9
sep
Seneste opdatering: 10/9-14 kl. 0036
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Malmström udspørges af sverigedemokraten Kristina Winberg via Winberg (SD) ställer Malmström (FP) mot väggen. Bemærk at Malmström svarer sin landsmand på engelsk. Hvis man vil studere hendes forestillinger lidt nærmere, er denne god at forstand af: EU needs to recognise value of immigrants

Equally important is international co-operation on migration. Last year, during the Arab revolutions, the EU missed a historic opportunity to begin weaving together the two sides of the Mediterranean. It failed to open its doors to young students, entrepreneurs, and other North Africans. Today, the EU is making a more serious effort to engage its southern neighbourhood.

Løgn og hykleri

De oklippta intervjuerna som avslöjar Sacrédeus Kristdemokraten Birgitta Sacrédeus kom til at sige i en skjult optagelse, at hendes parti burde samarbejde med Sverigedemokraterna. Hun lyder ærlig og fornuftig, men hun har måtte trække sine ord tilbage da blandt andre minister Ullenhag beskylder hende for ¨främlingsfientlighet.”, Sveriges universelle primalskrig i disse år.

Sverige har ikke flyttet sig en meter siden Janne Josephssons valgstuereportager fra 2002. Svensk politik skal være et teatershow for hyklere og løgnere. Svensk journlistik er forudsigelig og gennemsigtig som vand. Expressen begynder  i dag sin anti-SD kampagne med historier fra deres “agendajournalistik”, de har haft på lager. SD manden Christoffer Dulny’s ‘sag’ er fem år  gammel – 5 år! Expressen afslører.…..men Expressen afslører kun sig selv som en parodi på en avis. Hans Hauge skriver bla. morsomt i Svenske stormagtsdrømme om dette mærkelige land

Det kræver skarpe etnografiske evner for at forstå den meget fremmede kultur, som vi kalder den svenske, skønt de ikke selv bruger den slags etnisk-racistiske ord. Vi tænker altså på den stat, hvis territorium findes på den anden side Øresund. Det er en stat, hvis befolkning øges med tusinder og atter tusinder hver måned. Den bliver derfor folkerig. De mange folk skal bruges, fordi landet producerer mange våben og bruger mange penge på forsvar, for de er helt neutrale. Befolkningen i den svenske stat ønsker at betale mere i skat, end de gør, for staten er for dem en guddom, som de gerne ofrer til. De har en særlig form for demokrati, der har til formål at forhindre befolkningen i at udskifte styret og i at stemme på dem, der vil gøre Sverige svensk. Stemmesedlerne har partifarve og ligger frit fremme.

Christoffer Dulnys canossagang på SR


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Voldposten

Posted: 9 september 2014 - 20:23 - Svar

Jeg ved ikke hvilken avis Hans Hauge læser, men at Sverige skulle bruge mange penge på forsvar (forstået som militær) tyder på, at det er das-bladet Samarbejds-Politiken. Sagen er, at Sverige har skåret så meget ned på forsvarsudgifterne, at landet end ikke kan kontrollere eget luftrum – det skal danskerne så stå for! – Målt i absolutte tal bruger Sverige 1,2% af BNP til militær, medens Norge, Finland og Danmark hver bruger 1,4%.

  JensH

  Posted: 9 september 2014 - 21:20 - Svar

  “landet end ikke kan kontrollere eget luftrum – det skal danskerne så stå for”

  Det vist rigtigt. Var der ikke noget med, at sidste gang Russiske jagerfly var på ved ind i Svensk luftrum måtte Danske F-16 fly -udstationeret i Baltikum- ‘intercepte’ og dermed afværge en Russisk krænkelse af Svensk luftrum??? Jeg mener dog, at Sverige nu har planer om at udstationere et par jager-fly på Gotland???

   Voldposten

   Posted: 9 september 2014 - 21:49 - Svar

   Javist… De svenske Gripen-fly kan ikke få reservedele og man er begyndt at ‘kannibalisere’ en del af dem for at kunne vedligeholde de resterende. Derfor måtte to danske F16 på vingerne for at ‘afvise’ et par russiske rekognosceringsfly.

  steen

  Posted: 9 september 2014 - 21:57 - Svar

  Ja, det har du da ret i, det er det rene vås. Ingen af de kaserner eller luftbaser, jeg husker fra 70 erne, eksisterer mere.

  F.eks. er Ljungbyhed nu et – museum

  http://www.ljungbyhedpark.se/utbud-i-parken/flyg-13583551

  Det er også grunden til, at Sverige ikke bliver NATO medlem. De kan og vil ikke bruge 2 % af BNP på forsvaret.
  I øjeblikket handler det om, i hvor høj grad de er med som gratist. Gratismen er vel egentlig Sveriges historiske rolle, da de ikke har haft fremmede tropper på svensk mark, i er det 300 år? Det har formet den suicidale svenske psyke.

   Voldposten

   Posted: 9 september 2014 - 23:23 - Svar

   Det samme mønster går igen i alle nordiske landes skyttebevægelser. Som en del af Totalforsvaret varetager skytteforeningerne i Norge, Sverige og Danmark uddannelsen af militære skydeinstruktører og skarpskytter, men hvor man i Norge og Danmark har medlemsfremgang, går det tilbage i Sverige.
   Tallene ser således ud:
   Det Frivillige Skyttevesen (Norge): ca. 142.000
   Frivilliga Skytterörelsen (Sverige): ca. 75.000
   Dansk Skytteunion (under DIF): ca. 54.000
   De Danske Skytteforeninger (under DGI): ca. 55.000

Tim Pallis

Posted: 9 september 2014 - 23:09 - Svar

Ja Sverige har haft storhedsvanvid lige siden 1600-tallet. Besøger man Gustav Vase skibet i Stockholm kan man overbevise sig om kongens megalomani.

