25
sep
Seneste opdatering: 25/9-14 kl. 1737
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1-Choudhary KBH 02.08.2014, II 028

(Foto © Snaphanen, klik f helskærm) Radical preacher Anjem Choudary is one of nine men arrested today as part of an investigation into Islamist terrorism, sources have revealed. Choudary, 47, and eight other men aged 22, 31, 31, 32, 36, 38, 39 and 51 were arrested by Metropolitan Police officers in London this morning, and have all been taken to police stations – where they remain in custody. Some 19 residential, business or community premises were also being searched today as part of the investigation, Scotland Yard said. Eleven of these were in east London, one was in west London, one was in north-west London and five were in south London – while a residential address was also being searched in Stoke on Trent, Staffordshire. BREAKING NEWS: Radical preacher Anjem Choudary is one of nine men arrested by counter-terror police in London on suspicion of encouraging terrorism, Radical preacher Anjem Choudary among nine men arrested in counter terrorism raids

Juristen Choudhary har ikke været sådan at få ram på, men nu hvor England står lige foran at skulle bombe IS, må han regne med at love, der i går blev fortolket på én måde, idag fortolkes på en anden. Når tiderne skifter, kan vi befinde os i en anden situation. Det har Choudhary ikke kalkuleret med, after at han har trillet bæ med systemet i så mange år. Islam tror, den har aflæst os, men efterhånden som den flytter sine positioner frem, ændrer vi os. Det har den intet øje for. Fundamentalisten Abu Laban boede her i 23 år, og troede han én gang for alle havde luret de naive danskere – men ikke. Han døde ude i kulden som almindeligt forhadt. DR glemte pludselig, at de havde dikket ham under hagen og brugt ham som ekspertkommentator i årevis.

På sociale medier kan englændernes reaktion på arrestationen omtrent sammenfattes til “about bloody time.” Mange venter, han vil snakke sig ud af det igen, men lad os nu se. Måske bliver IS, som en af mine venner siger, det der endelig vækker Europa af sin langvarige dvale overfor islam. IS kan blive en game-changer. Han blev for et par dage siden interviewet på FOX om IS. Bortset fra at det illustrerer en muslimsk tankegang, der iøvrigt ligner Asmaa Abdol Hamids, er det et håbløst projekt. Samtale med Choudhary er som at afhøre en Toto Riina, en Gus D’Amato eller en Lucky Luciano. Muslim rimer på mafioso. Om Choudharys danske forbindelser: Han opfordrer unge danske muslimer til jihad


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Andersen

Posted: 25 september 2014 - 11:23 - Svar

Jeg giver dig fuldstændig ret Steen. Den lille hus-islamist har troet han kunne køre på frihjul i al evighed, men han og hans ligesindede har selv skabt problemet.

Én ting er, at nogle af os godt kunne have ønsket disse problemer tacklet, før vi havde lukker i tusinder og atter tusinder af disse galninge ind i vores lande. Men en anden ting er at tro, vi for altid ville være blinde overfor disse og deres sindssyge ideologi.

På et tidspunkt ville der ske noget. Lad det endeligt være nu..!

  steen

  Posted: 25 september 2014 - 11:37 - Svar

  jeps, jo senere desto værre. For os alle. IS og Al Nusra er ikke glade i disse dage, og de vil selvfølgelig hævne sig i Europa

PFEP

Posted: 25 september 2014 - 11:58 - Svar

Islamisk Stat kan nok blive de dråber der får bægeret at flyde over i Europa.
Det rækker med et stort eller flere mindre terrordåd i Europa og IS/Islam kommer vække befolkningens vrede og det kommer ikke gå stille af.
Desuden kommer det rejses massivt krav på myndighederne at handle, noget der kan ende i repatriering av ointegrerbara muslimer.

nadacomprende

Posted: 25 september 2014 - 13:02 - Svar

Det var f*n på tiden.

traveler

Posted: 25 september 2014 - 13:21 - Svar

IS kulminerer på et ubekvemt tidligt tidspunkt for muslimer her i Vesten, da de muslimer ledere havde kalkuleret med, at den voldelige magtovertagelse skulle ske senere, når de gennem befolkningsimport og fødsler stod stærkere i Vesten.

