30
aug
Seneste opdatering: 31/8-14 kl. 1451
59 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Av Julia Caesar:

Copyright Julia Caesar, Snaphanen och HRS. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

1-stefan_jimmie_fredrik

Mellan pest och kolera. Mellan Scylla och Karybdis. Eller: Ur askan i elden. Riksdagsvalet den 14 september står mellan en trött borgerlig alliansregering som under åtta år har slagit nya invandringsrekord varje år, och socialdemokrater som låtsas att de kan bilda regering på egen hand – men kommer att bli bundna till händer och fötter av de verklighetsfrämmande extremisterna i miljöpartiet och vänsterpartiet.

Under det som på ytan ter sig som en förutsägbar valrörelse med förutsägbara positioneringar och tomma vallöften ruvar en varböld som kommer att spricka på valnatten. Den består av alla frågor som politikerna har vägrat ta i, och de är många. På valnatten stelnar de bildmässiga leendena, då vaknar hyenorna som fortfarande lurar tyst i kulisserna. Det kommer inte att bli någon trevlig tillställning när Sveriges nya maktkonstellation ska formas. Huvuden och tårar kommer att rulla.

“Invandringspolitiken mitt i ett systemhaveri”

Bakom valrörelsens dimridåer och bondfångeri finns den vanliga beröringsskräcken inför Sveriges ödesfråga, invandringspolitiken. Sjuklöverpolitikerna har målat in sig i ett hörn och belagt sig själva med munkavle för att slippa ta ansvar för det praktsvek de begår mot svenska folket när de utan stöd i folkopinionen släpper in Europas största asylinvandring. Av rädsla för att få smaka på sin egen rasistmedicin har de bakbundit sina händer. Det är betydligt mer riskfritt och ångestdämpande att prata om pseudofrågor, som en tredje pappamånad.

“Den svenska flykting- och invandringspolitiken står mitt i ett systemhaveri. (…) Valrörelsen 2010 gick ut på att utmåla SD som illitterata neanderthalare och inte angripa problemen alls. Denna valrörelse tycks gå ut på att angripa SD som illitterata neanderthalare och rabbla siffror med tveksam relevans. I praktiken samma förhållningssätt. 2010 fick SD 5,8 procent, 2014 kommer de att landa högre”

skriver socialdemokraten Johan Westerholm på sin sajt ledarsidorna.se.  Johan Westerholm avskyr SD, är säkrast att tillägga.

En avdankad stridshingst mitt i livet

Statsminister Fredrik Reinfeldt (m) ler mot mig på valmaterialet från moderaterna som jag har fått i min brevlåda. Det är ett tillkämpat leende som inte når ögonen, en ansträngd grimas hos en avdankad stridshingst mitt i livet.  “Jag är en stridshingst och bra på att kämpa” sa Fredrik Reinfeldt till TT:s reporter Peter Wallberg i oktober 2013.

Paradoxalt nog är det han som tar ett steg ut ur det inmålade hörn som han delar med samtliga sju gammelpartier. Tio månader efter stridshingstuttalandet står han på Norrmalmstorg i Stockholm och framför i sitt sommartal ett tungt besked till svenska folket. I åtta år har han utmålat invandringen som ren vinst för Sverige. Nu tvingas han erkänna att den kostar enorma summor. Han berättar gärna att alliansregeringen har sett till att skapa 250 000 nya jobb. Men han berättar inte att 806 462 utlänningar har fått uppehållsrätt eller uppehållstillstånd sedan 2006 till och med sista juli i år. Nästan en miljon. Bara under första halvåret i år har 32 997 utlänningar fått uppehållstillstånd.

Arbetslösheten har ökat – trots 250 000 nya jobb

Därför har arbetslösheten ökat till rekordnivå, trots de 250 000 nya jobben – av vilka de flesta har gått till invandrare. Totalt är 433 000 personer arbetslösa i Sverige, varav 130 000 är långtidsarbetslösa. Arbetslösheten är högre både i absoluta tal och som andel av arbetskraften. Det berättar inte Fredrik Reinfeldt. Men han säger att invandringen kostar så mycket pengar att det inte finns utrymme för något annat:

“Jag kan redan säga att det kommer att bli omfattande kostnader för att ta emot dessa människor. De är så pass omfattande att det kommer att lägga ytterligare restriktioner för vad som finns utrymme för i offentlig finansiering. Därför lovar vi nära nog ingenting i den här valrörelsen, det kommer inte att finnas något utrymme för det.”

Men på sikt kommer invandringen att bli inkomstbringande, försäkrar statsministern. Vi ska bara härda ut till dess.

Sommartalet sände chockvågor genom Sverige

Statsministerns sommartal har sänt chockvågor genom Sverige. Stick i stäv med sjuklöverns och journalisternas konsensusagenda har han gjort invandringen till en valfråga. Trots att det har gått två veckor har journalisterna inte hämtat sig än. Hur ska de hantera att landets statsminister erkänner att invandringen slukar så mycket pengar att inget reformutrymme återstår? Nu har husse gett dem lov att beröra det mest förbjudna, men efter så många år av mörkläggning har lögnerna blivit en integrerad del av yrkesrollen.

I decennier har journalisterna med trosvissheten hos en frikyrkoförsamling tutat ur sig att invandringen är en vinstlott, alla som påstår något annat är rasister, och för övrigt får man inte “sätta prislapp på människor” eller “ställa grupp mot grupp” – trots att det är precis vad politiker gör hela tiden. Att bedriva politik är att prioritera. Att prioritera är att välja. Trots påståenden om motsatsen är det ingen mänsklig rättighet att dimpa ner i Sverige med okänd identitet och leva på svenska skattebetalares bekostnad.

Bara statsministern får tala om volymer

För den som har följt de uttalanden som har sipprat från Fredrik Reinfeldts läppar är budskapet på Norrmalmstorg ingen överraskning. I en intervju med Olle Lönnaeus i Sydsvenska Dagbladet i december 2012 säger han att det med en kraftigt ökad ström av asylsökande “är naturligt att folk oroar sig för hur samhället påverkas”. Statsministern talar till och med om “volymer”:

“Men när det sker till stor volym, då finns det en del som känner att nu blir det kanske lite för mycket. Den typen av frågor har naturligtvis människor rätt att ställa sig.”

Drygt en månad senare, i början av februari 2013, tar statsministern migrationsminister Tobias Billström (m) offentligt i örat när han använder samma ord. “Vi måste diskutera volymerna.” Billström får schavottera för öppen ridå. Det är bara Fredrik Reinfeldt som får tala om volymer. Ingen annan.

