7
okt
Seneste opdatering: 7/10-14 kl. 1645
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Alla som är någorlunda bra på engelska, det största andraspråket i Sverige, vet vilka nya världar av utbyten, insikter och kunskaper som kan öppna sig genom språkkunskaper. Så varför ligger inte arabiska högre upp på den utbildningspolitiska dagordningen?

Svaret är förstås: rasism. Arabiska är islams konfessionella språk, och islamofobin är en av de starkaste rasistiska ideologierna i Sverige. Kvinnor får sina slöjor avryckta och glåpord skrikta efter sig på tunnelbanor och bussar, flera misshandelsfall rapporteras in årligen, rasismen är ett utbrett fenomen på arbetsmarknaden och fyra av tio muslimska församlingar har drabbats av hatbrott. Nu när nästan 50 rasister tar plats i riksdagen har många plötsligt insett att det här är ett land i kris, där hundratusentals människor känner sig otrygga så snart de går utanför dörren.

Politiska kommentatorer drar slutsatsen att det beror på att Sverige­demokraterna har varit de enda som har belyst integrationsfrågan. Men att tvinga människor att glömma sina livserfarenheter, ge upp sina kulturarv och förtränga sina språk till förmån för en fabricerad ”svenskhet”, det kommer aldrig att vara integration. Lyra Ekström Lindbäck: Gör arabiskan till nationellt minoritetsspråk

At kalde hinanden racister, er en svensk nationalsport. Men hvad kan man egentlig bruge arabisk til, udover at læse koranen? Jeg slog for sjov skyld Sverige samhandel med hele Mellemøsten op: 2.9 procent af Sveriges eksport, 0.4 procent af Sveriges import. 450 mio. mennesker fremstiller ingenting, man skal lære arabisk for deres rige indre liv, hvis man ikke vil være racist. Hvem der er utrygge, når de går på Sveriges gader er en helt anden historie.Forfatteren er 24 år og digter…. “digter”. Det totale, kapitulerende selvhad, hun må have lært det i skolen.

Uegnet for børn

Ikke overraskende tæller ministerlisten nøjagtigt lige mange kvinder og mænd, heriblandt nogle gamle kendinge. Eksempelvis miljøpartisten Mehmet Kaplan, der var aktiv i kampen mod nærværende dagblad i 2006 og fire år senere deltog i mediestuntet ”Ship to Gaza”, hvis formål ligesom flere andre kampagner mod Mellemøstens eneste demokrati var at presse Israel, først i mediekrigen, siden på eksistensen. Til trods for sine fint vævede tråde til islamiske miljøer kan Mehmet Kaplan nu kalde sig bolig- og byudviklingsminister.

I midten sidder Stefan Löfven, der indledte sin regeringsperiode med den afsløring, at Sverige agter at anerkende Palæstina som selvstændig stat. Svaret fra Israel kom prompte: En sådan anerkendelse vil kun opildne Hamas og true Israels sikkerhed.Netop fordi Löfvens regering er så parlamentarisk udfordret, vil den sandsynligvis flyde over af symbolpolitik lige fra udenrigspolitik til obligatorisk barselsorlov for mænd og det i Sverige presserende spørgsmål om det tredje køn. Det vil alt sammen forsinke realismens tilbagekomst i svensk politik, men til gengæld give SD gode vækstbetingelser.

Imens stiger indvandringens pris og problemerne med velfærdsstatens finansiering. Om fire år er segregeringen og ghettoiseringen af de svenske byer endnu mere fremskreden og velfærden endnu mere udhulet. Hele kvarterer vil til den tid være under banders de facto-kontrol og konfliktpotentialet for opadgående, mens de multikulturelle ideologer vil fordømme landets oprindelige befolkning endnu mere, uanstændig, som den jo er. Den svenske føljeton har taget endnu en drejning mod det thrilleragtige. Fortsættelse følger. Men den egner sig ikke for børn. Leder Jyllands Posten

Der bliver meget symbolpolitik, spår Jyllands Posten. Bingo! Svenskars sexköp utomlands ska kriminaliseras. Det varede ikke mange sekunder. Svenske poliser vil rende rundt i Gambia, Amsterdam og på Halmtorvet. Mon ikke kvindelige sexkøbere går fri?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


BE

Posted: 7 oktober 2014 - 14:02 - Svar

Et bud på at det ikke står så slemt til:

“Nu har jeg virkelig prøvet, men jeg har altså ret svært ved at se, hvordan de pivåbne døre, er ved at køre vores engang så stolte søsternation i sænk.”
http://dindebat.dk/topic/698417-hvad-er-det-med-det-sverige/

– og også et efterfølgende indlæg med den her oplysning: “Vi bor i Sveriges dyreste skattekommune – vi betaler 33% i skat … !”

