17
sep
Seneste opdatering: 18/9-14 kl. 0014
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

The following report from CTV News describes a successful prosecution for “grooming and pimping” — in reality, sex slavery — in Vancouver. Needless to say, the TV reporters fastidiously avoid any mention of JIM. However, the man convicted of the offense has a Persian name, so there’s little doubt of the culturally-enriched nature of the case.

Notice that the pimp’s modus operandi is all but identical with those used by the gangs in Rotherham, Rochdale, Oxford, and all the other “grooming” cases in England. Yet he is halfway around the world from those places. Also, he is of Iranian background, and not Pakistani. What’s more, he is likely a Shiite, rather than a Sunni Muslim.So why are his methods so similar to those of the “British” pimps? What could they possibly have in common. I’m scratching my head in perplexity… GoV

UK Demography: Non-muslims should be worried


The changing face of Britain: A child in Birmingham is now more likely to be a Muslim than Christian

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 17 september 2014 - 22:47 - Svar

Godt interview. Modig ung mand!

Han er tydeligvis klar over hvad der er på spil, til forskel for de fleste vestlige indfødte.

En førertrøje i børnefødsler betyder erobring. Et flertal af muslimske babyer i en by betyder dens islamiske overtagelse.

Var det 100.000 indfødte briter der forlader Storbritannien hvert år??

Tror den indfødte britiske elite virkelig den vil få bare et fimrehår til jorden i land med et befolkningsflertal af syd-asiatiske muslimer??

Og vi har allerede så rigeligt i den sump af fattigdom, vold og elendighed de kalder Pakistan (Bangladesh ikke nævnt, men ikke glemt).

Så hvad dævlen da skal vi dog med en flydende kopi udfor Frankrigs kyst??

norje

Posted: 18 september 2014 - 01:02 - Svar

“Det rekordhøje antal flygtninge fortsætter ifølge TV 2’s oplysninger med at stige. I september måned er der kommet omkring 100 flygtninge om dagen – nogle dage op til 140 om dagen.

Hvis udviklingen fortsætter måneden ud, så kan tallet for september lande på over 3000.”

Hva med at Danmark forsøker å påvirke EU, de kommer jo i båter, problemet kan løses på dagen. 118 000 av 130 000 asylsøkere i Europa i år er visstnok “reddet” av den italienske kystvakt, og ser ut til å være på vei mot Norden. Fortsatt sitter EU og tvinner tomlene. Man kan bli speechless av mindre.

  steen

  Posted: 18 september 2014 - 01:56 - Svar

  Ja, altså de får 60.000 om måneden i Folketinget for at være mere informerede end vi andre. Jeg får ingen-

  Situationen er skåret ud i pap for dem, nu efter at Sverige situation er nøje belyst i Danmark så nu skulle de måske lige akkurat kunne klare vælge ?

  Jeg sidder på mine hænder og venter spændt på, om de vil forstæte med at forråde os for vores egne penge. De er ikke længere i god tro.

  Et par reaktioner

  Morten Uhrskov Jensen På vej mod svenske tilstande

  Svenske tilstande i Danmark? Frygter asylboom for 16 milliarder

   norje

   Posted: 18 september 2014 - 02:30 - Svar

   Ja, virker heller ikke som det å stoppe båtene engang er en tanke de kan tenke. Det er snakk om å lansere “Frontex Plus” siden italiernerne klager, dvs same story, bare finansiert med EU-penger.

Machiavelli

Posted: 18 september 2014 - 06:43 - Svar

Og tænk på at socialdemokratiet og de radikale værnemagere kun venter på at få fjernet retsforbeholdet, så vi kan få nogle af de italienske bådflygtninge til Danmark. “Det er kun retfærdigt,” som værnemageren Zenia Stampe har udtrykt det.

  Machiavelli

  Posted: 18 september 2014 - 08:31 - Svar

  Dumrianen med stort D Mette Reissmann, udlændinge- og integrationsordfører (S) er vred og skriver i JP:

  “Samtidigt fortsætter skræmmekampagnen om regeringens udlændingepolitik. Omkvædet lyder, at udlændingepolitikken er ført tilbage til 1990’erne.

  Det er forkert, og det ved de herrer godt. Regeringen fører en stram udlændingepolitik, der i store træk minder om den politik, der blev ført i 2010. Vi har taget afstand til negativ retorik og afskaffet et pointsystem, der favoriserede akademikeren over elektrikeren eller sygeplejersken, samt fattigdomsydelserne. Det skabte ulighed i Danmark, og det står vi ved. Alt tyder på, at Venstre har tænkt sig at gentage fortidens synder. Med et løndumpingudspil, der blandt andet lemper på 24-årsreglen og åbner for løntrykkeri, er linjen lagt til en underminering af det danske fællesskab og velfærdssamfund.

  Sandelig en stram udlændingepolitik. Det er så man får tårer i øjnene. Den åndssvage klovn burde sattes i Sandholmlejren 14 dage. De aner ikke hvad der foregår. Det er virkeligheds fortrængning, som hører hjemme på en psykiatrisk anstalt.

Leave a Comment