Skyller på “internationella regelverk”

Hans inövade svar till dem som ifrågasätter massinvandringen är att hänvisa till “internationella regelverk”:

“Att vi inte kan styra över detta. Inte med mindre än att vi avskaffar internationella regelverk och stänger våra gränser för folk som flyr från kriget i Syrien. Men det vore en inhuman politik som jag aldrig kan stödja.” (Grafik: Thoralf Alfsson)

1-Indspilning i fuld skærm 28-08-2014 092731

På outgrundliga vägar och av outgrundliga skäl har Sverige tydligen anslutit sig till internationella regelverk och konventioner som inte gäller övriga EU-länder. Hur förklarar man annars att Sverige ger flest asylsökande i hela Europa uppehållstillstånd – inte bara per capita utan i absoluta tal? Eller att vi beviljar uppehållstillstånd/ger positiva asylbeslut till mellan tre och fyra gånger så många utlänningar som övriga nordiska länder tillsammans? 

Hur förklarar Reinfeldt asylbedrägerierna?

Hur förklarar Fredrik Reinfeldt de omfattande asylbedrägerier som Merit Wager sedan många år rapporterar om på sin blogg? Bedrägerier som resulterar i att migrationsverket beviljar tiotusentals PUT (permanent uppehållstillstånd) på felaktiga grunder – varje år. 2013 sökte 54 259 utlänningar asyl i Sverige. Av dem visade 49 375 personer (91 procent) inga ID-handlingar. Varken migrationsverket eller någon annan vet vilka de är, var de kommer ifrån eller vad de har för avsikter med att bluffa sig till uppehållstillstånd i Sverige. Eftersom kontrollen är närmast obefintlig får vi varje år in tusentals dömda våldsverkare, krigsförbrytare och terrorister i landet.

Försvarade inte Reva mot vänsterdrev

När Fredrik Reinfeldt i december 2012 blir tillfrågad om vad han tycker om att polisen letar upp så kallade “papperslösa” (= invandrare som uppehåller sig illegalt i landet) för att kunna verkställa avvisningar (det så kallade Revaprojektet) säger han:

“Svensk polis fullföljer svensk lagstiftning. Jag håller inte alls med om den kritik som riktats mot polisen. Det är väldigt märkligt när de som varit med och stiftat lagar låtsas som om de inte förstår konsekvenserna.”

Drygt två månader senare tvingas gränspolisen avbryta ID-kontrollerna i Stockholms tunnelbana efter ett vänsterextremistiskt mediedrev som kulminerar i en snyftartikel av Jonas Hassen Khemiri på framträdande plats i Dagens Nyheter.  Från statsministern hörs inga protester mot att gränspolisen tvingas avbryta sitt fullföljande av svensk lagstiftning. En moderat statsminister viker sig gärna för gapvänstern.

Tror inte på fri invandring – men belönar illegala invandrare

Den 22 december 2012 säger Fredrik Reinfeldt i Sydsvenskan att han inte tror på fri invandring och att reglerna i utlänningslagen måste följas. “Den som inte har tillstånd att stanna i Sverige måste åka hem.”

“För det finns mycket stora skillnader i välfärdsambitioner mellan fattiga och rika länder. Om vi skulle säga att all vår skattefinansierade välfärd står öppen för vem som helst, utan några som helst inpasseringskrav, då tror jag det skulle leda till väldigt stora strömmar.”

Ett halvår senare, från den 1 juli 2013, ger alliansregeringen alla illegala invandrare rätt till sjuk- och tandvård på samma villkor som asylsökande, det vill säga för en kostnad av 50 kronor. Det är ett resultat av att Reinfeldt än en gång kastat sig handlöst i miljöpartiets invandringsextremistiska famn för att straffa de 5,7 procent som röstade på SD 2010. Behovet av att straffa SD besegrar all trohet mot de egna principerna.Reinfeldt säger:

“SD vill ge sig på invandrare, det vet alla. Därför var det viktigt göra upp med miljöpartiet om att öppna upp migrationspolitiken.”

SD enda oppositionspartiet

Ända sedan SD kom in i riksdagen 2010 har både Fredrik Reinfeldts moderater, den övriga alliansregeringen och de röd-gröna partierna tydligt visat att det är SD som är deras huvudmotståndare. Samtliga sju gammelpartier är rörande eniga om fortsatt massinvandring och att inte vilja ta i SD med tång. När det gäller invandringspolitik är SD riksdagens enda oppositionsparti. De som kallas opposition är ingen opposition, och efter åtta år i alliansregeringen står de tre småpartierna (folkpartiet, centern och kristdemokraterna) inför en dyster nota.

Moderaterna har kannibaliserat på de borgerliga småpartierna så att de nu har historiskt låga opinionssiffror. Inträngda i sitt lilla hörn kan de fråga sig om det var värt att förlora större delen av sin väljarbas bara för att få vara med i gänget. När småpartierna nalkas slutet på sina fornstora dagar är moderaterna i full färd med att kannibalisera på sig själva. I senaste Sifoundersökningen ligger de på 22,6 procent, drygt 7 procent under sitt valresultat 2010. SD får sin högsta siffra i Sifo någonsin, 11 procent, och behåller sin vågmästarställning. Socialdemokraterna når inte ens upp till sitt valresultat 2010 – som var det sämsta sedan den allmänna rösträtten infördes.

Stefan Löfven sväljer betet med hull och hår

Fredrik Reinfeldts avsikt med sommartalet på Norrmalmstorg var givetvis inte att bara vara ärlig och göra klart för svenska folket att kostnaderna för hans invandringspolitik har passerat gränsen för vad ett litet land klarar av. Han är fast besluten att fortsätta med samma politik, utan minsta begränsning i sikte. Men han vill inte ta ansvar för det, eftersom han vet att en kollaps är nära förestående. Den kollapsen lägger han gärna i knät på sin trolige efterträdare, Stefan Löfven (s). Och Stefan Löfven går på det. Han sväljer betet med hull och hår. Omedelbart efter Reinfeldts tal går Stefan Löfven till angrepp:

“Han ställer flyktingar som flyr för sina liv mot svensk välfärd, och det stör mig. Ökade kostnader för flyktingmottagande betyder inte att vi inte har råd med investeringar i välfärden. Sverige är ett rikt land. Om människor måste fly för sina liv ska vi hjälpa dem. Det går inte säga att vi klarar si och så mycket. Vad vi säger är att det går att hantera. Vi har en statsbudget på 1000 miljarder kronor, det är klart att det finns medel att hjälpa.”

Den snälle svetsaren från Ådalen

Stefan Löfven. Sagoberättaren. “Det går inte säga att vi klarar si och så mycket.” Svetsaren från Ådalen. En snäll man, som vill att samma solidaritet som han mötte hos fosterföräldrarna Iris och Ture Melander ska omfatta hela jordens befolkning. Barndomskamraten Claes Altin, som också kom som fosterbarn till byn Sunnersta i Ådalen på 1950-talet säger:

”Någon snällare person får man leta efter. Jag har aldrig i hela mitt liv sett honom elak. Jag har aldrig hört honom säga ett ont ord om någon. Det är sällan man kan säga det om en person. Alltid glad och snäll och fruktansvärt omtänksam.”