Choudhary, Asmaa og alle de mange imamer og talsmænd er i stedet fanget på det forkerte ben og kan ikke rigtig formulere sig ud af deres koran-funderede agenda

John Niss Hansen

Posted: 25 september 2014 - 15:18 - Svar

Nu er vi så for alvor i direkte krig med Islam. Det har vi været mere eller mindre siden deres store krigserklæring i 2001.
Heller ikke dengang ville de moderate tage tydelig afstand fra og udgrænse de ekstreme. Det betyder, i en hvis forstand, at vi er krig med dem alle, desværre.
Den dag kan komme, hvor krigen ikke længere foregår i fjerne lande, men må udkæmpes her.

  Jesper

  Posted: 25 september 2014 - 20:06 - Svar

  Nej, den dag kan ikke komme – den kommer med stor sandsynlighed – desværre (for vores børn).
  Spørgsmålet er bare hvilken form det kommer til at tage – det er jeg usikker på i øjeblikket. Et godt bud vil være, at Sverige inden for få år eller et årti måske bryder ud i en (omfattende) Balkanagtig borgerkrig hvilket kan starte en kædereaktion i andre lande. IS er en døgnflue eller en optakt og får begrænset indflydelse i vores del af verden – med de kan skubbe til hadet til muslimer, hvilket kan fremskynde en konflikt. Den pinlige tavshed fra muslimske organisationer og det tavse flertal af muslimer i forhold til at fordømme IS illustrerer endvidere, at Islam (i sin nuværende doktrin) er hovedproblemet i den manglende integration.

  Danmark skal straks opsige flygtningekonventionen mod at yde mere hjælp i nærområderne. Hertil kommer at vi skal tilbyde hjemsendelsesprogrogrammer til indvandrerer, hvor det bliver muligt livsvarigt at medtage sociale ydelser til hjemlandet plus en stor bonus for at rejse. Det bliver dyrt, men trods alt en god forretning for landet, hvis vi kan reducere antallet af ikke-vestlige indvandrere (muslimer).

  Begynder vi ikke at tænke på dette her problem på en ny måde, ender det galt som illustreret i ovenstående. Vi kunne endvidere kræve, at man skal være certificeret for at virke som imam i Danmark samt i tillæg hertil være såkaldt integrationsegnet. Sikkert på kant med Grundloven, men måske det kunne gå og vi kunne udgå vanvidsimamer og deres hadtaler.

Skåning

Posted: 26 september 2014 - 00:42 - Svar

Jag vet inte om jag glädjer mig så mycket över att “Andy” har blivit arresterad. Visst, har han varit med och planlagt terrordåd så ska han buras in, men inte för vad han säger, såtillvida att hans tal kan bevisas ha lett till direkt våld. Jag anser att det är bra att sådana som han säger sina åsikter rätt ut under yttrandefrihetens principer. Det gör det så mycket enklare för oss, som är hans diametrala motsats, att peka på vad dessa sharia-muslimer verkligen tycker.

Problemet med Choudary är inte vad han säger, för det är mycket upplysande. Problemet är att han ens vistas på europeisk mark. Jag säger lite som den tasmanska damen i klippet nedan. Get the fuck out of here! De har inte här att göra. De får säga precis vad de vill så länge de är här, men Västvärlden borde verkligen göra allt i sin makt för att köra ut dem ur våra länder. Inte anhålla dem för yttrandefrihetsbrott.

  Angela

  Posted: 26 september 2014 - 09:17 - Svar

  Det var många bra kommentarer här, Skåning! Jag reagerade på detta i morse (SR, Ekot):

  “Men i går kväll blev det klart vem som blir tredje vice talman. Det är miljöpartisten och riksdagsledamoten Esabelle Dingizian som kom till Sverige 1965 från Irak och har suttit i riksdagen sedan 2006.

  – Jag vill visa att det går att som utlandsfödd bli talman i Sverige, att det inte bara är så att säga människor som är blonda och har ett svenskt namn som kan bli makthavare, utan att vi har ett Sverige i dag där det finns möjlighet för människor att kunna bli makthavare, även som utlandsfödd, säger Dingizian.”

