28
sep
Seneste opdatering: 29/9-14 kl. 2237
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Havde det ikke været for THEODORE DALRYMPLE’s The Reeducation of Dinesh D’Souza i denne måneds City Journal, var jeg aldrig stødt på Dinesh D’Souza eller hans dokumentar fra 2012. Jeg fik lyst til at undersøge filmen.
Der er stort set nul danske hits på dens titel. Konservativ kritik af Obama er non-existing i Europa. Der er næppe kritik af ham, når han jokker i spinaten, som da han f.eks. skulle til at bombe Assad eller støttede Det Muslimske Broderskab imod det egyptiske folk og Sisi. Ikke en lyd. Er det fordi han er demokrat, halvsort og taler så godt fra en teleprompter, at han ikke kan gøre noget forkert i europæernes øjne? Er det fordi, de er overivrige for at vise, at de ikke er racister?
Han fik Nobels Fredpris efter at have været præsident i ni (9) måneder. Den gestus minder mig om alle disse midalderende damer af den højere middelklasse, der elsker Obama og Vestager på Facebook uden at kunne give én fornuftig grund. Der er noget pubertært over det. Nuvel, jeg fandt filmen i nettets fjerne afkroge, jeg synes vi skulle have lejlighed til at se den i Danmark også. Dinesh D’Souza er født i Bombay og emigreret til USA. Han nærmer sig Obama gennem dennes baggrund, der ligner D’Souza’s egen så meget, at de er født i samme år, gift samme år og afsluttede universitet samme år. Daniel Pipes, der er i København om en måned, medvirker hen i mod slutningen. Man må prøve at leve med den stærkt irriterende baggrundsmusik.

“Det er i lokalpressen, man ser hvad der er sket med Sverige”

skriver Paulina Neuding om nogle andre graverende eksempler på samfundsopløsningen i Sverige. Hvad man ser ofte, er svenskere der overfaldes umotiveret og behandles som tyende i deres eget land. Et eksempel fra i dag: ”De vara bara ute efter att skada mig”. At hun ikke blev voldtaget, er et rent tilfælde. Politikere der har gjort dette almindeligt forekommende, og som ignorerer det konsekvent, er naturligvis forbrydere og intet andet.

–” Plötsligt sparkade en av killarna till bakhjulet, berättar Jozephine-Pilgrim. Hon tog emot sig med foten men tappade ändå balansen. Samtidigt fick hon ett hårt knytnävsslag i ansiktet. Sedan sparkade de mig i ansiktet. Den brutala attacken var helt oprovocerad. Dessutom har Jozephine-Pilgrim två vänner som under hösten råkat ut för samma sak i ungefär samma område. Båda blev misshandlade och sparkade i huvudet utan att något stals, säger hon…Överfallet på Jozephine-Pilgrim skedde heller inte långt från det ställe där en 21-årig kvinna uppgav att hon blev våldtagen natten till fredag.” Slogs blodig av okända män

Indspilning i fuld skærm 29-09-2014 083141

Ingen druknede, menneskesmuglere out of business

Det er dette, eurokraterne får mellem en halv og e hel million om året, for ikke at kunne finde ud af. Revealed: The secret mission that stopped the asylum boats from entering Australia.

Indspilning i fuld skærm 29-09-2014 073305


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Moran ya Simba

Posted: 29 september 2014 - 01:01 - Svar

Tak for den her video. Den interesserer mig på flere planer. For det første det D’Souza siger om hans liv i Indien og hvilke muligheder han ikke ville have haft. Jeg holder meget af Indien men jeg er ikke blind for dette enorme samfunds gigantiske fejl og fatalisme og denne kulturelle ide om at folk skal holde sig til den plads de er født til, lever videre. Det gør den også i Danmark hvor den kaldes janteloven men langt stærkere i Indien. Eet af USAs største fortrin som kultur, nok DET største, er den relative mangel på denne gamle, kulturelt betingede, uformelle (og derfor svær at afskaffe) ide om at folk er født til bestemte trin i tilværelsen som jeg tror er en bivirkning af gamle kulturer med fastlagte mønstre. Det er i virkeligheden en anden side af fatalisme (som jantelov jo så er løst forbundet med) og opgøret med den (som det er mit indtryk Danmark faktisk er kommet ganske langt med bare siden 90erne) er uden tvivl een af Indien’s største udfordninger overhovedet. Af den grund vil jeg gerne sende videon til indiske venner for at høre dem ud om det. Har du evt. et direkte link til videoen?

