alla försäkringar från bland annat Margot Wallström att invandring minsann är en lönsam affär. Om den nu är det, var är pengarna?

Censurgenet

ligger dybt i svenske medier, politikere og altså også i salgschefer. Sverigedemokratners valgannoncer kan ikke sidde på Skånetrafikkens busser. Man kan se dem her, de er ud fra enhver betragtning harmløse. “De er racistiske”. Gået nærmere på klingen er Skånetrafikken bange for, at kriminelle kan føle sig stødt og kaste med sten over teksten “Hårdere straf til kriminelle, mere støtte til ofre for forbrydelse.” Censurgenet hænger nøje sammen med kapitulationsgenet.

– Vi har bedömt att annonserna kan tolkas som rasistiska, sedlighetssårande eller svårförenliga med etiska värderingar som gäller i samhället, säger Camilla Bunke till Nyheter idag.

Vad är det som kan vara stötande med ett budskap om att ta krafttag mot brottsligheten?

– Det kan finnas grupper av människor som känner sig utpekade, säger hon.

Vilka skulle det vara? Kriminella?

– Nja inte kriminella kanske, men det kan ju vara bråkiga typer, svarar Camilla Bunke och tillägger att man många gånger haft problem med stenkastning på bussarna. När Nyheter Idag fortsätter prata med Bunke om beslutet att stoppa kampanjen är det tydligt att det finns andra faktorer än själva budskapet som spelar in. – Vi har haft erfarenhet av den här typen av annonsering tidigare där det har uppstått stenkastning och hotfulla situationer. SD-kampanjen mot brottslighet – “Människor kan känna sig utpekade”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 14 august 2014 - 22:58 - Svar

Hvis man ikke vidste bedre kunne man tro at Camilla Bunke har en bestemt etnicitet i tankerne når hun læser budskabet fra SD!

Det gør hende til tankeforbryder ifølge Svensk sædvane. Hmmmm, betænkeligt.

Prudentius

Posted: 15 august 2014 - 00:53 - Svar

En rigtig “skæg” islamo-dokumentar!

Man ser tydeligt, at Vestens forsøg på at lave Iraq og Syrien om til post-moderne mønster-demokratier, med menneskerettigheder og bøsseparader en masse har været en dundrende succes.

Er det nu vores magthavere vågner op og opdager at andre kulture-befolkninger måske har andre “værdier” end dem selv?? At enhver hjernedød beduin IKKE går med en lille oplysningsfilosof i maven?? Og at laaangt størstedelen af verdens muslimer faktisk støtter den teokratiske ideologi, som spinder deres liv og samfund ind næsten total irrationalitet og systematisk helliggjort vold??

Det tror jeg ikke.

Opgøret mellem islam og Vesten er selvfølgelig uundgåeligt, demografisk-politisk-ideologisk-militært, men hvorfor er det lige, at vi vesterlændinge fortsat finder os i en politiker-kaste, som simpelthen ikke kan øjne en lort uden at tvære den rundt i fjæset og dernæst slikke fingrene??

SÅ dumme kan vi altså ikke blive ved med at være, det trodser ALLE naturlove!

steen

Posted: 15 august 2014 - 00:59 - Svar

DR har netop vist en Iraq dokumentar, der beskæftiger sig med hovedpersonerne er årti bagefter.
Malaki blev den for for demokrati, der var mulig. En sekterisk shia leder.

Man man mindes om, at demokrati er nært forbundet til tillid. Mindretallets tillid til flertallet, og det har dårlige vilkår i multietniske- og religiøse samfund.

Fører mantænken længere, kan man frygte at demokratiet i Sverige på sigt vil forsvinde i sekteriske stridigheder. Lige så i Danmark – med den visdom vores politikere indtil nu lægger for dagen

Machiavelli

Posted: 15 august 2014 - 07:01 - Svar

Liver er interessant, tænk hvis der ingen problemer var? En uhyggelig tanke.

  Angela

  Posted: 15 august 2014 - 08:21 - Svar

  I Sverige har man redan döpt om det (problem) enligt Orwelles nyspråk till utmaning. Det är som du säger riktigt farligt. Riktigt obehagligt. Sådana obehagliga problem talas inte om. Det skall döljas. Debatten håller sig till skrämselpropaganda och pseudofenomen. Desinformation för att som Naomi Klein konstaterade att lura folket att se åt ett annat håll än där de verkliga betydelsefulla sakerna händer och beslutas. Saker som förändrar människors liv i grunden. Med problem tar man människor på allvar. Sätter människorna i första rummet. Utmaningar kör över folk. Det blir legitimt att köra sitt eget race oavsett hur många människor som förfars i det racet.

