5
okt
Seneste opdatering: 5/10-14 kl. 1359
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

International Trailer for The Kidnapping of Michel Houellebecq  Hvis nogen falder over hele filmen, så sig til. Legalt eller ej.

I 2011 forsvandt den franske forfatter Michel Houellebecq under en pressetur. Men hvad skete der egentlig, mens han var væk? Det forestiller franske Guillaume Nicloux sig her i en af årets mest intelligente og morsomme film, hvor Houellebecq selv spiller hovedrollen i en fantasifuld kidnapningshistorie baseret på hans egen forsvinden.The Kidnapping of Michel Houellebecq, Why The Kidnapping of Michel Houellebecq is the one film you should watch this week

IS-terrorister kommer til EU som flygtninge

Vestlige sikkerhedstjenester har fået skræmmende mistanke bekræftet: Camouflerer ISIS terrorister sig nu som flygtninge? Gemmer de sig bag de mennesker, der forsøger at flygte fra ISIS-terror?

Hundredtusinder flygter i øjeblikket fra Syrien til Tyrkiet. Forklædt som flygtninge krydser også hemmelige kommnadoer bestående af fire terrorister grænsen og kommer uopdaget ind i Tyrkiet. Derfra kommer de med falske pas ind i Vesteuropa for at udføre angreb.

Denne strategi har CIA opdaget ved at afkode krypteret kommunikation fra ISIS ledelse. Fra aflytningerne erfarede de, at ISIS-terrorister bruger denne vej ind i Vesteuropa, ikke med fly på grund af den strenge lufthavnskontrol. Tyske myndigheder er opmærksomme på dette scenarie. Det blev bekræftet af regeringen søndag.Tarnen sich ISIS-Terroristen als Flüchtlinge?(Snaphanens oversættelse) (Udenrigsministeriet advarer mod rejser til 28 muslimske lande.)

Lone Nørgaard: Et rigtigt konservativt parti

Valgretsalderen skal hæves til 21 år, valgbarhedsalderen til Folketinget til 30 og ministeralderen til mindst 35, så fremtidige MF’ere kan nå at indhøste livs- og arbejdsmarkedserfaringer inden posten som magtfuld beslutningstager.

Hvad skal genrejse Det Konservative Folkeparti? Ovenstående plus det, der skal være partiets to højest prioriterede mærkesager: 1. Opsigelse af alle konventioner, der forhindrer Danmark i at føre en selvstændig politik, 2. Trinvis udmeldelse af EU.

EU bestemmer nemlig vores familiesammenføringspolitik (jf. Metock-dommen og Zambrano-dommen). Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol bestemmer vores flygtningepolitik – med en kendelse, der slår fast, at Belgien ikke havde ret til at sende en afghansk mand tilbage til Grækenland, hvor asylsystemet var/er brudt totalt sammen, og asylansøgere lever på gaden.Hvis jeg var spindoktor for Søren Pape & Co.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


norje

Posted: 5 oktober 2014 - 12:28 - Svar

Svake Merkel kunne stanset asylstrømmen til Tyskland og Nord-Europa for lengst, lite trolig at hun vil reagere på dette.

steen

Posted: 5 oktober 2014 - 12:55 - Svar

“IS er en stor trussel for Vesten” siger Merkel, Cameron og Thorning. Lad os specificere det lidt inden for mange begynder at dø. Hvordan kan 50.000 oprørere true Europa?

IS er en trussel, fordi EU ikke har effektive ydre grænser, og fordi der er 22 mio muslimer i EU. Over 100.000 siver illegalt ind i Eu hvert år. Det er klart, at europæisk sikkerhed er på vej til at blive en illusion. Jeg kan ikke se, hvordan IS kan undgå at lykkes med terror i Europa.

Den virkelige trussel, er europæiske politikere. Det kan man ikke forlange, de skal sige højt. De kunne starte med at udmelde os af Schengen, og dernæst – som Lone Nørgaard skriver – melde os ud af konventioner, der er landsskadelige.

De har sendt os i krig (som Wilders sagde forleden), nu gælder damage control

Lenn

Posted: 5 oktober 2014 - 13:11 - Svar

Ja, det er ikke nogen overraskelse. Jeg har i længere tid skrevet til flere politikere om, at dette er et meget muligt scenarie. ISIS har pengene til at sende mange af deres sympatisører og sikkert også flere af deres mordere, som måske trænger til lidt ‘rekreation’ oven på de blodige massakrer, til vores land. Her kan de så planlægge ondt mod os, og det får mig til at tænke på det kinesiske ordsprog: ‘Nær ikke baby-slangen ved dit bryst!’

