27
sep
Seneste opdatering: 28/9-14 kl. 1539
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 27-09-2014 145131Indspilning i fuld skærm 27-09-2014 145102Indspilning i fuld skærm 27-09-2014 211037

Hidtil har 58.000 søgt asyl i Sverige i år, 2.400 om ugen, 345 om dagen. 100.000 i år. 150.000 næste år. 200.000 i 2016, 500.000 i 2017 og så videre til landet er borte. Hvis Sverige lukkede helt fra i morgen, ville den 3. verden stå i Danmark og Norge, og hverken S eller Venstre har noget svar på det overhovedet, de lader kun som om. Danske politikere lurepasser og ligger i læ af Sverige for at undgå at tage ubehagelige beslutninger, der kunne skade deres karriere. Så længe det mindst ubehagelige for dem er at forråde Danmark, vil de gøre det. Imens er Sverige et land uden ledelse, et skib uden ror. De danner den svageste regering siden Ola Ullstens 1978-79 helt symbolsk. Det bliver ikke politikerne, der stopper det. Det bliver ikke vælgerne. Sverige kører ind i en betonvæg, kun  systemkollaps kan stoppe dem. Det er den lukkede afdeling i verdens mest moderne, fornuftige land.

Anhopningen av asylärenden tvingar Migrationsverket att införa sjudagarsvecka. För 200 anställda i Malmö blir lördagar och söndagar vanliga arbetsdagar. Från och med idag får de hjälp av Migrationsverkets personal sju dagar i veckan. – Vi har en stor och ökande ström av asylsökande. För att kunna ta emot och registrera alla ökar vi öppettiderna, säger enhetschefen Lisa Bergstrand. Hittills i år har 58 000 personer sökt asyl i Sverige, varav 26 000 från Syrien – dels 22 000 syriska medborgare, dels cirka 4 000 palestinier. I väntsalen finns asylsökande av ett 50-tal nationaliteter. Enligt ny statistik har afghaner och somalier en 70-procentig chans att få asyl..Asylrekord tvingar fram sjudagarsvecka i Malmö.

Migrationsverkets Verksamhets- och kostnadsprognos 2014-07-24. “Från år 2017 har verksamheten förändrats så mycket i grunden att nuvarande simuleringsmodell inte kan användas för att få fram några relevanta verksamhetssiffror. I praktiken migrationen är inte längre reglerad.”

Tino Sanandaji: Elin Ørjasæter har ret af de forkerte grunde

Den norska debattören Elin Ørjasæter skriver i SVD ”Sverige vet inte vad invandringen kostar”. Titeln stämmer, men Elin Ørjasæter missförstår varför. Hon tror att Sverige inte för tillräckligt bra registerstatistik och att forskningen är bristfällig. Det stämmer inte. SCB har högkvalitativ och detaljerad data. Docent Martin Hällsten förklarar varför Ørjasæter har fel om svenska registerdata. Det finns egentligen heller inget att klaga på i forskningen i sig. Samstämmig forskning har visat att invandring är en nettokostnad.

Problemet är inte att svensk forskning är korrumperad, utan att media och politikerna har varit korrupta i sin rapportering av forskningsläget. Akademins svek har bestått i att vara tysta och låta osanningar dominera mot bättre vetande.

Problemet är som sagt inte data eller forskningen i sig, utan istället att media, tankesmedjor och regeringen medvetet har kringgått den akademiska processen när det gäller invandringsfrågan. Annars hade obegåvade påståenden inte överlevt.

Strukturell oärlighet om invandringens kostnader bidrog till ett katastrofval för bland annat Folkpartiet. Överlevande folkpartister behöver dock inte oroa sig! Tankesmedjor som Fores, Migro och Reforminstitutet har dammat av Bo Lundgrens gamla valvinnare “dynamiska effekter”. Med detta effektiva budskap och med en förtroendeingivande ekonomisk-politisk talesperson i Erik Ullenhag är valsegern 2018 så gott som tryggad. Fores: Oroa er inte, gamla hederliga “dynamiska effekter” är tillbaka och kommer att göra invandringen lönsam!

I dag: Norske Elin sender svenskene til kokepunktet


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JS

Posted: 27 september 2014 - 14:27 - Svar

Det Sverigedemokrater bør gøre nu er at forklæde sig som en selvstændighedsbevægelse fra Stockholm og forsøge at vinde magten i en mindre del af Sverige (Blekinge, Gotland, Lapland whatever, jeg kender ikke nok til Sverige til at vide hvor der er de bedste muligheder) og bagefter forsøge at løsrive denne fra Sverige uanset hvilke metoder de så må bruge. Russernes overtagelse af Krim kan evt. bruges som inspiration. Med den demografiske udvikling er det helt håbløst at forsøge at redde hele Sverige og Sverigedemokraternes tilslutning fra valg til valg stiger ikke nok til at forhindre katastrofen.

