22
sep
Seneste opdatering: 24/9-14 kl. 0336
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

On Saturday 20th September 2014, at the invitation of the English Defence League, Liberty GB leader Paul Weston gave a passionate speech at Downing Street, London.

Hamed Abdel-Samad: ISIS er ægte islam

Muslimske terrorplots fyger os om ørerne. Forleden i Australien, hvor parlamentet skulle angribes, i Canada hvor en muslim fik 24 års fængsel for bombefabrikation og landsforræderi, i Belgien hvor et antal terroranslag er forpurret, våben og eksplosiver er fundet, blandt andet et angreb på EU-Kommissionen. Mehdi Nemmouche planlagde “et massivt angreb på Bastilledagen i Paris.

Karussellen kører hurtigere og hurtigere, hvis politikerne bemærker det strammer til, lader de sig ikke mærke  med det. Hvad  har de planglagt, den dag en dansk Syrienjihadist rejser sig fra sin terapibriks og halshugger civile? Skyd først med den ene hånd, gør 20.000 muslimer til danskere med den anden, det er ikke forbundne kar. Kun Enhedslistens venstrefløj er imod de næste bombninger i den muslimske verden, og EU har sørget for, der aldrig bliver krig mere.

“Vestlige politikere har nu skaffet en situation, hvor man ikke ved, når man vågner, om nogle terrorister er sluppet igennem overvågningsnettet. Alligevel hælder disse dagligt mere islam – potentielle dødsfjender –  ind i Europa. Det vil naturligvis gå galt, som PET også kom til at sige: Terroren vil lykkes en dag igen, som den gjorde i London 2007 og Madrid 2004. (Nye trusler fra IS: Dræb alle borgere fra koalitionslandene, In the Name of Allah the Beneficent the Merciful Indeed Your Lord Is Ever Watchful.)

Vi har jo valgt at vende ryggen sprogligt til vores tyske nabo, Europas  vigtigste land Tyskland, det er derfor kun et mindretal der kan nyde den lysende begavede og modige politolog, Hamed Abdel Samad, der burde være landskendt i Danmark. Her er han oppe imod den troende muslim Khola Maryam Hübsch, og jeg fik næsten ondt af hende, men da vi lever i en tid, hvor naivitet er dødelig, tog jeg mig i det. Hun er en mytoman og en drømmer, der f.eks. ikke kender forskel på offensiv og defensiv jihad, men ofrene kan selvfølgelig være ligeglade, da resultatet er det samme. Hvis man vil nyde det hele, er det her: Friedensprediger oder Glaubenskrieger: Ist der Islam gefährlich? – log in mit Hamed Abdel-Samad, 60 minutter.

The Ottowa terrorist plot

Som nævnt ovenfor.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Andersen

Posted: 22 september 2014 - 15:23 - Svar

For helvede Paul Weston, nu må du stoppe..!

Muhammed havde intet at gøre med islam..!

LarsS

Posted: 22 september 2014 - 15:51 - Svar

Har lige brudt mit kun 2 dage gamle løfte om aldrig, ALDRIG nogensinde at overvære en politisk debat på TV, men indslaget med Hamed Abdel Samad fik lokket mig, så han må bære skylden :)!

Hamed er skarp og rammer direkte ind i kernen af islamister vs. muslimer og han forstår at udtrykke, at de to termer er parallelle linjer som følger hinanden tæt, konstant og ikke kan adskilles.

Som andre skarpe debattører har Hamed den karburatorfejl, at han ikke kan stoppe når først benzinen flyder.

Hameds sammenligning med Vestergårds Muhammed bombeturban-tegning og IS´s Muhammed flag var “spot on” og man kunne næsten mærke, at den unge dame ønskede han ville fortsætte sin talestrøm, så hun ikke skulle svare på hans direkte spørgsmål om hvorfor muslimer gik i oprør og slog mennesker ihjel over tegningerne, men ikke over IS flaget med eksponering af Muhammed!

Desværre fortsatte han, svarede selv på spørgsmålet og lod den unge kvinde slippe for ydmygelsen af stillingtagen og besvarelse af dét dilemma.

Men god, det er Hamed godt nok – jeg blev lidt imponeret over hans attitude og nærmede mig et smil da han satte den unge TV værtinde på plads og truede med at forlade studiet, hvis han ikke fik samme ubrudte taletid som sin moddebattør.

Prudentius

Posted: 22 september 2014 - 16:32 - Svar

Fra JP “Nye trusler fra IS”: “…kommer den islamistiske terrororganisation med nye trusler mod Vesten.”

“islamistiske”??

Den fæle ideologi, som sjovt nok kun nævnes i vestlige Dar al islam-analyser. En ideologi der alene bygger på islams hellige skrifter, men som alligevel mystisk afviger afgørende fra den smukke fredelige religion islam. Men hvordan afviger?? Hold din kæft, det gør den bare!

“terrororganisation”??

IS er en islamisk stat, ja ligefrem et kalifat. IS har et statsoverhoved, kaliffen, og et sæt af provins-guvernører. Staten er efter koranisk diktat engageret i hellig krig mod ikke-muslimer og muslimske frafaldne-hyklere. Dens mål er således politisk og religiøst (teokratisk) herredømme over kloden, ikke “terror”, hellig krig er kun et middel.

“trusler”??