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 7 oktober 2014 - 18:01 - Svar

Fabricerad “svenskhet”:

Nja, det kan nog inte kallas självhat. Om hon inte räknar sig som “en av oss” svenskar, och ingenting tyder ju på det, så är det bara oss hon hatar, inte sig själv.

steen

Posted: 7 oktober 2014 - 18:12 - Svar

Jeg hæftede mig også ved det mørktfarvede, blonde hår, jeg skrev om forleden. Hun vil ikke være sig selv.

  Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

  Posted: 7 oktober 2014 - 18:55 - Svar

  OK, ger dig rätt där. Hon vill vara “världsmedborgare”, men hon är präglad av “smutsig” blondhet som hon vill utplåna.

  Ja, vi bör kanske inte vara så förvånade egentligen. Det finns ju till och med judiska antisemiter numera.

Santor

Posted: 7 oktober 2014 - 18:34 - Svar

Sidste valg tyder på at størstedelen af Svenskerne vitterlig tror på den udlægning den kære Lyra lægger for dagen. Som Dansker er det surrealistisk at se hvordan vores naboland erodere til et uland på linje med Mali eller Syrien.

Ördög

Posted: 7 oktober 2014 - 18:49 - Svar

Att “vara på lyran” är ett folkligt uttryck för att vara berusad.

http://www.lasseraija.se/empty_142.html

Lyran i Mälarhöjden

Det är härifrån uttrycket “att vara på Lyran” kommer. Gubbarna gick hit och drack punch, vinglade hem och när hustrun mötte upp sin druckne man och frågade var han varit så blev svaret -På Lyran..

Angela

Posted: 7 oktober 2014 - 18:51 - Svar

Ja, jag frågar utrikesminister, f d EU:s propagandaminister, Margot Wallström, precis som jag frågade Bildt: Vem eller vilka är du utrikesminister för? Hur skulle det vara om utrikes- och statsministern intresserade sig för Sverige och svenskarna? När skall Sverige bli en suverän stat igen? När skall ockupationen och kolonisationen upphöra? Vad har de tänkt göra åt ockupationen och kolonisationen? När skall de kräva det och göra något åt det. De som vann valet var de som krävde just detta. Det vet varenda en och varenda en vet att valet var riggat. Varenda en vet att SD vann valet. Att hela kampanjen var en enda stor propaganda för EU med ockupation och kolonisation. Statsministern utsågs redan förra året. Och jag nämnde det i en av Julia Caesars krönikor.

På någon blogg läste jag för en stund sedan att valdeltagandet i en ort varit över 100%. Kan valdeltagandet bli mer än hundra? Alla visste att SD ledde stort i opinionsundersökningarna och hotade socialdemokraterna trots att alla inte vågade eller ville uppge vilka de skulle rösta på. Därav paniken hos de etablerade. Alla vet att den enande frågan för alla väljare var att stoppa invandringen som slukar enorma pengar för allt annat , men inte bara det svenskarna vill ha sitt land med språk, kultur, historia och vill inte byta ut det. Konstigt men de intervjuade i Palestina och Israel vill också ha sitt land: “Det är mitt land”, säger de alla.

Jag förstår båda parter, kurder och alla andra folk som säger att det är deras land och vill bo i sitt land i sin kultur och få bestämma själva över sin framtid.

Det är märkligt att Wallström säger att Palestiniernas stat skall erkännas. När skall Sverige erkännas som stat och bli en suverän nation igen? Det är väl Wallströms första och enda fråga eftersom hon påstår att hon är utrikesminister i Sverige.

När får vi höra Wallström säga: Sverige skall erkännas som suverän stat och ockupationsmakten lämnar Sverige – nu!

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead

Posted: 7 oktober 2014 - 19:11 - Svar

Den svenska regimen, ja nu måste vi tyvärr börja beteckna den så, får det svårare och svårare att rädda sitt lilla projekt. Nu börjar också Demokrater i USA tröttna på den här teatern och istället kalla saker vid deras rätta namn:

Utrikesminister Biden säger offentligt att “the idea of identifying a moderate middle has been a chase America has been engaged in for a long time. We Americans think in every country in transition there is a Thomas Jefferson hiding beside some rock or a James Madison beyond one sand dune. The fact of the matter is the ability to identify a moderate middle in Syria — there was no moderate middle, because the moderate middle are made up of shopkeepers, not soldiers.

Read more: http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2014/10/turkey-united-states -biden-erdogan-middle-east-harvard.html#ixzz3FTnq8rTc

Tilläggas kan i och för sig också att många före detta “shopkeepers” i Syrien, Irak och Libyen numera är “soldiers”.