Charles Nielsen

Posted: 15 august 2014 - 10:30 - Svar

Krigen mod Islam har nu varet i 1389 år, ja lige side Islam opstod.
Var det nu ikke på tide at få tæppebombet hele lortet, til helvede med deres yngel, de kan alligevel ikke reddes. Dette yngel er blevet indoktrineret, til at dræbe os vandtro, derfor skal de også væk.

Mønsterdemokratier bliver det aldrig nogen sinde: Jo nor de er udslættet.

FN konventionerne er og bliver hæmmesko, da man ikke må forsvare sig over for indoktrinerede børn, eller indavl udklædt som selvmordsbombere.

Når krigen for alvor kommer, blæses der på det. 🙂
Tag og afslut denne krig NU. Obama-røven tør ikke alene, og skal man sejre skal man skide på Fn konventionerne. DEM ELLER OS.

  PFEP

  Posted: 15 august 2014 - 13:27 - Svar

  Du er ikke ensom med dine tanker, det kommer et opgør og Mecka vil blive jævnet med jorden…

   Peter Andersen

   Posted: 15 august 2014 - 16:51 - Svar

   Ja, og saudierne betaler kæmpe summer til Libanon, for at holde lortet på afstand samtidig med at Qatar gør det stik modsatte. Tyrkerne håber deres gamle fjende – kurderne – kan holde IS stangen, mens Iran støtter styret i både Irak og Syrien. I mellemtiden kæmper Egypten mod Hamas og det muslimske broderskab, mens det måske værste land overhovedet – Libyen – er ved at gå helt op i limningen. Snart vil der også vælte IS-krigere ud derfra. De har allerede sat sig på landets olie og våben og sender dagligt hundredevis af mennesker til Europa. Længere nede i Afrika boltrer både Al Shabab og Boko Haram sig for fuld udblæsning mens Parkistan, Afghanistan, Indonesien og alle de andre islamiske enklaver bliver mere og mere utilregnelige.

   Lad dem endeligt starte med at slå hinanden ihjel først. Så skal vi nok tage os af resten.

   Islam er i den grad i vælten – og ikke selv den største vestlige tumpe-ignorant kan sidde det overhørigt ret meget længere…

    Charles Nielsen

    Posted: 16 august 2014 - 10:59 -

    Libyen – er ved at gå helt op i limningen. Helt enig.

    Jeg har hele tiden sagt.
    Hold fingrene væk fra Libyen. Vestens dummenikker, Obama, fogh og den liderlige lille Franskbrød til Sakorsy ville så absålut have fjernet Gadaffi. Takken herfor var diplomatmordene i Benghazi. Obama og Hilliry ville så inderlig gerne have det skjult, da de ikke ville hjælpe deren landsmænd. Disse to er landforræddere så det basker. IS = Ebola. Islam = Nazisme = Grundlovsbrud, Muslimer = Nazister. Man bliver aldrig bedre end det man dyrker, nemlig Koranen = Main Kamph.

    Jeg er meget bange for at vestens tumper ikke hverken kan eller vil, for det er deres vælgere der er galt med. Det er jo dem der stemmer tumperne ind.
    Men der er en lille hård kerne der har set lyset og dette lys er vort håb. Nu da dette lys er omgivet af den dommerstanden, politiet og PET, har vi også dem at kæmpe imod, da de har valgt side. Islam siden.

    Dommerstanden, politiet og PET, kan nå det endnu ved at holde på den rigtige og samme hest som os, Så en tilkendegivelse nu er på sin plads.
    Kommer den ikke inden for 4-5 år tror jeg spillet er slut for dem.
    De kunne jo også vise passivitet, når Ballonen er gået op. Da tror jeg, at regeringen og dens vælgere solgt på forhånd.

    Bergfast

    Posted: 16 august 2014 - 13:30 -

    Charles Nielsen sa:….” IS = Ebola. Islam = Nazisme = Grundlovsbrud, Muslimer = Nazister. Man bliver aldrig bedre end det man dyrker, nemlig Koranen = Main Kamph.”…

    Nej, här får man nog ändå revidera en aning ändå i en slags överdriven förenklingsiver….

