15
sep
Seneste opdatering: 15/9-14 kl. 0832
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Uhrskov: Sverige er til fare for sig selv og for sine nabolande

Sverigedemokraterne bliver tungen på vægtskålen og helt uden indflydelse. Sveriges jagannathvogn vil køre videre. Sverige har stemt i dag. Landet uden for pædagogisk rækkevidde har praktiseret demokrati, som kun Sverige kan gøre det. Med en presse, der bruger kriminelle metoder for at tilsværte dem, de ikke bryder sig om, og med en valgmetode, som leder tankerne hen på den gang, man ved håndsoprækning skulle markere, hvem man ønskede valgt, så ridefogeden kunne se, hvem der formasteligt tillod sig at stemme på de ”forkerte”.

Sverige er et land med medier, der som nævnt betjener sig af kriminelle metoder. Sverige er et land, hvor politikere helt op til statsministeren åbenhjertigt lyver svenskerne op i deres åbne ansigter ved at påstå, at folkevandringen til Sverige fra den ikke-vestlige verden er en økonomisk gevinst for landet. Sverige er et land, der nu fører så ekstrem en politik, at selv danske politikere er ved at blive nervøse. Sverige er til fare for sig selv og for sine nabolande. Morten Uhrskov i Jyllands Posten

På den svinske tabloid, Expressen, er de parat til at gå i døden for at forfølge deres stupide linje. Må de gøre det ret snart. Få har skadet den demokratiske proces mere. Det er en stor glæde at se, deres metoder har givet bagslag. Karin Jonsson, der jo var i Deadline for nylig, er en vældig, vældig dårlig taber, og hvis hun har forstået rækkevidden af  hvad der er sket, skjuler hun det godt. Järnrörens triumf

Ännu tyder inget på att Sverigedemokraterna kommer att få större politiskt inflytande än föregående mandatperiod. Hur tillströmningen av nya SD-väljare ska hejdas är däremot en ödesfråga, som ingen egentligen tycks veta svaret på. Vi ska fortsätta att vända Sverigedemokraterna ryggen och avslöja vad som finns bakom den nödtorftigt tillrättalagda fasaden. Men det kan för väljarna inte längre råda något tvivel kring vilket parti det är man har att göra med. Ändå rusar dess väljarsiffror.

Den statsminister som har liberaliserat migrationspolitiken och under stora flyktingströmmar talat om vikten för svenskarna att öppna sina hjärtan, förlorade makten delvis på grund av att en inte obetydlig andel av hans väljare föredrog Jimmie Åkesson. Fredrik Reinfeldt fick betala ett högt men hedervärt pris för sin idealism. Det är avgörande att kommande moderatledare väljer att ta samma ansvar som han har gjort.

Jespersen og Pittelkow har en indtrængende reportage om Sverige, der sagten kunne handle om Danmark om få år, for forskellen på os er kun kvantitiv. Vi er ikke garderede imod 100.000 asylsøgere og 40.000 familiesammeføreringer. Hvis Danmark skal drage nogen lære af Sverige, så er det begyndt at haste. Læs endelig: Uden en helt ny asylpolitik bryder samfundet sammen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 15 september 2014 - 03:05 - Svar

Man skal jo ikke være skadefro, men nogle gange er det nu yderst fristende 😀

Kan I huske ham den svenske skotøjsforhandler med internetbutikken Brandos, der i dyb skuffelse og raseri over forrige svenske rigsdagsvalgs store fremgang til SD ( 5.7 % – fra ca. 2.5 %, tror jeg? )lovede i en meget pinlig PR-video, at han ikke længere ville handle med folk, der havde vovet den frækhed at stemme på SD – imod hans vilje og tidligere anvisninger?

En masse potentielle kunder – med SD-sympatier? – har nu åbenbart taget ham på ordet og har lagt deres skoindkøb andre steder … 😉

Han får da sikkert et føl op tværs over det nye sensationelle valgresultat, men måske har han nu fået helt andre ting at tænke over? …

SD-hatare förlorade 162 miljoner

http://www.friatider.se/sd-hatare-f-rlorade-162-miljoner

Publicerad 8 september 2014 kl 06.44

Nätbaserade skobutiken Brandos gör en rekordförlust på 162 miljoner kronor för 2013, visar bolagets årsredovisning som nyligen lämnades in till Bolagsverket.

Företaget har genomgått en rekonstruktion och kämpar med negativa kundomdömen från missnöjda konsumenter runtom på nätet. För investerarna blev 2013 det dyraste året i bolagets historia, då var fjärde investerad krona förlorades på den olönsamma verksamheten.

Michael D

Posted: 15 september 2014 - 07:17 - Svar

Dålig integration ger SD framgång

“Det tycks alltså stå som att Sverigedemokraterna har lyckats med en sorts normaliseringsprocess och lockat till sig de allmänt invandringskritiska väljare som tidigare dragit sig för att stödja dem. Med andra ord har acceptansen hos de svenska väljarna ökat för ett parti med nazistiska rötter och rasistiska politiker.”