  Det är ett så oerhört fräckt uttalande så man baxnar och framför allt över Ekots oerhörda flathet och fräckhet. I Sverige bor svenskar och självfallet bestämmer varje folk i sitt eget land. Jag skulle knappast tro att jag kunde få en sådan ställning i Irak. Jag får det inte ens i mitt eget land. Finns det några poster/tjänster lediga längre för en svensk/svenska? Eller är de redan besatta alla. Eftersom det ser ut som det gör i samtiden är det inte konstigt att politiker och journalister hellre talar om Hitler än om dagens läge.

  Jag förstår att irakiskan yvs för det är inte många blonda människor med svenskt namn, och någon svenska har nog beviljats ynnesten att få företräda sina landsmän i sin egen RD. Det irakiskan glömmer är att svenskarna då rakt inte valt henne eller utnämnt henne till den posten.

  Det vore bättre att irakiskan om hon gav sig av till sitt hemland och finge ordning på det så andra länder sluppe alla problem med hennes landsmän. Svenskarna klarar sig själva. Och har alltid gjort.

   Angela

   Posted: 26 september 2014 - 09:31 - Svar

   Rättelse av näst sista stycket:

   Jag förstår att irakiskan yvs för det är inte många blonda människor med svenskt namn, i synnerhet inga svenskor (om någonsin), som beviljas ynnesten att få företräda sina landsmän i sin egen riksdag, i sitt eget land. Det irakiskan glömmer är att svenskarna inte valt henne eller utnämnt henne till den posten eller ens en plats i riksdagen. Irakiskan har tvingats på oss av ett litet s k parti som ockuperats av en samling utlänningar. Varför jag som svenska skall företrädas av en irakiska är obegripligt?Svenskarna är inte intresserade av irakisk politik i riksdagen. Vi anser att vi har rätten att bedriva vår politik själva utan inblandning av andra.

Moran ya Simba

Posted: 26 september 2014 - 03:04 - Svar

Det er fint nok at han er blevet nappet og umuligt at være uenig i kommentarer som “about bloody time”. Men muren af eskapisme og total virkelighedsfornægtelse er stadig massiv. Obama står på FNs talerstol og erklærer “Islam teaches peace”… Altså hallo, Det Hvide Hus er stadig på børnehave-niveau når det gælder islam fordi virkeligheden er, ja, en kende uhyggelig.
http://www.jihadwatch.org/2014/09/obama-at-the-un-united-states-is-not -and-never-will-be-at-war-with-islam-islam-teaches-peace

Det er ret informerende at se dokumentarer om Anden Verdenskrig. Tre ting jeg særligt har bemærket:

a) angrebet på folk der kritiserer Islam og indvandringen af muslimer til vesten virker forbløffende parallel til eftergivenhedspolitikken i UK i 1930erne. Chikanering, skamning, udelukkelse osv. af kritikere af eftergivenhedspolitikken, inkl., men bestemt ikke kun, Churchill, er forbløffende som det vi ser idag mod, ja, folk som os. Det samme er de stædige forsøg på at insistere endnu hårdere jo mere fakta tydeligt peger på noget andet, fra “etablishementets” side. Det giver grund til at lave hypoteser om hvordan befolkninger og samfund reagerer på traumer og hvordan de går efter de der bringer dårlige nyheder forbundet med traumerne. Kilde Troublesome young men
b) I starten af krigen blev der både i UK og USA talt meget om at demokratierne var blevet for bløde til at slås mod Hitler’s og Japan’s hårde hunde. Her er historien lidt en trøst for mig, for amerikanere, briter, canadiere og andre, blev efterhånden selv nogle gange effektive krigere. Kilder bl.a. “Five days in London”, og farvefilms dokumentarerne WWII Lost Films
c) Hvor brutale “de bløde” demokratier USA og UK blev, ikke mindst i forbindelse med bombekrigen mod Tyskland. Specielt citater fra flyvere dengang som “if women or little children had their arms blown off or their faces caved in [i allierede bombeangreb]…touch sh*t for them..” (en amerikanske bombepilot) eller, om briternes gigantiske angreb på Hamburg 1943 “the British considered [den næsten totale ødelæggelse af Tyskland’s næststørste by] a resounding victory” og fra endnu en amerikansk bombepilot: “When I heard that the British had killed 35,000 Germans I thought ‘great, that’s 35,000 fewer Germans we have to worry about” og samme mand “We knew that if we killed every German, the war would stop. We knew that was impossible to kill them all. But if we killed enough we would win.” DET er krigsmentalitet. Det er ikke, som mange idag sikkert vil mene, “folkemord” eller “krigsforbrydelser.” Det er bare total krig og det er ikke ret kønt. Men det var den eneste måde at overleve en rovdyrs-ideologi som nazismen på. Og jeg tror det bliver den eneste måde at overleve rovdyrs-religionen islam på. Og når man tænker på reaktionen på Israel’s, til sammenligning, mikroskopiske aktion i Gaza, ser man hvor mange lysår vi er fra den nødvændige hårdhed og vilje til at give igen så det gør ondt, idag. Kilde igen WWII Lost Films. Og, naturligvis, bare at foreslå at det bliver så grimt igen, vil få mange af de der aldrig har været ude “på kanten” til at tænke eller råbe “nazist!”. De fornægter hvor grimt det kan blive, måske netop fordi de ubevidst fornemmer det.

