18
aug
Seneste opdatering: 19/8-14 kl. 1802
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Här saboterar de valaffischer mitt på dagen. I Lund kalder vänsterpartisten Hanna Gunnarsson sabotørerne for ‘hjältar’. I Sundbyberg blev Rebecca Blad, ungdomsrådssamordnare och delprojektledare på Sveriges ungdomsråd, fotograferet under nedriving af SD plakater. Sveriges Ungdomsråd er ‘et demokratiskt ungdomsnätverk’ som vil ‘ skapa intresse och engagemang för frågor som berör demokrati och politik.’ Hvor er Demokratiminister Birgitta Ohlsson, når der er brug for hende?

Migrationsverkets okotoberprognose: 100.000

Det tror stadig det er noget midlertidigt, men det er Sverige der forsvinder for vores øjne. En kommentator introducerer ordet ”Suedicide’ (en. swedish suicide och fr. suicide suédois). Europa burde lære af Sveriges skæbne nu:

Sverige. Aldrig tidigare har så många sökt asyl i Sverige som nu.I oktober väntas Migrationsverket öka sin prognos för flyktingmottagandet till 100 000 asylsökande. – Vi ser alltid en ökning på hösten, säger omvärldschefen Christer Zettergren. I söndags vädjade statsminister Fredrik Reinfeldt (M) om öppenhet, tålamod och tolerans inför det ökade flyktingmottagande som krigen i Syrien och Irak för med sig.

Men enligt färska siffror som Sydsvenskan fått se väntas årets flyktingström till Sverige bli ännu större än under Balkankriget. Varje vecka anländer nu betydligt fler asylsökande till Sverige än under Balkankrigets mest intensiva skede under sommaren 1992. I förra veckan sökte 2 359 personer asyl i Sverige, varav 1 068 syrier och 238 statslösa – en grupp som främst består av palestinier från Syrien.Om de rekordsiffrorna står sig kommer 93 000 personer att söka asyl i Sverige under 2014. Om de ökar ytterligare kommer mer än 100 000 asylsökande att söka sig hit i år.Antalet asylsökande väntas slå nytt rekord, Flyktingrekord väntas i höst. Sweden to get 100,000 refugees in 2014: report.

Jimmeie Åkesson skriver i Aftonbladet: Minskad invandring ett krav för vårt stöd. Det er ikke med deres gode vilje, de ikke kan arkivere ham lodret som i de gode gamle dage. Meter for meter får Åkesson (og alle vi andre ‘brune, zenofobiske racister’) ret, og det gør ondt i etablissementet at deres verdensbillede endelig støder  mod virkeligheden. Jeg ville hellere have haft uret, og at dette ikke var sket.

Surogatdebatter søges

….men sämst i klassen är för dagen Aftonbladet som inte alls verkar vilja vara närvarande i debatten. De fokuserar på icke frågor och frågan är när de skall upprepa ledarsticket från den 15 december i fjol genom att lägga upp ett recept på vegetariska revbensspjäll.

Dagens ledarredaktioner antingen kämpar för att fortfarande kunna ha en legitimitet eller så har de spelat ut sin roll. Opinionsbildningen sker idag någon annan stans och frågan är hur länge ägare som Bonnier, Schibstedt med flera kan kosta på sig att bemanna redaktioner med personer som driver icke-frågor där alla är överens eller ägnar dagarna att lägga ut recept på vegetariska revbensspjäll. Allt medan välfärden dukar under och samhällen slits sönder. Tankar om opinionsbildning

Karl-Olov Arnstberg & Gunnar Sandelin skriver i Tystnaden om, hvor fuldstændigt umuligt det er at vride et mailsvar ud af en svensk avis. Granskning Sverige prøver at få statsministeren i telefonen, det kunne de også have sparet sig. Heldigvis er det sværere og sværere at styre debatten i Sverige selvom det er som om MSM ikke rigtig har opdaget, at internettet er opfundet. De er lige så opblæste, som de altid har været og alt det de ikke bryder sig om, kommer i citationstegn. “Kostnader”. Mvh.: “Snaphanen”.

1-Indspilning i fuld skærm 18-08-2014 205340


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Angela

Posted: 18 august 2014 - 22:19 - Svar

Ja, Herre Gud! 🙂 Hur okunniga får de vara? Och till dem lönerna? Han vet inte vad politik är och kan inte dra slutsatser. Ja, jösses. Ingen behöver vara rädd för att göra bort sig hädanefter i debatterna efter det uttalandet. 🙂 Man kan ju alltid referera till honom.