    Att vilja överdriva det tyska rikets galenskaper, i en tid av idioti och fanatism, som ändå inte var fullt lika galen som den världsherraväldesdrömmande kommunismen, men ändå med ett fanatiskt hat mot just det mycket framträdande judiska inflytandet inom just denna kommunism, som därför på ett fanatiskt och vansinnigt vis fick, som kollektiv, skuld och fiendestämpel mot sig, alltså mot hela den judiska gruppen, mot hela den judiska befolkningen i Tyskland, och utan egentlig orsak, därför att alla judar var helt enkelt inte alls ens kommunister, utan alldeles vanliga människor och familjer som skötte sina affärer för sig och inte hade någonting med kommunism att göra. De kände sig förmodligen mer som tyskar än som kommunister.

    Men så är det gärna i det mesta.

    Människor gör generaliseringar och vill gärna både klumpa ihop människor samt dra alla över en och samma kam. Alla japaner fängslades, kollektiv, och drogs alla över en och samma kam, som potentiella fiender till USA, när Perl Harbour hade bombats. Så mönstret upprepar sig gärna överallt och i alla sammanhang, av både de ena och de andra, i just konfrontativa grupperingar.

    Det som islam allra mest ändå liknar, förutom att islam då faktiskt uttrycker både hat och skuldbeläggande, såsom Hitler, mot judar och mot judendom, det är ändå faktiskt just kommunismen. Islam sympatiserar alltså i mångt och mycket med just kommunism, märkligt nog, och framför allt då kommunismens drömmar och världsherravälde.

    Nej, jämförelsen med både Hitlers hysteriska och fanatiska och desperata drömmar om sitt Tyskland och sitt tyska folk, i just den tidens omständigheter, stämmer illa med islams världsherraväldesdrömmande som är betydligt mer kommunism, där också kommunism även var mycket attackerande mot all kristendom. Islam är tydligen i mångt och mycket också i opposition både till kristendom och till judendom och vill mena sig vara den – bättre – av dem både, endast därför att islam är – den siste av de tre stora s.k. religionerna. Kommunismens mördande och dödande framfart, för – saken – och för världserövringen, och alla kristna som mördades på den vägen, kanske ändå faktiskt har större likheter med islam än med någon nationellt bunden fanatisk ism…

    Det behöver vara någon större eller automatisk sanning om att islam skulle vara – den bäste – av – de tre – , enbart för att det är – den siste av de tre – .

    Islams förträffliga förträfflighet, med – där var och en muslim skulle vara de allra bästa kamraterna – för alla, osv., är kanske ungefär lika stor sanning som att kommunism och alla kommunistiska massmördande – kamrater – skulle vara världens bästa ism…. för alla människor överallt i alla länder ….. (om bara de förenade sig som arbetare i alla länder… och helst då frivilligt…Jo, jo…)…

    Bergfast

    Posted: 16 august 2014 - 13:34 -

    Korr:..

    “Det behöver …inte alls ….vara någon större eller automatisk sanning om att islam skulle vara – den bäste – av – de tre – , enbart för att det är – den siste av de tre – , som verkar vilja argumenteras”,…

  Sebastian

  Posted: 15 august 2014 - 19:17 - Svar

  Der er grundlæggende to årsager til, at det nødvendige opgør med islam forsinkes.
  1. Tåber, der er indoktrineret til at se nazister bag enhver kritik af islam og muslimer
  2. Tåber, der ønsker alle muslimer udslettet her og nu.

  Lige nu er du en del af problemet, ikke en del af løsningen Charles Nielsen, så er du ikke sød at prøve at tænke dig lidt bedre om?

   Charles Nielsen

   Posted: 16 august 2014 - 11:21 - Svar

   Tænke mig om. Bevar mig vel.
   Jeg er ikke pædagog, det giver røde knupper og phillipenser.

   Din løsning på problemet er en laden-stå-til-politik, som vil føre til flere lig på bordet,(her tænker jeg på den 21 årige pige fra padborg, som havde liver foran sig) og mere kulturberigelse.

   Sebastian. Du er desværre ikke alene med dine pædagogiske synspunkter, og det er det der har skylden for at problemet trækkes ud i det uendelige. Der skal handles nu Sebastian.

   “1. Tåber, der er indoktrineret til at se nazister bag enhver kritik af islam og muslimer”
   Sebastian, Tænker du på Hitler og Stormuftien. ??

   “2. Tåber, der ønsker alle muslimer udslettet her og nu.”
   Muslimer er og bliver uintergrerbar. De kan ikke bruges til noget, de kan kun vandalisere det samfund de kommer nassende til, vel og mærket med din og dine ligesindedes accept.