Angela

Posted: 7 oktober 2014 - 19:19 - Svar

Israels regering sa angående socialdemokraternas utspel i palestinafrågan något som alla vet, att Sverige och hela Europa islamiseras. Israels regering kan säga detta men inte de som utsätts för islamiseringen. Ingen kallade Israels regering för rasister eller islamofober för alla vet att det är så. Att man inte släpper fram folkets röst och val att de inte vill bli islamiserade beror på att etablissemanget har bestämt att de skall bli det. Det är ingen naturlag, något som bara händer p g a någon mystisk kraft som kallas utveckling. All “social utveckling” bestäms av människor genom s k “politiska beslut”. En liten grupp människor har ryckt åt sig makten och bestämmer hur världen skall se ut. Så det är bara att rycka tillbaks makten och säga att så här skall det inte se ut. Vi vill något helt annat. Det är det som är politik och demokrati. Och sedan har kanske inte direkt Israels regering bestämt islams framfart i väst men deras rika landsmän har gjort det så de har stor skuld i att det ser ut som det gör. Israls regering och folk förstår vilka konsekvenser det får med kolonisering likaså gör Palestinas folk det. Kurderna och alla andra. Det är bara eg en liten klick som inte begripit konsekvenserna än. Och då är vi där igen i de olika faserna. Förnekande är den första fasen. Och en del fastnar i den.

Nu får alla hjälpa till att ställa frågan till Wallström om varför hon bryr sig mer om Palestina och palestiniernas krav på suverän stat än svenska folkets. Vem är hon utrikesminister för? Palestina? EU? Eller vem?

Nu ställer vi kravet på ett suveränt Sverige! Ett suveränt svenskt folk! Mehmed har ingenting i en svensk regering att göra. Han kan åka hem till Turkiet och bli utrikesminister i sitt hemland. Jag tror knappast att någon svensk skulle få bli minister i vare sig Turkiet eller något annat muslimskt land eller i Israel eller Kina heller.

Angela

Posted: 7 oktober 2014 - 19:34 - Svar

Det är symptomatiskt för Bilderbergaren Wallström att det första hon gör är att föra palestiniernas talan. Inte svenska folkets? Men åk ner till Palestina då och bli utrikesminister där, Wallström. Och Löfven får väl bli statsminister där. Så får ni göra det ni vill och vurmar för så vi svenskar äntligen kan få förtroendemän, valda av svenskar, utan riggade val och utländska utnämningar, som företräder OSS svenskar. Det är därför vi har en riksdag och regering och all makt skall utgå ifrån svenska folket enligt den svenska grundlagens portalparagraf. EU är bara ett påhitt av denna lilla rikemansklubb som döljer sig bakom två bokstäver ett E och ett U och som brandskattar 27 nationer i världsdelen Europa!

Angela

Posted: 7 oktober 2014 - 19:49 - Svar

En stats grundläggande prioritering gäller alltid främst dess egen överlevnad och säkerhet. Det skall våra ministrar ha fullkomligt klart för sig och vi, folket, skall inpränta det hos våra ledare. De företräder OSS, och ingen annan. Vi vill inte ha ledare som inte företräder oss.

Krig uppstår för att skydda den nationella stoltheten genom att förhindra förlust av territorium. Men också naturligtvis av ett praktiskt skäl att har ett folk ingen stat så är det svårt att verka i vardagen och för sin framtid. Det har alla statslösa och hemlösa fått erfara.

För att skydda statens överlevnad genom att förhindra resursförluster eller självständighetsförklaringar. Ingen har rätt att göra sig till Herre över andra genom att införa grundlagar som står över andra staters grundlagar. Ingen har rätt att lagstifta över andra folk. Svenska folket lagstiftar över sig själva. Genom demokratin och politiken. Genom valda ombud, som det heter egentligen. Det heter inte politiker. Det är folket som är politiska varelser. Vid riksdagens högtidliga öppnande roade jag mig med att titta på 1975 års riksdagsöppnande. Där talades inte om politiker utan om folkets valda ombud.

Angela

Posted: 7 oktober 2014 - 20:45 - Svar

Läste artikeln av Lindbäck. Det är så mycket att anmärka på så det bli i stort sett varje mening. Att en sådan artikel kan skrivas beror just på att kolonisatörerna har tagit över och svenskarna blivit andra klassens folk. Det beror på att utlänningar beslagtar andra länder utan att ha en aning om landets historia eller kultur. De pratar SKIT! Och det värsta att etablissemanget vet detta att de pratar skit och tillåter dem att göra det. En samling psykopater som inte drar sig för att förgöra sina egna landsmän, för egen snöd vinnings skull.