Bjovulf

Posted: 19 august 2014 - 03:05 - Svar

Steen, så du, at jeg nu har uploadet den der video, og at jeg
har husket at teste udpakningen af den fuldt ud denne gang? 😉

  steen

  Posted: 19 august 2014 - 03:10 - Svar

  Ja, tak, men jeg tør ikke selv uploade den noget sted, det kan gi Fandens ballade

   Bjovulf

   Posted: 19 august 2014 - 13:18 - Svar

   Ja, klart – jeg troede bare du / I selv var interesseret i at se hele videoen 😉

   OK, ville bare lige checke, om du havde set, at det nu endelig var lykkedes
   efter alt bøvlet med den forrige fil 😀

    steen

    Posted: 19 august 2014 - 16:58 -

    ja, 1000 tak. Det er frustrerende ikke at kunne dele så interessant en film, men jeg har diskyeteret det med flere videofolk, de fraråder mig. At min konto kan ryge, vil være det midnste af det. Jeg gemmer den, man ved aldrig

    Bjovulf

    Posted: 19 august 2014 - 17:09 -

    Ja, det går ju verkligen inte 😉

Santor

Posted: 19 august 2014 - 03:38 - Svar

De tror vitterlig at de handler i fuld overenstemmelse med vedtagne normer i et demokratisk land.

Mind-blowing!

Anonym

Posted: 19 august 2014 - 09:07 - Svar

@Steen

Jamen denne Anders Lindberg giver jo bare udtryk for hvad der er main-stream i Sverige. Svensson har ikke noget problem med den massive tilstrømning af asylansøgere til Sverige, og derofr er det vel meget naturligt at Riksdags-valget kommer til at handle om job, skole og miljø.Reinfeldt og den øvrige Sevnske elite har faktisk det store flertal af den Svenske befolkning bag sig mht. bortgivningen af deres land:

“Majoritet för flyktingmottagande

En klar majoritet av svenskarna,drygt 60 procent, vill inte minska lyktingmottagandet.

Opinionsinstitutet Novus som frågat 1.000 personer om deras inställning
till flyktingmottagande med anledning av den diskussion som följde på
statsminister Fredrik Reinfeldts sommartal i Stockholm i lördags.

26 procent tycker att Sverige bör ta emot fler flyktingar, 36 procent anser
att nivån bör vara densamma som i dag, medan 32 procent vill ha en minskning.
6 proc svarade “vet ej”.”

http://www.svt.se/svttext/web/pages/109.html

  steen

  Posted: 19 august 2014 - 17:02 - Svar

  Ja. Jeg er dog lidt skeptisk til den slags undersøgelser.

  Hvad vi ser i øjeblikket er, at det koger i baglandet i de to store partiet S og M. Hvad der virkelig foregår bag kulisserne, er svært at vide. MSM viser det ikke. Det ser vi først, når valget er overstået. Se f.eks. socialdemokraten Westerholm i dag

  Det skaver
  og

  SD HAR VUNNIT 250 000 VÄLJARE FRÅN M OCH S

  Dette vsalg bliver ikke som andre svenske valg, der sjældent har indeholdt nogen spænding eller flyttet nogle stemmer

Angela

Posted: 19 august 2014 - 10:13 - Svar

Socialdemokratin är död – stendöd. Efter utfrågningen av Löfven i SR, P1 Morgon, borde det vara uppenbart för alla sossar. Det går inte att bedriva vänsterpolitik inom ramen för EU. Löfvens tricksande var pinsamma. Inget kommer att förändras med Löfven. Det blir detsamma som förut. Det enda som händer är att man byter ut en skitstövel mot en annan. Maffians nya marionett kommer att heta Löfven i stället för Reinfeldt.

För marionetterna är redan valet vunnet. Nu är de i full fart med regeringsförhandlingarna. Vem som skall få kalla sig vad och få stjärnglans på Brysselarenan. Valet är över och som EU:s f d propagandaminister Margot Wallström sa: “Leave it to the Leaders”. Det vill säga ledarna bestämmer och folket kan ta sig därbak.

Det som skilde Löfven från Juholt var att Juholt inte fick “flyga med Wallenberg” till ett Bilderbergsmöte. Så han var inte informerad om att han var maffians marionett. Den “ynnesten” har dock Löfven fått. Maffioson hade trott att de redan tillsatt Sahlin efter Reinfeldt men det sturiga svenska folket sa njet och maffiosos turer blev panikartade och Juholt plockades i all hast fram i det kaos som uppstod.

Det maffioso glömmer bort både då och nu att det blir ingen teater (maktspel) utan publik (väljare/folk). Det misstag man gjorde förra gången i förra valet har man garderat sig för nu genom att sätta in hela statsapparaten mot folket från pengaresurser med propaganda på skolor, arbetsplatser och ända in i hemmen med genom public service. Ömsom skrämmer de, ömsom skämmer de folk.

Genom opinionsundersökningar håller man dels koll på hur många i publiken (väljarna/folket) som applåderar deras föreställning dels använder man opinionsinstituten som manipulation. Man mäter folks applådåskor och burop. När buropen överröstar applåderna skruvar man upp propagandaapparaten på full volym. Partierna drar sig inte ens för att samarbeta mot folket som vi ser här. Och både s och m ledaren bedyrar varandra att de skall göra allt för att hålla borta folket från makten.

Du som väljare (publik) har en ansenlig makt. STÖRRE än vad du kanske tror. Använd den makten i valet i september för att tala om att fortfarande är det FOLKET i Sverige som bestämmer och INTE utländsk maffioso!