Men når vi så vender os til dens kommentarer til USA, så har jeg længe haft en snigende fornemmelse af at Obama’s instinkter er de diamentralt modsatte af mine egne i diverse situationer. For det første er det umuligt ikke af genkende den svage dunst af anglofobi hos Det Hvide Hus’ nuværende beboer. Fra Churchill-busten, en lille men meget sigende gestus, til Argentina vs Storbritanien til hans mildest talte afmålte støtte til den britiske union i dens vigtigste demokratiske begivenhed siden Churchill afløste Chamberlain, afstemningen i Skotland (jeg har lært at man bør nævne hentydninger selv hvor de forekommer een selv meget klare). D’Souza er desuden interessant fordi han, som (tidligere, ihvertfald statsborgermæssigt) inder ligesom jeg selv, ser Storbritaniens rolle i Indien som langt overvejende positiv. Det gør flere og flere indere efterhånden. Jeg har tidligere, i diskussioner med dem, peget på hvad der idag synes at være “de mindre” ting englænderne (og skotter og irere, iøvrigt) hjalp inderne med, grundlæggelsen af universiteter, uddannelse af en indfødt politisk klasse der kunne få demokratiet til at køre videre efter selvstændighed, afskaffelse af uhyrlige skikke med menneskeofringer (sati, thuggee, khonderne), bekæmpelse af sult (hungersnøden i 1943 var en konsekvens af verdenskrigen og selvom englænderne lavede fejl, man kan ligesom ikke forvente at Churchill og co. smider alt de har i hænderne netop i de afgørende år af historiens største krig) og af menneskeædende rovdyr hvoraf Indien nok har flere end noget andet sted udenfor Afrika og måske endda flere også end der (der findes ikke tigre i Afrika og de har MÅSKE større tendens til menneskeæderi end løven. Det er dog usikkert), foruden anlæg af jernbaner og holden franskmænd, russere og siden japanere og tyskere ude af Indien.

Men vigtigt og livreddende som alt ovenstående var, er LANGT det vigtigste Storbritanien gjorde i, og ikke mindst FOR, Indien, standsningen af den gradvise, langsomme, hæslige og nådesløse islamisering af det indiske subkontinent som havde stået på i 800 år uden udsigt til at blive standset, meget mindre reverseret, før briterne ankom. Mange har glemt at Indien, forstået som den hinduistisk-buddhistisk-sikh’ske kultur, IKKE havde været herre i eget hus i mange, mange århundreder men var under muslimsk herredømme. Resultatet heraf kan ses i galehuset Pakistan.

Endeligt stiller sagen D’Souza spørgsmålstegn ved den anden ting, udover den langt mindre grad af “fatalisme”, “jantelov” eller hvad vi nu vil kalde det, som USA har i forhold til gamle samfund som europæiske og Indien, hvor USA faktisk ER bedre, nemlig den stærkere beskyttelse af ytringsfriheden. Fordi denne sag minder mistænkeligt om Tommy Robinson i UK, altså hvor politisk ukorrekte anklages og straffes, formelt for noget “almindeligt” men hvor det er svært ikke at tro at deres talen etablissementet imod, er en central motiverende faktor. Og denne law-fare, som også du og Kim hurtigt kan rammes af, undergraver faktisk ytringsfriheden på en langt mere snigende og farlig måde end fx. Sverige’s klodsede og groteske fængsling af Dan Park. Sverige, for alle dets ufattelige fejl, er i det mindste naivt ærlig om hvorfor de fængsler Park. De amerikanske og britiske myndigheder (traditionelt demokratiets to vigtigste forsvarere!!) virker mere listigt kloge. For de giver de tavse, sovende masser et figenblad samtidig med den advarende stok “Hold den politisk korrekte linie hvor kun hvide kan være onde. Ellers….” (Det samme sås iøvrigt i Danmark hvor myndighederne kløgtigt og uærligt valgte at trække Firozee i skat el. lign. for bøden så hun ikke kom 5 dage i fængsel. Folk husker en politisk fængsling men hvem husker en bøde…) Vi lever i vanvittige tider…

P.S. Jeg tror stadig D’Souza valgte forkert: uddannelse i USA. Men skulle have beholdt sit indiske pas. En dygtig og energisk inder der emigrerer til USA er som en amerikaner der immigrerer fra USA til Storbritanien i 1900; til det nuværende “imperium”. Men fra dets kommende arvtager. Vi får se om mine forventninger til mine venner syd for Himalaya er for høje. Hvis så ved jeg ikke hvem der skulle kunne være “det nye USA” når det gamle bliver “det nye [for nedadgående] Britiske Imperium….” Men jeg tror de kan gøre det. Jeg vil ihvertfald forsøge at hjælpe dem…

  steen

  Posted: 29 september 2014 - 07:25 - Svar

  Det glæder mig. Jeg synes, det er en ret sober kritik, selvom nogle blev ret ophidsede da bogen udkom (den kom først som bog)