   Islam er grundlovsstridig, på næsten alle koranens punkter. Men koranen foreskriver, at det er sandhedens bog og ikke kan rettes i, da det er pædofetens bog.

   Nej: Ud med alle muslimer, og det skal være NU, Sebastian. Du ville nok holde lidt mere med mig hvis dine døtre blev kulturberiget, eller dine sønner blev banket til lirekassemænd.

   Tænk: Det er det Regeringen og dens vælgeres uansvarlige indvandringspolitik fører til i det lange løb, hvis der ikke handles NU. Sebastian. !!

    Anonym

    Posted: 16 august 2014 - 12:56 -

    Charles Nielsen sa:….”….De kan ikke bruges til noget…”…,

    Denna mening uttrycker en märklig människosyn…

    Kan då danskar, svenskar, norrmän, finnar, kineser, judar, araber, sydamerikaner, spanjorer, greker – bruges till noget – , och i så fall för vem, för vilka?…

    Nej, det är inte NU som gäller alls.

    Det är istället mycket grundliga, långsiktiga och tålmodiga övertalningar om att få de etablissemang, ofta som också själva är av judiskt ursprung, men som mycket aktivt förespråkar en mycket stor muslimsk invandring till, som det verkar, de flesta nationalstater i Europa, tillsammans då med alla lydiga, följsamma och ickeprotesterande anhängare inom statlig, kommunal och landstingssektorer, samt alla politiker inom s.k. etablissemang, samt också en mängd följsamma artister och underhållare, och naturligtvis också journalister, som OM de skulle protestera det allra minsta, eller framföra någon kritisk synpunkt på att invandringen kanske, för allas väl och ve, både invandrare och ursrungsbefolkningar, kanske inte är så bra om den blir alltför omfattande och alltför stor, et cetera, genast skulle sparkas från sina platser inom de politiska partierna, eller från sina skatteavlönade tjänster, eller från sina välbetalda journalisttjänster, eller absolut inte tillåtas att uppträda inom public service, där också många chefer och beslutsfattare har judisk bakgrund och alltså kan bestämma vilka som får gå, och vilka som får framträda och vara kvar inom sagda områden.

    Så NEJ, det handlar inte ALLS om att det är något NU gäller, eller att det är frågan om ANTINGEN DEM ELLER OSS, heller.

    Detta därför att många av dessa som tillåts invandra, både som flyktingar och invandrare, har SJÄLVA inga som helst möjligheter att påverka varken massmedier, politiker eller andra framträdande opinionsbildare i hela det massmediala fältets alla olika genrer för påverkan.

    Så NEJ, det är INTE någon FRAMKOMLIG eller KONSTRUKTIV väg att föreslå en sådan desperat inställning, (som bäddar för, som bakar för, som baxar för och som mer eller mindre i förlängningen propagerar för inbördeskrigsaktiga utvecklingar), som INTE NÅGON TJÄNAR NÅGONTING på.

    Bättre att fortsätta argumentering och motivation till just ANTIFOLKISM, som absolut inte får förekomma mot några folkgrupper av något slag, samt ATT FORTSÄTTA ATT FÖRESPRÅKA EN MINSKAD INVANDRING, för just ALLA medborgares och människors BÄSTA.

    Några former eller varianter av några INBÖRDESKRIG inom de europeiska, eller nordiska nationerna, ÄR ABSOLUT INTE några bra lösningsförslag på problem med en alltför stor och omfattande invandring.

    Och heller inte att propagera för hat eller andra märkliga föreställningar om att vissa människor – kan bruge – , och andra människor – kan inte bruges ….., vilket är en i grunden ganska föraktfull, och ter sig därför även som ett människoföraktande synsätt, som man inte kan försvara, eller förespråka, någonstans, mot några människor…

    Bättre är att försöka få politiker och olika beslutsfattande tjänstemän överallt, liksom journalistkår och andra, att verkligen våga ställa alternativa förslag på invandringspolitiken, med just goda och övertygande argument, som också är människovänliga argument….

    Bergfast

    Posted: 16 august 2014 - 12:56 -

    Charles Nielsen sa:….”….De kan ikke bruges til noget…”…,

    Denna mening uttrycker en märklig människosyn…

    Kan då danskar, svenskar, norrmän, finnar, kineser, judar, araber, sydamerikaner, spanjorer, greker – bruges till noget – , och i så fall för vem, för vilka?…

    Nej, det är inte NU som gäller alls.