“Han förstod till slut sitt bästa”

När Stefan Löfven brådstörtat hoppar in som partiledare efter olyckan Håkan Juholt gör han det för att vara snäll. Partiet befinner sig i fritt fall. Han vill först inte ställa upp. Det krävs en kraftig övertalningskampanj, anförd av partisekreterare Carin Jämtin. Det finns ingen annan som kan eller vill ställa upp, Löfven är socialdemokraternas sista halmstrå. Partiet är renons på partiledarkandidater, renons på politik, och medlemsantalet sjunker med katastrofal hastighet. Till sist böjer sig Stefan Löfven. Han vill vara solidarisk. Och som sagt: snäll.

“Han förstod till slut sitt bästa”

säger Carin Jämtin efteråt. Frågan är om han gjorde det?

“Våra värderingar känner inga landgränser.”

När Löfven håller sitt linjetal på socialdemokraternas partikongress den 4 april 2013 säger han:

“Jaha. Ni förstår, det här känns lite speciellt för en arbetargrabb från Ådalen.”

Därmed har han signalerat att det vore ett övergrepp att kritisera en man med ett så enkelt ursprung. Sedan säger han att solidaritet är ett av de vackraste ord han vet:

“Vi ska bygga samhället så som vi vill att en familj ska vara. Sverige ska vara som en familj där alla behandlas lika, oavsett kön eller ursprung. Sverige ska vara som en familj där solidariteten är gränslös.”

“Det samhälle som vi vill forma drivs av gränslös solidaritet. Våra värderingar känner inga landgränser.”

“Det räcker inte att vara snäll”

Där satt den. Snällheten ska omfatta hela världen. Journalisten Lena Hennel, som tillsammans med kollegan Lova Olsson har skrivit boken “Humlan som flyger” om Stefan Löfven, skriver i Svenska Dagbladet:

“Men för den som vill övertyga väljare räcker det inte med att vara en snäll människa. Du måste vara politiker också.”

Snällhet kan vara en bra egenskap hos en privatperson men farlig hos en partiledare och livsfarlig hos en statsminister. Bakom önskan att vara alla till lags lurar faran för borttappad integritet och den överhängande risken för att bli beroende av rådgivare, av vilka alla sannerligen inte har allmänmänsklig godhet som främsta mål.

“Han har undvikit att bli någon över huvud taget”

“Löfven vill väl. Det råder det inga tvivel om, men även när han pressas levererar han framför allt plattityder och generaliteter. Skarpa förslag lyser med sin frånvaro och när de förs fram står de inte i proportion till problemen de ska lösa”

skriver Dagens Nyheter i en ledare.

“Stefan Löfvens problem är inte att han avstått från att bli som Jonas Sjöstedt, utan att han undvikit att bli någon över huvud taget.”

Dammat av “inkompetent propagandaprinsessa”

Stefan Löfvens första drag inför en eventuell regeringsbildning är att damma av Margot Wallström, en socialdemokratisk ikon vars storhet aldrig har förklarats, och ta med henne som en “nyckelspelare” i sitt lag. Wallström har gjort karriär i EU och FN och har inte varit aktiv i svensk politik sedan 1998 men kan räkna med en central roll efter valet. Som EU-kommissionär var hon långtifrån älskad av alla. Hermann Kelly, brittiska UKIP:s presschef i Bryssel, säger:

“Hon var en inkompetent propagandaprinsessa. En skam för EU och för Sverige. Det värsta var hennes förakt för demokrati. När Irland röstade nej till Lissabonfördraget 2008 gjorde hon allt som stod i hennes makt för att pressa fram ett ja. Ett nej var oacceptabelt för henne.”

Blivande ministrar väntar i kulisserna

Självklart har Margot Wallström redan hunnit kritisera statsminister Fredrik Reinfeldts tal om att flyktingmottagandet blir dyrt för skattebetalarna, med klassikern att allt tal om att invandring inte är en odelad välsignelse för Sverige “spelar Sverigedemokraterna i händerna”.

I de socialdemokratiska kulisserna står ytterligare personer som väntar sig belöning för lång och trogen tjänst i form av ministerposter i en ny regering. Mikael Damberg och Veronica Palm är ett par av dem. Palm är ordförande i Stockholms stads arbetarekommun och ansvarig för att socialdemokraterna i Stockholm har backat tre val i rad. Tillsammans med ordföranden i Tro och solidaritet, Peter Weiderud, var hon huvudansvarig för den kuppartade nomineringen av islamisten Omar Mustafa till partistyrelsen i april förra året. För Omar Mustafa blev det Six Days of Fame innan han fick ett ultimatum och valde Islamiska förbundet.

“Att neka dem skulle sända chockvågor in i partiet”

“Att neka namn som Damberg, Palm och andra en efterlängtad ministertaburett skulle sända chockvågor in i partiet och sannolikt leda till omfattande utstädningar”

skriver Johan Westerholm. 

Samtidigt som kristna får huvudena avskurna av jihadisterna i IS (Islamiska staten) i Irak står Veronica Palm på Sergels Torg i Stockholm och lovar den palestinska diasporan Jerusalem som huvudstad i en palestinsk enhetsstat. Hela Jerusalem, inte östra Jerusalem, vilket är socialdemokraternas officiella linje. Johan Westerholm skriver:

“Slå ner pålarna nu Stefan Löfven. Slå ner pålarna i partiet mot alla dessa krafter och markera hårt mot sidoorganisationen Tro och Solidaritet, som har en oroväckande tendens att ständigt hamna i ganska extrema sammanhang, att de bör noga tänka igenom sina sällskap. Och linda en rulle tejp runt huvudet på Veronica Palm om det nu är så att hon är en av dina ministerkandidater.”

I valet kan vad som helst hända

Men hur ska någon som helst vill vara snäll kunna slå ner några pålar och säga ifrån? Det blir en överraskning om Stefan Löfven klarar det, inte minst att hålla extremisterna i mp på mattan.

Svenska väljare har ett val mellan pest och kolera. Däremellan finns Sverigedemokraterna, som av allt att döma kommer att göra ett rekordval. Fler och fler inser vad svenska sjuklöverpolitiker har gjort med Sverige, och i valet kan vad som helst hända. Precis vad som helst.

Litteratur:

Lena Hennel, Lova Olsson: Humlan som flyger. Berättelsen om Stefan Löfven.

Av Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter

(Venligst ingen off-topic kommentarer de første 20)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 30 august 2014 - 23:49 - Svar

Bra analys utom av förhållandet mellan politikerna och pressen. Det är knappast så som meningen “Nu har husse gett dem lov” antyder – att journalisterna går i politikernas ledband. Politikerna har ingen hållhake på journalisterna (presstödet oräknat). Däremot har journalisterna fullständig makt över politikernas väl och ve.