Yess, fremgangen kan kun forklares med nazi-kortet, intet mindre!

“Det är en sorglig tanke att övriga partier de kommande åren ska tvingas förhålla sig till vad Sverigedemokraterna kan tänkas tycka om än det ena, än det andra.”

Ja puha da, hvor sørgeligt!!

http://www.dn.se/ledare/dalig-integration-ger-sd-framgang/

Hold nu op hvor er det sindsygt at voksne mennesker kan skrive sådan nogle ting.
Er desværre lidt for ung og uoplyst på det tidspunkt til selv at huske, hvordan det var i Danmark i 90erne, men har denne måde at skrive på været SÅ vanvittig hos os? Jeg mener ud over Politiken og DR. Vist var det galt hos os også, men er situationen virkelig så lig vores dengang? Det her i Sverige foregår på en sådan systemisk måde, at det kun kan foregå i en autoritært eller “managed democracy”. De skal virkelig passe på, at det her ikke ender i borgerkrig eller anden vold, hvis de bliver ved med at ignorere en større og større del af befolkningen.

  steen

  Posted: 15 september 2014 - 07:22 - Svar

  Jeg tror ikke man kan sammenligne de to situationer, DK havde under 100.000 indv. dengang, Sverige har over 30 procent af befolkningen nu, med kurs mod 50 procent

  Vi har aldrig haft brug for så fede fortængsningsmekanismer. Men du har ret, svenske reaktioner er surreelle, kun nogle få siger, at man måske skulle tage et lille hensyn til signalet fra vælgerne. Sandheden kan udtrykkes meget kortere en DN gør:

  http://ledarsidorna.se/2014/09/kann-ingen-sorg-goteborg-eller-surdegsh ambo-i-d-moll/

  Sverigedemokraterna i årets val kommer erhålla runt 13 procent av väljarnas röster vilket är exakt Expos prognos från 1998. Röster som sannolikt går att härleda till att sju partier dansat kring det åttonde i en fuldans som trotsar all beskrivning. En fuldans där ingen vill ta i det faktum att vi står inför ett paradigmskifte inom flykting- och invandringspolitiken. Alla ”Sahlinister” skyr ämnet men det är detta som styrt valresultatet. Allt annat är lögn för de som försöker påstå annat. Annars hade inte Sverigedemokraterna kunnat håva in mer än 12 procent och en vågmästarroll.

  Vi betalar idag, den14 sepember 2014, Sahlinimsens pris. Alla partier.

  Det ser ikke ud til pt, at mange vil erkende. I det tilfælde er Sverige udenfor pædagogisk rækkevidde, som Uhrskov skriver i dag. Både Julia Caesar og jeg, der har gjort noget for at banke virkelighed ind i foretagendet, er dødtrætte af den massive dumhed, og har diskuteret, om ikke det var nu, vi skulle holde en lang ferie.

  Peter Andersen

  Posted: 15 september 2014 - 09:28 - Svar

  Ja, man må nok konstaterer den svenske debat kører på et skræmmende lavt niveau. Ja, faktisk surrealistisk…
  Jeg mindes ikke et så fladpandet debatniveau herhjemme, selvom det til tider har været ret ekstremt.

Robin Shadowes

Posted: 15 september 2014 - 07:41 - Svar

En bilderbergare ersätts av en annan. En afroführer ställer sig vid sidan och ersätts av en svetsarstalin istället. 1-0 Bilderberg – Sverige.

Jernhesten

Posted: 15 september 2014 - 08:33 - Svar

Jeg er forbavset over at valgdeltagelsen er højere end 2010. Stigende politikerlede plejer at have den modsatte effekt.

  steen

  Posted: 15 september 2014 - 08:59 - Svar

  Er de politikerlede? De burde måske, men det kan være, det kun er mig……….

Hans Und

Posted: 15 september 2014 - 10:43 - Svar

Et lille overslag:
SD fik knap 800.000 stemmer og ender 13%. Så der er afgivet cirka 6,4 mil stemmer. Lad os sige at 1/4 er ikke svenskere som ikke har stemt SD. Det er 1,6 mil fremmede stemmer. tilbage er så 4,8 mil svenske stemmer. Knap 17% af de svenske stemmer.

Erfaringen, fortalte en københansk lokalpolitiker mig, er at etnikerne stemme en bloc på egne kandidater. Og det breder sig jo nok til den oprindelige befolkning.

Ingen begavet karriere politiker in spe, vil satse på gammel partierne. De er en døde, de kan ikke tiltrække talenterne, men kun tosserne.

  Peter Andersen

  Posted: 15 september 2014 - 16:57 - Svar

  Ja, man kan udlede mange interessante ting ved det svenske valg.

  SD er blevet mere end fordoblet på bare 4 år!!! Hvor kom de lige fra? Og en undersøgelse viste endog, at SD flere steder havde flertal blandt folkeskoleelever. Nu lukker man så rask væk en lille halv million flere indvandrere ind over den næste fireårige periode.

  Hvis ikke det er opskriften på et polariseret samfund, så ved jeg sgu ikke hvad man skal kalde det.

Leave a Comment