3
okt
Seneste opdatering: 4/10-14 kl. 1601
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Svensk MSM diskussion er invaderet af ‘racisme’ og ‘antiracisme’. Selv den fornuftige Westerholm, en modig bangebuks, skal hele tiden gardere sig ‘utan rasistiska förtecken.’ Er der racisme i Sverige eller hvad var det lige jeg hørte? Sverige er landet, der døde af angst og god smag. Velkommen til Riksdagens borgerkrig.

Danske soldater overfaldet af indvandrere

I Holland kan soldater ikke længere bære uniform offentligt. I Danmark “skal de bære den med omtanke”. Det nytter ikke meget, når Folketinget er befolket af politikere, der har underløbet dem i fyrre år. Vi er ikke i krig, ikke besat, ikke invaderet når politi og soldater overfaldes? Befolkningen må revurdere hvem det egentlig er, der sidder på Christiansborg. Minister betyder ‘tjener, undergiven’. Hvem tjener de i virkeligheden? Jeg kan godt besvare det, men jeg skal presses til at gøre det, enhver kan udtale det ord, jeg tænker på. Det er ikke nogen køn sandhed, jeg ved udmærket, hvad jeg mener om dem, men jeg forsøger indtil videre at fastholde princippet ‘less is more’.

Gerningsmand 1: 20-25 år, spinkel af bygning, mørkt kort hår og iført en lys t shirt der var mørk foran.
Gerningsmand 2: 18-25 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, mellemøstligt udseende, mørk kort hår. Han var iført en grøn t shirt og løse jeans.

Natlig bytur endte i vold på åben gade.To unge soldater på henholdsvis 20 og 21 år blev ved firetiden natten til fredag overfaldet i Kræmmergade i Varde.De to soldater var på vej tilbage til Varde Kaserne, da de blev overfaldet af mellem fire og seks unge, der tildelte de to soldater slag og spark både med næver og med flasker.

Ifølge vagtchefen ved Syd og Sønderjyllands politi så var der forud for voldsepisoden ingen kontakt mellem soldaterne og gerningsmændene.Politiet oplyser, at der natten til fredag var mange soldater på bytur i Varde, men hvorfor de to unge soldater blev overfaldet, er altså fortsat uklart.Politiet vil gerne høre fra vidner til overfaldet og har følgende signalement af to af gerningsmændene. TO SOLDATER OVERFALDET I VARDE

“Europeans fed up with rise of Islam in their own countries”

In the U.K., there are entire regions dominated by Muslims that have been labeled no-go zones. The Gatestone Institute reported there are some 650,000 Muslims in Belgium and 925,000 in the Netherlands, about 6 percent of each nation’s population. According to the report, only France’s Muslim percentage is larger, at 7 percent.But multiculturalism has worn thin in several nations. Officials have curbed some outreach efforts and clamped down on homegrown jihad, concluding now that the country is harmed when major segments of the populations don’t assimilate. 43 Islamists on trial for Euro-terror plot


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PFEP

Posted: 3 oktober 2014 - 22:29 - Svar

Disse unge soldater burde jo have været bevæbnede og med sine våben kunne have hindret dette overfald på en fornuftig måde.

Darlin' Corey

Posted: 3 oktober 2014 - 22:40 - Svar

Hvis danske soldater ikke kan gå rundt i uniform i deres eget land, så var det måske mere nærliggende at sætte militæret ind her i stedet for blandt fremmede mennesker i en fjern ørken.

PFEP

Posted: 3 oktober 2014 - 23:05 - Svar

Forøvrigt anser jeg at våbenloven bør ændres, så enhver indfødt dansker med ren straffeattest, bør tillades at bære håndvåben for egen beskyttelse.
Nu tænker jeg ikke på diverse hel eller halvautomatiske kampvåben, AK47 eller lignende, men bare håndvåben som til eksempel nogen revolver kaliber 32-38, et våben der bare dræber ved kritiske træffer, men ellers bare stopper nogen antagonist.
Der skal selvfølgelig skabes regler for hvordan våben skal bæres og en våbenindehaver skal selvfølgelig vise gennem prøve både færdighed og kundskab i brugen af våbnet.
Jeg anser desuden våben at våben bær bæres synlige for alle
Dette skriver jeg med tanke på dagens virkelighed, en virkelighed hvor bare de kriminelle bærer våben, men almindelige og hæderlige borgere ikke tillades retten at forsvare sig selv, sit hjem og sin familie.

Lite OT
I går vid middagstid blev min granne i trappan bredvid överfallen i sitt hem, tre killa tog sig in med kofot för att råna honom, blev slagen med kofoten, men klarade sig och det mitt på dagen!
Han kämpade emot och drev inkräktarna på flykten.
Detta är dagens verklighet mina vänner 🙂

Bjovulf

Posted: 4 oktober 2014 - 05:16 - Svar

Tja, det måtte jo lizzom bare komme, ikk’? 😉

Først Pippi Langstrømpe: Nu er Tom og Jerry også racistisk

Den verdenskendte tegnefilmserie med musen Jerry og katten Tom vil nu komme med en indbygget racismeadvarsel.