   Moran ya Simba

   Posted: 30 september 2014 - 00:28 - Svar

   D’Souza går lidt længere i psychobabble om Obama end jeg måske ville gøre men specielt tror jeg han hænger lidt for meget på manden Obama. Jeg tror Obama er et symptom snarere end en årsag. De ting D’Souza kritiserer, og hvor jeg tror han langt overvejende har ret, er jo ikke partikulære for Obama. Det er politisk korrekthed. Politisk korrekthed er netop anti-vestlig, og anti-hvid racisme. Det ender altid med at det politisk korrekte “tilfældigvis” er den “forklaring” der får Vesten/hvide mænd til at se dårligt og mest umoralsk ud. PC er anti-hvid racisme (og prøv at sige det i MSM haha Så er du “paranoid”…)

    steen

    Posted: 30 september 2014 - 00:36 -

    Enig. På den anden side giver han mange konkrete eksempler på sine påstande. Også i andre interviews, jeg har set siden filmen.

    Moran ya Simba

    Posted: 30 september 2014 - 01:17 -

    Det er muligt han har helt ret om Obama men Obama er historie om 2 år. Problemet som jeg ser det er at etablisementet tænker på samme måde. Cameron der står og siger at ISIS/ISIL/IS ikke har noget med Islam at gøre osv. Tanken om hvordan USA vil reagere hvis/når det første europæiske land får en åbenlyst anti-islamisk regering og begynder at tale om fratagelse af statsborgerskab hos muslimer en masse og massive hjemsendelser osv., hvis folk bare kvart så “politisk korrekte” styrer USA, er faktisk grunden til at jeg har konkluderet at Europa er nødt til at blive sikkerhedsmæssigt uafhængig af USA. Amerikanere er generelt velmenende. Og snot-naive udenfor deres eget land og har, desværre, mistet den bramfrihed der ser ud til at leve videre i Australien. Det er simpelthen for farligt at være USAs sikkerhedsklienter når de overhovedet ikke forstår eller deler vores altoverskyggende sikkerhedsproblem. Derfor vi skal snakke med inderne og finde mande-kulturen frem igen i Europa og iøvrigt knytte tættere bånd til konservative i USA, Israel-lobbyen og Israel selv. Det er ikke for tidligt at se sig om efter allierede den dag Wilders el. lign. står med regeringsmagten et sted i Europa.

    Man kan stadig håbe at USA vågner op med en komperent hardliner præsident. Men politisk korrekthed er massiv også derovre, som det fx. ses i ISIS debatten. En Obama type den dag Wilders bliver PM i Holland. Sanktioner og det der er værre. USA kan risikere at forhindre europæisk selvforsvar som det er nu. Derfor….

norje

Posted: 29 september 2014 - 03:19 - Svar

Er det EU eller Australia som umennskelige, tro. EU er en suicidal koloss ute av kontroll, er det virkelig ingen som kan ta til vettet og stoppe galskapen.

Since the turnbacks began in December, only one boat had made it into Australian waters and no asylum seekers had died at sea, compared with more than 1100 who died at sea between 2008 and 2013.

http://www.dailytelegraph.com.au/news/nsw/revealed-the-secret-mission- that-stopped-the-asylum-boats-from-entering-australia/story-fni0cx12-1 227062033637

  Angela

  Posted: 29 september 2014 - 10:19 - Svar

  Du har helt rätt. Uppmaning till Danmark, Finland, Sverige lämna EU NU! Innan det är försent. För Sverige och Danmark är det lättare eftersom de har egen valuta. Finland bör skyndsamt lämna euron och återgå till marken. Men det viktigaste är att lämna EU senast 2015.

  Stanna inte en sekund längre. Alla goda krafter måste gå ihop och hjälpa varandra ut Helvetesunionen.

  Bara att veta att Norge är Sveriges största handelspartner. Inte något land i EU. Utan Norge som är utanför EU. För att Norge och Sverige skall få handla med varandra som människor gjort i tusentals år är båda staterna belagda med en gangsterskatt av EU för att få handla med varandra. Sverige tvingas betala 35 miljarder för att få handla med Norge och Norge som tvingas vara med i EEC måste betala 10 miljarder till gangstrarna i Bryssel för att få handla med Sverige. Det är kriminellt.

  Bönder inbillas att de får BIDRAG av EU för annars luras de att tro att de inte klarar sig. De FÅR inga bidrag ifrån EU. EU har inte ett enda öre att skänka bort i bidrag. De pengar som bönderna tror att de får av EU är pengar som svenska skattebetalare tvingas betala till gangstersyndikatet och sedan kommer tillbaka som fickpengar förklädda till bidrag.

  Så sluta prata goja! EU skänker ingenting. Det är svenskarnas pengar som skickas till EU och sedan lämnas en fickpeng tillbaka för att folk skall tro att EU ger dem bidrag. NÄR skall folk fatta det?!