Ett mediedrev avslutar en karriär och en upphöjd social ställning på nolltid. Alltmedan god press istället kan föra en politiker till höga höjder. Så politikernas mål är i själva verket (såvitt jag kan bedöma) att behaga journalistkollektivet. Och i ingen annan fråga är det lika tydligt som i invandringsfrågan.

Man kan inte kalla våra politiker populister – däremot är de alla (med undantag av SDs) press-polister. De gör allt för att vara media till lags. Att detta är en riktigt dåligt för oss och vårt land kan alla se.

Journalisterna är inte demokratiskt valda. En anställd på media företräder bara sina egna och sin arbetsgivares ideer.

  XY

  Posted: 31 august 2014 - 00:46 - Svar

  Därför borde varje enskild politikers strävan inte vara den om “upphöjd social ställning”, men det kanske är en omöjlighet för politikerskrået som selekterats fram och stöpts i samma form. Med fokus på fakta och sanning skulle politikern snabbt bli immun mot media, eller i alla fall bekymra sig mindre om den mediala bilden… Eller är det så att mediabilden avgör politikers förutsättningar?

  Allmänhetens tillit till de politiskt korrekta medierna är i sjunkande, tilliten till journalister låg, men kanske ännu en majoritet av befolkningen som antingen inte alls är intresserade av politik och samhällsfrågor eller endast hänvänder sig till SVT/SR och möjligen de politiskt korrekta tidningarna.

  H B

  Posted: 31 august 2014 - 12:38 - Svar

  Jag håller med till fullo. Mediekratin* roffar ständigt åt sig mer och mer av makten. Det visar sig inte minst i valtider där man exempelvis numera helt styr debatten i alltfler forum.
  Reinfeldt visste också vad han gjorde med sin överenskommelse med mp i flyktingfrågan. Här fick han i ett slag frikort hos mediekåren, ett avgörande vänskapsförbund i det tysta för alla med lite position i dagens Sverige. Ingen politiker har väl heller som han kunnat fara fram i princip oantastad av en samlad mediekår efter det.
  Vårt hopp till en återgång till en demokrati värd namnet är den som vågar utmana medieetablissemanget på alla nivåer. Som det ser ut i dag utgör svensk media i min mening det enskilt största hotet mot landets framtid.

  * “Mediekrati – mediernas makt i svenska val”, nyutkommen bok av medieprofessor Kent Asp och Johannes Bjerling, fil. dr. journalistik.

  http://www.dn.se/debatt/mediebild-betyder-mer-an-partikassa-for-valres ultaten/

   Svensk utan hopp

   Posted: 31 august 2014 - 16:49 - Svar

   Läser man lite om “Frankfurtskolan” så ser man kanske kopplingarna mellan “Nya Moderaterna” och Tokvänstern samtidigt som man förstår SVTs kommmunistvurmande och den totala mörkläggningen i Sverige.

Harald

Posted: 31 august 2014 - 00:34 - Svar

Känner faktiskt inte till en enda åsikt som Wallström har. Hon skulle förmodligen passa fint som chef över något jämställdhetsdepartement, där kan man ju inte ställa till någon större skada. Noterar med tillfredsställelse att Löfven kommer att hålla mp och v väldigt långt borta från försvarspolitiken, så helgen har ändå varit bra!

  Ådärkomdenja

  Posted: 31 august 2014 - 03:06 - Svar

  Bland skohandlare i Karlstad är Margot Wallström känd. Eller rättare sagt ökänd. Som mångmiljonärskan som kommer in de sista readagarna, och oblygt försöker pruta på de röda slutreapriserna.

Niklas R

Posted: 31 august 2014 - 00:38 - Svar

Du tror för mycket på journalisternas makt. Naturligtvis så har politikerna makten över journalisterna och media. Av den enkla anledningen att om en journalist gör sig ovän med politikerna så kan denne journalist glömma allt vad intevjuvtid heter, få svar på sina frågor och bli inbjuden till pressträffar, etc.

Bra krönika i övrigt. Skall bli spännande att se hur “valvakan” kommer att bli i SVT (TV4 har jag inte tittat på de senaste 15 åren). Mest intressant skall det bli att se hur de skall göra bort sig i bevakningen av SDs framgångar.

Klarvaken

Posted: 31 august 2014 - 01:18 - Svar

Till alla med förhoppningar och krav på att en Socialdemokratisk regering “öppnar” plånboken väntar en kalldusch motsvarande en tsunami. Det kommer INTE att finnas mycket över till A-kassa, sjukvård,pensionshöjningar m.m. Revisorn och den gamla styrelsen är puts väck och har dragit på Sverige långsiktiga kostnader som är förödande. Den gamla styrelsen skall INTE ges ansvarsfrihet.

De skall dömas för trolöshet mot Svenska folket.

Det är dock inte utan en viss förtjusning man ser fram emot när Herr Fridolin skall “regera”. Den brådmogna lille pajasen kommer att få sina ekologiska fiskar varma. Var så säker!

Humoral

Posted: 31 august 2014 - 02:16 - Svar

Pest eller kolera.
FR har absolut lyckats destabilisera landet och med en rödgrön regering
är det inte otänkbart att nästa mandatperiod blir präglad av kris.
Det är upplagt för att någon form av Allians regering återvänder 2018
med mandat för att åter normalisera landet efter nya förutsättningar.
Men i min kristallkula tar Åkesson över 2018 och samverkar till att medborgarna
får ett vettigt och humant land att leva i.

  Skåning

  Posted: 31 august 2014 - 03:07 - Svar

  Ja, det hade ju varit en angenäm tanke, om det inte varit för sent. 212 000 bara i år.

Machiavelli

Posted: 31 august 2014 - 06:50 - Svar

Vi ser straks, at Danmark havde det næsthøjeste antal indvandrere i juli md. Årsagen er, at Verden lider.

Invandrare1957

Posted: 31 august 2014 - 07:15 - Svar

Reinfeldt har helt rätt att invandringen kommer att bli en vinstlott. Det blir den dag när bostadsbubblan löser ut. När ekonomin brakar ihop. När svenskarna står handlingsförlamade utan pengar bara skulder inte ens pensioner. Då kommer Reinfeldts fattigsverige att växa upp. Då plockar araberna fram miljonerna och somalierna hämtar pengarna och bygger upp det nya Sverige. Det gränslösa kulturlösa Bilderberg Sverige. Bildt o Reinfeldt får toppositioner i det nya världssamhället. Svenskarna är en bisak i det hela. Kommer troligen att kallas för folkmord i historieböckerna.landet som försvann med sin befolkning.