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 19 august 2014 - 12:26 - Svar

Mera sabotage i Sverige:

http://www.svd.se/nyheter/valet2014/kd-ledare-attackerad-av-tartman-in te-svart-att-komma-nara-hagglund_3831516.svd

Påminner inte detta rätt mycket om Breiviks infiltration av Framstegspartiet och hans försök att infiltrera frimurarorden?

Varför väljer media att se bort från den uppenbara infiltrationen av en lika tydligt ointresserad Breivik i just det fallet?

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 19 august 2014 - 12:39 - Svar

Jag håller med Anders Lindberg. Det är för mycket fokus på invandringens kostnader och inget fokus alls på det akuta hotet mot européernas säkerhet.

Vilken terrorist utgör det största hotet mot oss idag, den som just nu våldtar och halshugger sina utsedda offer i Irak eller Syrien eller den som har makt och vilja att släppa in honom i Europa?

mb

Posted: 19 august 2014 - 12:53 - Svar

Dansk teatertrup beskyldes for racisme

Malmöfestivalen piller dansk teaterforestilling af plakaten efter klagestorm.

http://politiken.dk/kultur/scene/ECE2370074/dansk-teatertrup-beskyldes -for-racisme/

  Bjovulf

  Posted: 19 august 2014 - 13:56 - Svar

  Ha, det er da i det mindste lidt tragikomisk – når nu forfatteren, instruktøren og skuespillerne ellers med statsgaranti har alle de rigtige PK-holdninger og mener sig
  ansat til at opdrage de stakkels svenskere – og os – til også at få de “rätta åsikter”.

   Santor

   Posted: 19 august 2014 - 14:26 - Svar

   Jow Jow Bjovulf, men som Dansker er det rimeligt svært at afkode Svenske racisme-normer 😉

    Bjovulf

    Posted: 19 august 2014 - 15:28 -

    Ja, det er nok lige der, problemet ligger – selv den ellers altid elskværdige, tolerante og forstående Jens Stein Pedersen fra Politiken er jo nu blevet ligefrem erklæret” racist” i de svenske PK-medier.

    De lever åbenbart i en slags parallel virkelighed derovre 😉

Bjovulf

Posted: 19 august 2014 - 13:21 - Svar

Morten Messerschmidt: Er tiden inde til at bryde med konventionerne og blive herre i eget hus?

http://denkorteavis.dk/2014/er-tiden-inde-til-at-bryde-med-konventione rne-og-blive-herre-i-eget-hus/

Denne sommer blev indledt med et klart signal til både danske politikere og EU-eliten om, at danskerne efterhånden er stærkt skeptiske, endda fjendtlige, over for et stadig mere centralistisk og uoverskueligt system af fælleseuropæiske love og regler, uden for borgernes, deres folkevalgtes og de nationale domstoles rækkevidde.

Følelsen af ikke selv at kunne bestemme over vigtige og følsomme problemer i eget land vokser tydeligvis ikke kun i Danmark, men i store EU-lande som Storbritannien, Frankrig og Tyskland. Mange tusinder konservative, socialdemokratiske og venstrevælgere betroede derfor deres modvilje mod EU til Dansk Folkeparti, som blev det største parti i EU-parlamentets danske blok. Men budskabet bredte sig også apatisk til andre partier.

Bendt Bendtsen gik til valg på at ”passe på Danmark i EU” – i stedet for omvendt. Unge politikere udtrykte i valgkampen en ny, skarp kritik af EU, som provokerede Uffe Ellemann Jensen og Mogens Lykketoft til deres sædvanlige bedrevidende advarsler på TV 2. Og senest har vi oplevet, hvordan de konservatives nyeste leder lægger klar afstand til den næsegruse EU-beundring. Godt.

Det var alt sammen utænkeligt, ja nærmest urørligt for få år siden. Og kætteriet breder sig. Ja, her til sommer har Venstre omsider tænkt en anden førhen næsten utænkelig tanke og vovet at røre ved det urørlige: konventionerne. Med sit udspil ”Danmark for dem, der kan og vil” overvejer Venstre nu, at Danmark skal tage forbehold over for den såkaldte statsløse-konvention, der som en ren billetautomat udsteder dansk statsborgerskab til palæstinensere – uanset om de er dybt kriminelle eller af Politiets Efterretningstjeneste anses for at være til fare for landets sikkerhed.

  Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

  Posted: 19 august 2014 - 14:23 - Svar

  Tiden är definitivt inne att bli mindre konventionell och istället genomföra en orange revolution.

  Bjovulf

  Posted: 19 august 2014 - 17:48 - Svar

  Den britiske indenrigsminister anbefaler David Cameron, at Storbritannien forlader Den Europæiske Menneskerettighedskonvention

  http://denkorteavis.dk/2014/britterne-er-pa-vej-ud-af-den-europaeiske- menneskerettighedskommission/

  14. Aug 2014
  Morten Uhrskov

  De internationale konventioner er på vej til at blive et politisk spørgsmål. I mange år har der kun været én mulig holdning til konventioner, nemlig at de ikke kan opsiges, og at flere konventioner kun kan gøre tilstandene i de vestlige lande bedre. De internationale konventioner har således været tabu at tale om, med mindre man ønskede flere og ikke færre.