    Det är istället mycket grundliga, långsiktiga och tålmodiga övertalningar om att få de etablissemang, ofta som också själva är av judiskt ursprung, men som mycket aktivt förespråkar en mycket stor muslimsk invandring till, som det verkar, de flesta nationalstater i Europa, tillsammans då med alla lydiga, följsamma och ickeprotesterande anhängare inom statlig, kommunal och landstingssektorer, samt alla politiker inom s.k. etablissemang, samt också en mängd följsamma artister och underhållare, och naturligtvis också journalister, som OM de skulle protestera det allra minsta, eller framföra någon kritisk synpunkt på att invandringen kanske, för allas väl och ve, både invandrare och ursrungsbefolkningar, kanske inte är så bra om den blir alltför omfattande och alltför stor, et cetera, genast skulle sparkas från sina platser inom de politiska partierna, eller från sina skatteavlönade tjänster, eller från sina välbetalda journalisttjänster, eller absolut inte tillåtas att uppträda inom public service, där också många chefer och beslutsfattare har judisk bakgrund och alltså kan bestämma vilka som får gå, och vilka som får framträda och vara kvar inom sagda områden.

    Så NEJ, det handlar inte ALLS om att det är något NU gäller, eller att det är frågan om ANTINGEN DEM ELLER OSS, heller.

    Detta därför att många av dessa som tillåts invandra, både som flyktingar och invandrare, har SJÄLVA inga som helst möjligheter att påverka varken massmedier, politiker eller andra framträdande opinionsbildare i hela det massmediala fältets alla olika genrer för påverkan.

    Så NEJ, det är INTE någon FRAMKOMLIG eller KONSTRUKTIV väg att föreslå en sådan desperat inställning, (som bäddar för, som bakar för, som baxar för och som mer eller mindre i förlängningen propagerar för inbördeskrigsaktiga utvecklingar), som INTE NÅGON TJÄNAR NÅGONTING på.

    Bättre att fortsätta argumentering och motivation till just ANTIFOLKISM, som absolut inte får förekomma mot några folkgrupper av något slag, samt ATT FORTSÄTTA ATT FÖRESPRÅKA EN MINSKAD INVANDRING, för just ALLA medborgares och människors BÄSTA.

    Några former eller varianter av några INBÖRDESKRIG inom de europeiska, eller nordiska nationerna, ÄR ABSOLUT INTE några bra lösningsförslag på problem med en alltför stor och omfattande invandring.

    Och heller inte att propagera för hat eller andra märkliga föreställningar om att vissa människor – kan bruge – , och andra människor – kan inte bruges ….., vilket är en i grunden ganska föraktfull, och ter sig därför även som ett människoföraktande synsätt, som man inte kan försvara, eller förespråka, någonstans, mot några människor…

    Bättre är att försöka få politiker och olika beslutsfattande tjänstemän överallt, liksom journalistkår och andra, att verkligen våga ställa alternativa förslag på invandringspolitiken, med just goda och övertygande argument, som också är människovänliga argument….

    Sebastian

    Posted: 16 august 2014 - 13:46 -

    Hvis du ikke vil ofre demokratiet i din kamp mod islam, så er det nødvendigt at overbevise et flertal af danskerne om at islam skal bekæmpes, og her er din indsats kontraproduktiv.

    Hvis din tålmodighed ikke rækker så langt, er det jo også spild af tid at argumentere her, så hvorfor gør du ikke bare noget selv?

    Dit hykleri undergraver din troværdighed.

    Sebastian

    Posted: 16 august 2014 - 13:48 -

    For en god ordens skyld.

    Ovenstående er en kritik af hykleren Charles Nielsen.

    Bergfast

    Posted: 16 august 2014 - 13:49 -

    Korr av mening:

    “Bättre att fortsätta att argumentera och motivera MOT just alla former av ANTIFOLKISM, som absolut inte får förekomma mot några folkgrupperingar av något slag”….