  Machiavelli

  Posted: 31 august 2014 - 12:52 - Svar

  Ja det siger sig selv, at det er et spørgsmål om tid, før en eller anden kalif påberåber at Sverige tilhører Islam. Måske Sverigeislam.

  Angela

  Posted: 31 august 2014 - 16:26 - Svar

   Angela

   Posted: 31 august 2014 - 16:44 - Svar

   Utdrag från Aftonbladet:
   “Bildt och Ahlin har också suttit i flera internationella maktsällskap tillsammans. En av dem är Trilateral Commission, en privat amerikansk organisation som grundades på 70-talet av bland andra bankmannen David Rockefeller.

   – Jag tog över platsen i kommissionen efter Margot Wallström. Det var kul när jag kom med i början av 2000-talet. Då var det Bildt, jag, Marcus Wallenberg, Belfrage och Ewa Björling. Det var intressanta personer som var med.”

   Intressant att Wallström varit med i Trilateral Commission. Det var en dold hemlighet. Visste jag inte . Där ser man. Förstår jag varför bilderbergaren och Wallenbergs nickedocka Löfven vill ha in henne i regeringen. Ahlin finns ju redan där.

   Detta kallas för demokrati. När pajaserna leds av utlänsska maktklubbar med den globala finanseliten. Nu måste väl ÄNDÅ tvivlarna TRO på det. Det är ingen konspirationsteori. Det ÄR konspiration.

   Anna Ekström, generaldirektör för Skolverket ryktas ha varit med på Bilderbergmötet i Köpenhamn. Värt att beakta vem som nedmonterar skolan.

   Råkade ut för något konstigt när jag skulle skriva denna kommentaren. Hamnade i något konstigt. Kom det från snaphanen?

Peter

Posted: 31 august 2014 - 07:17 - Svar

Världen förändras, Mellanöstern och Afrika är en döende kontinent. Medans asiater med kineserna i spetsen tar han om råvarorna riktar Europa med Sverige i den absoluta toppen in sig på befolkningen. Och här tycks asiaterna dragit en riktig nitlott för till slut kommer råvarorna ta slut alltmedans befolkningen ständigt kommer fyllas på med nya tolvbarnsfamiljer.

Islam är det värsta som någonsin drabbat mänskligheten och Mellanöstern är jordklotets anus.

Johan R

Posted: 31 august 2014 - 07:43 - Svar

Jag undrar; varifrån hämtar somalierna pengarna med vilka de bygger upp det nya Sverige?

  Invandrare1957

  Posted: 31 august 2014 - 12:30 - Svar

  Tyvärr är det ingen fattiginvandring. Araberna har Q5 skriven på ungarna kontant betald givetvis. Allt för att få bidrag. Gäller även somalier. Man börjar få höra historier om släkten som betalar resan och inga fattiga släkten. Tror svensken är tvärblåst av den här invandringen. Det kommer att visa sig ganska snart.

Angela

Posted: 31 august 2014 - 08:52 - Svar

Tack Julia Caesar, för din oförtröttliga kamp för att upplysa det svenska folket om vad som pågår bakom kulisserna.

“…Fler och fler inser vad svenska sjuklöverpolitiker har gjort med Sverige…”

Just nu hör jag Ekot, SR där man berättar om arbetslösheten som Bildt och hans gelikar i EU orsakat i Finland med sanktionerna mot Ryssland. Fabrikerna står tomma. Arbetarna har fått gå hem. En arbetare berättar om en 20-årig anställning och hans fru vars arbete hotas p g a nedläggningar på posten. Men vad bryr sig Bildt och hans gelikar om “vanligt folk”? De används bara som brickor i det globala maktspelet om världens resurser som de redan ofattbart superrika miljardärerna vill stoppa i sina egna fickor. I det spelet är ett människoliv försumbart. Såvida det inte gäller deras egna liv. Då finns det tillgångar och bunkrar och gräddfiler där etablissemanget inte behöver beblanda sig med pöbeln och deras problem.

Ja, Johan Westerholm avskyr svenska folket eftersom han ställer sig på det Sverigefientliga partiet “sjuklövern”, EU-partiet , Bilderbergpartiet eller vad man föredrar att kalla det. Hela Westerholm är en enda stor BRASKLAPP. Han vet, partiledarna vet, de flesta i etablissemanget vet men inte alla och Juholt var en av dem som inte visste. Därför åkte han på pumpen. Skaran av brasklappar växer.

Vi skall bara härda ut tills det blir bättre säger Reinfeldt. Sanningen är att han vill att vi skall vara passiva tills makthavarna hunnit fly till nya globala maktpositioner och jaktmarker för de rika där de kan hålla sig undan från ansvar för vad de gjort med landet och folket. Kvar står ett av F:n – FOLKET – som inte kan fly utan får ta konsekvenserna av vad de globala halmbedragarna och gangstrarna ställt till med. Fattigdom blir det ok som folket får bära. Fattigt folk kan inte fly.

Reinfeldt precis som de andra gangstrarna använder sig av medvetna argumentationsfel. “SD vill ge sig på invandrare, det vet alla.” är ett typiskt prov på en ohederlig debatt. Det är en implicit uppmaning till folk vad de själva skall ta fasta på och argumentera utifrån. En medveten styrning av folks mentalitet. Ren hjärntvätt. Han talar om för folk att svenskar skall uppfattas som “hemska människor” som ger sig på invandrarna. Inte på politikerområdet invandringspolitik. För att alla skall känna att de är i rätt grupp så görs tillägget “det vet alla”. Tillhör du inte “ALLA”-gruppen fryser vi ut dig och trakasserar dig. “Folk ryser över att inte få tillhöra “själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst…älskad, beundrad, fruktad, avskydd, föraktad” Doktor Glas, Hjalmar Söderberg.

Johan

Posted: 31 august 2014 - 09:02 - Svar

Ännu en mycket välskriven krönika från Julia – stort tack!

Om SD får en stark vågmästarroll så skulle det inte förvåna det minsta om M & S redan gjort upp om vem av dem som ska “dra i tågbromsen och på vilken poäng” – allt i syfte att utlysa nyval.

Såväl Alliansen som de rödgröna har målat in sig i hörnet, så till den milda grad att nu återstår bara alternativet att begära in mer färg – dvs enorma utlandslån.

Vad Margot beträffar så var UKIP´s omdöme klockrent, men det trista är att hon går hem i stugorna, mycket på grund av sin dialekt och personliga utstrålning.

Sist men inte minst – valrörelsen 2014 kommer att gå till historien som en av de smutsigaste på länge. När till och med den “oberoende public service” lånar sig till rena bluffmetoder så luktar det öststat lång väg.

Det är i ljuset av detta som Julia´s artiklar blir än mer viktiga!