  Det ser ud til, at dette næsten hellige forbud nu er under angreb for alvor. Herhjemme har Venstre lagt op til, at konventionerne kan og bør ændres, hvis det er nødvendigt for at føre en ansvarlig politik på et givent område, f.eks. for at forhindre en terrormistænkt i at opnå statsborgerskab.

  Theresa May

  Den britiske indenrigsminister Theresa May tænker i de samme baner og vel at mærke i markant skærpet grad i forhold til Venstres udspil.

  Avisen Daily Mail citerer regeringskilder fra det konservative parti i Storbritannien for at sige, at Theresa May arbejder på at få trukket Storbritannien helt ud af Den Europæiske Menneskerettighedskonvention.

  Årsagen skal findes i Den Europæiske Menneskerettighedsdomstols stadig mere politiserende afgørelser, hvor hensynet til f.eks. kriminelle får større og større forrang frem for statens ret til at udvise kriminelle ikke-statsborgere for at beskytte landets lovlydige indbyggere. Hvordan menneskerettighederne i praksis forvaltes af domstolen i Strasbourg, kan man se af sagen mod den radikale imam Abu Qatada.

Bergfast

Posted: 19 august 2014 - 16:08 - Svar

En sak som man kanske ändå behöver komma ihåg genom historiens alla krig, strider, bataljer och konfrontationer där motståndare vill bekämpas och där strider ofta utkämpat och utkämpat sig, det är att ofta så innehåller många av dessa stridigheter och bataljer inslags av långsiktiga strategiska strategier.

Alltså vill man bekämpa en gruppering, eller en nation, eller en politisk tänkbar framväxande motståndsgruppering, så kan det ibland gå till så att man skickar in agenter, eller uppviglare, eller s.k. provokatörer, för att med alla tänkbara medel och metoder försöka få dessa, (som man alltså egentligen vill kunna bekämpa och slå ned), att begå s.k. övertramp, eller få dem att rusa sta och göra några angrepp, några attacker, några anfall, för att just endast för dessa attackers skull, just kunna anfalla och angripa dem.

Man försöker alltså förstärka alltså fiendskapen inom en gruppering som man vill bekämpa, genom att försöka uppvigla dessa till hat, vrede, frustration, för att då förhoppningsvis få en gruppering, ett parti, eller en s.k. motståndsrörelse, eller en nation, som man då faktiskt vill anfalla och försöka bekämpa, att verkligen göra just någon form av attack som då anses vara befogad att besvara med just (den) attack som man från början vill utföra.

Alltså att försöka att få s.k. fiendegrupperingar av olika slag, att verkligen hata eller försöka få dem att begå något mord, eller något slags anfall av något slag, så att man därmed alltså får en anledning att kunna anklaga dem för deras vedervärdiga och hatiska beteende och också då en rättfärdig anledning att kunna bekämpa dem. Deras då, som det ser ut och antas vara, första anfallande attack, utlöser då en berättigat s.k. motattack och medför att det som man ville från början, nämligen bekämpa grupperingen, partiet eller nationen, det kan man då iscensätta, under proklamation att man endast handlar i självförsvar, samt att de som då lurats att attackera blir anklagade för att vara de skyldiga, samt de onda, de hatiska och förövarna osv.

Detta strategiska krigssystem har använts genom hela den mänskliga krigshistorien och både i små, lite större och i större sammanhang, alltså mellan nationer.

S.k. uppviglingsagenter, eller provokatörer, hatuppviglare o.s.v. kan infiltrera alla möjliga olika grupperingar, och även nationer. De har alltid funnits genom historiens gång och en del har också varit s.k. dubbelagenter.

Så allting är inte alltid i alla sammanhang och i alla krigssituationer, eller i alla olika konfrontationer, bataljer eller strider mellan olika politiska viljor eller mellan olika nationer, så som man kanske vid en första anblick tror.

Det har som sagt genom historiens gång alltid funnits s.k. krigsstrateger eller samhällsplanerare och organisatörer osv., som varit mycket kunniga i just krigskonst och kanske också kunniga i att kunna parera, dupera, förleda, bedra, lura, narra, ljuga, förvirra och förföra, allt för att kunna vinna en batalj, en konfrontation, en dust, en sammandrabbning eller ett krig.

Det är vinnarna som räknas, har vi ju fått lära oss genom reklamen, så det gäller att vara alert, betänksam, fundersam, grundlig och också vaksam på att lite var stans och lite överallt och både lite här och där, så kan det finnas personer som faktiskt inte riktigt är vad de kanske då utger sig för att vara, utan har någon annan uppgift egentligen, fastän den kanske kan verka trovärdig, och uttrycka en massa saker som då kanske kan verka stämma överens med grupperingens, ett partis, eller en nations, ideal och ambitioner, fastän det i själva verket då är en agent som endast vill uppvigla en gruppering, så att den verkligen begår de övergrepp, eller uttalar sådana uttalanden, som verkligen då går att attackera i ett slags då berättigat självförsvar.