  Bergfast

  Posted: 15 august 2014 - 20:43 - Svar

  Ja, så är det nog, med tanke på att den kristna hierarkiska kyrkan mer eller mindre varit under attack alltsedan omkring 1400 – 1500-talet, sedan Tryckerikonsten, Luthers omstörtande verksamhet, protestantismens framväxt under smärtor och våndor, det 30-åriga kriget, den s.k. Upplysningen, samt vidare med en blodig fransk revolution med frihet, jämlikhet, broderskap, och alla är jämlika medborgare, på schemat, massor av krig och revolter och mer eller mindre inbördeskrig genom i stort sett hela 1800-talet, där också naturligtvis den nya nationalstaten, USA, ägnade sig åt fruktansvärt blodigt inbördeskrig, det andra i ordningen i den amerikanska underbara Nya världen, samt vidare i rask följd till blodig storrevolt i Ryssland, och till det första blodiga storkriget i Europa, och vidare till det kanske ännu blodigare andra storkriget i Europa, och alltmedan mer och mer avancerade vapen kunde utvecklas, och med mängder och åter mängder med dödade människor, alltsamman då för – sakens skull – samt att det hela, redan från början där omkring 1500-talet, och vidare under 1600. 1700, 1800, då Karl Marx författar sitt Manifest, så finns där i Frankrike hela tiden under alla århundraden, med Frankrike i framkant, alltså funnits ett relativt stort inslag av just islam, där islam då inspirerade många människor under dessa århundraden, med just sina traditioner om just broderskap, ickehierarki och att imam kan väljas bland bröderna i moskén, samt att islam redan där, från början, förmodligen av många sågs som ett bättre alternativ än just kristendom, varför man alltsedan i princip detta 1500- tal mer aktivt, och steg för steg började att bekämpa just kristendom genom att bryta sönder den, samt, också inte att förglömma i just Frankrike finns sedan långa tider, i just Paris, en mycket, mycket stor frimurarloge som heter just – Grande Orient -, som väl säger en hel del om hur, varför, vilka, på vilket sätt och med vilka argument som då just revolter, eller inbördeskrig, i både USA, Frankrike och senare i Ryssland kunde genomföras, samt att även då kommunism i sig själv har en del gemensamt med just den slags jämställdhet, broderlighet och ickehierarkiska tradition, där bröder kan välja bröder till att företräda dem som imamer, som alltså finns inom just brödraskap inom islam.

  Att kommunism förespråkade kamratskap och s.k. jämställdhet och jämlikhet också denna jämställdhet också till kvinnor hade nog egentligen helt andra motiv än de till synes ädla, med sina lockande och pockande ord, som nog mer handlade om att få möjligheter att kunna beskatta också kvinnors arbete, vilket alltså inte det oavlönade hemarbetet med barn och familj kunde göra eftersom det inte vara lönearbete alls, utan var just ideellt arbete, för just barn och familj, samt att redan på 1800-talet, samt början av 1900-talet, hade man redan börjat ana befolkningsökningar av stora mått, samt att man rent vetenskapligt hade börjat tänka i rationella banor, ungefär som industriella banor, vad gäller även människor, och att man då, främst inom vetenskapen, började önska sig att faktiskt kunna – avla fram – , friska, intelligenta och sunda människor, som sedan också började praktiseras både i USA och i Europa, Tyskland, samt Sverige, genom att aktivt och i den rationella industrialiseringens namn, då sterilisera människor av s.k. undermålig kvalitet, eller s.k. utvecklingsstörning, vilket man då alltså ansåg som någonting sunt och friskt att göra, för att därmed kunna just förbättra nationens arbetskraft där kvinnor då också främst skulle föras ut i lönearbete och därmed förminskade viljor att skaffa sig stora barnkullar, medan det inom islam, och i Afrika och Mellanöstern inte alls utvecklades sådana rationella ideologier utan att där har familjer fortsatt att skaffa sig många, många barn, medan det i Europa alltså idag, och även i Sverige, föds för lite barn för att befolkningarna skall kunna återreproducera sig själva, vilket väl i sin tur hänger samman med de politiska viljorna, eller som är en tacksam konsekvens så att den nuvarande politiken med stora folkomflyttningar och folkblandningar verkligen då kan genomföras, delvis med argument om att det föds för få barn och att då invandring till de europeiska, och de nordiska länderna, med befolkningar då främst från Mellanöstern, Afrika och just Orienten propageras för.

  Förmodligen önskar man påverka dessa befolkningar, och särskilt deras islam, att just sluta att föda så många barn och istället anamma den s.k. moderna västerländska livsstilen och lära sina döttrar att sluta att vilja bli mödrar för att då, i den s.k. jämställdheten namn istället föredra att lönearbeta utanför hemmet, så att även deras arbetskraft just kan beskattas.