Tony

Posted: 31 august 2014 - 09:06 - Svar

Fredrik Reinfeldt skryter om att Sverige är en humanitär stormakt, men
han säger inget om att Sverige är Europas Pensionsdvärg med så usla
pensioner att tusentals människor inte kan leva av den, och det som så
mycket annat så hänger det ihop med mastodontinvandringen av all jordens
flyktingar och minst lika många lycksökare.
Så varför ska någon tro på vad Reinfeldt säger? I åtta år har han ljugit
om att den höga invandringen är en ekonomisk vinst för landet,nu under
galgen tvingats erkänna att det kostar merparten av statsbudgeten, och
sen vill han få folket att tro att det på sikt blir ekonomiskt lönsamt?
Tro honom inte, han är en notorisk lögnhals som inte förtjänar någon
som helst uppskattning och tilltro, han är och har varit ett enormt
skadedjur för landet, det är bara att kolla in grafen över invandringen
kontra dom andra Nordiska länderna så förstår man att Sverige befinner
sig på hal is!
Och inte lär det bli bättre med dom Rödgröna Kmeerna, dom kommer att föra
en liknande politik men med gigantiska skattehöjningar som följd, för att
dra ner på intaget av oanställbara människor utan utbildning finns inte
i sossarnas värld, dom kör sitt gamla konsept med skattehöjningar som enda
recept.

Angela

Posted: 31 august 2014 - 09:34 - Svar

Stefan Löfven är ett pinsamt skämt, en ny marionett som inte drar sig för att fortsätta bedrägeriet och mordet på Sverige och svenskarna för egen vinning. Arbetargrabben som vill bli adlad. Han kallar sig feminist fast det var han som stoppade löneökningar för kvinnorna inom offentliga sektorn. Varför frågar ingen journalist om det?

Och denne lurendrejare och gangsterhövding har oförskämdheten att tala om det rika Sverige. För vem då? Var finns det rika Sverige? Vem bor där mer än Löfven? Peka på det rika Sverige. Och pekfingret hamnar på etablissemanget. Och han fortsätter: “Han ställer flyktingar som flyr för sina liv mot svensk välfärd, och det stör mig.” Ja. det borde störa Löfven. Ända in in i själen och få samvetet att gå i spinn. Vad är välfärd? “Flyktingarna” som det klumpas ihop till men som utgör en ringa del, flyr till välfärden och svenskarna puffas ur. Välfärd är ett gott liv. Ja det borde störa Löfven som fått ett gott liv av dessa förskräckliga människor som envisas med att kalla sig för svenskar. Det enda Löfven säger i denna mening är VEM – Löfven tar parti för. Och det är INTE svenskarna. Flyktingarna som flyr till välfärd och svenskarna som förmenas välfärden som de själva byggt upp och i sitt eget land. Politik är att välja. Att prioritera. Och Löfven väljer att prioritera bort svenskarna i denna enda mening. Till förmån för andra. Svenskarna har ingenstans att fly till skillnad från flyktingarna. Svenskarna flyr idag och en del har flytt i hela sitt liv från FATTIGDOM och trakasserier något som Löfven bagatelliserar och pratar bort.

Så länge svenskar förmenas välfärd, jobb, bostäder, kommunikationer, skolor, bildning, utbildning, äldrevård, sjukvård, m m – ett värdigt liv – och försätts i armod och mördas av etablissemanget p g a som det sägs DÅ att Sverige inte har råd, är det mord på det egna folket. Så länge kvinnor våldtas och mördas på det grymmaste, så länge kvinnor i vanmakt kastar sig ut från balkongen när de nekas hjälp i ditt rika Sverige och dör för att de är för gamla och sjuka för att orka ta hand om sig och sin make, så länge unga svenska pojkar torteras och slås ihjäl av utlänningar för att Löfven och hans gelikar skall vältra sig i lyx i sitt rika Sverige så länge “järnrörsskandalen” ja, just det, den RIKTIGA järnrörsskandalen, där en äldre kvinna och en ung pojke slogs ihjäl på det grymmaste med ett JÄRNRÖR av en kongoles och en man skadades är det mord , folkmord som förtigs och mörkas. Listan kan göras lång på alla svenskar som fått sätta livet till. I stället väljer man att berätta en påhittad historia om ett järnrör som inte var ett järnrör och riksdagsmän som inte var riksdagsmän och antydan om slagsmål eller misshandel med järnrör som inte var det utan en ordväxling mellan två ungdomsgäng där svenskarna försvarade sig mot de bortskämda och oförskämda utlänningarna.

Att de svenska kvinnorna inte fick högre lön en lön som nu utgör grund för pensionen berodde på att Löfven stoppade det p g a att det inte fanns pengar! I ett rikt Sverige? Finns det inga pengar i ett rikt Sverige? Det var Löfven som stoppade och sa det precis som han gick med på inskränkningar för metalls arbetare för att “det inte fanns pengar” att betala deras löner! I det RIKA SVERIGE?

Löfven är en lögnare och bedragare och ingår i samma gäng som Reinfeldt och för samma politik som Reinfeldt. Det vet Löfven. Till skillnad från Juholt vet han det. Men det bekymrar inte människor med rymliga samveten som vill göra karriär från en arbetarbakgrund till en hop samvetslösa uppkomlingar.

  Bernt

  Posted: 31 august 2014 - 10:20 - Svar

  Jo, Sverige är ett rikt land – “vi har råd”, det säger människorna när jag frågar. Och jag hörde att svenska hushållens sparkvot nu är uppe i 10%. Det är en av orsakerna till att opinionen är så starkt för att de vill hjälpa och att flera ska få del av det goda Sverige.

   rawfinger

   Posted: 31 august 2014 - 11:55 - Svar

   Sverige VAR ett rikt land. På 60-talet låg vi som nr 3. Idag? Hörde en skärpt kvinna i Sommar som hade reda på fakta. Hon berättade att Sveriges BNP bara räcker till en tiondeplats i EU.

    Olav

    Posted: 31 august 2014 - 17:34 -

    Og uten den absurde massinnvandringen skulle svensk BNP vært adskillig lavere, om jeg forstår betydningen av BNP rett..
    Alt som høyner samfunnets totale omsetning av varer og tjenester er definert som BNP.

rawfinger

Posted: 31 august 2014 - 11:41 - Svar

Tack Julia. Löfvens bakgrund kommer att ta honom ända fram till statens viktigaste ämbete. Svenskar är väldigt svaga inför män som har startat “med två tomma händer”. Man får inte underskatta Löfvens popularitet. Kanske, kanske kan det hjälpa honom (med högklassiga rådgivares hjälp) att hålla de extremistiska anti-demokraterna på mattan.