Mange af de såkaldte ‘flygtninge’ er unge mænd, som ser temmelig ‘terroristiske’ ud i både korpus og øjne! De fleste er faktisk unge mænd, lader det til, og hvem tjekker, hvilke landsdele i Syrien, de kommer fra? Syrien er jo et meget stort land, og de kunne blot rykke sig lidt længere ned i landet for at undgå ISIS, eller de kunne drage til de omkringliggende lande, som også er muslimske. Men nej! De skal partout op til det magelige Norden, hvor der venter dem fladskærme, mad og alskens forkælelser. Jeg tvivler på, at mange af disse flygtninge overhovedet er berørt af krigen dernede, men de ser sit snit til at udnytte Vestens åbne grænser.

Nu kan vi så brødføde dem, som måske har skåret hoveder af kristne, herunder børn ned til 2-3 års alderen (se fx billede, som den korte avis bragte for ca. 3-4 uger siden), kurdere og yazidier. Jeg har set billeder af børn ned til 10 år, som ISIS har korsfæstet! De eneste flygtninge, som vi burde tage dernedefra, er de kristne, for de undes ikke rist eller ro i muhammeds syge ideologiske regimer.

Hvad vil DK stille op, hvis der de næste 1000 dage kommer ml. 100-150 ‘flygtninge’ pr. dag? Det er simpelthen at voldtage DK, det Thorning & Co. har gang i nu, og det er med til, at velfærdsstaten er ved at smuldre. Det land, som vores forældre, bedsteforældre og oldeforældre har knoklet for at opbygge, dén retmæssige arv er ved at blive frataget os pga. nogle dummernikser, som intet begreb har om islams ekspansionistiske overherrementalitet!

Italien er dog en kæmpe skurk i dette også, for de burde jo beholde eller returnere de ‘flygtninge’, som kommer til Italien først, eller de burde straks sejle de tusinder af flygtninge, som kommer sejlende til Lampedusa hver uge, tilbage til dér, hvor de kom fra! Vi er blevet skraldespand for de islamiske regimer, som har vist, at når man bygger sit hus på en syg og ond profets vanvidsforestillinger, så vil huset på et tidspunkt falde sammen som et korthus!

Santor

Posted: 5 oktober 2014 - 13:17 - Svar

Det sjove er så at Villy “kauft nicht bei Juden” Søvndal og han efterfølger velvilligt sender vores få soldater til syrien/irak for at bekæmpe den selvsamme islamiske terrororganisation.

En simpel kontrol af grænserne og screening af de flygtninge der kommer til landet ville være en langt bedre og ikke mindst billigere, men det er vel alt for “nemt” til at intellektuelle kan bruge den slags løsninger.

ny kommentator

Posted: 5 oktober 2014 - 14:23 - Svar

Houellebecq er blandt mine absolut favorit forfattere, siden Erling Jespersen og Leonora christine i smagsdommerne for år tilbage havde en “diskussion” om bogen “Muligheden er en Ø”…

EJ kaldte den en hyldest til kærligheden efter at LC havde nedsablet den som mandschauvanistisk nederdrægtig litteratur.. Erling Jeppesen placerede sig i denne forbindelse som en af mine absolutte favoritter…

PS Steen, jeg sender et link til snappost på en fantastisk filmkanal/site, der virker upåklagelig og har et rimeligt bredt udvalg.. Blandt andet “The Great Beauty”.. Dog er den ikke tekstet… PPS The Kidnapping… ligger der ikke endnu, men den kommer måske.. Bare en “mulighed” enjoy.. 🙂

  steen

  Posted: 5 oktober 2014 - 14:25 - Svar

  Tak! Så kan vi bytte, jeg har også en

  Skåning

  Posted: 5 oktober 2014 - 21:18 - Svar

  Är själv inte så hemskt glad för Houellebecq, men vill bara påpeka att filmen inte har premiär förrän den 10:e oktober. Innan dess lär det nog vara svårt att hitta den, vare sig laglig eller olaglig.

Lightmann

Posted: 6 oktober 2014 - 06:53 - Svar

Fed scene da kidnapperne vil forsikre Houellebecq om at de bestemt ikke vil myrde ham, blot fordi de ikke har masker på…Den skulle være udkommet? h t t p://www.imdb.com/title/tt3504542/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf+ eller h t t p://www.imdb.com/title/tt3504542/ eller anmeldelse : h t t p://www.theguardian.com/film/2014/feb/08/the-kidnapping-of-michel-houe llebecq-berlin-2014-review

Leave a Comment