  Det är väl den duellen som idag står inför dörren, om och kring vad, vilka, hur och på vilket sätt, och också om, det skall lyckas för samhällsplanerare och strateger att kunna lyckas övertyga muslimer om att deras ideal som finns i deras islam om moderskap, barnafödande och många barn, är – omoderna – och att västerlandets ideal är bättre, vilket kanske inte går går så lätt och enkelt att kunna övertyga om, varken i den första, andra eller tredje generationen invandring från just muslimska nationer, vilket väl i sin tur kommer att medföra att muslimer blir i majoritet inom en inte alltför snar framtid i hela Europa, samt även då Skandinavien, och där förmodligen också en hel del inhemsk befolkningar då kanske till och med konverterar till islam och också själva börjar odla familjetraditioner med hemarbetande mödrar som föder många, många barn och då dröjer det väl inte så länge förrän både USA, och kanske även Israel kanske kommer att befinna sig i en motsatt ställning, mer eller mindre konfrontativ, eller kanske även rent av fredlig, mot ett muslimskt Europa.

  Ett europeiskt fredligt Kalifat alltså…….

  Vem vet…

  Svårt att verkligen veta varken det ena eller det andra…..

   Charles Nielsen

   Posted: 16 august 2014 - 23:57 - Svar

   I derovre i Sverige er ved at bliver rent over ende. Men det finder I, Bergfast, og Sebastian nok ud af, når det er forsent at handle.
   Så mit menneskesyn er ikke så mærkelig. 🙂

   Jeg vil hellere end gerne ofre demokratiet, for at kunne fjerne Islam.
   Og jeg er ikke den eneste. 🙂
   Men det er lige som sverige hænger lidt i bremsen. 🙂

    Sebastian

    Posted: 17 august 2014 - 15:41 -

    Det er ikke dit menneskesyn, men dit hykleri jeg kritiserer.
    Hvorfor handler du ikke selv?
    Det hele er jo bare tom snak fra din side.

    Bergfast

    Posted: 18 august 2014 - 06:20 -

    Man skulle nästan kunna beskriva islam som kommunism men utan den materialistiska världsåskådningen. Islam har istället en idealism som världsåskådning, där Gud alltså istället vill hänvisas till, istället för som inom kommunism, där Gud, och Gudstro, och all religion, då vill bekämpas, som en irrationalitet, eller som ett s.k. opium för folket. Detta därför att man där, i den materialistiska åskådningen inte anser att det – finns – någon Gud, eller någon Allah, eller någon Adonai osv.

    Islam kan man därför säga är en slags religiös kommunism som då är mycket starkt påverkad av både texter från GT, alltså Torah, det Gamla Testamentet, och samtidigt också påverkad av NT, alltså det kristna Nya Testamentet, som är kristendomens grund och Testamente. Islam ser sin Koran som ett tredje, och sista som de vill mena, Testamente, eller Vittnesbörd, från Gud, som den då vill mena också kommer från Gud, Fadern, på liknande sätt som Gud, Allah, då talade i GT genom Mose och alla profeterna, och också i NT, genom alltså apostlarna och genom Vittnesbörd, osv.

    Så, islam är då, kan man säga, en slags blandning av judendom, av kristendom och av kommunism.
    Men där då kvinnor inom islam framför allt som ideal är mödrar mer än några jämlika – bröder , eller några lönearbetets – kamrater -, som inom i kommunism.
    Kvinnor inom islam, som då främst skall vara just mödrar, och just föda många, många barn och ägna sina arbetsförmågor, sitt förstånd och alla sina omsorger och all sin kärlek främst för barn och familj, make och släktingar. Maken och fadern inom islam, är skyldig att försörja och sörja för sin familj, alla behov vad gäller alla materiella behov som mat, kläder, hus, möbler och hem osv., och barnen tillhör främst fadern som juridiskt ansvar är just därför främst ansvarig för deras, och för hustruns, försörjning.
    Kanske något liknande ungefär som den gamla kristna traditionen som genomsyrade större delen av Europa, innan kommunism, och s.k. frihet, jämlikhet och broderskap, samt tillika innan kommunism och – kamrathysterin – fick just sådant genombrott och påverkade så många människors sinnen. Kommunismen med just sin – hatiska fanatism – där kommunister uppviglas till att besinningslöst vilja mörda och döda alla s.k. inbillade klassfiender, alla s.k. borgerliga, eller alla s.k. kapitalister osv., just endast för – sakens skull – . En – sak – som egentligen inte var något annat än en fullkomlig hjärntvätt av människor med en hatande och hatisk fanatism som gjorde dem fullkomligt – förblindade – och detta samtidigt som de själva då var helt övertygade om att de verkligen hade – sanningen – , med stort s helt klart för sig och att målet var att erövra hela världen med deras galenskaper.