MP är de verkliga ormarna. Hur vi än röstar kommer vi att ha dem i båten. Partiet är fascistiskt, använder sig av politisk utpressning för att få igenom sina krav. Det gällde 2006 med flyktingamnestin och det gällde den belöning som de illegala, “papperslösa” fick för att det var synd om dem soon hade fått avslag på sin asylansökan. Som vågmästare har man utnyttjat detta maximalt. Tiden efter 2010 har visserligen SD varit vågmästare. Man har använt sig av detta, men . det gäller inte asylinvandringen. Där har sjuklövern (läs Reinfeldt) snarare hämnats på SD genom att öppna kranarna på max. Det är både barnsligt och tyder på storhetsvansinne.

Löfven måste få så många riksdagsmandat att också inte han ska drabbas av Reinfeldtssyndromet. Främst är det helt nödvändigt att SD får så många röster så att man bara inte kan vifta bort deras inflytande.

Jimmie Åkesdons valfilm är överlägsen de andras trötta tugg. Det är ganska naturligt. Åkesson har stort utrymme att saluföra sina åsikter som nya och fräscha.

Det allra största hindret för en verklig skräll på valnatten är att folket är så fördummade efter alla sossefierat daddande. Man är för lat för att till sig information på egen hand utan sitter bara och slölyssnar till de tillvrängda nyheterna på SVT.

Ramona Fransson

Posted: 31 august 2014 - 12:46 - Svar

HejJulia!

Tack för återigen en intressant och välskriven krönika … som de alltid är. Ja, pest och kolera är sjukdomar och Sverige är inte längre ett friskt framtidsland för de flesta. Det är som när röret under vasken läcker, man kan inte bara hälla ner lite pulver och tro att det fixar sig. I dag mår allt fler människor psykiskt dåligt på grund av att de lever i en situation de inte bemästrar. Inga jobb … inga pengar … och det blir detsamma som att stå med mössan i hand. Debattklimatet har grävts ner i underjorden och att diskutera den urusla flykting-och invandrarpolitiken är lika med dödsstraff i form av sparken från jobbet eller i alla fall utfrysning.

Tycker det var underbart komiskt när du blev vald till den 80:e mäktigaste rösten av svenska journalister samtidigt som de är gröna av avund att de inte får skriva sanningen som du gör och kan. Dessutom har du fler läsare än all svensk media sammantaget.

Nu stundar valet 2014, bara fjorton dagar kvar och min gissning är att SD får runt 20% av rösterna. Varför kanske en del undrar. Jo, på grund av häxjakten på alltför många som öppet gått ut med att de tänker rösta på SD. Jag har också läst många kommentarer på en mängd olika siter där folk använder sig av anonymitet och berättar just om detta.

Nåväl, jag skrev om SD:s troliga intåg i riksdagen före valet 2010 på min blogg, där jag sa: Orsaken till att SD kommer att braka in i riksdagen är sju andra partiers skuld tillsammans med media och kommer de sju och media efter att SD kommit in bete sig som danskarna gjorde kommer SD få minst dubbelt upp med röster vid valet 2014. Och nu är vi snart där.

Problem kan aldrig lösas genom att sopa dem under mattan! Tänk att inte Sverige har lärt sig detta ännu. Otroligt!

VoD

Posted: 31 august 2014 - 12:59 - Svar

Det rika landet Sverige ökar sin skuldsättning i rask takt. Det är värt att påpeka för folk som hävdar att Sverige är ett rikt land. Vi lever på lånade pengar. Kommunernas skuldsättning är skyhög och de svenska hushållen är bland världens mest skuldsatta, vilket drivs av bostadsbubblan, som i sin tur pumpas upp av låga räntor.

Sveriges statsskuld ökar just nu med 8000 kr i sekunden, eller ca 700 000 000 kr varje dygn eller 21 miljarder kronor i månaden!!! Det är ofattbara pengar, som tillkommer en statsskuld som redan ligger på 1280 miljarder kronor. Det finns knappt något att sälja ut lägre för att få ner skulden, då det mesta redan är sålt.

Tyvärr så kommer Sverige drabbas av en kraschlandning utan dess like. Mångkulturen kommer naturligtvis att orsaka enorma konflikter, och svensson blir nyktert yrvaken i en värld där våldet kommer drabba alla personligen, i ett land där vi får slåss om spillror.

För antingen vi får en röd-röd eller röd-blå regering av landsförrädare efter valet, så kommer invandringen att fortsätta i oförminskad takt. Det ligger alldeles för mycket prestige i invandringsfrågan nu, och varken alliansen eller en röd-grön sörja kan backa nu, oavsett om de vill eller inte. Sverige kommer att falla ihop.

  VoD

  Posted: 31 august 2014 - 13:00 - Svar

  PS.

  Länk till den svenska statsskulden:

  http://www.statsskuld.com/

   Vauen

   Posted: 9 september 2014 - 11:26 - Svar

   Pengar skapas genom skuld. Detta är något folk måste förstå ända in i benbärgen, det är grunden till att eliten vill ha denna massinvandring. Detta vet inte många politker ens om, resten låtsas inte förstå. Sök “money as debt” på YT, finns info även på svenska vid motsvarande sökning.

   Våra politiker, typ Margot Wallstöm och Ahlin, Bildt osv är förädare som väljer att sälja sitt land. Hur det går till gissar jag i denna text:

   http://demokratbloggen.blogspot.se/2014/08/globalismens-gift.html

   Ställ ut trollen i solen!

H B

Posted: 31 august 2014 - 13:12 - Svar

Ännu en gång ett stort tack till Julia Caesar för en målande och träffsäker bild av det politiska dödläget i landet. Pest eller kolera handlar det om och ändå tvingas man i någon mån ta ställning till det minst onda alternativet eftersom sd inte når 50 procent – denna gång.

För min del väljer jag trots allt Löfven. Inte för att jag tror att han med stöd av v och mp på minsta sätt kommer att göra det här landet bättre utan enbart på det antagandet att jag tror att han åtminstone hyser ett visst mått av kärlek till sitt land och folk. Denna egenskap har jag aldrig sett framskymta vid ett enda ögonblick hos Reinfeldt.

Tvärtom, vid tillfällen när dessa grundläggande faktorer kommer på tal förbyts hans sedvanliga iskalla attityd till renodlat hat. Att han försvinner från den yttersta maktpositionen ser jag fram emot med nästan samma välbehag som sd:s mer än fördubblade stöd hos svenska folket den 14:e september.

  Skåning

  Posted: 1 september 2014 - 00:55 - Svar

  Nej, SD uppnår inte 51% denna gång och kanske aldrig gör det. Och om de fördubblar sitt väljarantal om två veckor som du gärna ser fram emot, så är det knappast din förtjänst med ditt totalt skruvade resonemang om hur man bör rösta.

  Klarvaken

  Posted: 1 september 2014 - 03:32 - Svar

  Skämtar du? Skall du rösta på Stefan Löfven trots att du skriver:
  “med nästan samma välbehag som sd:s mer än fördubblade stöd hos svenska folket den 14:e september.”