IS er, som sagt, engageret i hellig krig mod alle islams fjender, det vil sige alle ikke-omvendte ikke-underkastede ikke-muslimer og frafaldne fra islam og muslimske hyklere, de sidstnævnte muslimer der nok bekender islam med munden, men i tanke og gerning modarbejder religionen (hvem der er frafaldne og/eller hyklere defineres selvfølgelig forskelligt af de forskellige islamiske sekter.).

Vestens establishment bør glemme alt om at dominere den islamiske verden. Det kommer ikke til at ske, hverken med våben eller med ord. Muslimer overtager ikke vores normer eller ideologier, bare fordi vi kalder alt det vi ikke kan lide ved islam for “islamisme” eller “ekstremisme”. Eller deres jihadister for “terrorister”.

Islam har erklæret os hellig krig og troende muslimer udkæmper den fordi det er en religiøs pligt. Og det ville efterhånden klæde vores politikere og journalister at acceptere det faktum.

Ole Burde

Posted: 22 september 2014 - 21:10 - Svar

Jeg forstår udmærket at man i feks Danmark ikke vil blandes ind i mellemøstlige voldshelvede, men er det ikke lidt for sent efter at have inviteret mellemøsten til at slå telt op i Hr jensens baghave ?
Det er ikke kun vesten IS har erkæret krig . Mellemøslige minoriteter som kristne og kurdere er de mest øjeblikkeligt truede ofre for IS , men også flere af de mere stabile regeringer har indset at IS er en grotesk truseel på længere sigt .
Igår flygtede 100.000 kurdere for livet ind i Tyrkiet , forfulgt på temmelig nært hold af IS …Hvad siger DET om Obama administrationens evne til at hamle op med problemet IS ? De samme kurdere som gang på gang er blevet erklæret en del af løsningen på IS-problemet ? Hvorfor var det amerikanske luftvåben ikke istand til at blokere IS’s blodtørstige fremgang ?
Elefanten i stuen er Obamas ideologisk ballast ; Manden er PACIFIST ! Det eneste han virkelig er sikker på ,er at hvad han IKKE vil gøre .
Mellemøsten har forandret sig en del på det sidste . Koalitionen mellem Israel og Egypten (som var den afgørende faktor i den nylige krig i Gaza striben) , åbner for mange overraskende muligheder .
Det eneste land i området som ikke blev inviteret med i den hellige koalition mod IS var Israel , det enste land som ØJEBIKKELIGT er istand til at smadre IS , hvis altså dets luftvåben fik mulighed for at flyve frit henover Jordan og Iraq .
På et vilkensomhelst tidspunkt , kan Obama løfte en telefon til Israel ,Egypten ,Jordan og Saudiarabien for at få Israel med i koalitionen .
Egypten som MEGET gerne vil se IS sendt med luftpost til det sorteste helvede , vil med stor sandsynlighed være istand til at få resten af flokken til at se logikken i det .
For Israel vil det (udover at slippe af med IS) være en historisk mulighed for at vise fordelene ved regionalt samarbejde med en teknologisk mini-supermagt . .. og måske også en fristende lejlighed til at demonstrere forskellen melelm Obamas handlingslammelse og israelsk målbevidsthed .
For kurderne vil det måske betyde forskellen mellem liv og død .

Angela

Posted: 22 september 2014 - 21:17 - Svar

Angela

Posted: 22 september 2014 - 22:22 - Svar

http://www.friatider.se/ny-skarp-sverigekritik-i-new-york-times

Och på Fria Tider finns också artikeln från New York Times.

På Avpixlat finns f d statsminister Göran Perssons (s) uttalande i Agenda.

Jakob

Posted: 22 september 2014 - 22:31 - Svar

Kan kun være enig med LarsS. Det tyske debatindslag var glimrende og meget sigende. Hvad hun rablede af sig var svært at forstå og sværere at fatte, mens han var vidende og skarp som en ragekniv. Det er nok desværre ønsketænkning at se Hamed i den hjemlige andedams deadline.

Skåning

Posted: 22 september 2014 - 23:18 - Svar

Vad ska man säga? Det är hårda ord av Paul Weston, men han har ju i princip rätt. Om man inte ens vågar identifiera fienden efter dessa brutala dåd, så är man i absolut bästa fall en ynkrygg, men egentligen, tja… det Paul Weston säger. Samtidigt vill man ju önska ett mått av besinning, i den meningen att muslimer (kategori två enligt Hirsi Ali) inte hamnar som mottagare av en besinningslös bredsida.

Bjovulf

Posted: 23 september 2014 - 00:28 - Svar

Skåning

Posted: 23 september 2014 - 01:10 - Svar

Lite lustigt egentligen. Jag var en av de idioter som valde franska som andraspråk i högstadiet (det var franska eller tyska på den tiden, numera utökat med spanska och arabiska). Jag hatade språket, det var fruktansvärt komplext i sina otaliga verbformer och sina outgrundliga stavningar. Jag lyssnar på denna tyska debatt och förstår i princip 80% av det som sägs. Då ska det medges att jag spenderat otaliga semestrar i Tyskland och Österrike, men ändå. Varför pluggade jag inte tyska?

    steen

    Posted: 23 september 2014 - 03:34 - Svar

    vi skulle have tysk (obligatorisk fra 7 klasse) + fransk eller russisk. Jeg har ikke haft meget brug for fransk, det er en luksus, jeg slæber med.

    Godt du forstod det, det ER jo et kusinesprog til dansk og svensk

Skrotpramie

Posted: 23 september 2014 - 11:07 - Svar

Och på Fria Tider finns också artikeln från New York Times.

Leave a Comment