26
sep
Seneste opdatering: 26/9-14 kl. 1850
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Glimrende at vende kanonløbet den anden vej. Expressen bryder sig overhovedet ikke om at blive gransket. Tidligere kunne høres Vad ligger bakom Expressens hat mot SD?

Expressen utförde inför valet 2014, en av de största kampanjerna mot ett riksdagsparti i Sveriges historia. Genom en tredelad kampanj, ville man förmå människor att inte rösta på Sverigedemokraterna.

Den tredje och mest makabra delen av kampanjen, var att Expressen, tillsammans med den våldsamma kommunistiska Researchgruppen, gick igenom 70 000 kommentarer på alla stora etablissemangskritiska bloggar, för att hitta någon affektivt skriven kommentar för 3-4 år sedan. Med detta material som grund gick man objudet hem till folk, in i hemmen med dold kamera, och började ställa oförskämda frågor i syfte att skrämma vanliga människor till tysnad. Granskning Sverige får skakande vittnesmål om hur Expressen betedde sig och hur dom uthängda familjerna drabbats.Ingen journalist på Expressen vill svara på frågor.

Jeg vil af nogen udmattelse delvist vende ryggen til Sverige. Valget medførte en fin artikelstrom i Danmark med mange gode indlæg. Der er mennesker her, der tænker som jeg gjorde omkring årtusindeskiftet, da jeg begyndte at skrive om det, at Sverige må være den ideelle glaskugle at kigge i. Fremtiden er her, det er bare at se på den og lære. Men det indgiver ikke mig nogen illusioner på Sveriges vegne, at 13 procent protesterer 40 år efter en eksempelløs masseindvandring, der radikalt har ændret små 30 % af befolkningssammensætningen.

Fremtiden ligger i demografien, og den viser, at gammelsvenskere kommer i mindretal i Sverige midt i dette århundrede. Det kunne måske være ligegyldigt, hvis det ikke allerede var gået som det er. Ekstrapolerer man de tendenser, som jeg kender alt for godt fordi jeg kender dem under den forlorne medieoverflade,  er svenskerne “sleepwalking into civilwar” efter min bedste overbevisning. For at leve med den, må man enten iføre sig urimelige illusioner, eller skrue ned for blusset og vende blikket bort. Jeg har valgt det sidste. Julia Caesar holder også en vefortjent pause. 170 kronikker og tre bøger på godt fire år (!)

Jeg har engang i en mindre lystig stund sammenlignet betragtningen af Sverige med at sidde ved et langtrukkent dødsleje. Enhver der har prøvet det, ved at det trækker tænder ud. Man har brug for flere ferier undervejs også selvom man ikke regner med at komme til at opleve selve dødsfaldet. Alt hvad jeg har dokumenteret, har været for at forebygge ulykker, og det har ikke hjulpet ret meget. At samtidigt blive betragtet som ondskabens inkarnation, tager jeg blot som et bevis på mængden af dumhed i verden.

“Den, som tror at tingenes tilstand i denne verden kan ændres, tror noget, han ikke bør tro”, siger Don Quijote til Sacho Pancha. Sancho Panza siger noget, jeg vil lægge mig på sinde: “Har man først fået ord for at stå tidligt op, kan man godt blive liggende til middag”. Trøsterigt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hr. Naturli'

Posted: 26 september 2014 - 23:30 - Svar

Steen:

“Alt hvad jeg har dokumenteret, har været for at forebygge ulykker, og det har ikke hjulpet ret meget.”

Måske ikke. Nok ikke i Sverige – de er kommet for langt ned ad slisken, og farten er for høj.
Men her i Danmark har jeg oplevet et klart ryk i den rigtige retning, gennem det seneste års tid. I sommers var f.eks. Venstre ude med en prøveballon om, at se nærmere på de internationale konventioner, der forpligter os til at tage imod alverdens indvandrere. Søren Villemoes er, som det kan ses i Dan Park tråden – også kommet op i omdrejninger. Jeg har tidligere hørt ham i Rushys Roulette, hvor han var væsentlig mindre skarp.

I min egen verden oplever jeg oftere og oftere, at folk omkring mig tager afstand fra islam og muslimer. Og der er efterhånden langt mellem dem, der desperat forsøger at forsvare de muslimer, som de reelt ikke selv har noget at gøre med. Flere og flere danskere er begyndt at fatte, hvad der foregår. Jeg kan ikke umiddelbart komme i tanke om én eneste person, som jeg kender, der er blevet mere positivt indstillet overfor asyl/indvandring. Men jeg kan se en hel del, der er blevet klart mere kritiske, og frem for alt; mere vidende om, hvilke farer vi står overfor.

Dit arbejde er ikke uden betydning, Steen.
Du oplyser mig, og så går jeg ud og oplyser andre.
Og så går de videre og oplyser endnu nogle andre.

  steen

  Posted: 26 september 2014 - 23:34 - Svar

  Tak. Man ved det aldrig, og man skal ikke tænke på det, men gøre hvad man har lyst til. Læsertallet fordeler sig dog noget overraskende således

  1.
  sv-se 29,22 %
  2.
  da-dk 14,95 %

  nb-no 6,10 %

  og Julia Caesars kronikker har været oppe på omkring 20.000 læsere.

PFEP

Posted: 27 september 2014 - 08:23 - Svar

Maka till exempellöst drev mot enbart ETT parti och deras företräder, har man knappast sett i något Europeisk land i modern tid.
Där är lite “Der Stürmer” över Expressens kampanjande, om man ser bort från att Expressen har bytt ut judar mot Sverigedemokrater.

Leave a Comment