  Det är inte utan att man undrar om du inte har en del skruvar lösa?

  Det är SD du skall rösta på med ditt resonemang såklart! Röstar du på Stefan Löfven får du galningarna i MP på halsen och det är SD:s raka motsats i allt.

  Tänk en runda till.

VoD

Posted: 31 august 2014 - 13:17 - Svar

Reinfeldt hävdar ofta att Sverige inte kan minska flyktingmottagningen, därför att vi skrivit på internationella konventioner, och hans retorik mot Åkesson brukar vara att ställa frågan om Åkesson vill att Sverige ska bryta de konventioner vi skrivit på? Nu rekommenderar ju FN att flyktingar ska återvända till sina länder och inte bosätta sig permanent i andra länder, så det verkar mer som att det är Reinfeldt som inte följer rekommendationerna genom att dela ut permanenta uppehållstillstånd och medborgarskap, på löpande band.

Jag tycker att Jimmie Åkesson borde hålla ett brandtal till nationen i partiledardebatten, och strunta i det sedvanliga tjafset. Skriv ihop ett genomtänkt brandtal, som tar musten ur sjuklöverledarna, journalistkåren samt får svensson i TV-soffan att börja inse att vi står inför ett vägval.

Jonas Bohman

Posted: 31 august 2014 - 14:07 - Svar

Glöm inte att printa ut, och sprid till dom som inte har tilgång till Internet……

Ludvig

Posted: 31 august 2014 - 14:13 - Svar

@Steen.
Länken “Reinfeldt säger” om hur “SD vill ge sig på invandrare” fungerar inte.
Mvh
Ludvig

Tak, Ludvig, det er repareret. S

Victor

Posted: 31 august 2014 - 15:37 - Svar

Genså lige en debat mellem EUs krigsliddere og Nigel Farage om en intervention i Syrien….

Se den – og husk, hvordan EUs snakkehoveder var tæt på at sende os i krig på IS side…

https://www.youtube.com/watch?v=1Ryf3uX78so

Hans K Nilsson

Posted: 31 august 2014 - 17:25 - Svar

Får inte SD egen majoritet i Riksdagen vid detta val går Sverige inte att rädda undan katastrofen. De väljare som lägger sina röster på något av 7Klöverns partier eller FI lägger därmed också över större delen av ansvaret på ALLA de problem som Sverige står med och inför till sina barn och barnbarn och kommande generationer Svenskar.

Detta gäller även de enorma skulder som Staten, Regioner och Kommuner har upplånat. Har man någon som helst önskan om att det skall gå någerlunda bra för sina barn och kommande generationer Svenskar röstar man SD i 2014 års val. Jag har gjort så sen 2006 och kommer så att göra även i framtiden trots att jag inte har barn och bara har mig själv att tänka på.

elwee

Posted: 31 august 2014 - 17:45 - Svar

Man kan undra vad som försigår på MSM:s nyhetsredaktioner just nu.

Plötsligt talar statsministern om det som alla som följer skeendena i Sverige med minsta intresse, redan vet.
Det inkluderar således de flesta journalister som ljugit och ljugit mot bättre vetande för “den goda sakens skull”.

Hur ska man göra nu? Ska standardlögnerna frångås och ska man plötsligt börja berätta hur det ligger till? Hur mycket av förtroendekapitalet ska man kosta på sig att mista för att plötsligt börja vara sanningsenliga?

Eller ska man fortsätta att ljuga och se fram emot en än värre käftsmäll längre fram när sanningen om det totala sveket mot det svenska folket sipprar ner i leden?
Hur är det på din redaktion Julia? ☺

Personligen känns det skönt att inte ha nappat på lögnerna, att inte behöva göra några några kovändningar och att nu se så många PK:ister våndas över vad de sagt och gjort.

Alf

Posted: 31 august 2014 - 18:01 - Svar

Kære landsmand, etniske SVENSKER, se denne video
og inse att du er en SLAVE – og stadig vill vaere en SLAVE,
derfor PENGAR ER MAKT.
Evig MAKT?

dessimessi

Posted: 31 august 2014 - 18:20 - Svar

Apropå bilden ser jag att medicinen mot både pesten och koleran syns mellan de båda sjukdomarna;-)

Ludvig

Posted: 31 august 2014 - 18:35 - Svar

Reinfeldt försöker bluffa oss med att kostnaderna för invandringen först nu (i och med hans sommartal)blir ett problem på grund av det under sommaren uppkomna läget i Mellanöstern.De hittills för folket dolda enorma kostnaderna – ekonomiskt,psykologiskt,socialt – tror och hoppas han väl därmed hålla kvar gömda under mattan;åtminstone tills han själv försvunnit ur bilden.
Och våra medier – lika skyldiga som han i det mångåriga bluffspelet – kommer att göra sitt bästa för att se till att det blir så.

Har Sverige någonsin haft maken till bluffmakare?

Tornuggleman

Posted: 31 august 2014 - 21:17 - Svar

Tack, som vanligt.
Bra med sammanfattad information och bedömningar.

Ja, VI är den enda oppositionen !

Anonym

Posted: 31 august 2014 - 22:59 - Svar

Mellan pest och Kolera finns ett botemedel nämligen våran Jimmie Åkesson!

Machiavelli

Posted: 1 september 2014 - 08:33 - Svar

Multielskeren Vestager til EU. Det var en af de værste at sende af sted. Nu skal der mere fart på multikulturen, jagten på Europas forende Stater, gerne en folkeafstemning om retsforbeholdet og flere bådflygtninge til Danmark.

Til gengæld var det smart gjort, for de radikale står til slemme klø herhjemme, og det vidste heksen godt. Helle ryger til gengæld ud i mørket. Men bortset fra det er der intet nyt under solen. En borgerlig regering igen og de kriminelle politikere har ikke tænkt på et stop for flere indvandrere, det er stadig for racistisk.

Der skal derfor ske alvorlige ting, før de hjernedøde politikere kommer på bedre tanker. Spørgsmålet er blot, hvor det første store opgør kommer fra. Frankrig, Tyskland, England ? Noget VIL der ske, for tingene kan ikke fortætte i samme spor. Den europæiske magtelite må stoppes før det er for sent. Og det vil også ske i år, det siger min næse mig.

  Angela

  Posted: 1 september 2014 - 11:52 - Svar

  Först , tack Alf, för din you tube film om inkomstklyftorna i Sverige.

  Machiavelli vill jag glädja med en ny undersökning gjord avSentio Research där hela 70,5 procent av norrmännen skulle rösta nej vid en EU-omröstning idag, med blott 17,8 procent för.(avpixlat)

   Machiavelli

   Posted: 1 september 2014 - 12:30 - Svar

   Fint nok Angela men de får ikke den folkeafstemning.

Leave a Comment