16
sep
Seneste opdatering: 16/9-14 kl. 1837
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Naturligvis kan de det. Hele etablissementet, som har skabt SD, skal bare fortsætte som hidtil. Nyrup, Jelved Holger K og Gammeltoft Hansen skabte succesen Dansk Folkeparti med lidt hjælp fra den danske presse, som hurtigt slap jerngrebet på emnet omkring 1990. Det er Sveriges store ulykke, at de eneste der tør sige det indlysende er almuen, der ikke har noget at tabe, pensionister eller folk der er socialt udgrænsede eller som Rojas mobbet til Spanien.

Alle de andre er så små og fejge, at deres udlægning af, hvad der nu sker i Sverige, lyder mere og mere konstrueret og absurd. “Media jobbar nu för högtryck med att analysera varenda förklaring till varför folk röstar på SD, förutom invandringen,” skriver Erik Almqvist. De skal bare blive ved, og det vil de gøre. I Skåne er der så mange SD-stemmer, at de er nervøse, når Stockholm nu vil køre dem over for en ny fireårsperiode, hvis den bliver så lang. De skriver Ta väljarnas signal på allvar.

“Elitens” fejhed bliver Sveriges ulykke, for ussel mammon vil de sælge deres egen mor. Deres samvittighed sidder i deres pengepung, hvad aboerne mener og i et mavesår. Ikke at de danske skal begynde at prale særlig meget. S,V,K, LA og DF gør ikke det, de burde gøre ved problemet nu: Opsige  Flygtningekonventionen. Dagen vil komme, hvorfor ikke gøre det inden flere irreparable skader? Fordi det vil skade deres avancement i EU, FN og lignende forsamlinger med et bestikkelsebudget til middelmådigheder.. De skaber lige nu det næste parti, der protesterer mod elitens forrædderi.

Riksdagsvalet har gett tre viktiga resultat. Det första gäller Alliansens nederlag och bildandet av en regering ledd av socialdemokraterna. Det handlar om ett paradoxalt nederlag eftersom Sverige var det land i Europa som bäst klarade krisen 2008–09 och som sedan dess haft den högsta ekonomiska tillväxten av alla utvecklade nationer.

Det tredje relevanta resultatet gäller SD:s stora framgång. Det handlar om en allmän europeisk trend, men det återspeglar också de stora segregationsproblem som drabbar Sverige och som ledde till förra årets skakande kravaller. Det sammanfaller dessutom med en rekordstor flyktinginvandring, som kommer att göra problemet ännu svårare att hantera. För det har inget av de etablerade partierna erbjudit en övertygande politik, och om det fortsätter så kan det komma en dag då Sverigedemokraterna blir Sveriges största parti. Mauricio Rojas är docent i ekonomisk historia och kolumnist på ledarsidan i SvD.

Skuddrab i Byretten

Det er jo ikke Snaphanenstof, men når man havner midt i det, afsikrer man kameraet. Jeg sad til frokost og så det på Twitter, forlod en halvfuld tallerken og øl. Men jeg nåede ikke derover inden politiet. Afspærringerne må have været på plads på under fem minutter at det foregik kl.11. Den dræbte advokat Anders Lindholt lå stadig i Fogedretten. Familiedrama bag skuddrama i fogedret: Advokat dræbt og mand såret.

1-byretten 16.9.2014 002

2-byretten 16.9.2014 006 3-byretten 16.9.2014 011 4-byretten 16.9.2014 005

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Nils

  Hvis man er nysgerrig, kan man jo gå ind og tjekke retslisten.

  • det kan være denne sag

   http://www.domstol.dk/KobenhavnsByret/retslister/Pages/Uge39-Civilesag er.aspx

   Borgerlig sag, Forældreansvarssager
   23-09-2014 kl.09:30. Mødelokale 14. Rettens j.nr.: BS 99-2153/2014
   Retsmøde i øvrigt
   Retsmødet er ikke offentligt
   Dommer: Karsten Henriksen
   Sagsøgers advokat: Tine Andersson
   Sagsøgtes advokat: Jacob Steen Andersen
   Sagen drejer sig om: retsmægling KH i BS 2153/2014. 5 personer

   • Så er de dele af retslisten, sagerne med ægteskabssager, blevet fjernet.

    Det virker som om de er blevet bange for deres egen skygge.

    Og ja, jeg tror det har noget med muhammedaner importen (AKA multikulturen) at gøre.

    Personalet reagere skræmt. Den daglige frygt slipper pludeslig ud.

 • JensH

  OT

  Nåja, Europa har de vel efterhånden også fået fyldt op:

  “U.N. to dump flood of Muslim refugees on U.S.

  Displaced Syrians will likely make up the next big wave of Muslim refugees coming to America.

  Since the early 1990s, the United Nations high commissioner for refugees has selected more than 200,000 refugees from Islamic countries to be resettled in the United States. Most of them have come from Somalia and Iraq.

  Syria could soon be added to the mix in the midst of that country’s brutal civil war. The Obama administration has been greasing the skids for the Syrian refugees for months, WND has learned, and the refugees will soon be dumped on American cities throughout the U.S.

  In February, the State Department moved to ease the rules that protect the U.S. from accepting refugees with potential ties to terrorist organizations. The rules were seen as “too strict” by the refugee-resettlement groups that lobby Congress and the administration to continuously let in more Muslims from the war-torn Middle East.

  Then on Sept. 4, a U.S. State Department spokeswoman hinted at her daily press briefing that a new wave of refugees will soon be coming from another predominantly Muslim nation – Syria.”

  The United Nations high commissioner for refugees just this year started referring Syrian refugees to the United States for processing,” said Marie Harf. “Obviously, we have several thousand in the pipeline, and that number will continue to go up.””

  http://www.wnd.com/2014/09/u-n-to-dump-flood-of-muslim-refugees-on-u-s  /

  • Muslimer skal placeres i muslimske lande. Andre trosretninger kan vi godt tage imod, men måske burde kristne og jøder have fortrinsret til lige vores lande. Så kan f.eks. Kina, Brasilien, Indien og Rusland jo tage dem de synes passer bedst til dem…

   Flygtningepolitik for dummies…

 • Bjovulf

  Søren Pind: Indvandrere truer (hoter) svensk kultur og demokrati

  http://www.bt.dk/politik/soeren-pind-indvandrere-truer-svensk-kultur-o g-demokrati

  Af Thomas Nørgaard Andersen, Berlingske Nyhedsbureau
  Tirsdag den 16. september 2014, 21:06

  Venstres Søren Pind mener, at svenskerne skal bruge højrepartiet Sverigedemokraterna til at sikre svensk kultur på samme måde, som man i Danmark har brugt Dansk Folkeparti.

  Demokratiet og kulturen hos vores svenske naboer er truet, mener Venstres udenrigsordfører Søren Pind (V).

  På sin Facebook-profil skrev Søren Pind tirsdag morgen, at et lands kultur uddør, når der kommer et tilstrækkeligt antal mennesker fra en anden kultur. Dermed mener Venstre-politikeren, at Sverige bør tage Sverigedemokraterna til sig, som danskerne har taget Dansk Folkeparti til sig.

  »Når et oprindeligtfolk kommer i mindretal, så sker der de her ting.

  ….

  ——————————————————–

  https://www.facebook.com/vsorenpind#