   Angela

   Posted: 29 september 2014 - 10:43 - Svar

   För min del kan de 35 miljarderna i avgift få gå oavkortat till alla bönder i Sverige. Jag vet inte hur många de är. Utan att redovisa dem. De får stoppa dem i egna fickor. Köpa glass för pengarna eller vad tusan de vill bara vi kommer ut ur EU. Åren därpå kan pengarna gå till äldreomsorgen, skolan, kommunikationer och sjukvård. Ett lyft på 35 miljarder per år utan att vi märkt att våra pengar gått till något annat än EU.

   Det är skamligt när man vill öka kostnaderna för asylinvandringen med 84 (?) miljarder då inte inräknat anhöriginvandringen som läggs på kommunerna och är tredubbelt så stor och så lägger man 1,3 miljarder på försvaret och kallar det STORSATSNING!!!??? VAD KALLAS DÅ DE 80 MILJARDERNA FÖR BARA SYLEN?

Historyman

Posted: 29 september 2014 - 10:10 - Svar

Hvor man finder nyhederne

Angående hvem og hvad der bringer nyheder om den islamiske dominanskultur i det offentlige rum.
Så er det rigtigt, at det er i lokal pressen man skal finde nyhederne. De små ubehagelige notits-er om overfald og røverier.
Dette kunne man også tidligere i Nørrebro-Nordvest bladet, men i maj/juni 2013 blev bladet købt og ændret, således at klummen “112”, der opgjorde forbrydelser i kvarteret indre Nørrebro, forsvandt. I dag er der masser af artikler om hvor godt det går, med kvarterløft og “5 års planer” der skal skabe “tryghed” i dagligdagen. Masser af holdnings massage, og billige klicher. Bladet vinkler meget a´la venstrefløjen på Københavns rådhus. F.eks. på side 5 i Nørrebro nordvest bladet er der en journalistisk indlæg om “Venstrefløjens nye indflydelse”. se http://www.e-pages.dk/bgmonline_nv/373/
Noget man skulle tro at det var noget venstrefløjens partier måtte betale en annonce for men nej, Nørrebro nordvest bladets journalister og sidder ar altid åben for det sidste nye fra enhedslisten og omegn.
Den massive bande tilstedeværelse og narko salg som forgår fra sct. hans torv, er af bladets journalister altid forbi gået i tavshed. Selv om dette har stået på i flere år.

Grunden til at jeg skriver dette, som jeg også tidligere har skrevet om, er at navnlig snaphanen har afdækket i hvilken grad journalister og presse i Sverige har været beviste medspillere i skabelsen af et specifikt politisk klima, hvor visse holdninger og spørgsmål forsvandt fra den nationale dagsorden. Jeg er bange for at dette også kan/vil ske i Danmark.
Vi kan se man hvilken hastighed pressens folk hammrede fordømmende ned på Radio24/7´s kunst tiltag med Dan Park, hvorefter radiostationen krøb ned fra ytringsfriheds træet i en fart.
Det kan godt være at der endnu er en friere debat i Danmark, men den venstreorienterede presse sidder hele tiden klar til fælles udskamning og fordømmelse. De brølende aber sidder også klar i Danmark.
mvh.
Historyman

  steen

  Posted: 29 september 2014 - 23:02 - Svar

  @ Historyman: Du ser det stadig i Lokalavisen. Nørrebrobladet skiftede ejer i 2013, måske det hænger sammen med det.

  Jeg tror nu ikke, vi skal umiddelbart sammenligne københavnske lokalaviser med svenske provinsaviser

Prudentius

Posted: 29 september 2014 - 13:39 - Svar

“Det er dette, eurokraterne får mellem en halv og en hel million om året, for ikke at kunne finde ud af.”

De vil ikke. Til forskel fra deres kolleger i Australien ønsker de den uafbrudte tilstrømning.

Den skal knuse det europæiske Europa de hader.

De ved hvad de gør og de praler af det.

Europa tilhører “menneskeheden”, de indfødte kan få en nøgen rumpet at trutte i.

JensH

Posted: 29 september 2014 - 17:49 - Svar

Dinesh D’Souza er stort set ukendt i Danmark, men i USA er han ret berømt. Den dokumentar-film “2016 Obama’s America” blev faktisk et stort ‘box-office’-hit tilabge i 2012. Faktisk så stort et hit, at Dinesh D’Souza var selvskreven på Obama’s liste over hvem IRS skulle forfølge, (den såkaldte IRS-gate skandale, hvor Obama pudsede det Amerikanske skattevæsen på alle ‘højt-profilerede’ konservative personer og organisationer, for at lukke munden på dem).

Utflyttad svensk

Posted: 30 september 2014 - 04:32 - Svar

Tack CNN för att ni avskedade denna left-liberal Piers Morgan. Kanske jag kan börja titta på eran kanal nu.

Leave a Comment