Och så allt trams som man använder som retorik för att visa att man har rätt att kolonisera andra länder. “Vem stal mitt land “? som M Moore sa för några år sedan. Globalfloskeln “…om Sverige ska vara en del av sin globala omvärld…” Fattar hon ens själv vad hon säger? Var kommer hon ifrån? Andromedagalaxen? Man kan nästan tro det för någon större kunskap om världen besitter hon inte. Sverige har alltid varit en del av världen. Sverige har aldrig legat på en annan planet, Mars, Jupiter eller någon annan. En menlös floskel. Som inte
betyder något för någon. Alla världens folk och länder har ALLTID varit en del av vår “globala” värld. Förr sa man internationell i stället för global. Global är ett nyord med avsikt att manipulera folk i egna syften. Man skall inbilla folk att “global” är något tjusigt som alla skall vara och alla snällt och lydigt upprepar för att få vara med etablissemanget och leka, leka “fin”. Man inbillar folk att “globalisering” som blivit följden av ordet och syftet är något oundvikligt, en naturlag och jag säger att det finns inga sådana naturlag utan det är ett påhitt av världens rikaste människor för att bli ännu rikare.

Jämförelsen med Finland faller under samma – en okunskap om Sverige och därför skall aldrig andra än landets egna medborgare bestämma över sitt eget land. Man kan inte bestämma över det man ingen kunskap har om.

Och det evinnerliga TJATET om hur rädda de är. Varför åker de inte hem då? Vad hindrar dem? Det är väl värre för alla svenskar som vare sig känner igen sig och är livrädda för alla utlänningar som våldtar, mördar, misshandlar med men för livet, lägger beslag på landets tillgångar, tömmer skattkistan, rånar, stjäl och bedrar folk och inte har något annat land att fly till eftersom de redan befinner sig i sitt land och till deras skitländer vill de inte fly. Utlänningar som misshandlar svenskar till döds med järnrör. Vem talar om deras rädsla? Det är förbjudet enligt lag att ens nämna den för då begår man hatbrott. En lag som förbjuder känslor men inte det våld som svenskar utsätts för. Nu införs lag i Grekland som förbjuder tankar. I Hongkong slåss man förtvivlat för demokrati.

Det talas aldrig om det hån mot svenska kvinnors rättigheter som slöjbärandet är. Varje dag skändas vi svenskor när vi tvingas åse kvinnoförnedringen. Den framtid som blir våra barns om vi stoppar kolonisationen nu med sin främmade kultur som inte är svensk eller ens europeisk. Svenska kvinnor skall tvingas åse och acceptera kvinnors underdånighet, förminskning, slaveri, ringaktning och våld i vårt eget land. Det är en mental och känslomässig våldtäkt och faktisk handling. Påstå inte att slöjan inte är ett uttryck för detta. Att osynliggöra kvinnan. För att göra henne värdelös! Den svenska kvinnan har börjat rankas som något som är sämre än en loppa och lus. Jag hoppas att du får läsa detta och alla i etablissemanget som tar er rätten att förnedra en svensk stolt kvinna! Och försätta oss svenskar i vanmakt. Jag tolererar det inte!

Moran ya Simba

Posted: 7 oktober 2014 - 21:12 - Svar

“Uegnet for børn”

Det er blevet helt mainstream i Danmark at omtale Sverige som et ekstremt og døende land. Danmark og Sverige har ikke været længere fra hinanden siden Napoleonskrigene…

  steen

  Posted: 7 oktober 2014 - 21:16 - Svar

  Det tænkte jeg også. For 12-14 år siden var jeg ekstremist, jeg ender som Radikal. Ja, der er sgu ikke meget at le af. Heller ikke i Europa, hvor vi nu kan vente et gennemført terrorangreb hvert øjeblik. Den krig har de virkelig lagt nydeligt til rette.

  Daily Mirror ‏@DailyMirror 4 min.4 minutter siden
  ISIS veteran among terror suspects arrested in London raids on suspicion of plotting UK attack http://mirr.im/1xmcRvQ

Henrik Petersen

Posted: 7 oktober 2014 - 22:25 - Svar

Åh ja, man læser ustandseligt om muslimske kvinder, der får tørklædet/burkaen hevet af i Sverige. Faktisk sker det så uafbrudt, at selv svenske medier ikke mere skriver om det.

Sådan er det jo også på Shawarma-Street aka Nørrebrogade i København. Man ser det hele tiden igen og igen: At kvinder får revet tørklæde og burka af. Det samme sker i Tingbjerg og Nordværst. Utroligt med de danske racister.

Og for at fuldende billedet er der – ved Nørrebro Station – en pølsevogn! Helt ærligt, det burde være en falafel-bar.

Men metet tæt påer der en megamuslimkiosk, hvor ulovlige sodavand uden banderoler og pant står i pallevis uden for butikken, ikke blot om morgenen, men langt op ad dagen. Det må vel opveje eller hvad?

Leave a Comment