  Angela

  Posted: 27 september 2014 - 17:25 - Svar

  Det stora problemet är bara att börjar någon blir det en huggsexa. Och HUR många kalifat tror du att det blir då? Så Gud sig förbarme , säg INGET mer om det. Jag har hoppats in i det längsta att ingen skulle komma på idén.

Morten Dreyer

Posted: 27 september 2014 - 14:27 - Svar

SD kan bare konstaterer at de andre opfatter dem som ansvarsløse.

Derved kan de fremprovokerer et valg i utide.

Tænk om de ved hvert møde fremsætter et valgløfte skiftevis fra blå og rød side.

Her kan valgløftet vedtages med henholdsvis den eller den anden side.

Men derved vil de gennemføre deres eget valgprogram på stemmer fra SD.

Det kan de ikke leve med.

Så ved hvert møde vil man opleve, at de stemmer egne løfter ned.

Det kan hurtigt blive et problem

  Hans Und

  Posted: 27 september 2014 - 16:11 - Svar

  OT.

  Morten på din egen udemærkede er du senest inde på DONG (og indirekte hvorledes politikere ved brug af eksterne konsulenter bortsælger arvesølvet, hvilket reelt er bortsalg af beskatnings privilegiet).

  Vær opmærksom på, at samme er ved at ske med vandforsyning. Man følger telefonmodellen, dvs samling af små selskaber i et stort. Problemet er at de små selskaber konfiskeres fra de oprindelige ejere og at det de facto er beskatnings privilegiet, der sælges.

  En oplagt sag for en politiker, at monopolisere inden sammenrendet af banditter og torturbødler i EL gør det.

steen

Posted: 27 september 2014 - 14:33 - Svar

Jeg tror på et nyvalg inden et år. SD vil få skylden, men enhver kan se allerede inden det sker, at det vil være de syv andre partiers. De graver deres egen grav, og de kan ikke se det. Takket været deres stædighed, vil en fordobling af Sd være det, der løser problemet. Det vil smide 2-3 af de mindste partier ud af RD og gøre det hele nemmere.

De mere kvikke i etablissementet ved, at dette er begyndelsen til enden for multikulturalisterne i Sverige, de ved, de kommer til at stå med skylden, og de stritter imod og køber sig tid

Nu bryter M löftet om SD

  JS

  Posted: 27 september 2014 - 14:48 - Svar

  De andre 7 partier ved også at nyvalg vil gøre SD større og kan medføre at nogle mindre partier ryger ud. Derfor vil de gøre alt for at undgå nyvalg, hvor alle undtagen SD går tilbage, så du kan være ret sikker på at næste valg bliver først om 4 år

steen

Posted: 27 september 2014 - 15:29 - Svar

Du har ret i, de vil gøre alt, men der er for meget der kan gå galt, til at jeg tror det holder.

Thor

Posted: 27 september 2014 - 17:04 - Svar

Loppan Löfvén måste tvingas svara på varför Dublinförordningen inte tillämpas i Sverige. Det är en EU-förordning som såvitt jag vet Sverige är förpliktigat att följa. Andra EU-förordningar kan vara hur vanvettiga som helst men de följs minutiöst i Sverige. Då gäller att Sverige ska vara “bäst i klassen”. Sverige borde dömas till kraftiga böter till EU när landet inte följer en gällande förordning. Kan inte SD lämna in ett klagomål till EU? HJÄÄÄLP!!!

Angela

Posted: 27 september 2014 - 18:23 - Svar

Detsamma hävdade Jan Ekberg, från Växjö universitet i Studio Ett den 24/9. Han hävdade att forskningen visste, att varenda seriös nationalekonom visste det och aldrig sagt något annat. Det måste ha varit i lykta rum för ute på arenorna har de hållit käften. Kanske de talar i sömnen? Jag baxnade när jag hörde honom. Han var rent pinsam i sina bortförklaringar och tricksanden över att de fegt tigit för att inte bli kallade rasister och främlingsfientliga. Han visste inte på vilket ben han skulle stå. Skulle han hålla med Öjasäter eller hur var andan nu…skulle han ljuga? Ljuga, hålla tyst, viska och pudla…det är inte lätt och varför har de dragit hit henne ifrån Norge och Federley som drar gammelvalsen och varför låter Huitfeldt så arg och på vilket ben skall jag stå…

Huitfeldt tuppade upp sig och lät aggressiv i intervjun mot båda forskarna Ekberg såväl som Örjasäter. Det är naturligtvis pinsamt för journalisterna att bli kritiserade från utlandet. Därför är det bäst att skrämmas så att inte det blir journalisterna står med Svarte Petter att det är de som undanhållit sanningen genom sitt agerande. De backade båda mot hans aggressivitet. Ett tag var jag nästan rädd att de skulle pudla. Huitfeldt såväl som de andra journalisterna och forskarna skyller ifrån sig. Vill inte bli tagna med byxorna ner av utländsk media eller vetenskap. Precis som de ständigt hävdar att det råder åsiktsfrihet i Sverige. Och alla får säga vad de vill.Så ljuger de naturligtvis om detta med när de pressas för sina lögner och sitt handlande.