Att försöka uppvigla till hat hos en gruppering, eller ett parti, eller en nation, som man vill bekämpa, är nog kanske en av de mest effektiva metoderna som har använts genom historiens gång.

Så sådana vars syfte man anar är just att försöka uppmana till hat eller hatiska attacker mot några utpekade fiendegrupperingar, partier eller nationer, antingen verbala hot eller fysiska attacker, behöver man nog se upp med. Man behöver fundera på om det kan vara en s.k. fälla eller en s.k. rävsax, som fäller ner om man verkligen gör som en sådan uppviglare säger. Detta alltså om man verkligen vill försöka ha framgång för sin sak, för det egna partiet eller för den egna intressegrupperings seger eller för sin nations seger, och veta att bakom en sådan uppviglare kan finnas en jättestor armada, eller jättestor armé, som bara väntar på att få gå till attack när väl – bytet – har lockats in i – fällan – .

Det är alltså mycket gamla och väl beprövade krigsstrategier.

…..

T ex av Gustaf III och hans rådgivare, på 1780-talet:….

…..”Åren 1780-1785 var alla utom ett missväxtår med svält i Sverige, och åtgärder som förbudet mot brännvinsbränning och avvittringen i Finland var impopulära. Johan Christopher Toll hade redan 1784 fått i uppdrag att lägga upp en plan för försvar av Finland inför ett möjligt anfall.
Åtminstone i juli 1787 började han fundera på möjligheterna på ett offensivt krig och sedan han fått utbrottet av krigshandlingar mellan Ryssland och Turkiet bekräftade 19 september 1787 började han omedelbart planera för ett anfallskrig.”…

….”Sedan det visat sig att underhandlingarna mellan Storbritannien och Sverige strandat ökade Tolls invändningar. Krigskonseljerna fortsatte fram till den 13 april. Den 5 maj skickades Toll ned i landet för att förbereda försvaret av Älvsborg, Göteborg och Varberg.
Avsikten var uppenbart att bli av med honom. Redan tidigare hade i stället en “secretissime beredning” med Gustaf III, Gustaf Mauritz Armfelt och Berndt Johan Hastfer som ledamöter.[1]

Natten till den 21 maj informerades riksrådet Carl Sparre av kungen om hans avsikt att angripa Ryssland. Sparre avrådde från ett sådant företag, varpå kungen svarade sig inte planera något krig men fått uppgifter om att Ryssland planerade ett angrepp och att han fordrade arméns sammandragande.

Dagen efter lade Gustaf III fram en …förfalskad depesch…. från den svenske envoyén i S:t Petersburg, Johan Fredrik von Nolcken, för riksråden Gustaf Adolf Hjärne, Nils Adam Bielke, Joakim Beck-Friis, Melker Falkenberg, Carl Sparre, Fredrik Sparre, Johan Gabriel Oxenstierna och Fredrik Vilhelm Ridderstolpe.
Dessa tillstyrkte nu mobilisering, men att inget angrepp från svensk sida skulle göras och att man borde sända depescher till Ryssland för att avhöra kejsarinnans svar.[1]

Hastfer fick senare order om…..att anstalta ett falskt överfall…. av ryska kossacker….som skulle utgöra krigsorsak.

Anfallet, som kungen fått uppslag till av Gudmund Jöran Adlerbeth, genomfördes natten 27-28 juni 1887.”….

Bergfast

Posted: 19 august 2014 - 16:18 - Svar

Det korrekta året är 1788.

HH

Posted: 19 august 2014 - 16:56 - Svar

Jag kunde inte föreställa mig att mitt demokratiska Sverige kunde förvandlas så snabbt till en grotesk och illavarslande antidemokratisk tes.-

Jag hade lovat mig själv att INTE läsa någon tidnings kåsör/kåsös i ämnet för att inte börja må illa. Likafullt ramlade jag dit och mådde givetvis dåligt av en kåsör i Svd som avslutade krian med att mena att SD var ett parti “uppsminkat till demokrati”!

Det fortsatte vidare i andra tidningar. Har man ingenting väsentligt att skriva om kan man alltid ge SD “bashing”. En gosse som heter Petter i någon av kvällstidningarna ger sig alltid på partiet – ungefär som när man har ett sår någonstans och VET att man inte ska peta på det – men det kliar ju så förbaskat…

En till hann jag läsa. Samma motiv, samma locomotion. Det här är gossar och flickor som fortfarande befinner sig i barnstadiet och alltid måste ge sig på och reta den som inte har samma fina kläder.

Lägg därtill uppvisade personer som river ned plakat för ett parlamentariskt parti och nu märker jag att det gått för långt. Det här är inte ett demokratiskt Sverige. Det liknar mer ett för-hitlerskt Tyskland.