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/Film/2014/10/02/095723.htm

Af Sarah Skov Jørgensen

Det er ikke kun Pippi Langstrømpe, der står for skud når forskelligt børne-tv skal renses ud for, hvad der i dag betragtes som upassende betegnelser og stereotyper.

Nu bliver den klassiske kat versus mus fortælling ‘Tom og Jerry’ nemlig også taget op til revidering.

Det skriver BBC på deres hjemmeside.

‘Tom and Jerry: The Complete Second Volume’ vil nemlig nu blive vist for brugere af ydelsen Amazon Prime Instant Video med en tilhørende advarsel om, at de kan indeholde racistiske scener.

Det kommer på baggrund af anklager om racistiske stereotyper i serien, i form af fremstillingen af den mørklødede stuepige, der optræder flere gange.

– Tom og Jerry tegnefilm kan indeholde nogle etniske og racemæssige fordomme, som engang var normale i det amerikanske samfund. Disse skildringer var forkerte dengang og er forkerte i dag, lyder advarslen fra Amazon.

Furedi har udtalt, at Amazon-advarslen er “tom-hjernet” og mener ikke, at man på sådan vis kan gå tilbage og kigge på datiden med nutidens briller.

– Vi læser historien bagvendt når vi dømmer folk i fortiden efter vores værdier, siger Furedi til BBC.

Ole Burde

Posted: 4 oktober 2014 - 08:57 - Svar

Våben er et meget omfattende begreb . Får danske soldater ingen kursus i ”ubevæbnet” nærkamp ? Lærerer de intet om gadekampens ældgamle regeler ? Ved de intet om hvordan man kan bruge sin jakke til at afparere knivangreb ? Er de aldrig blevet slået systematisk i ansigtet af en instruktør for at vænne sig til følelsen ? Leder dere øjne ikke automatisk efter potentielle ”våben”i enhver begyndende konfliktsitaution ? Er der ingen af dem som går rundt med pepperspray som erstatning for et skydevåben ? Er der ingen af dem som har en plastik ”dummi” pistol at tage med i byen ved udvalgte lejligheder ? Tænker de i det hele taget over muligheden for at skulle forsvare sig selv , eller er de plevet programeret til at foretrække offerrollen ?
Hvis svaret på alle disse spørgsmål er Nej , så er tiden åben bart kommet til blive international LEJESOLDAT, altså for de unge danske mænd som føler trangen til at bære våben ..?. Hvad end man kan mene om lejesoldater ( det lyder bedre på eneglsk..Mercenaries!) , så vil svaret på alle dise spørgsmål for deres vedkomende være et rungende JA !

  PFEP

  Posted: 4 oktober 2014 - 16:10 - Svar

  Elementær skoling i klassisk “streetfighting”, altså hænder og fødder..
  Jeg ved ikke vad de danske jenser lærer, men det virker jo ikke som det fungerer overhovedet, to vel trænede i uniform bør uden besvær kunne klare omtalte episode, plus de burde kunne have sikret antagonisterne til politiet kom.
  Hvis man tager afstanden mellem skuldrene og lader den falde ned, har man “solar plexus” og der er et lille kort slag nok for at eliminere kamplysten, forøvrigt skal man aldrig kigge på hænderne, men se opponenten i øjnene, da ser man tydeligt når noget skal ske.
  Desuden er det altid et godt tilfælde at forsvare sig når antagonisten taler, da er som regel koncentrationen splittet.
  Nogen der skal have en lektion 🙂

Britta Due Andersen

Posted: 4 oktober 2014 - 09:42 - Svar

Klippet med rapperen hvor kommer det fra?

  steen

  Posted: 4 oktober 2014 - 16:20 - Svar

  jeg ved det ikke, jeg har søgt lidt på den, men ikke fundet noget. Nogen der kan hjælpe?

Prudentius

Posted: 4 oktober 2014 - 15:24 - Svar

Og vi stakkels europæere som så desperat gerne vil elskes af den tredje verden!

Og jo mere vi prøver, jo mere hader de os.

Hvorfor?? Vi er jo så gode og anstændige.

Fordi historiens babelstårne er dømt til at brase sammen over menneskets utålelige hovmod.

Over menneskerettigheds-ideologien og anti-racismen, som over den islamiske revivals blodige bestræbelser på at samle og regere menneskeheden.

Nils

Posted: 4 oktober 2014 - 20:51 - Svar

Ved færdsel i byen i uniform kan efter skøn medtages personligt våben med skarp ammunition. Problem løst.

Leave a Comment