Utdrag SR:
Kritik mot svensk invandringspolitik
lyssna på Norsk kritik mot svensk invandringspolitik, debatt i Studio Ett
Norsk kritik mot svensk invandringspolitik, debatt i Studio Ett
(16 min)

“Sverige har en unikt liberal invandringspolitik men har samtidigt minst kunskaper om dom som invandrar till landet. Svenska politiker vet inte vad de pratar om när de säger att invandringen är lönsam för Sverige”. Den kritiken mot svensk invandringspolitik kom från norsk en debattör idag. Fegar våra politiker om kostnaderna? Debatt i Studio Ett idag. Elin Örjasäter, förstelektor, debattör vid Markedshöyskolen i Oslo, Fredrik Federley (C), europaparlamentariker, Jan Ekberg, professor och nationalekonom vid Linnéuniversitetet i
Växjö.
————————
LO-fjanten Thorwaldson pratade bredvid munnen i Lördagsintervjun idag och sa att det var en miljon utan jobb. Som nu skulle buntas ihop och skickas på beredskapsjobb i byggsektor och äldrevård. Ja jösses. Så skall de som arbetar betala sin lön i skatt åt den miljon arbetslösa som etablissemanget dragit hit. Varför i Herrans namn skall man dra hit en massa folk som skall sättas i beredskapsarbeten? Inte en fråga om det. Och så får Björklund och Fidolin dra en ny vals om alla de “400 000” och ibland “700 000” som går till jobbet varje dag och försörjer svenskarna. De nämner aldrig den miljonen som aldrig går till jobbet.

Det är en riktig fars. Hade jag tid skulle jag skriva ett satiriskt inlägg om alla floskler. Sverige skall vara ett “öppet land” så att 7-partiet kan stänga ute SD i det “öppna” landet. För vi tycker alla om de olika så mycket att det är bäst att hålla de olika ute för de öppna dörrarna så att SD blir dom och vi blir vi så att vi kan säga att SD skapar ett vi och dom. Och går inte vår budget igenom så är det SD:s fel som inte röstar på vår budget och inte vårt fel att vi totat ihop en budget som ingen vill rösta på det är deras fel om det blir nyval och kaos och inte vårt som ställt till kaoset. Det kan väl alla begripa som vill tycka olika och bli lika. Därför är det bäst med öppna dörrar så att SD kan hållas utanför de öppna dörrarna och inte stiga in i finrummet där alla de som tycker olika blir överens om att gilla lika för att hålla ute de som tycker olika så att de inte kan rösta på vår budget utan vara olika eller gilla lika eller hur det var i ett vi och dom. Hjälp… jag som inte behövt säga så mycket innan om öppna dörrar och vi och dom och tycka olika utan kunnat sitta på min kammare och hålla tyst för att vinna valet. Den ende partiledare i historien som vunnit ett val på att öka 0.2% utan att säga något. Gör om det ni, mina belackare. Hur var det nu Reinfeldt gjorde. Jovisst. Fotbollslag var det. När det krisade kallade han till presskonferens och talade om Djurgården. Djurgården … då måste jag ta ett annat lag…Vi kan ju inte gilla lika, vi skall gilla olika så att vi blir riktigt lika och kan stänga ute de som röstar olika så att vi kan hålla dörrarna öppna för de olika som vi skall gilla lika. Så blir vi alla ett vi och dom som SD skapat.

Angela

Posted: 27 september 2014 - 21:30 - Svar

“…stå i Danmark og Norge, og hverken S eller Venstre har noget svar på det overhovedet, de lader kun som om. Danske politikere lurepasser og ligger i læ af Sverige for at undgå at tage ubehagelige beslutninger, der kunne skade deres karriere. Så længe det mindst ubehagelige for dem er at forråde Danmark, vil de gøre det.”

Exakt. Jag har sagt det i flera år nu att Sverige är först ut på banan att förstöras och sedan faller de andra som dominobrickor.

Och så sticker politikerna när landet kraschat och det bedragna folket står där i spillrorna och får börja om från början för att överleva. De äldre och de sjuka och fattiga klarar inte det. De är de första som går åt. Sedan barnen naturligtvis.

Och bara 13 % sa nej till helvetet. Fast jag tror det var fler. Men de 13 % kan i alla fall glädjas åt att de är den naturliga intelligentian och inte den självutnämnda om det nu är någon glädje.

Leave a Comment