Han betragtede sig som svensk-romersk kejser i lige linie fra kejser Augustus i Rom. Der var tysk-romerske kejsere (romersk katolske); russisk-romerske kejsere (zaren) og bulgarsk-romerske kejsere (en anden zar) (ortodokse kristne); ætiobisk-romerske kejsere (koptiske kristne), men ingen tilsvarende protestantisk-romersk kejser.

Det er Sverige i en nøddeskal.

steen

Posted: 9 september 2014 - 23:19 - Svar

De bryder sig overhovedet ikke om kommentarerne fra danske politikere og kronikører. Reinfeldts kontor skulle være rasende. De glemmer dog, at Göran Persson blandede sig i det danske valg i 2005, hvor han rejste til Helsingør og støttede broder Lykketoft, der dog var helt klar over, at han var blevet formand for at tage et S nederlag.

Svensk minister: »Danmark bør udvise mere solidaritet«

http://www.b.dk/politiko/svensk-minister-danmark-boer-udvise-mere-soli daritet

Angela

Posted: 9 september 2014 - 23:24 - Svar

Ja, KD, V och SD borde samarbeta för de har mycket gemensamt. Jag hoppas de inser det snart. Vad makten (inklusive medierna) säger om det skall de blankt strunta i. För alla som utmanar systemet, den ekonomiska makten, kommer att kallas främlingsfientliga, rasister, nazzar och Hitler, utom naturligtvis Hitler själv för han hette redan Hitler. Så de skall inte utesluta ett endaste en och nolltoleransen kan de riva i bitar och proppa i halsen på de självgoda journalisterna som älskar psykopater och en del är det själva.

De som dras till makten, köttgrytorna, har ofta psykopatiska drag. Alla är inte det men den som förleds att tro att människan är god innerst inne eller att alla föds goda bedrar sig själv. Alla föds inte goda. En som med förvåning upptäckte det och uttalade det strax innan han blev mördad var Dag Hammarskjöld. Han hade mött tillräckligt många psykopater.

Ullenhag sugs till makten som en fluga till en koskit. Han drar sig inte för att ljuga folk rakt upp i ansiktet för lyckan att få sörpla av soppan i grytan. De är likadana oavsett vilken allians de tillhör. De rödgröna eller 4 parti-alliansen. Och för att kunna behålla makten kommer de alltid att stämpla konkurrenter som “Hitler”.

Kissinger fick nobelpriset men inte Hitler. Hitler var givetvis en psykopat Men medan psykopaten Kissinger fick Nobels fredspris för sina ”goda” gärningar fick psykopaten Hitler nöja sig med att bli nominerad till Nobels fredspris 1939 av socialdemokraten Erik Brandt.

”Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world.”
– Henry Kissinger

Angela

Posted: 10 september 2014 - 00:01 - Svar

Det som folk borde fråga sig om de tillhör de “osäkra väljarna” innan de går och röstar är: “Var tar alla pengar vägen?” Ibland verkar det som att folk inte förstår att invandring och EU-medlemskap kostar.

Fastän Reinfeldt nu tydligt sagt att det kostar och att välfärden kommer att försvinna, folk får klara sig själva, skatterna kommer att höjas för att ges åt andra och barn och barnbarn kommer innan de ens är födda stå med gigantiska skulder när de gör entré i livet.

Folk verkar förvånade över att det aldrig finns pengar till skolor, barn, arbetslösa, sjuka, pensionärer, bostadsbyggande etc. Som ett mantra sjunger de i kör med makten om det rika Sverige som har råd. Varför har inte Sverige då råd med de sjuka, gamla, arbetslösa osv ?

Regeringen lånar till invandringen, till EU-medlemskapet …Kommunerna lånar gigantiska summor så frågan är när utländska banker säger stopp eller kräver gigantiska räntor. Kommunerna lånar till invandringen. De sjuka, arbetslösa, hemlösa, gamla har de för länge sedan gett upp. Än så länge kan de flesta klara sig på lönen eller besparingar men när inga lån längre ges kommer notan till skattebetalarna. Höjda skatter lovar båda blocken och KI har sagt att det är nödvändigt för att klara invandringen. Inte för att klara svenskarna eller Sverige.

Idag är Malmö och flera andra kommuner redan bankrutt (konkursade) men klarar sig tack vare utjämningsbidraget och på lån. Har inte siffran riktigt aktuellt men jag tror det var endast 10 kommuner av alla Sveriges kommuner som hade budgeten i balans.

FN:s prognoser för Sverige är utlandsnivå 2030 , men det lär knappast dröja så länge. FN hade inte räknat med den ökade invandringen som den “humanitära stormakten Sverige” beviljat. Human för vem? För svenskarna som “knäckt ryggen”? Eller för alla de som sitter fast i flyktingläger? De fattiga och barnen som får sitta emellan för att de “goda” i Sverige skall få sin helgongloria! När Sverige sågat av den gren de sitter på kan de inte hjälpa någon , inte ens sig själva. De kommande generationerna föds till ett u-land. Ett u-land som deras föräldrar och far-och morföräldrar i sin flathet och enfald skapat.

Låt oss slippa detta scenario. Tänk på det när du röstar.

Leave a Comment