    Detta som också i princip lyckades med eftersom kommunism, representerad av massmördaren Stalin, skakade hand tillsammans med kapitalism och liberalism, då dessa tillsammans vann kriget i Europa och dessa tre, och i Europa främst kommunism, har alltså alla då alltsedan – 45 verkligen påverkat med sina tolkningar, förståelse och beskrivningar av tillvaron genom ständig propaganda för s.k. politisk korrekthet, multikulturalism, antiauktoritet, kamratskap, samt neoliberalism osv.

    Vilket man väl får säga är just en stor del av vad vi idag ser, och att det idag ser ut som det gör i främst då de socialistiska och de socialdemokratiskt präglade nationer i Europa, med genushysteri, feminismhysteri, jämlikhetshysteri och med jämställdhetshysteri, samt kanske då även invandringshysteri och multikulturalismhysteri osv., där då alla dessa ismer, och inte minst kommunism, men även då neoliberalism och – de nya moderaterna – väl har just lyckats att verkligen hjärntvätta väldigt många människor så att de i princip är fullkomligt oförmögna att egentligen förstå sig på människan som varelse över huvud taget.

    Islam kommer kanske för många av dessa kommunister och socialister, samt även då s.k. neoliberaler och andra världsmaktsdrömmande grupperingar, som ett välkommet verktyg med vars hjälpa det då kommer att kunna gå att genomdriva sina drömmar och önskningar om just en Ny Världsordning, och om just en Världsregering, som då delas av drömmar hos islamister om ett världskalifat med en Messias som världsledare, och också både av kristendom och judendom. Så alltsammans verkar sammanfalla som – hand i handske – , på något märkligt vis….

    Jo, jo…

    Tråkigt nog.

    Detta är mycket tråkigt, sorgligt och smärtsamt på flera sätt därför att den mångfaldighet som finns inom människosläktet just riskerar att försvinna så sakteliga, inom just hela människosläktet, och istället ersättas av en – enformighet – och – likhetshysteri – där alla olika folkgrupperingar då måste utradera alla sina egna särarter inför denna Världsregering, hur den än kommer att se ut.

    Kanske krävs kanske att alla börjar tala samma språk och i övrig utplånar alla sina egna identifikationsmarkörer, signalement, etniska profiler, och allt sådant som betyder och innebär – hemmakänslor – , för just alla olika folk och människor runt hela jordklotet genom att alla mer eller mindre beordras att beblanda sig själva med andra och främst då alla de – andra – , som då för dem själva är just de – olika – och – de andra – , till vilka de flesta då inte känner sig lika – hemma hos -, vilket absolut inte är så särskilt människovänligt mot något endast folk runt hela jordklotet eller någon endaste folkgruppering, språk, tradition eller kultur någonstans.

    Hur människovänligt vore det att kräva av ortodoxa judar att de skulle beblanda sig med araber, eller ortodoxa muslimer?

    Kineser med tyskar? Fransmän med indier? Japaner med kongoleser? Ryssar med ruwandier?

    Nej, fram istället för bevarandet av människosläktets mångfaldighet, både språkliga, kulturella, etniska och traditionella, samt musikaliska, arkitektoniska, infrastrukturella, kulinariska och också vad gäller klädsel och design också på möbler och konst, samt alla olika berättelser och Gudatexter och allting annat som alla olika folkgrupperingar och olika folk runt hela jordklotet just skapar tillsammans med främst just – sina egna – folk, och just inte främst tillsammans med – andra folk – …..

    Alltså fram för just bevarandet av den mångfaldighet som finns inom människosläktet.

    Till glädje och rikedom för alla människor.

    BORT med ALL ANTIFOLKISM överallt.

    Bevara mångfaldigheten inom människosläktet.

    Bergfast

    Posted: 18 august 2014 - 06:47 -

    Korr/komplettering av mening:

    …”Detta som också i princip lyckades med eftersom kommunism segrade i andra kriget, och representerad av massmördaren Stalin, skakade hand i samförstånd broderligt tillsammans med Churchill och Roosevelt, som därmed alla tillsammans representerade både kommunism, kapitalism och liberalism, eller numer s.k. neo-liberalism..”…

Leave a Comment