Om vi blir tillräckligt många kan vi röststrejka för att visa att NU ÄR DET NOG! Alternativet skulle vara att säga upp medborgarskapet. Det kan man väl göra och vara papperslös, eller hur? Nästa tänkta alternativ för min egen del är att få skydd i Danmark. Thisted tycker jag verkar vara en underbar plats. Där vill jag bo bland snälla, demokratiska och goa danskar. Minst ett wienerbröd per dag – den där stora som ser ut som en pannkaka…

Verkligheten kommer emellertid i kapp de styrande. Det finns inte vettiga bostäder för de anstormande horderna. Hur ska politikerna – som alla är av samma skrot och korn, ursäkta jag säger detta förklenande – klara detta?

Men hur är det? Kan jag säga upp mitt medborgarskap? Jag reste en gång genom DDR och tycker Sverige liknar detta forna kommunist-Tyskland. Jag var rädd lång tid efteråt.

Jag har samma känsla nu…

PFEP

Posted: 19 august 2014 - 18:04 - Svar

Prognos för flyktingmottagandet: 100 000 asylsökande.
Anhöriga kan estimeras till 150000…
Det ger en anstormning på kring 650 personer om dagen!
Människor där skal ha husrum och försörjas.
Läs här, ty det är vad som väntar:
http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19720719.htm

  steen

  Posted: 19 august 2014 - 18:09 - Svar

  Hvis man vil forstå det, skal man nok ned af disse tankebaner

  Nu tror jag inte, som vissa kritiker, att Reinfeldt har drabbats av en psykos. Jag har också svårt att ta till mig bilden att Reinfeldt hatar det svenska folket, lika lite som att han har storhetsvansinne och med detta tal vill ta med sig svenska folket i ett grandiost och utvidgat självmord. Som Gunnar och jag skrivit om i I&M del två, anser han förmodligen att det välfärdssamhälle som socialdemokraterna byggde upp efter andra världskriget har spelat ut sin roll. På sikt kan svensk industri inte konkurrera med uppstickarna, om man nu kan kalla de länder för uppstickare som, med Kina i spetsen, framgångsrikt förpassar Sverige till gärdsgårdsserien.

  Med Reinfeldts synsätt ska Sverige i framtiden inte vara det skandinaviska välfärdsalternativet utan ett globaliserat och mångkulturellt land. Mer skärpa än så tror jag faktiskt inte Reinfeldts framtidsversion har. Han ser eventuella motsättningar som något övergående och de svenska protester som ändå finns definierar han som rasism och mörka motkrafter som vill hindra det nya och svenska samhällets nödvändiga framväxt. Rasismen är för Reinfeldt inte bara det onda utan också gårdagen som gör sig påmint. I det framtida Sverige finns det varken plats för ”rasism” eller nationalism.

  Även om det är väldigt svårt att förstå för oss som anser oss genomskåda narrspelet, så får man inte glömma att Fredrik Reinfeldt har såväl moderater som väljare med sig.

  http://morklaggning.wordpress.com/2014/08/19/reinfeldt-och-varldens-li dande/

   PFEP

   Posted: 19 august 2014 - 19:17 - Svar

   Jeg tror heller ikke Reinfeldt er psykopat, bare et resultat af sin tid som studentikos politiker.
   Jeg er Dansker Steen, men skriver mest på Svensk da mange læsere her jo er Svenskere.
   Jeg har boet i Sverige 6 gange siden 1975 og med egne øjne set hvordan landet har falleret gennem en topstyret politik der i samarbejde med medie, har undergravet Sveriges sammenhængskraft, noget man i dag dagligt kan konstatere i sin hverdag.
   Jeg græder for Sverige, landet der har blevet mit andre hjem.
   Uanset om SD får 15% eller 35% her i valget om en måned; tror jeg løbet er kørt og Sverige i dag, efter min mening, har passeret; Point Of No Return.

    steen

    Posted: 19 august 2014 - 19:49 -

    PFEP: Så har vi det nogenlunde på samme måde. Min nærmere kontakt med Sverige begyndte i 1970.

    Inden da lærte jeg en masse gennem svensk TV, vi så i København i 60 erne, så sproget var aldrig noget problem.

    I 2004 solgte jeg mit hus med en vis lettelse, og idag skal jeg overvinde mig lidt for at tage derover, men når jeg først er der og ser mine venner (og ikke hører medierne), er jeg stadig glad for at være der. Jeg undgår helst de større byer.

    Dennegang synes indvandringssprøgsmålet endelig at slå igennem i valgkampen. Alle er nervøse, alt kan ske. Det mest sandlsynlige er vel parlamentarisk krise og nyvalg, og det behøver SD ikke at frygte, for selv krisen vil udstille S og M.

    Nå, jeg har også kun ventet på det i 15 år.

    PFEP

    Posted: 19 august 2014 - 20:19 -

    Ja du Steen, nu er jo ikke jeg hverken journalist eller på nogen anden måde kvalificeret at holde vejret eller holde kæft og kigge den anden vej, når broilers, politiske imbecils begår nationalt “Kamikaze”, for “sagens” skyld, det er der jeg får gåsehud og frygter for børn og børnebørn.
    Det er ikke let at være tømrer i dag 🙂

    Peter Andersen

    Posted: 19 august 2014 - 21:23 -

    Jeg tror også Reinfeldts egentlige ærinde er, at køre den socialdemokratiske samfundsmodel i smadder. Og til det formål har han, i den grad, brug for masseindvandringen. Den kan de røde nemlig ikke opponere imod.

