12
sep
Seneste opdatering: 12/9-14 kl. 1713
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-Indspilning i fuld skærm 12-09-2014 125228 2-Indspilning i fuld skærm 12-09-2014 125258

Sammanställningen visar den demografiska förändringen under 2006-2013 samt en framskrivning till 2022 om utvecklingen fortsätter i samma takt. Observera att framskrivningen enbart är baserad på utvecklingen mellan 2006-2013. De nya prognoserna om kraftigt ökad asylinvandring är inte medräknade.

Affe gennemgår en række svenske byer med særligt henblik på indvandring, demografi og kriminalitet. Hvis det kom i SVT Aktuellt aftenen før valget, ville det medføre et jordskredsvalg, og ikke det resultat, der nu tegner sig. Over 80 % af svenskerne vil – muligvis uden egen vidende – stemme for, at de bliver et mindretal i deres eget land, for desværre er sandheden ‘racistisk’ i Sverige, især hvis den er ubehagelig. Debatten i Sverige er på grund af svenske medier ikke rationel, og derfor kan svenske vælgere  heller ikke træffe rationelle beslutninger. Svenske journalister tror, de er demokratiets vogtere, men i virkeligheden har de stukket en kæp i hjulet på demokratiet for længe siden. Deres ansvar er enormt, når historien skal fælde sin dom. Vidste vi det ikke godt? Når man efterlader magthavere ubevogtede, selv på et isoleret område som indvandringen, går det galt. Helt galt. SE Demografin under Reinfeldt

Tilliden i Sverige for nedadgående

Ikke særligt overraskende. Heroppe i det protestantiske Europa, er den sociale kapital (tilliden) måske vores allervigtigste råstof. Bortset fra at det er en lykke at leve under, sparer det formuer, der ellers ville skulle bruges på lovgivning og håndhævelse af den. Vi har fået foræret en selvregulering i vuggegave. Jeg opdagede det meget tidligt ved at rejse i lande, hvor overklassen bor bag bevæbnede vagter og mure. Den tryghed, de måtte købe, havde jeg fået foræret af mine forfædre. Og jeg var ikke klar over det, før jeg så de tillidsløse samfund, hvad jeg heldigvis gjorde inden jeg var 20. Masser, det er det meste af verden, sammenlignet med Danmark, Norge og Sverige.

Vi har arvet noget, vi åbenbart først forstår, når vi mister det. Den er skabt gennem århundreder, og den er måske umulig at genskabe, hvis den går tabt. Det er den værste effekt af indvandringen fra lavtillidssamfund, vi overhovedet udsætter os for. Det er en historisk tragedie og en gigantisk dumhed.Sveriges unika tillit sjunker

1-Indspilning i fuld skærm 12-09-2014 132510


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 12 september 2014 - 13:32 - Svar

Hvis indvandrere/udlændinge allerede i 2013 udgjorde 57,5 procent af befolkningen i Malmø, gad vide hvor langt denne by med omkring 300.000 indbyggere så er fra at have et muslimsk flertal??? Det må da være lige op over, og med den seneste prognose fra Migrationsverket på 340.000 nye asylansøgere de næste fire år, (med efterfølgende familiesammenføringer 7-800.000 ‘ny-Svenskere’), så må der da være muslimsk flertal i byen inden længe, eller hur???

  steen

  Posted: 12 september 2014 - 13:36 - Svar

  Det er ikke et tal, man opgør, men jeg har set skøn mellem 25 og 30 %. Den er nok en muslimsk majoritetsby på samme tid som Bryssel – dvs. om 10-12 år. Mon eurokraterne har tænkt på det?

  http://www.lalibre.be/regions/bruxelles/une-majorite-musulmane-en-2030 -51b8e36be4b0de6db9c500a3

  http://www.gatestoneinstitute.org/3442/belgium-islamic-state

  http://islamineurope.blogspot.dk/2007/04/brussels-565-immigrant-popula tion.html

  Læste du denne ?

  http://www.realtid.se/ArticlePages/201409/09/20140909140345_Realtid890  /20140909140345_Realtid890.dbp.asp

  Malmøs enorme økonomiske fiasko er et af de bedste argumenter mod svensk multikultur. Fakta der svider

   JensH

   Posted: 12 september 2014 - 14:02 - Svar

   Tak skal du ellers have. Det er nogle giftige facts denne Tino Sanandaji har om Malmø:

   “Bland de i arbetsför ålder förvärvsarbetar ungefär 80 procent i Sverige. I Malmö däremot arbetar färre än 70 procent av de i arbetsför ålder, inklusive gränspendlare. Av stadens invandrarbefolkning saknar nästan hälften arbete. Malmö är rankad som 281 av 290 kommuner i termer av andelen elever som lämnar grundskolan med för få godkända betyg för att vara behörig för gymnasiestudier. Den öppna arbetslösheten ligger på 15 procent, tredje högst bland landets kommuner.”

   Men at den muslimske befolknings-andel i Malmø ‘kun’ skulle udgøre 25-30 procent, er altså et tal vi har hørt i årevis. Det kan ganske enkelt ikke passe mere. Med den kolosale tilstrømning af asylansøgere,(plus familiesammenføringer), som Sverige har haft under Reinfeldt-regimet, så kan disse 25-30 procent ikke passe mere. Vi ved fra Danmark, at så snart en asylansøger får asyl, (og efterfølgende familiesammenføring), så søger denne asyl-familie mod de store byer, hvor der i forvejen er mange landsmænd (trosfæller) allerede. Malmø må jo være en magnet på alle dem som har får PUT derovre, og samtidig flygter de etniske Svenskere ud af byen. Så jeg tror ikke på at muslimerne ‘kun’ skulle udgøre 25-30 procent af befolkningen i Malmø.

pk

Posted: 12 september 2014 - 16:13 - Svar

Tænk på , at hver gang der i Sverige er et brutalt overfald, et røveri, et indbrud ,
en skolebrand , chikane af bus chaufførere, en voldtægt , gruppevoldtægt, flere i bande , som overfalder en svensker, ældre dame ovefaldet på gaden , brandfolk chikaneret , skolelærere svinet til ,politifolk oversvinet, begravelser mødt med stenkast, børn frasjålet deres tøj og mobiler, SÅ får Statsminister Reinfeldt og andre politikere ( Bildt m.m.) et bedre Sverige.

OG jo mere af alt dette i årerne fremover et endnu bedre Sverige.

Er de politikere da totalt vanvittige ?

pk

Posted: 12 september 2014 - 16:49 - Svar

Hat tænkt lidt over det .
I Folketinget (DK) tænker de fleste politikere som Reinfeldt og andre.
Totalt upåvirket af hvad , der sker i det land de styrer.

Tænk , at vi endte med, at demokratiet skulle bruges til at ødelægge Danmark og Sverige.

norje

Posted: 12 september 2014 - 21:17 - Svar

Virker som han har et ønske om å gå av. Det oppsiktsvekkende “fri innvandringsutspillet” i starten av valgkampen er en måte å defusere anklager om landssvik på. Nå spiller han demokratisk og med åpne kort, så da har folk bare seg selv å skylde om de stemmer Moderaterna, er vel tanken.

http://www.expressen.se/nyheter/val2014/experten-reinfeldt-kan-avga-ef ter-valet/

Leave a Comment