  Skåning

  Posted: 26 september 2014 - 06:47 - Svar

  Liknelserna med Hitler står som spön i backen, och som neutral feg svensk kan jag inte låta bli att pocka på er danska självbild. Nä, vi svenskar var ju inte med i kriget. Ingenting kunde vara mer fel. Medans danskarna tyst accepterade ockupationen till 1944 då Tyskland redan hade förlorat kriget, så gick 10 000 svenskar frivilligt i strid på Finlands sida mot den ännu mer brutale diktatorn Stalin redan 1939, när oddsen var på andra hållet. Säg att Hitler hade vunnit kriget. Danmark hade möjligen blivit en satellitstat till Tyskland, med ungefär lika mycket självbestämmanderätt som vilken stat som helst har i dagens EU, och bygget hade kollapsat långt tidigare.

  3000 danskar åkte och stred med Waffen-SS. Siffran för Sverige är ca 300. Vi stred mot Stalin på riktigt, för att inte tala om finnarna. Ni kom med en modstandsbevegelse när saken redan var avgjord. Ledsen att säga det, men den här danska självbilden är bara ynkedom. Det ska däremot sägas att det fanns fördelar med den danska motståndsrörelsen och det “neutrala” Sverige. Krigets största räddningsaktion av judar hade inte varit möjlig utan den ene eller den andre. Men det här danska tuppandet om “modstand mod Hitler” är, pardon my french, löjeväckande, liksom självbilden av det som hände.

   Moran ya Simba

   Posted: 26 september 2014 - 13:03 - Svar

   Nu skal du lige høre her makker. Historien er ikke særligt relevant. Amerikanere kan godt lide at stikke lidt til franskmænd over Frankrig’s kollaps i 1940. Og det var også ydmygende. Men det samme land kæmpede som en vild tiger i 4 år 22 år tidligere og ofrede relativt flere mænd end Tyskland i den første krig. Og, efter Obama’s kujon-adfærd hvad islam osv angår og Kerry’s nærmest tiggen om at “Islam må ikke være ond ved os suk suk suk”, har USA ikke noget at lade Frankrig høre i kujon-afdelingen.

   Og nu skal du høre her: Danmark’s historie var ikke kanonflot i Anden Verdenskrig. Det var Sverige’s heller ikke. Men idag er vi genstridige danskere tydeligvis LANGT sværere at tæmme og kue end jer undertrykte svenskere. Så kom IKKE til Danmark og forsøg at skære folk ned til små størrelser!!

Neuhammer

Posted: 26 september 2014 - 11:48 - Svar

@ Moran ya Simba

Som Winston sagde: War is hell, slavery worse.

  Moran ya Simba

  Posted: 26 september 2014 - 13:04 - Svar

  Lige præcis. So buckle up, buddy…

Leave a Comment