    Når alt er brudt sammen og pengene er væk, kan ingen jo pege fingre af ham. Så må hver mand bare passe sit og klare sig på bedste beskub – og det er lige hvad Reinfeldt og erhvervslivet hele tiden har ønsket.

    Men det bliver som at pisse i bukserne. Landet vil langsomt gå op i limningen. 200 udenforskabsområder, hvor Svenson ikke længere hører hjemme – og alle feministerne, journalisterne og hbtq’erne vil blive de allermest berørte. De graver deres egen grav, forstå det hvem der kan..?

    Jimmi Åkesson siger i dag, at han gerne dropper snakken om udlændinge, så længe man kan mødes omkring andre vigtige emner. De ønsker nemlig ikke at blive så isoleret igen. Det skal jo nok forstås som, at han udmærket godt ved det emne snart vil overskygge det hele alligevel.

    PFEP

    Posted: 19 august 2014 - 22:00 -

    #Peter Andersen#
    Envar är sin egen lyckas smed sägs det och jag är övertygad att vi i det Nordiska nog kan samla våra “kollektive røvballer” och med näbbar och klor, försvara vår habitat!
    Jag är inte orolig för något Islamistisk maktövertagande; dysfunktionella personer med AK-whatever de inte själv kan producera, verkar leva på lånad tid!
    Islam är i gungning, alla olika “ISMER” inom den till religion förklädda ideologi, verkar idag kämpa inbördes och tillsyns har samma metod; skapa mest död och elände bland judar, kuffer, kristna och andre inom den egna religionen det anses vara frånfallna den rätta tolkningen.
    Alltså en “Ism” i upplösning, på väg mot sin totala undergång och det kanske i brist på någon form av “reformation” likt den goda Martin Luther eller Immanuel Kant, tillförde vår Kristna Tro och hela den värdegrund Kristenheten vilar på, något det förövrigt starkt i efterhand påverkade den annars så absoluta Katolska Kyrkan.
    Om inte Islam, islam vi står inför något nytt “korståg”, inom de egna klerikala radar, förmår komma till insikt; då står världen inför en global konflikt mellan västens kristna värdegrund och en 1400 år gammal ideologi.

Jernhesten

Posted: 19 august 2014 - 19:36 - Svar

68.000
80.000
90.000
100.000

Ingen højere?

  steen

  Posted: 19 august 2014 - 19:45 - Svar

  jo, da. Det er kun til og med oktober.

   Jernhesten

   Posted: 19 august 2014 - 20:00 - Svar

   Steen jeg ved ikke om det er lidt for meget off-topic for Snaphanen, men når man skal se på de enorme omkostninger som masseindvandringen har for Sverige så kunne man også have fokus på valutakursen:

   http://www.euroinvestor.dk/forex/chart.aspx?id=63832

   http://www.euroinvestor.dk/forex/chart.aspx?id=638325

   Den svenske krone styrtdykker i værdi overfor fx den danske og euroen. Næsten 10% på bare 1 år. Det er ret meget. Der er vel i praksis tale om en skjult devaluering.

    steen

    Posted: 19 august 2014 - 20:14 -

    Interessant, den er næsten lige så lav som i 2010 – den nærmere sammenhæng ligger udenfor mine evner at analysere. Undskyld – ‘kompetencer’.

    Nils

    Posted: 19 august 2014 - 23:06 -

    SEK ligger p.t. godt og solidt på ca 81,5. Den har ikke tabt 10 procent på et år i forhold til DKK. Men SEKken er generelt bevægelig, da det er en del af den økonomiske politik, man fører i Sverige, at når det er dårlige tider og kursen falder, så går lønmodtagerne i praksis automatisk ned i løn til gavn og glæde for Wallenberg et consortes. Jeg kan huske at jeg vekslede til ca. 66 på et tidspunkt efter finanskrisen.

    Riksbanken er bundet af, at renteniveauet skal regulere inflationen og ikke kronekursen, så hvis Sverige kommer lidt foran i økonomisk vækst, så kan vi hurtigt få en noget højere kurs igen, men det er der nu ingen udsigt til.

    steen

    Posted: 19 august 2014 - 23:28 -

    Tak, Niels.

    Jernhesten

    Posted: 20 august 2014 - 08:57 -

    Jeg er nød til at sige at det ikke er helt korrekt hvad Nils her skriver.

    Der var en diskussion om emnet den anden dag på 180grader, hvor jeg vil anbefale interesserede at læse det som brugeren ”Businesspeople” skriver:

    Han skriver bl.a.

    ”Det kræver ikke megen økonomisk indsigt at indse at den er hel gal i Sverige.

    Svenskerne har som bekendt en flydende valutakurs, det betyder at man blot nedsætter den svenske krones værdi, når man har behov for mere eksport.

    Det seneste år er kronen devalueret ned til 2011 niveau og den falder stadig…INGEN svenskere forstår at de rent faktisk gør alle fattigere, bare det seneste års valutadyk(fra 0,9 til 0,81) er effektivt at alle svenskere er blevet 10% fattigere… 10%!!!

    Denne totale nedsmeltning gør nu at Sverige er tvunget til at nedsætte renten… med… og hold nu fast… 66%!! fra 0,75 til 0,25, dette blot for at holde en smule liv i det svenske boligmarked.

    Nu har jeg selv sommerhus i Sverige, og mine Svenske naboer er ligeså oprevede over indvandringen som vi er. Faktisk så er flertallet af svenskere imod indvandringen, men de er bange!

    Bange for at blive kaldt racister, bange for naboens kritik, bange for international kritik, de er bange for alting. Det udnytter en lille elite skarpt til at promovere Radikal politik, med udgiftshelvede og komplet manglende krav til modtagerne…Og politikkerne/journalister vil ikke engang selv bo i de indvandrer tætte områder, nææ nej, det bor i de fine områder…

    Vi må ikke længere bruge Sverige som sammenligningsland, det er et land på vej ud over kanten!”

    Og nej – jeg er ikke identisk med ”businesspeople”, eller involveret I tråden.

    http://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/den-svenske-nedsmeltning- morten-uhrskov-jensen-blogs

Nils

Posted: 20 august 2014 - 10:50 - Svar

Det er åbenbart en person med en sag denne businessperson. “Total nedsmeltning”, jaja, så er det vist heller ikke værre. Riksbanken “devaluerer” ikke den svenske krone, men forsøger at regulere inflationen ved hjælp af renteniveauet. Om SEKken ligger højt eller lavt må man se i forhold til den samlede historik – det giver ikke mening at sammenligne med et enkelt peak, for som sagt, så er fyren letbevægelig. 81,5 er ikke lavt i forhold til den nyere historie, og er ikke lavt når man tænker på den rekordlave rente, men så er det ikke så meget den svenske rente, der er afgørende, men forskellen til EUR-renten. At SEKken holder højde trods den seneste rentesænkning kan man også se som udtryk for, at svensk økonomi ikke performer specielt frremragende, men at det er endnu værre i resten af Europa.

  Jernhesten

  Posted: 20 august 2014 - 18:33 - Svar

  Sverige har en flydende valutakurs og derfor ligger den netop ikke solidt og godt på 81,5, som du skrev I dit første indlæg.

  For det andet så viser den graf jeg har linket til at kursen er faldet knap 10% overfor den danske krone det seneste år. Hvordan kan du benægte det?

  For det tredje så er det ikke ”Businespeople” som taler om en ”total nedsmeltning af Sverige”. Det er Morten Uhrskov som gør det, og det er næppe nogen underdrivelse.

   Nils

   Posted: 20 august 2014 - 19:22 - Svar

   Jeg troede, du citerede “businesspeople”, men så var det Morten Uhrskov, det er stadigvæk ret skørt at tale om total nedsmeltning på baggrund af et fald i SEK-kursen, som ikke har fundet sted.

   Den 20. august 2013 kostede SEK 85.66, i dag koster den 81,35, det er ikke 10 procent. For fem år siden kostede den 73, så det er det rene tigerspring opad, men alt afhænger jo af, hvilket tidsudsnit man vælger, og hvis man vil snyde lidt er det ikke så svært at finde nogle bjergtinder og dalbunde, da den som sagt er bevægelig, men ikke SÅ bevægelig.

   Ikke at det går super med svensk økonomi, men andre parametre end SEK-kursen er sikkert mere nærliggende til at illustrere det.

    Jernhesten

    Posted: 20 august 2014 - 21:59 -

    Okay nu skriver jeg lige mit sidste indlæg til dig. ca. 5% kursfald de sidste 12 måneder og ca. 10% kursfald de sidste 16 måneder – enig?

    Du antager at man ud fra de historiske data kan konkludere at det nuværende kursfald er af midligertidig karakter og SEK senere vil komme op på et højere niveau. Det minder mig lidt om alle dem som tror de kan forudsige aktiekurser ved at se på hvordan udviklingen tidligere har været og derudfra slå markedet. Nu er jeg måske lidt fræk, men hvis du var så bombesikker på at SEK vil stige, så er det jo bare med at komme igang med spekulationskøbene på valutamarkedet.

    Nej, jeg tror nemlig ikke at valutakursen vil stige til samme niveau som tidligere. Det tror jeg ikke fordi Sverige er på vej mod en økonomiske afgrund, som aldrig tidligere er set. Det er vi andre sikkert også, men i Sverige er tingene bare lidt mere ekstreme end alle andre steder. En rablende vanvittig udlændingepolitik har bragt landet på afgrundens rand. En historisk høj masseindvandring fra uintegrebare lande med de enorme konskvenser det medfører som fx et historisk lavt renteniveau, en historisk høj kriminalitetsrate specielt omkring voldtægt, et sundheds- og uddannelsessytem I forfald plus de mange mange andre ting som Snaphanen dagligt beretter om.

    Jeg gætter på at det hele starter med en økonomisk nedsmeltning og så følger alle de øvrige konsekvenser.

Leave a Comment